Szerző |
Üzenet |
turho
arany tag
|
Eclipse - First wave vagymi, az neme megvan-e valakinek?
Van pár konvertált South Parkom, ha érdekel valakit, cca. 40 megásak.
|
vas. feb. 27, 2005 11:46 |
|
|
turho
arany tag
|
Satriani írta: turho írta: Mit szeretnél bekapcsolni? Profilt váltani? Nem; magát a telefont. Ha jól emlékszem, volt egy megoldás arra, hogy mondjuk az éjjelre kikapcsolt telefon egy megadott időpontban "felébredjen". Rosszul emlékszem? (Egyébként úgy gondolom, ez kvázi lehetetlen.)
Igen, smartphone-oknál ez általában lehetetlen
Nincs meg valakinek merő véletlenségből az Explode Arena?
Nyilván csak demo jött ki, az is jó volna.
Illetve továbbra is keresek komolyabb kinézetű és tudású játékokra tippet, mag a kijelző kontraszt-fényerő állítására is.
|
vas. feb. 27, 2005 11:28 |
|
|
Satriani
arany tag
|
turho írta: Mit szeretnél bekapcsolni? Profilt váltani?
Nem; magát a telefont. Ha jól emlékszem, volt egy megoldás arra, hogy mondjuk az éjjelre kikapcsolt telefon egy megadott időpontban "felébredjen". Rosszul emlékszem? (Egyébként úgy gondolom, ez kvázi lehetetlen.)
|
vas. feb. 27, 2005 11:07 |
|
|
DrMSP
ezüst tag
Csatlakozott: kedd jan. 11, 2005 13:59 Hozzászólások: 27 Tartózkodási hely: Budapest
|
Sziasztok!
Két képhez szeretnék hozzájutni, a 2002 rendszerből, ha lehetséges.
Az egyik, mikor bekapcsolod a telót, win 2002 boot kép, ez a windows fiókban található.
A másik a 2002 rendszer default, alap háttérképe.
Nagyon megköszönném, ha valaki elküldené nekem.
THX.
|
vas. feb. 27, 2005 10:32 |
|
|
pedro
arany tag
Csatlakozott: csüt. feb. 24, 2005 15:58 Hozzászólások: 202 Tartózkodási hely: Debrecen
|
A fent említett C64 emulátor nem pocket pc-s változat? Működik a telón is?
|
szomb. feb. 26, 2005 23:06 |
|
|
turho
arany tag
|
Mit szeretnél bekapcsolni? Profilt váltani?
|
szomb. feb. 26, 2005 21:23 |
|
|
Satriani
arany tag
|
Urak, volt valami megoldás az automatikus bekapcsolásra, de egyszerűen nem találom... Nincs meg valakinek kéznél?
|
szomb. feb. 26, 2005 20:15 |
|
|
turho
arany tag
|
Hát szerintem ezt kerestem. Nem akarom ismételni magam, de kösz a segítséget.
Én csak trialt találtam.
|
szomb. feb. 26, 2005 19:02 |
|
|
szaki74
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 506 Tartózkodási hely: Győr-Tatabánya
|
turho írta: Emberek, valaki szánjon már meg egy c64 emulátorral ha van neki okosított. Pl. Pocket64. Smartnes-t most próbálgatom, jól megy.
Ilyet találtam:
http://www.tar.hu/szaki74/Pocket.Commod ... aSxPDA.ZIP
|
szomb. feb. 26, 2005 18:37 |
|
|
turho
arany tag
|
Emberek, valaki szánjon már meg egy c64 emulátorral ha van neki okosított. Pl. Pocket64.
Smartnes-t most próbálgatom, jól megy.
|
szomb. feb. 26, 2005 18:08 |
|
|
pedro
arany tag
Csatlakozott: csüt. feb. 24, 2005 15:58 Hozzászólások: 202 Tartózkodási hely: Debrecen
|
A German és a Dutch(azaz holland) nem teljesen ugyanaz, az utóbbi tartalmaz í,ó-t is.
|
szomb. feb. 26, 2005 17:27 |
|
|
szaki74
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 506 Tartózkodási hely: Győr-Tatabánya
|
turho írta: Szaky! Kipróbáltam az Age of-ot, az sd-m temp mappájába áttettem a .cab-ot, de nem jött össze Azt írta hogy nincs szignálva a cucc, ezért nem telepíti. Sőt eltávolította az SD-mről a kis intelligens. Ergo sokat akart tényleg a ****... Ez van.
