Szerző |
Üzenet |
SperS
ezüst tag
Csatlakozott: pén. feb. 04, 2005 20:50 Hozzászólások: 13 Tartózkodási hely: -- magamon kívül -- ;;-)))
|
a2d2-2 írta: SperS írta: tegnap délután a pécsi Árkád MM-ben még legalább 9 db volt! Mennyi most az Árkádban? Ha 30 akkor szívbajt kapok 2 hetet vártam, hogy 30 legyen, de nem bírtam tovább, megvettem használtan gari nélkül 30-ért + 3k a függetlenítés.
Nem akarlak felidegesíteni... Még mindig 40k
Szerintem már nem fogják lejjebb vinni az árát, csak azok a debreceniek, és a közelben lakók örülhetnek, akik még megkapták 30k-ért!
|
vas. feb. 06, 2005 15:18 |
|
|
total
vas-tag
|
Ha felrakom a 2003at akkor ugrika a garancia?
|
vas. feb. 06, 2005 15:11 |
|
|
Kortve
ezüst tag
|
Sziasztok!
En is folyamatosan olvasom a topicot, totalisan atlathatatlan mar, a visszakereseshez orak kellenek. A 45 oldal is elmond vmit. Tobben ajanlottak, h kellene hozza egy wlap, en is gondolkoztam rajta, de sajnos nincs ra idom, masreszt ha csinalok vmit, akkor az ugyis PHP-s es normalis lenne, az meg sok ido...
Ezert, senki ne ertse felre, nem reklam, hasznom nem származik belole, csak idom megy el, csinaltam egy ingyenes forumot a supergamezen, amiben kulon-kulon temaja lehet a wap beallitasoknak, egyes programoknak, stb.
Ha lesz ra erdeklodes, akkor talan csinalok hozza egy normalis, ingyenes portalt is.
Ez egy felajanlas volt, szerintem, aki naponta olvasgatja ezt a topicot, az jobban jarna ezzel (aki meg hetente, az meginkabb), de majd ti eldontitek.
http://forum.supergamez.hu/forum.php3?azonosito=smforum
http://SPKLUB.TK - Ez a fórum címe
|
vas. feb. 06, 2005 13:15 |
|
|
brando
arany tag
|
clearvue ügyben: nekem is szájbarágósan leírta a2d2 és mégsem ment.Márpedig azért mert a WESTTEk honlapról letöltötthöz nem volt jó az a kód (nekem) és nem is volt trial felirat a jobb gomb felett.Ellenben találtam egy másik helyen igaz ez csak az excel és ott másként települt fell a progi (volt is trial) és azzal működött is a második kód a westtekkel kezdődő:CV23_SP_Ofc_ENG.exe ehhez jó. A westtekken mikor én próbáltam :CV241_SP_OFC.exe volt tehát látszik hogy az már újabb változat, ahhoz nem jó.
|
vas. feb. 06, 2005 13:08 |
|
|
donzoli
ezüst tag
|
Hi mindenki!!
Minden szép és jó a telóval megy a film a zene a worms a quake a wolf a szótár a net a hőmérő........ szóval álmomban sem gondoltam volna mikor megvettem az MM-ben lassan egy hónapja hogy egy ilyen jó kis készülék ez !! Örülök hogy megvettem (40k volt akkor)
Viszont egy valami t nem értek miért nem müxik nekem a serilal amit ítratok a clearvue office-hoz? (tudom hogy ez már ki lett tárgyalva mert már olvastam, de nekem akkor sem megy )
Szóval ha valaki leírná, hogy milyen verziót használ és mi a serial és hogy ezeket honnan lehet leszedni, akkor nagyon boldoggá tenne!! (persze nem úgy)
Köszi, jó pötyögést minden mpx200 gazdinak!!
|
vas. feb. 06, 2005 12:47 |
|
|
a2d2-2
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 102 Tartózkodási hely: Pécs
|
SperS írta: tegnap délután a pécsi Árkád MM-ben még legalább 9 db volt!
