Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. nov. 07, 2024 23:34

Hozzászólás a témához  [ 9371 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136 ... 188  Következő
Motorola MPX200 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
szaki74 írta:
Krisi047 írta:
hali! érdemes lenne egy ilyen telót venni? nem fagy le meg ilyenek? kb. mennyi egy kamera hozzá? meddig bírja az aksi miközben fimet nézek? :?:

Szerinted az előző 55 és 1/2 oldalban miről esett itt szó???? Vedd a fáradtságot és olvasd végig légyszíves...

Mielőtt megvettem a telefonomat elolvastam az egész topicot,hogy vajon érdemes-e!
Miután megvettem a telefonomat elolvastam mit és hogyan kell csinálnom vele,rajta!
Mé mindig nem tudok mindent,és amikor megakadok beleolvasok a topicba,ha nem találom akkor kérdezek!

Válasz:1-érdemes
2-15-20e körül láttam,de nyilván van ahol occsóbbé' is lehet venni!
Erről jut eszembe van egy eladó kamerám!

vas. feb. 20, 2005 18:11
Profil Privát üzenet küldése
platina tag

Hozzászólás 
Krisi047 írta:
hali! érdemes lenne egy ilyen telót venni? nem fagy le meg ilyenek? kb. mennyi egy kamera hozzá? meddig bírja az aksi miközben fimet nézek? :?:

Szerinted az előző 55 és 1/2 oldalban miről esett itt szó???? Vedd a fáradtságot és olvasd végig légyszíves...

vas. feb. 20, 2005 18:01
arany tag

Hozzászólás 

vas. feb. 20, 2005 17:50
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
szaki74 írta:
http://www.tar.hu/szaki74/Alarm.zip próbáld ki ezt....

Köszönöm, de nem ezt keresem. Ez az alarm plugin, amit 2003 alatt lehet témákhoz (illetve home screenekhez) használni. Már próbáltam beleeröltetni 2002-es témába, de nem ment :(

vas. feb. 20, 2005 17:42
arany tag

Hozzászólás 
gprsmobil írta:

Ez a date reminder nem tűnik rossznak... Ez is kicsit körülményes, de még mindig könnyebben elérhető (gyorshívással), mint az eredeti ébresztő. Jobb híján marad. Köszi!

vas. feb. 20, 2005 17:41
vas-tag

Hozzászólás 
gprsmobil írta:
balfék írta:
Tudom, hogy eze egy nagyon láma kérdés de ha lehet ne bunkózzatok le.
Hard Reset után egy nap alatt lemerül a teló.
Kapcsoljam ki az infra portot, de hol? :cry:

Stat -> 9 -> 1 -> 7 :D

Legalább bevallod.

Hard reset előtt csurig töltötted a telefont?

..................
Köszönöm a választ!
Tehát ez lehet a probléma.. Nem töltöttem csurig, pedig olvastam a forum elején. Kezdem ujra...

vas. feb. 20, 2005 17:36
platina tag

Hozzászólás 
http://www.tar.hu/szaki74/Alarm.zip próbáld ki ezt....

vas. feb. 20, 2005 17:32
arany tag

Hozzászólás 
turho írta:
http://mpx200.netdisk.hu/index_elemei/Page390.html

Smartphone alarm a neve, ha jó.

Köszi, de ezt még nem sikerült használnom. Biztos valami plugint kíván - viszont readme nincs hozzá...

vas. feb. 20, 2005 17:27
arany tag

Hozzászólás 
Satriani írta:
gprsmobil írta:
Reméltem, hogy felcsigázlak :shock:

De nem adom fel. Valahogy meg lehet csinálni biztosan, mert ez nem egy nagy dolog.

Felcsigáztál, neki is fogok esni, ha lesz egy kis időm (mondjuk egy teljes délután-este). Az a baj, hogy egy telefonom már meghalt, eléggé nehezen veszem rá magam egy op.rendszer frissítésre is, nemhogy egy ilyen registry buzerálásra :wink: (Anno az S55 szoftverét szétkaptam többször mindenfajta tartózkodás vagy félelem nélkül, mert tudtam, hogy ha lementek egy FUBU-t, és valami nem sikerül, akkor egyszerűen visszatöltöm a FUBU-t, és visszakapom az utolsó SMS-t is. Ennél nem ez a helyzet, így óvatosabb duhaj vagyok.)

...

A Motorola is ilyen volt. Az Accomplinél teljes ROM, RAM mentést végezhettél. Még a futó programokat is elmentette a vágólappal együtt.

Ébresztőórának talán jó http://mpx200.netdisk.hu/progz/SPAlarmEng_12.exe ez, vagy http://mpx200.netdisk.hu/new/appz/Date_Reminder.zip ez a naptár.

vas. feb. 20, 2005 17:26
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
szaki74 írta:
2002-es soft esetén az infra az Accessories menüben van...

Amit írsz, az igaz! De én azt kérdeztem, hogy van-e egyáltalán lehetőség a kikapcsolásra, mivel amit írtál, az arra való, hogy vételkor bekapcsold, és ott csak egy "cancel" lehetőség van. Külön nincs kikapcsolás....

vas. feb. 20, 2005 17:26
arany tag

Hozzászólás 
gprsmobil írta:
szaki74 írta:

Jogos a két pontos labda! Adás végén Tibi bácsi beváltja csokira, vagy kívánságra.

Tényleg megszoktam már a 2003-at. Nem találom a progit. Végignézem az összes szervízkódot és registry csalást. Valahova beírtam azt a 7-8 számjegyet a fényerőbeállításhoz...

Ez az a fényerő amit én firtatok?

vas. feb. 20, 2005 17:18
arany tag

Hozzászólás 
Satriani írta:
gprsmobil írta:

De nem adom fel. Valahogy meg lehet csinálni biztosan, mert ez nem egy nagy dolog.

Felcsigáztál, neki is fogok esni, ha lesz egy kis időm (mondjuk egy teljes délután-este). Az a baj, hogy egy telefonom már meghalt, eléggé nehezen veszem rá magam egy op.rendszer frissítésre is, nemhogy egy ilyen registry buzerálásra :wink: (Anno az S55 szoftverét szétkaptam többször mindenfajta tartózkodás vagy félelem nélkül, mert tudtam, hogy ha lementek egy FUBU-t, és valami nem sikerül, akkor egyszerűen visszatöltöm a FUBU-t, és visszakapom az utolsó SMS-t is. Ennél nem ez a helyzet, így óvatosabb duhaj vagyok.)

Más. Egy jó ébresztőórát nem tudtok a telefonra? A beépített sem lenne rossz, de úgy eldugták a menüben, hogy kissé körülményes kezelni...

http://mpx200.netdisk.hu/index_elemei/Page390.html

Smartphone alarm a neve, ha jó.

vas. feb. 20, 2005 17:17
arany tag

Hozzászólás 
szaki74 írta:

Jogos a két pontos labda! Adás végén Tibi bácsi beváltja csokira, vagy kívánságra.

Tényleg megszoktam már a 2003-at. Nem találom a progit. Végignézem az összes szervízkódot és registry csalást. Valahova beírtam azt a 7-8 számjegyet a fényerőbeállításhoz...

vas. feb. 20, 2005 17:12
arany tag

Hozzászólás 
Explode Arena sp nincs meg már valakinek?
És Heretic? /már ha nem kacsa hogy létezik/

vas. feb. 20, 2005 17:07
arany tag

Hozzászólás 
gprsmobil írta:

Más. Egy jó ébresztőórát nem tudtok a telefonra? A beépített sem lenne rossz, de úgy eldugták a menüben, hogy kissé körülményes kezelni...

vas. feb. 20, 2005 16:34
arany tag

Hozzászólás 
Ja ehhez még annyit hogy a Samsung c100-amban is volt szerviz-kód a kontrasztállításra.
Nekem meg ez a vesszőparipám. Egy egyébként mindenben tökéletes kijelzőt így elbaxni :(:(:(

vas. feb. 20, 2005 15:53
arany tag

Hozzászólás 
Mintha én is ezt olvastam volna.
Egyébként kurvára mérgel már ez a sötét tónusú kijelző. Egy rohadt doom-ot se lehet rajta játszani este se :(
Valami módon lenni kellene az oprendszerben kijelző-állítási lehetőségnek, mint minden alap kijelző-illesztőprogramnál.
Írtam a motorola szervizeseknek tegnap, remélem tojnak rám.

vas. feb. 20, 2005 15:52
platina tag

Hozzászólás 
Az LCD plug-in arra való hogy legyen analóg órád, ill. be elhet állítani hogy óránként legyen-e hangjelzés és még pár dolgot. Ha bezárod a telefonon az Xbar-t akkor ez is a hosszú kék gomb megnyomására hoz elő egy menüt, ott lehet állítgatni az előbb leírtakat. Kijelző kontrasztot, fényerőt nem tudsz vele állítani.

vas. feb. 20, 2005 15:44
arany tag

Hozzászólás Re: Tapasztalat
burgher írta:
Satriani írta:
burgher írta:
Mennek már a dógok,csak lassú a gépem az állandó védelmi rendszerek miatt! :wink:

Megkaptam. Ezek egyszerű cab telepítőfájlok, semmit nem kell velük tenni, csak felrakni a telefonra, és file managerből megnyitni őket - és már indul is a telepítés. Nem kell kicsomagolnod, a telefon elvégzi helyetted. A telepítés végeztével a fájlok törlődnek a telefonról, csak a telepített program marad fenn!

Ez eddig rendben is van,de nem indul a telepítés,ezek a fájlok meg acsak úgí figyelnek a telón és semmi nem történik!

Turhó: Kell az LCD plugin?Küldjem?

Ha jó arra amit írtam akkor persze. De szerintem nem arra való hogy a brightnesst-contrastot lehessen vele állítani. Nah mindegy kiderül.
turho@freemail.hu

vas. feb. 20, 2005 15:41
platina tag

Hozzászólás 

vas. feb. 20, 2005 15:40
ezüst tag

Hozzászólás 
gprsmobil írta:
SperS írta:
gprsmobil írta:
balfék írta:

Legalább bevallod.

Szia!

Az írásom közben érkezett a hozzászólásod...
Bizonyára szellemileg retardált vagyok :roll: de nem értem! Ez WM2002, vagy WM2003 alatt van? A menüpontok nevét is leírnád, mert különböző programok telepítése miatt a pozíciók változhatnak...
Előre is köszönöm!

Én meg vak vagyok :-( 2003-ra írtam a beállítást. 2002 most nincs kéznél. 20 perccel a hsz-ed előtt még volt :D

A kikapcsolás nem oldja meg a problémád. Néha küldés, vagy fogadás után is aktív maradhat az infra. Tavasszal teszteltem egy napelemes töltőt és pont megszívtam. Rádugtam a telefonra és 3 óra múlva nemhogy töltött volna, de majdnem le is merült a drága.

De kérdésedre a válasz:
Start menü -> Settings és azon belül Beam. Valahol biztos rátalálsz.

Szia!

Feladom! Végignéztem a settings menüpontot lépésről-lépésre, de nem találtam!
Azért köszönöm...

vas. feb. 20, 2005 15:23
arany tag

Hozzászólás Re: Problema
motro írta:
Helo sziasztok,

Az tortent a telefonnal, h letorlodott valami oknal fogva a "Remove Programs" lista es nem tudok semmit se uninstallalni a telorol.
Es olyan hiba is elofordult most az elobb h nem tudtam visszalepni a "vissza" gombbal a file managerbol, ki kellett kapcsolni a telefont es vissza, h megint mukodjon. :?
Talalkozott mar valaki ezzel a problemaval? Vagy tudtok esetleg valamilyen megoldast?

Elore is koszi

Akkor csinál ilyet egy winfos, ha figyelmetlenül töröltél, vagy a registryt buheráltad.

Szerintem ments le minden fontosat és hard reset.

vas. feb. 20, 2005 15:12
arany tag

Hozzászólás 
Satriani írta:
gprsmobil írta:
Már írtam:

Csak annyit írtál, hogy MPx200-nál 20-30 módszert próbáltál; lemaradtam valamiről?

Köszönöm a részletes tájékoztatást, eléggé elkeserítő.

vas. feb. 20, 2005 15:09
vas-tag

Hozzászólás Problema
Helo sziasztok,

Az tortent a telefonnal, h letorlodott valami oknal fogva a "Remove Programs" lista es nem tudok semmit se uninstallalni a telorol.
Es olyan hiba is elofordult most az elobb h nem tudtam visszalepni a "vissza" gombbal a file managerbol, ki kellett kapcsolni a telefont es vissza, h megint mukodjon. :?
Talalkozott mar valaki ezzel a problemaval? Vagy tudtok esetleg valamilyen megoldast?

