Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. jan. 12, 2025 5:25

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 598, 599, 600, 601, 602, 603, 604 ... 785  Következő
OFF TOPICOK GYŰJTEMÉNYE 
Szerző Üzenet
a fórum lelke

Hozzászólás 
simico írta:

azért az se utolsó, ha az ember egy kézi hajtánnyal teker be a munkahelyére! :)

hétf. ápr. 11, 2005 13:07
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
pampika írta:
És megjegyezték a nagykövetnek is,hogy ha Gambiában is kiadnák ezt a könyvet,akkor biztos simábban mennének a diplomáciai kapcsolatok :D

Akarsz ilyen könyvet? Ingyen? Líbiai nagykövetség, Kadhafi, Zöld könyv!

Mondjuk a szerző nem ugyanaz, de jó szórakozást hozzá!

(Ha hatalomra jutok (csakhogy S. és Odo örüljön) én is írok egy ilyen pamfletet. :D )

hétf. ápr. 11, 2005 13:03
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
skynet írta:
Szabolcs írta:
Helló!

Köszönöm mindenkinek az eddigi segítséget, még megy a vacilálás!

Van egy új ajánlatom erről is kikérném a véleményeteket:

Albacomp
AMD 2000, 40 GB HDD, 15" monitor, CDR-DVD,
2,5 óra akku, 4 hónapos
130-135000 HUF

Az Albacomp milyen minőség, megbízhatóság szerint?

Előre is köszönöm!

nem javasolt. inkább ugyanebből a gépből clevot.

Miért???????
Komolyan kérdem! Sajnos nincs lehetőségem ilyen Clevo-ra mert csak ilyen hírdetések vannak. Hiszen a fent említett gép a boltban 180 körül lenne talán és ez csak 4 hónapos. Ennyire rossz az albacomp? A proci fogyasztása nem igazán érdekel a legtöbb esetben úgyis hálózatról kapná a delejt:-)

hétf. ápr. 11, 2005 12:54
Profil Privát üzenet küldése
platina tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Viszatérve az "eredeti" témához: hol és mikor kap(ott) ekkora propagandát, nyilvánosságot, támogatást, segélyt, együttérzést, pártpolitikai figyelmet stb. egy tisztességesen élő, dolgozó, gyerekeket böcsülettel nevelő átlagos ember/család, mint a homo, a leszbi, a szivárványos, a prostik egyesülete, a traszvesztiták stb. :?:

Egy "tisztességesen" élő, dolgozó, gyermekét becsületesen nevelő homo/leszbi, cigány mitől más a te szemedben?

Egy ideig én sem értettem meg, hogy miért kell ennyire sokkolóan hirdetni a homoszexuálisoknak, hogy ők mások és ezt vállalják. Aztán a következő esettel szembesült kisvárosunk közössége:

"A papírboltos" története:

Hatvan év körüli volt a bácsi. A rendszerváltás után maszek papírboltot nyitott. Két felnőtt lánya volt, unokái, feleségével 35 éve élt együtt. A városban mindenki ismerte, lévén az egyetlen papírbolt az volt. Aztán egy napon elvált, és összeköltözött az alkalmazottjával, aki történetesen egy 40 év körüli férfi volt.

Akkor gondolkoztam el, hogy micsoda szenvedés lehettett neki, hogy 40 évig titkolnia kellet, hogy ő micsoda. Meg kellet nősülnie, hogy a társadalom elfogadja.

Ha csak egy ember meri vállalni azt, hogy ő az, ami, akkor már megérte.

