Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: pén. nov. 08, 2024 13:53

Hozzászólás a témához  [ 92 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő
Fujitsu-Siemens AMILO L6820 
Szerző Üzenet
vas-tag

Hozzászólás 
Hi!

Tudja esetleg valaki, hogy hogyan lehet kulso monitor hasznalatakor beallitani hogy azon is es az lcd-n is legyen kep egyszerre?

Az fn+f4-el csak valtogatni lehet a ketto kozott...

Kosz!

pén. máj. 26, 2006 14:14
Profil Privát üzenet küldése
vas-tag

Hozzászólás 
Köszönöm a tippet!
üdv. bandi

club írta:
bandibandi írta:
Helló!

Van egy l6820-as csodám, csak sajnálatos módon a töltőt/adaptert már hónapok óta sehol sem találom. Van ötletetek, hogy honnan lehetne másikat beszerezni, vagy a paramétereiről infót honnan lehetne szerezni, ami alapján elkezdhetnék boltokban ilyesfélét keresgélni?

Köszönet: bandi

Felhívsz egy-két márkaszervizt (Albacomp, Serco, stb...). Az ára kb. 10-15 ezer Ft között lesz. Ha nincs raktáron, egy-két napot kell rá várni, mivel ezek a cégek gyorspostával kapják a németektől az alkatrészt, raktárt nem nagyon tartanak...

szer. máj. 10, 2006 8:30
platina tag

Hozzászólás 
bandibandi írta:
Helló!

Van egy l6820-as csodám, csak sajnálatos módon a töltőt/adaptert már hónapok óta sehol sem találom. Van ötletetek, hogy honnan lehetne másikat beszerezni, vagy a paramétereiről infót honnan lehetne szerezni, ami alapján elkezdhetnék boltokban ilyesfélét keresgélni?

Felhívsz egy-két márkaszervizt (Albacomp, Serco, stb...). Az ára kb. 10-15 ezer Ft között lesz. Ha nincs raktáron, egy-két napot kell rá várni, mivel ezek a cégek gyorspostával kapják a németektől az alkatrészt, raktárt nem nagyon tartanak...

kedd máj. 09, 2006 7:22
vas-tag

Hozzászólás 
Helló!

kedd máj. 09, 2006 0:42
arany tag

Hozzászólás 
eduba írta:
eduba írta:

wlf!
sajna nem ismerős a probléma, nekem rendesen működik a venti.
Nem lehet, hogy eltakarod alul a szellőzőjét?

Nem, nem takarom el, csak úgy van az asztalon. Viszont ezzel a kérdéssel adtál 1 ötletet. Alul a borítás több helyen ki van lyuggatva, és szétszedés után azt vettem észre, hogy ami lyukak a memóriák szellőzése mellett vannak (pont a grafikus mag/északi híd felett), azok belülről le vannak ragasztva egy helyes kis fekete szigeteléssel. Ezen kívül a gép hátulján is van egy szellőzőnyílás, ami be van tömve valami szivaccsal (nyilván másik modelleknél nincs). Amit még tudni kell, hogy az északi hídon és még néhány csipen egy marha nagy fémdarab (de nem borda!) terpeszkedik, és az említett szellőző lyukak-nyílások nyilván ennek a hűtését hivatottak megoldani. Tehát eltávolítottam minden akadályt, és így most majdnem jó. Sokkal ritkábban csinálja ezt a ventillátoros dolgot.

wlf

hétf. jan. 02, 2006 14:43
vas-tag

Hozzászólás 
Hello!

Neketek egy dvd írás mennyi időbe kerül? Nekem mindenfajta dvd minden sebességgel fél óra:-(még 8szorosan is. Pedig nem fut semmi írás közben. Miért van ez?

szomb. dec. 31, 2005 18:01
ezüst tag

Hozzászólás 
eduba írta:

Az enyém most van szervizben hasonló hibával, mire számíthatok?

Köszönettel: eduba

Visszaérkezett a kicsike!