Elore is koszi

vas. feb. 20, 2005 15:05
arany tag

Hozzászólás 
SperS írta:
gprsmobil írta:
balfék írta:

Legalább bevallod.

Szia!

Bizonyára szellemileg retardált vagyok :roll: de nem értem! Ez WM2002, vagy WM2003 alatt van? A menüpontok nevét is leírnád, mert különböző programok telepítése miatt a pozíciók változhatnak...
Előre is köszönöm!

Én meg vak vagyok :-( 2003-ra írtam a beállítást. 2002 most nincs kéznél. 20 perccel a hsz-ed előtt még volt :D

A kikapcsolás nem oldja meg a problémád. Néha küldés, vagy fogadás után is aktív maradhat az infra. Tavasszal teszteltem egy napelemes töltőt és pont megszívtam. Rádugtam a telefonra és 3 óra múlva nemhogy töltött volna, de majdnem le is merült a drága.

De kérdésedre a válasz:
Start menü -> Settings és azon belül Beam. Valahol biztos rátalálsz.

vas. feb. 20, 2005 15:02
ezüst tag

Hozzászólás 
Satriani írta:
SperS írta:
...Az volt a problémám, hogy többen írták, hogy be van kapcsolva az infra!
...
Szóval: fogadok valamit, akkor utána automatikusan kikapcsol?

A panaszok 2003-ra vonatkoztak.

2002 alatt az infra tudtommal csak akkor működik, ha bekapcsolod.

Köszi a gyors reakciót!
Ezt úgy értsem, hogy a kommunikáció után, ha cancel-t nyomok, azzal ki is kapcsoltam az infrát, tehát mindig kikapcsolja magát, magyarán nem is tudom bekapcsolva hagyni? Ez mondjuk magyarázat lenne arra, hogy miért nem jelzi a bekapcsolt állapotát külön ki a telefon úgy, mint például a GPRS-t...

vas. feb. 20, 2005 14:57
arany tag

Hozzászólás 
gprsmobil írta:
Már írtam:

Csak annyit írtál, hogy MPx200-nál 20-30 módszert próbáltál; lemaradtam valamiről?

Köszönöm a részletes tájékoztatást, eléggé elkeserítő.

vas. feb. 20, 2005 14:44
arany tag

Hozzászólás 
SperS írta:
...Az volt a problémám, hogy többen írták, hogy be van kapcsolva az infra!
...
Szóval: fogadok valamit, akkor utána automatikusan kikapcsol?

A panaszok 2003-ra vonatkoztak.

2002 alatt az infra tudtommal csak akkor működik, ha bekapcsolod.

vas. feb. 20, 2005 14:43
ezüst tag

Hozzászólás 
gprsmobil írta:
balfék írta:

Legalább bevallod.

Szia!

Előre is köszönöm!

vas. feb. 20, 2005 14:22
ezüst tag

Hozzászólás 
Satriani írta:
SperS írta:
...nem találom sem a kézikönyvben, sem a telefonban, hogy WM2002 rendszeren hogyan lehet megnézni, hogy be van-e kapcsolva az infra...?

Én úgy tudom, hogy ha nem kapcsolod be külön az infra fogadást, akkor nem megy az infra.

Bocs, hogy későn válaszolok... Az volt a problémám, hogy többen írták, hogy be van kapcsolva az infra! Én nem tudom, hogy WM2002 alatt ezt hol lehet megtenni, amennyiben lehet.
A kézikönyv csak annyit ír, hogy mire jó az IRDA port :(
Szóval: fogadok valamit, akkor utána automatikusan kikapcsol? Ha küldök ugyanígy működik? Vagy esetleg indítsam újra a telefont, hogy biztosan kikapcsolódjon az infra?

vas. feb. 20, 2005 14:16
arany tag

Hozzászólás 
balfék írta:

Legalább bevallod.

vas. feb. 20, 2005 14:01
vas-tag

Hozzászólás 

vas. feb. 20, 2005 13:39
arany tag

Hozzászólás 
dr.zsoo írta:
mleslie írta:
Hali!

Valaki beírkálná, hogy milyen beállításokat használ ha vodafonos GPRS NET-es modemként akarja használni a telót? Próbálkoztunk, de eddig nem sikerült, sem e-mailt küldeni sem netezni a telóval. 2003 van fent, a gépen pedig XP.