S

hétf. ápr. 11, 2005 12:33
Moderátor

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Odo írta:
A véleményedet komolyan gondoltad. A 'nem lesz nekem ebből bajom' már elég cinikus kijelentés volt.
Stimmel. Azt annak is szántam. Az a baj kis hazánkban, hogy annak aki egy kicsit is "más" mint a átlagos/normális/stb., a jogait és az érdekeit a "normálisak/átlagosak" "sérelmére/kárára" szokták érvényesíteni. Holott a kettőnek egymás mellett kellene működni és nem egyiknek a másik rovására. Ezt konkrétan a hycomatos parkolóhelyekre, kerékpárutakra értettem. (...van róla rémtörténetem, de ez már egy másik mese...) Viszatérve az "eredeti" témához: hol és mikor kap(ott) ekkora propagandát, nyilvánosságot, támogatást, segélyt, együttérzést, pártpolitikai figyelmet stb. egy tisztességesen élő, dolgozó, gyerekeket böcsülettel nevelő átlagos ember/család, mint a homo, a leszbi, a szivárványos, a prostik egyesülete, a traszvesztiták stb. :?:

Már ne haragudj, de Ők semmit nem kapnak. Inkább csak megaláztatást.
A kerékpárutakból meg alig van :(.

hétf. ápr. 11, 2005 12:21
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Odo írta:
A véleményedet komolyan gondoltad. A 'nem lesz nekem ebből bajom' már elég cinikus kijelentés volt.
Stimmel. Azt annak is szántam. Az a baj kis hazánkban, hogy annak aki egy kicsit is "más" mint a átlagos/normális/stb., a jogait és az érdekeit a "normálisak/átlagosak" "sérelmére/kárára" szokták érvényesíteni. Holott a kettőnek egymás mellett kellene működni és nem egyiknek a másik rovására. Ezt konkrétan a hycomatos parkolóhelyekre, kerékpárutakra értettem. (...van róla rémtörténetem, de ez már egy másik mese...) Viszatérve az "eredeti" témához: hol és mikor kap(ott) ekkora propagandát, nyilvánosságot, támogatást, segélyt, együttérzést, pártpolitikai figyelmet stb. egy tisztességesen élő, dolgozó, gyerekeket böcsülettel nevelő átlagos ember/család, mint a homo, a leszbi, a szivárványos, a prostik egyesülete, a traszvesztiták stb. :?:

hétf. ápr. 11, 2005 12:09
arany tag

Hozzászólás 
Helló!

Köszönöm mindenkinek az eddigi segítséget, még megy a vacilálás!

Van egy új ajánlatom erről is kikérném a véleményeteket:

Albacomp
AMD 2000, 40 GB HDD, 15" monitor, CDR-DVD,
2,5 óra akku, 4 hónapos
130-135000 HUF

Az Albacomp milyen minőség, megbízhatóság szerint?

Előre is köszönöm!

hétf. ápr. 11, 2005 12:01
Moderátor

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Odo írta:
BrOnZ írta:
Odo írta:
Pont tőled nem vártam volna ilyen szemléletet.
Hááát, mit mondjak: tépem széjjel az arcomat, hogy "csalódást" kellett okoznom a viszonylag konzervatív nézeteimmel... Azért maradhatok még? Nem lesz nekem ebből bajom?

Valahogy nem találom humorosnak ezt a témát.
Állj! Hol itt a baj? Nem viccből írtam! Én komolyan gondoltam minden egyes szót. Vagy miből gondoltad, hogy én humorosnak szántam?

hétf. ápr. 11, 2005 11:56
gyémánt tag

Hozzászólás 
Odo írta:
BrOnZ írta:
Odo írta:
Hááát, mit mondjak: tépem széjjel az arcomat, hogy "csalódást" kellett okoznom a viszonylag konzervatív nézeteimmel... Azért maradhatok még? Nem lesz nekem ebből bajom?

