Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. nov. 07, 2024 22:55

Hozzászólás a témához  [ 9371 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126 ... 188  Következő
Motorola MPX200 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
Andras írta:
[quote="szaki74nagy kék középső gomb:panel indítása
vissza gomb: amelyiken van azt bezárja
2-es gomb: mindet bezárja
1-es gomb: mindet bezárja kivéve amelyiken áll
piros telefon gomb: panel elrejtése

Ezt én is tudom...a többi funkció érdekelne, a copy-paste és még nemtudom mik vannak...[/quote]

Nálam az 1 és 2 -es gombra semmit sem reagál (2.5), minden más működik.
Mi lehet a gond?

csüt. márc. 03, 2005 12:31
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás 
-ap- írta:
Béláim!

Szó volt az sms deliveri (kézbesítés) értesítőről. Azt fikáztuk, hogy minden egyes SMS -nél külön be kell állítani.
No asszem megtaláltam az alapbeállítást (2003)

-sms ablak (pl. érkrzett, de semmi képp sem új sms írása közben)
-Menu\Options\Sending

Request SMS text ...
LEGYEN PIPÁLVA

Done

Ugyanitt van lehetőség Unicode -ra is. Mi a fene ez?

gondolom a 2002-nél marad az egyenkénti kijelölés, ugye?

csüt. márc. 03, 2005 12:06
platina tag

Hozzászólás 
Alapesetben a telefonmemória van használva... de keresés esetén megtalálja
a SIM-en lévő neveket is...

csüt. márc. 03, 2005 11:56
ezüst tag

Hozzászólás 
mégis van egy kérdésem a kontaktokkal kapcsolatban: most hogy szinkronizáltam az Outlookkal és rendbe raktam, szortíroztam a neveket 2x szerepel mindenki a kontaktok közt: 1x telefonban és 1x a SIM-en. most akkor melyik bejegyzéseket fogja a telcsi használni? megtudom határozni, hogy csak a telcsiben lévő kontaktokat vegye figyelembe?

köszi,
tr00p3r

csüt. márc. 03, 2005 11:54
arany tag

Hozzászólás 
Béláim!

Szó volt az sms deliveri (kézbesítés) értesítőről. Azt fikáztuk, hogy minden egyes SMS -nél külön be kell állítani.
No asszem megtaláltam az alapbeállítást (2003)

-sms ablak (pl. érkrzett, de semmi képp sem új sms írása közben)
-Menu\Options\Sending

Request SMS text ...
LEGYEN PIPÁLVA

Done

Ugyanitt van lehetőség Unicode -ra is. Mi a fene ez?

csüt. márc. 03, 2005 11:51
arany tag

Hozzászólás 
bodab írta:
szerekh írta:
Egyébként mi a különbség az mmc és az sd kártya között? Mert árban nincs
igazán eltérés...

sd gyorsabb, mert parhuzamos eleresu (4 biten kommunikal), az mmc lassabb, mert soros es csak 1 biten kommunikal. egyebkent a secure-sag a digital rights management-el kapcsolatos, nem a kis kapcsoloval. :)

A telefon szempntjából teljesen mindegy (bár én is SD-t vettem inkább), olyan lassan kezeli a memókártyát, hogy az már fáj :evil: :x :cry: !

csüt. márc. 03, 2005 11:38
platina tag

Hozzászólás 
dr.zsoo írta:
Andras írta:

Ezt én is tudom...a többi funkció érdekelne, a copy-paste és még nemtudom mik vannak...