Őszintén, nem hoznak lázba a különböző játékok. Nekem a telefonba gyárilag installált kártya is untig elég. Sőt, filmet sem igazán tervezek nézni ekkora kijelzőn... Viszont frankó felhasználói programokat sokra értékelem, pl.: FizzTraveller, XSFinance, stb.
|
szomb. feb. 26, 2005 16:49 |
|
|
turho
arany tag
|
vazze: sz.a.r.k.a. szerintem ez madár....
|
szomb. feb. 26, 2005 16:43 |
|
|
turho
arany tag
|
a **** mióta csúnya?
|
|
|
DSM-fan
ezüst tag
|
szaki74 írta: DSM-fan írta: Szóval egy gyors kérdés: Mivel az akksim nem igazán erőteljes használat mellett is már 12 óra után feladja (nincs az infrám bekapcsolva), csak fw újratelepítéssel orvosolható a probléma? Kicsit (értsd: nagyon) fázom az fw-piszkálástól, mert tökhülye vagyok hozzá, de ha muszáj, akkor megpróbálom. Csak feleslegesen nem szeretném, ha esetleg van más megoldás is.. Mivel kéz alatt vettem a telefont, gondolom az előző tulaj nem töltötte fel a telcsit, mielőtt felrakta a 2003-as cuccot, én már ilyen bika készenléttel vettem... Köszi előre is! A tudomány mai állása szerint -> szvsz., sajnos nincs más megoldás... Amúgy nem veszélyes beavatkozás, ebben a topicban is le van írva hogyan kell csinálni. Keress vissza...
Köszi a gyors választ, akkor rászánom magam, remélem segít...
|
|
|
turho
arany tag
|
Szaky!
Kipróbáltam az Age of-ot, az sd-m temp mappájába áttettem a .cab-ot, de nem jött össze
Azt írta hogy nincs szignálva a cucc, ezért nem telepíti. Sőt eltávolította az SD-mről a kis intelligens.
Ergo sokat akart tényleg a ****...
Ez van.
|
szomb. feb. 26, 2005 16:41 |
|
|
szaki74
platina tag
|
DSM-fan írta: Szóval egy gyors kérdés: Mivel az akksim nem igazán erőteljes használat mellett is már 12 óra után feladja (nincs az infrám bekapcsolva), csak fw újratelepítéssel orvosolható a probléma? Kicsit (értsd: nagyon) fázom az fw-piszkálástól, mert tökhülye vagyok hozzá, de ha muszáj, akkor megpróbálom. Csak feleslegesen nem szeretném, ha esetleg van más megoldás is.. Mivel kéz alatt vettem a telefont, gondolom az előző tulaj nem töltötte fel a telcsit, mielőtt felrakta a 2003-as cuccot, én már ilyen bika készenléttel vettem... Köszi előre is!
A tudomány mai állása szerint -> szvsz., sajnos nincs más megoldás... Amúgy nem veszélyes beavatkozás, ebben a topicban is le van írva hogyan kell csinálni. Keress vissza...
|
szomb. feb. 26, 2005 16:38 |
|
|
-guru-
Moderátor
|
gelimer írta: [Ez most komoly, hogy ezek között hezitálsz?
Már megbocsáss, de mennyit ittál?