Mennyi most az Árkádban? Ha 30 akkor szívbajt kapok
2 hetet vártam, hogy 30 legyen, de nem bírtam tovább, megvettem használtan gari nélkül 30-ért + 3k a függetlenítés.
|
vas. feb. 06, 2005 11:52 |
|
|
bodab
arany tag
Csatlakozott: csüt. dec. 16, 2004 10:09 Hozzászólások: 189 Tartózkodási hely: Budapest
|
dr.zsoo írta: Kezd érdekes lenni a dolog! Nekem ezzel a beállítással (snet)az email kliens is müködik, DE: fogadni tudok, küldeni nem. Hiába van beállítva az óránkénti automatikus letöltés, ötletszerüen tölt le, pedig tuti hogy kapok levelet. Nekifutok sima net-tel is, de az biztos hogy a letöltésnek snet-tel is müködnie kell. dr.zsoo
Akkor ez azt jelenti, hogy nalad megy a net, hiszen fogadni tudsz. Az SMTP szervered az smtp.pannongsm.hu? Esetleg ez lehet rosszul beallitva es ezert nem tudsz kuldeni. A problema az, hogy nekem nem tudja felepiteni a GPRS kapcsolatot, ha az snet APN van beallitva. Latszik, hogy probalkozik, mert a jobb felso sarokban, hol megjelenik, hol eltunik a kis G betu, de a vegen mindig visszadob valami unable to connect-el.
|
vas. feb. 06, 2005 11:25 |
|
|
brando
arany tag
|
sok betaplayerezés után, ma bekapcsoltam a wind. media playert. Ez nem tudja a könyvtárkezelést vagy én vagyok béna??? A select gomb lenyomására csak file neveket mutat a könyvtárakat nem... így van nálatok is???
|
vas. feb. 06, 2005 11:15 |
|
|
mogyimi1
ezüst tag
|
Csak a kikapcsolást. Bekapcsolást nem, erre ajánlja a repülős üzemmódba való "kikapcsolást".Új verzió annyival szerintem nem tud többet a netes leírása alapján.
|
vas. feb. 06, 2005 8:40 |
|
|
brando
arany tag
|
Az autoflight-hoz nincs még meg valakinek a kód(2.0.1.)???
Ha meglenne akkor nemcsak autoflight mode-ba lehetne tenni, hanem a ki és bekapcsolást is lehetne szabályozni.
van újabb verzió is már 2.1.2., de nem merem feltenni hátha nem megy regkód nélkül.
|
vas. feb. 06, 2005 8:31 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
=Ed= írta: Ui: A fejlécben a G betű miért marad ott az összes program kilövése után is?
Az ott marad kikapcsolásig.
|
szomb. feb. 05, 2005 22:27 |
|
|
=Ed=
vas-tag
Csatlakozott: pén. feb. 04, 2005 16:13 Hozzászólások: 6 Tartózkodási hely: Budapest
|
hgyurci:
Köszi, most már működik. Viszont ezek az ékezetes betűk több karaktert foglalnak el, mint a sima gsm betűk, nem?
Ja, a WAP most már is műxik, úgyhogy ez a problémám megoldódott!
Viszont a többi kérdésre tud valaki valamit mondani?
Ui: A fejlécben a G betű miért marad ott az összes program kilövése után is?
|
szomb. feb. 05, 2005 21:34 |
|
|
dr.zsoo
arany tag
|
Fapuma írta: Beallitottam a MMS-t 2003 alatt, de nem akar kuldeni-fogadni. nekem@anonym.hu cimre!!! Vagy post ide be esetleg!!! Lehet hogy csak a WAP gateway-al van gond, mert oda nem tudom mit irjak be, a tmobil szerint az egyszeruen wap 1.0 gateway. Vodánál 1 IP cim... Elore is kosz a beallitasokat!!!
Meg van rendelve a szolgáltatás?
wap 1.0 val müködik pannon alatt. A Motorola.hu excel táblázata jó az mms beállítás paramétereihez. Kicsrélted a dll kiterjesztésü file-t a telepítés elején?
dr.zsoo
|
szomb. feb. 05, 2005 21:31 |
|
|
dr.zsoo
arany tag
|
kalminger írta: sziasztok! Nagyon gondolkozom, hogy lecseréljem e a CX65 telefonomat egy ilyenre. Viszont azt látva hogy a 45 oldalnyi hozzászólás után még a wap beállításoknál tartotok kicsit elrémiszt. Mit gondoltok érdemes váltanom? Ami fontos lenne nekem az, hogy a telefon tudjon legalább txt állományt megjeleníteni, de mégjobb lenne, ha tudna excel és word állományokat is. Ez megvalósítható? Segitségeteket előre is köszönöm!