A copy-paste engem is érdekelne. Én így próbáltam: Kék gomb hosszan- Xbar előugrik, majd oldalt a hengerő lefele folyamatosan nyom-utána jobbra balra nyilakkal probálok kijelölni, de nekem az Xbar helye kifehéredik és semmi egyéb nem történik. Mit csinálok rosszul?

dr.zsoo[/quote]

Melyik Xbar-ról beszélünk 2.5?
Ha igen, akkor hosszú kék gomb, előjön az ablak. Most a fel-le gomb...és íme, lennie kell Paste.lnk, Shift.lnk, SelectAll.lnk-nak. Nem kell semmit huzogatni.... :lol:

csüt. márc. 03, 2005 11:19
ezüst tag

Hozzászólás 
bodab írta:
szerekh írta:
igazán eltérés...

sd gyorsabb, mert parhuzamos eleresu (4 biten kommunikal), az mmc lassabb, mert soros es csak 1 biten kommunikal. egyebkent a secure-sag a digital rights management-el kapcsolatos, nem a kis kapcsoloval. :)

Köszi az infót, ugyan nem én érdeklődtem, de már régen érdekelt, hogy mi a különbség. :lol:

csüt. márc. 03, 2005 11:11
arany tag

Hozzászólás 
szerekh írta:
igazán eltérés...

csüt. márc. 03, 2005 10:54
ezüst tag

Hozzászólás 
sztok,

egy rövid kérdés: a kontaktokat szeretném rendbe rakni PC-n. a telcsi csak az Outlook-kal szinkronizálja a kontaktokat vagy jó az Express is? igazából nem tudom kiválasztani a Synchronize-nál, hogy csak a kontaktok szinrkonizálja? felrakjam az Outlook-ot?

szerk.: időközben megoldottam

csüt. márc. 03, 2005 10:36
arany tag

Hozzászólás 
Andras írta:

Ezt én is tudom...a többi funkció érdekelne, a copy-paste és még nemtudom mik vannak...[/quote]

A copy-paste engem is érdekelne. Én így próbáltam: Kék gomb hosszan- Xbar előugrik, majd oldalt a hengerő lefele folyamatosan nyom-utána jobbra balra nyilakkal probálok kijelölni, de nekem az Xbar helye kifehéredik és semmi egyéb nem történik. Mit csinálok rosszul?

dr.zsoo

csüt. márc. 03, 2005 10:16
arany tag

Hozzászólás 
qky írta:
Sziasztok
én a következő két hét folyamán szeretnék venni egy ilyen berendezést (üzletben, kártyafüggetlenül), és szeretném tudni hogy valaki tud-e olyan üzletet ahol feltöltenék rá a 2003-as opot, mert nem szeretnék én ügyetlenkedni, még elrontanám amilyen szerencsém van.

Ha van PC-d, kábeled, letöltötted a hozzávalókat, akkor megvan minden a sikerhez, nem lehet elrontani. Legálisan a Motorola nem tölti fel a softot mert a Motorola nem bocsátott ki ehhez a telefonhoz 2003-at. A telefont amúgy is szgépen keresztül lehet aplikációkkal feltölteni, tehát némi felhasználói szintű ismeret szükségeltetik hozzá.

dr.zsoo

csüt. márc. 03, 2005 10:11
arany tag

Hozzászólás 
felhasználónév írta:
hali
nem tudja valaki hogy hohy kell telefonbeszélgetés közben elindítani az echi voicert?

tel beszélgetés közben nyomsz egy házikó gombot, onnantól kezdve bármelyik menüpont elérhető, ugyanugy el tudod inditani, mint ha nem beszélgetnél.

dr.zsoo

csüt. márc. 03, 2005 9:57
arany tag

Hozzászólás 
Xabel írta:
Sziasztok!

Nem tudom hogy sikerült, de szerintem meghalt a telefonom :cry: Amikor bekapcsolom, bejön a színes háttér, meg a HELLOMOTO felirat, aztán ennyi. Sajna semmire nem reagál. Akku kivétel, sim-csere, mindennel próbálkoztam már. Esetleg van valami bill.kombináció, amivel újra lehet telepíteni a szoftvert? Vagy nem is tudom mi segíthetne. Esetleg ötlet? Vagy vigyem vissza a boltba, ahol vettem, és cseréltessem ki? Segítségeteket előre is köszi!

