Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. jan. 12, 2025 10:18

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 603, 604, 605, 606, 607, 608, 609 ... 785  Következő
OFF TOPICOK GYŰJTEMÉNYE 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
Bocsánatot kérek itt a fórumozóktól, hogy egy helyesírási bakit vétettem :).

Fix.tv adása a Cybersport-okról hazánkban. Szerintem nagyon érdekes, nézzétek meg.
http://www.ludologia.hu/modules.php?nam ... tit&lid=39

Nem adom fel, bár már tényleg kezdem azt érezni, hogy felesleges vagyok, vagy nem is tudom miként fogalmazzam meg eme szőrnyű érzelmeket. Száz, ezer sebből vérzik most a szívem......:(

csüt. ápr. 07, 2005 20:18
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sulla írta:
Remélem megkérdezed őket a fotókészítés előtt, nem sérted meg a személyiségi jogaikat! :lol:

Neeeem, ezek nem saját képek. Netről olyan aranyos hölgyikék, mint a tegnapi. Csak egy kicsit még húzom az agyatok, hogy aztán még nagyobb legyen majd az élvezet a képek láttán :D

Skynet: igen, ezek bizony fát szállítanak. Nagytételben :wink: :lol:

Komolyan mondom, néha csak ámulok. Hazafele is a metrón ment elöttem egy kiscsaj (lehetett kb. 18) a barátnőjével és annyira mini szoknya volt rajta, hogy ha nem lennék 190 centi magas, akkor szerintem láttam volna a bugyiját is. Én ilyet nem biztos, hogy felvennék (ha nő lennék). De különösképpen nem zavar, sőt! :D

Végül egy vitz:
Szőke nő hosszas nézelődés után a sexshopban kiválasztja Bubut, a szexkutyát. Eladó mondja az instrukciókat:
- csak vetkőzzön le, feküdjön le az ágyra, rakja szét a lábát és mondja, hogy "Bubu, gyere". Bubu tudni fogja a dolgát.
Csaj hazamegy, levetkőzik, elterül az ágyon és szólítja Bubut:
- Bubu, gyere! - A kutya csak ül az ágy elött és néz.
- Bubu, gyere! Bubu, gyere! - egy idő után megunja a csaj és visszaviszi a boltba Bubut.
- hölgyem, semmi gond, mindjárt megoldjuk. Vetkőzzön le és feküdjön rá arra az ágyra. Te pedig Bubu jól figyelj, mert most mutatom meg utoljára!
:lol:

csüt. ápr. 07, 2005 20:10
Profil Privát üzenet küldése
a fórum lelke

Hozzászólás 
Sulla írta:
GazVezir írta:

A félreértések elkerülése végett ezzel az irománnyal nem a gyengébbik nemet szeretném minősíteni, csupán a sztereótípiáknak teszek eleget :twisted: .
Egyébként ehhez hozzászólva ugyanúgy megvannak a tipikus férfi dolgok, ahogy a tipikus női dolgok. Innen erednek azok a bizonyos sztereótípiák is.

Csak hogy veled is foglalkozzunk: "sztereotípia". :)
GazVezir...ezt megkaptad!

csüt. ápr. 07, 2005 19:58
platina tag

Hozzászólás 
GazVezir írta:

A félreértések elkerülése végett ezzel az irománnyal nem a gyengébbik nemet szeretném minősíteni, csupán a sztereótípiáknak teszek eleget :twisted: .
Egyébként ehhez hozzászólva ugyanúgy megvannak a tipikus férfi dolgok, ahogy a tipikus női dolgok. Innen erednek azok a bizonyos sztereótípiák is.

Csak hogy veled is foglalkozzunk: "sztereotípia". :)

csüt. ápr. 07, 2005 19:54
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sulla írta:
Remélem egyszer lesz egy cigány haverod, akinek a bőrszínén nem látod, hogy az, és csak később derül ki róla. Jót tenne neked.

Nekem van ilyen haverom.Volt osztálytársammal járt.Tök normális gyerek.
Persze idővel kiderült néhány hülyeség(autófelnyomás,meg hasonló dolgok),de ha egyszer nekem nem ártott,akkor miért kötnék bele?Persze,hogy nem helyes,amit csinált,de velem normális.

csüt. ápr. 07, 2005 19:40
a fórum lelke

Hozzászólás 
Szabolcs írta:
...
A felkínált feltételek elég jók. Azonnal sajnos a használt cuccokról nem derül ki semmi, ahhoz legalább 1-2 órát kellene menniük. Én ammondó vagyok ugyan, hogy notebookba inkább Intel proci való, mint AMD (fogyasztása miatt), de az 1,1GHz nem vészes.
Én szombaton veszem át egyébként notebook.hu-éknál a Clevomat, eredetileg egy százassal kevesebbet akartam rászánni, aztán így alakult...

T68m: csak annyit mondok, hogy nem ártana, ha végre rájönnél, hogy a világ nem az ellenséged, bármennyire is annak akarod tekinteni. Játsz a Quake3-mal, ha már mindenáron gyűlölködni akarsz. Utána meg írd le, hogyan gyógyítanád a homoszexualitást. Aztán azt is, hogy szerinted a libidót hogyan lehet megfordítani? Egy homót heteróvá nevelni ugyanaz, mint egy heterót homóvá... Hogy csinálnád?
Arab törvények? Jó, legyen, de ugye tudod, hogy az araboknál azontúl, hogy nem látnál két férfit kézenfogva, legkedvesebb Paris Hiltonodat sem bámulhatnád! (Nem mintha lenne rajta mit...) Maximum lefüggönyözve.
Azontúl, az egymás kezét fogó, csókolózó csajok miért nem zavarnak vajon senkit? A "homo" miért automatikusan férfit jelent :?:

Üdv!

csüt. ápr. 07, 2005 19:40
a fórum lelke

Hozzászólás 
GazVezir írta:
Néha kezdem azt érezni, hogy magammal beszélgetek itt az off topicban.... :roll:

Azért ne add fel. :)

csüt. ápr. 07, 2005 19:34
gyémánt tag

Hozzászólás 
Néha kezdem azt érezni, hogy magammal beszélgetek itt az off topicban.... :roll:

csüt. ápr. 07, 2005 19:31
arany tag

Hozzászólás 
Árpy írta:
Szabolcs írta:
...
Papírt írjatok, ha rossz 3 napon belül köteles visszavenni. Más értelme nincs.

Köszi
Rendes volt a fickó mert felajánlotta, hogy esetlegesen két hetet tud válallni garanciára.

Az ár akkor elfogadható vagy Ti tudtok esetleg jobb és olcsóbb forrást is????

csüt. ápr. 07, 2005 19:08
a fórum lelke

Hozzászólás 
Szabolcs írta:
...
Papírt írjatok, ha rossz 3 napon belül köteles visszavenni. Más értelme nincs.

csüt. ápr. 07, 2005 19:02
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!!

!SEGÍTSETEK!
Laptopvásárlás előtt állok és tanács kellene!

Egyetemistaként csak a használt jöhet szóba :( :( :(

Mire figyeljek ha megnézek egyet?
Mi az amit pár perc alatt észre lehet venni?
Kössünk-e adásvételit?
Milyen legyen a proci AMD vagy INTEL vagy INTEL Celeron?
Stb.

A végére még, szerintetek megérné-e:
Compaq Presario 700
AMD mobile 1100MHz, 20GB HDD, DVD ROM, 14'' TFT,
384 MB RAM, modem, LAN, TV out, táska, eladó
95E Huf

Előre is köszi

csüt. ápr. 07, 2005 19:00
a fórum lelke

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Miért kell a pápa lelki üdvéért ilyen sokat imádkozni?
Ő a pápa, belépője van.
Valami nagyon bűnös ember lekli üdvéért kellene ennyit és ennyinek imádkoznia, hátha meglesz a sok ima hatására.
Ez nagyon jó kérdés. Azt nem értem, hogy néhány ember hogy fel van háborodva, hogy nem engedik "be". Mit vár, hogy hetekig/hónapokig ki lesz állítva a pápa holtteste, hogy mindenki láthassa? Sokan csak azért mennek, hogy dicsekedhessenek: "Voltam a pápa temetésén!"

csüt. ápr. 07, 2005 18:58
platina tag

Hozzászólás 
T68m írta:

Még a mondat tagolása is erre utal:
"1.a. lopásért kézlevágás - összes c. félkezű lenne!"
Első rész kijelentés, igény. Második rész előnyös következmény.

de esetleg csillagozhatok is, mint a mobiltársaságok! :D

Remélem egyszer lesz egy cigány haverod, akinek a bőrszínén nem látod, hogy az, és csak később derül ki róla. Jót tenne neked.

S

csüt. ápr. 07, 2005 18:49
a fórum lelke

Hozzászólás 
Árpy írta:
Volt a Naplónál valamilyen Péter. Bevallotta, hogy homo...emlékeztek rá?
Megvan Radicsnak hívják. Sokan bántották, majdnem öngyilkos is lett. Pedig van gyereke, családja is. Ha nem vállalta volna fel, senki nem mondaná meg, hogy AZ.

csüt. ápr. 07, 2005 18:49
platina tag

Hozzászólás 
T68m írta:

tehát eljutottunk oda, hogy tisztán azt vitassuk meg, hogy miért káros. Mert ha elismered(néd), hogy káros, akkor az összes többi - ebben a vonatkozásban tett gondolatommal - is egyetértesz. Nem?

