|
Szerző |
Üzenet |
burgher
ezüst tag
|
szaki74 írta: Krisi047 írta: hali! érdemes lenne egy ilyen telót venni? nem fagy le meg ilyenek? kb. mennyi egy kamera hozzá? meddig bírja az aksi miközben fimet nézek? Szerinted az előző 55 és 1/2 oldalban miről esett itt szó???? Vedd a fáradtságot és olvasd végig légyszíves...
Mielőtt megvettem a telefonomat elolvastam az egész topicot,hogy vajon érdemes-e!
Miután megvettem a telefonomat elolvastam mit és hogyan kell csinálnom vele,rajta!
Mé mindig nem tudok mindent,és amikor megakadok beleolvasok a topicba,ha nem találom akkor kérdezek!
Válasz:1-érdemes
2-15-20e körül láttam,de nyilván van ahol occsóbbé' is lehet venni!
Erről jut eszembe van egy eladó kamerám!
|
vas. feb. 20, 2005 18:11 |
|
|
szaki74
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 506 Tartózkodási hely: Győr-Tatabánya
|
Krisi047 írta: hali! érdemes lenne egy ilyen telót venni? nem fagy le meg ilyenek? kb. mennyi egy kamera hozzá? meddig bírja az aksi miközben fimet nézek?
Szerinted az előző 55 és 1/2 oldalban miről esett itt szó???? Vedd a fáradtságot és olvasd végig légyszíves...
|
vas. feb. 20, 2005 18:01 |
|
|
Krisi047
arany tag
Csatlakozott: vas. feb. 06, 2005 9:29 Hozzászólások: 154 Tartózkodási hely: Debrecen
|
hali! érdemes lenne egy ilyen telót venni? nem fagy le meg ilyenek? kb. mennyi egy kamera hozzá? meddig bírja az aksi miközben fimet nézek?
|
vas. feb. 20, 2005 17:50 |
|
|
Satriani
arany tag
|
szaki74 írta: http://www.tar.hu/szaki74/Alarm.zip próbáld ki ezt....
Köszönöm, de nem ezt keresem. Ez az alarm plugin, amit 2003 alatt lehet témákhoz (illetve home screenekhez) használni. Már próbáltam beleeröltetni 2002-es témába, de nem ment
|
vas. feb. 20, 2005 17:42 |
|
|
Satriani
arany tag
|
Ez a date reminder nem tűnik rossznak... Ez is kicsit körülményes, de még mindig könnyebben elérhető (gyorshívással), mint az eredeti ébresztő. Jobb híján marad. Köszi!
|
vas. feb. 20, 2005 17:41 |
|
|
balfék
vas-tag
|
gprsmobil írta: balfék írta: Tudom, hogy eze egy nagyon láma kérdés de ha lehet ne bunkózzatok le. Hard Reset után egy nap alatt lemerül a teló. Kapcsoljam ki az infra portot, de hol? Stat -> 9 -> 1 -> 7 Legalább bevallod. Hard reset előtt csurig töltötted a telefont?
..................
Köszönöm a választ!
Tehát ez lehet a probléma.. Nem töltöttem csurig, pedig olvastam a forum elején. Kezdem ujra...
|
vas. feb. 20, 2005 17:36 |
|
|
szaki74
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 506 Tartózkodási hely: Győr-Tatabánya
|
|
vas. feb. 20, 2005 17:32 |
|
|
Satriani
arany tag
|
turho írta: http://mpx200.netdisk.hu/index_elemei/Page390.html
Smartphone alarm a neve, ha jó.
Köszi, de ezt még nem sikerült használnom. Biztos valami plugint kíván - viszont readme nincs hozzá...
|
vas. feb. 20, 2005 17:27 |
|
|
gprsmobil
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 170 Tartózkodási hely: Buda
|
Satriani írta: gprsmobil írta: Reméltem, hogy felcsigázlak De nem adom fel. Valahogy meg lehet csinálni biztosan, mert ez nem egy nagy dolog. Felcsigáztál, neki is fogok esni, ha lesz egy kis időm (mondjuk egy teljes délután-este). Az a baj, hogy egy telefonom már meghalt, eléggé nehezen veszem rá magam egy op.rendszer frissítésre is, nemhogy egy ilyen registry buzerálásra (Anno az S55 szoftverét szétkaptam többször mindenfajta tartózkodás vagy félelem nélkül, mert tudtam, hogy ha lementek egy FUBU-t, és valami nem sikerül, akkor egyszerűen visszatöltöm a FUBU-t, és visszakapom az utolsó SMS-t is. Ennél nem ez a helyzet, így óvatosabb duhaj vagyok.) ...
A Motorola is ilyen volt. Az Accomplinél teljes ROM, RAM mentést végezhettél. Még a futó programokat is elmentette a vágólappal együtt.
Ébresztőórának talán jó http://mpx200.netdisk.hu/progz/SPAlarmEng_12.exe ez, vagy http://mpx200.netdisk.hu/new/appz/Date_Reminder.zip ez a naptár.
|
vas. feb. 20, 2005 17:26 |
|
|
SperS
ezüst tag
Csatlakozott: pén. feb. 04, 2005 20:50 Hozzászólások: 13 Tartózkodási hely: -- magamon kívül -- ;;-)))
|
szaki74 írta: 2002-es soft esetén az infra az Accessories menüben van...
Amit írsz, az igaz! De én azt kérdeztem, hogy van-e egyáltalán lehetőség a kikapcsolásra, mivel amit írtál, az arra való, hogy vételkor bekapcsold, és ott csak egy "cancel" lehetőség van. Külön nincs kikapcsolás....
|
vas. feb. 20, 2005 17:26 |
|
|
turho
arany tag
|
gprsmobil írta: szaki74 írta: 2002-es soft esetén az infra az Accessories menüben van... Jogos a két pontos labda! Adás végén Tibi bácsi beváltja csokira, vagy kívánságra. Tényleg megszoktam már a 2003-at. Nem találom a progit. Végignézem az összes szervízkódot és registry csalást. Valahova beírtam azt a 7-8 számjegyet a fényerőbeállításhoz...
Ez az a fényerő amit én firtatok?
|
vas. feb. 20, 2005 17:18 |
|
|
turho
arany tag
|
Satriani írta: gprsmobil írta: Reméltem, hogy felcsigázlak De nem adom fel. Valahogy meg lehet csinálni biztosan, mert ez nem egy nagy dolog. Felcsigáztál, neki is fogok esni, ha lesz egy kis időm (mondjuk egy teljes délután-este). Az a baj, hogy egy telefonom már meghalt, eléggé nehezen veszem rá magam egy op.rendszer frissítésre is, nemhogy egy ilyen registry buzerálásra (Anno az S55 szoftverét szétkaptam többször mindenfajta tartózkodás vagy félelem nélkül, mert tudtam, hogy ha lementek egy FUBU-t, és valami nem sikerül, akkor egyszerűen visszatöltöm a FUBU-t, és visszakapom az utolsó SMS-t is. Ennél nem ez a helyzet, így óvatosabb duhaj vagyok.) Más. Egy jó ébresztőórát nem tudtok a telefonra? A beépített sem lenne rossz, de úgy eldugták a menüben, hogy kissé körülményes kezelni...
http://mpx200.netdisk.hu/index_elemei/Page390.html
Smartphone alarm a neve, ha jó.
|
vas. feb. 20, 2005 17:17 |
|
|
gprsmobil
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 170 Tartózkodási hely: Buda
|
szaki74 írta: 2002-es soft esetén az infra az Accessories menüben van...
Jogos a két pontos labda! Adás végén Tibi bácsi beváltja csokira, vagy kívánságra.
Tényleg megszoktam már a 2003-at. Nem találom a progit. Végignézem az összes szervízkódot és registry csalást. Valahova beírtam azt a 7-8 számjegyet a fényerőbeállításhoz...
|
vas. feb. 20, 2005 17:12 |
|
|
turho
arany tag
|
Explode Arena sp nincs meg már valakinek?
És Heretic? /már ha nem kacsa hogy létezik/
|
vas. feb. 20, 2005 17:07 |
|
|
Satriani
arany tag
|
gprsmobil írta: Reméltem, hogy felcsigázlak De nem adom fel. Valahogy meg lehet csinálni biztosan, mert ez nem egy nagy dolog.