Valamit félreértesz! Itt nem a telefonnal van baj. Millió-egy hasznosabbnál hasznosabb profi alkalmazás tölthető rá, pl mint az otthoni számítógépedre. Ez egy másik dimenzió a korábbi telefonok hoz képest! A topikban főleg ezekről az alkalmazásokról van szó. Az hogy a wap-pal baj van, onnan ered hogy egy, az mpx-hez átalakított Smartphone 2003 fut rajta, amit NEM a microsoft adaptált a készülékre. ebből adódnak apróbb problémák hangsúlyozom apróbbak! Én pl nem cserélném vissza az eredeti op rendszert, annyival jobb, gyorsabb a 2003-as. Amit kértél excel word txt, garantáltan fognak menni, természetesen csak olvasni lehet a file-okat, szerkeszteni nem!
dr.zsoo
|
szomb. feb. 05, 2005 21:26 |
|
|
dr.zsoo
arany tag
|
total írta: MOTOROLA MPX200 Új WAP GPRS kapcsolat létrehozása Name: Pannon WAP GPRS Connects to: The Internet Access point: wap User name: Password: Primary DNS: Secondary DNS: IP address: 2. Új Proxy kapcsolat létrehozása Lépjen a következő menü(k)be: Programs -> Settings -> Data Connections -> Menu (Jobb soft key) -> Edit connections -> Proxy Connections -> Menu (Jobb soft key) -> Add -> Majd szerkessze a létrehozandó Proxy kapcsolatot a következőképpen (szolgáltatójának megfelelően) Name: Pannon Proxy Connects from: The Internet Connects to: WAP Network Proxy (name:port): 193.225.154.22:9201 Type: WAP User name: Password: 3. A beállítások hozzárendelése a kapcsolatokhoz Lépjen a következő menü(k)be: Programs -> Settings -> Data Connections -> A 4 irányú joystick navigációs gombjaival (jobbra-balra nyomva) válassza ki a megfelelő kapcsolatot (szolgáltatójának megfelelően) Internet connection Pannon NET GPRS Work connection Automatic WAP connection Pannon WAP GPRS Secure Wap connection None 4. Az Internet explorer beállítása Lépjen be az Internet explorer-be, majd nyomja meg: Menu (Jobb soft key) -> Options ->Connections -> A "Connections" menün belül tegye a következőt: Az "Automatically detect settings" opciót jelölje be A "Select network" menüpontban a következőt állítsa be (jobbra-balra nyomva): WAP network A WAP oldalak megtekintéséhez a http://wap.motorola.hu helyett wsp://wap.motorola.hu formát használja! A pannon oldalán ezek a beállítások találhatók! 400as wap nekem igy megy de a mail nem! A mailnél Wap vagy net connectionst kell beállítani? felhasználói nev: 3620telszám?!
A felh név csak az email klienshez kell, ahhoz valóban telsz szám 36-tal kezdve. Ezek a beállítások 2002 alatt jók sztem 2003 alatt csak amit én leírtak kicsit előbb azzal mennek(wap és Net), ráadásul pl a wsp-t a 2003 nem fogadja el. Nálam a próba a wapnál a wap.vicclap.hu, ugyanis a pannon wap oldala NEM JÖN LE.
dr.zsoo
|
szomb. feb. 05, 2005 21:18 |
|
|
dr.zsoo
arany tag
|
bodab írta: dr.zsoo írta: Internet Expressz az snet, már önmagában ez is elég a gyorsításhoz, nekem 2002 és 2003 alatt is MÜKÖDIK!
dr.zsoo Tudom mi az snet, de ha azt irom be akkor a telefon nem tud a netre csatlakozni (emaileket nem tudja lehozni a telefon kliense). Szamomra is megmagyarazhatatlan, mert elvileg ilyen hatasa nem lenne szabad, hogy legyen. Mar azt is neztem, hogy meg kell-e rendelni ezt a szolgaltatast, de nem.
