Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: kedd nov. 19, 2024 16:37

Hozzászólás a témához  [ 4686 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 94  Következő
SonyEricsson K700 
Szerző Üzenet
platina tag

Hozzászólás 
Landsmann írta:
Ott a Pólusban milyen szintű a szervízelés? Úgy értem, garanciás is, vagy az nem. Szoftverfrissítést csinálnak? Helyszínen javítanak, vagy elviszik valahova?

Amit tud, helyszínen megjavít. Garanciális és garancián túli is. Azt nem tudom, hogy elviszi-e a telcsiket, ha ő nem tudja megcsinálni. De hatalmas tapasztalata és szakértelme van a srácnak. És mellesleg nagyon jó fej, és eléggé lazán értelmezi a szabályokat, ha érted, mire célzok... 8)

(by Darth Smoke)

hétf. márc. 07, 2005 22:44
Profil Privát üzenet küldése
Hozzászólás 
Darth Smoke írta:
Ezekkel a "szakszervizekkel" csak a gond van. Csak úgy lehet értelmes eredményeket elérni, ha valakit ismersz onnan, van belső embered, különben meg azt csinálnak veled, amit akarnak...
Laca! Sajnálhatod, hogy nem jársz fel gyakran Pestre. Itt nálunk, a Pólusban van egy Sony Ericsson szervizes srác, és én nála korrektebbet még nem láttam, nagyon rendes, biztosan tudna neked is tanácsokat adni. Amúgy tiszteletre méltó a kitartásod, én negyedennyi problémáért "kirúgom" a telefonokat... 8)

(by Darth Smoke)

Ott a Pólusban milyen szintű a szervízelés? Úgy értem, garanciás is, vagy az nem. Szoftverfrissítést csinálnak? Helyszínen javítanak, vagy elviszik valahova?

hétf. márc. 07, 2005 22:41
platina tag

Hozzászólás 
Ezekkel a "szakszervizekkel" csak a gond van. Csak úgy lehet értelmes eredményeket elérni, ha valakit ismersz onnan, van belső embered, különben meg azt csinálnak veled, amit akarnak...
Laca! Sajnálhatod, hogy nem jársz fel gyakran Pestre. Itt nálunk, a Pólusban van egy Sony Ericsson szervizes srác, és én nála korrektebbet még nem láttam, nagyon rendes, biztosan tudna neked is tanácsokat adni. Amúgy tiszteletre méltó a kitartásod, én negyedennyi problémáért "kirúgom" a telefonokat... 8)

(by Darth Smoke)

hétf. márc. 07, 2005 22:38
platina tag

Hozzászólás 
n-f-s írta:
Beváltja, nekem van benne. de sajnos így is csak 2 nap

Szomorú. Melyik szoft van a telódon? Takarékos módban használod?

hétf. márc. 07, 2005 22:34
ezüst tag

Hozzászólás 
_Laca írta:
n-f-s írta:
... De azt hiszem lassan visszatérek nokiához, mert ott ilyen gondok nincsenek és az aksija klassisokkal jobb, mint SEnek :( pedig teccett ez a telcsi. Bár még gondolkodok rajta. aksis kérdésemre senki nem válaszolt még. senki nem próbálta a nagyobb kapacitású /1000mAh/ aksit, ami gyorsboltban kapható? csak nekem kevés ez a max 2 nap készenléti idő?

Hát igen. Lehet, hogy emiatt fogok és is átpártolni , bár nekem személyes tapasztalatom csak a 6230-asról van, az sem hosszabb 20 percnél. Sok minden nem tetszett benne, de lehet, hogy a szinkronizálással nincs ennyi baja.
Hallottál már az AkkuFresh-ről? Ez egy kis alfa-béta-gamma sugárzó kis lapka, amit a Li-Ion akkura kell felragasztani. Elég furán hangzik, ez igaz, de én csak megrendeltem egy darabot belőle. Majd beszámolok róla, beváltja-e a 20-30%-os kapacitás növekedési ígéretét.

Beváltja, nekem van benne. de sajnos így is csak 2 nap

hétf. márc. 07, 2005 22:23
Profil Privát üzenet küldése Honlap
platina tag

Hozzászólás 
Rapidus írta:
...Például engem érdekelne (ha már le volt írva akkor sorry), hogy mi a különbség R2AA003, és az R2AE003 között. Az utóbbi újabb?

