Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. nov. 07, 2024 17:07

Hozzászólás a témához  [ 9371 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142 ... 188  Következő
Motorola MPX200 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
Kano írta:
-ap- írta:
DSM-fan írta:
1. Tudom-e valahogyan a telefont idegen gépen (az extra sd kártyával) usb flash drive-ként használni? Tehát ha egy gépre nincs az activesync installálva, akkor rá lehet-e bírni, hogy pendrive-ként érzékelje a bedugott telefont?

nem

Én ebben nem lennék olyan biztos! A Total commanderhez van egy plugin ahol a meghajtók között fog látszani a teló. Az 5-1x oldalig valahol van a link. Nem próbáltam, úgyhogy nem tudom, hogy kell-e hozzá az Act.Sync de ha jól tudom nem.

Lehet, hogy igazad van. Még arra gondoltam, hogy amikor active sync nélkül rádugod a telefont, akkor mint új hardware -t érzékeli. Ekkor nem találja meg a kártyát?

hétf. feb. 14, 2005 13:40
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás 
mleslie: nekem csak GPRS netem van és tökéletesen megy a fenti beállításokkal a mail, mind a vodafone, mind a freemail.

42

hétf. feb. 14, 2005 13:30
platina tag

Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
Hozzászólás 
Csengőhangok:
Volt szó róla, hogy a wma néha akadozik a telón, ha csengőhangnak tesszük be. Ez nálam is jelentkezett, de ha Windows Media 8 codec-el csináltam a vma-t (és nem 9 v. 9.1) akkor nem tette. :lol:
Én az Easy CD-DA Extractort használom.
Ellentétben a 2002-ből való mid-et, ha rámásoltam a telóra akkor eléggé akadozott. :cry:

hétf. feb. 14, 2005 12:04
ezüst tag

Hozzászólás 
voison írta:
tud valaki egy direkt linket a freemail postafiókba amiben név jelszó benne van?

megköszönném.

V

wsp://wap.freemail.hu/wap_auth.cgi?user ... pwd=jelszo

hétf. feb. 14, 2005 11:51
platina tag

Hozzászólás 
valaki közületek használja a Homescreen Studio 1.3.2-t??? Megy rendesen? Nekem csak órát, dátumot rakja fel a telefonra... ha SMS, MMS, E-mail-t is akarok akkor egy üres képernyőt rak csak ki. Tud segíteni valaki?

hétf. feb. 14, 2005 11:27
arany tag

Hozzászólás 
Vagany írta:
Hogy ne kelljen olyan sokat keresni itt egy link:
http://www.tar.hu/vagany/wincefs-Total%20commander-plugin.zip
Én csak ezzel másolgatok a telóra, de az ActiveSync is fent van, nemtom nélküle megy-e, ki kellene próbálni :wink: .

Mindjárt kipróbálom. A munkahelyi gépemre még nincs felrakva az ActiveSync.

SZERK: hiányzik neki egy dll, nyilván kell hozzá az ActiveSync.
SZERK2: megelőztek :)

hétf. feb. 14, 2005 11:17
ezüst tag

Hozzászólás WCplugin :-)
Vagany írta:
Kano írta:
-ap- írta:
DSM-fan írta:
1. Tudom-e valahogyan a telefont idegen gépen (az extra sd kártyával) usb flash drive-ként használni? Tehát ha egy gépre nincs az activesync installálva, akkor rá lehet-e bírni, hogy pendrive-ként érzékelje a bedugott telefont?

nem

Én ebben nem lennék olyan biztos! A Total commanderhez van egy plugin ahol a meghajtók között fog látszani a teló. Az 5-1x oldalig valahol van a link. Nem próbáltam, úgyhogy nem tudom, hogy kell-e hozzá az Act.Sync de ha jól tudom nem.

Én csak ezzel másolgatok a telóra, de az ActiveSync is fent van, nemtom nélküle megy-e, ki kellene próbálni :wink: .

wincefs v1.0 - plugin for Windows Commander 5.5 and newer.