Kezd érdekes lenni a dolog! Nekem ezzel a beállítással (snet)az email kliens is müködik, DE: fogadni tudok, küldeni nem. Hiába van beállítva az óránkénti automatikus letöltés, ötletszerüen tölt le, pedig tuti hogy kapok levelet. Nekifutok sima net-tel is, de az biztos hogy a letöltésnek snet-tel is müködnie kell.
dr.zsoo
|
szomb. feb. 05, 2005 21:13 |
|
|
dr.zsoo
arany tag
|
hgyurci írta: Ed!
Írom t9 nélkül a szöveget, ha ékezethez érek akkor t9 bekapcs (*gomb hosszan) benyomod a betü rövid változatát majd a 0-val lehet rátenni az ékezetet, aztán t9 kikapcs.
Havi 1-2 sms-t írok, nekem ez így megfelel amíg nem lesz full magyar valahonnan. És ahogy itt olvastam a 2003 ékezetes betüit sem lehet sokkal könyebb elöcsalogatni.
Ennyire nem nehéz a német nyelv gyerekek! Lösen kopieren hinzufügen stb meg lehet tanulni, osz ót nem kell semmit nyomkodni, lesz ékezetes bötü. Ami érdekes hogy a naptárja tud magyarul. Észrevettétek!?
H K SZ CS P Sz V!!!!
dr.zsoo
|
szomb. feb. 05, 2005 21:07 |
|
|
Fapuma
ezüst tag
|
Müüüüködikkkkk!!! )))
|
szomb. feb. 05, 2005 21:06 |
|
|
hgyurci
ezüst tag
|
Ed!
Írom t9 nélkül a szöveget, ha ékezethez érek akkor t9 bekapcs (*gomb hosszan) benyomod a betü rövid változatát majd a 0-val lehet rátenni az ékezetet, aztán t9 kikapcs.
Havi 1-2 sms-t írok, nekem ez így megfelel amíg nem lesz full magyar valahonnan. És ahogy itt olvastam a 2003 ékezetes betüit sem lehet sokkal könyebb elöcsalogatni.
|
szomb. feb. 05, 2005 20:49 |
|
|
brando
arany tag
|
Melyik progit ajánlanátok egy nagy 700 megányi koncert (vcd) egyetlen dalának a kivágásához és külön elmentéséhez, HOGY BETEHESSEM A KIS ÉDESBE????
|
szomb. feb. 05, 2005 20:21 |
|
|
brando
arany tag
|
.dredd. írta: brando írta: igaz rögtön észrevettem a tévedésemet, mert a tesómnak 6220 van. ennyit értek a nokiákhoz de a múlt héten említette a barátnőm, hogy az esti sms-ét cseak reggel olvastam, és így is volt. (asszem N 8310), de mindenesetre van olvasási értesítő más telókban az biztos Bocsi, szerintem sms olvasási értesítő egyetlen mobilban sincs... nem kevered az emaillel? (ahol viszont van külön kézbesítési és olvasási visszajelzés) Üdv
AKKOR ÉN HÜLYÜLTEM MEG!!!!
|
szomb. feb. 05, 2005 20:17 |
|
|
Fapuma
ezüst tag
|
Eszem megáll, kiprobaltam a telefonom egy Voda-s kartyaval, es mleslie bealitasaival. Olyan csont nélkül ment, hogy öröm volt nézni!!! T-mobilra átírtam a beállításokat és semmi, kiirja hogy unable to connect , please verify you have coverage to net. Vagy ilyesmi. Lécci valaki segítsen mert csak ez hiányzik a boldogságomhoz a telefonnal és utánna ásó-kapa-nagyharang!
|
szomb. feb. 05, 2005 20:06 |
|
|
r1jam
ezüst tag
Csatlakozott: szer. feb. 02, 2005 18:24 Hozzászólások: 12 Tartózkodási hely: Bp
|
Hali.
Telepítettem a Smoothscreenv2Surreal.cab skin-t a telón,ami klafa is lett,de utána az SD-n semmi sem látszott.Minden,ami rajta volt tárolva,eltűnt.
Be is tojtam,+nagy káromkodások.........
Mérgemben Smoothscreen a **csába le,erre jó sokára megint megjelent minden az SD card-on.
Nagy levegők+minden.........Ha újra kellett volna mindent rakni,hát nem mondom
Hasonló volt már másnál,mi a bánat ez?