2003 alatt nekem is csinál ilyet sőt más is leírta már. sajnos 1-2 aplikáció hajlamos így kifagyasztani a telót, nekem pl az opera böngésző szokta. Korábban valaki javasolta az akku-ki, akku be módszert többször ismételve. Nekem idáig bejött van hogy 4-5 ször is meg kell csinálni, mire feláll az op rendszer. Néha meg szoktam ilyeszteni egy master reset-tel, csak nem YES-t nyomok hanem NO-t. Ez általában be szokott jönni. :)

Ha más nincs, marad a master reset. Emiatt is érdemes biztonsági mentést csinálni, pl a sprite backup-pal.

dr.zsoo

csüt. márc. 03, 2005 9:49
platina tag

Hozzászólás 
Grass írta:
szaki74 írta:
Próbáld ki ezt a GPRS forgalomszámlálót... elég jó. HomeScreen-be is beépül...

http://www.tar.hu/szaki74/SpbGPRSMonitorSP1_setup.zip

Van hozzá okosság is csomagolva...

Köszi a linket. Telepítettem is, meg is szereltem... :-)
A gond csak az, ha az elnevezett és kiválaszott csúcsidőn kívüli netes profillal szeretném a leveleim letöltését mérni, proxy hibával elszáll. A profilnál a netes kapcsolatot állítottam be, amin keresztül a levelezés is megy. Összeveszne a kettő, nem értem mi lehet a gondja. Pannon GPRS Start, net apn-nel. Ha 'none'-ra állítom okés, de épp az lenne a lényege, hogy az adott beállításoknak megfelelő adatokkal és használt kapcsolatot figyelve mérjen. A 'none' nem alternatíva...

Szerk: érdekes módon a levelek letöltése elkezdett mérődni (demagyar) továbbá WAP forgalmat is elkezdte mérni a net apn-es profillal... nálatok, hogyan müxik???

Nekem jelenleg nincs telepítve ez a software, de fent volt. Az igaz, hogy ennyire nem akartam specifikálni a méréseket... viszont az össz. WAP forgalmat mérte, grafikont is megcsinálta, sőt a riportot is elkészítette... de látom most már neked is működni látszik a dolog.

csüt. márc. 03, 2005 9:26
arany tag

Hozzászólás 
szaki74 írta:

Köszi a linket. Telepítettem is, meg is szereltem... :-)
A gond csak az, ha az elnevezett és kiválaszott csúcsidőn kívüli netes profillal szeretném a leveleim letöltését mérni, proxy hibával elszáll. A profilnál a netes kapcsolatot állítottam be, amin keresztül a levelezés is megy. Összeveszne a kettő, nem értem mi lehet a gondja. Pannon GPRS Start, net apn-nel. Ha 'none'-ra állítom okés, de épp az lenne a lényege, hogy az adott beállításoknak megfelelő adatokkal és használt kapcsolatot figyelve mérjen. A 'none' nem alternatíva...

Szerk: érdekes módon a levelek letöltése elkezdett mérődni (demagyar) továbbá WAP forgalmat is elkezdte mérni a net apn-es profillal... nálatok, hogyan müxik???

csüt. márc. 03, 2005 9:10
arany tag

Hozzászólás 
sszz írta:
Ezaz, köszi! Csak így tovább! Másvalakinek tapasztalat?!?

Sajnos teljesen hasonlóak. Tegnap mp3 közben naptárbejegyzést szerettem volna beírni... kikapcs, pedig épp a végére értem. Volt egy figyelmeztetés, de gondoltam bírja még. Hát keményen beváltotta igéretét. A visszakapcs még ment, majd beszéltem is kicsit, ami közben újra megszakadt. Szerencsére beüzemelt pótaksi segít az ilyen problémákon, mert ugyan a legtöbb helyen van usb ahol megfordulok, de egy szórakozóhelyen még nincs...
2 nap, napi háromnegyed - egy óra mp3 hallgatással, 20-25 perc dumával a kisebb aksival. Meg azért birizgálás, játék. :-)

csüt. márc. 03, 2005 9:00
arany tag

Hozzászólás 
Itt vannak az igért original moto progik:

http://www.tar.hu/vagany/System_Info_For_SP_(Moto).exe

http://www.tar.hu/vagany/Task_Manager_For_SP_(Moto).exe

Én a system infot használom, a task managert még nem is próbáltam.

csüt. márc. 03, 2005 8:45
platina tag

Hozzászólás 
Igen, bekapcsolt állapotban is bele tudod rakni a kártyát.