This plugin allows to access Windows CE and PocketPC
devices connected via ActiveSync.

NOTE: You need to have an installed Microsoft ActiveSync
on your PC, otherwise you cannot install this plugin!

How to install the plugin in Windows Commander:
1. Unzip the archive to an empty directory
2. Choose Configuration - Options - Operation - FS-Plugins
3. Click "Add"
4. Go to the "Debug" subdirectory and choose wincefs.wfx
5. Click OK. You can now access the plugin in "Network Neighborhood"

Warning: The plugin accesses the raw files on the device
and does not make any conversions, e.g. from Word doc files
to the PocketPC format.

Author:
Christian Ghisler
http://www.ghisler.com

A lényeget vastagitottam :-(

hétf. feb. 14, 2005 11:16
arany tag

Hozzászólás Re: ..
wmania írta:
Szerintem import az outlook-ba és onnan már sima ügy

Sajnos nem olyan sima: jónéhány olyan contact marad az outlook-ban, ami nem kerül fel a telefonba. Próbáltam az alapbeállításokkal is, de nem sikerült.

Lehet valahogy az összes contactot törölni? Talán akkor sikerülne a szinkronizálás.

hétf. feb. 14, 2005 11:16
arany tag

Hozzászólás 
Kano írta:
-ap- írta:
DSM-fan írta:

nem

hétf. feb. 14, 2005 11:03
ezüst tag

Hozzászólás ..
Satriani írta:
Sziasztok!

Tegnap vettem egy ilyen telefont, egyelőre csak ismerkedem vele. Egy gyors kérdésem lenne, mielőtt végigolvasom az egész topikot: ha van egy Siemens S55-ről txt illetve csv formátumban lementett telefonkönyvem, azt hogyan tudom használhatóvá tenni a Contacts-ban?

Szerintem import az outlook-ba és onnan már sima ügy

hétf. feb. 14, 2005 11:02
arany tag

Hozzászólás Csengés 3 mp szünet nélkül
Sziasztok!

Óriási erőfeszítések árán visszakerestem, hoyg lehet átállítani registryben, hogy ne hagyjon 3 mp-es szüneteket két csengés között. Íme:
Registry editor:
HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Sounds\RingTone0 =>
'Values'
és módosísd a scriptet úgy hogy kitörlöd a „w3“ tagot!

(írd át 'av0pw3r'-t 'av0pr'-ra)
Ámde ez nem működik. Ha beállítom, ugyan a 3 mp-et kiveszi, viszont, vibrál is közben.
Valószínű, hogy a kulcs értéke nem megfelelő. Tudja valaki, hogy mi a helyes?
Köszi!
Üdv
Lepő

hétf. feb. 14, 2005 10:54
platina tag

Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
Hozzászólás 
-ap- írta:
DSM-fan írta:

nem

hétf. feb. 14, 2005 10:27
ezüst tag

Hozzászólás 
tud valaki egy direkt linket a freemail postafiókba amiben név jelszó benne van?

megköszönném.

V

hétf. feb. 14, 2005 10:14
ezüst tag

Hozzászólás 
-ap- írta:
DSM-fan írta:

nem

Szomorú, akkor vehetek egy kártyaolvasót is... :(

hétf. feb. 14, 2005 9:48
arany tag

Hozzászólás 
No, még egy kérdés: lehet valamilyen programmal a telefonkönyvet PC-n szerkeszteni? Nem szinkoronizálásra gondolok. (Azzal különben is valami gáz van, egy csomó kontakt, ami szerepel az Outlook-ban, nem került bele a telefonba...) Előre köszönöm!

hétf. feb. 14, 2005 9:36
arany tag

Hozzászólás 
DSM-fan írta:

nem

hétf. feb. 14, 2005 9:28
arany tag

Hozzászólás 
pampika írta:
Szabolcs76 írta:
Ez azt jelenti, hogy másnak is lehetne ilyen jellegű problémája, csak én kerítek túl nagy feneket neki?