Egy memóriamodul volt rossz benne, amit már én tettem bele pótlólag.
Nem tudom miért is nem gondoltam erre? Így eltöltött két hetet a szervizben a gép, kivették a rossz modult és azóta tökéletesen működik
(kopp-kopp-kopp)

wlf!
sajna nem ismerős a probléma, nekem rendesen működik a venti.
Nem lehet, hogy eltakarod alul a szellőzőjét?

szomb. nov. 26, 2005 15:31
Profil Privát üzenet küldése ICQ
arany tag

Hozzászólás 
Na, senki nem találkozott a fentebb írt problémával?

wlf

szomb. nov. 26, 2005 9:38
ezüst tag

Hozzászólás 
sutozsolt írta:
Sziasztok!

A gépem jellemzően aksiról történő indításkor újraindul és a kijelző néha vibrál.

Gari lejárta előtt 1 héttel szerviz.

Alaplap és aksi csere.....
Üdv.

Szia Zsolti!

Miújság a gépeddel? Sikerült megcsinálni?
Az enyém most van szervizben hasonló hibával, mire számíthatok?

Ha olvasod a hsz-emet elküldenéd az avi-t amit a jelenségről készítettél ha még meg van? (eduba kukac index pont hu)

Köszönettel: eduba

szer. nov. 09, 2005 18:01
arany tag

Hozzászólás 
Hali.

Amilo L 6820 olyant játszik, hogy néha, nem tudom milyen rendszer szerint, beindítja a hűtést, és úgy is hagyja. Csak ki-bekapcsolás segít rajta, bár volt olyan, hogy nem akartam újraindítani, és kb 15 perc után észhez tért. Egyébként 55 foknál bekapcsol, 45-nél ki.
Erre tud valaki gyógyírt?

wlf

hétf. nov. 07, 2005 10:29
vas-tag

Hozzászólás 
Nekem is van egy Amilo L6820-am.
Mi lehet az oka, hogy a firewire nem látja a Sony D8-as kamerámat?
Driver?

Help plííz.

pén. jún. 24, 2005 13:28
a fórum lelke

Hozzászólás 
az oroszlánok nem szeretik ha üres a gyomruk, ha sokszok kivannak éheztetve tönkre is mehetnek, ellenbe ha teli a gyomruk azt nagyon szeretik!:)

szer. márc. 02, 2005 13:22
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Salvatore Salvataggio írta:
Idézet:
AKKU: vhol azt olvastam, aksit felig feltoltve jo tarolni, masutt, hogy full. melyik??

ez teljesen attól függ milyen tipusú az aksi. Ni-Cd, Ni-Li, Ni-Mh....

ja, lion (oroszlan:)

szer. márc. 02, 2005 12:54
Profil Privát üzenet küldése Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Idézet:
AKKU: vhol azt olvastam, aksit felig feltoltve jo tarolni, masutt, hogy full. melyik??

ez teljesen attól függ milyen tipusú az aksi. Ni-Cd, Ni-Li, Ni-Mh....

szer. márc. 02, 2005 12:35
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
arany tag

Hozzászólás 
martinoc írta:
VINYO: A 40 gigas vinyot particionalni kell pl a Partition Magic 8-al, a Windows XP-nek siman eleg 5 giga (C), a tobbi 35 gigara (D) meg tehetsz zenet, jatekokat stb. Ettol gyorsabb lesz a rendszered. Ki kell kapcsolni a rendszervisszaallitast az XP-ben, az is csak helyet zabal, nem er sok mindent. Ja es 2-3 havonta erdemes egy friss rendszert telepitened, a cuccaid pedig ugyanugy megmaradnak a masik particion.