Legyen a telefonon filekezelő alkalmazás és mindenféle hókusz-pókusz nélkül meg kell jelennie a kártyának a filekezelőbe... természetesen próbálj meg a kártyára másolni a telefonról valamit...

csüt. márc. 03, 2005 8:13
platina tag

Hozzászólás 
szerekh írta:
igazán eltérés...

SD= Secure Digital tehát van rajta egy kis kapcsoló amivel le lehet zárni a kártyát törlés ellen... ha jól tudom...

csüt. márc. 03, 2005 8:10
vas-tag

Hozzászólás 
igazán eltérés...

Ja még kérdés:
-Ma visszaviszem akkor a kártyát. Elvileg bekapcsolt állapotban is lehet csatlakoztatni,igaz?
-Hogy tudom ott helyben letesztelni, hogy minden okés a kártyával?

köszi

csüt. márc. 03, 2005 8:07
platina tag

Hozzászólás 
szerekh írta:
Sziasztok!

Tegnap megvettem a telót. Tényleg állat, jó sok mindent tud...
Viszont van vele 1 kis probléma:
Vettem hozzá 1 128 megás mmc kártyát , de az istennek sem akar működni.
A bekapcsolásnál felkínálja, hogy leformázza a "storage card folder"-t, ha azt mondom ok, kiírja, hogy nem megy, valami 20-as hibakódra hivatkozik.
A file managerben megjelenik vmi storage card néven, de oda nem tudok bemásolni semmit, szintén hibát ír ki.

Van valakinek valami ötlete?

Köszi

Az én telefonom meg sem próbálta leformázni az SD-kártyám... újdonságot írtál... sőt igazából azt sem tudom hogyan kellene formázni... szvsz. vidd vissza a kártyát, nem normális a működése.

csüt. márc. 03, 2005 7:44
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Tegnap megvettem a telót. Tényleg állat, jó sok mindent tud...
Viszont van vele 1 kis probléma:
Vettem hozzá 1 128 megás mmc kártyát , de az istennek sem akar működni.
A bekapcsolásnál felkínálja, hogy leformázza a "storage card folder"-t, ha azt mondom ok, kiírja, hogy nem megy, valami 20-as hibakódra hivatkozik.
A file managerben megjelenik vmi storage card néven, de oda nem tudok bemásolni semmit, szintén hibát ír ki.

Van valakinek valami ötlete?

Köszi

csüt. márc. 03, 2005 6:57
ezüst tag

Hozzászólás 
hali
nem tudja valaki hogy hohy kell telefonbeszélgetés közben elindítani az echi voicert?

szer. márc. 02, 2005 23:51
arany tag

Hozzászólás 
Steini írta:
nem nyilik meg az oldal amit irtál... Nem tudom h miért.

ie-t használsz? Nálam ie-vel gond nélkül megy.

szer. márc. 02, 2005 23:18
arany tag

Hozzászólás 
nem nyilik meg az oldal amit irtál... Nem tudom h miért.

szer. márc. 02, 2005 21:46
vas-tag

Hozzászólás 
Vagany írta:
Ha van rá igény holnap feltöltöm a másik kettőt is (System Info, Task Manager)

köszi, rakd föl, én megnézném, hogy mit tudnak.

szer. márc. 02, 2005 21:24
platina tag

Hozzászólás 
Steini írta:
Vettem megint egy MPX200at és fel kéne rá pakolnom a cuccokat, amik a legfontosabbak. Az utobbi 1 hónapban nem követtem nagyon az eseményeket a forumon, úgyhogy segitséget kérnék. Regisztráltam a netmobilra, de firmware letöltésnél 404-es hibával elszáll... Valaki meg tudná mondani fejleharapás nélkül, hogy honnan tudom most tutira letölteni a 2003as szoftot az upgrade wizarddal együtt? Akár fizetőset is? Melyik most éppen a legjobb 2003as szoft?
A többi progival már boldogulok.Éjjel fullra töltöm aztán reggel kéne frissitenem...