Állj! Hol itt a baj? Nem viccből írtam! Én komolyan gondoltam minden egyes szót. Vagy miből gondoltad, hogy én humorosnak szántam?

hétf. ápr. 11, 2005 11:53
Moderátor

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Odo írta:

hétf. ápr. 11, 2005 11:44
gyémánt tag

Hozzászólás 
Odo írta:

hétf. ápr. 11, 2005 11:41
gyémánt tag

Hozzászólás 
kisember írta:
Ha munkát keresel, akkor inkább valljad magad cigánynak, úgy "kötelesek" fölvenni. ;)
Tulajdonképpen ettől (is) félek... :lol:

hétf. ápr. 11, 2005 11:39
platina tag

Hozzászólás 
kisember írta:
Ha munkát keresel, akkor inkább valljad magad cigánynak, úgy "kötelesek" fölvenni. ;)

Te meg "tanuljad" meg, hogy nem valljad, hanem valld. :oops:

hétf. ápr. 11, 2005 11:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sulla írta:
Lassan kezdesz a törpe kisebbséghez tartozni :)
Tulajdonképpen ettől félek... :lol:

hétf. ápr. 11, 2005 11:38
platina tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
NEM LESZ NEKEM EZEK MIATT BAJOM???

hétf. ápr. 11, 2005 11:33
Moderátor

Hozzászólás 
BrOnZ írta:

Ehhh... :cry:

hétf. ápr. 11, 2005 11:33
platina tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:

Lassan kezdesz a törpe kisebbséghez tartozni :)

Más: láttam az avatarod az erzsébetvárosi tv-n, csak ott gurul is. :)

hétf. ápr. 11, 2005 11:28
gyémánt tag

Hozzászólás 
Odo írta:
Miért lenne ez tremészetellenes? Akkor miért van? Az állatvilágban is létezik majmok, macskák stb.
És az természetes? Így alakultak ki? Így szaporodtak? Így maradtak fenn? Vagy esetleg náluk is ez egy cseppet elhajlás a normálistól... (Jöhet a demagóg duma, hogy mi is az a normális...)

Gyerekek... Elég legyen már. Lassan nagyobb lesz a propagandája a homiknak mint a normálisan(?) élő embereknek. Ezúton szeretném megkérdezni: annak idején 56-ban nem lógtam meg az országból, később sem disszidáltam, ráadásul neveltetésemből adódóan szociális érzelmű vagyok, mindennek tetejébe heteroszexuális. Az ellenkező neműek vonzanak. Szeretem a normális családmodellt, a békét. Ha így maradok:

hétf. ápr. 11, 2005 11:24
platina tag

Hozzászólás 
skynet írta:

tudom. de akkor is ragaszkodom hozzá, hogy a homoszexualitás nem egészséges dolog (az embernél!). az más, hogy ettől függetlenül nem kell - nem szabad! - megölni az illetőt, akinek ez jutott, de akkor is el kéne ismerni, hogy természetellenes (legalábbis az embernél, vannak más fajok - pl egyes békafajok, ha jól rémlik -, ahol ez is alternatíva az utódok létrehozásához).

Illetve az Indexen volt egy cikk, hogy a hím vadkacsák valami ötöde homó. Sőt abban a cikkben volt, hogy nekrofil (sic!) vadkacsa is akadt.

Nekem se kellemes látvány ha férfiak csókolóznak az utcán, dehát a löttyedtmellű öregasszonyok is monokiniznek, azokat sem lehet "meggyógyítani", csak mert nem szép látvány...

S

hétf. ápr. 11, 2005 11:20
Moderátor

Hozzászólás 
skynet írta:
Odo írta:
skynet írta:

(ezen már vitáztunk pü-ben, emléxel? :) )

Igen.
skynet írta:
csak egyszerűen zavar, mert egészséges vagyok. bocsánat.

Ez azért durva kijelentés volt.

tudom. de akkor is ragaszkodom hozzá, hogy a homoszexualitás nem egészséges dolog (az embernél!). az más, hogy ettől függetlenül nem kell - nem szabad! - megölni az illetőt, akinek ez jutott, de akkor is el kéne ismerni, hogy természetellenes (legalábbis az embernél, vannak más fajok - pl egyes békafajok, ha jól rémlik -, ahol ez is alternatíva az utódok létrehozásához).

