|
Szerző |
Üzenet |
pg
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 828 Tartózkodási hely: Szeged
|
""Tudod, miért nevezték az első űrrepülőgépet Enterprise-nak?""
"Nem. Miért?"
Mert akkora volt a népszerűsége a sorozatnak, hogy a rengeteg rajongó kérésére így nevezték el. (Tehát nem az űrrepülőgép után hívják Enterprise-nak az űrhajót, hanem pont fordítva!!!)
"Sőt, sem olyat nem írtam, hogy a startrek rajongók ilyen-olyan emberek lennének, leszámítva azt, hogy egy elég gyerekes sorozat kedvelői."
Már megint ismeretlenül ítélkezel. Abszolút nem gyerekes. Az STNG speciel mindig tele volt aktuális kérdések megvitatásával, pl. melegek (!), eutanázia, stb. Csak látni kell benne. Persze vannak elég lapos epizódok, meg némi űrcsatára kihegyezettek is, mert ez is kell. (Ebben mondjuk a DS9 viszi a pálmát.)
"Én - ha megnézed - azt írtam, hogy ODO aki startrek rajongó, (de lehetne egész más, pl. villanyvasút modellező), és mindent abból a szemszögből néz. Sőt, mást nem is nagyon lát. Függetlenül a buziktól, a bűnözőktől, stb. "
Érdekes, én aki nem vagyok ugyan oly nagy rajongó, de közömbösnek sem nevezném magam, nem vettem észre Odo ily jellegű fanatizmusát. Holott - e téren rokon lelkek révén - csak feltűnt volna. (A nickjét leszámítva.)
De akkor meg már a fanatizmusnál járunk, ami valóban nem egy pozitív dolog, és akkor még finoman fejeztem ki magam. De ugyanakkor egy StarTrek fan, aki ugyan fanatikus, teljesen ártalmatlan. Míg egy vallási fanatikus közel sem. Nem igazán lehet összehasonlítani. (Mi van a foci-fanokkal, vagy a Ferrari-őrültekkel?)
Ajjaj, én egy szakállas sorozatnéző vagyok. Az már rossz jel így együtt, nem?
|
csüt. ápr. 07, 2005 12:08 |
|
|
nyuszy
Moderátor
|
T68m:
Az a baj, hogy kissé szélsőségesen fogalmazol (gondolkodsz). És amúgy hiába értene egyet az ember veled, ennyire radikális nézeteket normális gondolkodás mellett nem lehet elfogadni!
Vegyük csak a cigányos példát. Sikerült nekem is elég sokkal találkozni már így vagy úgy. És valóban, jelentős hányadukra igaz, amit mondasz. De onnantól, hogy akár csak egyetlen cigány is becsületesen, munkából él, már megdőlt az általánosítás. Mérpedig én is ismerek ilyet, bár az én meglátásom szerint sem ez a jellemző sajnos. De onnantól, hogy nem az összes cigány lop, már csak azt lehet elmondani, hogy a tolvaj cigányoknak vágjuk le a kezét. De innentől meg nincs értelme cigányozni, hiszen a tolvaj fehéreknek is le kell vágni a kezét!!!
|
csüt. ápr. 07, 2005 11:53 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
Sulla írta: 1. Miért fáj az neked, ha valaki ****? Ennyi erõvel a szemüvegeseket is lehetne büntetni... 2. Épp egy szakállas bácsitól intetted óvva egyik fórumtársunk leendõ gyermekét. Ebbõl következtetek arra, hogy: minden cigány tovaj --> minden szakállas bácsi meg akarja "kapni" mindenki fiúgyermekét. De ha ez szerinted nem probléma...
S
1. nekem nem fáj. Csináljanak bármit, idézem soraimat:
"Azonban a homik ragaszkodnak hozzá, hogy érzelmeiket (vagy vágyaikat) épp úgy nyilvánosságra hozzák, mint egy hetero pár, stb., stb. És ez az a pont ahol érdemes lenne megállj parancsolni, pont azért, amiért nemi életet sem lehet élni a nagykörúton. "
2. "Ebbõl következtetek arra, hogy: minden cigány tovaj --> minden szakállas bácsi meg akarja "kapni" mindenki fiúgyermekét."
Elég furcsa következtetéseid vannak! De ez persze az összes /ál/liberális gondolkodóra (gondolkodó?) igaz. Szakállas bácsival akkor van probléma, ha férfival él nemi életet. -Ha ez eddig nem lett volna világos számodra- (De ez még az ő problémája, betegsége) Társadalmilag pedig akkor, ha a partner kis/fiatalkorú, erőszak áldozata, illetve tettüket nyilvánosan végzik és/vagy ferde hajlamukat, annak bármilyen vonatkozását nyilvánosságra hozzák.
Cigányokra felesleges minduntalan visszatérned, nem minden cigány tolvaj. Vannak köztük betörők, gyilkosok, rablók és egyéb köztörvényesek is.
|
csüt. ápr. 07, 2005 11:35 |
|
|
Sulla
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 999 Tartózkodási hely: on-line
|
T68m írta: skynet írta: T68m írta: 2. szakállas, sorozat-néző - ehhehehe! Hol is írtam én ilyeneket? Hogy problémám lenne velük?
sorozat-néző... khm. star trek. kuc-kuc! és azt hogy problémám lenne velük?
Tudod mit? Vegyük ki a sorozat-nézőket, velük ezek szerint nincs bajod.