THX!

http://mpx200.netdisk.hu/index_elemei/Page620.html

szer. márc. 02, 2005 20:39
arany tag

Hozzászólás 
Vettem megint egy MPX200at és fel kéne rá pakolnom a cuccokat, amik a legfontosabbak. Az utobbi 1 hónapban nem követtem nagyon az eseményeket a forumon, úgyhogy segitséget kérnék. Regisztráltam a netmobilra, de firmware letöltésnél 404-es hibával elszáll... Valaki meg tudná mondani fejleharapás nélkül, hogy honnan tudom most tutira letölteni a 2003as szoftot az upgrade wizarddal együtt? Akár fizetőset is? Melyik most éppen a legjobb 2003as szoft?
A többi progival már boldogulok.Éjjel fullra töltöm aztán reggel kéne frissitenem...

THX!

szer. márc. 02, 2005 20:30
arany tag

Hozzászólás 
blg írta:
Vagany írta:
Ha jól emlékszem (most nincs fenn a telón) gif-eket lehetett megadni, +csoportokat és ezekhez csengőhangokat talán :roll: :?: .
De próbáld ki te magad, ha nincs meg a CD ide 2 perc mulva megérkezik
http://www.tar.hu/vagany/Caller_ID_For_SP_(Moto).exe

ez érdekes, az én CD-men ez a progi nem volt fenn. ezekszerint többféle CD-verzió létezik hozzá??? mi van még a te CD-den? az enyémen: activesync, Outlook2002, fotóalbum, filemanager, MMS progi. ezt a CallerID-t mindenesetre letöltöttem, köszi!

Bocsi :oops: rosszul emlékeztem, ezt (Motorola Smartphone Mpx200 Original Software.zip) asszem az eMule-val szedtem le és ebbe volt, de aztán a CD-mről is másoltam bele én is ami meg a zipbe nem volt benne és már nekem is összemosódott. Most megnéztem a CD-n lévő software-k:
Album_For_SP_(Moto).exe
File_Manager_4SP_(Moto).exe
jMMSBuild70-english.exe
Ami még a letöltött zip-ben volt és a CD-n nem
Caller_ID_For_SP_(Moto).exe
System_Info_For_SP_(Moto).exe
Task_Manager_For_SP_(Moto).exe

Ha van rá igény holnap feltöltöm a másik kettőt is (System Info, Task Manager)

szer. márc. 02, 2005 20:22
vas-tag

Hozzászólás 
Vagany írta:
Ha jól emlékszem (most nincs fenn a telón) gif-eket lehetett megadni, +csoportokat és ezekhez csengőhangokat talán :roll: :?: .

ez érdekes, az én CD-men ez a progi nem volt fenn. ezekszerint többféle CD-verzió létezik hozzá??? mi van még a te CD-den? az enyémen: activesync, Outlook2002, fotóalbum, filemanager, MMS progi. ezt a CallerID-t mindenesetre letöltöttem, köszi!

szer. márc. 02, 2005 19:21
arany tag

Hozzászólás 
nálam is kb .40 %-nál már battery low! (2002 soft)

szer. márc. 02, 2005 18:41
ezüst tag

Hozzászólás 
[/quote]
ActiveSync(USB) keresztül probáltam eddig, szvsz az mpx felől blokkolja a kapcsolatot, a teló activesync beállításait próbálgatom a teló menürendszerében sztem ott van a bibi.[/quote]

én is aztt figyeltem hogy a soti szoftver ott van a telon, megjelenik a remove programsban s a taskbarban is a kis ikon, de a program filesban meg start menüben nem, a pocket controller elpben az van hogy lehet a mobilon is állitgani dolgokat egy appleten, no de nekem olyan nincs a telon!
pedig már többször felraktam leszedtem ujrainditottam meg mittuomén:)

szer. márc. 02, 2005 18:38
ezüst tag

Hozzászólás 
DonDragonka írta:
sszz írta:
Már kérdeztem, de hátha most válasz is érkezik: Nektek is úgy van 2003 alatt, hogy az akksi az elején lassan merül, mejd 40%-ról szinte pikk-pakk? Egy két hívás, és vége...