Miért lenne ez tremészetellenes? Akkor miért van? Az állatvilágban is létezik majmok, macskák stb.
Az tetszik, hogy na egye fene azért nem kell őket megölni. Igazán nagylelkű vagy.

hétf. ápr. 11, 2005 11:15
Moderátor

Hozzászólás 
skynet írta:
T68m írta:
Ja, és ma is kellene lennie átmeneti fajoknak, amik még össze-vissza tudnak (többé-levésbé) szaporodni, de nincsenek. (leszámítva a talán egyetlen ló-szamár példát)

hohó!

szamár+zebra! ráadásul itthon sikerült (először) a művelet! :)

De ezek nem természetes úton keletkeztek.

Amúgy vannak ma is átmeneti fajok, ilyen pl. a szemforgató hal.

hétf. ápr. 11, 2005 11:04
Moderátor

Hozzászólás 
skynet írta:
nem láttad a koncertet, amikor a britney spears meg a madonna csókolózott? ha nem is leszbikusok, legalább divatleszbik!

Az nem koncert volt, hanem egy díjátadó ünnepség.

Az egy provokatív színpadi elem volt, ennyi. Ez nem divatleszbikusság :).

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Odo hétf. ápr. 11, 2005 11:05-kor.

hétf. ápr. 11, 2005 11:03
Moderátor

Hozzászólás 
skynet írta:

(ezen már vitáztunk pü-ben, emléxel? :) )

Igen.
skynet írta:
csak egyszerűen zavar, mert egészséges vagyok. bocsánat.

Ez azért durva kijelentés volt.

hétf. ápr. 11, 2005 11:01
gyémánt tag

Hozzászólás 

Majdnem megkérdeztem, hogy mi ez, de aztán véletlenül észerevettem az aláírásodban a linket. Kár, hogy hatig dolgozom... különben valószínűleg elkerekeztem volna.

Még a korábbi melóhelyeimre én is bringával jártam be dolgozni (némelyik 15 km-re volt aaz akkor aktuális lakhelytől, így reggel szép kényelmesen /ne izzadjak/, hazafele meg már rohamtempóban :) ), de az utóbbi idők csoda irodaházaiba már nem tudom hova rakni a bringát. Mélygarázsba elvileg nem juthatok le (meg nem is merném otthagyni), a szobába meg ilyen öltönyös helyeken kizárt a bringa felhozatal :( Bár jelenlegi lakhelyemről sem szívesen kerekeznék be a belvárosba az utak minősége és forgalma miatt...

hétf. ápr. 11, 2005 11:01
Moderátor

Hozzászólás 
CineDOG írta:
A Star Trek Voyager utolsó 3 része mekkora?
2GB-ba belefér?

Meg azt mindig láttam, mikor elkapják őket a borgok, és belőllük is borgot csinálnak, de a kiszabadulást nem. :(

Az nem is az utolsó rész. A befejező részben csak Catherine lesz borg. Amire Te gondolsz, az a 6. szezon vége, 7. szezon eleje (Unimatrix Zero 1-2.).

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Odo hétf. ápr. 11, 2005 10:59-kor.

hétf. ápr. 11, 2005 10:56
Moderátor

Hozzászólás 
skynet írta:

a voyager 7, azaz hét sorozatból áll. nekem megvan mind, magyar szinkronnal, dvix formátumban, viasatról felvéve.

Nekem is megvan, igaz VHS-en. :) A DS9, és a Next Generation is 7 szezonos amúgy.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Odo hétf. ápr. 11, 2005 10:58-kor.

hétf. ápr. 11, 2005 10:54
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sulla írta:
Azt mondjuk nem tudom milyen apropója volt a műsornak, több éve őrjöng ott az az ütődött... (Nem láttam a műsort, csak a beharangozót.)

Azért,mert nem nagyon engednek be külföldieket az országba.Valszeg pont azért,hogy ne tudódjon ki ez az állapot.
A tv2-sök úgy tudtak bemenni,hogy a gambiai nagykövettel mentek,mint segítők és csináltak 1-2 ál-diplomáciai tárgyalást :)
Persze egész végig csak kézikamerával videózhattak.

