Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: hétf. nov. 18, 2024 16:21

Hozzászólás a témához  [ 359 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Következő
Megszűnt a Vitamax Party 
Szerző Üzenet
a fórum lelke

Hozzászólás 
Jó a szöveg, de igaz!

szomb. ápr. 09, 2005 13:27
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
T68m írta:
miért, azt írták, hogy reklamálgatás helyett nyúlj a nődhöz? :D

Nem éppen. :lol: 8)

Már gépelem a vodának a válaszlevelet. Ahogy eddig is, most is látszott, hogy nem bírják a kritikát. A felvetett kérdések töredékére válaszoltak csak, a kényes kérdésekre valahogy megint nem sikerült... Deja vu. Mily meglepő...

Volt egy nagy adag marketing duma, mely szerint ennél a lépésnél is a piac igényeit és az Ügyfelek visszajelzéseit tartották szem előtt. Ha valahol, itt aztán hülyének nézik az embert (lényegében ezen az 5 soron húztam is fel magam), majd jött egy nagy ÁSZF idézés, a fél levél abból állt.

Úgy néz ki, már amnéziában is szenvednek, mert a következőt írták a tájékoztatás részre, ami nem igazán állja meg a helyét.

"Munkatársaink -ügyfeleink érdekeit szem előtt tartva- érintett ügyfeleinket telefonon keresztül, illetve SMS-ben is tájékoztatták a tarifacsomag megszűnéséről, és más, kedvező tarifacsomagokat ajánlottak a régi Party csomag helyett".

1. Az küldött SMS-ekben a következő állt, NEM pedig az, hogy megszűnik a tarifacsomag:
"Kedves Party Ügyfelünk! Telefonszámod megtartásával most ingyenesen átválthatsz más kedvezőbb Vodafone-os tarifára. Hívd a 0670/7000995 számot ingyenesen."

Tehát, az SMS tájékoztatásra vonatkozó rész megbukott.

2. "Munkatársaink érintett ügyfeleinket telefonon keresztül is tájékoztatták a tarifacsomag megszűnéséről."

Ezt is meg lehet cáfolni, mert nem mindenkit kerestek meg ez ügyben! De tény, hogy pár embernek szóltak, ahogy azt a fórumon olvasni is lehetett.

Mindenesetre ismét megbizonyosodtam arról, hogy ne írjak kritikát róluk (azt nagyon nem szeretik, de a dicshimnusz jöhet), fogjam be a pofám és ne raklamáljak, mert ahogy eddig is, a Vodafone-nál mindig, minden szép és jó, télen is nyár van, hideg helyett a melegség és a szeretet uralkodik. Hibának nyoma sincs, mert ők kizárt, hogy hibáznak, úgyis mindig az ügyfél a hülye, az az Ügyfél, akinek érdekében tesznek meg minden lépést, ha pedig még mindig lenne mondanivalóm, hívjam fel a fantasztikus ügyfélszolgálatukat, ahol kedves munkatársaik kiéhezve várják minden kérdésem a nap 24 órájában. De persze írhatok nekik e-mailt is, ahová majd felkészült kollégáik az összes kérdés megválaszolása helyett előszerettel fogják alkalmazni a CTRL+C / CTRL+V kombinációt és ahol majd szépen megköszönik, hogy felkerestem a honlapjukat (aminek egyébként a közelében sem jártam), de nyugodjak meg, jó helyen vagyok, mert itt az én hangom "a Te hangod". És Te... Hogy vagy? :twisted: :twisted: :twisted:

szomb. ápr. 09, 2005 13:15
Profil Privát üzenet küldése
a fórum lelke

Hozzászólás 
partycsoka írta:
Kaptam a vodatol egy szep 2 oldalas valaszlevelet, melyet cirka 1 honappal ezelott irtam.
Eloljaroban annyit,hogy van benne par mondat,amin nagyon felhuztam magam,mert
1. valotlansagot allitanak,
2. komplett hulyenek nezik az embert.
Reszletek hamarosan, mert most megyek csajozni. :-D

miért, azt írták, hogy reklamálgatás helyett nyúlj a nődhöz? :D

pén. ápr. 08, 2005 20:18
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Kaptam a vodatol egy szep 2 oldalas valaszlevelet, melyet cirka 1 honappal ezelott irtam.
Eloljaroban annyit,hogy van benne par mondat,amin nagyon felhuztam magam,mert
1. valotlansagot allitanak,
2. komplett hulyenek nezik az embert.
Reszletek hamarosan, mert most megyek csajozni. :-D

pén. ápr. 08, 2005 20:06
gyémánt tag

Hozzászólás 
KOCsi írta:
Nos, itt az SMS:
Kedves Party ügyfelünk!
Telefonszámod megtartásával most ingyenesen átválthatsz más kedvezöbb
Vodafone-os tarifára. Hívd a 0670/7000995 számot ingyenesen.

