Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. nov. 07, 2024 23:52

Hozzászólás a témához  [ 9371 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135 ... 188  Következő
Motorola MPX200 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás Re: GSM Fix
Lepo75 írta:
Sziasztok!

Elárulja nekem valaki, hogy honnan lehet letölteni a GSM Fixet?
Köszönöm!
Üdv
Lepő

Ok, megtaláltam, köszönöm :P

Lepő

hétf. feb. 21, 2005 10:35
Profil Privát üzenet küldése
platina tag

Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
Hozzászólás 
Dondragonka
Ugye? Én is olvasom az utóbbi oldalakat és már minden ki lett legalább 1x tárgyalva csak egy kicsit olvasni kellene.

hétf. feb. 21, 2005 10:34
platina tag

Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
Hozzászólás 
Nekem is van egy 7650-em és az mellé vettem egy ilyen telót. Mondhatom van 1-2 marhasága a 7650 után. Alapban szerintem sokkal szebb és értelmesebb progik vannak hozzá mint a Nokiához. De: nagyon kezd telelenni a tö..m ezekkel az okos telókkal, hogy mindegyik 1-2-3 napot bír. Azt hiszem, hogy eladom az összeset és veszek egy 6310i-t.
Egyébként lehet benne ékezetes betűt írni, kivéve ő, stb.
Csao!
Gondold meg, hogy tényleg kell-e az 1-2 napos készenléti idő továbbra is(a Nokia után).
SmOg írta:
wmania írta:
SmOg írta:
Video lejaccas teren mennyire mennek a dolgok rajta? Ugy hallottam hogy a 2002-es verzion nagyon képregény. Wm2003-ba ez a problémát kiküszöbölték? (Átlag fps??)

2002-n sem az :-)

Lényeg hogy a film optimalizálva legyen erre a felületre pl a túlnagy felbontás (ugysemlátszik) szaggatni fog.

Wow, az kiraly! a 2003as verzioban az ekezetes karakterkeszlet be lett illesztve? mert pl az Elviranal csak ha helyesen irod be a varos nevet akkor tudja kidobni a menetrendet. ;) ha ez megy lehet lecserelem 7650em. :) bar a BT kar h kimaradt belole...

hétf. feb. 21, 2005 10:30
ezüst tag

Hozzászólás 
Satriani

Nem én írtam le a megoldást hanem valaki más, de működik. Sőt ez az illető (bár csak tudnám ki volt...) még egy ".zip" fájlt is belinkelt pluginnel és működő xml-el....

hétf. feb. 21, 2005 10:29
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Na hat en is felraktam a 2003-as softot. Kivaloan mukodik. Valoban gyorsabb lett a telo es az elem is tovabb birja. Klassz.

DE

A slovo ed magyar angol szotaram az nem mukodik, pedig 2002-es softon hibatlanul futott. Most valamiert nem talalja az adatbazist.
A battery pack pro-t pedig nem engedi felinstallalni.

Otlet?

Elore is koszonom!

hétf. feb. 21, 2005 10:27
ezüst tag

Hozzászólás 
Tombike

2 kérdés még...
Mikori a dátuma a wm2003-as frimware-nak? GSMfix fent van e?

Köszi leőre is....

hétf. feb. 21, 2005 10:26
arany tag

Hozzászólás 
DonDragonka írta:
....saját működő homescreenem van ébresztőóra közvetlen elérhetőséggel és beállíthatósággal.

Hopp! Meg fogom keresni, ennek elkészítését hol írtad a topikban, mert nem emlékszem rá.

hétf. feb. 21, 2005 10:21
ezüst tag

Hozzászólás 
Tombike

Email kliens hogy van beállítva? Tényleg érdekelne. No meg persze az is, hogy melyik szolgáltatónál vagy...

hétf. feb. 21, 2005 10:11
arany tag

Hozzászólás 
Igy van kinek mire kell a telo!

Nekem 2003 as van fent
megy az e-mail kliens is, megy a net is operaval explorel-lel
megy modemként is
gyors is
ha kell ékezet az is van

nekem minden ok a 2003 alatt
olvasni es gyakorolni ez a szamitastechnika:)

hétf. feb. 21, 2005 10:08
ezüst tag

Hozzászólás 
Üdv Eszköztársak!