Már csak azért kérdezem, mert baromira nem egy kategória. Nagyon köszi a kimerítő felvilágosítást. Igen, hezitálok, mert szerintem mindkettő jó márka, bár ez esetben nem tudok véleményt alkotni, mert nem vagyok otthon ebben a témában. Ha valaki abszolút amatőr egy témában, csak ivás után szokott kérdéseket feltenni, SZERINTED? Már ne is haragudj. Ártatlan kérdésre, lekezelő válasz volt a felelet. Bíztam abban, hogy segítőkész emberek vannak a fórumban. A mobilokról semmit sem tudtam meg, ellenben rólad éppen eleget. Köszi a baráti segítséget. Jó hétvégét, te...GURU [/quote]
Már megbocsáss, de:
1. Hatvankét oldalon, több, mint 3000 hozzászólást olvashatsz az MPX-ről. Természetesen nem kell mindet elolvasnod, de ahogy szaki kollega jelezte, mindjárt az elején ott a megfejtés.
2. Ha számodra két telefon között ennyire nem tűnik fel a különbség, illetve csak annyi, hogy más márka, akkor inkább vegyél Samsungot, az legalább semmi olyat nem tud, amivel zavarba hozhatna.
3. Persze, meg lehet sértődni, de azt gondolom, hogy ha olvasnál is, mielőtt írsz, nem tetted volna fel az első hozzászólásodban az "ártatlan" kérdésedet.
4. Örülök, hogy rólam ezzel éppen eleget tudsz, meg annak is, hogy ezzel megelégedsz.
5. Baráti segítség. Na igen. Ha akarod, veheted annak, bár azért gondolom érezhetted volna a válaszomban az iróniát. Ha nem, akkor inkább nem fejtem ki bővebben, ha meg igen (amit kétlek), akkor meg nem sértődtél volna meg.
6. Neked is jó hétvégét!
|
szomb. feb. 26, 2005 16:34 |
|
|
szaki74
platina tag
|
gelimer írta: [Ez most komoly, hogy ezek között hezitálsz?
Már csak azért kérdezem, mert baromira nem egy kategória. Nagyon köszi a kimerítő felvilágosítást. Igen, hezitálok, mert szerintem mindkettő jó márka, bár ez esetben nem tudok véleményt alkotni, mert nem vagyok otthon ebben a témában. Ha valaki abszolút amatőr egy témában, csak ivás után szokott kérdéseket feltenni, SZERINTED? Már ne is haragudj. Ártatlan kérdésre, lekezelő válasz volt a felelet. Bíztam abban, hogy segítőkész emberek vannak a fórumban. A mobilokról semmit sem tudtam meg, ellenben rólad éppen eleget. Köszi a baráti segítséget. Jó hétvégét, te...GURU [/quote]
Nem szeretek beleszólni, de legalább a topic elejét olvasd el... ott le vagyon írva mit tud ez a készülék ill. keress rá az X-450-re és ott is olvass egy kicsit... és már válaszra is lelsz...
|
szomb. feb. 26, 2005 16:21 |
|
|
DSM-fan
ezüst tag
|
Szóval egy gyors kérdés:
Mivel az akksim nem igazán erőteljes használat mellett is már 12 óra után feladja (nincs az infrám bekapcsolva), csak fw újratelepítéssel orvosolható a probléma?
Kicsit (értsd: nagyon) fázom az fw-piszkálástól, mert tökhülye vagyok hozzá, de ha muszáj, akkor megpróbálom. Csak feleslegesen nem szeretném, ha esetleg van más megoldás is.. Mivel kéz alatt vettem a telefont, gondolom az előző tulaj nem töltötte fel a telcsit, mielőtt felrakta a 2003-as cuccot, én már ilyen bika készenléttel vettem...
Köszi előre is!
|
szomb. feb. 26, 2005 16:20 |
|
|
gelimer
vas-tag
Csatlakozott: pén. feb. 25, 2005 20:55 Hozzászólások: 3 Tartózkodási hely: Tiszafüred
|
[Ez most komoly, hogy ezek között hezitálsz?