Hm. Az biztos, hogy a 140 Ft-os percdíjnál vannak kedvezőbb ajánlatok. Én nem akarok újabb vitát erről nyitni, hiszen már ki lett tárgyalva a téma.
NHH eldönti, hogy van-e az SMS-ben átverés vagy sem. Szerintem ez csak egy ajánlat akart lenni a Voda részéről...
Én így gondolom.

Az SMS megfogalmazása elég szerencsétlen. Ebből inkább az jön le szerintem, hogy a váltással jobban fog járni az ember, ami ugye egyszer sem biztos.

hétf. márc. 28, 2005 13:46
arany tag

Hozzászólás 
Nos, itt az SMS:
Kedves Party ügyfelünk!
Telefonszámod megtartásával most ingyenesen átválthatsz más kedvezöbb
Vodafone-os tarifára. Hívd a 0670/7000995 számot ingyenesen.

Hm. Az biztos, hogy a 140 Ft-os percdíjnál vannak kedvezőbb ajánlatok. Én nem akarok újabb vitát erről nyitni, hiszen már ki lett tárgyalva a téma.
NHH eldönti, hogy van-e az SMS-ben átverés vagy sem. Szerintem ez csak egy ajánlat akart lenni a Voda részéről...
Én így gondolom.

vas. márc. 27, 2005 12:38
Hozzászólás 
Így van. Például ha reklamál az ügyfél hogy gyanúsan gyorsan fogyott le az egyenlege, a szolgáltató kártyásoknak is kiadja a híváslistát, ezzel tudja igazolni hogy a hívások megtörténtek. Voltam már ilyen helyzetben. Csak nekem azért küldték ki, mert szerintük minden oké, szerintem meg nem. Érdekes módon, mindkettőnknek igaza volt. Nekik azért, mert monden stimmelt, nem volt túlszámlázás, nekem meg azért, mert nem annak a telefonszámnak az egyenlegét keveselltem. Az elérhetőségnek megadott számra vizsgálták ki reklamációt, nem arra, amivel ténylegesen baj volt. Nekem volt igazam a másik esetben. :D

vas. márc. 27, 2005 12:27
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ugye nem kell megegyszer megirnom mit jelent a törveny ertelmezese (vissza lehet keresni ebben a topicban)? Postpaideseknek kötelezö. Prepaidesek szamara viszont NINCS TILTVA! Vagyis opcionalis, hogy ad-e a szolgaltato vagy sem. S mivel azt hiszem 1 evig köteles a szamlazashoz szükseges adatokat tarolni, igy lehetöseg lenne arra, hogy ha megis reszletezö kiadasara kötelezik, akkor annak eleget tudjon tenni.

vas. márc. 27, 2005 12:21
Hozzászólás 
KOCsi írta:
Landsmann írta:
De enélkül a Voda nem tudja bizonyítani az ügyfélnek hogy jobban járt volna a másik csomaggal. Addig bpedig amíg nem tudja bizonyítani az állítását, egy újabb büntit tudnak a nyakukba akasztani, mivel a reklámban állított tényeket nem tudja bizonyítani.
Már oda jutottunk, hogy a mondatok minden ragozása fontos, mert ha ki lehet magyarázni az állítást, akkor ráharap a GVH és fél év múlva közli a fenyítés mértékét.

Reklámról szó sincs, hiszen SMS-t kaptak azok az ügyfelek, akiknek meg fog szűnni a csomagjuk.
Mi is volt ennek az SMS-nek a szövege? Kerestem, de nem találtam a hozzászólások között.

Jó, hát mindegy hogy reklám vagy SMS volt, a lényeg azon van, hogy a Vodafone nem tudja bizonyítani az állítását.

vas. márc. 27, 2005 12:19
arany tag

Hozzászólás 
Landsmann írta:
De enélkül a Voda nem tudja bizonyítani az ügyfélnek hogy jobban járt volna a másik csomaggal. Addig bpedig amíg nem tudja bizonyítani az állítását, egy újabb büntit tudnak a nyakukba akasztani, mivel a reklámban állított tényeket nem tudja bizonyítani.
Már oda jutottunk, hogy a mondatok minden ragozása fontos, mert ha ki lehet magyarázni az állítást, akkor ráharap a GVH és fél év múlva közli a fenyítés mértékét.

Reklámról szó sincs, hiszen SMS-t kaptak azok az ügyfelek, akiknek meg fog szűnni a csomagjuk.
Mi is volt ennek az SMS-nek a szövege? Kerestem, de nem találtam a hozzászólások között.

vas. márc. 27, 2005 12:15
Hozzászólás 
KOCsi írta:
partycsoka írta:
A szabalyozas ugy rossz,ahogy van. Nem lett volna szabad ekkora szabadsagot adni a szolgaltatoknak,total ki van szolgaltatva az ember.