Azóta tökéletes,nincs lefagyás sem,semmi.
|
szomb. feb. 05, 2005 20:01 |
|
|
modd3r
vas-tag
|
Explode Arena-hoz tudna valaki crack-et adni ?
Köszönöm !
|
szomb. feb. 05, 2005 19:58 |
|
|
.dredd.
arany tag
Csatlakozott: kedd júl. 27, 2004 20:51 Hozzászólások: 357 Tartózkodási hely: bp
|
brando írta: igaz rögtön észrevettem a tévedésemet, mert a tesómnak 6220 van. ennyit értek a nokiákhoz de a múlt héten említette a barátnőm, hogy az esti sms-ét cseak reggel olvastam, és így is volt. (asszem N 8310), de mindenesetre van olvasási értesítő más telókban az biztos
Bocsi, szerintem sms olvasási értesítő egyetlen mobilban sincs... nem kevered az emaillel? (ahol viszont van külön kézbesítési és olvasási visszajelzés)
Üdv
|
szomb. feb. 05, 2005 19:57 |
|
|
brando
arany tag
|
igaz rögtön észrevettem a tévedésemet, mert a tesómnak 6220 van. ennyit értek a nokiákhoz
de a múlt héten említette a barátnőm, hogy az esti sms-ét cseak reggel olvastam, és így is volt. (asszem N 8310), de mindenesetre van olvasási értesítő más telókban az biztos
|
szomb. feb. 05, 2005 19:49 |
|
|
n-f-s
ezüst tag
|
brando írta: " 2 malomban őrlünk".A szutyok nokiák (öcsémnek pl.6610i) sms-t kap ha a címzett elolvasta. Van az olvasási és van a kézbesítési értesítő.Te az utóbbiról én az előbbiről beszélsz/ek.
Hát nem tom te miről beszélsz, de hogy 6610-ben is csak kézbesítési értesítő van, az tuti. Olvasási értesítőt egyik telefon se tud, mivel ahhoz SMSt kéne küldjön a tudtod nélkül ha kaptál, amikor elolvasod. Szal hidd annak aki írta, hogy az kézbesítési értesítő. Yaa nekem van egy 6610i-més egy 6230-as most mellette, tehát ki is próbáltam, mielőtt azt mondanád, hogy nem
|
szomb. feb. 05, 2005 19:07 |
|
|
Fapuma
ezüst tag
|
Nekem sikerült küldeni egy Siemens CXT75-re infrán. Kicsit döcögös volt, de ment. Nokia 6230-cal viszont nem jött össze... Ja, az eredeti explorerrel.
|
szomb. feb. 05, 2005 18:48 |
|
|
Vagany
arany tag
Csatlakozott: hétf. jan. 10, 2005 1:32 Hozzászólások: 255 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Ti küldtetek már infrán képeket most próbáltam egy K700-ra a gyári explorerrel és a smartexplorerrel se ment .
|
szomb. feb. 05, 2005 18:22 |
|
|
SperS
ezüst tag
Csatlakozott: pén. feb. 04, 2005 20:50 Hozzászólások: 13 Tartózkodási hely: -- magamon kívül -- ;;-)))
|
Sziasztok!
Új vagyok itt, mivel csak tegnap szereztem be a TELEFON-t!
Van egy rossz, és kettő jó hírem. A rossz: előbb-utóbb úgyis kérdezni fogok
A jó hírek, hogy mivel elolvastam végig a fórumot: egyelőre nincs kérdésem , a másik: aki még ezután akar venni ilyen készüléket: tegnap délután a pécsi Árkád MM-ben még legalább 9 db volt!
|
szomb. feb. 05, 2005 17:34 |
|
|
Fapuma
ezüst tag
|
Beallitottam a MMS-t 2003 alatt, de nem akar kuldeni-fogadni. Pedig szerintem mindent jol csinalok, vegigolvastam a topicot is, a 34ig oldalon van leiras is (igaz Voda, mleslie altal), de az istennek nem megy. Valaki lécci küldje el a t-mobilos beallitasait, hogy ossze tudjam hasonlitani az altalam beirtakkal!!! Johet e-mailen is a nekem@anonym.hu cimre!!! Vagy post ide be esetleg!!! Lehet hogy csak a WAP gateway-al van gond, mert oda nem tudom mit irjak be, a tmobil szerint az egyszeruen wap 1.0 gateway. Vodánál 1 IP cim... Elore is kosz a beallitasokat!!!
|
szomb. feb. 05, 2005 17:30 |
|
|
Vagany
arany tag
Csatlakozott: hétf. jan. 10, 2005 1:32 Hozzászólások: 255 Tartózkodási hely: Debrecen
|
hgyurci írta: :lol: Tudok 2002-es oprendszer alatt ékezetes szavakat írni! A Fapuma által belinkelt T9 szerkesztöbe új szóként vettem fel az ékezetes betüket (csak 9 van) és rámentettem a telefonra. Simán írok t9 nélkül, ha ékezetes betühöz érek t9 bekapcs, és ott az ékezetes betü! Ja, és megvannak a hosszúak is, nem úgy mint a gyári 2003 szoftban!
Már csak egy full magyar T9-et kellene rányomni a telefonra .
|
szomb. feb. 05, 2005 17:14 |
|
|
=Ed=
vas-tag
Csatlakozott: pén. feb. 04, 2005 16:13 Hozzászólások: 6 Tartózkodási hely: Budapest
|
Hello!
mrQiller:
Ok köszi, akkor kontaktálok a T-Mobillal. Amúgy a Hellomoto.com-on is van SMSben beálítás, de ott nem tudom, hogy GPRS WAP CS vagy GPRS WAP PS ami kell nekem. Ezek nem tudod mik?
hgyurci:
Addig eljutottam, hogy beírtam a t9szerkesztőbe a betűket, majd elmentettem a telcsire. De ott hogy hozom elő őket?
kalminger:
Igazából a WAP beállítások már ezerszer ki voltak tárgyalva ebben a 45 oldalban, de vki mindig visszakérdez. (jó amit én kérdeztem, az még nem volt ) Pl: Voda elég részletesen ki volt vesézve, ha MM-ben veszed a telcsit, akkor Pannon beállítások alapból benne vannak és T-Mobil netes beállítások is voltak…
Szerintem mindenképpen érdemes 40k-t költeni rá, mert iszonyúan sokat tud.
Még pár kérdés:
MMS-ben lehet valahogy mozgóképet küldeni (Motion Jpeg ) ?
IRC-progit tud valaki 2002-re,mert 2003-ra találtam,de az nem megy 2002 alatt?
Agile Messenger ugye sima WAP-pal is megy, nem csak nettel?
Köszi
|
szomb. feb. 05, 2005 15:13 |
|
|
brando
arany tag
|
igen-igen elsőre rémisztő lehet ennyi probléma, de abba is gondolj bele rengeteg embernek lehet most ilyen telója a 40 (30) ezres akciók után
Ráadásul ez ugye Smartphone, és minél több az alkalmazás annál több a hibalahatőség. (Okosok szerint a trabanttal nem lehetett "lerobbanni", mert annyira egyszerű volt a működése, hogy még a hülye is meg tudta csinálni-nekem soha nem sikerült egyébként )
Szövegkezelés megoldott VIEKA Wordpaddal az excel, world, powerpoint pedig a ClearVue office-cal! Vágj bele megéri üdv.
|
szomb. feb. 05, 2005 14:46 |
|
|
kalminger
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 61 Tartózkodási hely: Bp
|
sziasztok!
Nagyon gondolkozom, hogy lecseréljem e a CX65 telefonomat egy ilyenre. Viszont azt látva hogy a 45 oldalnyi hozzászólás után még a wap beállításoknál tartotok kicsit elrémiszt. Mit gondoltok érdemes váltanom? Ami fontos lenne nekem az, hogy a telefon tudjon legalább txt állományt megjeleníteni, de mégjobb lenne, ha tudna excel és word állományokat is. Ez megvalósítható? Segitségeteket előre is köszönöm!
|
szomb. feb. 05, 2005 14:24 |
|
|
brando
arany tag
|
" 2 malomban őrlünk".A szutyok nokiák (öcsémnek pl.6610i) sms-t kap ha a címzett elolvasta. Van az olvasási és van a kézbesítési értesítő.Te az utóbbiról én az előbbiről beszélsz/ek.
|
szomb. feb. 05, 2005 13:41 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Micsodi?Továbbítod?A telcsinek tök mindegy,hogy te írtad-e az üzit,vagy csak továbbítod.Ha kértél értesítőt,akkor fogsz is kapni.Akkor jön,amikor a címzett telefonja megkapja.Azt,hogy mikor olvassa ehhez képest,azt csak ő tudja
|
szomb. feb. 05, 2005 13:36 |
|
|
brando
arany tag
|
de azt akkor kapom ha továbbítottam nem? És ha csak 2 nap múlva olvassa el a címzett???
|
szomb. feb. 05, 2005 13:25 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
Re: Sziasztok!
brando írta: A másik kérdésem :nem lett még megválaszolva, hogy néha miért csak a küldő száma jelenik meg sms-nél, és hogy miként tudok sms-t kapni mikor a küldött elolvasta???
Minden egyes smsnél egyesével kell beállítanod az értesítést
|
szomb. feb. 05, 2005 13:00 |
|
|
brando
arany tag
|
Sziasztok!
Nekem nagyon bejött az újabb Betaplayer! Azóta egyszer nem futott a Windows media Player nálam. Namost. Azt kérdezném hogy melyik a legkisebb kiterjesztésű fileforma, mert pl. a Paris sexvideót átkonvertáltam VCD (MPG-1re), de a 40 megás WMV file-ból 160 megás mpeg lett.Magyarán wmv-t mire érdemes leginkább konvertálni hogy a Beta lejátsza? A másik kérdésem :nem lett még megválaszolva, hogy néha miért csak a küldő száma jelenik meg sms-nél, és hogy miként tudok sms-t kapni mikor a küldött elolvasta??? (2002 op. pannon-djuice)
Köszi sziasztok
|
szomb. feb. 05, 2005 12:38 |
|
|
bodab
arany tag
Csatlakozott: csüt. dec. 16, 2004 10:09 Hozzászólások: 189 Tartózkodási hely: Budapest
|
dr.zsoo írta: Internet Expressz az snet, már önmagában ez is elég a gyorsításhoz, nekem 2002 és 2003 alatt is MÜKÖDIK!
dr.zsoo
Tudom mi az snet, de ha azt irom be akkor a telefon nem tud a netre csatlakozni (emaileket nem tudja lehozni a telefon kliense). Szamomra is megmagyarazhatatlan, mert elvileg ilyen hatasa nem lenne szabad, hogy legyen. Mar azt is neztem, hogy meg kell-e rendelni ezt a szolgaltatast, de nem.
|
szomb. feb. 05, 2005 11:28 |
|
|
hgyurci
ezüst tag
|
Tudok 2002-es oprendszer alatt ékezetes szavakat írni!
A Fapuma által belinkelt T9 szerkesztöbe új szóként vettem fel az ékezetes betüket (csak 9 van) és rámentettem a telefonra. Simán írok t9 nélkül, ha ékezetes betühöz érek t9 bekapcs, és ott az ékezetes betü!
Ja, és megvannak a hosszúak is, nem úgy mint a gyári 2003 szoftban!
|
szomb. feb. 05, 2005 0:26 |
|
|
mrQiller
ezüst tag
|
Ed!
Wapt Starttal szívtam énis. DE nekem wm2003 van fent.
Neked azt ajánlom, csörgesd meg a 1230-at, és kérdd le a wap beállításokat sms-ben. Leküldik, betöltöd és OK.
Ez wm2003 alatt vmi miatt nem müxik.
Ja, és ezt akár most is megteheted, én még anno éjjel félegykor
kértem... és persze nem kaptam meg, de ez már más törpénet.
csákk
mrQ
|
pén. feb. 04, 2005 23:04 |
|
|
total
vas-tag
|
MOTOROLA MPX200
Új WAP GPRS kapcsolat létrehozása
Name: Pannon WAP GPRS
Connects to: The Internet
Access point: wap
User name:
Password:
Primary DNS:
Secondary DNS:
IP address:
2. Új Proxy kapcsolat létrehozása
Lépjen a következő menü(k)be: Programs -> Settings -> Data Connections -> Menu (Jobb soft key) -> Edit connections -> Proxy Connections -> Menu (Jobb soft key) -> Add -> Majd szerkessze a létrehozandó Proxy kapcsolatot a következőképpen (szolgáltatójának megfelelően)
Name: Pannon Proxy
Connects from: The Internet
Connects to: WAP Network
Proxy (name:port): 193.225.154.22:9201
Type: WAP
User name:
Password:
3. A beállítások hozzárendelése a kapcsolatokhoz
Lépjen a következő menü(k)be: Programs -> Settings -> Data Connections -> A 4 irányú joystick navigációs gombjaival (jobbra-balra nyomva) válassza ki a megfelelő kapcsolatot (szolgáltatójának megfelelően)
Internet connection Pannon NET GPRS
Work connection Automatic
WAP connection Pannon WAP GPRS
Secure Wap connection None
4. Az Internet explorer beállítása
Lépjen be az Internet explorer-be, majd nyomja meg: Menu (Jobb soft key) -> Options ->Connections -> A "Connections" menün belül tegye a következőt:
Az "Automatically detect settings" opciót jelölje be
A "Select network" menüpontban a következőt állítsa be (jobbra-balra nyomva): WAP network
A WAP oldalak megtekintéséhez a http://wap.motorola.hu helyett wsp://wap.motorola.hu formát használja!
A pannon oldalán ezek a beállítások találhatók! 400as wap nekem igy megy de a mail nem!
A mailnél Wap vagy net connectionst kell beállítani?
felhasználói nev: 3620telszám?!
|
pén. feb. 04, 2005 22:47 |
|
|
a2d2-2
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 102 Tartózkodási hely: Pécs
|
Köszi, nekem 2003-am van, azért kipróbálom, hátha.
|
pén. feb. 04, 2005 22:44 |
|
|
voison
ezüst tag
|
mennyi volt a hs 120?
|
pén. feb. 04, 2005 22:42 |
|
|
Grass
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 371 Tartózkodási hely: Budapest
|
Ma vettem hs120-at és pótaksit a gyorsban... A fülessel pozitívak az első élmények. Beta-ban lehet hangszínt szabályozni. Jah és az én fülem is elég amerikai. És már csak tényleg egy kevés zöld maszk és Shrek.
Az aksit most töltöm hosszabban, hát 750-es meglátjuk mire lesz képes...
|
pén. feb. 04, 2005 22:19 |
|
|
dr.zsoo
arany tag
|
bodab írta: dr.zsoo írta: GPRS Verbindungen Pannon NET Verbindet mit: The Internet. Zugriffspunkt:snet Többi üresen! marad Na, ha ez itt snet-en marad, akkor nem mukodik, de net-el tokeletes.
Internet Expressz az snet, már önmagában ez is elég a gyorsításhoz, nekem 2002 és 2003 alatt is MÜKÖDIK!
dr.zsoo
|
pén. feb. 04, 2005 21:46 |
|
|
Vagany
arany tag
|
a2d2-2 írta: wmania írta: Gondolom nem vigasztal, de nekem sem ment pedig több változatot próbáltam ... nem jöttem rá mit kellene csinálni, hogy jó legyen. Most lecseréltem az op rendszert ... majd kiderül Gondolom az alarmpluginra gondoltál. Utánanéztem, billentyűemulálással van megcsinálva, és az mpx200-nál más a settings menü, mint a többi, eredetileg is 2003-as telónál. Talán átprogramozzák majd mpx200-ra is. Reménykedjünk.
Ez a 2002-es softon működik nálam:
http://www.tar.hu/vagany/alarmp.zip
a zipben van az install cab és egy általam módosított xml file.
|
pén. feb. 04, 2005 21:45 |
|
|
wmania
ezüst tag
|
a2d2-2 írta: wmania írta: Gondolom nem vigasztal, de nekem sem ment pedig több változatot próbáltam ... nem jöttem rá mit kellene csinálni, hogy jó legyen. Most lecseréltem az op rendszert ... majd kiderül Gondolom az alarmpluginra gondoltál. Utánanéztem, billentyűemulálással van megcsinálva, és az mpx200-nál más a settings menü, mint a többi, eredetileg is 2003-as telónál. Talán átprogramozzák majd mpx200-ra is. Reménykedjünk.
Én próbáltam többet is (régebbieket is), de egyik sem ment rendesen
|
pén. feb. 04, 2005 20:18 |
|
|