Már csak azért kérdezem, mert baromira nem egy kategória.[/quote]
Nagyon köszi a kimerítő felvilágosítást. Igen, hezitálok, mert szerintem mindkettő jó márka, bár ez esetben nem tudok véleményt alkotni, mert nem vagyok otthon ebben a témában. Ha valaki abszolút amatőr egy témában, csak ivás után szokott kérdéseket feltenni, SZERINTED? Már ne is haragudj. Ártatlan kérdésre, lekezelő válasz volt a felelet. Bíztam abban, hogy segítőkész emberek vannak a fórumban. A mobilokról semmit sem tudtam meg, ellenben rólad éppen eleget. Köszi a baráti segítséget. Jó hétvégét, te...GURU
|
szomb. feb. 26, 2005 16:17 |
|
|
szaki74
platina tag
|
pedro írta: Lehet hogy volt már, de én csak most láttam hogy 2003 alatt a dutch a lejobb nyelv az ékezetek szempontjából, ű,ő nincs más minden van.
Német nyelvvel is ua. a hatás....
|
szomb. feb. 26, 2005 16:14 |
|
|
pedro
arany tag
|
Lehet hogy volt már, de én csak most láttam hogy 2003 alatt a dutch a lejobb nyelv az ékezetek szempontjából, ű,ő nincs más minden van.
|
szomb. feb. 26, 2005 16:12 |
|
|
turho
arany tag
|
szaki74 írta: turho írta: szaki74 írta: http://www.tar.hu/szaki74/Resco%20Explorer%202003%20Smartphone.zip
innen töltsd le... Próbáltam a HKLM/Active/drivers/12 mappában a FLSDRV értékét módosítani de nem módosítja ez sem.... Miért fontos ez? Valami változik? Egyébként alatta van a BuiltIn mappa abban is van egy FLSDRV....
Tudom. Valahogy úgy érzem hogy ezek az értékek befolyásolják a kijező-kontrasztot
|
szomb. feb. 26, 2005 16:02 |
|
|
szaki74
platina tag
|
turho írta: szaki74 írta: http://www.tar.hu/szaki74/Resco%20Explorer%202003%20Smartphone.zip
innen töltsd le... Próbáltam a HKLM/Active/drivers/12 mappában a FLSDRV értékét módosítani de nem módosítja ez sem....
Miért fontos ez? Valami változik? Egyébként alatta van a BuiltIn mappa abban is van egy FLSDRV....
|
szomb. feb. 26, 2005 15:58 |
|
|
turho
arany tag
|
szaki74 írta: http://www.tar.hu/szaki74/Resco%20Explorer%202003%20Smartphone.zip
innen töltsd le...
Próbáltam a HKLM/Active/drivers/12 mappában a FLSDRV értékét módosítani de nem módosítja ez sem....
|
szomb. feb. 26, 2005 15:48 |
|
|
turho
arany tag
|
Dimmu írta: Sziasztok,
az mp3 lejátszó hangminőségére lennék kiváncsi, ugyanolyon jó e mint egy hordozható mp3 lejátszóé, vagy rosszabb-e? Olvastam olyat is, hogy a mélyhangokkal problémák vannak, igaz ez?
Kipróbáltam hifi AKG fülessel, ugyanolyan jól szól mint a hordozható lejátszók, szintén FLAT /azaz egyenes, hangszínkorrekció nélküli/ állásban.
Egyeseknek az lehet mélyhang-probléma hogy gagyi headsettel hallgatják, vagy megszokták a turbo-xbass-gombokat meg az eq-t.
Szóval normális zenével és fülessel jól szól.
Betaplayerben meg van eq, és nem terheli a telefont annyira.
|
szomb. feb. 26, 2005 15:35 |
|
|
turho
arany tag
|
szaki74 írta: http://www.tar.hu/szaki74/Resco%20Explorer%202003%20Smartphone.zip
innen töltsd le...
Köszönöm
|
szomb. feb. 26, 2005 15:33 |
|
|
Dimmu
vas-tag
|
Sziasztok,
az mp3 lejátszó hangminőségére lennék kiváncsi, ugyanolyon jó e mint egy hordozható mp3 lejátszóé, vagy rosszabb-e?
Olvastam olyat is, hogy a mélyhangokkal problémák vannak, igaz ez?
|
szomb. feb. 26, 2005 15:18 |
|
|
szaki74
platina tag
|
|
szomb. feb. 26, 2005 14:55 |
|
|
turho
arany tag
|
[1. Nekem a Resco Explorerben található Registry buheráló tökéletes, mindent át tudtam írni amit akartam.