Az FVF-nek en se ezt kuldtem volna el.
Rovidesen megjon az NHH hatarozat,amelyben elvileg kotelezni fogjak a vodat a hivasreszletezo kiadasara. Ha ez meglesz,Excelben atszamolom a februar 16-an ervenyes dijcsomagok szerinti tarifakra es megtamadhato lesz a felretajekoztatas dolog is. Kizartnak tartom ugyanis,hogy barmely mas Vitamax-szal kedvezobb lenne a vegosszeg.

Szerintem nem fogod megkapni a hívásrészletezőt. Kormányrendelet szól arról, hogy csak utólag fizetőknek köteles nyújtani ilyen szolgáltatást a szolgáltató, ezt pedig szvsz nem bírálhatja felül az NHH.
De majd kiderül...

vas. márc. 27, 2005 12:07
arany tag

Hozzászólás 
partycsoka írta:
A szabalyozas ugy rossz,ahogy van. Nem lett volna szabad ekkora szabadsagot adni a szolgaltatoknak,total ki van szolgaltatva az ember.

Rovidesen megjon az NHH hatarozat,amelyben elvileg kotelezni fogjak a vodat a hivasreszletezo kiadasara. Ha ez meglesz,Excelben atszamolom a februar 16-an ervenyes dijcsomagok szerinti tarifakra es megtamadhato lesz a felretajekoztatas dolog is. Kizartnak tartom ugyanis,hogy barmely mas Vitamax-szal kedvezobb lenne a vegosszeg.

Szerintem nem fogod megkapni a hívásrészletezőt. Kormányrendelet szól arról, hogy csak utólag fizetőknek köteles nyújtani ilyen szolgáltatást a szolgáltató, ezt pedig szvsz nem bírálhatja felül az NHH.
De majd kiderül...

vas. márc. 27, 2005 12:02
gyémánt tag

Hozzászólás 
Tehat,rovidesen jon a 2. kor.
Coming soon... :-D

vas. márc. 27, 2005 1:30
gyémánt tag

Hozzászólás 

vas. márc. 27, 2005 1:25
Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Bungee írta:
Tök fölösleges ezen szenvedni, a voda tul nagy kutya hozzánk képest, az van, az lesz amit ő akar...

De akkor mit csinál, ha én kijelentem, hogy 30 nap múlva csak pl. mp.alapú számlázás alapján fizetek, ha ezzel nem ért egyet, joga van felmondani a szerződést, de ezestben elveszíti a készülékkel kapott belépési kedvezmény megfizetését. Ez részemről lenne egyoldalú módosítás. Én továbbra is igénybe venném a szolgáltatást, de ő nem ért a módosítással egyet. Akkor nehogy már nekem kelljen megfizetni a lelépési díjat, amiért eláll a szolgáltatás teljesítésétől.

Az elv jó, csak az ÁSZF-ben benne szokott leledzeni, hogy a szolgáltatónak joga van megváltoztatni a dolgokat. Számlázási egység, percdíj, szolgáltatások árai.
Mindig elfog a röhögés, mikor van egy díjmódosítás, vagy változás és a közlemény alján oda van írva, hogy a hírközlési vagy milyen törvény értelmében az előfizetőnek jogában áll a mit tudom én milyen törvény értelmében kifogással élni. Gondolom ez a kifogással való élés azt jelenti, hogy jogában áll hallgatni, vagy felmondani a szerződést, de érvényben lévő hűségszerződés esetén már nem joga, hanem kötelessége kifizetni a hűségszerződés hátralékát.

szomb. márc. 26, 2005 22:56
a fórum lelke

Hozzászólás 
Bungee írta:
Tök fölösleges ezen szenvedni, a voda tul nagy kutya hozzánk képest, az van, az lesz amit ő akar...

De akkor mit csinál, ha én kijelentem, hogy 30 nap múlva csak pl. mp.alapú számlázás alapján fizetek, ha ezzel nem ért egyet, joga van felmondani a szerződést, de ezestben elveszíti a készülékkel kapott belépési kedvezmény megfizetését. Ez részemről lenne egyoldalú módosítás. Én továbbra is igénybe venném a szolgáltatást, de ő nem ért a módosítással egyet. Akkor nehogy már nekem kelljen megfizetni a lelépési díjat, amiért eláll a szolgáltatás teljesítésétől.

szomb. márc. 26, 2005 22:42
arany tag

Hozzászólás 

szomb. márc. 26, 2005 22:29
a fórum lelke

Hozzászólás 
w.miki írta:
na
utólag én is tettem panaszt
bár már beletörődtem a megváltoztathatatlanba:

Idézet:
... a sima Vitamax ami másodperc alapú. Ennek pedig 19 óráig tart a csúcsideje, ami 66Ft. 19 óra után már csak 33 (ez is több, mint a 32), ...

Az a 33 a valóságban 30. S most tájékoztatlak arról, hogy április 1-jétől nem emelik, ennek Te Magad is utánaézhetsz a március 3-án kiadott közleményben, mely éppúgy hozzáférhető, mint a Party megszüntetéséről szóló közlemény.