Nekem is van vele bajom,de sztem ebből tuti szerviz lesz (már nem 3 napos..).Szal az a gyíkja,hogy ahol a flipnek van a tengelye,és a tengely végén a 2 ezüst színű pöcök,szal a bal oldali pár nyitás alatt kijön.De nem esik ki,ki nem lehet szedni (már próbáltam),egszerűen csak kijön és vissza kell nyomni.Ez igencsak konstrukciós hibának minősül a szememben,de nemtom,mikor jutok el vele pestre :(

Vkinek van még ilyen baja :?:

Nekem egy kicsit meglepő amikről írtok. Én ősszel kaptam a telefont, valószínű angliából, semmi mechanikus baja nincs. (használom, de még vihetném akár a "Luvre -ba is). Korábban írta valaki, hogy a kék gomb karcolja össze a kijelzőt, meg hogy kijön az oldalán az ezüst izé. Szerintem ezek elfogadhatatlan hibák, pláne egy ilyen telótól. Ne hagyjátok annyiban! A szervizben persz e azt mondják majd, hogy ez sajnos ilyen, meghogy tipushiba. Akkor nézze meg az enyémet! Egy kicsit attól félek, hogy a különböző minőségű termékek különböző piacokon lettek szétszórva. De inkább ne legyen igazam.
Szóval harcra fel!

hétf. feb. 14, 2005 9:14
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Új mpx tulajdonos révén szeretnék néhány kérdéssel fordulni hozzátok. Próbáltam végigrágni magam a fórumon, de sajnos még mindig vannak kérdéseim.. :)
2. IE-t hogyan állítom be a számítógépen úgy, hogy az mpx-en keresztül fusson az internet? Tehát a telcsit modemként használja.
3. Az mpx gprs kapcsolata mindenkinél ilyen borzasztóan lassú? Ezelőtt egy Samsung S300M-et használtam modemként, és sokkal gyorsabb volt. Persze az mpx kapcsolatát még csak a beépített Explorerrel használtam, (amúgy Pannonos, ha számít valamit) elég siralmas a sebesség. Lehet hogy nem állítottam be valamit?
Egyelőre ennyi jutott az eszembe, köszi a segítséget előre is!!!

hétf. feb. 14, 2005 8:49
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Tegnap vettem egy ilyen telefont, egyelőre csak ismerkedem vele. Egy gyors kérdésem lenne, mielőtt végigolvasom az egész topikot: ha van egy Siemens S55-ről txt illetve csv formátumban lementett telefonkönyvem, azt hogyan tudom használhatóvá tenni a Contacts-ban?

hétf. feb. 14, 2005 8:42
arany tag

Hozzászólás 
DonDragonka írta:
A Terminal 1 napos lerohadása óta mintha az addig ide írók 80%-a eltünt volna...

Hol vagytok népek?

Sztem itt vagyunk, figyelünk... :lol:

hétf. feb. 14, 2005 8:20
ezüst tag

Hozzászólás 
Koszonom a segitseget, vegre mukodik a wapom. Persze meg veletlenul sem ugy kell beallitani, ahogy a motorolatol letolheto doksiban irjak.

Udv
Karesz

vas. feb. 13, 2005 22:12
vas-tag

Hozzászólás 
Tudnátok nekem abban segiteni hogy megvan a jó kis mpx 200-m és fel akarom rá telepiteni a smartphone 2003-t és nem nagyon akarodzik összejönni !a program megvan már de biztos én lamazok azért nem megy :evil:

vas. feb. 13, 2005 22:05
arany tag

Hozzászólás 
Vagany!

Azért nem biztos, hogy az ilyen barkácsolás a jó megoldás. Bár azt sem értem, hogy a Motorola miért nem tudja rendesen összerekni őket!

Ha a hajdani 120.000.-es vételárért vettem volna és nem 30-ért, most jóval idegesebb lennék, azthiszem!

vas. feb. 13, 2005 20:34
Profil Privát üzenet küldése ICQ
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Van egy problémám, mégpedig az, hogy hiába van beállítva ha sms jön hanggal nem jelzi a telefon ez elég gáz!Már próbáltam mindent de nem.(WM 2003)
Ha valakinek volt már ilyen vagy tudja a megoldást írja már le!
Előre is köszi!

vas. feb. 13, 2005 20:21
arany tag

Hozzászólás 
Szabolcs76 írta:
Szinte mindegyiknek volt valami baja az eddigi (3 db) készülékemből. Újabban az enyém azt játssza, hogy a tárcsázás kezdetén erős GSM zaj hallatszik, ami aztán elhalkul....Nem tudom, hogy mui okozza...

A flip fekvésse csak azért zavar, mert ha leveszem róla a kijelzővédő fóliát, akkor egy idő után a plexi igen karcos lesz az összeérés miatt.

Nekem is ilyen volt :cry: . Én kivettem a felső 2 gumihengert, alatta vannak a csavarok, ide papírfecnit nyomkodtam be vizesen jól zömíthető :wink: (persze nem egy lavor vízzel, mondjuk inkább úgy, hogy egy kicsit nedves papír) , és a megfelelő mennyiség is jól szabályozható(tépkedéssel) majd erre ragasztottam rá a gumihengereket. Annyi papírt nyomkodtam be hogy a gumik kb 1/2 mm-re álljanak ki a műanyag síkjából, így most összecsukva a billentyűk kb 0.7 mm-re vannak a kijelző lapjától (1/2 mm a gumi + 1/2 mm az alsó rész műanyag dudorai de a gumi egy kicsit alakváltozik). És ez a változtatás nyom nélkül visszacsinálható, ha esetleg garba kerülne :wink: .

vas. feb. 13, 2005 20:01
arany tag

Hozzászólás 
Szinte mindegyiknek volt valami baja az eddigi (3 db) készülékemből. Újabban az enyém azt játssza, hogy a tárcsázás kezdetén erős GSM zaj hallatszik, ami aztán elhalkul....Nem tudom, hogy mui okozza...

A flip fekvésse csak azért zavar, mert ha leveszem róla a kijelzővédő fóliát, akkor egy idő után a plexi igen karcos lesz az összeérés miatt.

vas. feb. 13, 2005 17:35
gyémánt tag

Hozzászólás 
Szabolcs76 írta:
Ez azt jelenti, hogy másnak is lehetne ilyen jellegű problémája, csak én kerítek túl nagy feneket neki?

Nekem is van vele bajom,de sztem ebből tuti szerviz lesz (már nem 3 napos..).Szal az a gyíkja,hogy ahol a flipnek van a tengelye,és a tengely végén a 2 ezüst színű pöcök,szal a bal oldali pár nyitás alatt kijön.De nem esik ki,ki nem lehet szedni (már próbáltam),egszerűen csak kijön és vissza kell nyomni.Ez igencsak konstrukciós hibának minősül a szememben,de nemtom,mikor jutok el vele pestre :(

Vkinek van még ilyen baja :?:

vas. feb. 13, 2005 17:30
arany tag

Hozzászólás 
Szabolcs76 írta:

Nos, igen, ezt akartam mondani. ;)

vas. feb. 13, 2005 17:29
arany tag

Hozzászólás 

vas. feb. 13, 2005 17:10
arany tag

Hozzászólás 
Szabolcs76 írta:
Az én felvetéseimre senki sem válaszol? Vagy mindenkinek tökéletesen van összeállítva a telója?

En szivesen valaszolok. :) Ha a Louvre-ban akarod kiallitani akkor gyorsan tedd le es ne hasznald tobbe. Ha telefonalni akarsz vele, akkor jobb, ha megbaratkozol a gondolattal.

vas. feb. 13, 2005 17:07
arany tag

Hozzászólás 
Az én felvetéseimre senki sem válaszol? Vagy mindenkinek tökéletesen van összeállítva a telója?

vas. feb. 13, 2005 17:04
ezüst tag

Hozzászólás 
jama írta:
na zota ott járok mms ügyben hogy felraktam mms_wm03_mpx200 nevű mms clienset, azt beállitottam a már beirtakkal tudok mms szerkeszteni meg ilyenek de nem tudja elküldeni network problem miatt, azt mondja maybe network coverage!
pedig a kis g betű is megjelenik amikor küldi, hja s megrendeltem pannonnál mms szolgáltatást, de még a welcome mmsük sem jött meg!
ha vkinek van működő mms kapcsolata pannonnal lécci mailt:)
jama12@webmail.hu
köszi

Én pont ugyan erre jutotam a motorola.hu-n lévő beéllításokkal próbáltam

vas. feb. 13, 2005 16:49
ezüst tag

Hozzászólás 
jama írta:
na zota ott járok mms ügyben hogy felraktam mms_wm03_mpx200 nevű mms clienset, azt beállitottam a már beirtakkal tudok mms szerkeszteni meg ilyenek de nem tudja elküldeni network problem miatt, azt mondja maybe network coverage!
pedig a kis g betű is megjelenik amikor küldi, hja s megrendeltem pannonnál mms szolgáltatást, de még a welcome mmsük sem jött meg!
jama12@webmail.hu
köszi

Én pont ugyan erre jutotam a motorola.hu-n lévő beéllításokkal próbáltam

vas. feb. 13, 2005 16:49
ezüst tag

Hozzászólás Task Manager
SPTaskManager20-hoz kell vmi okosság?
Állitólag ez a legjobb erre a célra. Igaz?
Amit letudtam tölteni az shareware tehát vmi korlátozást tartalmaz?!

vas. feb. 13, 2005 16:30
ezüst tag

Hozzászólás 
jama12@webmail.hu
köszi

vas. feb. 13, 2005 16:29
ezüst tag

Hozzászólás closeall
rondo írta:
mleslie írta:
Lenne egy javaslatom! Mindenki írja le mit használ a telón hátha adunk egymásnak jó progi ötleteket.

Én el is kezdem:

Betaplayer 0.096 - Filmnézés
Chess Genius 1.31 - szupi sakkprogi
ClearVue - Office program csomag (csak olvasni lehet vele)
MMS kliens - ugye ezt tudjuk
Regedit - regisztry buherálás
Wordpad 2.9 - Szöveges file szerk.
Xbar 2 full - task manager

Egyenlőre ennyi, mert most telepítettem újra a telót. Túl sok fölösleges kacat volt rajta. Ezek tutira hasznosak.

kijött a BETAPLAYER 0.5ös!!! :) a honlapjárol leszedhetö : http://betaplayer.corecodec.org/
tamogat egy csomo file formatumot pl wma , mkt stb :)
meg valamivel gyorsabb is , bár szerintem a 2003miatt érzem annak (nemrég raktam fel)

tehát én hasznalom ezket:
BetaPlayer 0.5
CloseAll (xbar helyett egy kis progi bezár mindent gyorsan , okosan:))
Echo1.2 (hang felvevő progi)
PHM registry editor
Photos (motorola album software a cdröl)
SmartScreenshot (screenshot progi:) )
Smartphone Studio (sms kezelö , gépen lehet smst irni\olvasni\küldeni active syncen keresztül müködik)
MMS composer (2003as mms soft)
Agile Messneger , fentvan de még nemtudom használni vodafone-al:(:(
Clear VUE - word, excell , prezentácio , pdf , image viewer ( bár az image része **** :) )
egyenlöre ennyi , de kutatom a hasznos progikat még , meg majd ha tudok segítek a honlap elkészitésében

jo lenne leírnátok többen is milyen progikat használtok éskb mire! hátha ezzelsegíthetünk 1másnak;)

A closeall nem smartphone program, vagy rosszul láttam?

vas. feb. 13, 2005 16:27
ezüst tag

Hozzászólás 
hi allz,
hogyan lehet mmst fogadni, küldeni nem akarok csak fogadni, az elöbb érkezett egy és csak a 1746rol jött egy system sms hogy a mms.pgsm.hu/tar url-en jelszoval meg ilyenekkel megnézhetem, dehát e telefon nem tudja?
egyébként életemben nem néztem irtam mmst!
de nehogymáé ne tudja a moto megnyitni!

szomb. feb. 12, 2005 14:06
ezüst tag

Hozzászólás 
rejtélyes : semmit se állítottam, egyszercsak percenként bemondja a pontos időt.Hol lehet átállítani? találkoztatok ilyennel?

szomb. feb. 12, 2005 12:31
arany tag

Hozzászólás Illesztési gondok?
Sziasztok!

Tegnap megvettem életem 3.(!) Mpx 200-át. Sajnos olyan gyíkja van, hogy becsukott állapotban a flip nem azokra a kis gumipadokra támaszkoduik fel, amire kellene, hanem a kijelző-plexi motorola felirata fémes koppanásssal eléri a legalsó gombsort, azon belül is leginkább a nullát. Ha oldalt fordítom és belenézek, látszik, hogy a kis pöttyök az alsó flipen, el sem érik a felső flipet, rés van....

Nálatok? Mit javasoltok? 72órás csere? Vagy?

szomb. feb. 12, 2005 10:55
ezüst tag

Hozzászólás 
brando írta:
A másik pedig hogy én nem tudok html oldalakat (kapcsolat nélküli módban) olvasgatni. Valaki ajánlotta az Isilo-t de az nem tud html-t szerintem olvasni. Bármilyen filenéven mentek le egy oldalt (jgjrj. például) akkor is kapcsolódik az oldal online weboldalához.

Fogod az isilo asztali gépes verzioját a gépeden ami csatlakozik a nethez, ott beállítod melyik odlalakat szeretnéd, hogy leszedje. Miután leszedte csinál belőle pdb filet amit tudsz a telon az isilo smartphone os verziójával vagy bármilyen e-book olvasóval olvasni. A lényeg, hogy a desktopon kell átalakítanod.

üdv. drag
ha elakadsz keres meg pl icq-n

szomb. feb. 12, 2005 9:17
ezüst tag

Hozzászólás 
jatis írta:
Mpx200-hoz való kamera kapható a Media Megaparkban.
Alapból csak a 2002 ismeri fel, a 2003 nem, lehet hogy beállítás kérdése.

Mennyi az ára ennek a kamerának? Hova lehet csatlakoztatni? Mit tudtok erről a kameráról? Felbontás? Memória? stb....

szomb. feb. 12, 2005 8:39
vas-tag

Hozzászólás 
Mpx200-hoz való kamera kapható a Media Megaparkban.
Alapból csak a 2002 ismeri fel, a 2003 nem, lehet hogy beállítás kérdése.

pén. feb. 11, 2005 23:54
arany tag

Hozzászólás 
Szaisztok! Azt szeretném kérdezni hogy az újabb AutoFlight (2.1.2) működik-e regisztrációs kód nélkül?A másik pedig hogy én nem tudok html oldalakat (kapcsolat nélküli módban) olvasgatni. Valaki ajánlotta az Isilo-t de az nem tud html-t szerintem olvasni. Bármilyen filenéven mentek le egy oldalt (jgjrj. például) akkor is kapcsolódik az oldal online weboldalához.
"Tweak Speedboost Mpx200 > SP free Sebességjavitó
3.2 Tweak Speedmenus Mpx200 > SP free Sebességjavitó " ezeket érdemes-e feltenni?Érezhetően gyorsabb tőle a teló???

pén. feb. 11, 2005 20:22
arany tag

Hozzászólás 
dr.zsoo írta:
DonDragonka írta:
Sokadszorra kérem, hogy akinek működik a beépített e-mail kliense írja már be a beállításait pls

Amivel nekem működik GPRSVodaWAP, GPRSVodaNET, VodaMAIL (az MMS-t én nem sűrűn használom ezért nekem az nincs se feltelepítve se beállítva.) Ezek a beállítások CSAK 2002 alatt működnek, 2003 alatt az istennek se bírtam az e-mail-t beállítani. Előfizetéses NET-em van.