Más: A *#**372# kóddal a battery menüben mennyit mutat akku teljes töltöttségnél? Nálam 4,2 Volt körül (3,6-os akksi). Amikor már lemerült, 3,2-3,3. Ezt érdemes lenne minél többünknek összevetni, olyanoknak is, akiknek szuper a készenléti idő, meg olyanoknak is, akiknek nem. Hátha kisül végre valami az akkuval kapcsolatban. Esetleg a Moto szervizben nincs valakinek ismerős, akit meg lehetne kérdezni a jelenségről?

Nekem teljes töltöttségnél 4,2 Voltot ír. Pár nap múlva ha lemerül megnézem megint...

Ezaz, köszi! Csak így tovább! Másvalakinek tapasztalat?!?

szer. márc. 02, 2005 18:15
ezüst tag

Hozzászólás 
sszz írta:
Már kérdeztem, de hátha most válasz is érkezik: Nektek is úgy van 2003 alatt, hogy az akksi az elején lassan merül, mejd 40%-ról szinte pikk-pakk? Egy két hívás, és vége...

Más: A *#**372# kóddal a battery menüben mennyit mutat akku teljes töltöttségnél? Nálam 4,2 Volt körül (3,6-os akksi). Amikor már lemerült, 3,2-3,3. Ezt érdemes lenne minél többünknek összevetni, olyanoknak is, akiknek szuper a készenléti idő, meg olyanoknak is, akiknek nem. Hátha kisül végre valami az akkuval kapcsolatban. Esetleg a Moto szervizben nincs valakinek ismerős, akit meg lehetne kérdezni a jelenségről?

Nekem teljes töltöttségnél 4,2 Voltot ír. Pár nap múlva ha lemerül megnézem megint...

szer. márc. 02, 2005 17:21
ezüst tag

Hozzászólás 
DSM-fan írta:

Total Eclipse, lehet hogy egy cipőben járunk?
Szóval nálam is le van törve a felső kis műanyag bütyök (ami a sim-et tartja), és mivel így eléggé mozog, ha nem rögzítem papírlappal, fel sem ismeri a SIM-kártyát. Viszont a max. készenléti időm kb. 10 óra normális használat mellett (no infra). Eddig agyaltam, hogy biztosan azért, mert az előző tulaj töltés előtt frissítette a fw-t, de a problémádat hallva már egyáltalán nem vagyok biztos benne... Bár én még nem próbáltam ki, hogy újratelepített fw-vel megszűnik-e a gondom...

Nekem a készenléti idővel nincs akkora gondom... Ha csak ritkán használom a telefont, bírja akár 2 napig is, egészen addig, míg kb. 40-50% környékére ér az akksi töltöttsége...
Ilyenkor még azt is hagyja, hogy megírjam a 3 oldalas sms-t + 10 percig játszak a Worms-el :), viszont ahogy el akarom küldeni az üzenetet, vagy bejövő hívás érkezik, azonnal kikapcsol... Visszakapcsolás után megint kikapcsol, mondig pontosan akkor, mikor megtalálja a Vodafone hálozatát...
Nem tudom, miért csinálja...És a szervizben sem tudják...
Szerinted mexűnne a gond, ha új FW-t tennénk fel?

szer. márc. 02, 2005 16:54
Profil Privát üzenet küldése ICQ YIM
arany tag

Hozzászólás 
gprsmobil írta:
Vagany írta:
dr.zsoo írta:
gprsmobil írta:
Vagany írta:
pedro írta:
Haliho mindenkinek!

Az Echo voice recorder 1.2-hez az SxPDA(1.2) féle keygen müxik valakinek? Hiába írom be a kódot nem fogadja el. :(

Nálam se megy a kód :cry: .

Nekem működik. Nem nálatok van a hiba? Én copy-paste-el szoktam beírni a serial számot.

Sajna nálam se müködik! Hogy irod be copy-paste el, a telefonba kell beírni a kódot, amit előtte a szgépen generálok.

dr.zsoo

Eddig 3 : 1 nekünk mégis gprsmobil nyer :lol: .
Azért igazán elmondhatná, hogy hogyan csinálta ezt a copy-paste-t.