Ezzel nem igazan ertek egyet.. A rendszervisszaáll. szerintem hasznos, a particionálás pedig fölösleges, és előbb utóbb az lesz, hogy c-n vagy d-n elfogy a hely, a kettőn együtt lesz elég, csak hiába... Hogy C-nek mennyi elég, azt gáz előre megsaccolni, az ember folyton új progikat tesz fel, jönnek ki újak stb.. mindenesetre windows xp SP2-vel ha van mellé egy Office, én már neccesnek látnám az 5 gigát, és ha még egy photoshop vagy akármimás is becsúszik, akkor kimondottan kevés. Na meg, ha valaki használja a My Documents foldert a képei, dokuk meg stb tárolására, akkor végtelen hely kell. Plusz a hibernálás és a page file is a c-n van, az nálam +1gb, a C:-m (csak a windows és program fileok) nálam már túl van az 5g-n, pedig csak egy hetes a gép Ja, és hogy újrahúzni 2-3 havonta?? Ilyen utoljára win98-nál volt. Az Xp pro a néhai aceremen 3 évig ment hibátlanul.

kedd márc. 01, 2005 11:52
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
zsuszto írta:
Sziasztok!

Martinoc:
Igen prima lett a gep!
Plusz 256 Ram, ujra istall, felratam az uj BIOS-t, meg a videovezerlöt is.
Sokkal gyorsabb lett!
Az AVG 7.0-t raktam fel hosszasz kerdezgetes utan, tud valaki jobbat?

Kivanok mindenkinek minden jot!

jó kis topic.

nekem is már majdnem másfél éves a gép, és most kezd behallni. Így végig csinálnám én is ezeket a pontokat. Most megcsinalom a BIOS-t, meg a videovezerlot.

Amit most nem tudok így hirtelen, mert nagyon nem értek a gépekhez, csak használom, hogy ezt a 5 gigas XP participio, plusz 35 giga egyéb most így utólag is meg lehet csinálni valahogy? Mi ennek a menete, ha igen?

a plusz 256 memoriat hol erdemes megvenni? mennyibe kerul? ki tudja berakni? en is?

Köszi.

szomb. feb. 26, 2005 1:12
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Martinoc:
Igen prima lett a gep!
Plusz 256 Ram, ujra istall, felratam az uj BIOS-t, meg a videovezerlöt is.
Sokkal gyorsabb lett!
Az AVG 7.0-t raktam fel hosszasz kerdezgetes utan, tud valaki jobbat?

Kivanok mindenkinek minden jot!

hétf. jan. 24, 2005 19:46
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

A gépem jellemzően aksiról történő indításkor újraindul és a kijelző néha vibrál.

Gari lejárta előtt 1 héttel szerviz.

Alaplap és aksi csere. Visszajött ugyanaz.
Gép vissza alaplap csere.
Ugyanaz. Most szervizben van, vinyó csere (mi köze van ehhez fingom sincs, mindenesetre azt mondják, hogy ha az alaplap cs. nem oldotta meg a problémát, akkor lehet, hogy a vinyó a bűnös)

Most várom vissza és kíváncsi vagyok, hogy meg tudták-e csinálni.

Ha valaki kíváncsi, hogy mit csinál a kijelző elküldöm avi-ban e-mail címre(sutozsolt@mailbox.hu)

Üdv.

csüt. jan. 20, 2005 7:57
vas-tag

Hozzászólás 
Azt hiszem a hetvegen raszanok egy kis idöt es rendbe rakom a gepet.
A virusirto erdekelne meg, mert nem vagyok eltelve sem a Nortonnal, sem pedig az AVG-vel. Javaslat?

szer. jan. 19, 2005 12:02
ezüst tag

Hozzászólás 
Leírás a memóriabővítéshez itt: (angol)

http://www.uniwill.com/UserDownload/N75 ... Manual.zip

Ahhoz, hogy meg tudd nézni, telepíteni kell a TRADITIONAL CHINESE FONT PACK-et az Adobe Acrobat Readerhez, amit itt találsz:

http://www.adobe.com/products/acrobat/a ... tpack.html

kedd jan. 18, 2005 18:15
ezüst tag

Hozzászólás 
Sajnos a 64 MB a max, szerintem azt nem tudod feljebb állítani.
Érdemes telepítened az INTEL EXTREME újabb (11/2/2004) driverét, ami itt található:

http://downloadfinder.intel.com/scripts ... nldID=8008

kedd jan. 18, 2005 17:59
vas-tag

Hozzászólás 
Köszi a segitseget!
Meg nehany kerdes:
1. Milyen virusirtot javasoltok? -jelenleg norton 2004 + AVG
2. Ha rakok bele plusz memoriat, feljebb lehet allitani a grafikai gyorsitot a max 64-röl?
3. Akkor az lenne a legjobb, ha elsö körben mindent legyalulnek rola, aztan particionalas, telepites stb? -annyiminden **** van mar rajta, a fene sem igazodik el ebben a kavalkadban... :o)

kedd jan. 18, 2005 16:13
platina tag

Hozzászólás 
martinoc írta:
A belassulás legritkábban hardver okokra vezethető vissza. Jellemzően a sok memóriában tobzódó ilyen-olyan szoftver (spyware, férgek, haszontalan szoftverek, stb.) okozzák a lassulást.

Szerinted ez hardveres problema?
Szerintem az akkor lenne pl. ha a memoria hibasan mukodne.

Első mondatban azt írom: Legritkábban.
Második mondatban azt írom: Jellemzően.
Szerinted szerintem ez hardveres probléma?

kedd jan. 18, 2005 13:15
ezüst tag

Hozzászólás 
Örülök, hogy találtam egy Fujitsu Siemens notebook-os topicot. Nemrégiben én is megvásároltam a Metróban életem első új notebook-ját egy Amilo L7300-ast. Erről van valami ismeretetek vagy tapasztalatotok?
Két kis gondom van vele:
A combója egyes lemezeket (melyek valószínűleg csurig vannak írva) nem lát, mégcsak fel se pörgeti. Minden mást hibátlanúl ír és olavas.
A másik az, hogy az aksija használat közben 22-20-19% körülről leugrik 7%-ra. Ez normális egy új aksinál? Egyébként közel 3 órát bír.

kedd jan. 18, 2005 10:55
ezüst tag

Hozzászólás 
A belassulás legritkábban hardver okokra vezethető vissza. Jellemzően a sok memóriában tobzódó ilyen-olyan szoftver (spyware, férgek, haszontalan szoftverek, stb.) okozzák a lassulást.

Szerinted ez hardveres problema?
Szerintem az akkor lenne pl. ha a memoria hibasan mukodne.

kedd jan. 18, 2005 10:19
ezüst tag

Hozzászólás 
BIOS frissites megy minden tovabbi nelkul, ki kell kapcsolnod minden alkalmazast, azokat is, amik az ora mellett vannak, es elinditod.
En is csak a garancia lejarta utan frissitettem, de jol mukodott, semmi problema nem volt. Siman elinditod a kis EXE programot, es telepited.

kedd jan. 18, 2005 10:09
ezüst tag

Hozzászólás 
Nekem most is nagyon jol porog a gep.
Amit erdemes megcsinalni:

VINYO: A 40 gigas vinyot particionalni kell pl a Partition Magic 8-al, a Windows XP-nek siman eleg 5 giga (C), a tobbi 35 gigara (D) meg tehetsz zenet, jatekokat stb. Ettol gyorsabb lesz a rendszered. Ki kell kapcsolni a rendszervisszaallitast az XP-ben, az is csak helyet zabal, nem er sok mindent. Ja es 2-3 havonta erdemes egy friss rendszert telepitened, a cuccaid pedig ugyanugy megmaradnak a masik particion.

AKKU: Ami az Amiloban nagyon jo, hogy kiveheto az akksi anelkul, hogy ez zavarna a mukodesben (pl nemelyik notebooknal a 4. lab az akksin van)
En az elso hasznalat utan kivettem , es azota csak nehanyszor tettem be, erdemes azert neha teljesen feltolteni es lemeriteni, mert a sok allas sem tesz jot neki.

MEMORIA: Amiloba nem kell kulonleges notebook memoria, erdemes tehat beruhazni egy hagyomanyos asztali gepbe valo 256 DDR ram-ra. Sokat javit pl a jatekok sebessegen!