Kaphatnék egy linket egy müködő verzióra?
|
szomb. feb. 26, 2005 12:52 |
|
|
Krisi047
arany tag
Csatlakozott: vas. feb. 06, 2005 9:29 Hozzászólások: 154 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Hali! az ország média markt-jai közzül hol a legolcsóbb?
|
szomb. feb. 26, 2005 11:34 |
|
|
szaki74
platina tag
|
turho írta: szaki74 írta: AOE, amiről én olvastam az 16 vagy több mega hely kell a belső memóriából...
Számomra a 2003-as software nem több annyival hogy felrakjam... De nekünk nem 32 megánk van? Tényleg nincs komolyabb játék nagyon erre a telóra? Ngage-m volt, nehogy már az lenyomja ezt...pedig de. Off: csináltam pár South Park videót betaplayer alá, meg 1-2 filmet, ha van tárhely szívesen megosztom veletek.
Az igaz hogy 32 mega van, de szerinted az op.rendszer hol van???? 11 mega
a szabadon felhasználható 2002-es soft esetén, 2003-nál 5.5 mega...
Az N-Gage kifejezetten "játékgép"-nek készült... ne hasonlítsad össze az mpx-200-al....
|
szomb. feb. 26, 2005 11:32 |
|
|
turho
arany tag
|
szaki74 írta: AOE, amiről én olvastam az 16 vagy több mega hely kell a belső memóriából...
Számomra a 2003-as software nem több annyival hogy felrakjam...
De nekünk nem 32 megánk van?
Tényleg nincs komolyabb játék nagyon erre a telóra? Ngage-m volt, nehogy már az lenyomja ezt...pedig de.
Off: csináltam pár South Park videót betaplayer alá, meg 1-2 filmet, ha van tárhely szívesen megosztom veletek.
|
szomb. feb. 26, 2005 11:26 |
|
|
szaki74
platina tag
|
AOE, amiről én olvastam az 16 vagy több mega hely kell a belső memóriából...
Számomra a 2003-as software nem több annyival hogy felrakjam...
|
szomb. feb. 26, 2005 11:23 |
|
|
turho
arany tag
|
Age of-nak most leszedtem egy cca. 8 megás demóját, arm procin is megy tán. Ma még kipróbálom.
Hexen, heretic az fórumokon olvasható, de szerintem is csak fejtegetés.
Viszont tán a doom-nak tuningoltabb verziói is futnak egyeseknél, tnt meg ilyenek. Ezekről sajna keveset tudok, de szeretnék többet.....
Fel merjem rakni a 2003-as softot? :D:D
|
szomb. feb. 26, 2005 11:18 |
|
|
szaki74
platina tag
|
turho írta: turho írta: Sziasztok! Végre felpezsdült az élet! Na töményen rátok zúdítom mai bajaimat 1. Registry editort amit leszedtem a spklub.tk-ról 2002-höz, nem tudom kezelni, illetve nem akar műxeni. Ha bármit átírnék, módosítanék, vagy csak reg backupot szeretnék csinálni mindig hibát jelez, nem hajtja végre. Csak nézni tudok vele. Én vagyok hüjje? 2. Nektek is olyan a teló hogyha internetes pc-re dugjátok, automatikusan lehet vele netezni? Véletlenül vettem észre....A beépített böngésző viszont egy fapados lassú tetű. Mit éri meg helyette? 3. Processzorára tényleg nincs húzó segédprogram? Onnan gondolom hogy lehet állítani, mert állítólag 2003-as op alatt gyorsabban megy az ARM procija. 4. Keresnék nagyobb és komolyabb játékokat, mint a Wold, Doom, Duke Nukem. Illetve minőségibb dolgokat. Eddig mindenben csalódtam amit kipróbáltam. FPS, stratégia, komolyabb autóverseny kellene, segítsetek ajánlani. Igaz hogy ezen fut valahogy az Age of Empires is pl? /hallottam/. 5. Ha az IPSM memóriám az 2 mega az már kevés? Nem tudom mit kellene még leszednem, nagyon nincs is mit. Egyúttal belefutottam olyan dologba, hogy egy 2.5 megás .cab-ot nem tudtam emiatt telepíteni, mert kiírta hogy kevés a memó /Pc-ről exés indítóval volt, és nem kérdezte meg hová küldje a cab-ot./ Köszi mindenkinek a türelmét és segítségét. ?