Az R2AE033 az újabb. Félhivatalos közlések szerint csak kisebb javításokat tartalmaz.
Én csak annyi változást vettem észre eddig, hogy az Outlook-ból átvett ismétlődő emlékeztetőket már felismeri a telefon (nem egyedi riasztásokat hoz létre minden napra, hanem kiírja, hogy ismétlődő emlékeztető), de egyúttal le is tiltja a szerkesztését. Ami nem túl szimpi, de legalább kiiktat egy szinkronizálási hibalehetőséget. Törlés parancsra a teljes sorozatot törli.

hétf. márc. 07, 2005 22:03
arany tag

Hozzászólás 
_Laca írta:
...Ez már tényleg személyeskedésbe megy át, úgyhogy én befejeztem. Nem is fogok semmit sem szólni a HBH600-al kapcsolatban. ha valakit érdekelnek a fejlemények, privizzen rám.

Ez egy jó döntés. Alaposan ismertetted a problémát, visszatérhetünk a telefonhoz.

Például engem érdekelne (ha már le volt írva akkor sorry), hogy mi a különbség R2AA003, és az R2AE003 között. Az utóbbi újabb?

hétf. márc. 07, 2005 21:33
platina tag

Hozzászólás 
-guru- írta:
...
3. Az egész hozzászólásodból süt az ellenségesség. nem akarlak meggyőzni, már letettem róla. Csak arra kérlek, hogy a saját problémádat ne próbáld úgy beállítani, mintha általános lenne, mert nem az. És nem csak a fórumlakók között nem az, hidd el.
5. Honnan tudjam, hogy hogyan használtad? Akár el is ronthattad, ennek ugyanannyi az esélye, mint annak, hogy hibás. Arról miért nem írsz, hogy mit mondott a szerviz?

Erre már nem kívánok válaszolni.... inkább Te is olvass!
De mégis leírom mégegyszer, hátha nem is olvastad el amit írtam: a szerviz válasza: "AKKU TÖLTÉS" volt. 100% hogy nem tesztelték le, hogy mennyit lehet vele beszélni.
Én nem ellenségeskedek. Te akarod azt nekem bemagyarázni, hogy ez így természetes, hogy nálam 20 percet bír a füles, nem pedig 4 órát, mert (ezt csak Te tudhatod, de nem árulod el).
Nem értem, hogy mit vitatkozol ezen?!?! Ez tény!!! Ez a headset rossz!
Én azon vagyok felháborodva, hogy így visszaküldték a szervizből! Mert ez biztosan hibás! Ha nem akarják garban cserélni, akkor fizettessék ki az akkut, vagy mit bánom én, de tudjam már használni!!!!!!!!

Ez már tényleg személyeskedésbe megy át, úgyhogy én befejeztem. Nem is fogok semmit sem szólni a HBH600-al kapcsolatban. ha valakit érdekelnek a fejlemények, privizzen rám.

hétf. márc. 07, 2005 21:08
Moderátor

Hozzászólás 
_Laca!
1. Nem fizet a Sonyericsson.
2. Nem a HBH-600 az első füles a kezemben, ráadásul tévedsz, ha azt hiszed, hogy senki sem használja ilyen régen, mint Te.
3. Az egész hozzászólásodból süt az ellenségesség. nem akarlak meggyőzni, már letettem róla. Csak arra kérlek, hogy a saját problémádat ne próbáld úgy beállítani, mintha általános lenne, mert nem az. És nem csak a fórumlakók között nem az, hidd el.
4. Na persze, Te nem akartad folytatni a témát. Inkább nem idézgetek be Tőled, de próbálkozz már meg az olvasással is.
5. Honnan tudjam, hogy hogyan használtad? Akár el is ronthattad, ennek ugyanannyi az esélye, mint annak, hogy hibás. Arról miért nem írsz, hogy mit mondott a szerviz?

hétf. márc. 07, 2005 20:28
platina tag

Hozzászólás 
n-f-s írta:
... De azt hiszem lassan visszatérek nokiához, mert ott ilyen gondok nincsenek és az aksija klassisokkal jobb, mint SEnek :( pedig teccett ez a telcsi. Bár még gondolkodok rajta. aksis kérdésemre senki nem válaszolt még. senki nem próbálta a nagyobb kapacitású /1000mAh/ aksit, ami gyorsboltban kapható? csak nekem kevés ez a max 2 nap készenléti idő?