Én nem ezt írtam volna az FVF-nek, hanem azt kérdeztem volna meg Tőlük, hogy ha van egy szerződés, ami két fél megállapodása alapján jött létre, mitől van, hogy csak az egyik félnek van joga azt módosítgatni?

Mellesleg mennyi idő míg egy e-mailre válaszolnak? Én vasárnap írtam, azt hétfőn délelőtt elolvasta 1 ember, 1 meg olvasás nélkül törölte :-D...

szomb. márc. 26, 2005 22:08
arany tag

Hozzászólás 
na
utólag én is tettem panaszt
bár már beletörődtem a megváltoztathatatlanba:

Idézet:
Tisztelt Fogyasztóvédelem!

Egy régebbi sérelmem ügyében fordulok Önökhöz, nem tudom lesz-e következménye, legfeljebb jól kipanaszkodom magam.
2000(?) nyarán vettem készüléket a Vodafone-nál Vitamax Party pre-paid csomagban.
Akkor elég jó volt a percdíja 08-16-ig 140(?)Ft, 16-08-ig 32 Ft. Másodperc alapú számlázással.
Ez nekem nagyonis megfelelt, mivel 16 óra előtt általában nem hívtam senki, a beszélgetéseimet mindig 16 utánra időzítettem. Azóta is ezt használtam.
Idén januárban kaptam tőlük SMSt:
"Kedves Party ügyfelünk!
Telefonszámod megtartásával most ingyenesen átválthatsz más kedvezöbb Vodafone-os tarifára. Hívd a 0670/7000995 számot ingyenesen.
Küldi:
VODAFONE"

Ekkor fogtam gyanút és utánanéztem és megtudtam, hogy a Party csomagot meg fogják szüntetni. De erről "hivatalosan" nem értesítettek, ugye az SMS nem ezt írja.
Azért megnéztem, hogy találok-e kedvezőbb pre-paid csomagot.
Hát nem találtam, hisz ma már szinte minden csomag perc/félperc alapú, egyedül a sima Vitamax ami másodperc alapú. Ennek pedig 19 óráig tart a csúcsideje, ami 66Ft. 19 óra után már csak 33 (ez is több, mint a 32), de akkor már azért nem szívesen zargatom még az ismerőseimet sem, 16 után még elmegy...
Ugyanezt az SMS-t megkaptam még párszor, aztán a következő ami a Vodafonetól jött, február 15.-én, az már arról szólt, hogy átraktak (a számomra nem kedvezőbb) VitaMax tarifacsomagba...
Ez nem számít a fogyasztó megtévesztésének?

A történethez kapcsolódó fórum:
http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?t=23903
Ha jól tudom egy fórumtárs szintén tett ilyen panaszt, mind1, most én is elsírtam a bánatomat.

üdvözlettel:
Pásztor Miklós

csüt. márc. 24, 2005 11:46
gyémánt tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Biztos, hogy az NHH-tól jött? Ez a voda mániája :-D. Vagy az NHH is levélben fordult hozzájuk, s a voda ezt válaszolta nekik, minek következtében az NHH is kénytelen volt Neked ilyet írni :twisted: ?

Több ilyen levelet ebben a témában biztos, hogy nem fogsz kapni. Mert egy ügyben csak egyszer lehet hosszabbítani.

Biztos, hogy tőlük. :D
Kíváncsi vagyok, mi lesz a vége.

Mellesleg a héten küldtem egy szívhez szóló levelet a vodának is, ajánlva. 8) Amolyan most megmondom a frankót jellegű. :D Bár, szerintem úgysem lesz a benne felvetett problémákra érdemi válasz, csak a szokásos sablon válasz duma.
Az elmúlt lassan 5 év alapján az már biztos, hogy nem bírják a kritikát. Hivatalosan náluk minden szép és jó, télen is nyár van, zöld a fű, kék az ég, szeretetteljes légkör lengi át a Vodafone HU birodalmat, ahol a hiba lehetősége maximálisan ki van zárva, mindig az ügyfél a hülye. :twisted:

vas. márc. 20, 2005 10:39
a fórum lelke

Hozzászólás 
partycsoka írta:
Most kaptam levelet az NHH-tol.
Eredmeny meg nincs,mivel a panasz ugyintezese hosszabb idot igenyel,ezert a 30 napos elintezesi hataridot tovabbi 30 nappal meghosszabbitottak.

Biztos, hogy az NHH-tól jött? Ez a voda mániája :-D. Vagy az NHH is levélben fordult hozzájuk, s a voda ezt válaszolta nekik, minek következtében az NHH is kénytelen volt Neked ilyet írni :twisted: ?