És az a személyi kultusz tényleg nagyon durva!Türkmanbasi logója a tv jobb felső sarkában,az órák számlapján,a piás üvegen,a naptárban.A guiness rekord óriás szőnyeg közepén is ott díszeleg a neve.Van egy könyve,amiben osztja az észt a helyes életről,ezt lefordították vagy 8-10 nyelvre.És megjegyezték a nagykövetnek is,hogy ha Gambiában is kiadnák ezt a könyvet,akkor biztos simábban mennének a diplomáciai kapcsolatok :D

a fórum lelke

Hozzászólás 
A Star Trek Voyager utolsó 3 része mekkora?
2GB-ba belefér?

Meg azt mindig láttam, mikor elkapják őket a borgok, és belőllük is borgot csinálnak, de a kiszabadulást nem. :(

gyémánt tag

Hozzászólás 
T68m írta:
akkor még1x bocsi!

csak a hobbyd a vasút?

Igen :) A kötöttpályás közlekedés (villamos, vonat, stb) és ezek modellezése, biciklizés, hajózás, autóvezetés és egészen minimális szinten talán a repülés is hobbim (sok egyéb mellett). Ebből a hajózás egyik szakmám is és kvázi "életformám" is volt, de a vonatokhoz is nagyon közel kerültem anno. Így volt olyan időszak, amikor volt ingyenes utazásim, de szerintem nem ért senkit sem kár azzal, hogy ingyen utazhattam az általam (is) vezetett járművön.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára simico hétf. ápr. 11, 2005 10:52-kor.

hétf. ápr. 11, 2005 10:48
a fórum lelke

Hozzászólás 
Lettek, Litvánok, Észtek.... úgy hallom arrafele is van pörgés, csak errefele nem. :(

hétf. ápr. 11, 2005 10:44
platina tag

Hozzászólás 
T68m írta:

19200.

ez az!

Ne felejtsük el azért, hogy méretükhöz képest a szlovénoknak rengeteg turisztikai adottságuk van, az erre épülő iparok sokkal könnyebben fejleszthetők, mint más. Illetve azt sem, hogy ott az a 40 év nem egészen olyan volt, mint nálunk.

Persze ez nem mentség egyik kormányunknak sem arra, hogy mi miért nem fejlődünk jobban.

S

hétf. ápr. 11, 2005 10:25
Moderátor

Hozzászólás 
T68m írta:

ez az!

Szlovénia a legkevésbé sérült a háborúban. A turizmus meg virágzik.

hétf. ápr. 11, 2005 10:22
a fórum lelke

Hozzászólás 
Odo írta:
T68m írta:
Odo írta:
Azért ez a 13300 nem olyan frankó ám. Szlovákia hasonló (12400), de már Portugália, Spanyolország 20000 körül mozog.

hagyjuk Portugáliát, Spanyolokat, régi tagok. Beszéljünk Szlovéniáról!

19200.

ez az!

hétf. ápr. 11, 2005 10:19
Profil Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
T68m írta:
Odo írta:
Azért ez a 13300 nem olyan frankó ám. Szlovákia hasonló (12400), de már Portugália, Spanyolország 20000 körül mozog.

19200.

hétf. ápr. 11, 2005 10:15
Moderátor

Hozzászólás 
T68m írta:
CineDOG írta:
HA a számot nézzük, akkor az valóban azt sugallja, hogy nekünk milyen frankó. De akkor valahol valami gubanc mégiscsak van. Mármint nálunk...

mint írtam átverős a szám! Az a nemzeti MEGTERMELT, nem pedig (nép között) elosztott mennyiség.

Úgy veszitek, mintha ez olyan sok lenne. Európában a Balkánt leszámítva minden országé JÓVAL magasabb.

hétf. ápr. 11, 2005 10:14
a fórum lelke

Hozzászólás 
Odo írta:

hétf. ápr. 11, 2005 10:13
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
CineDOG írta:
HA a számot nézzük, akkor az valóban azt sugallja, hogy nekünk milyen frankó. De akkor valahol valami gubanc mégiscsak van. Mármint nálunk...

mint írtam átverős a szám! Az a nemzeti MEGTERMELT, nem pedig (nép között) elosztott mennyiség.

hétf. ápr. 11, 2005 10:12
Profil Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
CineDOG írta:

hétf. ápr. 11, 2005 10:10
a fórum lelke

Hozzászólás 
skynet írta:
miskolcon is az van, mint Kecskeméten, de iránban minden ajtónál áll egy-egy ellenőr...

azt itt nem tudnák megfizetni.

hétf. ápr. 11, 2005 10:05
a fórum lelke

Hozzászólás 

hétf. ápr. 11, 2005 10:03
a fórum lelke

Hozzászólás 
Odo írta:
CineDOG írta:

Nálunk mennyi?

13300

ez egy kicsit átverős szám. (mármint úgy általában)

hétf. ápr. 11, 2005 10:02
Profil Honlap
platina tag

Hozzászólás 
Azért vicces, hogy pont a hétfőt nevezi el magáról. Akkor már miért nem a szombat, vagy a vasárnap, azt legalább jobban szeretik az emberek. :)

4 ft-os benzinárat garantálni könnyű. Az nekünk is menne, csak előtte el kell kobozni az összes autót. :)

Azt mondjuk nem tudom milyen apropója volt a műsornak, több éve őrjöng ott az az ütődött... (Nem láttam a műsort, csak a beharangozót.)

S

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sulla hétf. ápr. 11, 2005 10:02-kor.

hétf. ápr. 11, 2005 10:01
a fórum lelke

Hozzászólás 
Sztálin után megszokták - nem? :D

hétf. ápr. 11, 2005 10:00
Profil Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
CineDOG írta:

Nálunk mennyi?

13300

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Odo hétf. ápr. 11, 2005 10:00-kor.

hétf. ápr. 11, 2005 10:00
Moderátor

Hozzászólás 
CineDOG írta:
T68m írta:
Sulla írta:
Nézte a TV-t, te ezt nem értheted :)

aha, és ott mondták, hogy személyikultusz + 4Ft-os benzinár?

(Megnyugtatlak, ha itt bevezetnék az ingyentávfűtést és a 4Ft-os benzinárat, akkor GARANTÁLOM, hogy demokratikusan lenne bevezetve a személyi kultusz! :D )

Ott akkora személyi kultusz van, hogy MINDENHOL, mégegyszer MINDENHOL az elnök képe és neve szerepel.

A csúcs nekem a tv Türkmanbasi 'logoja' volt. Bár a forgó szobor sem volt semmi :).

hétf. ápr. 11, 2005 9:59
a fórum lelke

Hozzászólás 
Odo írta:
CineDOG írta:
Személyi kultuszban is jobb jól élni, mint fene nagy demokráciában szegényen (kukázgatni).

Megnéztem, 6700 USD/fő a nemzeti össztermék.

Nálunk mennyi?

hétf. ápr. 11, 2005 9:58
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ja, itt nem lehet olyat bevezetni mint Türkmenisztánban, mert nekik van iszonyat sok földgázuk. Nekünk meg semmink.

hétf. ápr. 11, 2005 9:57
Moderátor

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Személyi kultuszban is jobb jól élni, mint fene nagy demokráciában szegényen (kukázgatni).

Megnéztem, 6700 USD/fő a nemzeti össztermék.

hétf. ápr. 11, 2005 9:56
a fórum lelke

Hozzászólás 
T68m írta:
Sulla írta:

(Megnyugtatlak, ha itt bevezetnék az ingyentávfűtést és a 4Ft-os benzinárat, akkor GARANTÁLOM, hogy demokratikusan lenne bevezetve a személyi kultusz! :D )

Ott akkora személyi kultusz van, hogy MINDENHOL, mégegyszer MINDENHOL az elnök képe és neve szerepel.

hétf. ápr. 11, 2005 9:56
a fórum lelke

Hozzászólás 
Sulla írta:

hétf. ápr. 11, 2005 9:53
Profil Honlap
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.   [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 598, 599, 600, 601, 602, 603, 604 ... 785  Következő