MEGHAJTO: L6820-ban nincs DVD iro, ezt en egy USB 2.0-as rack-el oldottam meg. Mistralban (www.mistral.hu) kaphato a Vantec NexStar2 rack, kifejezetten CD-DVD irok/olvasok szamara. Nekem jol mukodik!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára martinoc kedd jan. 18, 2005 10:14-kor.

kedd jan. 18, 2005 10:05
platina tag

Hozzászólás 
zsuszto írta:
Sziasztok!

Martinoc,
Ugy is lehet BIOS-t frissiteni, hogy minden rajta van a gepen? Meg soha nem csinaltam, hogy kell?

Mindenki,
Ez is Metros gep es uj koraban igen jol pörgött, leverte a tesom asztani gepet (szinten 2,4 celeron, 256 RAM), de most igy egy evesen halal! A regi PIII 1000Duron elveri. Miert lehet ez? Ha rakok meg bele memoriat, javulhat a helyzet? -mert azt eszrevettem, hogy eleg sokat matat a vinyon...
A tietek mennyit bir akkurol egy ev utan?
Üdv: Zs

Az Amilo notebookok belépő szintű notebookok, ennek a szintnek megfelelő LiIon akkumulátorral. Ezek az akksik kb. 4-500 töltési periódust bírnak 30% teljesítménycsökkenéssel (természetesen ez az elmélet, ettől lehet eltérés!). Ha tápról megy a gép egész nap, akkor is kb. 1-1.5 periódus ugrik az életéből, mivel az elektronika ki-bekapcsolja a töltést.
Tehát egy év után ennél a típusnál az eredeti akksi kb. 50-70 %-ot kell tudjon normál (heti 40 óra) használatot feltételezve.

kedd jan. 18, 2005 9:36
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Martinoc,
Ugy is lehet BIOS-t frissiteni, hogy minden rajta van a gepen? Meg soha nem csinaltam, hogy kell?

Mindenki,
Ez is Metros gep es uj koraban igen jol pörgött, leverte a tesom asztani gepet (szinten 2,4 celeron, 256 RAM), de most igy egy evesen halal! A regi PIII 1000Duron elveri. Miert lehet ez? Ha rakok meg bele memoriat, javulhat a helyzet? -mert azt eszrevettem, hogy eleg sokat matat a vinyon...

A tietek mennyit bir akkurol egy ev utan?

Elöre is köszönöm a segitseget!

Üdv: Zs

kedd jan. 18, 2005 9:08
ezüst tag

Hozzászólás 
Letölthető az új AMILO L6820 BIOS:

http://support.fujitsu-siemens.de/KnowH ... nFlash.EXE

Az 1.05-ös jelenleg az aktuális. Remélem mindenkinek jól működik a gép! :D

pén. jan. 14, 2005 9:40
ezüst tag

Hozzászólás 
sutozsolt írta:
Sziasztok!

Mostanában rendszeresen előfordul, hogy bekapcsolás után a Windows betöltése alatt, a betöltés különböző fázisaiban, jellemzően aksiról történő indításkor újraindul. Újratelepítettem a Windows-t, leteszteltettem a memóriát. Semmi sem változott. Mit gondoltok mi a baj? Tapasztalt-e hasonló jelenséget valaki?

Hello,
Én valami rossz driver-re gyanakodnék, valami chipsetdriver-re. Ha sima, szűz windows-zal is ezt csinálja, akkor nem igazán tudom, de a BIOS-ban matatnék. Fejből nem tudom hogy lehet-e az AMILO L BIOS-ában pl. ATA módokat módosítani, de ilyesmi úton indulnék el.
Mindenesetre indításkor F8, és log-old végig a boot folyamatot, hátha kiderül vmi belőle. Plusz term. event log-ot is böngészd végig.