Copy-paste nem nagy ördöngőség. Csináltam egy listát a serial kódokról PC-n. Átmásoltam a telefonra és onnan xBar-ral bemásoltam a megfelelő helyre.

Csak hogy tovább szivassam magam, sikerült átállítanom a kijelző kontrasztját a registryben. Annyira jól sikerült, hogy nem látni semmit rajta, csak olyan 60-70 fokkal megdöntve :-) Most meg nem találom. Még szerencse, hogy PC-n is tudom matatni. Lassan sűrűbben használom a master resetet, mint a bekapcsolást :-)

Mint aki először feldobta a témát, erősen érdeklődnék, hol és hogyan /mivel/ sikerült a kontrasztot állítani?

szer. márc. 02, 2005 16:24
platina tag

Hozzászólás 
tr00p3r írta:
szaki74 írta:
tr00p3r írta:
újabb kérdés, mára az uccsó igérem. a barátnőm V525-je addig jelzi rezegve, hogy volt egy nem fogadot hívása amíg ki nem nyitja és meg nem nézi a telcsijét. ezt az MPx200 is tudja?

...és szép lassan lemerül, mert Ő éppen másik helyiségben volt...

Nem, az MPX-200 nem tud ilyen dolgot...

jó. szerintem praktikus. a samsung is addig "csilingel" míg meg nem nézed az SMS-ed. mind1

még valami: a start up és shut down hangot hol tudom változtatni?

System Startup Sound

Ha meg akarod változtatni az indítóhangot:
A KÍVÁNT HANGNAK A TELEFONON KELL LENIE, NEM A KÁRTYÁN!

Registry editor:

HKEY_CURRENT_USER/Control Panel/Sounds/SystemStartup
=> 'Values'
=> 'Sound'
Változtasd meg a „value data“ értékét a kívánt hang elérési útjára és nevére.

szer. márc. 02, 2005 16:05
ezüst tag

Hozzászólás 
szaki74 írta:
tr00p3r írta:
újabb kérdés, mára az uccsó igérem. a barátnőm V525-je addig jelzi rezegve, hogy volt egy nem fogadot hívása amíg ki nem nyitja és meg nem nézi a telcsijét. ezt az MPx200 is tudja?

jó. szerintem praktikus. a samsung is addig "csilingel" míg meg nem nézed az SMS-ed. mind1

még valami: a start up és shut down hangot hol tudom változtatni?

szer. márc. 02, 2005 16:00
arany tag

Hozzászólás 
szaki74 írta:
Vagany: Az fényképes is???

szer. márc. 02, 2005 15:58
platina tag

Hozzászólás 
tr00p3r írta:

szer. márc. 02, 2005 15:56
platina tag

Hozzászólás 
Xabel írta:
Sziasztok!

Nem tudom hogy sikerült, de szerintem meghalt a telefonom :cry: Amikor bekapcsolom, bejön a színes háttér, meg a HELLOMOTO felirat, aztán ennyi. Sajna semmire nem reagál. Akku kivétel, sim-csere, mindennel próbálkoztam már. Esetleg van valami bill.kombináció, amivel újra lehet telepíteni a szoftvert? Vagy nem is tudom mi segíthetne. Esetleg ötlet? Vagy vigyem vissza a boltba, ahol vettem, és cseréltessem ki? Segítségeteket előre is köszi!

Mikor nyomod a bekapcsoló gombot vele együtt nyomjad a nagy kéket is... Utána a válasz YES!

szer. márc. 02, 2005 15:52
ezüst tag

Hozzászólás 

szer. márc. 02, 2005 15:52
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

szer. márc. 02, 2005 15:49
platina tag

Hozzászólás 
Vagany: Az fényképes is???