S
|
csüt. ápr. 07, 2005 11:23 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
skynet írta: T68m írta: 2. szakállas, sorozat-nézõ - ehhehehe! Hol is írtam én ilyeneket? Hogy problémám lenne velük?
sorozat-nézõ... khm. star trek.
kuc-kuc! és azt hogy problémám lenne velük?
|
csüt. ápr. 07, 2005 11:19 |
|
|
Sulla
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 999 Tartózkodási hely: on-line
|
T68m írta: 1. ott az arab törvény. Hatályos. Hogy itt nincs? Hiányolom is. Pont erről beszéltem!
2. szakállas, sorozat-néző - ehhehehe! Hol is írtam én ilyeneket? Hogy problémám lenne velük?
1. Miért fáj az neked, ha valaki ****? Ennyi erővel a szemüvegeseket is lehetne büntetni...
2. Épp egy szakállas bácsitól intetted óvva egyik fórumtársunk leendő gyermekét. Ebből következtetek arra, hogy: minden cigány tovaj --> minden szakállas bácsi meg akarja "kapni" mindenki fiúgyermekét. De ha ez szerinted nem probléma...
S
|
csüt. ápr. 07, 2005 11:03 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
Sulla írta: Na ez a durva. Tehát szerinted egy buzit alapból, "megfelelõen" kell büntetni. Akkor légyszíves mutass egy törvényt, ami hatályos, és kimondja, hogy buzinak lenni nem lehet.
Buzik, cigányok, szakállasok, sorozat-nézõk... Ha így folytatod lassan kezdesz egyedül "normális" maradni... Az pedig tudod, mit jelent?
S
1. ott az arab törvény. Hatályos. Hogy itt nincs? Hiányolom is. Pont erről beszéltem!
2. szakállas, sorozat-néző - ehhehehe! Hol is írtam én ilyeneket? Hogy problémám lenne velük?
|
csüt. ápr. 07, 2005 10:46 |
|
|
Cycy
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 998 Tartózkodási hely: Székesfehérvár - Budapest
|
Van ilyen célra a vodának is INGYÉR progija, "Internet Plusz Kliens v2", ami szintén tudja ezeket a funkciókat. Meg a képeket, appleteket, és animációkat az IE-ben is ki lehet kapcsolni.
|
csüt. ápr. 07, 2005 10:30 |
|
|
Sulla
platina tag
|
T68m írta: írtam három különböző dologról. Te meg összekapcsoltad őket. Erre mit mondjak?
Nem, nem írtam olyat, hogy a startrek rajongó melegek. Visszakeresheted! Olyat sem írtam, hogy a startrek rajongók bűnözőpártiak. Ilyet is nyugodtan kereshetsz!
Sőt, sem olyat nem írtam, hogy a startrek rajongók ilyen-olyan emberek lennének, leszámítva azt, hogy egy elég gyerekes sorozat kedvelői.
Én - ha megnézed - azt írtam, hogy ODO aki startrek rajongó, (de lehetne egész más, pl. villanyvasút modellező), és mindent abból a szemszögből néz. Sőt, mást nem is nagyon lát. Függetlenül a buziktól, a bűnözőktől, stb.
Továbbá visszautasítom azt is, hogy a homik és a bűnözők között kapcsolatot vagy párhuzamot tettem volna.
A homokosokat annak kapcsán említettem, hogy az arab módszerek közül egynéhányat itt is bevezetnék, pl. kézlevágás a tolvasjok számára, továbbá a buzik megfelelő büntetése.
Itt SEM következik egyik a másikból! De ha te nem bánod, hogy a fiúgyermeked az első szexuális élményét esetleg egy szakálas bácsitól szerzi, akkor ítélj el csak nyugodtan szélsőséges gondolkodás mód miatt.
Na ez a durva.
Tehát szerinted egy buzit alapból, "megfelelően" kell büntetni. Akkor légyszíves mutass egy törvényt, ami hatályos, és kimondja, hogy buzinak lenni nem lehet.
Buzik, cigányok, szakállasok, sorozat-nézők...
Ha így folytatod lassan kezdesz egyedül "normális" maradni... Az pedig tudod, mit jelent?
S
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sulla csüt. ápr. 07, 2005 10:30-kor.
|
csüt. ápr. 07, 2005 10:30 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 3846 Tartózkodási hely: warezlinks.eu -> McDuma fórum -> OFF topic
|
simico írta: Bronz! Általánosságban beszéltünk a dologról, te pedig egy konkrét esetről írsz. A kettőt ne keverjük! Egy konkrét eset kapcsán felmerülő szubjektív dolgokat ne keverjük általános dolgokkal. Persze! Ez így van. Csak halkan jegyezném meg, hogy az ilyen egyedi esetek -amelyek igencsak zaklatóak,- együttese alkotja az általánosságokat... És mennél több ilyen "kirívó" eset van, annál könnyebben és védhetetlenül általánosít az ember... simico írta: A konkrét esetről lehet másként vitatkozni, ebben az esetben egyébként szerintem is sok helyen "hibáztak", aminek következtében megtörténhetett ez a tragikus dolog. Viszont vissza az általános dolgokhoz: te meg magyarázd el akkor a saját "dumádat" annak az apjának, anyjának, testvéreinek, akit jogerősen ártatlanul évtizedekre börtönbe küldenek, mert a "kedves" rendőrök és ügyész bőven megelégszik az első néhány minimális (viszont elég erősen megkérdőjelezhető) bizonyítékkal és gyanúsítottal, valamint eszük ágában sincs tovább kutakodni, az igazság meg amúgy is le van **** a teljesítményorientált világban. Itt ugye most megint lehetne védekezni az: "...ez kéremszépen egyedi eset és hát ugye ezen az oldalon is emberek dolgoznak, tehát hibázhatnak..." kezdetű b/2-es dumával, de ne feledjük, hogy azért ilyen, hogy ártatlanul évtizedekre leültetnek embereket egyszerűen nincs! Ha mégis hiba csúszik a gépezetbe ne feledjük, hogy helyrehozható, hiszen a kuncsaft "ÉLETBEN MARADT"... A másik oldalon viszont ugye... Egyre gyakoribbak a brutális bűncselekmények. El sem ült a kislány körüli balhé, amikor egy tanárnő a saját anyját lefejezte... Ezek a dolgok nekem gyakoribbnak tűnnek mint azok, hogy "ártatlan emberek sokaságát évtizedekre leültetnék ártatanul". simico írta: Továbbra sem vagyok híve a boszorkányüldözésnek, a "vesszen tíz ártatlan mintsem megmeneküljön egy bűnös" elvnek és hogy pusztán erőszakkal meg lehet oldani bármit is. Ebben természetesen nincs vita közöttünk. simico írta: Az a baj az egész igazságszolgáltatással, hogy **** működik. Túl sok a nem odavaló elem mind a rendőrök, mind az ügyészek és mind a bírók közt. A BV-ről meg ne is beszéljünk. Tökéletesen igaz! simico írta: És mielött megkapom (mondjuk Bronztól), hogy könnyű a pálya széléről bekiabálni Ha ezt így gondolod, akkor nincs miről beszélnünk... Miért tulajdonítasz nekem olyan dolgot, ami meg sem fordult a fejemben, nemhogy elkövettem volna???
|
csüt. ápr. 07, 2005 7:48 |
|
|
simico
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1975 Tartózkodási hely: "NEC ARTE NEC MARTE"
|
T68m!
Akkor remélem te sem fogsz ügyvédet fogadni amikor majd gyanúsított leszel. Hiszen minek... Ha gondolod, a gyanúsítottá válásban segíthetek.
A fiúgyermeked meg akkor fogja egy szakállos bácsitól szerezni az első szexuális élményét, amikor ő (a gyermeked) is ezt így fogja akarni! Ha gonosz lennék, meleg gyereket kívánnék neked, de nem vagyok az Egyébként meg semmivel sincs kevesebb joguk bármihez, mint bárki másnak. Amit egy hetero megtehet az utcán, azt megteheti egy homo is. Ha ez nem tetszik, költözz Kínába vagy az említett arab országba.
Timmel pedig kivételesen egyetértek.
|
csüt. ápr. 07, 2005 7:24 |
|
|
Tim_
platina tag
|
T68m írta: A homokosokat annak kapcsán említettem, hogy az arab módszerek közül egynéhányat itt is bevezetnék, pl. kézlevágás a tolvasjok számára, továbbá a buzik megfelelő büntetése.
Itt SEM következik egyik a másikból! De ha te nem bánod, hogy a fiúgyermeked az első szexuális élményét esetleg egy szakálas bácsitól szerzi, akkor ítélj el csak nyugodtan szélsőséges gondolkodás mód miatt.
En meg azt vezetnem be, hogy bizonyos szintu intelligencia alatt az illeto ember ne kaphasson szavazati jogot....
Nemtudom a homofóbiara van-e gyogymod, de itt valakinek nagyon megerett 1 beutalo...
Azt a "kepviselot" is reg elkellett volna tavolitani akinek a mondatat kolcsonvetted! Szégyen!
|
csüt. ápr. 07, 2005 2:14 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
McLaca írta: Na pont ez a bajom! Nem gondolhatod komolyan, hogy valakinek egyetlen sorozat tökéletesen uralma alá vonja a gondolkodását... Ha történik is ilyen, az az illetõ már rég zártosztályon van, és gügyögve Batmant játszik... T68m írta: De ha te nem bánod, hogy a fiúgyermeked az elsõ szexuális élményét esetleg egy szakálas bácsitól szerzi, akkor ítélj el csak nyugodtan szélsõséges gondolkodás mód miatt. Szakállas bácsi okozhatja lánygyermekem elsõ szexuális élményét is. A pedofília egy dolog, az meg egy másik, hogy a szexuális bûncselekményekbõl csak a homokos pedofíleket kiragadod és rajtuk állítasz példát... Valószínûleg te is a melegek azon kicsiny 5%-ával találkoztál (vagy hallottál), akik élete feltûnõ és akik (médiabeli) feltûnõsége révén ítél az ország (a barma!) Biztos lehetsz benne, hogy a maradék 95% semmivel sem él másabb életet, mint mondjuk Te magad. A hálószobája meg nem tartozik rám és nem is érdekel, amíg nem engem traktál vele. Üdv!
Pedig ODO esetében úgy van, ha nem is annyira, hogy be kelljen zárni őt emiatt. Az élet sokszínű - neked mondjam? A zárt osztály és az egyszerű tv-t néző között elég széles a skála! Nemrégiben találkoztam egy scientológussal, aki egész nap csak erről volt hajlandó beszélni, hogy hubbard úr milyen zseniális, stb. Nos, akkor őt be kell zárni? Pedig eléggé áthatotta gondolkodását az a szekta.
Következőben MEGINT összekeversz, sőt rámfogsz valamit. Azt írtam "fiúgyermeked". A magyar nyelv már csak ilyen, így tudom kifejezni magam. Tehát azt is irhattam volna, hogy himnemű utódod. Így tisztább a kép? Nem írtam, hogy 5-8 vagy 13 éves! Fiúgyermeked, mondjuk 19 évesen (hogy akkor egy életkort is megjelöljünk) egy szakálas bácsitól, stb. stb.
Tehát NEM vádoltam a melegeket pedofiliával, ezt is vissza kell utasítanom. Nem is érdekel, hogy mit csinálnak, ha ennek SEMMI külső tanújelét nem adják. Mint ahogy az sem érdekel, hogy a szomszédaim naponta vagy havonta kefélnek.
Azonban a homik ragaszkodnak hozzá, hogy érzelmeiket (vagy vágyaikat) épp úgy nyilvánosságra hozzák, mint egy hetero pár, stb., stb. És ez az a pont ahol érdemes lenne megállj parancsolni, pont azért, amiért nemi életet sem lehet élni a nagykörúton.
Végül te is elismerted, ha jól értem, bizonyos fokig ezt: "és nem is érdekel, amíg nem engem traktál vele". Pontosan!
|
szer. ápr. 06, 2005 22:13 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
T68m írta: írtam három különböző dologról. Te meg összekapcsoltad őket. Erre mit mondjak? Valahogy úgy csengett le, mintha egy vezérszálon futott volna végig a gondolat. T68m írta: Én - ha megnézed - azt írtam, hogy ODO aki startrek rajongó, (de lehetne egész más, pl. villanyvasút modellező), és mindent abból a szemszögből néz. Sőt, mást nem is nagyon lát. Függetlenül a buziktól, a bűnözőktől, stb. Na pont ez a bajom! Nem gondolhatod komolyan, hogy valakinek egyetlen sorozat tökéletesen uralma alá vonja a gondolkodását... Ha történik is ilyen, az az illető már rég zártosztályon van, és gügyögve Batmant játszik... T68m írta: De ha te nem bánod, hogy a fiúgyermeked az első szexuális élményét esetleg egy szakálas bácsitól szerzi, akkor ítélj el csak nyugodtan szélsőséges gondolkodás mód miatt. Szakállas bácsi okozhatja lánygyermekem első szexuális élményét is. A pedofília egy dolog, az meg egy másik, hogy a szexuális bűncselekményekből csak a homokos pedofíleket kiragadod és rajtuk állítasz példát... Valószínűleg te is a melegek azon kicsiny 5%-ával találkoztál (vagy hallottál), akik élete feltűnő és akik (médiabeli) feltűnősége révén ítél az ország (a barma!) Biztos lehetsz benne, hogy a maradék 95% semmivel sem él másabb életet, mint mondjuk Te magad. A hálószobája meg nem tartozik rám és nem is érdekel, amíg nem engem traktál vele.
Üdv!
|
szer. ápr. 06, 2005 21:49 |
|
|
GazVezir
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1319 Tartózkodási hely: Éppen itt :)
|
Egy újabb kártevő maroktelefonra: http://www.sg.hu/cikk.php?cid=36384
Ismét csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy No Comment!
|
szer. ápr. 06, 2005 21:34 |
|
|
Sigma
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 246 Tartózkodási hely: Máshol
|
Ez egész normálisan működik!
Még a Voda GPRS-t is gyorsítja a progijuk.
http://index.hu/tech/net/szl050405/
Lehet ezt valahogy törni?
Olyan sokba kerül...
|
szer. ápr. 06, 2005 21:06 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
McLaca írta: T68m, ne haragudj, de ez nevetséges... Hogy lehet a bûnözõktõl eljutni a melegeken át a Star-trek igénybevételével egy gondolkodásmód (nyilvánvalóan téves) megállapításához Nem lehet, hogy mégis a Te (amúgy a végletekig szélsõséges) gondolkodásoddal van a baj? Te is tudod (remélem), hogy az éremnek mindig két oldala van... Üdv!
írtam három különböző dologról. Te meg összekapcsoltad őket. Erre mit mondjak?
Nem, nem írtam olyat, hogy a startrek rajongó melegek. Visszakeresheted! Olyat sem írtam, hogy a startrek rajongók bűnözőpártiak. Ilyet is nyugodtan kereshetsz!
Sőt, sem olyat nem írtam, hogy a startrek rajongók ilyen-olyan emberek lennének, leszámítva azt, hogy egy elég gyerekes sorozat kedvelői.
Én - ha megnézed - azt írtam, hogy ODO aki startrek rajongó, (de lehetne egész más, pl. villanyvasút modellező), és mindent abból a szemszögből néz. Sőt, mást nem is nagyon lát. Függetlenül a buziktól, a bűnözőktől, stb.
Továbbá visszautasítom azt is, hogy a homik és a bűnözők között kapcsolatot vagy párhuzamot tettem volna.
A homokosokat annak kapcsán említettem, hogy az arab módszerek közül egynéhányat itt is bevezetnék, pl. kézlevágás a tolvasjok számára, továbbá a buzik megfelelő büntetése.
|
szer. ápr. 06, 2005 21:04 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
simico írta: Vagy te is csatlakozol azokhoz, akik szerint általánosságban véve felesleges az ügyvéd, indítsuk be a mészárszéket és aki nem tetszik, azt lõjjük le?
egyrészt elfelejtetted megindokolni, hogy miért is létfontosságú az ügyvéd, azonkívül, hogy azzal vagdalkoztál, hogy mi van egy jogállamiságot nélkülöző államapparátusban.
Nos, ha már ezt feszegeted, ott mit használ az ügyvéd? Ki tudott húzni az '50-es években bárkit is a koncepciós perekből? Esetleg a gulágról?
"akit jogerõsen ártatlanul évtizedekre börtönbe küldenek, mert a "kedves" rendõrök és ügyész bõven megelégszik az elsõ néhány minimális (viszont elég erõsen megkérdõjelezhetõ) bizonyítékkal és gyanúsítottal, valamint eszük ágában sincs tovább kutakodni, az igazság meg amúgy is le van **** a teljesítményorientált világban. "
- ilyen esetben aztán az ügyvéd helyreállítja az egész jogrendszert, nem?
Nem? Akkor meg minek jöttél vele?
Maradva a jogkövető gyakorlatnál, most miért jó, ha valaki jó ügyvéd segítségével nagyobb jogi támogatást élvez, mint más a kirendelt ügyvéddel? EZT légyszíves megindokolni nekem!
(Továbbá azt sem árt ha elmagyarázod, hogy miért kell, hogy valakit ügyvéd képviseljen? Hogy rá tudjon mutatni egy-két hajánál fogva előrángatott, lényeget nem érintő kérdésre, amivel meg lehet akadályozni az igazságszolgáltatást?)
mindamellett számomra nem kardinális kérdés, hogy vannak-e ügyvédek vagy sem. Egyszerűen feleslegesnek tartom őket, a túlbonyolított jogrendszer következményeinek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára T68m szer. ápr. 06, 2005 21:07-kor.
|
szer. ápr. 06, 2005 20:52 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
T68m, ne haragudj, de ez nevetséges...
Hogy lehet a bűnözőktől eljutni a melegeken át a Star-trek igénybevételével egy gondolkodásmód (nyilvánvalóan téves) megállapításához
Nem lehet, hogy mégis a Te (amúgy a végletekig szélsőséges) gondolkodásoddal van a baj? Te is tudod (remélem), hogy az éremnek mindig két oldala van...
Üdv!
|
szer. ápr. 06, 2005 20:47 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
pg írta: ...
Tudod, miért nevezték az elsõ ûrrepülõgépet Enterprise-nak?
Nem. Miért?
más:
Odonál nem az a gond, hogy startrek rajnogó (a sorozat minősítését később), lehetne ezzel az erővel Elfújta a szél fan is. Amiről én beszéltem, hogy ez erősen meglátszik a gondolkodásmódján - finoman szólva. És a világ <> startrek.
Mellesleg a fenti sorozat éppoly idétlen mint a szovjet változatai. Részemről szeretem a sci-fi-t, de ezt a sorozatot nem.
|
szer. ápr. 06, 2005 20:41 |
|
|
gyurxi551
platina tag
Csatlakozott: pén. jún. 18, 2004 13:42 Hozzászólások: 703 Tartózkodási hely: Székesfehérvár, BP
|
A japán Császár behívja az ország legjobb pilótáját.
- Jó napot , ön a legjobb pilótánk, ezért kap egy vadonatúj repülőgépet.
- Értettem.
- Ön lesz az első kamikaze pilótánk.
- Értettem
- Az lesz a feladata, hogy belevezeti a gépét az ellenségbe, és hősi halált
hal.
- Értettem.
- Van kérdése?
- Igen van.
- Tessék.
- Hülye vagy b*zmeg?
No comment...
|
szer. ápr. 06, 2005 20:25 |
|
|
GazVezir
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1319 Tartózkodási hely: Éppen itt :)
|
simico: Gyilkos egy kép, úgy biza. Én meg teljesen beleéltem magam mondataidat olvasván, hogy most egy kép jön egy szép hölgyikéről, de nem így lett..... Kárpótlásúl pedig legalább egy sorozat képet kell beraknod egy playmateről!
Egyébként környezetemben szenved egy nő hormonzavarban és ennek hatására a testtömege óriási lett. Elég szőrnyű látvány, nagyon tudom sajnálni, képzelem, hogy mit művelhet egy ilyen betegség egy emberrel.
|
szer. ápr. 06, 2005 19:15 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Még jó hogy nem vagyunk egyformák. Gusztustalan egy ízlésed van
|
szer. ápr. 06, 2005 18:52 |
|
|
nutellamoly
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 387 Tartózkodási hely: Sopron
|
|
szer. ápr. 06, 2005 18:52 |
|
|
simico
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1975 Tartózkodási hely: "NEC ARTE NEC MARTE"
|
Beszéljünk vidámabb témákról.
Ma délután kicsit kiruccantam a nagykörútra. A jó időnek köszönhetően sok szép fedetlen hosszú combot, (néhol egészen merész ) dekoltázsban gömbölyödő cickókat és formás miniszoknyába vagy vékony feszülős ruhába bújt formás popsit láttam
Hiába no, itt a tavasz, rövidülnek a ruhák, kilátszik a lányok köldöke
|
szer. ápr. 06, 2005 18:45 |
|
|
gyurxi551
platina tag
Csatlakozott: pén. jún. 18, 2004 13:42 Hozzászólások: 703 Tartózkodási hely: Székesfehérvár, BP
|
Árpy, az a csávó aki a lányt az emésztőgödörbe lökte, nos ezzel az ügyével kapcsolatban még nincs is ítélet. Az a 1,5év amit kapott, az egy korábbi eset volt "csak" tesi sértés ügyében ha jól emlékszem. Ezért most bizony jóval többet fog kapni. Na, neeem sajnálom!!
Angliában azért szüntették be a halálbüntit, mert az utolsó akit kivégeztek, pl róla is kiderült, hogy azzal amivel vádolták azt nem tette meg. Nyilván nem kiscserkész volt,de...
|
szer. ápr. 06, 2005 17:47 |
|
|
pg
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 828 Tartózkodási hely: Szeged
|
skynet írta: T68m írta: Én meg téged, hogy egy elég lapos szkájenfiksön sorozat világában élsz, az határolja be tudatod, determinálja gondolkodásod.
Ezért nincs a te világodban se p.ina se pia - hisz ezek az orion - vagy mi - űrhajón sincsenek. Ezért tiltanál be minden élvezeti cikket - kivéve persze a pirx kapitány kalandjait.
mindenesetre annyit leszögeznék, hogy a star trek nem lapos (sőt, sokszor meglepődöm, hogy mindig tud újat - nem (középső) ujjat -mutatni), a voyager nevű "csillaghajón" van pia és p.na is - legalábbis a történet szerint... a pirx kapitányt és az orion űrhajót (mindkettő sci-fi-paródia) nem kéne egy kalap alá venni az előbb említett sorozattal - legalábbis akinek van egy csöpp sütnivalója, el tudja különíteni őket.
Nem lapos hát. Elég Seven-of-Nine-ra ránézni . orion - vagy mi - ? Ha fogalmad sincs róla, akkor miért minősíted?
Én anno a STNG (Next Generation, 1987-1994)-ből írtam évfolyamdolgozatot, mindet láttam (177 epizód), sokat olvastam róla, minden csak nem sekélyes és lapos. A Voyager nem annyira jött be, a DS9 pedig amilyen gyengén indult, annyira jó lett az utolsó 2-3 évben. most az Enterprise is gyengén indult, de aztán beleerősítettek, és egyre jobb az is. Javaslok olyan 10-15 részt megtekintésre, ennyi minimum kell ahhoz, hogy rájöjj, miért jó. (De nem erőszak. Viszont ha nem ismered, ne minősítsd.)
(Én anno ugyanígy voltam. A SKY One-on ment a DS9, először csak néztem, hogy kik ezek a pizsamás, idétlen alakok. Aztán végignéztem egy részt, aztán még egyet, aztán egyszer azon kaptam magam, hogy 18.00-kor mindig ott ülök, ha nem ment, akkor 23.00-kor - akkor ismételték.)
Tudod, miért nevezték az első űrrepülőgépet Enterprise-nak?
|
szer. ápr. 06, 2005 17:09 |
|
|
6230
platina tag
|
...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 6230 kedd nov. 08, 2005 21:00-kor.
|
szer. ápr. 06, 2005 16:26 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
skynet írta: én konkrétan informatikus vagyok, és egész nap a gép előtt kell görnyednem (bár általában egyenesen ülök), sajnos mindig van mit csinálni ha tudnád, milyen jó érzés az, hogy hazamegyek, ránézek a számítógépre és úgy döntök - mert van rá lehetőségem kb kétnaponta - hogy nem kapcsolom be
Igen,tudom És lehet,hogy majd amikor már kötelező jelleggel kell majd felette görnyednem,nekem se lesz annyira jó,de most még élvezem itt a koliban
|
szer. ápr. 06, 2005 16:23 |
|
|
simico
gyémánt tag
|
BrOnZ írta: Nekem senki se mondja azt, hogy egy ilyen aljas tetűre, -aki élve pöcegödörbe dob súlyokkal együtt egy emberkét,-
Bronz! Általánosságban beszéltünk a dologról, te pedig egy konkrét esetről írsz. A kettőt ne keverjük! Egy konkrét eset kapcsán felmerülő szubjektív dolgokat ne keverjük általános dolgokkal. Vagy te is csatlakozol azokhoz, akik szerint általánosságban véve felesleges az ügyvéd, indítsuk be a mészárszéket és aki nem tetszik, azt lőjjük le? BrOnZ írta: Az emberi jogokról szóló mézesmázos dumákat meg az "illetékes" magyarázza el a gyerekleány apjának, anyjának és a testvéreinek.
A konkrét esetről lehet másként vitatkozni, ebben az esetben egyébként szerintem is sok helyen "hibáztak", aminek következtében megtörténhetett ez a tragikus dolog. Viszont vissza az általános dolgokhoz: te meg magyarázd el akkor a saját "dumádat" annak az apjának, anyjának, testvéreinek, akit jogerősen ártatlanul évtizedekre börtönbe küldenek, mert a "kedves" rendőrök és ügyész bőven megelégszik az első néhány minimális (viszont elég erősen megkérdőjelezhető) bizonyítékkal és gyanúsítottal, valamint eszük ágában sincs tovább kutakodni, az igazság meg amúgy is le van **** a teljesítményorientált világban. Mondd el nekik, hogy nincs szükség ügyvédre, bíróra, tárgyalásra; akit az első gyanú alapján kineveztek bűnösnek, azt azonnal meg kell lincselni és ez így van jól. Ha meg véletlenül ártatlanok is mennek a vágóhídra, hát így jártak, nehogy már bárki megússza. Aztan ha mindezt majd neked mondják, mert a te fiad/lányod/feleséged/rokonod az érintett, akkor kicsit változni fog a véleményed.
Továbbra sem vagyok híve a boszorkányüldözésnek, a "vesszen tíz ártatlan mintsem megmeneküljön egy bűnös" elvnek és hogy pusztán erőszakkal meg lehet oldani bármit is.
Az a baj az egész igazságszolgáltatással, hogy **** működik. Túl sok a nem odavaló elem mind a rendőrök, mind az ügyészek és mind a bírók közt. A BV-ről meg ne is beszéljünk. És mielött megkapom (mondjuk Bronztól), hogy könnyű a pálya széléről bekiabálni: nem tudhatod, hogy nem álltam-e én is a pályán belül, nincsenek-e ismerőseim vagy rokonaim a pályán belül, nem voltam-e érintett valamilyen ügyben, nem jártam-e BV intézetben...
|
szer. ápr. 06, 2005 16:15 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Árpy írta: Úgy kezdted! Isten ments, nem akarok egész nap a gép felett görnyedni (nem mintha nem ezt tenném).
Pedig nem rossz az,ha van mit csinálni.Csak azért gondoltam,mert sok gépezés+lustaság...tipikus vonás Bár én itt a koliban gépmániákusokkal vagyok körülvéve,szal már megszoktam,hogy a gépet csak akkor kapcsolja ki,ha áramszünet van,vagy procit cserél
@nokia.6230:
igen,ez egy mobilos fórum.Az egyik legnagyobb,legjobb (és csak úgy csillog a sok fényezéstől ).Ez a téma pedig az off hozzászólások helye,vagyis amik nem kapcsolódnak szorosan a telefóniához.
Egyébiránt nézz körbe,van itt sok hasznos infó!Keresd meg a telefonod témáját és ott találni fogsz sok hasznos tanácsot,linket,probléma megoldást
|
szer. ápr. 06, 2005 16:00 |
|
|
Árpy
a fórum lelke
|
1.
A homók nem feltétlen DezoxiriboNukleinSavuk miatt homók.
2.
wap.samsungmobile.com
tagtag.com/rusi
http://erniwap.try.hu
http://www.extra.hu/mobilletoltes/index.wml
|
szer. ápr. 06, 2005 15:48 |
|
|
Árpy
a fórum lelke
|
pampika írta: Árpy írta: de fáj már a kezem a sok gépeléstől, megugyebár lusta is vagyok...hehe Nemtán informatikusnak készülsz Úgy kezdted! Isten ments, nem akarok egész nap a gép felett görnyedni (nem mintha nem ezt tenném).
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Árpy szer. ápr. 06, 2005 15:48-kor.
|
szer. ápr. 06, 2005 15:39 |
|
|
6230
platina tag
|
...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 6230 kedd nov. 08, 2005 0:46-kor.
|
szer. ápr. 06, 2005 15:37 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
Árpy írta: de fáj már a kezem a sok gépeléstől, megugyebár lusta is vagyok...hehe
Nemtán informatikusnak készülsz
|
szer. ápr. 06, 2005 15:31 |
|
|
Árpy
a fórum lelke
|
M62 írta: Árpy írta: CineDOG írta: Nem mind! Mit ahogy az sem, hogy: Kecsegve ingó fecske, vagy recsegve fingó kecske. Tanya a Bakonyban, vagy banya a takonyban. ... ... az sem mindegy, hogy túrókúrán vagy, avagy kúrótúrán... Nem biza...van még egy pár, de fáj már a kezem a sok gépeléstől, megugyebár lusta is vagyok...hehe
|
szer. ápr. 06, 2005 15:22 |
|
|
M62
gyémánt tag
Csatlakozott: hétf. okt. 04, 2004 10:17 Hozzászólások: 1096 Tartózkodási hely: A bőrömben vagyok állandó jelleggel.
|
Árpy írta: CineDOG írta: Nem mind! Mit ahogy az sem, hogy: Kecsegve ingó fecske, vagy recsegve fingó kecske. Tanya a Bakonyban, vagy banya a takonyban. ...
... az sem mindegy, hogy túrókúrán vagy, avagy kúrótúrán...
|
szer. ápr. 06, 2005 15:21 |
|
|
pg
platina tag
|
http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?t=25593
(csak link, mert túl off, meg nem akartam crosstopic-ot)
|
szer. ápr. 06, 2005 15:19 |
|
|
Árpy
a fórum lelke
|
CineDOG írta: Nem mind! Mit ahogy az sem, hogy:
Kecsegve ingó fecske, vagy recsegve fingó kecske.
Sz.arba csapni, vagy csapba sz.arni.
Idd ki a bilit, vagy vidd ki a bilit.
Tanya a Bakonyban, vagy banya a takonyban.
Valaki szemüveges, vagy üvegszemes...
...
...
...
|
szer. ápr. 06, 2005 15:05 |
|
|
Árpy
a fórum lelke
|
BrOnZ írta: Odo írta: De hogy jött ide a sci-fi, meg a p.ina azt nem tudom. Hát úgy, hogy az fantasztikusan jó!!! Sci-fi-t nem szeretem annyira, a p.ina + attól függ milyen és kié
|
szer. ápr. 06, 2005 14:50 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
BrOnZ írta: Odo írta: De hogy jött ide a sci-fi, meg a p.ina azt nem tudom. Hát úgy, hogy az fantasztikusan jó!!!
Nana! Nem mind!
|
szer. ápr. 06, 2005 14:49 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 3846 Tartózkodási hely: warezlinks.eu -> McDuma fórum -> OFF topic
|
Odo írta: De hogy jött ide a sci-fi, meg a p.ina azt nem tudom. Hát úgy, hogy az fantasztikusan jó!!!
|
szer. ápr. 06, 2005 14:47 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
Árpy írta: BrOnZ írta: Nehogy már egymásnak essetek! Semmi értelme. IMHO ugyanarról beszéltek/beszélünk mindannyian. Jómagam most tartózkodni fogok a hozzászólásoktól e témában mert félő, hogy elveimmel ellenkező stílusban tenném és nagyon elragadtatnám magam... Na és melyik oldalra hajlasz ha nagy általánosságról van szó? Az esetleges elragadtatásomnak oka nem a fórumba beírtakban gyökerezik, hanem ennek a rémtörténetnek és az impotens igazságszolgáltatásunknak a kapcsán... Annak idején mikor leszereltem (1990 március elsején) néhány héttel/hónappal előtte voltam bátor megjegyezni egy parancsnoki fórumon, hogy ha így haladunk az áldemokráciánkkal meg az álhumánumunkkal, akkor 5 éven belül kopogni fognak a golyók az aszfalton. Komoly műveleteibe került az akkori főnökeimnek, hogy ne fenyítsenek meg... Na most mondjátok: egy-két évet tévedtem. De szívesen a szemébe néznék az akkori hőbörgős pk-omnak és megkérdezném, hogy ki is a hülye a rendőri munkához??? Grrr...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BrOnZ szer. ápr. 06, 2005 14:48-kor.
|
szer. ápr. 06, 2005 14:46 |
|
|
Odo
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 9661 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
T68m írta: Odo írta: Ez nagyon szánalmas. Csak sajnálni tudlak ezért a gondolkodásért. Én meg téged, hogy egy elég lapos szkájenfiksön sorozat világában élsz, az határolja be tudatod, determinálja gondolkodásod. Ezért nincs a te világodban se p.ina se pia - hisz ezek az orion - vagy mi - űrhajón sincsenek. Ezért tiltanál be minden élvezeti cikket - kivéve persze a pirx kapitány kalandjait. Jó szórakozást hozzá!
Szerinted élek lapos világban. Azért, mert Te erősen diszkriminatív vagy (és amint látom fejeznél, gyilkolnál halomra minden embert aki bűntényt hajtott végre), még nem jelenti azt, hogy ha valaki másként látja ezt a dolgot lapos gondolokodású. Jól szórakoznál a 'vágóhídon'? Oda kéne tenni, hogy aki lopott annak vágd le a kezét. És után feküdj le nyugodtan a szép, új világodban.
De hogy jött ide a sci-fi, meg a p.ina azt nem tudom.
|
szer. ápr. 06, 2005 14:43 |
|
|
Sulla
platina tag
|
T68m írta: ezt most is fel lehetne hozni, bíró öccse cd hamisítással vádol! Hopp, ne is menjünk messzire, bárkit (na jó, a fórumozók jórészét) innen le lehetne ültetni szerzői jogok sértegetése miatt.
Na? Akkor zárjuk be a börtönöket mert ilyen-olyan a jogrendszerünk, bíróságaink?!?!?!?! Inkább összhangba kéne hozni ezeket, nem?
Bíró öccse mesét bármire ki lehet találni, ezen az alapon szüntessük meg az összes büntetést, mert biztos, hogy most is van olyan, amikor csak rávarják valakire a bűncselekményt elkövetését.
Igen, csak tudod ezért vannak ügyvédek, ezért lehet fellebezni MÁSIK bíróhoz, akinek már nem öccse a felperes. Ezért nem kéne rögtön minden tolvaj kezét levágni...
S
|
szer. ápr. 06, 2005 14:39 |
|
|
Árpy
a fórum lelke
|
BrOnZ írta: Nehogy már egymásnak essetek! Semmi értelme. IMHO ugyanarról beszéltek/beszélünk mindannyian. Jómagam most tartózkodni fogok a hozzászólásoktól e témában mert félő, hogy elveimmel ellenkező stílusban tenném és nagyon elragadtatnám magam... Na és melyik oldalra hajlasz ha nagy általánosságról van szó?
|
szer. ápr. 06, 2005 14:20 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
ok
|
szer. ápr. 06, 2005 14:19 |
|
|
Árpy
a fórum lelke
|
T68m írta: Ők - többnyire - nem szenvednek bűntudattól, nem gond nekik hogy megöltek/megvertek/megaláztak/meglopnak bárkit. Holnap - szabadlábon - úgyanúgy megteszik veletek! Én is ugyan ezt irtam.
|
szer. ápr. 06, 2005 14:16 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
Nehogy már egymásnak essetek! Semmi értelme. IMHO ugyanarról beszéltek/beszélünk mindannyian. Jómagam most tartózkodni fogok a hozzászólásoktól e témában mert félő, hogy elveimmel ellenkező stílusban tenném és nagyon elragadtatnám magam...
|
szer. ápr. 06, 2005 14:16 |
|
|
M62
gyémánt tag
Csatlakozott: hétf. okt. 04, 2004 10:17 Hozzászólások: 1096 Tartózkodási hely: A bőrömben vagyok állandó jelleggel.
|
T68m írta: Hosszú és rögös út vezet odáig - Bornzi, Macika tudna mesélni, mármint bünüldöző szemszögből -, hogy miket kell addig megtenni, mire valaki rács mögé kerül.
Ebben kétségtelenül igazad van.
Igazából nem értem, nem tudom mire vélni a felfokozott, indulatos reakciódat.
Általánosságban írtam ezt-azt, Te pedig pontosítottál.
Ennyi. Ennyi?
Remélem...
|
szer. ápr. 06, 2005 14:10 |
|
|