cső,

szer. júl. 28, 2004 11:04
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Mostanában rendszeresen előfordul, hogy bekapcsolás után a Windows betöltése alatt, a betöltés különböző fázisaiban, jellemzően aksiról történő indításkor újraindul. Újratelepítettem a Windows-t, leteszteltettem a memóriát. Semmi sem változott. Mit gondoltok mi a baj? Tapasztalt-e hasonló jelenséget valaki?

szer. júl. 28, 2004 6:01
ezüst tag

Hozzászólás 
Srácok, eladó az AMILO L6820-am. Ha tudtok rá vevőt, ne kíméljetek.
Árat nem tudok mondani, mit érhet ez a kütyü most?
Novemberben vásárolt, teljesen hibátlan, mindent adok hozzá amit kaptam, Metro-s cucc.

DuckHead

szer. ápr. 21, 2004 3:17
ezüst tag

Hozzászólás 
http://www.geizhals.net/a83415.html
Kapható az Amilo 2,5-ös celeronnal és 512 MB Rammal! Egész komoly!:-)

hétf. ápr. 19, 2004 15:50
ezüst tag

Hozzászólás 
A Combohoz valo Region Killer letöltése:

http://upload.cdfreaks.com/Kprobe/LtnRPC.exe

Tetszőleges DVD régió kódot állíthatsz be, vagy akár ki is kapcsolhatod.

pén. ápr. 16, 2004 19:53
ezüst tag

Hozzászólás 
Egy hasznos kis utility, a LiteOn CD-RW/DVD - Combohoz!

http://www.liteonit.com/ODD/Zip/SMARTBURN.zip

Megallapithato vele az irhato CD anyaga, es gyartoja, olyasmi prog, mint a Plextorokhoz a PlexTools :(http://www.cdgrab.hu/stuff/software/ple ... nfo113.zip)

pén. ápr. 16, 2004 19:39
ezüst tag

Hozzászólás 
Itt van az Amilo a magyar oldalon is, letoltheto magyar nyelvu kezikonyvvel!
http://www.fujitsu-siemens.hu/rl/produc ... miloL.html

pén. ápr. 16, 2004 19:34
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Miért van az, hogy a synaptics driver letöltve kb. 6 Mb, telepítve 2058 Mb.
Szinte az összes program mappájába berakta magát.

kedd márc. 02, 2004 13:04
ezüst tag

Hozzászólás 
Bocs!
Csak az én TV-en, és S VIDEO átalakítóval (merthogy nincsen rajta S VIDEO be).

pén. feb. 27, 2004 6:45
ezüst tag

Hozzászólás 
Tök mindegy, hogy melyiket használom, az eredmény mindig ugyanaz: fekete-fehér.

kedd feb. 24, 2004 14:43

Hozzászólás 
Milyen videoszabvanyt hasznalsz?(PAL,NTSC,PAL-SECAM)
--
Valkai Jozsef
+36 70 501 76 63
valkaij@externet.hu

> Miért van az, hogy az s video csatlakozáson keresztül fekete-fehér a kép
> a tv-n?

-------------------------------------------------
Externet Webmail: http://webmail.externet.hu

kedd feb. 17, 2004 15:17
ezüst tag

Hozzászólás 
Miért van az, hogy az s video csatlakozáson keresztül fekete-fehér a kép a tv-n?

kedd feb. 17, 2004 12:38
ezüst tag

Hozzászólás 
A Tochpad kikapcsolásához töltsd le a drivert, és a programot, ami a gyártó oldalán van!
A cím a következő:
http://www.synaptics.com/support/downloads.cfm#drivers
Van egy jópofa kis program hozzá, a touchpad hangot ad ki, ha megérinted,különböző magasságban, attól függően, mennyire nyomod, illetve hol.

kedd feb. 10, 2004 19:12

Hozzászólás 
Nem is fogja, mivel a laptopon kulsoleg csatlakozik, nem ertem konkretan
mit szeretnel?!
--
Valkai Jozsef
+36 70 501 76 63
valkaij@externet.hu

Idézés Homonnai <pitunivers@freemail.hu>:

> -----------------------------------------------------------------
> Elindult Magyarország Legnagyobb Álláskereső Szolgáltatása:
> http://www.jobinfo.hu
> -----------------------------------------------------------------
> Sziasztok!
>
> Segítsetek légyszi! 2 problémám van:
> Az egyik, hogy nem ismer fel a laptopom egy másik monitort és nem jövök
> rá, mit kellene tennem. Van, akinek ez már sikerült?
> A másik pedig az lenne, hogy sokat gépelek a laptopon és szeretném
> kikapcsolni a TouchPad-ot. Eddig még nem jöttem rá, hogyan kell. Lehet,
> hogy erre nincs is lehetőség?
>
> Köszönöm!
>
>
>
> --
> Üzenet a csoportnak: list@mobil-iroda.lx.hu
> Feliratkozás: subscribe@mobil-iroda.lx.hu
> Leiratkozás: unsubscribe@mobil-iroda.lx.hu
>
>
>
>
>
>

-------------------------------------------------
Externet Webmail: http://webmail.externet.hu

kedd feb. 10, 2004 8:15

Hozzászólás 
Sziasztok!

Segítsetek légyszi! 2 problémám van:
Az egyik, hogy nem ismer fel a laptopom egy másik monitort és nem jövök rá, mit kellene tennem. Van, akinek ez már sikerült?
A másik pedig az lenne, hogy sokat gépelek a laptopon és szeretném kikapcsolni a TouchPad-ot. Eddig még nem jöttem rá, hogyan kell. Lehet, hogy erre nincs is lehetőség?

Köszönöm!

hétf. feb. 09, 2004 18:26

Hozzászólás 
Sziasztok!

Segítsetek légyszi! 2 problémám van:
Az egyik, hogy nem ismer fel a laptopom egy másik monitort és nem jövök rá, mit kellene tennem. Van, akinek ez már sikerült?
A másik pedig az lenne, hogy sokat gépelek a laptopon és szeretném kikapcsolni a TouchPad-ot. Eddig még nem jöttem rá, hogyan kell. Lehet, hogy erre nincs is lehetőség?

Köszönöm!

hétf. feb. 09, 2004 18:26
ezüst tag

Hozzászólás 
Az L6820-ast egy taiwani cég, az Uniwill gyártja. Megegyezik a Gericom Hummerrel, a Cebop SXF Galahaddal, valamint a Targa Visionary notebookokkal is. (Legalábbis kinézetre)
Itt van a link:
http://www.uniwill.com/Product/N755II1/N755II1.html

vas. feb. 08, 2004 10:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
minden külső perifériának támogatnia kell az energiatakarékos üzemmódot. Ez USB-s cuccoknál, külső portnál lényeges. Ennélkül nincs hibernate. Néhány tipusnál ki kell kapcsolni a touchpadot, ha van külső egér csatlakoztatva.

kedd feb. 03, 2004 22:34
ezüst tag

Hozzászólás 
Kewiee!

Azért, mert nem spec. notebook-hoz használatos egered van. Én is tapasztaltam ezt a jelenséget, amely leginkább készenléti állapotból történő ébresztés után jelentkezett.
He ezt tapasztalod, húzd ki, majd dugd be az egér csazlakozóját, és normálisan fog működni. (Aztán vegyél egy másik egeret!)

Üdv!

pén. jan. 30, 2004 10:57
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Kewiee!
Talán próbáld meg az egér beállításodat megnézni a vezérlőpulton. Egyébként az XP helyesen felismerte és telepítette?
Az én egerem egy optikai, görgős,PS2-re csatlakozó, minden beavatkozás nélkül felismerte és telepítette az XP, nekem csak a finom beállításokat kellett elvégeznem (pl. hány sort, vagy egész lapot lapozzon a görgő, jobb vagy balkezes legyen, kattintások sebessége stb.)

Remélem tudtam segíteni!

Üdvözlettel! eduba

csüt. jan. 29, 2004 21:29
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 92 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő