|
Szerző |
Üzenet |
dr.zsoo
arany tag
|
blueye írta: Most, hogy második számú telóból próbálom első számúvá változtatni az mpx-et rögtön belefutottam egy nagy problémába:
hív vki: a teló csörög kiírná, hogy ki hív de visszadobja a homescreen-t, majd ezt váltogatja 17-szer, közben csörög és rezeg, a hívást fogadni nem tudom (hiába nyomom az accept-et), a vége pedig 17 nem fogadott hívás. Ez ma 2 emberrel is előfordult, tippem az hogy talán kétszer lehetnek a telefonkönyvben? Volt már vkinek ilyen?
Jaaaaaaaaaaaaa és az eredeti 2002 van fent. (Nekem - most még - fontos a garancia.)
Az hogy vki 2* szerepel a telefokönyvben sajnos a 2002-es verzió hibája. Én is sokat kinlódtam vele emiatt. Sztem inkább a homescreen lehet a ludas ebben. Nekem a mostani homescreen csinál olyat hogy egy futó programból visszadob alapképernyőre. Az általad leírt jelenséget én is szoktam tapasztalni, ha a tel rá van dugva a szgépre. Ilyenkor szaggat a csengőhang is, gombnyomás után soxor 5-10 mp mire felveszi a hívót. Lehet hogy a háttérben futó programok terhelik a memóriáját.
dr.zsoo
|
pén. feb. 25, 2005 19:26 |
|
|
dr.zsoo
arany tag
|
Árpy írta: gprsmobil írta: Árpy írta: Én ma vettem elöször kézbe a készüléket. A menüje nagyon jó, de nekem túl nagy bunx-lee telefon. Nagyon okosnak látszik. Akkor neked valami kisebb való a kezedbe. Pl: Nokia 6600, 9000, SE P800, XDA... Kisebb?? 6600 gurány, egyik kollégámnak az van. Csúnya, kövér. Tudásra okos telók, de nagyon drágák.
Volt némi irónia gprsmobil válaszában. Ezek a telefonok az mpx200 hoz képest féltéglák. Az mpx tudásához, kijelzőmérethez képest döbbenetesen kicsi. Ráadásul arányos kellemesen kézbefogható.
dr.zsoo
|
pén. feb. 25, 2005 19:18 |
|
|
dr.zsoo
arany tag
|
szaki74 írta: http://www.tar.hu/szaki74/MajongParadise+serial.zip
akinek kellett... de ezt párosan kell játszani a gép ellen....
köszi!
|
pén. feb. 25, 2005 19:14 |
|
|
dr.zsoo
arany tag
|
turho írta: Sziasztok! Végre felpezsdült az élet! Na töményen rátok zúdítom mai bajaimat 2. Nektek is olyan a teló hogyha internetes pc-re dugjátok, automatikusan lehet vele netezni? Véletlenül vettem észre....A beépített böngésző viszont egy fapados lassú tetű. Mit éri meg helyette? kellene még leszednem, nagyon nincs is mit. Egyúttal belefutottam olyan dologba, hogy egy 2.5 megás .cab-ot nem tudtam emiatt telepíteni, mert kiírta hogy kevés a memó /Pc-ről exés indítóval volt, és nem kérdezte meg hová küldje a cab-ot./ Köszi mindenkinek a türelmét és segítségét.
A beépített böngésző tényleg egy kalap kaki, helyette ott az opera. Sztem csúcs, baromi gyorsan tölt le pl pannon internet expresszel, van egy saját gyorsítója is, valamint az oldalakat eltördeli ugy hogy csak a le fel gombokkal végig tudod nézni, nem kell oldalra mozogni. Emellett nem ugrál rá az összes linkre, csak ha jobb bal gombokat nyomogatod. Egyszóval sokkal jobb.
|
pén. feb. 25, 2005 19:13 |
|
|
szaki74
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 506 Tartózkodási hely: Győr-Tatabánya
|
http://www.tar.hu/szaki74/MajongParadise+serial.zip
akinek kellett... de ezt párosan kell játszani a gép ellen....
|
pén. feb. 25, 2005 17:30 |
|
|
turho
arany tag
|
Sziasztok!
Végre felpezsdült az élet!
Na töményen rátok zúdítom mai bajaimat
1. Registry editort amit leszedtem a spklub.tk-ról 2002-höz, nem tudom kezelni, illetve nem akar műxeni. Ha bármit átírnék, módosítanék, vagy csak reg backupot szeretnék csinálni mindig hibát jelez, nem hajtja végre. Csak nézni tudok vele. Én vagyok hüjje?
2. Nektek is olyan a teló hogyha internetes pc-re dugjátok, automatikusan lehet vele netezni? Véletlenül vettem észre....A beépített böngésző viszont egy fapados lassú tetű. Mit éri meg helyette?
3. Processzorára tényleg nincs húzó segédprogram? Onnan gondolom hogy lehet állítani, mert állítólag 2003-as op alatt gyorsabban megy az ARM procija.
4. Keresnék nagyobb és komolyabb játékokat, mint a Wold, Doom, Duke Nukem. Illetve minőségibb dolgokat. Eddig mindenben csalódtam amit kipróbáltam. FPS, stratégia, komolyabb autóverseny kellene, segítsetek ajánlani. Igaz hogy ezen fut valahogy az Age of Empires is pl? /hallottam/.
5. Ha az IPSM memóriám az 2 mega az már kevés? Nem tudom mit kellene még leszednem, nagyon nincs is mit. Egyúttal belefutottam olyan dologba, hogy egy 2.5 megás .cab-ot nem tudtam emiatt telepíteni, mert kiírta hogy kevés a memó /Pc-ről exés indítóval volt, és nem kérdezte meg hová küldje a cab-ot./
Köszi mindenkinek a türelmét és segítségét.
|
pén. feb. 25, 2005 17:08 |
|
|
mozesapo
ezüst tag
|
Jama!
Ez érdekes, mert én fogadni tudod, küldeni nem. Mondjuk a Welcome MMS még nem jött meg. Valami szerintem nem tökéletes az mms progival.
|
pén. feb. 25, 2005 17:01 |
|
|
Bobafett
ezüst tag
Csatlakozott: hétf. jan. 24, 2005 17:01 Hozzászólások: 52 Tartózkodási hely: Budapest
|
Sziasztok!
Kiprobaltam a Home Screen designert. Nem birta a telefon megjeleniteni amit csinaltam vele, de nem is ez lenne a fo problema.
Vissza akartam allitani a settingsben a home screen layout-ot a battery pack pro-ra, de csak ugy volt hajlando megcsinalni, hogy a hatter feher maradt es nem a kek windows logo-s cucc. Amikor pedig masik background-ot akarok neki adni akkor home screen helyett feljon egy szoveg, hogy no valid home screen layout found. ?????????? Parsze a keperny meg marad tok ures , se egy icon semmi.
Leszedtem a battery pack pro-t , majd ujra feltettem es semmi valtozas.
Mi a banat tortenhetett?
|
pén. feb. 25, 2005 15:48 |
|
|
gprsmobil
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 170 Tartózkodási hely: Buda
|
Árpy írta: gprsmobil írta: Árpy írta: Én ma vettem elöször kézbe a készüléket. A menüje nagyon jó, de nekem túl nagy bunx-lee telefon. Nagyon okosnak látszik. Akkor neked valami kisebb való a kezedbe. Pl: Nokia 6600, 9000, SE P800, XDA... Kisebb?? 6600 gurány, egyik kollégámnak az van. Csúnya, kövér. Tudásra okos telók, de nagyon drágák.
Tudom, ezért írtam. Mutass nálunk forgalmazott okostelefont, ami kisebb, vagy elegánsabb, mint az MPX 200.
|
pén. feb. 25, 2005 15:35 |
|
|
Escarioth
ezüst tag
|
Találtam egy ilyet asszem még nem volt:
Here are some basic steps to run java midlets on MPX200. Feel free to ask more questions.
1) Acquire the package. These are not really designed for MPX200 (for Mio 8380) but works reasonable well since it was for smartphone 2002. You can download it at several locations including this http://207.36.160.49/mio8380Java.rar
2) Installation:
a. Unrar the files. There are 3 files in the rar file: JavaMan.cab, midpng_Smartphone.cab and a Chinese word doc for instructions. If you can read Chinese, just follow the instruction will be fine. Otherwise, read on.
b. Use ActiveSync to copy the two cab files to your MPX200. Use file manager to execute both. JavaMan first and midpng_Smartphone second. You need to select to install to phone, otherwise it won't work. The total size is slightly less than 1.5MB, I think.
c. Now your program list should show two new programs, JavaMan and MIDP-AMS. JavaMan is the main launcher. If you run JavaMan now, you will see the shell of it. No programs will be listed.
3) Acquiring games, utilities, whatever - I like http://midlet.org/index2.jsp which has a decent collection, but you can goggle a ton of midlets easily.
4) Copy the downloaded midlet jar files to IPSM\temp\ (It's not there by default so you need to create it first) and now when you run JavaMan, you will see the program listing like this. Select the program and run.
That's it. Read the instructions included in the midlets and for the most part use arrow keys to control games and utilities. It adds another collection of software to us mpx200ers. Gotta love it.
Steve
|
pén. feb. 25, 2005 15:28 |
|
|
Árpy
a fórum lelke
|
gprsmobil írta: Árpy írta: Én ma vettem elöször kézbe a készüléket. A menüje nagyon jó, de nekem túl nagy bunx-lee telefon. Nagyon okosnak látszik. Akkor neked valami kisebb való a kezedbe. Pl: Nokia 6600, 9000, SE P800, XDA...
Kisebb??
6600 gurány, egyik kollégámnak az van. Csúnya, kövér.
Tudásra okos telók, de nagyon drágák.
|
pén. feb. 25, 2005 15:23 |
|
|
gprsmobil
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 170 Tartózkodási hely: Buda
|
Árpy írta: Én ma vettem elöször kézbe a készüléket. A menüje nagyon jó, de nekem túl nagy bunx-lee telefon. Nagyon okosnak látszik.
Akkor neked valami kisebb való a kezedbe. Pl: Nokia 6600, 9000, SE P800, XDA...
|
pén. feb. 25, 2005 15:16 |
|
|
Árpy
a fórum lelke
|
Én ma vettem elöször kézbe a készüléket. A menüje nagyon jó, de nekem túl nagy bunx-lee telefon. Nagyon okosnak látszik.
|
pén. feb. 25, 2005 14:39 |
|
|
Lepo75
arany tag
|
blueye írta: blueye írta: Most, hogy második számú telóból próbálom első számúvá változtatni az mpx-et rögtön belefutottam egy nagy problémába:
hív vki: a teló csörög kiírná, hogy ki hív de visszadobja a homescreen-t, majd ezt váltogatja 17-szer, közben csörög és rezeg, a hívást fogadni nem tudom (hiába nyomom az accept-et), a vége pedig 17 nem fogadott hívás. Ez ma 2 emberrel is előfordult, tippem az hogy talán kétszer lehetnek a telefonkönyvben? Volt már vkinek ilyen?
Jaaaaaaaaaaaaa és az eredeti 2002 van fent. (Nekem - most még - fontos a garancia.) Senkivel nem volt még ilyen?ű Akkor lehet, hogy az én készülékemben van a hiba
Nekem soha nem csinált ilyet, pedig hívnak rajta rendesen.
Lepő
|
pén. feb. 25, 2005 14:37 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
blueye írta: Most, hogy második számú telóból próbálom első számúvá változtatni az mpx-et rögtön belefutottam egy nagy problémába:
Jaaaaaaaaaaaaa és az eredeti 2002 van fent. (Nekem - most még - fontos a garancia.)
Senkivel nem volt még ilyen?ű
Akkor lehet, hogy az én készülékemben van a hiba
|
pén. feb. 25, 2005 14:31 |
|
|
john30
arany tag
Csatlakozott: kedd jún. 15, 2004 12:34 Hozzászólások: 449 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Köszi Lepő, de a handango és a hotbargames oldalakon csak demó van, a teljesért fizetni kell....
persze, teljes játék kellene,de kösz hogy segíteni próbálsz.
|
pén. feb. 25, 2005 13:43 |
|
|
Lepo75
arany tag
|
john30 írta: ez a 3004.ik hozzászólás Nagyon kellene egy jó Majhong-játék,nem könyörgök tovább,aki tudja, segítsen.Thanx előre is.
ezt találtam, de csak demo:
http://www.handango.com/servlet/d/mahjo ... w=2f7ff563
|
pén. feb. 25, 2005 13:34 |
|
|
john30
arany tag
Csatlakozott: kedd jún. 15, 2004 12:34 Hozzászólások: 449 Tartózkodási hely: Debrecen
|
ez a 3004.ik hozzászólás
Nagyon kellene egy jó Majhong-játék,nem könyörgök tovább,aki tudja, segítsen.Thanx előre is.
|
pén. feb. 25, 2005 13:31 |
|
|
gprsmobil
arany tag
|
zsééééé írta: Túl van a topic a 3000. hozzászóláson...
Egyszerű kis telefon
|
pén. feb. 25, 2005 13:15 |
|
|
zsééééé
arany tag
Csatlakozott: szer. dec. 15, 2004 11:27 Hozzászólások: 166 Tartózkodási hely: Gyöngyös
|
Túl van a topic a 3000. hozzászóláson...
|
pén. feb. 25, 2005 13:10 |
|
|
DrMSP
ezüst tag
Csatlakozott: kedd jan. 11, 2005 13:59 Hozzászólások: 27 Tartózkodási hely: Budapest
|
Egyben őrlünk:) Igen, úgy IS látja az SD kártyára mentett hangokat![/quote]
Akkor PÜ. OK?
|
pén. feb. 25, 2005 13:00 |
|
|
gprsmobil
arany tag
|
DrMSP írta: gprsmobil írta: DrMSP írta: Lepo75 írta: DrMSP írta: Annak még nem nézett valaki utána, hogy a contacts is lássa az SD-én a csengőhangot. Mert az csak a telefon memórián lát. Registryben én nem találtam lehetőséget, esetleg valakinek sikerült? (2003) Üdv! HKEY_CURRENT_USER - ControlPanel-SoundCategories-Ring és ebben a Directory-t átírod arra, hogy \Mounted Volume\Saját könyvtárnév\. A \ fontos a végén, mert én is ezzel szívtam. Ha ezzel kész vagy, onnan fogja vennia csengőhangokat. Üdv Lepő Nem is tudtam, hogy ez is gond Sosem használtam, mert a 4-5 csengetési hang épp elég, hogy tudjam, melyik zsebemhez kapjak. Bele is őrülnék, ha lenne mondjuk 40 dallam, amit figyelnem kellene. Persze nem vagyunk egyformák, van akinek ez napi probléma. Nem szóltam. Köszi a választ, este kipróbálom, ezt „ / ” tényleg nem használtam. Üdv: Péter Minek pöcsöltök annyit 2003 alatt? Egyszerűen az SD kártya (Mounted Volume) gyökérkönyvtárába másoljátok a zenét és voilá... Kisebb a hibalehetőség. Kedves Mazsi! Ebben igazad van, csak nem ez a kérdés. Ha a telefonkönyvben szeretnél valakinek a SD-ről csengést adni azt, hogy teszed??????? Mert onnan nem lát az SD-re!!!!!!
|
pén. feb. 25, 2005 12:59 |
|
|
Lepo75
arany tag
|
DrMSP írta: Lepo75 írta: DrMSP írta: Nálad ha valakinek személyes csengőhangot akarsz adni, lát a teló az SD-n?????????
Személyeset, vagy normált, igen, lát. Szóval, hogy ne őröljünk két malomban! Telefon – Contacts – kiválasztók egy nevet – edit – Custom ring tone: Most az SD-lévő utólag feltett csengőhangot nem látja a telefon! Mindent lát ami magán a telefon Sound könyvtárában van, de az SD-t ekkor NEM. Nálad okkor ezen feltételek mellet látja az SD-T???
Egyben őrlünk:) Igen, úgy IS látja az SD kártyára mentett hangokat!
|
pén. feb. 25, 2005 12:48 |
|
|
DrMSP
ezüst tag
Csatlakozott: kedd jan. 11, 2005 13:59 Hozzászólások: 27 Tartózkodási hely: Budapest
|
Lepo75 írta: DrMSP írta: Nálad ha valakinek személyes csengőhangot akarsz adni, lát a teló az SD-n?????????
Személyeset, vagy normált, igen, lát.
Szóval, hogy ne őröljünk két malomban!
Telefon – Contacts – kiválasztók egy nevet – edit – Custom ring tone:
Most az SD-lévő utólag feltett csengőhangot nem látja a telefon!
Mindent lát ami magán a telefon Sound könyvtárában van, de az SD-t ekkor NEM.
Nálad okkor ezen feltételek mellet látja az SD-T???
|
pén. feb. 25, 2005 12:41 |
|
|
Lepo75
arany tag
|
DrMSP írta: Nálad ha valakinek személyes csengőhangot akarsz adni, lát a teló az SD-n?????????
Személyeset, vagy normált, igen, lát.
|
pén. feb. 25, 2005 12:31 |
|
|
DrMSP
ezüst tag
|
Lepo75 írta: DrMSP írta: Lepo75 írta: DrMSP írta: Kedves Mazsi!
Ebben igazad van, csak nem ez a kérdés. Ha a telefonkönyvben szeretnél valakinek a SD-ről csengést adni azt, hogy teszed??????? Mert onnan nem lát az SD-re!!!!!!
Tényleg, sikerült? Üdv Lepő Sajnos a telefonkönyvből NEM! Pedig sokat keresgéltem a reg-ben. Hmmm..el tudod küldeni a bejegyzést privátban? Kösz! Lepő
Nálad ha valakinek személyes csengőhangot akarsz adni, lát a teló az SD-n?????????
|
pén. feb. 25, 2005 12:29 |
|
|
Lepo75
arany tag
|
DrMSP írta: Lepo75 írta: DrMSP írta: Kedves Mazsi!
Ebben igazad van, csak nem ez a kérdés. Ha a telefonkönyvben szeretnél valakinek a SD-ről csengést adni azt, hogy teszed??????? Mert onnan nem lát az SD-re!!!!!!
Tényleg, sikerült? Üdv Lepő Sajnos a telefonkönyvből NEM! Pedig sokat keresgéltem a reg-ben.
Hmmm..el tudod küldeni a bejegyzést privátban?
Kösz!
Lepő
|
pén. feb. 25, 2005 12:25 |
|
|
DrMSP
ezüst tag
|
Lepo75 írta: DrMSP írta: Kedves Mazsi!
Tényleg, sikerült? Üdv Lepő
Sajnos a telefonkönyvből NEM!
Pedig sokat keresgéltem a reg-ben.
|
pén. feb. 25, 2005 12:24 |
|
|
Lepo75
arany tag
|
DrMSP írta: Kedves Mazsi!
Tényleg, sikerült?
Üdv
Lepő
|
pén. feb. 25, 2005 12:16 |
|
|
DrMSP
ezüst tag
|
gprsmobil írta: DrMSP írta: Lepo75 írta: DrMSP írta: Annak még nem nézett valaki utána, hogy a contacts is lássa az SD-én a csengőhangot. Mert az csak a telefon memórián lát. Registryben én nem találtam lehetőséget, esetleg valakinek sikerült? (2003) Üdv! HKEY_CURRENT_USER - ControlPanel-SoundCategories-Ring és ebben a Directory-t átírod arra, hogy \Mounted Volume\Saját könyvtárnév\. A \ fontos a végén, mert én is ezzel szívtam. Ha ezzel kész vagy, onnan fogja vennia csengőhangokat. Üdv Lepő Köszi a választ, este kipróbálom, ezt „ / ” tényleg nem használtam. Üdv: Péter Minek pöcsöltök annyit 2003 alatt? Egyszerűen az SD kártya (Mounted Volume) gyökérkönyvtárába másoljátok a zenét és voilá... Kisebb a hibalehetőség.
Kedves Mazsi!
Ebben igazad van, csak nem ez a kérdés.
Ha a telefonkönyvben szeretnél valakinek a SD-ről csengést adni azt, hogy teszed???????
Mert onnan nem lát az SD-re!!!!!!
|
pén. feb. 25, 2005 12:14 |
|
|
gprsmobil
arany tag
|
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gprsmobil pén. feb. 25, 2005 13:07-kor.
|
pén. feb. 25, 2005 11:50 |
|
|
jama
ezüst tag
Csatlakozott: szomb. jan. 08, 2005 0:08 Hozzászólások: 30 Tartózkodási hely: Debrecen
|
azt már irtamhogy a mzesapo beállitásaival sikerált mmst küldeni (pannon) s me reggel kaptam meg a welcome mmst de nem e telora hanem a mms tárba, bementem pannonban s azt mondták hogy ha küldeni tudok akkor fogadni is! ugyanazok a beállitásokkal megy az is:)
szal vki van aki tud fogadni pannonos?
|
pén. feb. 25, 2005 11:47 |
|
|
john30
arany tag
|
Lepo75 írta: zsééééé írta: Orvosold tudatlanságomat. Milyen az a "mahjong(?)" játék??? Őrült tudósos klónozós? Olyasmi, mint a dominó, csak kínaiban:)) Üdv Lepő
Lepő,neked sincs ötledet mahjong-játékügyileg?honnan lehetne....?????
|
pén. feb. 25, 2005 11:42 |
|
|
Lepo75
arany tag
|
zsééééé írta: Orvosold tudatlanságomat. Milyen az a "mahjong(?)" játék??? Őrült tudósos klónozós?
Olyasmi, mint a dominó, csak kínaiban:))
Üdv
Lepő
|
pén. feb. 25, 2005 11:32 |
|
|
gprsmobil
arany tag
|
nicevolley írta: Sziasztok.
Tegnap vettem a telefont a Sat***ban. Nagyon tetszik, az oprendszert már lecseréltem 2003-ra, csináltam homescreent, raktam fel játékokat... Ezt mind csak azért írom mert ezért köszönet: NEKTEK!!!!! Mire mentem volna nélkületek...
De lenne egy-két kérdésem: Autóban ti hogy használjátok a telefont? Mármint kihangosítás, vagy headsettel, de főleg hova teszitek a kocsiban (mobiltartó?)? Jól látom, hogy nincs semmilyen autós szett hozzá?
Hol lehet Bp-n stereo headsettet venni olcsón?
Ja, és milyen memóriakártyát érdemes bele venni?
Üdv. Tamás
Lehet kapni autós mobiltartót, bármelyik flippes telefon tartója jó, ami szemre akkora, mint az MPX 200.
Bármilyen SD, vagy MMC kártyát vehetsz bele, mert a telefon elég lassan kezeli. Azért előtte tégy egy próbát, mert az olcsóbb **** és a GB méretűeket finnyásan kezeli.
Stereo headset passz, de lehet forrasztani Nokiás vackokból spéci fülest, vagy jobb minőségű átalakítóval bármit használhatsz. Az akksi viszont nagyon merülhet. Tettem egy próbát hifi fejhallgatóval, ami másfél óra alatt lezabálta a szuflát.[/i][/b]
Példa autós tartóra:
[/url]http://www.gigatel.hu/modules.php?name=shop&model=259&kedv=000&cikk=007268[url]
[/url]http://www.gigatel.hu/modules.php?name=shop&model=259&kedv=000&cikk=006898[url]
[/url]http://www.speedshop.hu/termeknew.php?termekaz=8398&partneraz=9999[url]
[/url]
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gprsmobil pén. feb. 25, 2005 13:13-kor.
|
pén. feb. 25, 2005 11:29 |
|
|
gprsmobil
arany tag
|
turho írta: gprsmobil írta: turho írta: gprsmobil írta: turho írta: A rohadt életbe, azt hittem valami választ kapok legalább a Motorolától a sötét kijelző problémára. Persze semmi. A lónak a pöcséért nem lehet szabályozni ezt a rohadt világosságot. Ja és hurrá: nekem is hozzáér a navigáló gomb a kijelző plexijéhez, egy félkör és egy pötty keletkezett már a védőfólián /még jó hogy van rajta védő/. Nem találom a beígért progit sehol sem Talán megcsal a memóriám. A navi gomb miatt pedig ne parázz. A legtöbbhöz hozzáér, de nem karcolja amíg nem pingpongozol a telefonnal. Csak a kezedről keni rá a kijelzőre a zsírt. 2 megoldással lehet javítani: vagy időnként puha ronggyal letörlöd, vagy sűrűbben mosol kezet Keresd már még plíz mert megzavarodok, leszar az összes Motorola szerviz Még annyira se méltatnak hogy pénzért megcsinálják/megmutassák mit hol lehet a kijelzővel. De be is ****, hiszen tök logikus lenne egy smartphone-on egy ilyen alap program, ami a kijelző képjellemzőit buzerálja. Végignéztem mindent. Sehol nem lelem. Egyik progi sem az és a tweak programokban sem találtam rá arra az opcióra.A registryt is agyon buzergáltam, aznap 5 hard reseten esett át szegény telefonom. Rudival beszéltél már a Logikernél? Ő többet tud, mint a Motorola MO összesen Talán Ő tud valami extrát. Én feladtam. Sorry, nem akartalak felbíztatni feleslegesen. Nem tudom kit kell keresni és melyik üzletben, de már emailt írtam nekik, nem válaszoltak
A tulajdonost keresd személyesen, vagy telefonon a Logikernél. Álltalában a Retek utcában szokott előferdülni. Ha létezik legális probléma a kérdésedre, akkor Ő biztos segíteni fog.
|
pén. feb. 25, 2005 11:17 |
|
|
john30
arany tag
|
[quote="zsééééé"]Orvosold tudatlanságomat. Milyen az a "mahjong(?)" játék???
Őrült tudósos klónozós?
Ősi kínai játék.A lényege:
-logikai játék
-egymásra pakolnak millió féle alakzatban kinai kártyákat,és a párját kell megkeresni és leszedni egymás után mindet.
-anno se z600asomon játszottam vele,mophun játék volt
-van olyan jó mint a sakk
Nincs senkinek sem???
Ja,ha az sd-re a program file-ba feltettem egy .exe filet,hogy tudom letörölni???
|
pén. feb. 25, 2005 11:14 |
|
|
zsééééé
arany tag
Csatlakozott: szer. dec. 15, 2004 11:27 Hozzászólások: 166 Tartózkodási hely: Gyöngyös
|
Orvosold tudatlanságomat. Milyen az a "mahjong(?)" játék???
Őrült tudósos klónozós?
|
pén. feb. 25, 2005 11:09 |
|
|
john30
arany tag
|
zsééééé írta: john30 írta: A Crazy Bubbles-t honnan lehet letölteni????????(airgfagev,netdisk-en nem találtam.... )
Feltettem ide: http://spklub.dox.hu/
A játékok mappába.
(mire feltettem meglett... )[/quoteNem baj,köszönet.
De tényleg: nagyon kellene egy mahjong-játék!!!
A hotbargames-en van 4 féle,mind király lenne, de mind trial,egy sem full verziós...
Nincs senkinek sem egy szép mahjong-játék?
|
pén. feb. 25, 2005 10:57 |
|
|
zsééééé
arany tag
|
john30 írta: A Crazy Bubbles-t honnan lehet letölteni????????(airgfagev,netdisk-en nem találtam.... )
Feltettem ide: http://spklub.dox.hu/
A játékok mappába.
(mire feltettem meglett... )
|
pén. feb. 25, 2005 10:53 |
|
|
john30
arany tag
|
...visszavonom,megvan a Crazy Bubbles.
Viszont: egy jó majhonng-játék kellene....Van ötlet,honnan?(elvileg van a Mahjonng Quest,de az fizetős... )
|
pén. feb. 25, 2005 10:47 |
|
|
zsééééé
arany tag
|
Csak az ismétlés kedvéért:
Aki még nem látogatta meg, nézzen át a http://spklub.tk/ oldalra, ott is sokmindent meg lehet tudni, témakörökre bontva.
...a bőség zavara.
|
pén. feb. 25, 2005 10:46 |
|
|
john30
arany tag
|
A Crazy Bubbles-t honnan lehet letölteni????????(airgfagev,netdisk-en nem találtam.... )
|
pén. feb. 25, 2005 10:45 |
|
|
pedro
arany tag
Csatlakozott: csüt. feb. 24, 2005 15:58 Hozzászólások: 202 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Valaki nem tudna valami megoldást az Echo voice rec problémámra?
Találtam néhány hasznos lotto számot(remélem ki lehet olvasni):
-- SunnysoftWorldOffline Name: Lorraine Bender Code: A9 D2 36 3D 14 0E 0E A4 -------------------------------------------------------------------------------------------- RepliGo RAWSEHPS-4ZWTT397 -------------------------------------------------------------------------------------------- Clearvue During installation, just press trial. Input the code later after install. Serial: 25HA1103V0006W WESTTEK8191996 -------------------------------------------------------------------------------------------- SunnySoft_MailCenter name: Ivan Lesmana reg code: 15 C3 9F 41 35 A7 74 32 -------------------------------------------------------------------------------------------- SmartphoneEzPhoto103 snŁş0654082402e90e78 -------------------------------------------------------------------------------------------- iSilo UVFX-TNUK-WFTH-RXRM -------------------------------------------------------------------------------------------- ListPro buptpki 852174 Jméno pro PC: aSxPDA Serial pro PC: 941997 -------------------------------------------------------------------------------------------- PowerTask User ID: lbender@ispwest.com Registration Code: 349 445 233 501 v.195 User ID: buptpki Register Code: 289-193-275-703 -------------------------------------------------------------------------------------------- SmartphoneNotes N1SFF94GTZ992L233A -------------------------------------------------------------------------------------------- JeyoMobileCompanion jmeno: ÎŇşÜĎëłÉÎŞľ«Ć·»áÔ± regKey: ECB4-8F62-B7E2-73A1...... pozn. nejdrive nainstalovat verzi 1.0.1, pak instalovat verzi 1.1, ale neodinstalovat predeslou verzi a je to -------------------------------------------------------------------------------------------- SP task Overeno- Owner Name: Sven Heuer Reg code: SPVS414141 Owner Name:Reynaldo Teng Reg code. SPVS000000 -------------------------------------------------------------------------------------------- Resco explorer2003 v5 Reynaldo Teng 15316 -------------------------------------------------------------------------------------------- PowerCalendar: User ID: rkautzmann@earthlink.net Reg. code :383 446 308 006 -------------------------------------------------------------------------------------------- Sprite Backup 2.0 RegKey: 933259920 -------------------------------------------------------------------------------------------- Echo Voice Recorder.v1.2 Reynaldo Teng 1513131911 -------------------------------------------------------------------------------------------- Pocketmusicsp 1.1 PMSP-000169-000383 -------------------------------------------------------------------------------------------- pTravelAlarm 2.04 278-3965-1190 --------------------------------------------------------------------------------------------Spb.GPRS.Monitor.v1.0 46773651 89587681 -------------------------------------------------------------------------------------------- Sprite Backup(stará verze) 35678880 -------------------------------------------------------------------------------------------- Xbar 2.4 and 2.5 Reynaldo Teng 12197 -------------------------------------------------------------------------------------------- Skyforce 1.2 53610 -------------------------------------------------------------------------------------------- PocketController professional v4.12 NitrogenTSRhTtaM -------------------------------------------------------------------------------------------- ISS Gamepack 7395880 -------------------------------------------------------------------------------------------- RepliGo 1: Registrační číslo: RAWSESPS-H6CFR345 RAWSEHPS-4ZWTT397 RepliGo 2 Registrační číslo: RAWME1P3-45678352 -------------------------------------------------------------------------------------------- XS Finance PFFA-800099-G07
|
pén. feb. 25, 2005 10:39 |
|
|
john30
arany tag
|
Új hibalehetőséget fedeztem fel:
Ha feltelepítek egy új .hml file-t,akkor ha sms-em jön,a képernyőn NEM írja ki hogy....SMS(1)...,hanem csak a bal felső sarokban teszi ki a pici levlezelőlap-ikont (az aktívált .hme ugyanugy kiirja 1 sorba hogy email(0) sms(0) mms(0) mint a gyári).
Ha az alap van beállítva pl. Large a Home Screen-nél. szó nélkül kiírja, hogy ...SMS(2)...MMS(1) ha érkezett.
Ti is ezt tapasztaltátok?
|
pén. feb. 25, 2005 10:20 |
|
|
nicevolley
vas-tag
Csatlakozott: pén. feb. 25, 2005 8:15 Hozzászólások: 9 Tartózkodási hely: Budapest, XIII
|
Sziasztok.
Tegnap vettem a telefont a Sat***ban.
Nagyon tetszik, az oprendszert már lecseréltem 2003-ra, csináltam homescreent, raktam fel játékokat...
Ezt mind csak azért írom mert ezért köszönet: NEKTEK!!!!!
Mire mentem volna nélkületek...
De lenne egy-két kérdésem:
Autóban ti hogy használjátok a telefont? Mármint kihangosítás, vagy headsettel, de főleg hova teszitek a kocsiban (mobiltartó?)? Jól látom, hogy nincs semmilyen autós szett hozzá?
Hol lehet Bp-n stereo headsettet venni olcsón?
Ja, és milyen memóriakártyát érdemes bele venni?
Üdv.
Tamás
|
pén. feb. 25, 2005 8:27 |
|
|
csabi007
vas-tag
Csatlakozott: szer. jan. 26, 2005 20:51 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: Miskolc, Eger
|
Hi!
Legyen már szíves valaki megírni, hogy 2002-re hol találok inbox.exe-ét!
|
csüt. feb. 24, 2005 23:25 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
Most, hogy második számú telóból próbálom első számúvá változtatni az mpx-et rögtön belefutottam egy nagy problémába:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára blueye csüt. feb. 24, 2005 23:31-kor.
|
csüt. feb. 24, 2005 23:11 |
|
|
yogee
ezüst tag
|
Re: http://babel.altavista.com/translate.dyn?doit=done&B
mozesapo írta: Első link angolul [/url]http://babel.altavista.com/translate.dyn?doit=done&BabelFishFrontPage=yes&enc=utf8&bblType=url&url=http%3A%2F%2Fallx.nm.ru%2Fmpx200%2Fflash.htm&lp=ru_en[/url]
második link angolul [/url]http://babel.altavista.com/translate.dyn?doit=done&BabelFishFrontPage=yes&enc=utf8&bblType=url&url=http%3A%2F%2Fmartin-martin.narod.ru%2FMPX200.html&lp=ru_en[/url]
istenbizony próbáltam a babelfish-t de nekem nem fordította le...
igazából a lényeg ugye az, hogy van nekik egy működő qime.dll-jük ami nekünk magyart9hez nincs...
Köszi a linkeket!
|
csüt. feb. 24, 2005 22:06 |
|
|
mozesapo
ezüst tag
|
http://babel.altavista.com/translate.dyn?doit=done&Babel
Első link angolul
[/url]http://babel.altavista.com/translate.dyn?doit=done&BabelFishFrontPage=yes&enc=utf8&bblType=url&url=http%3A%2F%2Fallx.nm.ru%2Fmpx200%2Fflash.htm&lp=ru_en[/url]
második link angolul
[/url]http://babel.altavista.com/translate.dyn?doit=done&BabelFishFrontPage=yes&enc=utf8&bblType=url&url=http%3A%2F%2Fmartin-martin.narod.ru%2FMPX200.html&lp=ru_en[/url]
|
csüt. feb. 24, 2005 20:09 |
|
|