|
Szerző |
Üzenet |
-ap-
arany tag
|
Tombike írta: hogy lehet egy progibol szabalyosan kilepni pl fut a szamologep a visszanyillal kimegyek a home lapra es az xbar om jelzi hogy meg fut a szamologep es az ixplorer
xbarral h lehet bezarni progikat?
Jó bogarászást. Még én sem olvastam végig, de megéri:
http://xetranet.free.fr/xbar2/?lang=eng ... e=Manual#3
|
csüt. feb. 10, 2005 15:47 |
|
|
Tombike
arany tag
|
egy ilyen csonagbol flasheltem SUPER_MOTO_2_MPX200(2003).rar
es nem esett vissza 5 megara a memo meretem
ez van
mas alapdolgokat meg nem tudok
hogy lehet egy progibol szabalyosan kilepni
pl fut a szamologep a visszanyillal kimegyek a home lapra es az xbar om jelzi hogy meg fut a szamologep es az ixplorer
xbarral h lehet bezarni progikat?
|
csüt. feb. 10, 2005 15:24 |
|
|
luser2000
arany tag
|
Vagany írta: Igen, én ezt használom a contact-okhoz is és ingyenes. "fogadott és érkezett"
Na, csak hogy valaki végre belémköthetett!
Fogadott és küldött - helyesen
Az a helyzet, hogy feltettem (először a telefonra a CAB állományt, ott futtattam; aztán a gépen elindítottam a SPST exe állományát) de valahogy nem kattannak egymásra, nincs kapcsolat.
Csináltam már újraindítást is a telefonon. Semmi.
Keresek további megoldásokat. Köszönöm azért!
Balázs
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára luser2000 csüt. feb. 10, 2005 15:36-kor.
|
csüt. feb. 10, 2005 15:24 |
|
|
DrMSP
ezüst tag
Csatlakozott: kedd jan. 11, 2005 13:59 Hozzászólások: 27 Tartózkodási hely: Budapest
|
Tombike írta: na ehhez mit szoltok
barangoltam olvastam flasheltem kepernyon elmosodas javitva szoftver 2003 ok es gyors szotar is fut rendesen ja es a poen szabad keszulekmemoriam 10,5 MB:)
Ez egy új Frimware netán, amit találtál?
Lehetne bővebben?
|
csüt. feb. 10, 2005 15:08 |
|
|
Vagany
arany tag
Csatlakozott: hétf. jan. 10, 2005 1:32 Hozzászólások: 255 Tartózkodási hely: Debrecen
|
DonDragonka írta: looser
Tudom becses figyelmedbe ajánlani a következő programot:
Jeyo Mobile Companion 1.1
A célnak amit te kérdeztél megfelel sőt tud még ezt azt.... Kéne hozzá reg. ha valakinek lenne megköszönném...
Kano
Egy- egy frissítés 5-10 percig tart (kikapcsolástól, PIN kód megadásáig, leírás szerint lépésről lépésre haladva) Az aksi közben 4-8%-ot merül.
Itt egy full 101:
http://www.tar.hu/vagany/Jeyo_Mobile_Companion_101_full.zip
meg egy 11 crack:
http://www.tar.hu/vagany/Jeyo%20Mobile%20Companion%201.1%20(build%20830)_CRACK.zip
|
csüt. feb. 10, 2005 14:56 |
|
|
DonDragonka
ezüst tag
Csatlakozott: kedd jan. 25, 2005 15:14 Hozzászólások: 95 Tartózkodási hely: Budapest
|
A felrakott Frimware adatai:
SUPER_MOTO_2_MPX200(2003).img FájlDátum: 2004.12.18. 18:23 FájlMéret: 23˙883˙400
|
csüt. feb. 10, 2005 14:47 |
|
|
Grass
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 371 Tartózkodási hely: Budapest
|
-ap- írta: Nekem 2003 van fennt. Én tegnap 16.10 -kor húztam le a szgépről, volt azóta egy kis játék, 1-2 telefon ,SMS, de nem használtam nagyon. Persze a progikat módszeresen ölöm (xbar, quickclose, oxios hibernate). Most 12.28 van, és az akksi 82 %- os szintem van. Szóval 20,5 óra alatt 18% merülés. Szerintem ez nem rossz, gondolom Te is megalkudnál egy ilyenben.