Felcsigáztál, neki is fogok esni, ha lesz egy kis időm (mondjuk egy teljes délután-este). Az a baj, hogy egy telefonom már meghalt, eléggé nehezen veszem rá magam egy op.rendszer frissítésre is, nemhogy egy ilyen registry buzerálásra (Anno az S55 szoftverét szétkaptam többször mindenfajta tartózkodás vagy félelem nélkül, mert tudtam, hogy ha lementek egy FUBU-t, és valami nem sikerül, akkor egyszerűen visszatöltöm a FUBU-t, és visszakapom az utolsó SMS-t is. Ennél nem ez a helyzet, így óvatosabb duhaj vagyok.)
Más. Egy jó ébresztőórát nem tudtok a telefonra? A beépített sem lenne rossz, de úgy eldugták a menüben, hogy kissé körülményes kezelni...
|
vas. feb. 20, 2005 16:34 |
|
|
turho
arany tag
|
Ja ehhez még annyit hogy a Samsung c100-amban is volt szerviz-kód a kontrasztállításra.
Nekem meg ez a vesszőparipám. Egy egyébként mindenben tökéletes kijelzőt így elbaxni :(:(
|
vas. feb. 20, 2005 15:53 |
|
|
turho
arany tag
|
Mintha én is ezt olvastam volna.
Egyébként kurvára mérgel már ez a sötét tónusú kijelző. Egy rohadt doom-ot se lehet rajta játszani este se
Valami módon lenni kellene az oprendszerben kijelző-állítási lehetőségnek, mint minden alap kijelző-illesztőprogramnál.
Írtam a motorola szervizeseknek tegnap, remélem tojnak rám.
|
vas. feb. 20, 2005 15:52 |
|
|
szaki74
platina tag
|
Az LCD plug-in arra való hogy legyen analóg órád, ill. be elhet állítani hogy óránként legyen-e hangjelzés és még pár dolgot. Ha bezárod a telefonon az Xbar-t akkor ez is a hosszú kék gomb megnyomására hoz elő egy menüt, ott lehet állítgatni az előbb leírtakat. Kijelző kontrasztot, fényerőt nem tudsz vele állítani.
|
vas. feb. 20, 2005 15:44 |
|
|
turho
arany tag
|
Re: Tapasztalat
burgher írta: Satriani írta: burgher írta: Mennek már a dógok,csak lassú a gépem az állandó védelmi rendszerek miatt! Megkaptam. Ezek egyszerű cab telepítőfájlok, semmit nem kell velük tenni, csak felrakni a telefonra, és file managerből megnyitni őket - és már indul is a telepítés. Nem kell kicsomagolnod, a telefon elvégzi helyetted. A telepítés végeztével a fájlok törlődnek a telefonról, csak a telepített program marad fenn! Ez eddig rendben is van,de nem indul a telepítés,ezek a fájlok meg acsak úgí figyelnek a telón és semmi nem történik! Turhó: Kell az LCD plugin?Küldjem?
Ha jó arra amit írtam akkor persze. De szerintem nem arra való hogy a brightnesst-contrastot lehessen vele állítani. Nah mindegy kiderül.
turho@freemail.hu
|
vas. feb. 20, 2005 15:41 |
|
|
szaki74
platina tag
|
2002-es soft esetén az infra az Accessories menüben van...
|
vas. feb. 20, 2005 15:40 |
|
|
SperS
ezüst tag
Csatlakozott: pén. feb. 04, 2005 20:50 Hozzászólások: 13 Tartózkodási hely: -- magamon kívül -- ;;-)))
|
gprsmobil írta: SperS írta: gprsmobil írta: balfék írta: Tudom, hogy eze egy nagyon láma kérdés de ha lehet ne bunkózzatok le. Hard Reset után egy nap alatt lemerül a teló. Kapcsoljam ki az infra portot, de hol? Stat -> 9 -> 1 -> 7 Legalább bevallod. Hard reset előtt csurig töltötted a telefont? Szia! Az írásom közben érkezett a hozzászólásod... Bizonyára szellemileg retardált vagyok de nem értem! Ez WM2002, vagy WM2003 alatt van? A menüpontok nevét is leírnád, mert különböző programok telepítése miatt a pozíciók változhatnak... Előre is köszönöm! Én meg vak vagyok 2003-ra írtam a beállítást. 2002 most nincs kéznél. 20 perccel a hsz-ed előtt még volt A kikapcsolás nem oldja meg a problémád. Néha küldés, vagy fogadás után is aktív maradhat az infra. Tavasszal teszteltem egy napelemes töltőt és pont megszívtam. Rádugtam a telefonra és 3 óra múlva nemhogy töltött volna, de majdnem le is merült a drága. De kérdésedre a válasz: Start menü -> Settings és azon belül Beam. Valahol biztos rátalálsz.
Szia!
Feladom! Végignéztem a settings menüpontot lépésről-lépésre, de nem találtam!
Azért köszönöm...
|
vas. feb. 20, 2005 15:23 |
|
|
gprsmobil
arany tag
|
Re: Problema
motro írta: Helo sziasztok, Az tortent a telefonnal, h letorlodott valami oknal fogva a "Remove Programs" lista es nem tudok semmit se uninstallalni a telorol. Es olyan hiba is elofordult most az elobb h nem tudtam visszalepni a "vissza" gombbal a file managerbol, ki kellett kapcsolni a telefont es vissza, h megint mukodjon. Talalkozott mar valaki ezzel a problemaval? Vagy tudtok esetleg valamilyen megoldast? Elore is koszi
Akkor csinál ilyet egy winfos, ha figyelmetlenül töröltél, vagy a registryt buheráltad.
Szerintem ments le minden fontosat és hard reset.
|
vas. feb. 20, 2005 15:12 |
|
|
gprsmobil
arany tag
|
Satriani írta: gprsmobil írta: Már írtam: Csak annyit írtál, hogy MPx200-nál 20-30 módszert próbáltál; lemaradtam valamiről? Köszönöm a részletes tájékoztatást, eléggé elkeserítő.
Reméltem, hogy felcsigázlak
De nem adom fel. Valahogy meg lehet csinálni biztosan, mert ez nem egy nagy dolog.
|
vas. feb. 20, 2005 15:09 |
|
|
motro
vas-tag
|
Problema
Helo sziasztok,
Az tortent a telefonnal, h letorlodott valami oknal fogva a "Remove Programs" lista es nem tudok semmit se uninstallalni a telorol.
Es olyan hiba is elofordult most az elobb h nem tudtam visszalepni a "vissza" gombbal a file managerbol, ki kellett kapcsolni a telefont es vissza, h megint mukodjon.
Talalkozott mar valaki ezzel a problemaval? Vagy tudtok esetleg valamilyen megoldast?
Elore is koszi
|
vas. feb. 20, 2005 15:05 |
|
|
gprsmobil
arany tag
|
SperS írta: gprsmobil írta: balfék írta: Tudom, hogy eze egy nagyon láma kérdés de ha lehet ne bunkózzatok le. Hard Reset után egy nap alatt lemerül a teló. Kapcsoljam ki az infra portot, de hol? Stat -> 9 -> 1 -> 7 Legalább bevallod. Hard reset előtt csurig töltötted a telefont? Szia! Az írásom közben érkezett a hozzászólásod... Bizonyára szellemileg retardált vagyok de nem értem! Ez WM2002, vagy WM2003 alatt van? A menüpontok nevét is leírnád, mert különböző programok telepítése miatt a pozíciók változhatnak... Előre is köszönöm!
Én meg vak vagyok 2003-ra írtam a beállítást. 2002 most nincs kéznél. 20 perccel a hsz-ed előtt még volt
A kikapcsolás nem oldja meg a problémád. Néha küldés, vagy fogadás után is aktív maradhat az infra. Tavasszal teszteltem egy napelemes töltőt és pont megszívtam. Rádugtam a telefonra és 3 óra múlva nemhogy töltött volna, de majdnem le is merült a drága.
De kérdésedre a válasz:
Start menü -> Settings és azon belül Beam. Valahol biztos rátalálsz.
|
vas. feb. 20, 2005 15:02 |
|
|
SperS
ezüst tag
|
Satriani írta: SperS írta: ...Az volt a problémám, hogy többen írták, hogy be van kapcsolva az infra! ... Szóval: fogadok valamit, akkor utána automatikusan kikapcsol? A panaszok 2003-ra vonatkoztak. 2002 alatt az infra tudtommal csak akkor működik, ha bekapcsolod.
Köszi a gyors reakciót!
Ezt úgy értsem, hogy a kommunikáció után, ha cancel-t nyomok, azzal ki is kapcsoltam az infrát, tehát mindig kikapcsolja magát, magyarán nem is tudom bekapcsolva hagyni? Ez mondjuk magyarázat lenne arra, hogy miért nem jelzi a bekapcsolt állapotát külön ki a telefon úgy, mint például a GPRS-t...
|
vas. feb. 20, 2005 14:57 |
|
|
Satriani
arany tag
|
gprsmobil írta: Már írtam:
Csak annyit írtál, hogy MPx200-nál 20-30 módszert próbáltál; lemaradtam valamiről?
Köszönöm a részletes tájékoztatást, eléggé elkeserítő.
|
vas. feb. 20, 2005 14:44 |
|
|
Satriani
arany tag
|
SperS írta: ...Az volt a problémám, hogy többen írták, hogy be van kapcsolva az infra! ... Szóval: fogadok valamit, akkor utána automatikusan kikapcsol?
A panaszok 2003-ra vonatkoztak.
2002 alatt az infra tudtommal csak akkor működik, ha bekapcsolod.
|
vas. feb. 20, 2005 14:43 |
|
|
SperS
ezüst tag
|
gprsmobil írta: balfék írta: Tudom, hogy eze egy nagyon láma kérdés de ha lehet ne bunkózzatok le. Hard Reset után egy nap alatt lemerül a teló. Kapcsoljam ki az infra portot, de hol? Stat -> 9 -> 1 -> 7 Legalább bevallod. Hard reset előtt csurig töltötted a telefont?
Szia!
Az írásom közben érkezett a hozzászólásod...
Bizonyára szellemileg retardált vagyok de nem értem! Ez WM2002, vagy WM2003 alatt van? A menüpontok nevét is leírnád, mert különböző programok telepítése miatt a pozíciók változhatnak...
Előre is köszönöm!
|
vas. feb. 20, 2005 14:22 |
|
|
SperS
ezüst tag
|
Satriani írta: SperS írta: ...nem találom sem a kézikönyvben, sem a telefonban, hogy WM2002 rendszeren hogyan lehet megnézni, hogy be van-e kapcsolva az infra...? Én úgy tudom, hogy ha nem kapcsolod be külön az infra fogadást, akkor nem megy az infra.
Bocs, hogy későn válaszolok... Az volt a problémám, hogy többen írták, hogy be van kapcsolva az infra! Én nem tudom, hogy WM2002 alatt ezt hol lehet megtenni, amennyiben lehet.
A kézikönyv csak annyit ír, hogy mire jó az IRDA port
Szóval: fogadok valamit, akkor utána automatikusan kikapcsol? Ha küldök ugyanígy működik? Vagy esetleg indítsam újra a telefont, hogy biztosan kikapcsolódjon az infra?
|
vas. feb. 20, 2005 14:16 |
|
|
gprsmobil
arany tag
|
balfék írta: Tudom, hogy eze egy nagyon láma kérdés de ha lehet ne bunkózzatok le. Hard Reset után egy nap alatt lemerül a teló. Kapcsoljam ki az infra portot, de hol?
Stat -> 9 -> 1 -> 7
Legalább bevallod.
Hard reset előtt csurig töltötted a telefont?
|
vas. feb. 20, 2005 14:01 |
|
|
balfék
vas-tag
|
Tudom, hogy eze egy nagyon láma kérdés de ha lehet ne bunkózzatok le.
Hard Reset után egy nap alatt lemerül a teló.
Kapcsoljam ki az infra portot, de hol?
|
vas. feb. 20, 2005 13:39 |
|
|
gprsmobil
arany tag
|
dr.zsoo írta: mleslie írta: Hali!
Valaki beírkálná, hogy milyen beállításokat használ ha vodafonos GPRS NET-es modemként akarja használni a telót? Próbálkoztunk, de eddig nem sikerült, sem e-mailt küldeni sem netezni a telóval. 2003 van fent, a gépen pedig XP.
Előre is köszönöm. Először is be kell kapcsolni a telefon modem link-jét. Ez az acessories menüponton belül van. Ha fent van a 2003-ra frissítéshez használt modem drive,az tökéletes. Létrehozol egy hálózati kapcsolatot a vodás GPRS beállításokkal, felnyomod az usb-re ugy hogy előtte aktiváltad a modem linket, majd betárcsázás. Innentől müködnie kell. Kb 1 perced van erre mert utána teló automatikusan inaktiválja a modem linket és elindul az active sync. Ki tudja megmondani: a gsm fix után ujra hard reset kell vagy ugyanugy települ mint egy egyszerű program? dr.zsoo
Nem települ, mert nem program. A Motorola Mobil Upgrade Wizzard program a ROM-ba flash-el. Nem árt utána a hard reset.
|
vas. feb. 20, 2005 13:02 |
|
|
gprsmobil
arany tag
|
Satriani írta: Hoppácska, ezt csak most látom: gprsmobil írta: Úgy nem is fog menni MPX 220-ra csont nélkül összejött elsőre, MPX 200-nál más módszer kell. 20-30 féle módszerrel próbáltam, de semmi eredmény. A telefon megjeleníti az opciót, ki is lehet választani, de csak hibaüzenetet ad, ha használom. Valami registry beállítás még hiányzik, vagy módosítani kell a dll filet. Eddig a telefon áll nyerésre... Tehát azt mondod, hogy az MPX220-on csont nélkül működik a dolog? És mi a helyzet egy olyan MPX200-zal, amin WM2003 van? Ha azon is működne a dolog, akkor azonnal frissítenék 2003-ra. Megtennéd, hogy kipróbálod?
Már írtam:
-MPX 220 2 próba = mindkétszer szó nélkül működött
-MPX 200 2002-es gyári szofttal 5-6 próba = nem ment, 1x fagyott
-MPX 200 2003-as oprendszerrel 10-11 nekifutás = minden alkalommal megjelenik az opció, ki lehet választani, de aktiválás után csak pityegő hangot ad a készülék, nem ír be egy árva karaktert sem
Valahol még át kell írni a registryt, vagy más dll file-lal kell próbálkozni.
|
vas. feb. 20, 2005 12:57 |
|
|
burgher
ezüst tag
|
Satriani írta: burgher írta: Mennek már a dógok,csak lassú a gépem az állandó védelmi rendszerek miatt! Megkaptam. Ezek egyszerű cab telepítőfájlok, semmit nem kell velük tenni, csak felrakni a telefonra, és file managerből megnyitni őket - és már indul is a telepítés. Nem kell kicsomagolnod, a telefon elvégzi helyetted. A telepítés végeztével a fájlok törlődnek a telefonról, csak a telepített program marad fenn!
Ez eddig rendben is van,de nem indul a telepítés,ezek a fájlok meg acsak úgí figyelnek a telón és semmi nem történik!
Turhó: Kell az LCD plugin?Küldjem?
|
vas. feb. 20, 2005 12:39 |
|
|
dr.zsoo
arany tag
|
mleslie írta: Hali!
Valaki beírkálná, hogy milyen beállításokat használ ha vodafonos GPRS NET-es modemként akarja használni a telót? Próbálkoztunk, de eddig nem sikerült, sem e-mailt küldeni sem netezni a telóval. 2003 van fent, a gépen pedig XP.
Előre is köszönöm.
Először is be kell kapcsolni a telefon modem link-jét. Ez az acessories menüponton belül van.
Ha fent van a 2003-ra frissítéshez használt modem drive,az tökéletes. Létrehozol egy hálózati kapcsolatot a vodás GPRS beállításokkal, felnyomod az usb-re ugy hogy előtte aktiváltad a modem linket, majd betárcsázás. Innentől müködnie kell. Kb 1 perced van erre mert utána teló automatikusan inaktiválja a modem linket és elindul az active sync.
Ki tudja megmondani: a gsm fix után ujra hard reset kell vagy ugyanugy települ mint egy egyszerű program?
dr.zsoo
|
vas. feb. 20, 2005 11:56 |
|
|
dr.zsoo
arany tag
|
brando írta: turho írta: És mégegy kérdés: gyárilag független a telóm, Pannon Praktikum kártyával használom. Nekem mi a komplett helyes beállításom, hogy működjön az MMS küldés-fogadás rendesen? Öcsém megpróbálta a tudása és az itt kibogarászott leírások alapján, de 3 MMS sikertelen küldése után megunta /anyagilag is:)/. Nekem djuice (tehát ugyanaz) Data connections:ben: pannon net gprs non available pannon wap gprs non...
Ez 2002 alatt ok de 2003 alatt Secure Wap Gateway on keresztül megy az MMS.
dr.zsoo
|
vas. feb. 20, 2005 11:51 |
|
|
turho
arany tag
|
Kérem fentebbi kérdéseimre is segítsen válaszolni, aki esetleg tud. Köszi.
|
vas. feb. 20, 2005 11:26 |
|
|
brando
arany tag
|
Mennie kell mert én is pannonos vagyok!
|
vas. feb. 20, 2005 11:20 |
|
|
turho
arany tag
|
Köszi "Marlon" Brando! Kipróbálom.
|
vas. feb. 20, 2005 11:05 |
|
|
brando
arany tag
|
turho írta: És mégegy kérdés: gyárilag független a telóm, Pannon Praktikum kártyával használom. Nekem mi a komplett helyes beállításom, hogy működjön az MMS küldés-fogadás rendesen? Öcsém megpróbálta a tudása és az itt kibogarászott leírások alapján, de 3 MMS sikertelen küldése után megunta /anyagilag is:)/.
Nekem djuice (tehát ugyanaz)
Data connections:ben:
pannon net gprs
non available
pannon wap gprs
non...
MMS profile:
pannon mms
http://mmsc.pgsm.hu/ (az utsó / jel is fontos!!!)
pannon mms
wap 1.0 gateway
193.225.154.022
9201
Binary encooding
Ha esetleg nem megy reggel 8-tól a Motorola 40-es számú ügyfélszolgálatán (nagyon türelmesen, ha kell 10x elmondják) érdeklődj!
Üdv
|
vas. feb. 20, 2005 10:58 |
|
|
turho
arany tag
|
És mégegy kérdés: gyárilag független a telóm, Pannon Praktikum kártyával használom.
Nekem mi a komplett helyes beállításom, hogy működjön az MMS küldés-fogadás rendesen? Öcsém megpróbálta a tudása és az itt kibogarászott leírások alapján, de 3 MMS sikertelen küldése után megunta /anyagilag is:)/.
|
vas. feb. 20, 2005 10:50 |
|
|
brando
arany tag
|
Gondolom van köztetek egy - két "kollega" aki úgy gondolkodik, ha egyszer lecseréli ezt a nagyszerű telóját azt csakis MPX 220-asra teheti.
Nos örömmel látom hogy egyre elérhetőbbek a 220-as árai. A mobil.hix-en pl. már árulnak 73 e -ért függetlenül, garanciával. Ez jó hír!
|
vas. feb. 20, 2005 10:11 |
|
|
rob76
vas-tag
|
mpx200 elado
hello!
ha valakit erdekel,van egy mpx200-am elado. fuggetlen,kivalo allapotban.
minden tartozekkal (adatkabel,tolto,tok,cd,stb)
adok hozza egy 256mb os sd kartyat is!
35.000 ft
|
vas. feb. 20, 2005 9:53 |
|
|
brando
arany tag
|
Én is köszönöm a PocketMusic kódot!!!
|
vas. feb. 20, 2005 9:53 |
|
|
turho
arany tag
|
És mégegy kérdés: Emulátorokat tol valaki a gépen?
Pl. van-e c-64 emu hozzá, neadjisten gba vagy gbc?
|
vas. feb. 20, 2005 8:55 |
|
|
turho
arany tag
|
Ki tud a Pocket Music 1.1-en kívül más jó mp3/wma lejátszót?
Eléggé leterheli a telót ha EQ-t is használok, hiába nem fut mellette semmi. Néha megakad.
|
vas. feb. 20, 2005 8:20 |
|
|
turho
arany tag
|
burgher írta: Turho !!
Van LCD pluginem, ha adsz egy címet küldöm is!
turho@freemail.hu
Ez tényleg az LCD fényerejét, illetőleg kontrasztját vagy világosságát szabályozza?
Amit én olvastam LCD plugint, az a bonyolultab homescreenek analóg órájához kellett pl.
|
vas. feb. 20, 2005 8:09 |
|
|
Satriani
arany tag
|
burgher írta: Mennek már a dógok,csak lassú a gépem az állandó védelmi rendszerek miatt!
Megkaptam. Ezek egyszerű cab telepítőfájlok, semmit nem kell velük tenni, csak felrakni a telefonra, és file managerből megnyitni őket - és már indul is a telepítés. Nem kell kicsomagolnod, a telefon elvégzi helyetted. A telepítés végeztével a fájlok törlődnek a telefonról, csak a telepített program marad fenn!
|
vas. feb. 20, 2005 1:16 |
|
|
burgher
ezüst tag
|
Satriani írta: burgher írta: Tőled is csak emil címet kérek és már megy is! s4tch@ frímél.
Mennek már a dógok,csak lassú a gépem az állandó védelmi rendszerek miatt!
|
vas. feb. 20, 2005 0:06 |
|
|