Komolyan mondom döbbenetesek vagytok! Pénteken este úgy mentem haza, hogy még csak az 54. oldalnál tartott a topic. Erre ma bejövök és mit látok? Ráhúztatok rendesen, volt mit olvasnom….

Ami azért egy kicsit elszomorító élmény volt az az, hogy nagyon sok olyan kérdés volt amit ha valaki türelmesen végig olvassa a teljes topicot megleli a választ.
Nem először mondom: ÉRDEMES és SZÜKSÉGES is végigolvasni a teljes topicot!!!!
Jó magam azt tettem, hogy olvasás közben sűrűn használtam a „copy” „paste” billentyűkombinációkat, így elmentve egy txt-be azokat az infókat miket később valószínűleg (mondjuk egy HardReset után) újra be kéne állítanom, tudnom kéne. No mind1 ez csak egy javaslat…. :shock:

NWA
Én nagyon sokat próbálkoztam, azzal, hogy wm2003 alatt rávegyem a mail kliens használatára a kis drágaságot. Napokat csesztem el vele, de nem bírtam rájönni miért nem működik. Én elsősorban ezért nem kultiválom a wm2003-at. Nálam a jó öreg wm2002-es hasít (és ezt vedd szó szerint, mert bár nem annyira csinos mint a wm2003 de jól beállítva és a programokra odafigyelve minden nagyon gyors rajta, legalább mint wm2003 alatt). Megy rajta, net (wap, html), működik az email kliens (profimail is), tudom modemként használni, megy az MMS, az aksija is kibírja készenléti időben kb 90-95 órát, saját működő homescreenem van ébresztőóra közvetlen elérhetőséggel és beállíthatósággal.
Mi kell még? Mi az ami miatt megéri a wm2003-al „bajlódni”? Szerintem nem kell más ezeken kívül. Annak, aki minden funkcióját élvezni szeretné MARADÉKTALANUL a telónak annak csak a wm2002-es frimware-t tudom javasolni. A minden alatt a fentieket értem. 8)
Lehet persze vitatkozni a fenti állításommal, meg a legnagyobb ellenérvet felhozni miszerint nincsenek T9-es ékezetek… Ez is azt mutatja kinek mire kell a teló… :wink:

:?:
Valakinek kelletek a vodaGPRS, WAP, Mail, PCmodemes beállítások. Kell még?
:?:

hétf. feb. 21, 2005 9:59
arany tag

Hozzászólás GSM Fix
Sziasztok!

Elárulja nekem valaki, hogy honnan lehet letölteni a GSM Fixet?
Köszönöm!
Üdv
Lepő

hétf. feb. 21, 2005 9:37
arany tag

Hozzászólás 
Uraim! Senki?

Sziasztok!
Feltelepítettem a Profimail 2.17-et a telefonra (2003-as oprendszer), de hiába állítom be a postafiókomat, mindig azzal a hibaüzenettel áll meg, hogy nem találja a szervert... A gyárilag beépített mail kliens szintén ugyanezzel a hibaüzenettel áll meg. lehet, hogy a Vodás wap előfizetéssel nem is fog? A data connections beállításai biztosan jók, mert az internet explorerrel meg tudok nézni oldalakat és az mms küldés és fogadás is megy. A profimail egyébként nem fogadja el a csupa 0-ból álló reg.kódot.... Mi lehet a probléma? A másik kérdés az Opera böngészővel kapcsolatos, egyszerűen, abba sem tudok beírni olyan weboldal címet, amit hajlandó lenne megnyitni. Miért? A beállításokat egyábként mleslie hozzászólása alapján csináltam meg. Előre is köszi a segítséget.

hétf. feb. 21, 2005 8:43
arany tag

Hozzászólás 
http://www.modaco.com/index.php?download=328

8)

hétf. feb. 21, 2005 1:17
arany tag

Hozzászólás 
wmania írta:
SmOg írta:
Video lejaccas teren mennyire mennek a dolgok rajta? Ugy hallottam hogy a 2002-es verzion nagyon képregény. Wm2003-ba ez a problémát kiküszöbölték? (Átlag fps??)

Lényeg hogy a film optimalizálva legyen erre a felületre pl a túlnagy felbontás (ugysemlátszik) szaggatni fog.

Wow, az kiraly! a 2003as verzioban az ekezetes karakterkeszlet be lett illesztve? mert pl az Elviranal csak ha helyesen irod be a varos nevet akkor tudja kidobni a menetrendet. ;) ha ez megy lehet lecserelem 7650em. :) bar a BT kar h kimaradt belole...

hétf. feb. 21, 2005 0:33
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
SmOg írta:

vas. feb. 20, 2005 23:34
arany tag

Hozzászólás 

vas. feb. 20, 2005 23:31
vas-tag

Hozzászólás 
Ti miben hordjátok a telót? Engem nagyon idegesit hogy mindig összemaszatolódik! A moto tok amit adnak hozzá nekem nem jön be, hasonló de jobb minőségű érdekelne! Ha tudtok vmi boltot irjátok le!

vas. feb. 20, 2005 23:00
ezüst tag

Hozzászólás Re: KAmera
turho írta:
wmania írta:
Hi all!

Kamera ügyben Én ezt láttam :

http://www.teszvesz.hu/show_item.php?item=42712734

Más

A kedvenc turkálóhelyemen ( http://www.netmobile.ini.hu ) sok új cucc van ráadásul ahogy látom változik a filozófia ... több a leirás és több dolog van ingyen már kb 1,5 GB letölthető cucc van fenn ... bár nemtom milehet de nagyon sok ... lehetne rendszerezetteb is (remélem olvas minket :twisted: )

Igen, fentebb leírta valaki hogy 14.990 egy új. Esetleg van olcsóbb is, nem tudom. Nem egy nagy tudású cucc.

Ez a netmobile amit linkeltél, nemigen találok itt sok letölteni valót. Egy oldalt nézünk? 3 játék, 4 alkalmazás? Ja és 3 videorészlet. vagy valamit benéztem?

Hogy milyen kamera lehet nem tudom ... nekem nokiás volt na annál rémségesebb nem leehet semmi ... ha igaz akkor ennek a fizikai felbontása kétszerese nokiának ... biztos hogy nem digitfényképéző egyenérték, mert azok min 2 megapixelesek

Az oldalon külön vannak gyüjtve a dolgok részben (főmenü >> skinek >> firmware >> plugin stb) ha belépsz az ftp-re ott meg rengeteg .... szeritnem kicsit lusta a srác hihi

najó nálam nem lustább mert én még ennyit sem csináltam

vas. feb. 20, 2005 22:29
arany tag

Hozzászólás 
Hi mindenkinek!
Én nem nagyon törném a helyetekben magam,hogy kamerát vegyek az mpx200-hoz!Nekem van,de nagyon gagyi.Ez az egyik leggyengébb VGA képminőséget produkáló cucc.Nem ér 15E-et,de még 6E-et sem nagyon!

vas. feb. 20, 2005 22:23
arany tag

Hozzászólás Re: KAmera
wmania írta:
Hi all!

Más

A kedvenc turkálóhelyemen ( http://www.netmobile.ini.hu ) sok új cucc van ráadásul ahogy látom változik a filozófia ... több a leirás és több dolog van ingyen már kb 1,5 GB letölthető cucc van fenn ... bár nemtom milehet de nagyon sok ... lehetne rendszerezetteb is (remélem olvas minket :twisted: )

Igen, fentebb leírta valaki hogy 14.990 egy új. Esetleg van olcsóbb is, nem tudom. Nem egy nagy tudású cucc.

Ez a netmobile amit linkeltél, nemigen találok itt sok letölteni valót. Egy oldalt nézünk? 3 játék, 4 alkalmazás? Ja és 3 videorészlet. vagy valamit benéztem?

vas. feb. 20, 2005 22:09
ezüst tag

Hozzászólás KAmera
Hi all!

Más

vas. feb. 20, 2005 22:05
arany tag

Hozzászólás 
SperS írta:
turho írta:
Egy másik fórumon most megint felbaxtak: most valódi sztereó a telefonunk, vagy dual-mono?
Valaki hallgasson már meg egy számot amiben van bal-jobb térhatás, és nyugtasson meg :D

Na most megnyugtatlak jóóóllllll :lol:
Ha visszaolvasol, akkor láthatod, hogy sztereo!!!! Csak head-set kérdése, hogy mi, és hogyan....
Van olyan head-set, ami rádiós, de az az MP3-akat nem játsza sztereoban, és van a sima, aminél viszont nem megy a felvevő-gomb, mivel nem ehhez a telefonhoz, hanem az E398-ashoz adták ki... arról nem is beszélve, hogy voltak barkácsolók is, de ehhez már tényleg olvass vissza, mert én nem vagyok képben! :oops:

Énis műszuerész vagyok, készül az átalakítóm :)
csak olyan vérkomolyan bevágta egy tag hogy mono, hogy megint megingatott :D ugyanis még nem tudtam meghallgatni.
Hülye Motorola.hu miért nem írja ezt ki az adatlapjára? :(

vas. feb. 20, 2005 21:48
ezüst tag

Hozzászólás 
.dredd. írta:
turho írta:
Egy másik fórumon most megint felbaxtak: most valódi sztereó a telefonunk, vagy dual-mono?
Valaki hallgasson már meg egy számot amiben van bal-jobb térhatás, és nyugtasson meg :D

Hali!

Nyugi, én hetek óta mp3-at hallgatok rajta HS-120-al és SZTEREO!!! ...és még élvezhetően is szól.

Üdv

Tudatlanságom mellett, még lassú is vagyok.... :roll:

vas. feb. 20, 2005 21:45
ezüst tag

Hozzászólás 
turho írta:

Na most megnyugtatlak jóóóllllll :lol:
Ha visszaolvasol, akkor láthatod, hogy sztereo!!!! Csak head-set kérdése, hogy mi, és hogyan....
Van olyan head-set, ami rádiós, de az az MP3-akat nem játsza sztereoban, és van a sima, aminél viszont nem megy a felvevő-gomb, mivel nem ehhez a telefonhoz, hanem az E398-ashoz adták ki... arról nem is beszélve, hogy voltak barkácsolók is, de ehhez már tényleg olvass vissza, mert én nem vagyok képben! :oops:

vas. feb. 20, 2005 21:44
arany tag

Hozzászólás 
turho írta:

Hali!

Nyugi, én hetek óta mp3-at hallgatok rajta HS-120-al és SZTEREO!!! ...és még élvezhetően is szól.

Üdv

vas. feb. 20, 2005 21:43
arany tag

Hozzászólás 

vas. feb. 20, 2005 21:31
arany tag

Hozzászólás 
total_eclipse írta:
Sziasztok!
December óta van MPX200-am, és szinte már megbántam, hogy megvettem, amikor ráakadtam erre a topicra!
Köszönöm azt a halom infót, ötletet, és okosságot :) , amiket írtatok...

Ha kell még valakinek MPX200-hoz kamera, van egy 10.000-ért... :)

8 ezer. /ha igen, akkor postázni kell./

vas. feb. 20, 2005 21:21
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
December óta van MPX200-am, és szinte már megbántam, hogy megvettem, amikor ráakadtam erre a topicra!
Köszönöm azt a halom infót, ötletet, és okosságot :) , amiket írtatok...

Ha kell még valakinek MPX200-hoz kamera, van egy 10.000-ért... :)

vas. feb. 20, 2005 21:16
Profil Privát üzenet küldése ICQ YIM
vas-tag

Hozzászólás Re: Problema
gprsmobil írta:
motro írta:
Helo sziasztok,

Az tortent a telefonnal, h letorlodott valami oknal fogva a "Remove Programs" lista es nem tudok semmit se uninstallalni a telorol.
Es olyan hiba is elofordult most az elobb h nem tudtam visszalepni a "vissza" gombbal a file managerbol, ki kellett kapcsolni a telefont es vissza, h megint mukodjon. :?
Talalkozott mar valaki ezzel a problemaval? Vagy tudtok esetleg valamilyen megoldast?

Elore is koszi

Akkor csinál ilyet egy winfos, ha figyelmetlenül töröltél, vagy a registryt buheráltad.

Szerintem ments le minden fontosat és hard reset.

Huh, milyen sokan irtak par ora alatt... :)
Koszi szepen a valaszt,de lenne meg kerdesem.
A hard resettel egyszeruen visszaall a regi rendszer? Barmit telepitek ra ami kikesziti az OS-t vagy valami tortenik az OS-el, akkor hard reset es a regi rendszert kapom vissza es semmi baj?

vas. feb. 20, 2005 20:32
ezüst tag

Hozzászólás 
Na figyi,ha valakit érdekel a kemera,akkor mailben el tudtok érni,mert most kb 3-4 napig nem leszek! :(
Tsók mindenkinek! :P

vas. feb. 20, 2005 20:19
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nekem olyan gondolatom támadt már régebben is,hogy nem lehet valahogy hozzáférni a külső kijelzőhöz?Vagyis mondjuk megadok egy szöveges filet,és azt ő szépen végig görgeti (nem ám puskázásra gondolok :P ).Gondolom,a fogyasztása se lenne vmi egetverő.

Más: én is elkérhetném azt az LCD plugint?Megnézném :)
Köszi!

vas. feb. 20, 2005 20:17
arany tag

Hozzászólás 
Satriani írta:
turho írta:
12 ezer?
Kérek egy linket mi is ez.....

HWSW Bolhapiac feeling :mrgreen: A feléből mennyit engedsz? :lol:

Túlvagy már a registry babrán?

Nevess ki de nem merem feltenni a regeditet se.
Helyette Google, Lycos, Hotbot, Altavista és minden szóösszefüggésben kerestem a kijelzőről amire kíváncsi vagyok.
A legtöbb amit találtam az tipikusan review volt: némelyikben írják hogy kicsit sötét tónusú /mindamellett gyönyörű/ és nem állítható, a külső viszont igenn /Hurrá :(/ :D
Egyébként ez a mennyit engedsz a feléből dolog tipikus fórumos szokás :)
Amúgy be lett fentebb 1-2-vel linkelve hogy új ára 14.990. Utánakeresek már, hogy néz ki ez a kütyü és van-e értelme :)

Aki bármi pozitívat tud mondani a kijelző-témámról, az kérem ne fogja vissza magát. :wink:

vas. feb. 20, 2005 19:47
ezüst tag

Hozzászólás 
Még nem raktam fel a 2003-at. Ha megy az mms, messenger, net, stb vodával akkor fel fogom.
Szerintem korrekt ár a 14990. Min ár 14000Ft. Lehet licitálni. 8)

vas. feb. 20, 2005 19:44
arany tag

Hozzászólás 
turho írta:
12 ezer?

HWSW Bolhapiac feeling :mrgreen: A feléből mennyit engedsz? :lol:

Túlvagy már a registry babrán?

vas. feb. 20, 2005 19:42
ezüst tag

Hozzászólás 
turho írta:
burgher írta:
Mint már említettem én is eladnám a kamerámat!
Esetleg cserélném telefonra ért.egy-sel!

Mennyi egy új kamera kp-ra? És mennyiért adnád ezt?
Linked van melyik fajta is ez?

Nincs linkem,de a telefonhoz gyárilag adták,a mem kártya helyére csatlakoztatandó,forgatható,asszem vga!
Mennyiért adnám?
Jó a kérdés!
Nem tom még mert ez az első alkalom,hogy eszembe jutott!
Kb 15-20 körül!

vas. feb. 20, 2005 19:38
arany tag

Hozzászólás 
mozesapo írta:
Van egy kamerám eladó. 3 napja vettem telóval együtt. Annyiért adom amennyi volt, az árcédula még rajta - 14990FT.
1x kipróbáltam, de mivel van 2 digit fotogépem így nincs rá szükségem.

12 ezer?

vas. feb. 20, 2005 19:36
arany tag

Hozzászólás 
dr.zsoo írta:
Vaterán 20 E a kikiáltási ár Media Marktban 16 vagy 17 E ujonnan!!!
dr.zsoo

16-17E Media marktban?? Nemond maa!! Veszek vagy 2-őt! :D

vas. feb. 20, 2005 19:32
ezüst tag

Hozzászólás 
Van egy kamerám eladó. 3 napja vettem telóval együtt. Annyiért adom amennyi volt, az árcédula még rajta - 14990FT.
1x kipróbáltam, de mivel van 2 digit fotogépem így nincs rá szükségem.

vas. feb. 20, 2005 19:30
ezüst tag

Hozzászólás 
Krisi047 írta:
akkor 40e ért soka mediából?

A Vaterán villámáron 35e,és valószínűleg nem is új!
40 a teló,meg 40 a kamera is? :?
Elég fura árarány!
Na mindegy!

vas. feb. 20, 2005 19:29
arany tag

Hozzászólás 
burgher írta:

Mennyi egy új kamera kp-ra? És mennyiért adnád ezt?
Linked van melyik fajta is ez?

vas. feb. 20, 2005 19:16
ezüst tag

Hozzászólás 

vas. feb. 20, 2005 18:54
arany tag

Hozzászólás 
Most nem 18h 36 van? szgép 17h 36-ot írt a hozászólásomra. Vagy csak idáig nem vettem észre?

dr.zsoo

vas. feb. 20, 2005 18:36
arany tag

Hozzászólás 
burgher írta:
SmOg írta:
burgher írta:

Válasz:1-érdemes
2-15-20e körül láttam,de nyilván van ahol occsóbbé' is lehet venni!
Erről jut eszembe van egy eladó kamerám!

Egészen pontosan hol láttál 15-20e -ért?

A Vaterán láttam,mé sok?
Boltban mennyi?

Vaterán 20 E a kikiáltási ár Media Marktban 16 vagy 17 E ujonnan!!!

Hard reset 100 adszor: kikapcsolod, nyomod a kék nagy gombot, közben bekapcsolod. Felajánlja a hard reset-et.
Nekem az opera val sikerült ugy fagyasztanom hogy az akksi ki be se használt. A kezdőképernyő Hellomotonál megállt. Beijesztettem egy hard reset-tel, (amikor felajánlotta nyomtam egy NO-t)erre beindult.

dr.zsoo

vas. feb. 20, 2005 18:34
arany tag

Hozzászólás 
akkor 40e ért soka mediából?

vas. feb. 20, 2005 18:33
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
turho írta:
Azt se tudom hogy kell hard-resetelni.

http://www.msmobiles.com/catalog/i.php/190.html

vas. feb. 20, 2005 18:31
ezüst tag

Hozzászólás 
SmOg írta:
burgher írta:

A Vaterán láttam,mé sok?
Boltban mennyi?

vas. feb. 20, 2005 18:27
arany tag

Hozzászólás 
SmOg írta:
burgher írta:

Gondolom használtról van szó ez esetben....

vas. feb. 20, 2005 18:25
arany tag

Hozzászólás 
burgher írta:

vas. feb. 20, 2005 18:19
arany tag

Hozzászólás 
Úgy firtatom, hogy 2 napja van okostelefonom, és ez az első - még a regeditet felrakni sem mertem :) De majd összeszedem magam.
Azt se tudom hogy kell hard-resetelni.

vas. feb. 20, 2005 18:18
arany tag

Hozzászólás 
turho írta:
gprsmobil írta:
szaki74 írta:
2002-es soft esetén az infra az Accessories menüben van...

Jogos a két pontos labda! Adás végén Tibi bácsi beváltja csokira, vagy kívánságra.

Tényleg megszoktam már a 2003-at. Nem találom a progit. Végignézem az összes szervízkódot és registry csalást. Valahova beírtam azt a 7-8 számjegyet a fényerőbeállításhoz...

Ez az a fényerő amit én firtatok?

Hát firtatod? :)

Ha nincs ló, talán megteszi a szamár is. A registryben találtam egy beállítást - talán ez a kontraszt.
HKLM\Drivers\Active\12 HND Value

Nincs időm letesztelni, mert mennem kell, de talán este kifaggatom. Úgyse volt még 5 hard resetnél több egy nap alatt 8)
De próbáld ki óvatosan, ha időd engedi. Valami ilyesmi értékre emlékszem, csak egyszerűbben fért hozzá az a progi.
Azért óvatosan!

vas. feb. 20, 2005 18:15
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 9371 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135 ... 188  Következő