Hát igen. Lehet, hogy emiatt fogok és is átpártolni , bár nekem személyes tapasztalatom csak a 6230-asról van, az sem hosszabb 20 percnél. Sok minden nem tetszett benne, de lehet, hogy a szinkronizálással nincs ennyi baja.
Hallottál már az AkkuFresh-ről? Ez egy kis alfa-béta-gamma sugárzó kis lapka, amit a Li-Ion akkura kell felragasztani. Elég furán hangzik, ez igaz, de én csak megrendeltem egy darabot belőle. Majd beszámolok róla, beváltja-e a 20-30%-os kapacitás növekedési ígéretét.

hétf. márc. 07, 2005 20:19
ezüst tag

Hozzászólás 
_Laca írta:
3. leellenőriztem. Az Outlook-ban időnként megjelent egy üres bejegyzés, azt mindig töröltem. Nekem a telefonban duplázódtak a kontaktok.

Valamit csak használhatott neki a patch-elt IBM bt driver is, mert azért régebben sem ütöttem-vágtam szinkronizálás közben a gépet, éppen csak nem vártam ilyen sokat a lépesek között.

na az üres bejegyzések akkor jönnek létre, amikor oda-vissza szinkronizál és fellép a hiba. Azért mondtam, csak egyirányba engedd, mert gépre eccerűbb manuálisan felvinni, mint telefonba bepötyögni. új kontakt úgy sincs napont olyan sok /általában/
A BT meg tuti számít /driver/ mert anélkül nekem sehogy se ment, mindig hgibát írt ki. De azt hiszem lassan visszatérek nokiához, mert ott ilyen gondok nincsenek és az aksija klassisokkal jobb, mint SEnek :( pedig teccett ez a telcsi. Bár még gondolkodok rajta. aksis kérdésemre senki nem válaszolt még. senki nem próbálta a nagyobb kapacitású /1000mAh/ aksit, ami gyorsboltban kapható? csak nekem kevés ez a max 2 nap készenléti idő?

hétf. márc. 07, 2005 18:18
platina tag

Hozzászólás 
BBalint írta:
Én csak annyit tennék hozzá, hogy én a szervező részt (feladatok, emlékeztetők) szeretném szinkronizálni, de az első két alkalom óta nem megy.... De a szervező részét nem sikerül, mindig hibát ír ki, hogy hiba történt a folyamatban, meg néha a telón ír ki hibát, de nem megy. Pedig semmit nem csináltam. 2x-er ment aztán sanyi...De ez lenne a lényege.

Igen. Ez lenne a lényege. Sajnos nem valami jól működik a "konfliktus" kezelése a synxstation programnak.
Azt már én is megfigyeltem, hogy a feladatokra különösen érzékeny.

Egy változást megfigyeltem az új szoftverrel kapcsolatban (R2AE033):
A naptárban már felismeri az ismétlődő emlékeztetőket, amit az Outlook-ból vesz át, de továbbra sem kezeli. Ráadásul most már nem is módosítható napi szinten a telefonon. Nem szerkeszthető az esemény.

hétf. márc. 07, 2005 11:33
ezüst tag

Hozzászólás 
_Laca írta:
392MHz írta:
1. a szink. elinditása után kicsit várni kell, és nem piszkálni a telefont vagy a szgépet.
2. ha a szink ugy van beállitva, hogy konfliktus esetén (ékezet, túl hosszú név, stb) két bejegyzést csináljon, akkor a dupla bejegyzések miatt hamar megtelik a tel memóriája, és akkor valóban kiakad.
3. Outlook contactsból ki kell törölni a duplabejegyzéseket, és aztán megint leszinkronizálni. Utána már normálisan fog müködni.

392! Köszi!

1. lehet benne valami, mert most (tegnap óta) türelmesen várok minden lépés után. Bedugom a bt-t, várok, bekapcsolom a telón a bt-t, megvárom amíg megjeleni a zöld pipa, még várok egy kicsit és csak utána indítom a szinkronizálást. De mindezek előtt bezárok minden alkalmazást, ami esetleg elvehet tőle valamennyi processzor időt. Most jó (tojásokon lépkedve).
2. én az utoljára módosított verziót használom, tehát ez a hibalehetőség nem állt fent.
3. leellenőriztem. Az Outlook-ban időnként megjelent egy üres bejegyzés, azt mindig töröltem. Nekem a telefonban duplázódtak a kontaktok.