szer. márc. 02, 2005 15:45
platina tag

Hozzászólás 
Grass írta:
Az Imeter csodával lenne gondom.
Feltelepítés után nem is nagyon akart elindulni, mostanság már ez megoldódott szerencsére. Az ikon az xBar dátuma mellett van, hogyan tudom én előcsalogatni a statisztikát belőle? Van valami hotkey? Mert ha program files-ba kikeresve "ráindítok" akkor csak újra kiteszi a háttérbe.
Egy pillanatra felvillan az option hotkey felett, de esély sincs behozni. :-(

szer. márc. 02, 2005 15:44
arany tag

Hozzászólás 
szaki74 írta:
tr00p3r írta:
tr00p3r írta:
sztok,

mára kiolvastam az egész topikot. sok minden hasznosat találtam.
lenne azért pár kérdésem amire nem iazán találtam választ:

1. tudok képet fűzni a contactjaimhoz? láttam valami"caller ID" nevű progit. ez erre van?

2. a gyári csengőhangok egyáltalán nem jönnek be. lehet, hogy máshoz vagyok szokva. elötte T610em volt. szóval nem igazán látom hogy tudok más midi ill wav csengőhangot használni. hova kell őket rakni, hogy látszódjanak a menüben? volt valami REGISTRY dolog, de azt most nem találom. 2002 van a telcsin.

egyelőre ennyi, de majd mgé lehet, hogy kérdezek.

előre is köszi a türelmet és a válaszokat.

tr00p3r

erre valaki valami okosat?

1. A telefon kinyitáskor felveszi a hívást? Igen? Akkor szvsz. semmi értelme a hívót képpel is ellátni, mert mire megnézed, már dumálsz is vele...de ha annyira kell...

2. A scengőhangoknak az IPSM/My Documents mappában kell lennie...

http://www.tar.hu/szaki74/%5Bspv%5D%20- ... cation.rar

Nekem a gyári CD-n van Moto-s Caller ID :wink: .

szer. márc. 02, 2005 15:35
arany tag

Hozzászólás 
Az Imeter csodával lenne gondom.
Feltelepítés után nem is nagyon akart elindulni, mostanság már ez megoldódott szerencsére. Az ikon az xBar dátuma mellett van, hogyan tudom én előcsalogatni a statisztikát belőle? Van valami hotkey? Mert ha program files-ba kikeresve "ráindítok" akkor csak újra kiteszi a háttérbe.
Egy pillanatra felvillan az option hotkey felett, de esély sincs behozni. :-(

szer. márc. 02, 2005 15:20
arany tag

Hozzászólás 
tr00p3r írta:
tr00p3r írta:
sztok,

1. tudok képet fűzni a contactjaimhoz? láttam valami"caller ID" nevű progit. ez erre van?

2. a gyári csengőhangok egyáltalán nem jönnek be. lehet, hogy máshoz vagyok szokva. elötte T610em volt. szóval nem igazán látom hogy tudok más midi ill wav csengőhangot használni. hova kell őket rakni, hogy látszódjanak a menüben? volt valami REGISTRY dolog, de azt most nem találom. 2002 van a telcsin.

Szerk: úgy látom Szaki már válaszolt...
wav midi, mindegy

tr00p3r

quote]

A caller ID asszem erre való, de ez raja van a telefonhoz melékelt CD-n

A csengőhangot a telefon memóriájába, \Application data\Sounds
HAJÓL EMLÉKSZEM
De nekem 2003 van, ott simán a Windows -ban vannak a gyári hangok, de megtalálja az SD kárlyán is ha nincs könyvtárban

Szerk: úgy látom Szaki már válaszolt...
wav, midi, mindegy

szer. márc. 02, 2005 15:13
ezüst tag

Hozzászólás 
szaki74 írta:
tr00p3r írta:
tr00p3r írta:
sztok,

tr00p3r

erre valaki valami okosat?

1. A telefon kinyitáskor felveszi a hívást? Igen? Akkor szvsz. semmi értelme a hívót képpel is ellátni, mert mire megnézed, már dumálsz is vele...

2. A scengőhangoknak az IPSM/My Documents mappában kell lennie...

1. szia, most aktívra van állítva, bár mondjuk az is igaz, hogy a külsö lcd mutatja a hívófél számát. szóval akkor ez storno

2. függetlenül attól, hogy wav vagy midi?

szer. márc. 02, 2005 15:03
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 9371 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126 ... 188  Következő