Nos, hogy nem káros (a homo kapcsolatok nyilvánosságra hozása, stb.) miből gondolod? Mert a tv-ben ezt mondják?

Szerinted egy adott beteségben szenvedőtöl nem a gyógyulni vágyás, hanem a másokat is erre csábítás az elfogadható magatartás. Kell egy kis lépfene? Itt van nesze! (Ez ugyanolyan, csak míg az egyik testi, a másik lelki betegség)

Hogy a homoszexualitás abnormális dolog, betegség, az minden egyéb bizonyítástól függetlenül is látható attól, hogy természetes körülmények között egy homokos képtelen betölteni biológia feladatát, azaz az utódnemzést. Kipusztul. (Mint minden más torzulás, ez is időről időre, újra meg újra felüti a fejét. De jó esetben kipusztul!)

Nincs szó arról, hogy az emberiség kihalásától félnek, azért utálnám a homikat. Egyrészt mert társadalmunkban ezer más lehetőség van az utódnemzésre, másrészt már messze nem vagyunk természetes körülmények között.

A gondolatmenettel arra világítok rá, hogy ez egy természetellenes, beteg dolog. És ebből következik, hogy ha már gyógyulni nem is akar belőle, akkor az a minimum, hogy az egészséges embereket békénhagyja és fertőjét ne terjessze, reklámozza.

Na akkor nézzük. Én szemüveges vagyok. Ha a vadászás-gyűjtögetésnél tartanánk, akkor valószínűleg "kipusztulnék", nem tudnám "biológiai feladatomat ellátni". Sőt, mivel a rövidlátás öröklődő, ráadásul domináns, ezért valószínű, hogy a gyermekem is rövidlátó lesz, azaz "terjesztem" is. Ez egy "betegség".
Akkor büntessük a rövidlátókat is? És csak azokat akik "hirdetik", hogy rövidlátók, azaz szemüveget hordanak, vagy azokat is akik "titkolják", azaz kontaktlencsét hordanak?

Te **** lettél attól, hogy láttál egyet? Rádköhögött és elkaptad? Odament hozzád egy ****, hogy adj egy puszit heterókám? Esetleg azért vagy homofób, mert érzel valamit? (Ez persze személyeskedés, ne vedd komolyan.)

S

csüt. ápr. 07, 2005 18:44
a fórum lelke

Hozzászólás 
Miért kell a pápa lelki üdvéért ilyen sokat imádkozni?
Ő a pápa, belépője van.
Valami nagyon bűnös ember lekli üdvéért kellene ennyit és ennyinek imádkoznia, hátha meglesz a sok ima hatására.

csüt. ápr. 07, 2005 18:43
a fórum lelke

Hozzászólás 
Volt a Naplónál valamilyen Péter. Bevallotta, hogy homo...emlékeztek rá?

csüt. ápr. 07, 2005 18:42
gyémánt tag

Hozzászólás 
nokia.6230 írta:
Nem kéne valakiket csak azért büntetni, mert van egy olyan tulajdonságuk, amiről nem tehetnek, mert úgy születtek. Persze én is utálom, ha a homo emberek mindenhol harsogják a büszkeségüket, és kifejezetten hányingerem van, amikor két férfi az utcán kézen fogva sétál. Homo emberek ne keltsenek mindenhol feltűnést, a normál emberek pedig hagyják békén őket.

Igen,biológiailag determinálva van,de van kivétel,aki mondjuk vmilyen erős sokk hatására fordul saját neméhez.Mindegy.

A lényeg,hogy valaki ilyennek születik,valaki olyannak.Mindenki különböző.Sztem sem büntetendő dolog az,ha valaki homo.Ált. nem tehet róla.
Engem inkább az zavar,hogy ők mindig kiemelik magukat a népből.Csak azért,mert ők mások.Mindkét oldalnak toleránsabban kellene kezelnie a kérdést.
Nekik nem kéne lépten nyomon hirdetni magukat,hisz ha egyszer "ugyanolyan ember,mint bárki más",akkor minek reklámozza magát?
A másik oldalnak pedig el kéne fogadnia hogy ilyen is van és kész.Nem kell vele többet foglalkozni.Mondjuk sajnos a magyarság sem a toleranciájáról híres.
Ők meg azért csinálják,hogy jobban elfogadják őket,persze nem mindenkinél érik el a megfelelő hatást.

csüt. ápr. 07, 2005 18:39
a fórum lelke

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Árpy írta:
amikor a villamoson 2 csávó megfokta egymás kezét és....pfújjjj....
Esküszöm, direkt csináljátok! :lol: Egyébként a "pfújjjj" az stimmel... :)
TÉNYLEG DIREKT ÍRTAM, MERT A MÁSIK TOPIKBAN NAGYON ZAVART TÉGED A HELYESÍRÁSI HIBA :lol: :lol: :lol:

csüt. ápr. 07, 2005 18:36
gyémánt tag

Hozzászólás 
Árpy írta:
amikor a villamoson 2 csávó megfokta egymás kezét és....pfújjjj....
Esküszöm, direkt csináljátok! :lol: Egyébként a "pfújjjj" az stimmel... :)

csüt. ápr. 07, 2005 18:33
gyémánt tag

Hozzászólás 
skynet: Teljes mértékben egyetértek veled.

De már igazán válthatnánk témát, mert megint sokan egymásnak estetek, bár a helyzet közel sem olyan súlyos, mint volt fórumozótársunkal. Kicsit hűteni kell a topicot, szerintem.

Tényleg, amilyen témákat eddig felhoztam, szinte egyre se reagáltatok :cry: . Biztos ezt a fiatalságomnak köszönhetem......:)

No comment!
http://pcforum.hu/hirek/Tonkreteszi+a+m ... ?qnid=9497

Mindenkinek kellemes napot egyébként, holnap már péntek, utolsó munkanap a héten, örüljetek a hétvégének! Én is megpróbálom, de nem fog menni.

Egy vicc még, amit tegnap hallottam, de lehet, hogy sokan ismeritek.

Egy ember kifogja az aranyhalat.
- Teljesítem egy kívánságodat, ha visszadobsz !
- Szeretnék egy autópályát Budapest és Hawaii között.
- Ez túl nagy kérés, az építés évekig is eltarthat.
- Akkor szeretném megérteni a nők logikáját !
- Két, vagy négy sávos legyen az autópálya ?

csüt. ápr. 07, 2005 18:22
a fórum lelke

Hozzászólás 
Én egy ismerös csajjal vesztem össze, de nagyon, amikor a villamoson 2 csávó megfokta egymás kezét és....pfújjjj....
Na erre én azt mondtam, -mint skynet- miért nem otthon? Miért kell a kisgyerekek elött is buzulni??? Miért, miért, miért???

csüt. ápr. 07, 2005 18:19
a fórum lelke

Hozzászólás 
Sulla írta:
T68m írta:
1. nekem is tetszik az arab példa!

1.a. lopásért kézlevágás - összes c. félkezû lenne!
1.b. buzik büntetése - ne terjesszék fertõjüket!
1.c. nuku ügyvéd - ne az döntsõn egy ember sorsáról mennyire jó ügyvéde van/tud megfizetni!

Nézd csak az 1.a-t! Igaz itt sem írod, hogy az összes cigány tolvaj. Csak c.-t írsz, megmagyaráznád, hogy az mi?

S

persze, már mondtam - szerintem - az összes az lenne. De ha nem, úgy is jó. Ez ugye nem egyenlő azzal, hogy tételesen azt állítom, hogy az? Ez olyan egyszerú túlzás, amiben mindannyian beleesünk. "Sosem érek oda", "fél életemet adnám", stb. Nyilván, biztos lenne kettő vagy három, amelyik nem. De a fél életét is kevés ember adná, amiért igérgetni szokta. Aztán valahogy csak odaérünk - ha lassan is - ahova megyünk.

Még a mondat tagolása is erre utal:
"1.a. lopásért kézlevágás - összes c. félkezû lenne!"
Első rész kijelentés, igény. Második rész előnyös következmény.

de esetleg csillagozhatok is, mint a mobiltársaságok! :D

csüt. ápr. 07, 2005 17:27
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Landsmann írta:
Nem kaptatok délután e-mail értesítőt arról hogy Privát üzenet érkezett? Nekem jött értesítés, de üzenet nem volt.
Nekem nem volt fake üzi.

csüt. ápr. 07, 2005 17:22
platina tag

Hozzászólás 
Árpy írta:
A BKV RT. KÖZLEMÉNYE A FOKOZOTT JEGYELLENŐRZÉSRŐL

Gyakran metrózom, ma is sok helyre kellett elmennem. Párszor átslisszantam a tömegen, mert nem volt kedvem a táskám aljáról előbányászni a bérletet. Néhány helyen meg jöttek a tornyok meg a hiénák és követelték a bérletemet. Na mondom, ha már elkaptatok, akkor innentől ráérünk. :D Kicsit felidegesítettem őket, mert nagyon nehezen akart előkerülni az a bérlet. Kényelmesen végignéztem 3 zsebet, persze tudtam, hogy a negyedikben van, de mindeközben csomóan elhaladtak mellettem. Már kezdték írni a cetlit, aztán elővettem a bérletet, minden rendben volt, nem tudtak semmibe belekötni.
Törném le annak a kezét, aki a már egyszer felépített kapukat visszabontotta az állomásokon és emiatt nem lehet normálisan lejutni az állomásra, csak ha jó pár percet elidőzik az ember a "kedves" hiénák és tornyok társaságában. :evil:

csüt. ápr. 07, 2005 17:20
a fórum lelke

Hozzászólás 
Sulla írta:
Én hetero vagyok, ezt kijelentem. Akkor ez most társadalmilag káros volt? Miért az, ha egy meleg teszi ezt?

S

tehát eljutottunk oda, hogy tisztán azt vitassuk meg, hogy miért káros. Mert ha elismered(néd), hogy káros, akkor az összes többi - ebben a vonatkozásban tett gondolatommal - is egyetértesz. Nem?

Nos, hogy nem káros (a homo kapcsolatok nyilvánosságra hozása, stb.) miből gondolod? Mert a tv-ben ezt mondják?

Szerinted egy adott beteségben szenvedőtöl nem a gyógyulni vágyás, hanem a másokat is erre csábítás az elfogadható magatartás. Kell egy kis lépfene? Itt van nesze! (Ez ugyanolyan, csak míg az egyik testi, a másik lelki betegség)

Hogy a homoszexualitás abnormális dolog, betegség, az minden egyéb bizonyítástól függetlenül is látható attól, hogy természetes körülmények között egy homokos képtelen betölteni biológia feladatát, azaz az utódnemzést. Kipusztul. (Mint minden más torzulás, ez is időről időre, újra meg újra felüti a fejét. De jó esetben kipusztul!)

Nincs szó arról, hogy az emberiség kihalásától félnek, azért utálnám a homikat. Egyrészt mert társadalmunkban ezer más lehetőség van az utódnemzésre, másrészt már messze nem vagyunk természetes körülmények között.

A gondolatmenettel arra világítok rá, hogy ez egy természetellenes, beteg dolog. És ebből következik, hogy ha már gyógyulni nem is akar belőle, akkor az a minimum, hogy az egészséges embereket békénhagyja és fertőjét ne terjessze, reklámozza.

csüt. ápr. 07, 2005 17:18
Profil Honlap
Hozzászólás 
Nem kaptatok délután e-mail értesítőt arról hogy Privát üzenet érkezett? Nekem jött értesítés, de üzenet nem volt.

csüt. ápr. 07, 2005 17:16
platina tag

Hozzászólás 
pg írta:
Ajjaj, én egy szakállas sorozatnéző vagyok. Az már rossz jel így együtt, nem?

En vigyaznek az ilyen mondatokra mert a vegen meg kihozza, hogy szatir vagy....

csüt. ápr. 07, 2005 17:14
platina tag

Hozzászólás 
T68m írta:
1. ott az arab törvény. Hatályos. Hogy itt nincs? Hiányolom is. Pont erről beszéltem!

Ne haragudjatok, de ezt már tényleg nem értem. Nektek nem volt biológia órátok? Vagy akkor pont hiányoztatok, amikor erről volt szó? Ha valaki homo, arról nem tehet, mert az vele született tulajdonság. Amikor egy ember megszületik, már el van döntve a génekben, hogy az illető magas lesz, vékony lesz, vagy alacsony és kövér, hetero vagy homo, szőke vagy barna stb. A nemi irányultság az egy adottság, ami születéskor már megvan. A homo férfiaknál az agy bal és jobb félteke között sokkal fejlettebb a kapcsolat, mint egy normál embernél, ezért sokkal kreatívabbak és nagyobb bennük az alkotási képesség. Ezért van az, hogy a nagy művészek (festők, írók, szobrászok), tudósok, vagy éppen államvezérek között gyakori a homo. Most direkt nem írok példákat, de ha kéritek, akkor tudok felsorolást tartani. Szép hosszú a lista.

Nem kéne valakiket csak azért büntetni, mert van egy olyan tulajdonságuk, amiről nem tehetnek, mert úgy születtek. Persze én is utálom, ha a homo emberek mindenhol harsogják a büszkeségüket, és kifejezetten hányingerem van, amikor két férfi az utcán kézen fogva sétál. Homo emberek ne keltsenek mindenhol feltűnést, a normál emberek pedig hagyják békén őket.

Az megint más dolog, ha valaki csak divatból, vagy egyéb okból "lesz" homo. Ez hülyeség, és képzelt dolog. Persze olyan is van, hogy valaki homonak születik, de mégis hetero életet él, mert nem került olyan helyzetbe, hogy felismerje magában azt, hogy homo.

Eh, de hagyjuk a témát. Inkább megint segítséget szeretnék kérni. Megnéztem a java játokok oldalait amiket írt valaki (köszi), de nem találom rajta, amit keresek. BEACH SWEEPER a játék neve, tengerparti lövöldözős, valakinek nincs meg véletlenül (a telepítő programja)?

csüt. ápr. 07, 2005 17:13
platina tag

Hozzászólás 
T68m írta:
1. nekem is tetszik az arab példa!

1.a. lopásért kézlevágás - összes c. félkezű lenne!
1.b. buzik büntetése - ne terjesszék fertőjüket!
1.c. nuku ügyvéd - ne az döntsőn egy ember sorsáról mennyire jó ügyvéde van/tud megfizetni!

Nézd csak az 1.a-t! Igaz itt sem írod, hogy az összes cigány tolvaj. Csak c.-t írsz, megmagyaráznád, hogy az mi?

S

csüt. ápr. 07, 2005 17:13
platina tag

Hozzászólás 
Árpy írta:
Mit szóltok a BKV razziához? Állítólag éwégéig lesz kemény ellenőrzés.

Jo lesz, foleg, ha siet valahova az ember.
Ha megis ellenallsz meg jol megis ruhaznak.
Es, ha sikeres lesz a fokozott ellenorzes akkor majd meghirdetik az "akcio" folytatasat.
Mindezt ugy, hogy a metro estenkent 10 percenkent kozlekedik es van olyan busz ami csucsidoben 20 percenkent.
Remek...

csüt. ápr. 07, 2005 17:11
a fórum lelke

Hozzászólás 
pg írta:
Ajjaj, én egy szakállas sorozatnézõ vagyok. Az már rossz jel így együtt, nem?

Felőlem az izaurát is nézheted térdig érő szakállal! :D

csüt. ápr. 07, 2005 17:07
Profil Honlap
platina tag

Hozzászólás 
.Nokia. írta:
A www.prohardver.hu része lett az oldal. Gondolom :)

Hogy-hogy a prohardver resze?
Ez kicsit tulzas.
Ahogy elnezem mindketto az index csoport tagja...

csüt. ápr. 07, 2005 17:06
a fórum lelke

Hozzászólás 
nyuszy írta:
T68m:
Az a baj, hogy kissé szélsõségesen fogalmazol (gondolkodsz). És amúgy hiába értene egyet az ember veled, ennyire radikális nézeteket normális gondolkodás mellett nem lehet elfogadni!
Vegyük csak a cigányos példát. Sikerült nekem is elég sokkal találkozni már így vagy úgy. És valóban, jelentõs hányadukra igaz, amit mondasz. De onnantól, hogy akár csak egyetlen cigány is becsületesen, munkából él, már megdõlt az általánosítás. Mérpedig én is ismerek ilyet, bár az én meglátásom szerint sem ez a jellemzõ sajnos. De onnantól, hogy nem az összes cigány lop, már csak azt lehet elmondani, hogy a tolvaj cigányoknak vágjuk le a kezét. De innentõl meg nincs értelme cigányozni, hiszen a tolvaj fehéreknek is le kell vágni a kezét!!!

az a baj, ha valaki kijelent valamit, amit esetleg nem vág össze a média által sulykolt képpel, akkor mindjárt mindenki megijed, szélsőséges, stb.

Pedig szerintem elég szélsőséges egy csomó más, elfogadott dolog. Pl. abortuszok (ezen újra lehet vitatkozni), föld kizsákmányolása (ezen szintén), milliók éhezése, gyógyszerhiány, stb.

Jó példa erre az a vicc, hogy Bush és tanácsadója sörözgetnek egy kocsmába. Belép egy új arc, ledöbben. A kocsmáros mondja neki, hogy igen, ők azok, roppant kedvesek, előzékenyek. Na, emberünk fogja magát, odamegy, megkérdezi:
- épp miről beszélgetnek;
- a III.vh.-ról - feleli Bush;
- és hogyan zajlik?
- megölünk 250 millió arabot és egy biciklis postást;
- biciklis postást? Miért?
- na ugye, hogy a 250 millió arab a kutyát sem érdekli - mondja a tanácsadója....

"De onnantól, hogy akár csak egyetlen cigány is becsületesen, munkából él, már megdõlt az általánosítás." - rengetegszer próbálták már itt a fórumon is számba adni, rámfogni, hogy én következetesen minden cigányról azt állítom, hogy lop. Pl. legutóbb Sulla irta: "minden cigány tovaj " mintha én mondanám. Azon felül, hogy utálom őket - ez a szuverén jogom - nem gondolom, hogy tételesen mindegyik lop. Sőt, morbidan még azt is hozzátettem, hogy "Vannak köztük betörők, gyilkosok, rablók és egyéb köztörvényesek is." És ezt a mondatot is akárhogy forgatjuk, forgatják tételesen igaz. Mert vannak köztük, stb. stb. :)

És miért ne lehetne mondani - arab példa alapján -, hogy minden tolvaj c.-nek végjuk le a kezét? Mondtam ezzel azt, hogy a tolvaj fehéreknek ne? Felőlem!

csüt. ápr. 07, 2005 17:04
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Mit szóltok a BKV razziához? Állítólag éwégéig lesz kemény ellenőrzés.
Infó:

A BKV RT. KÖZLEMÉNYE A FOKOZOTT JEGYELLENŐRZÉSRŐL

Április elejétől biztonsági őrökkel megerősített, fokozott jegyellenőrzést vezetett be a BKV Rt. Az akció az évvégéig tart.

A BKV Rt. járműveken is olvasható utazási feltételeiben szerepel, hogy

"Mindazoknak, akik a BKV Rt. közösségi közlekedési szolgáltatásainak bármelyikét igénybe kívánják venni, felszállás előtt jeggyel, érvényes bérlettel vagy utazási igazolvánnyal, illetve a díjmentességet igazoló okmánnyal kell rendelkezniük."

Évente mintegy 3 milliárd forint bevételtől esik el a Budapesti Közlekedési Részvénytársaság a jegy- vagy bérletvásárlást elmulasztó utasok miatt. A kieső bevétel megszerzésére az év végéig megerősített jegyellenőrzési akciót indít a társaság. Az akció célja a jegy- és bérletvásárlási hajlandóság növelése, ezért ellenőrzés a metróban - rendhagyó módon - belépéskor történik. Aki jegy vagy bérlet nélkül kísérli meg az utazást, azt az ellenőrök nem engedik le az állomásra.
Az ellenőrzés a későbbiekben a felszíni járatokon is intenzívebbé válik.

Budapest, 2005. április 5.

Budapesti Közlekedési Részvénytársaság

csüt. ápr. 07, 2005 16:57
a fórum lelke

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Csak felkell nézni az apronetre. Tele van fuvaros nénivel, és lánnyal.
De az pénzes...igaz ott nem csak nézni lehet :D

csüt. ápr. 07, 2005 16:10
a fórum lelke

Hozzászólás 
Csak felkell nézni az apronetre. Tele van fuvaros nénivel, és lánnyal.

csüt. ápr. 07, 2005 15:54
a fórum lelke

Hozzászólás 
skynet írta:
simico írta:
De inkább tényleg beszéljünk vidámabb dolgokról, hiszen ma is sok szép fafuvaros nénit láttam és

olyanokat, akik fát szállítanak? :D :D
Nagy dudákkal...az az igazi :P

csüt. ápr. 07, 2005 15:17
a fórum lelke

Hozzászólás 
Öcséééém...a Nyugatiban annyi a qrva jó p.icsa, hogy a szemem 8 felé nézett egyszerre és nőtt még egy fejem alul is meg még egy felül is :lol:

csüt. ápr. 07, 2005 15:01
platina tag

Hozzászólás 
simico írta:

De inkább tényleg beszéljünk vidámabb dolgokról, hiszen ma is sok szép fafuvaros nénit láttam és ugye itt a tavasz, nekem meg vannak újabb képeim :lol: :lol:

Remélem megkérdezed őket a fotókészítés előtt, nem sérted meg a személyiségi jogaikat! :lol:

S

UI: a fafuvaros csak most esett le... :oops:

csüt. ápr. 07, 2005 13:58
gyémánt tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Ha mégis hiba csúszik a gépezetbe ne feledjük, hogy helyrehozható, hiszen a kuncsaft "ÉLETBEN MARADT"...
[/qoute]

Nézd, a korábbi hozzászólásomban erre írtam, hogy börtönben ülni nem túl jó móka. Meg utána a következményekkel szembesülni. Lásd a kiengedett öngyilkos esetét. Tény, hogy legalább életben maradt (erről is írtam ugye a halálböntetéssel kapcsolatban), de azért az sem mellékes, hogy milyen áron. Gondolom abban egyetértünk, hogy egyikünk sem szeretne még csak egy-két hónapot sem eltölteni valamelyik BV intézetben.

BrOnZ írta:
Ha ezt így gondolod, akkor nincs miről beszélnünk... Miért tulajdonítasz nekem olyan dolgot, ami meg sem fordult a fejemben, nemhogy elkövettem volna???

Lehet, hogy csak a memóriám tolt ki velem, de mintha nem olyan régen hasonló témában ugyanebben a fórumban te írtad volna, hogy könnyű a pálya széléről bekiabálni. Ha mégsem te voltál az, akkor elnézést.

De inkább tényleg beszéljünk vidámabb dolgokról, hiszen ma is sok szép fafuvaros nénit láttam és ugye itt a tavasz, nekem meg vannak újabb képeim :lol: :lol:

csüt. ápr. 07, 2005 13:54
platina tag

Hozzászólás 
.Nokia. írta:

A prohardver is áttekinthetetlen.
S

csüt. ápr. 07, 2005 13:22
arany tag

Hozzászólás 
Sulla írta:
kerelyfe írta:
M62 írta:
Láttátok, hogy átalakult a mobilaréna? :o

http://mobilarena.hu/index.html

Aha!

Idézet:
Not Found
The requested URL /index.html was not found on this server.

Apache/1.3.26 Server at mobilarena.hu Port 80

explorerrel megy. Sokkal áttekinthetetlenebb lett, kis képekkel. Nekem az előző jobban tetszett.

S

csüt. ápr. 07, 2005 13:05
platina tag

Hozzászólás 
Hmm, rahuztak a prohardver dizajnjat.

csüt. ápr. 07, 2005 13:04
platina tag

Hozzászólás 
kerelyfe írta:
M62 írta:

Aha!

Idézet:
Not Found

explorerrel megy. Sokkal áttekinthetetlenebb lett, kis képekkel. Nekem az előző jobban tetszett.

S

csüt. ápr. 07, 2005 12:59
platina tag

Hozzászólás 
M62 írta:

Nekem ez az oldal is bejön...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Punto83 csüt. ápr. 07, 2005 13:01-kor.

csüt. ápr. 07, 2005 12:56
gyémánt tag

Hozzászólás 
http://mobilarena.hu/

Így már inkább! :wink:

csüt. ápr. 07, 2005 12:55
gyémánt tag

Hozzászólás 
M62 írta:

Aha!

Idézet:
Not Found

csüt. ápr. 07, 2005 12:54
gyémánt tag

Hozzászólás 

csüt. ápr. 07, 2005 12:24
platina tag

Hozzászólás 
T68m írta:
Sulla írta:
1. Miért fáj az neked, ha valaki ****? Ennyi erővel a szemüvegeseket is lehetne büntetni...
2. Épp egy szakállas bácsitól intetted óvva egyik fórumtársunk leendő gyermekét. Ebből következtetek arra, hogy: minden cigány tovaj --> minden szakállas bácsi meg akarja "kapni" mindenki fiúgyermekét. De ha ez szerinted nem probléma...

S

1. nekem nem fáj. Csináljanak bármit, idézem soraimat:
"Azonban a homik ragaszkodnak hozzá, hogy érzelmeiket (vagy vágyaikat) épp úgy nyilvánosságra hozzák, mint egy hetero pár, stb., stb. És ez az a pont ahol érdemes lenne megállj parancsolni, pont azért, amiért nemi életet sem lehet élni a nagykörúton. "

2. "Ebből következtetek arra, hogy: minden cigány tovaj --> minden szakállas bácsi meg akarja "kapni" mindenki fiúgyermekét."
Elég furcsa következtetéseid vannak! De ez persze az összes /ál/liberális gondolkodóra (gondolkodó?) igaz. Szakállas bácsival akkor van probléma, ha férfival él nemi életet. -Ha ez eddig nem lett volna világos számodra- (De ez még az ő problémája, betegsége) Társadalmilag pedig akkor, ha a partner kis/fiatalkorú, erőszak áldozata, illetve tettüket nyilvánosan végzik és/vagy ferde hajlamukat, annak bármilyen vonatkozását nyilvánosságra hozzák.
Cigányokra felesleges minduntalan visszatérned, nem minden cigány tolvaj. Vannak köztük betörők, gyilkosok, rablók és egyéb köztörvényesek is.

1. Ott a lényeg: pont úgy, mint egy hetero pár, mert pontosan annyi joguk van, mint a heteróknak.

2. Mi közöd van hozzá, hogy kivel él nemi életet, addig, amíg nem követ el bűncselekményt?

Én hetero vagyok, ezt kijelentem. Akkor ez most társadalmilag káros volt? Miért az, ha egy meleg teszi ezt?

3. Néha azért visszatérek.

S

csüt. ápr. 07, 2005 12:21
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.   [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 603, 604, 605, 606, 607, 608, 609 ... 785  Következő