Több ilyen levelet ebben a témában biztos, hogy nem fogsz kapni. Mert egy ügyben csak egyszer lehet hosszabbítani.

szomb. márc. 19, 2005 20:59
platina tag

Hozzászólás 
hmm

szomb. márc. 19, 2005 16:05
gyémánt tag

Hozzászólás 
Most kaptam levelet az NHH-tol.
Eredmeny meg nincs,mivel a panasz ugyintezese hosszabb idot igenyel,ezert a 30 napos elintezesi hataridot tovabbi 30 nappal meghosszabbitottak.

szomb. márc. 19, 2005 10:50
arany tag

Hozzászólás 
partycsoka írta:

Ez mióta megy??? Nem is tudtam erről eddig. Mindenesetre hasznát fogom venni! 8)

Már legalább 2 hete működik. :)

kedd márc. 01, 2005 9:47
gyémánt tag

Hozzászólás 

Ez mióta megy??? Nem is tudtam erről eddig. Mindenesetre hasznát fogom venni! 8)

szomb. feb. 26, 2005 12:28
arany tag

Hozzászólás 
Kalasnikov írta:

Ez tetszik. :D
Bár egy kicsit furcsa, hogy bekerül a címsorba jelszó... :roll:

Nem kötelező így elmenteni, ez csak a közvetlen link hozzá.

csüt. feb. 24, 2005 11:55
ezüst tag

Hozzászólás 

Ez tetszik. :D
Bár egy kicsit furcsa, hogy bekerül a címsorba jelszó... :roll:

csüt. feb. 24, 2005 9:53
platina tag

Hozzászólás 
Tudom sovany vigasz, de a voda oldalara felkerult 1 tarifacsomag ajanlo, talan az is er valamit annak eldonteseben, hogy mit valassz, ha naluk maradsz:
http://prog.vodafone.hu/keszulekek/index2.asp

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tim_ csüt. feb. 24, 2005 17:54-kor.

szer. feb. 23, 2005 17:08
arany tag

Hozzászólás 
lassan én is beletörödöm, hogy "átvertek"
kedvezőbb csomagot még nem találtam
nem tudok dönteni:
vitamax, joker vagy uno plusz?
mindnek van előnye és persze sok hátránya

szer. feb. 23, 2005 14:05
platina tag

Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
Hozzászólás 
Bungee írta:
Fel se merült bennem a gondolat, h a vodánál maradjak!
A fő ok viszont, amiért a vodát otthagyom az az, hogy rengeteg pénzt lecsaltak az egyenlegemről, wapdíjat 2-3szor vontak le havi rendszerességgel, aminek csak a felét tudtam visszareklamálni.

Én is így jártam. Az egyik hónapban 2x vonták le a wap díját. Felcsörgettem a csajszit és azt mondta, hogy elnézést kér tényleg 2x sikrült levonniuk de ezt már jóvá is írták a számlámon. Erre 1 nap múlva kapok egy egyenlegértesítő SMS-t és abban is le van vonva. Megint felhívom őket. Egy fickó veszi fel, reklamálok, azt mondja, hoyg továbbítja a panaszomat és 30napon belül válaszolnak. Erre úgy 3 hét múlva kapok egy SMS-t, hogy az Ön által benyújtott panaszt megvizsgáltuk és nem jogos. Ennyi! Ro..dnátok meg! Azonnal le is mondtam a wapjukat.

szer. feb. 23, 2005 13:02
arany tag

Hozzászólás 
Bungee írta:
... A fő ok viszont, amiért a vodát otthagyom az az, hogy rengeteg pénzt lecsaltak az egyenlegemről, wapdíjat 2-3szor vontak le havi rendszerességgel, aminek csak a felét tudtam visszareklamálni. Számlaegyenlegről is nyilvánvalóan csaltak, szal eléggé inkorrektnek bizonyultak számomra az elmúlt pár év alatt. ...

http://vponline.try.hu?p=voda&tel=701234567&pass=1234 - Vitamax Online
http://vponline.try.hu?p=pannon&tel=nev&pass=jelszo - PannOnline

Ezzel wap-on is meg tudtad volna nézni az egyenleged. Lehet hogy lesz benne olyan funckió hogy x percenként eltarolja az egyenleget, így ha eltünik pénz akkor be lehetne tájolni hogy mikor történt a dolog. Bizonyító ereje nem lenne, de így ki lehetne szűrni hogy esetleg egy elfelejtett hosszabb hívás miatt nem stimmel az egyenleg.

szer. feb. 23, 2005 12:50
ezüst tag

Hozzászólás 
Eddig nem találtam rá erre fórumra, de most végig olvastam. Én is kaptam ezer sms-t, hogy ingyenesen válthatok, majd derült égből villámcsapásként ért a 15-i sms, hogy megszűnt a party.

Mindez csak azért furcsa, mert nekem ez volt az első kártyám, sőt azóta sem váltottam (párszor persze a jó öreg Motorola telefont cseréltem :D ), valóban hűséges "előfizető" voltam. Ezért egy kicsit furcsa, hogy a megszűnés napján odavágtak egy sms-t...

A dolog egy kicsit bánt, de nem dőlök a kardomba, mert olyan keveset telefonálok, hogy nekem megfelel a sima Vitamax is.

szer. feb. 23, 2005 8:31
a fórum lelke

Hozzászólás 
Bungee: javaslom 1-2 hetig vezesd egy füzetben a vodas SIM hasznalatat, söt, a biztonsag kedveert minden hivando szamrol kerd le ingyenSM-ben a 1748-on, hogy hova tartozik, s vegre latni fogod, hogy semmit nem von le indokolatlanul. Vagy Én olyan kivetel lennek az 1,7 milliobol, akinek volt max 10 SIM-je, hogy egyszer sem fedeztem fel tulszamlazast, sem prepaid, sem postpaid SIM eseteben, MIKÖZBEN MINDEN KIMENÖ FORGALOM IRVA VAN NALAM (kicsit idöigenyes, de sosem er meglepetes)? Kivancsi leszek hogyan követed majd nyomon a pannon egyenleglevonasat, ha van bonusz is a SIM-eden. Live!: erre azt tudom mondani ne hasznal semmilyen markas cuccot mert tök gaz, hogy pl. egy polon ott virit a Nike felirat; milyen jogon törik meg egy szep kek pamut polo egyseget? Vagy ugy erzed nem zavar a felirat, mert nem gatol a hasznalatban? A live! sem gatol meg semmiben.

szer. feb. 23, 2005 8:25
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ha a Pannon meg most is ugy allna a dolgokhoz,ahogy 2001. majus es 2003. szeptember kozott tette,akkor garantaltan a Pannon lenne a remalmod a 3 szolgaltato kozul! Ez ido alatt dontottem el,hogy en tobbet vissza nem megyek hozzajuk. Azota sok viz lefolyt a Dunan,Rassmussen lelepett,erezhetoen megvaltozott a PGSM hozzaallasa. Am meg mindig nem nyertek vissza a bizalmam,mert nem tudom elhinni,hogy ez a gyokeres valtozas tartos lesz. Egy szo,mint szaz,meg bizalmatlan vagyok veluk szemben.

szer. feb. 23, 2005 6:28
arany tag

Hozzászólás 
Fel se merült bennem a gondolat, h a vodánál maradjak!
Decemberben vettem M65-t, ami egyrészt olcsóbb volt a pannonnál másrészt volt ugye az első havi akcióban egy pár dolog(ingyen sms, mms, 1 mb wap),harmadrészt meg a live-nélküliség sem volt utolsó, ezek mind a pannon mellett szóltak. A fő ok viszont, amiért a vodát otthagyom az az, hogy rengeteg pénzt lecsaltak az egyenlegemről, wapdíjat 2-3szor vontak le havi rendszerességgel, aminek csak a felét tudtam visszareklamálni. Számlaegyenlegről is nyilvánvalóan csaltak, szal eléggé inkorrektnek bizonyultak számomra az elmúlt pár év alatt. És ez a partys dolog volt az utolsó csepp. T-hez nem megyek, mert ****, marad a pannon, remélem nem lesz rosszabb a vodánál.

szer. feb. 23, 2005 4:28
a fórum lelke

Hozzászólás 
Bungee írta:
Nekem a djuice megfelel. Vmennyire hasonlít a partyhoz.

Csak a miheztartás végett: összevetetted már a Joker Plusszal, vagy az Uno Plusszal?

kedd feb. 22, 2005 23:54
Hozzászólás 
T68m írta:
CineDOG írta:
A Fogyasztóvédelmi FQfelügyelQséghez (FVF) e-mailen megküldött, a Vodafone Vitamax Party csomag megszqnésére vonatkozó panaszbejelentésével kapcsolatban, az alábbiakról tájékoztatom. A Vodafone az Általános SzerzQdési Feltételek (ÁSZF) alapján jogosult a csomagok módosítására. A kifutó és megszüntetésre kerülQ Vitamax Party csomag helyett az elQfizetQ is jogosult díjmentesen bármelyik másik csomagot választani a rendelkezésre álló választékból, azonban az egyenlegre feltöltött összeg visszafizetésére nincs lehetQség. A feltöltött összeg csak felhasználható (lebeszélhetQ). Kérem tájékoztatásunk szíves elfogadását. Budapest, 2005. február   Tisztelettel: Dr. Némethné dr. Nagy Andrea osztályvezetQ F.0ž¶ ¸ ş z ´ Đ

Ezt kaptam válaszul.

1. azszem nem ez volt a kérdésed (de lehet, hogy tévedek), hanem az, hogy becsapja-e az ügyfeleit azzal, hogy azt állítja nekik, hogy a változás kedvezőbb lesz számukra. (erről hallgat az FVF)

2. az ÁSzF és Hírközlési Törvény alapján is jogosult bárki visszakérni a pénzt, ha az ÁSzF módosítás miatt el kíván állni a szerződéstől. Tehát ebben a kérdésben pedig helytelen választ kaptál.

Pár éve, mikor én a Hungarotelt panaszoltam be, én sem a problémás dologra kaptam választ. Teljesen másról hablatyoltak.

kedd feb. 22, 2005 23:40
arany tag

Hozzászólás 
Nekem a djuice megfelel. Vmennyire hasonlít a partyhoz.

kedd feb. 22, 2005 23:36
a fórum lelke

Hozzászólás 
Bungee írta:
Ez már veszett ügy, jobb is lesz, ha gyorsan elfelejtjük... már vitamaxos vagyok 6 napja, gondolom ti is, ez van.
Szép idők voltak, amíg a többiek percalapon beszéltek és 30 ftért küldtek sms-t, addig én másodperc alapon, és 20 ftért...de úgy látszik mi sem kerülhetjük el végzetünket...
Adios Voda! Ave Pannon!

Ott majd kapsz jobbat prepaidesként? Mert Én nem találok.

kedd feb. 22, 2005 17:52
arany tag

Hozzászólás 
Ez már veszett ügy, jobb is lesz, ha gyorsan elfelejtjük... már vitamaxos vagyok 6 napja, gondolom ti is, ez van.
Szép idők voltak, amíg a többiek percalapon beszéltek és 30 ftért küldtek sms-t, addig én másodperc alapon, és 20 ftért...de úgy látszik mi sem kerülhetjük el végzetünket...
Adios Voda! Ave Pannon!

kedd feb. 22, 2005 17:45
a fórum lelke

Hozzászólás 
CineDOG írta:
A Fogyasztóvédelmi FQfelügyelQséghez (FVF) e-mailen megküldött, a Vodafone Vitamax Party csomag megszqnésére vonatkozó panaszbejelentésével kapcsolatban, az alábbiakról tájékoztatom. A Vodafone az Általános SzerzQdési Feltételek (ÁSZF) alapján jogosult a csomagok módosítására. A kifutó és megszüntetésre kerülQ Vitamax Party csomag helyett az elQfizetQ is jogosult díjmentesen bármelyik másik csomagot választani a rendelkezésre álló választékból, azonban az egyenlegre feltöltött összeg visszafizetésére nincs lehetQség. A feltöltött összeg csak felhasználható (lebeszélhetQ). Kérem tájékoztatásunk szíves elfogadását. Budapest, 2005. február   Tisztelettel: Dr. Némethné dr. Nagy Andrea osztályvezetQ F.0¾¶ ¸ º z ´ Ð

Ezt kaptam válaszul.

1. azszem nem ez volt a kérdésed (de lehet, hogy tévedek), hanem az, hogy becsapja-e az ügyfeleit azzal, hogy azt állítja nekik, hogy a változás kedvezőbb lesz számukra. (erről hallgat az FVF)

2. az ÁSzF és Hírközlési Törvény alapján is jogosult bárki visszakérni a pénzt, ha az ÁSzF módosítás miatt el kíván állni a szerződéstől. Tehát ebben a kérdésben pedig helytelen választ kaptál.

kedd feb. 22, 2005 14:16
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Mivel az egyoldalú módosítás azt is magába foglalja, hogy esetleg új, kedvező csomagot/szolgáltatást vezetnek be, ezért nyilván aláírom. Az viszont nincs benne, hogy Én nem módosíthatom! Vagyis ami nincs írásba foglalva, azt szabad, ha azt a törvény nem tiltja!

kedd feb. 22, 2005 13:37
arany tag

Hozzászólás 
Ha a szerziben benne van, hogy a szolgáltató egyoldalúan módosíthatja az ÁSZF-et, és ezt a T. Ügyfél aláírta (elfogadta) akkor nincs alapja a panasznak.

kedd feb. 22, 2005 12:51
a fórum lelke

Hozzászólás 
CineDOG írta:
A Fogyasztóvédelmi FQfelügyelQséghez (FVF) e-mailen megküldött, a Vodafone Vitamax Party csomag megszqnésére vonatkozó panaszbejelentésével kapcsolatban, az alábbiakról tájékoztatom. A Vodafone az Általános SzerzQdési Feltételek (ÁSZF) alapján jogosult a csomagok módosítására. A kifutó és megszüntetésre kerülQ Vitamax Party csomag helyett az elQfizetQ is jogosult díjmentesen bármelyik másik csomagot választani a rendelkezésre álló választékból, azonban az egyenlegre feltöltött összeg visszafizetésére nincs lehetQség. A feltöltött összeg csak felhasználható (lebeszélhetQ). Kérem tájékoztatásunk szíves elfogadását. Budapest, 2005. február   Tisztelettel: Dr. Némethné dr. Nagy Andrea osztályvezetQ F.0ž¶ ¸ ş z ´ Đ

Ezt kaptam válaszul.