Valamit csak használhatott neki a patch-elt IBM bt driver is, mert azért régebben sem ütöttem-vágtam szinkronizálás közben a gépet, éppen csak nem vártam ilyen sokat a lépesek között.

Én csak annyit tennék hozzá, hogy én a szervező részt (feladatok, emlékeztetők) szeretném szinkronizálni, de az első két alkalom óta nem megy. A Contactokat FMA-val szoktam csesztetni. De a szervező részét nem sikerül, mindig hibát ír ki, hogy hiba történt a folyamatban, meg néha a telón ír ki hibát, de nem megy. Pedig semmit nem csináltam. 2x-er ment aztán sanyi.

Bizti bezavar, hogy már van a telóban és a gépen is pár bejegyzés. De ez lenne a lényege.

hétf. márc. 07, 2005 11:11
platina tag

Hozzászólás 
392MHz írta:
1. a szink. elinditása után kicsit várni kell, és nem piszkálni a telefont vagy a szgépet.
2. ha a szink ugy van beállitva, hogy konfliktus esetén (ékezet, túl hosszú név, stb) két bejegyzést csináljon, akkor a dupla bejegyzések miatt hamar megtelik a tel memóriája, és akkor valóban kiakad.
3. Outlook contactsból ki kell törölni a duplabejegyzéseket, és aztán megint leszinkronizálni. Utána már normálisan fog müködni.

392! Köszi!

1. lehet benne valami, mert most (tegnap óta) türelmesen várok minden lépés után. Bedugom a bt-t, várok, bekapcsolom a telón a bt-t, megvárom amíg megjeleni a zöld pipa, még várok egy kicsit és csak utána indítom a szinkronizálást. De mindezek előtt bezárok minden alkalmazást, ami esetleg elvehet tőle valamennyi processzor időt. Most jó (tojásokon lépkedve).
2. én az utoljára módosított verziót használom, tehát ez a hibalehetőség nem állt fent.

hétf. márc. 07, 2005 9:58
platina tag

Hozzászólás 
-guru- írta:
Na látod, ez a baj, csak írsz, de nem olvasol.
... mert Neked nem működik a fülesed, rögtön kötelességednek érzed, hogy ellenreklámba kezdj, holott rajtad és a haverodon kívül senki nem jelezte a problémát.
... hogy több közöm van az elektronikához, mint Neked.

Én nem akartam tovább folytatni ezt a témát.
Miből gondolod, hogy nem olvasok? Mert nem vettem észre, hogy még! nem jelzett senki sem ezen a fórumon hibát?
Erre nekem az a válaszom, hogy én használom a legrégebb óta ezt a típust.
2004. 08. 23-án vásároltam. Van valaki aki kb. ennyi ideje használja? Kérem jelentkezzen.
Nem valószínű, hogy van, mert ez éppen akkor jelent meg a magyar piacon.
Nagyon sajnálom, hogy Téged ennyire személyesen bánt a SonyEricsson-al kapcsolatosan felmerült minőségi kérdések, de az engem nem vígasztal. Nekem nem fizet a SonyEricsson, hogy védjem, ellenben én borsos árat fizettem a termékeikért.
Ha Te ennyire értesz az elektronikához, akkor kérlek áruld el, hogy hogyan lehet egy Li-Ion akkumulátort ennyi idő alatt tönkretenni úgy, hogy a kapacitásának mindössze 1/12-ét képes leadni. Komolyan érdekelne!

hétf. márc. 07, 2005 9:39
ezüst tag

Hozzászólás 
na de, hogy visszatérjünk a témához is :) nem tud valaki olyan progit az SE telefonokhoz, mint nokianal az OPM /oxygen phone manager/?

hétf. márc. 07, 2005 3:16
ezüst tag

Hozzászólás 
Odo írta:
pgyuf írta:
N-f-s!

A fórumtársaktól bocsánat, de én is off leszek egy kicsit!