1. Nekem a Resco Explorerben található Registry buheráló tökéletes, mindent át tudtam írni amit akartam.
2. Igen, ha van Net-ed és a telefon csatlakoztatva van a PC-re tudsz böngészni a telefonon is.
3. Sajnos én sem találtam semmit a proci húzásra....
4. Az Age of Empires-t, amit én találtam azt PPC-re írták... A Doom speciel megvan nekem is. 6th Gear, autóversenyt próbáltad már?
5. Nekem 6.6 Mega a szabad helyem... nem tudom te miket telepítettél fel... Azok a programok foglalnak sok helyet amelyek a PC-n keresztül nyúlnak bele a telefonba... HomeScreenDesigner pl. ill. lehet hogy sok plug-in van fent... azok mind a telefon belső memóriájába szeretnek települni...
|
szomb. feb. 26, 2005 11:10 |
|
|
csabee69
vas-tag
|
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy WM2003 alatt hogy lehet megnézni a kimenő sms-eket a telóban, egyáltalán elmenti-e őket? WM2002-ben a menu/folders-re kiadta a listát (inbox,outbox...) ,de 2003 alatt nekem nem akarja.
És a játékos kedvűeknek: nem tudom, lehet hogy ez itt mindenkinek nyílvánvaló, viszont én nem olvastam róla ezért leírom hátha mondok valami újat: létezik WM-re Super Nintendo/Gameboy Advanced emulátor.Biztosan van egy rakás Mahjong is hozzá...
|
szomb. feb. 26, 2005 10:53 |
|
|
QwertyQ
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 275 Tartózkodási hely: Egy másik univerzum
|
" Mutass nálunk forgalmazott okostelefont, ami kisebb, vagy elegánsabb, mint az MPX 200."
Imate SP3i
|
szomb. feb. 26, 2005 10:47 |
|
|
turho
arany tag
|
turho írta: Sziasztok! Végre felpezsdült az élet! Na töményen rátok zúdítom mai bajaimat 1. Registry editort amit leszedtem a spklub.tk-ról 2002-höz, nem tudom kezelni, illetve nem akar műxeni. Ha bármit átírnék, módosítanék, vagy csak reg backupot szeretnék csinálni mindig hibát jelez, nem hajtja végre. Csak nézni tudok vele. Én vagyok hüjje? 2. Nektek is olyan a teló hogyha internetes pc-re dugjátok, automatikusan lehet vele netezni? Véletlenül vettem észre....A beépített böngésző viszont egy fapados lassú tetű. Mit éri meg helyette? 3. Processzorára tényleg nincs húzó segédprogram? Onnan gondolom hogy lehet állítani, mert állítólag 2003-as op alatt gyorsabban megy az ARM procija. 4. Keresnék nagyobb és komolyabb játékokat, mint a Wold, Doom, Duke Nukem. Illetve minőségibb dolgokat. Eddig mindenben csalódtam amit kipróbáltam. FPS, stratégia, komolyabb autóverseny kellene, segítsetek ajánlani. Igaz hogy ezen fut valahogy az Age of Empires is pl? /hallottam/. 5. Ha az IPSM memóriám az 2 mega az már kevés? Nem tudom mit kellene még leszednem, nagyon nincs is mit. Egyúttal belefutottam olyan dologba, hogy egy 2.5 megás .cab-ot nem tudtam emiatt telepíteni, mert kiírta hogy kevés a memó /Pc-ről exés indítóval volt, és nem kérdezte meg hová küldje a cab-ot./ Köszi mindenkinek a türelmét és segítségét.
?
|
szomb. feb. 26, 2005 10:15 |
|
|
szaki74
platina tag
|
Nekem a Speed Boost Midnight és a Speedy Menus Midnight van telepítve, szvsz. gyorsabban lépked a menüben a telefon, ill. gyorsabban reagál a visszanyílra...
|
szomb. feb. 26, 2005 10:00 |
|
|
brando
arany tag
|
Még mindig aktuális ez a kérdésem!!!!
"Tweak Speedboost Mpx200 > SP free Sebességjavitó
3.2 Tweak Speedmenus Mpx200 > SP free Sebességjavitó " ezeket érdemes-e feltenni?Érezhetően gyorsabb tőle a teló???
|
szomb. feb. 26, 2005 9:54 |
|
|
szaki74
platina tag
|
Re: mahjong
Ha trial, akkor kipróbálható változat lesz, nem teljes. Ez is olyan mint amit én
belinkeltem csak itt három ellenfeled van... OLyat keresnek szvsz. a többiek amiben csak le kell szedni egy pl.: piramis alakban összerakott tornyot...
|
szomb. feb. 26, 2005 9:52 |
|
|
balfék
vas-tag
|
http://members.home.nl/joentje75/smartp ... x%202.html
oldalon elég sok free programot (is ) találtam.
(Free Stop-Auto shut down your phone after preset timing.
Block SD card Manual-You can shutdown the SD card manual to save
energy
Set tunes - Alows you to run ringtones from your SD card
SmartFace - A Caller ID to add pictures to your contacts )
Hátha érdekel valakit.
|
szomb. feb. 26, 2005 8:24 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
dr.zsoo írta: Az hogy vki 2* szerepel a telefokönyvben sajnos a 2002-es verzió hibája. Én is sokat kinlódtam vele emiatt. Sztem inkább a homescreen lehet a ludas ebben. Nekem a mostani homescreen csinál olyat hogy egy futó programból visszadob alapképernyőre. Az általad leírt jelenséget én is szoktam tapasztalni, ha a tel rá van dugva a szgépre. Ilyenkor szaggat a csengőhang is, gombnyomás után soxor 5-10 mp mire felveszi a hívót. Lehet hogy a háttérben futó programok terhelik a memóriáját.
dr.zsoo
Ma már hívtak az egyik számról, ami ezt produkálta. Elég különleges karakterek kerültek bele az outlook-ból (a magyar helyett) és ezt javítottam.
|
pén. feb. 25, 2005 22:01 |
|
|
balfék
vas-tag
|
mahjong
dr. zsoo!
A Google-ba beirva, hogy mpx200 és mahjong, a találatok közül (18700) az elsőn - http://m-internet.com/products/MahjongSP2002/main.asp - van egy trial verzio. Nem tudom, hogy demo-e vagy teljes.
|
pén. feb. 25, 2005 21:31 |
|
|
-guru-
Moderátor
|
gelimer írta: Üdv Mindenkinek! Most szeretnék készüléket cserélni és a Samsung X450-es és a Motorola között hezitálok. Érdemesebb Motorolát venni? Előre is Köszi!
Ez most komoly, hogy ezek között hezitálsz?
Már csak azért kérdezem, mert baromira nem egy kategória.
|
pén. feb. 25, 2005 21:29 |
|
|
gelimer
vas-tag
Csatlakozott: pén. feb. 25, 2005 20:55 Hozzászólások: 3 Tartózkodási hely: Tiszafüred
|
Üdv Mindenkinek!
Most szeretnék készüléket cserélni és a Samsung X450-es és a Motorola között hezitálok. Érdemesebb Motorolát venni? Előre is Köszi!
|
pén. feb. 25, 2005 21:00 |
|
|
pedro
arany tag
|
Lehet hogy furcsa a kérdés, de nem találtam sehol információt erről, szóval fórumtársak, véleményetek szerint full műanyag a telo borítása vagy van benne valami fémes, nem árt néha ezzel tisztában lenni...
|
pén. feb. 25, 2005 20:15 |
|
|
pedro
arany tag
|
|
pén. feb. 25, 2005 19:57 |
|
|