Azt nem lehetne megkérdezni Tőlük, ha a szerződésben, amit két fél kötött, az egyik kedvére módosítgathat, akkor a másik ezt miért nem teheti meg? A módosítást kezdeményező fél a másik számára a módosításokkal kárt okoz. A módosításhoz szándék kell (ezt 30 nappal előre jelzik), az mindig is megvolt/van :-), tehát szándékos károkozás.

kedd feb. 22, 2005 12:22
a fórum lelke

Hozzászólás 

Ezt kaptam válaszul.

kedd feb. 22, 2005 11:32
a fórum lelke

Hozzászólás 
Merlin írta:
a Westel Szerbusz-át

Volt az "Szervusz" is :wink:

szer. feb. 16, 2005 23:45
arany tag

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Tarsunk egy egyperces néma gyászt, a sokunk kedvence Vitamax Party csomagért :!:

Csatlakozom!
Party-val (+Motorola V2288) kezdtem mobilos "pályafutásomat". Ennél a csomagnál éreztem, ezekkel a percdíjakkal (16-tól) már érdemes mobilozni.
A Party időben a (hétvégi) bulik előtt körbetelefonáltam a bandát (sokszor a 4-es, 6-os villamoson :) ), ki merre van, mikor érkezik stb.

16-18h sávban verte a legtöbb előfizetést is (P, Szo 18-22h meg pláne - Party Time 20@16,7Ft/Perc másodperc alapon /feljegyzés az utókornak :D/ ),
a Westel Szervusz-át egy az egybe überelte, és ott még volt előfizetési díj is.
Az első versenyt indító tarifacsomagok között volt, és talán az imént említet Szervusz miatt fejezte be a voda gyorsan (~fél év) a forgalmazását.

Nyáron (2004) 4 év után megtévelyedtem és átváltotam Duo-ra, 2 hónap után már hiába is akkartam volni visszatérni.
Ha nem lépem meg ezt, akkor lehet engemet is bosszantana, bár azóta egy Pannonos üzleti flottában vagyok, de ilyenbe belépni talán kicsit nehezebb :?: , mint Party-t volt szerezni.

Béke poraira! :cry: Upsz, javítva.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Merlin csüt. feb. 17, 2005 10:07-kor.

szer. feb. 16, 2005 23:37
a fórum lelke

Hozzászólás 
Tarsunk egy egyperces néma gyászt, a sokunk kedvence Vitamax Party csomagért :!:

szer. feb. 16, 2005 14:58
ezüst tag

Hozzászólás 
Jocy írta:
Lator írta:
.gúnár. írta:
Dehogyis! Csak fura, hogy a többiek mind kaptak SMS-t, ha jól olvastam.

Egyébként nem vagyok vodás dolgozó, és nekem is ott lebeg a RNR extra díjcsomagom kivezetése a fejem felett.

Kaptak SMS (én is), de csak olyan tartalommal, hogy átválthatok "kedvezőbb" tarifacsomagra, ha akarok.
Szó nem volt benne a Party megszűntetéséről!
Most fogalmam sincs milyen percdíjakkal beszélek/beszélnék, mert semilyen értesítést nem kaptam arról, hogy önkényesen átváltanak másik csomagra.
Elég gusztustalan megoldás, hogy erről a fórumról kellett megtudnom az egész "akciót"!
Akinek nincs Internet elérése, vagy nem olvassa ezt a fórumot, az honnan tudja meg???
Tölti a kártyáját és azt veszi észre, hogy bizonyos időszakokban több mint dupla annyiért telefonált?
Minnyiből állt volna odaírni a küldött SMS mögé, ............"mert a Vitamax Party tarifacsomag megszűnik" kiegészítést?

Üdv: L

...és még mindig nincs semmilyen info erről a Voda hivatalos honlapján sem (csak annyi, hogy 'lezárt tarifacsomag' - de nem megszüntetett)...

...hopp, most látom, hogy már egyszerűen fent sincs, tehát nem létezik. :oops:

szer. feb. 16, 2005 13:55
ezüst tag

Hozzászólás 
Lator írta:
.gúnár. írta:
Dehogyis! Csak fura, hogy a többiek mind kaptak SMS-t, ha jól olvastam.

Egyébként nem vagyok vodás dolgozó, és nekem is ott lebeg a RNR extra díjcsomagom kivezetése a fejem felett.

Kaptak SMS (én is), de csak olyan tartalommal, hogy átválthatok "kedvezőbb" tarifacsomagra, ha akarok.
Szó nem volt benne a Party megszűntetéséről!
Most fogalmam sincs milyen percdíjakkal beszélek/beszélnék, mert semilyen értesítést nem kaptam arról, hogy önkényesen átváltanak másik csomagra.
Elég gusztustalan megoldás, hogy erről a fórumról kellett megtudnom az egész "akciót"!
Akinek nincs Internet elérése, vagy nem olvassa ezt a fórumot, az honnan tudja meg???
Tölti a kártyáját és azt veszi észre, hogy bizonyos időszakokban több mint dupla annyiért telefonált?
Minnyiből állt volna odaírni a küldött SMS mögé, ............"mert a Vitamax Party tarifacsomag megszűnik" kiegészítést?

Üdv: L

...és még mindig nincs semmilyen info erről a Voda hivatalos honlapján sem (csak annyi, hogy 'lezárt tarifacsomag' - de nem megszüntetett)...

szer. feb. 16, 2005 13:54
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 359 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Következő