...
Amin még elgondolkoztam, hogy a szerelő elkérte a garancia papírt, a számlát is. Tehát jelenleg semmi sem maradt nálam a TV-mből! :(
Talán nagyon amatőr voltam, hogy nem kértem semmi átvételi elismervény szerűséget a szerelőtől?

Ma felhívom őket!

OFF
Mindenképpen kellett volna kérned átvételit, ha már neki 'nem jutott eszébe'.
Jogszabály szerint már csak törekedniük kell a 15 napon belüli javításra (cserekészülék esetén 30 nap), de ezt sok helyen nem tudják (vagy nem alkalmazzák), így lehet kérni 15 nap letelte után a csereutalványt.

Odo, Rosszul tudod sajnos. Nem kötelesek cserekészüléket se adni már, az is megszűnt :( törekedniük kell a 15 napra, ennyi :( kérni kérheted a csereutalványt, adni nem kötelesek sajnos :( lehet velük pereskedni, aminek ilyen esetben nem sok értelmét látom, mivel ez polgári peres ügy, ami akár évekig is elhuzodhat :(

pgyuf-nak:

Viszont ha 3 munkanapon belül elromlik, akkor a boltban kötelesek lettek volna kicserélni. Sőt ha a helyi szervízt hívod fel 3 munkanapon belül, tőlük is kérhetted volna. A 3 munkanapon belüli hiba esetén, tudtommal kötelesek kicserélni bármilyen tartós fogyasztási cikket. De mint az oldalon is írtam, itt több segítséget kapsz: http://www.fogyasztovedelem.com/ és nem offoljuk szét a topicot :) A hivatalos szerv részéről jelen van Siklósi Máté, helyettes szóvívő, FVF azonosítóval azon a fórumon és segít minden kérdésben ha tud szerintem, de érdemes elolvasni a fórumot. Szerintem így utolagosan is van esélyed cserét kérni, mivel a meghibásodás 3 munkanapon belül történt. Legközelebb egyébként ragaszkofdj egy jegyzőkönyv felvételéhez ilyen esetben az eladónál, mert azt nem tagadhatja meg! Ennek így kell kinézni: http://thomson.uw.hu/jegyzokonyv.doc csak töltsd ki rendesen és ne hagyd magad lerázni!
ha van igény rá és vannak konkrét esetek, létre is hozhatunk egy ilyen oldalt ha gondoljátok, hibás termékekről :) egy kis fricska nem árt a gyártóknak se szerintem néha :) és ebbe beleférne a szerintem az ericsson részéről etikátlan magatartás is a BT headsetekkel kapcsolatban, mert ha két készülék aksija ilyen rövid idő alatt tönkre megy az nem normális szerintem se, akármit is mondanak itt páran :)

egyébként a 3 munkanapon belüli hibára a 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet
az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 7. § a mérvadó, ami egyértelműen kimondja: "Ha a fogyasztó a fogyasztási cikk meghibásodása miatt a vásárlástól (üzembe helyezéstől) számított három munkanapon belül érvényesít csereigényt, a forgalmazó nem hivatkozhat a Ptk. 306. §-a (1) bekezdésének a) pontja értelmében aránytalan többletköltségre, hanem köteles a fogyasztási cikket kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza."

tehát remélem 3 napon belül telefonáltál :) és ragaszkodj a cseréhez. Ne hagyd ki azt se ha beszélsz velük, hogy ezt a a fogyasztóvédelemnél tanácsolták :D És ami nagyon fontos: MUNKANAP, tehát ha beleesett hétvége is, akkor az ugye 5 nap :wink:

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára n-f-s hétf. márc. 07, 2005 4:59-kor.

hétf. márc. 07, 2005 2:56
Moderátor

Hozzászólás 
pgyuf írta:
N-f-s!

...
Amin még elgondolkoztam, hogy a szerelő elkérte a garancia papírt, a számlát is. Tehát jelenleg semmi sem maradt nálam a TV-mből! :(
Talán nagyon amatőr voltam, hogy nem kértem semmi átvételi elismervény szerűséget a szerelőtől?

Ma felhívom őket!

OFF
Mindenképpen kellett volna kérned átvételit, ha már neki 'nem jutott eszébe'.
Jogszabály szerint már csak törekedniük kell a 15 napon belüli javításra (cserekészülék esetén 30 nap), de ezt sok helyen nem tudják (vagy nem alkalmazzák), így lehet kérni 15 nap letelte után a csereutalványt.

hétf. márc. 07, 2005 1:42
ezüst tag

Hozzászólás 
N-f-s!

A divixes lejátszóddal kapcsolatban kérdezném, hogy akkor valójában semmilyen határidő nem köti a szervizeket? Tehát akár hónapokig is "javíthatnak" egy berendezést?
A múlt héten vettem egy Panasonic TV-t. Elég új tipus. Már az első nap elromlott (nincs kép, csak sipolás). Sajnos elkövettem két hibát is. Az otthonomtól 140 Km-re vettem a szegedi Corában (amúgy soha többet Cora!) és ki kellet fejtenem a dobozból a TV-t, hogy beférjen az autómba. Én ugyan vissza vittem volna, de a doboza nélkül nem vették volna vissza. Ugyan erősködtem, hogy a szervízpapiron ilyen kitétel nincs. Ráadásul nem akartam további szabadnapokat evvel a cipelgetéssel eltölteni, ezért úgy döntöttem, hogy felhívom a legközelebbi Panasonic szervízt. Onnan kijöttek és mivel nem tudta megjavítani elvitte a szerelő a TV-t. Azt mondta, nagyon új tipus, ezért nincs még hozzá alkatrész. Ha 15 napon belül nem tudják beszerezni küldenek egy vásárlási utalványt. Több mint egy hét már letelt és nem jelentkeztek még.

Ma felhívom őket!

hétf. márc. 07, 2005 1:37
Moderátor

Hozzászólás 
_Laca írta:
Ezt az egészet az az indulatos hozzászólásom indította el, melyben megpróbáltam lebeszélni a fórumtársakat a SonyEricsson HBH-600-as headset megvásárlásáról.
Beismerem, hogy elég nyersen fogalmaztam, De a véleményemet továbbra is fenntartom a termékkel kapcsolatban saját, és közvetlen ismerősöm személyes tapasztalatai alapján.

Várom továbbra is az ötleteket, hogyan lehet tönkretenni 3-4 hónap alatt egy bluetooth headset-et, hogy a kezdeti 4-5 nap használat helyett már csak 20 percet bír az akku.

Na akkor kiszállok a traktorból... :twisted:
Na látod, ez a baj, csak írsz, de nem olvasol.
Ez sajnos sok ember sajátja, hogy milyeneké, azt most inkább nem írom le, mert megsértődsz.

Az a gond, kedves Laca, hogy csak azért, mert Neked nem működik a fülesed, rögtön kötelességednek érzed, hogy ellenreklámba kezdj, holott rajtad és a haverodon kívül senki nem jelezte a problémát.
Már leírtam: általánosítasz, nyavalyogsz, uszítasz, megsértődsz.
Próbálj meg olvasni, meg gondolkodni is.
Traktorba vissza...csak tudnám, mi közöm nekem egy traktorhoz...
Egyébként, kedves Laca, lehet, hogy több közöm van az elektronikához, mint Neked.

vas. márc. 06, 2005 22:42
ezüst tag

Hozzászólás 
_Laca írta:
n-f-s írta:
...

Úgy látszik, minden DivX-es lejátszóval ugyanazok a problémák. Nekem Loomax van, az sem szereti az AVI-kat DVD-n, csak CD-n. Nekem nem csak perceket ugrik a film, hanem egy bizonyos ponton mindig megáll, ha olyan kedve van. Vannak filmek, amelyek már 3 példányban vannak meg... Feliratokról jobb nem is beszélni....

bár nagyon off :) sorry érte, de a mostani philipsem tökéletesen kezeli mind a divxeket, mind a feliratokat. szupi kis gép

vas. márc. 06, 2005 22:35
platina tag

Hozzászólás 
_Laca írta:
n-f-s írta:
...

Köszönöm a válaszod!

Ezek szerint, nem csak én járok ebben a cipõben. Jobban örültem volna, ha nem így van, és csak az én készülékem lenne hibás.
Igazság szerint nem is a telefon a rossz, hanem a SyncStation program. Az XTNDConnect program tökéletesen mûködik a telefonnal. Azzal csak annyi a probléma, hogy nem viszi át a címadatokat a telefonba. Ha arra nincs szükséged, akkor javaslom, hogy próbálkozz azzal.
Én nem fogadom el a félmegoldásokat.