Szintén este húztam le a gépről. Kikapcsolva aludt éjszaka. Reggel bekapcs, 20-25 perc mp3 hallgatás munkábajövet. 1-2 telefon és 87%. 2003 supermoto2, gsmfix nélkül. Csak xBart használok ürítésre, meg az éjszakai kikapcsolásokat.
Az aksi töltöttségét a lemerülés felé igen bizonytalanul jelzi viszont, de mintha 2K2-s korában is így lett volna...
|
csüt. feb. 10, 2005 14:45 |
|
|
Tombike
arany tag
|
na ehhez mit szoltok
barangoltam olvastam flasheltem
kepernyon elmosodas javitva szoftver 2003 ok es gyors
szotar is fut rendesen
ja es a poen szabad keszulekmemoriam 10,5 MB:)
|
csüt. feb. 10, 2005 14:29 |
|
|
-ap-
arany tag
|
DonDragonka!
Melyik 2003 -at raktad fel?
|
csüt. feb. 10, 2005 14:28 |
|
|
Vagany
arany tag
Csatlakozott: hétf. jan. 10, 2005 1:32 Hozzászólások: 255 Tartózkodási hely: Debrecen
|
luser2000 írta: Kérlek benneteket, hogy ajánljatok egy programot a telefonon lévő (forgadott és érkezett) SMS-ek számítógépre történő lementésére (vagy legalább a gépen való olvasására). A smartphonestudio erre lenne jó? Köszönet: Balázs
Igen, én ezt használom a contact-okhoz is és ingyenes.
"fogadott és érkezett"
|
csüt. feb. 10, 2005 13:34 |
|
|
Tombike
arany tag
|
egy kerdes
miert kell a super moto 2003 utan meg fel flash-elni a GSM FIXET abban mi van?
koszi a valaszokat
|
csüt. feb. 10, 2005 12:57 |
|
|
-ap-
arany tag
|
luser2000 írta: Kérlek benneteket, hogy ajánljatok egy programot a telefonon lévő (forgadott és érkezett) SMS-ek számítógépre történő lementésére (vagy legalább a gépen való olvasására). A smartphonestudio erre lenne jó? Köszönet: Balázs
Én nem vagyok megelégedve a studioval, de nem tudok jobbat (azért egy próbát megér).
A Microsoftnak van egy sendsms progija, ha gondolod elküldöm, de letöltheted a MS honlaprol is.
Azért nem próbáltam még ki, mert csak XP-n működik
|
csüt. feb. 10, 2005 12:46 |
|
|
DonDragonka
ezüst tag
Csatlakozott: kedd jan. 25, 2005 15:14 Hozzászólások: 95 Tartózkodási hely: Budapest
|
looser
Tudom becses figyelmedbe ajánlani a következő programot:
Jeyo Mobile Companion 1.1
A célnak amit te kérdeztél megfelel sőt tud még ezt azt....
Kéne hozzá reg. ha valakinek lenne megköszönném...
Kano
Egy- egy frissítés 5-10 percig tart (kikapcsolástól, PIN kód megadásáig, leírás szerint lépésről lépésre haladva) Az aksi közben 4-8%-ot merül.
|
csüt. feb. 10, 2005 12:40 |
|
|
-ap-
arany tag
|
DonDragonka írta: MEGY A FÓRUM!!!!! Na eszköztársak én feladom! Röviden: Felraktam 2003-at CSUTKÁRA feltöltött aksival. MasterReset. Beam off. És ennyi. Semmit nem telepítettem, semmihez nem nyúltam, semmit nem buheráltam. Hagytam, hogy minden menjen úgy ahogy "megszületett". Reggelre 17%-on(!) volt az aksi. Korábban írta valaki, hogy ahhoz, hogy az aksi lemerültségét érzékelő rész rendbe jöjjön, lemerüléskor egy MasterReset rendbe tudja rakni a káoszt. Nos ezt ma reggel megléptem én is. Eredmény: 14%-on az aksi. Szóval ezt jól látja a masina. Ami a legérdekesebb az egészben, az az, hogy 2002 alatt ez a jelenség nincs.Szóval, marad a 2002. Lehet, hogy a 2003 szebb, jobb(?) de nekem ezen probléámája miatt nem jött be. A gyorsaságról meg csak annyit, hogy szerintem a Ben-6-1000-034.rom van legalább annyira gyors mint a 2003. Már csak egy gondolat: valószínűleg nem véletlen, hogy a Motorola soha nem adott ki hivatalosan 2003-as Firmware-t...
Őszintén sajnállak. Tudom milyen sz** érzés amikor az ember azt tapasztalja, hogy a jó kis telcsije nem működik, pláne nem tudni hogy miért.
Nekem 2003 van fennt. Én tegnap 16.10 -kor húztam le a szgépről, volt azóta egy kis játék, 1-2 telefon ,SMS, de nem használtam nagyon. Persze a progikat módszeresen ölöm (xbar, quickclose, oxios hibernate). Most 12.28 van, és az akksi 82 %- os szintem van. Szóval 20,5 óra alatt 18% merülés. Szerintem ez nem rossz, gondolom Te is megalkudnál egy ilyenben.
Ezt csak azért írtam le, mert ha van poziitv tapasztalat akkor ne halgassuk el. Egyébként nekem csak eredeti 2002 volt fennt a telón, amit a Retek utcában tettek fel némi reklama után. Szóval nem próbáltam külön verziókat, de a 2003 megtetszett. Persze ha zabálná az akksit, én is dobnám a kukába.
Egyébként annak külön örülök, hogy vannak elelmek akik időrabló kisérleteket folytatnak annak érdekében, hogy felfedezzék az mpx200 rejtelmeit, nem kis eredménnyel
Csak így tovább!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára -ap- csüt. feb. 10, 2005 12:41-kor.
|
csüt. feb. 10, 2005 12:39 |
|
|
negyvenketto
ezüst tag
|
Nekem simán ment az upgrade, nem is foglalkoztam az akkuval.
Egyszerűen rádugtam, 4-5 perc alatt rámászott, kikapcs bekapcs és minden ok.
Engem ami kiakaszt, hogy olyan lassan tudok másolni fájlokat.
42
|
csüt. feb. 10, 2005 12:38 |
|
|
Picboy
ezüst tag
Csatlakozott: hétf. nov. 22, 2004 20:49 Hozzászólások: 17 Tartózkodási hely: Szeged
|
Hello mindenki!
Nem tudna valaki valami programot erre a kis drágaságra, amivel lehet menedzselni az elküdött, letörölt, kimenő és az el nem küldött, de elmentett üzeneteket?
Az sms-tools-al már probálkoztam, de nem jött be.
Elöre is köszi!
|
csüt. feb. 10, 2005 12:37 |
|
|
luser2000
arany tag
|
Kérlek benneteket, hogy ajánljatok egy programot a telefonon lévő (forgadott és érkezett) SMS-ek számítógépre történő lementésére (vagy legalább a gépen való olvasására).
A smartphonestudio erre lenne jó?
Köszönet:
Balázs
|
csüt. feb. 10, 2005 12:33 |
|
|
Kano
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 854 Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
|
DonDragonka írta: MEGY A FÓRUM!!!!! Na eszköztársak én feladom! Röviden: Felraktam 2003-at CSUTKÁRA feltöltött aksival. MasterReset. Beam off. És ennyi. Semmit nem telepítettem, semmihez nem nyúltam, semmit nem buheráltam. Hagytam, hogy minden menjen úgy ahogy "megszületett". Reggelre 17%-on(!) volt az aksi. Korábban írta valaki, hogy ahhoz, hogy az aksi lemerültségét érzékelő rész rendbe jöjjön, lemerüléskor egy MasterReset rendbe tudja rakni a káoszt. Nos ezt ma reggel megléptem én is. Eredmény: 14%-on az aksi. Szóval ezt jól látja a masina. Ami a legérdekesebb az egészben, az az, hogy 2002 alatt ez a jelenség nincs.Szóval, marad a 2002. Lehet, hogy a 2003 szebb, jobb(?) de nekem ezen probléámája miatt nem jött be. A gyorsaságról meg csak annyit, hogy szerintem a Ben-6-1000-034.rom van legalább annyira gyors mint a 2003. Már csak egy gondolat: valószínűleg nem véletlen, hogy a Motorola soha nem adott ki hivatalosan 2003-as Firmware-t...
Hála Istennek, megy a fórum! Már kezdtem nagyon morci lenni miatta!
DonDragonka:
Nekem is leírásnál nem világos, hogy az akksit fel kell-e tölteni közvetlenül a frissítés után is a Master Reset előtt vagy sem. Mert elvileg a leírás szerint úgy lenne:
-feltölt fullra;
-update 2003;
-feltölt fullra;
-Master Reset;
-GSM fix;
-feltölt fullra;
-Master Reset.
Nem tudom, hogy egy upgrade meddig tart és mennyit merül alatta a teló?
Pénteken hozzák a telót Szegedről! Akkor már nekem is lesz élőben!
A gar tényleg minden telónak csak Pesten lehetséges? Ez elég gáz!
|
csüt. feb. 10, 2005 12:14 |
|
|
DonDragonka
ezüst tag
|
MEGY A FÓRUM!!!!!
Na eszköztársak én feladom!
Röviden:
Felraktam 2003-at CSUTKÁRA feltöltött aksival. MasterReset. Beam off. És ennyi. Semmit nem telepítettem, semmihez nem nyúltam, semmit nem buheráltam. Hagytam, hogy minden menjen úgy ahogy "megszületett".
Reggelre 17%-on(!) volt az aksi.
Korábban írta valaki, hogy ahhoz, hogy az aksi lemerültségét érzékelő rész rendbe jöjjön, lemerüléskor egy MasterReset rendbe tudja rakni a káoszt. Nos ezt ma reggel megléptem én is. Eredmény: 14%-on az aksi. Szóval ezt jól látja a masina.
Ami a legérdekesebb az egészben, az az, hogy 2002 alatt ez a jelenség nincs.
Szóval, marad a 2002. Lehet, hogy a 2003 szebb, jobb(?) de nekem ezen probléámája miatt nem jött be. A gyorsaságról meg csak annyit, hogy szerintem a Ben-6-1000-034.rom van legalább annyira gyors mint a 2003.
Már csak egy gondolat: valószínűleg nem véletlen, hogy a Motorola soha nem adott ki hivatalosan 2003-as Firmware-t...
|
csüt. feb. 10, 2005 12:03 |
|
|
Xabel
vas-tag
Csatlakozott: kedd feb. 08, 2005 23:59 Hozzászólások: 5 Tartózkodási hely: Győr/Bp
|
aginor írta: Xabel írta: Sziasztok! Most vettem egy ilyen telót, és még nagyon nem igazodom el rajta. Töltöttem le hozzá különböző témákat, de nem tudom őket felrakni! Az megvan, hogy a háttérképek hol vannak, de az xml fájlokkal nem tudok mit kezdeni. Kell egy prgi, ami tudja ezeket kezelni? Válaszotokat előre is köszönöm! Az xml-t egyszerűen csak be kell másolni az IPSM\Application Data\Home könyvtárba(a háttérképek mellé),majd a beállításoknál már ki is tudod választani a témát.
Köszi, hogy ilyen későn, ilyen gyorsan válaszoltál!
|
szer. feb. 09, 2005 1:07 |
|
|
aginor
vas-tag
Csatlakozott: kedd jan. 18, 2005 20:22 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: Budapest
|
Xabel írta: Sziasztok! Most vettem egy ilyen telót, és még nagyon nem igazodom el rajta. Töltöttem le hozzá különböző témákat, de nem tudom őket felrakni! Az megvan, hogy a háttérképek hol vannak, de az xml fájlokkal nem tudok mit kezdeni. Kell egy prgi, ami tudja ezeket kezelni? Válaszotokat előre is köszönöm!
Az xml-t egyszerűen csak be kell másolni az IPSM\Application Data\Home könyvtárba(a háttérképek mellé),majd a beállításoknál már ki is tudod választani a témát.
|
szer. feb. 09, 2005 0:12 |
|
|
Xabel
vas-tag
Csatlakozott: kedd feb. 08, 2005 23:59 Hozzászólások: 5 Tartózkodási hely: Győr/Bp
|
Sziasztok!
Most vettem egy ilyen telót, és még nagyon nem igazodom el rajta. Töltöttem le hozzá különböző témákat, de nem tudom őket felrakni! Az megvan, hogy a háttérképek hol vannak, de az xml fájlokkal nem tudok mit kezdeni. Kell egy prgi, ami tudja ezeket kezelni? Válaszotokat előre is köszönöm!
|
szer. feb. 09, 2005 0:07 |
|
|
mleslie
arany tag
|
Még kellenének a pannonos beállítások.
|
kedd feb. 08, 2005 22:57 |
|
|
_Metatron_
ezüst tag
|
a cannons nevű játékhoz van valakinek valami key-e vagy full változata?
Akksi töltésre 5let?
|
kedd feb. 08, 2005 22:17 |
|
|
Vagany
arany tag
|
aginor írta: ... Telefonkönyv és SMS szinkronizálásra találtam két programot, de az egyik Trial,a másik pedig az istennek sem hajlandó a telefonnal komunikálni(elvileg pedig ismeri). Ezek azok: Jeyo Mobile Companion 1.1(ez trial) http://www.sygic.com/mobile/desktop/download.php (ez az amin nem kommunikál) Ha valakinek van kedve és megnézné azt megköszönném.
Próbáld ki a smartphonestudio-t.
|
kedd feb. 08, 2005 21:40 |
|
|
aginor
vas-tag
Csatlakozott: kedd jan. 18, 2005 20:22 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: Budapest
|
Sziasztok!
Nem rég szereztem én is egyet.
A fórum nagyon sokat segített.
Most jön a kérdés: az ActiveSync nem hajlandó az adatokat(kontakt,naptárbejegyzés stb.) visszarakni a telefonra ha törlöm onnan azokat.
Az Outlook megy úgy SZ** ahogy van.Ti hogy csináljátok ?
Telefonkönyv és SMS szinkronizálásra találtam két programot, de az egyik Trial,a másik pedig az istennek sem hajlandó a telefonnal komunikálni(elvileg pedig ismeri).
Ezek azok:
Jeyo Mobile Companion 1.1(ez trial)
http://www.sygic.com/mobile/desktop/download.php (ez az amin nem kommunikál)
Ha valakinek van kedve és megnézné azt megköszönném.
|
kedd feb. 08, 2005 20:55 |
|
|
_Metatron_
ezüst tag
|
Hali
kb egy hete vettem egy ilyet, és most éjszakára szerettem volna hálózatról tölteni (eddig usb-ről ment), de a töltőre nem reagál semmit. viszot usbről tökéletesen megy. A töltő rosz?
Kellen még valami normális E-book olvasó progi is, mert amit találtam neten az nem kezeli a tördeléseket rendesen.
|
kedd feb. 08, 2005 20:41 |
|
|
n-f-s
ezüst tag
|
DonDragonka írta: Mint korábban említettem, a 2003-tól azért váltam meg mert hamar lenyomta az aksit (7-8 óra alatt). Mindezt úgy, hogy a "beam" ki volt kapcsolva.
Jártomban keltemben azt hiszem megleltem a hiba okát...
Idézem:
"Okay, we have all been reading that the hard reset when battery was full fixed it, or the GSM-fix takes care of it. Well, maybe it does for some, but it didn't for me. However, I found one process that seems to work: 1. Upgrade to 2003 on full battery. 2. Do Hard Reset. 3. Power up to 100% on battery. 4. Apply GSM Fix to system. 5. Power up to 100% on battery. 5. Do Hard Reset. 6. Make sure Accept Incoming Beams under the Settings>Beam category is turned off.
When I did all these steps above, especially the Beam one, my battery life zoomed from 7hrs to over 35hrs(it may be longer, that's how long so far). I dont' think it was just turning off the beam, as I had done that before, and it still was crap. I think it's all of these, as well as making sure to turn off the small G over your signal bar when you are done with GPRS usage(Do a doubletap of the hangup key about 1 sec apart, and it will disconnect the small G symbol w/in about 10seconds).
I was on the verge of going back, but now I think it's doable for usage. Hope it helps everyone out there. "
Ezt követően jöttem rá valami nagyon fontos dologra... Az "aksizabálás" CSAK a GSM fix feltöltését követően kezdődött...
Várom véleményetek, mert lehet, hogy visszarakom a 2003-at...
Nem a GSM fixen van a hangsúly, hanem azon, hogy amikor updateled és megcsinálod a master resetet, akkor az aksinak teljesen feltöltött állapotban kell lennie, mivel azt az állapotot jegyzi meg feltöltöttnek és legközelebb csak addig fogja tölteni.
|
kedd feb. 08, 2005 20:40 |
|
|
b4b0
vas-tag
Csatlakozott: kedd feb. 08, 2005 13:32 Hozzászólások: 3 Tartózkodási hely: Budapest
|
Sziasztok. Annyi lenne a kérdésem, hogy azt meg lehet e oldani, ha installálok egy játékot ami 8mb körül van, ne a telefon memoriaba mentse le,hanem az SD kártyára. Telepitéskor felmásolja telo memoriába file-okat és csak utána tudom megadni azt, hogy kártyán legyen a játék..
Másik kérdésem az lenne, hogy a registry-ben hol tudom kivenni a bekapcsolásnál megjelenő Hellomoto csodálatos képet?
Elöre is köszönöm
|
kedd feb. 08, 2005 18:32 |
|
|
Kortve
ezüst tag
|
Sziasztok!
Letrehoztam egy oldalt, ahova mindenki fel- es letoltheti a programjait! Egyelore jelszo nelkuli probauzem.
Igy nem kell allandoan linkelni, minden egy helyen lehet.
IE-vel mukodik csak, sajnos
http://spklub.tk - rol elerheto, a fenti link (a forum neve) ravezet, vagy a megfelelo topicban olvashato az eleresi ut.
CSAK LEGALIS TARTALOM! CSAK FREE- ES SHAREWARET, A TOBBIT TORLOM!
Termeszetesen csak smartphone temaban
Elsokent egy szotarnak orulnenk!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kortve kedd feb. 08, 2005 18:32-kor.
|
kedd feb. 08, 2005 18:02 |
|
|
bodab
arany tag
Csatlakozott: csüt. dec. 16, 2004 10:09 Hozzászólások: 189 Tartózkodási hely: Budapest
|
DonDragonka írta: Tud valaki "profiles" időzítő programot? Ha lehet a linket is dobja már be az illető....
Köszi, előre is!
Az automatic nevu profile pont erre szolgal.
|
kedd feb. 08, 2005 17:14 |
|
|
Bobafett
ezüst tag
Csatlakozott: hétf. jan. 24, 2005 17:01 Hozzászólások: 52 Tartózkodási hely: Budapest
|
IDIOTA KERDES
Sziasztok!
Lehet, hogy buta a kerdes, de azert megkerdezem....
Ha a telefonbol kiveszem az MMC kartyat, amire egy csomo cucc van telepitve, es beteszek egy masikat amin csak MP3 van, hogy tudjak sokat zenet hallgatni, akkor a telefon meghulyul, vagy max a kartyan levo cuccok nem jelennek meg a menuben es amikor visszacserelem a kartyakat akkor megy minden tovabb mintha mi sem tortent volna...????
Koszi
|
kedd feb. 08, 2005 17:03 |
|
|
DonDragonka
ezüst tag
|
Na rávettem magam a 2003-ra való reFrissítésre...
Kíváncsi leszek most hogy sikerül...
Utolsó lehetősége, ha most sem megy korrektűl akkor bíz maradok a 2002-nél...
|
kedd feb. 08, 2005 15:57 |
|
|
Dragon
ezüst tag
|
egy rokonak segítek
|
kedd feb. 08, 2005 15:48 |
|
|
DonDragonka
ezüst tag
|
|
kedd feb. 08, 2005 15:35 |
|
|
Dragon
ezüst tag
|
DonDragonka írta: Tud valaki "profiles" időzítő programot? Ha lehet a linket is dobja már be az illető....
Köszi, előre is!
itten: http://www.anycities.com/user/inputshow ... htv2en.htm
|
kedd feb. 08, 2005 15:25 |
|
|
john30
arany tag
Csatlakozott: kedd jún. 15, 2004 12:34 Hozzászólások: 449 Tartózkodási hely: Debrecen
|
john30 írta: feltepeítettem a bppsd104.exe-t a telefonomra, amit a smartphone.net-től szedtem le. nem kért semmi kódot,nem irta hogy trial version,nem mondta hogy fizessek,nem mondta hogy meddig használhatom ingyen,nem kért jelszót. most akkor mi van???ingyenes? (amugy 19,99usd az ára a holap szerint)
..vagy amit le lehetett szedni,az csak egy demó-verzió,lebutitva?nekem elvileg minden funkciója működik így első blikkre...
|
kedd feb. 08, 2005 14:53 |
|
|
dr.zsoo
arany tag
|
Re: Mpx200 kérdések + eladó headset!
Formi írta: Hi all! Nemrég vettem egy mpx200 ast és lenne hozzá pár kérdésem. Egyrészt mért lehet az hogy néha elveszti az SD kártyát és újra kell indítani hogy lássa? (Főleg ha ösze van kapcsolva a géppel volt hogy másolás közbe), és mért nem megy a sinkronizáció outlookal szal azt akarom hogy a számok outlookal szinkronizálodjanak. (engedélyeztem mobilról meg a progiba is betikeltem a pipát hogy contacts de mégse ). Ja és 2003 as Wint megéri felteni azt mondják stabilabb meg gyorsabb, de garancia vesztést érdemes kockáztatni? Ja és még van egy eladó FM100 as headsetem média markt ba 7.000 volt én odadom 5.000 ért (van benne stereo FM), még teljesen új csak azért adom el mert zenehalgatásra akartam venni, de arra nem a legtökéletesebb. Szal akinek kell az írjon a formi2@freemail.hu ra.
Nekem sandisk SD van, soha nem fordult vele elő probléma, a noname Sd-k ilyen szempontból instabilabbak.
2003 alatt az activesync tökéletesen müködik. 2002 alatt nagyon sok bajom volt vele. Összekötöttem, észrevette a teló de syncr errort irt ki. Majd át másik USB-re, akkor jó volt. 2003 alatt nem volt még gond ezzel. Sokkal gyorsabb a 2003, különösen ha terheled. 2002 több alakalmazás párh. futtatása esetén hajlamos fagyni.
dr.zsoo
|
kedd feb. 08, 2005 14:53 |
|
|
john30
arany tag
Csatlakozott: kedd jún. 15, 2004 12:34 Hozzászólások: 449 Tartózkodási hely: Debrecen
|
feltepeítettem a bppsd104.exe-t a telefonomra, amit a smartphone.net-től szedtem le.
nem kért semmi kódot,nem irta hogy trial version,nem mondta hogy fizessek,nem mondta hogy meddig használhatom ingyen,nem kért jelszót.
most akkor mi van???ingyenes?
(amugy 19,99usd az ára a holap szerint)
|
kedd feb. 08, 2005 14:30 |
|
|
b4b0
vas-tag
Csatlakozott: kedd feb. 08, 2005 13:32 Hozzászólások: 3 Tartózkodási hely: Budapest
|
Másik kérdésem az lenne, hogy a registry-ben hol tudom kivenni a bekapcsolásnál megjelenő Hellomoto csodálatos képet
|
kedd feb. 08, 2005 14:28 |
|
|
john30
arany tag
|
Kano írta: zsééééé írta: modd3r írta: Hello !
Battery Pack Pro 1.0.4-hez keresek működő key-t. Fontos lenne !
Köszönöm ! Hát ez meg mire való? Hátha én is tudom használni vmire. Röviden leírnád? Töltsd le a fenti linkről és benne van egy file leírással. Egyébként: "Check your battery life, memory, storage card, network usage, launch & close apps easily, remove unwanted files." Talán az Xbar helyett is megfelelő volna a taskok kilövöldözéséhez?
Tud valaki működő kódot a BatteryPackPro 1.0.4 verzóhoz???
addig nem telepítem fel,mig nincs kód...
Ha valakinek van,írja meg,nagyon megköszönném
(a smartphone.net-ről töltöttem le,bppsd104.exe a trial file,ez jó?)
|
kedd feb. 08, 2005 13:43 |
|
|
b4b0
vas-tag
|
Sziasztok. Annyi lenne a kérdésem, hogy azt meg lehet e oldani, ha installálok egy játékot ami 8mb körül van, ne a telefon memoriaba mentse le,hanem az SD kártyára. Telepitéskor felmásolja telo memoriába file-okat és csak utána tudom megadni azt, hogy kártyán legyen a játék..
Elöre is köszönöm
|
kedd feb. 08, 2005 13:39 |
|
|
Formi
vas-tag
|
Mpx200 kérdések + eladó headset!
Hi all!
Nemrég vettem egy mpx200 ast és lenne hozzá pár kérdésem.
Egyrészt mért lehet az hogy néha elveszti az SD kártyát és újra kell indítani hogy lássa? (Főleg ha ösze van kapcsolva a géppel volt hogy másolás közbe), és mért nem megy a sinkronizáció outlookal szal azt akarom hogy a számok outlookal szinkronizálodjanak. (engedélyeztem mobilról meg a progiba is betikeltem a pipát hogy contacts de mégse ).
Ja és 2003 as Wint megéri felteni azt mondják stabilabb meg gyorsabb, de garancia vesztést érdemes kockáztatni?
Ja és még van egy eladó FM100 as headsetem média markt ba 7.000 volt én odadom 5.000 ért (van benne stereo FM), még teljesen új csak azért adom el mert zenehalgatásra akartam venni, de arra nem a legtökéletesebb. Szal akinek kell az írjon a formi2@freemail.hu ra.
|
kedd feb. 08, 2005 13:06 |
|
|
DonDragonka
ezüst tag
|
Tud valaki "profiles" időzítő programot?
Ha lehet a linket is dobja már be az illető....
Köszi, előre is!
|
kedd feb. 08, 2005 12:41 |
|
|
madarasz
ezüst tag
|
Nekem nincs fent a GSM fix, es jol birja az akksi.
Viszont a hard resetet eloszor elfelejtettem megejteni, akkor erdekesen viselkedett...
Kimerult az akksi, de meg mindig 80%-mutatott...
|
kedd feb. 08, 2005 12:28 |
|
|
Kano
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 854 Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
|
DonDragonka írta: Mint korábban említettem, a 2003-tól azért váltam meg mert hamar lenyomta az aksit (7-8 óra alatt). Mindezt úgy, hogy a "beam" ki volt kapcsolva.
Idézem:
"Okay, we have all been reading that the hard reset when battery was full fixed it, or the GSM-fix takes care of it. Well, maybe it does for some, but it didn't for me. However, I found one process that seems to work: 1. Upgrade to 2003 on full battery. 2. Do Hard Reset. 3. Power up to 100% on battery. 4. Apply GSM Fix to system. 5. Power up to 100% on battery. 5. Do Hard Reset. 6. Make sure Accept Incoming Beams under the Settings>Beam category is turned off.
When I did all these steps above, especially the Beam one, my battery life zoomed from 7hrs to over 35hrs(it may be longer, that's how long so far). I dont' think it was just turning off the beam, as I had done that before, and it still was crap. I think it's all of these, as well as making sure to turn off the small G over your signal bar when you are done with GPRS usage(Do a doubletap of the hangup key about 1 sec apart, and it will disconnect the small G symbol w/in about 10seconds).
I was on the verge of going back, but now I think it's doable for usage. Hope it helps everyone out there. "
Ezt követően jöttem rá valami nagyon fontos dologra... Az "aksizabálás" CSAK a GSM fix feltöltését követően kezdődött...
Azt hiszem, hogy valakinek már volt ilyen problémája. Szerintem megér egy próbát!Szerintem ez lehetett a hiba.
|
kedd feb. 08, 2005 11:45 |
|
|
DonDragonka
ezüst tag
|
Mint korábban említettem, a 2003-tól azért váltam meg mert hamar lenyomta az aksit (7-8 óra alatt). Mindezt úgy, hogy a "beam" ki volt kapcsolva.
Idézem:
"Okay, we have all been reading that the hard reset when battery was full fixed it, or the GSM-fix takes care of it. Well, maybe it does for some, but it didn't for me. However, I found one process that seems to work:
1. Upgrade to 2003 on full battery.
2. Do Hard Reset.
3. Power up to 100% on battery.
4. Apply GSM Fix to system.
5. Power up to 100% on battery.
5. Do Hard Reset.
6. Make sure Accept Incoming Beams under the Settings>Beam category is turned off.
When I did all these steps above, especially the Beam one, my battery life zoomed from 7hrs to over 35hrs(it may be longer, that's how long so far). I dont' think it was just turning off the beam, as I had done that before, and it still was crap.
I think it's all of these, as well as making sure to turn off the small G over your signal bar when you are done with GPRS usage(Do a doubletap of the hangup key about 1 sec apart, and it will disconnect the small G symbol w/in about 10seconds).
|
kedd feb. 08, 2005 11:02 |
|
|
Kano
platina tag
|
zsééééé írta: modd3r írta: Hello !
Köszönöm ! Hát ez meg mire való? Hátha én is tudom használni vmire. Röviden leírnád?
Töltsd le a fenti linkről és benne van egy file leírással.
Egyébként:
"Check your battery life, memory, storage card, network usage, launch & close apps easily, remove unwanted files."
Talán az Xbar helyett is megfelelő volna a taskok kilövöldözéséhez?
|
kedd feb. 08, 2005 10:31 |
|
|
zsééééé
arany tag
Csatlakozott: szer. dec. 15, 2004 11:27 Hozzászólások: 166 Tartózkodási hely: Gyöngyös
|
modd3r írta: Hello !
Köszönöm !
Hát ez meg mire való? Hátha én is tudom használni vmire.
Röviden leírnád?
|
kedd feb. 08, 2005 10:13 |
|
|
modd3r
vas-tag
|
|
kedd feb. 08, 2005 9:09 |
|
|