Előre is köszönöm.

Először is be kell kapcsolni a telefon modem link-jét. Ez az acessories menüponton belül van.
Ha fent van a 2003-ra frissítéshez használt modem drive,az tökéletes. Létrehozol egy hálózati kapcsolatot a vodás GPRS beállításokkal, felnyomod az usb-re ugy hogy előtte aktiváltad a modem linket, majd betárcsázás. Innentől müködnie kell. Kb 1 perced van erre mert utána teló automatikusan inaktiválja a modem linket és elindul az active sync.

Ki tudja megmondani: a gsm fix után ujra hard reset kell vagy ugyanugy települ mint egy egyszerű program?

dr.zsoo

Nem települ, mert nem program. A Motorola Mobil Upgrade Wizzard program a ROM-ba flash-el. Nem árt utána a hard reset.

vas. feb. 20, 2005 13:02
arany tag

Hozzászólás 
Satriani írta:
Hoppácska, ezt csak most látom:

gprsmobil írta:
Úgy nem is fog menni :-( MPX 220-ra csont nélkül összejött elsőre, MPX 200-nál más módszer kell. 20-30 féle módszerrel próbáltam, de semmi eredmény. A telefon megjeleníti az opciót, ki is lehet választani, de csak hibaüzenetet ad, ha használom. Valami registry beállítás még hiányzik, vagy módosítani kell a dll filet.

Eddig a telefon áll nyerésre...

Tehát azt mondod, hogy az MPX220-on csont nélkül működik a dolog? És mi a helyzet egy olyan MPX200-zal, amin WM2003 van? :idea: :?: Ha azon is működne a dolog, akkor azonnal frissítenék 2003-ra. Megtennéd, hogy kipróbálod? 8)

Már írtam:
-MPX 220 2 próba = mindkétszer szó nélkül működött
-MPX 200 2002-es gyári szofttal 5-6 próba = nem ment, 1x fagyott
-MPX 200 2003-as oprendszerrel 10-11 nekifutás = minden alkalommal megjelenik az opció, ki lehet választani, de aktiválás után csak pityegő hangot ad a készülék, nem ír be egy árva karaktert sem

Valahol még át kell írni a registryt, vagy más dll file-lal kell próbálkozni.

vas. feb. 20, 2005 12:57
ezüst tag

Satriani írta:
burgher írta:
Mennek már a dógok,csak lassú a gépem az állandó védelmi rendszerek miatt! :wink:

Megkaptam. Ezek egyszerű cab telepítőfájlok, semmit nem kell velük tenni, csak felrakni a telefonra, és file managerből megnyitni őket - és már indul is a telepítés. Nem kell kicsomagolnod, a telefon elvégzi helyetted. A telepítés végeztével a fájlok törlődnek a telefonról, csak a telepített program marad fenn!

Ez eddig rendben is van,de nem indul a telepítés,ezek a fájlok meg acsak úgí figyelnek a telón és semmi nem történik!

Turhó: Kell az LCD plugin?Küldjem?

vas. feb. 20, 2005 12:39
arany tag

Hozzászólás 
mleslie írta:
Hali!

Valaki beírkálná, hogy milyen beállításokat használ ha vodafonos GPRS NET-es modemként akarja használni a telót? Próbálkoztunk, de eddig nem sikerült, sem e-mailt küldeni sem netezni a telóval. 2003 van fent, a gépen pedig XP.

Előre is köszönöm.

Először is be kell kapcsolni a telefon modem link-jét. Ez az acessories menüponton belül van.
Ha fent van a 2003-ra frissítéshez használt modem drive,az tökéletes. Létrehozol egy hálózati kapcsolatot a vodás GPRS beállításokkal, felnyomod az usb-re ugy hogy előtte aktiváltad a modem linket, majd betárcsázás. Innentől müködnie kell. Kb 1 perced van erre mert utána teló automatikusan inaktiválja a modem linket és elindul az active sync.

Ki tudja megmondani: a gsm fix után ujra hard reset kell vagy ugyanugy települ mint egy egyszerű program?

dr.zsoo

vas. feb. 20, 2005 11:56
arany tag

Hozzászólás 
brando írta:
turho írta:
És mégegy kérdés: gyárilag független a telóm, Pannon Praktikum kártyával használom.
Nekem mi a komplett helyes beállításom, hogy működjön az MMS küldés-fogadás rendesen? Öcsém megpróbálta a tudása és az itt kibogarászott leírások alapján, de 3 MMS sikertelen küldése után megunta /anyagilag is:)/.

Nekem djuice (tehát ugyanaz)
Data connections:ben:

pannon net gprs
non available
pannon wap gprs
non...

Ez 2002 alatt ok de 2003 alatt Secure Wap Gateway on keresztül megy az MMS.

dr.zsoo

vas. feb. 20, 2005 11:51
arany tag

Hozzászólás 
Kérem fentebbi kérdéseimre is segítsen válaszolni, aki esetleg tud. Köszi.

vas. feb. 20, 2005 11:26
arany tag

Hozzászólás 
Mennie kell mert én is pannonos vagyok!

vas. feb. 20, 2005 11:20
arany tag

Hozzászólás 
Köszi "Marlon" Brando! :) Kipróbálom.

vas. feb. 20, 2005 11:05
arany tag

Hozzászólás 
turho írta:
És mégegy kérdés: gyárilag független a telóm, Pannon Praktikum kártyával használom.
Nekem mi a komplett helyes beállításom, hogy működjön az MMS küldés-fogadás rendesen? Öcsém megpróbálta a tudása és az itt kibogarászott leírások alapján, de 3 MMS sikertelen küldése után megunta /anyagilag is:)/.

Nekem djuice (tehát ugyanaz)
Data connections:ben:

pannon net gprs
non available
pannon wap gprs
non...

MMS profile:
pannon mms
http://mmsc.pgsm.hu/ (az utsó / jel is fontos!!!)
pannon mms
wap 1.0 gateway
193.225.154.022
9201
Binary encooding

Ha esetleg nem megy reggel 8-tól a Motorola 40-es számú ügyfélszolgálatán (nagyon türelmesen, ha kell 10x elmondják) érdeklődj!
Üdv

vas. feb. 20, 2005 10:58
arany tag

Hozzászólás 

vas. feb. 20, 2005 10:50
arany tag

Hozzászólás 
Gondolom van köztetek egy - két "kollega" aki úgy gondolkodik, ha egyszer lecseréli ezt a nagyszerű telóját azt csakis MPX 220-asra teheti.
Nos örömmel látom hogy egyre elérhetőbbek a 220-as árai. A mobil.hix-en pl. már árulnak 73 e -ért függetlenül, garanciával. Ez jó hír!

vas. feb. 20, 2005 10:11
vas-tag

Hozzászólás mpx200 elado
hello!
ha valakit erdekel,van egy mpx200-am elado. fuggetlen,kivalo allapotban.
minden tartozekkal (adatkabel,tolto,tok,cd,stb)
adok hozza egy 256mb os sd kartyat is!

35.000 ft

vas. feb. 20, 2005 9:53
arany tag

Hozzászólás 
Én is köszönöm a PocketMusic kódot!!!

vas. feb. 20, 2005 9:53
arany tag

Hozzászólás 
És mégegy :D kérdés: Emulátorokat tol valaki a gépen?
Pl. van-e c-64 emu hozzá, neadjisten gba vagy gbc?

vas. feb. 20, 2005 8:55
arany tag

Hozzászólás 
Ki tud a Pocket Music 1.1-en kívül más jó mp3/wma lejátszót?
Eléggé leterheli a telót ha EQ-t is használok, hiába nem fut mellette semmi. Néha megakad.

vas. feb. 20, 2005 8:20
arany tag

Hozzászólás 
burgher írta:
Turho !!

Van LCD pluginem, ha adsz egy címet küldöm is!

turho@freemail.hu

Ez tényleg az LCD fényerejét, illetőleg kontrasztját vagy világosságát szabályozza?
Amit én olvastam LCD plugint, az a bonyolultab homescreenek analóg órájához kellett pl.

vas. feb. 20, 2005 8:09
arany tag

burgher írta:

vas. feb. 20, 2005 1:16
ezüst tag

Satriani írta:
burgher írta:
Tőled is csak emil címet kérek és már megy is!

s4tch@ frímél.

vas. feb. 20, 2005 0:06
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 9371 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136 ... 188  Következő