--Email beallitasok--
(Inbox->Menu->Options->Email setup)

Your name: az, amit a cimzett latni fog
Email address: 0670XXXXXXX@vodafone.hu
Server type: POP3
Incoming mail server: pop3.vodafone.hu
Outgoing mail server: smtp.vodafone.hu
Network: The Internet
Username: 0670XXXXXXX
Password: amit a voda adott azt kell ide írni...

Mi a probléma vele? Az első kapcsolat beállítás után el kell indítani a küldés fogadást, utána fogja csak a beállított időközönként lekérni a mail-boxot. Net kell hozzá voda wappal sztem nem fog menni.
dr.zsoo

De akkor a Profimail vagy a MailCenter miért működik? Ha azok mennek a beépített klienst is be kellene tudni állítani nem?

Még mindig nincs senkinek sem okossága hozzájuk?

Edit: No az biztos, hogy a voda e-mail cím nem megy csak a GPRS nettel.

Szóval olyan ember segítségét kérném, aki 2003 alatt freemailes vagy egyéb nem vodás e-mail címet használ. Ennek viszont mennie kellene.

pén. feb. 11, 2005 19:35
ezüst tag

Hozzászólás 
Resco photo viewerhez tud vki serialt? Vagy valami hasonloan jo kepnezegetot?

pén. feb. 11, 2005 19:24
ezüst tag

Hozzászólás 
A Terminal 1 napos lerohadása óta mintha az addig ide írók 80%-a eltünt volna...

Hol vagytok népek?

pén. feb. 11, 2005 18:51
platina tag

Hozzászólás 
Nem néztek be a másik fórumba?? Olyan egyedül érzem magam...

http://forum.supergamez.hu/forum.php3?azonosito=smforum

pén. feb. 11, 2005 18:21
ezüst tag

Hozzászólás 
Kano

Nekem a WM2003 csak img-ben van meg. Neked a rom-os verzió megvan?
Ha igen akkor annak a fájlnak mikori a dátuma?

Mellesleg megjegyzem, hogy az img-ből nekem 2 fajta van meg.
Az egyiknek 2004.12.18-ai a dátuma míg a másiknak 2004.07.18.
Érdekelne, hogy akik megelégedéssel használják a WM2003-at azoknak melyik van feltöltve...

A WinHex program szerint a két fájl teljesen egyező kivéve az utolsó írás dátumát ami egyező a fájlok dátumával....

pén. feb. 11, 2005 17:49
platina tag

Hozzászólás 
Gyerekek!
Találtam egy nagyszerű oldalt:
http://www.mpx200.ru
Nagyon sok minden van a telóhoz igaz, hogy orosz a lap de egy sima reg. után le lehet tölteni egy halom cuccost. Ha reg.-eltétek magatokat akkor a belépés után a felső menüben jobbról a 2. a letöltés. :lol:
Remélem még nem volt itt!
CSao!
U.i.: Itt van img-ben a Supermoto 2 ha valakinek a rom nem tetszene.

pén. feb. 11, 2005 15:28
arany tag

Hozzászólás 
Tombike írta:
csatlakoznek en is a sokadjarakerok csoportjahoz:)

miert jo ha fellokom a GSM FIX-et??? mi van abban javitas?

kosziiii orok hala ha vki valaszolna

es bocs h ennyiszer fellokom a kerdest, de erdekel!

"ONLY if you have problems with dropping GPRS connections you have to apply the seperate GSM-FIX."

Azaz: Csak ha gondok vannak a megszakadó GPRS kapcsolattal, akkor kell feltenni a külön GSM-FIX-et.

pén. feb. 11, 2005 15:16
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 9371 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142 ... 188  Következő