Ezek a problémák már az SP2 telepítése elõtt is fennálltak, az antenna saját és az IBM-es patch-elt driver-ével is. Mielõtt az SP2-t telepítettem, kipucoltam minden driver-t, és sync programot, hogy ne legyen semmilyen kavarodás. De a helyzet változatlan.
Illetve van most egy reménysugár: most az SP2-re ismét rátelepítettem az IBM-es patch-elt driver-t, ami bár jól megkeverte a dolgokat (2db bluetooth ikonom van),de ma délután 4* is sikerült szinkronizálnom.
Holnap tovább tesztelem, és majd megírom az eredményt.

Úgy látszik, minden DivX-es lejátszóval ugyanazok a problémák. Nekem Loomax van, az sem szereti az AVI-kat DVD-n, csak CD-n. Nekem nem csak perceket ugrik a film, hanem egy bizonyos ponton mindig megáll, ha olyan kedve van. Vannak filmek, amelyek már 3 példányban vannak meg... Feliratokról jobb nem is beszélni....

a fenti problémának nincs köze a BT-hoz.
Nekem infrával ugyanezt csinálta.

ja: és A T68-hoz való szink program problémánál szólt, megkérdezte mit csináljon, a k700-é meg nem.
Vajon szonierikszonéknak mért kell elbaltázni azt, ami nagyon jól müködik???

vas. márc. 06, 2005 22:24
Moderátor

Hozzászólás 
_Laca írta:

OFF
Érdemes lenne Philipset venni, ha már DivX. Ill. a legjobb, ha elfelejtitek ezt a formátumot!

vas. márc. 06, 2005 22:02
platina tag

Hozzászólás 
n-f-s írta:
...

Köszönöm a válaszod!

Ezek szerint, nem csak én járok ebben a cipőben. Jobban örültem volna, ha nem így van, és csak az én készülékem lenne hibás.
Igazság szerint nem is a telefon a rossz, hanem a SyncStation program. Az XTNDConnect program tökéletesen működik a telefonnal. Azzal csak annyi a probléma, hogy nem viszi át a címadatokat a telefonba. Ha arra nincs szükséged, akkor javaslom, hogy próbálkozz azzal.
Én nem fogadom el a félmegoldásokat.

Ezek a problémák már az SP2 telepítése előtt is fennálltak, az antenna saját és az IBM-es patch-elt driver-ével is. Mielőtt az SP2-t telepítettem, kipucoltam minden driver-t, és sync programot, hogy ne legyen semmilyen kavarodás. De a helyzet változatlan.
Illetve van most egy reménysugár: most az SP2-re ismét rátelepítettem az IBM-es patch-elt driver-t, ami bár jól megkeverte a dolgokat (2db bluetooth ikonom van),de ma délután 4* is sikerült szinkronizálnom.
Holnap tovább tesztelem, és majd megírom az eredményt.

vas. márc. 06, 2005 21:59
platina tag

Hozzászólás 
Bibby írta:
n-f-s írta:
Én teljes mértékben megértelek és igazat adok neked. A fórum pedig pont arról kéne szóljon, hogy segítsünk egymáson...

Valóban és arról is szól.Segítjük is egymást szerintem.De ha egyszerűen nem tudunk segíteni akkor mi van?
Olvasd csak el miket írt ide Laca,mielőtt ennyire megérted őt.

Ezt az egészet az az indulatos hozzászólásom indította el, melyben megpróbáltam lebeszélni a fórumtársakat a SonyEricsson HBH-600-as headset megvásárlásáról.
Beismerem, hogy elég nyersen fogalmaztam, De a véleményemet továbbra is fenntartom a termékkel kapcsolatban saját, és közvetlen ismerősöm személyes tapasztalatai alapján.

Várom továbbra is az ötleteket, hogyan lehet tönkretenni 3-4 hónap alatt egy bluetooth headset-et, hogy a kezdeti 4-5 nap használat helyett már csak 20 percet bír az akku.

vas. márc. 06, 2005 21:45
platina tag

Hozzászólás 
n-f-s írta:
Én teljes mértékben megértelek és igazat adok neked. A fórum pedig pont arról kéne szóljon, hogy segítsünk egymáson...

Valóban és arról is szól.Segítjük is egymást szerintem.De ha egyszerűen nem tudunk segíteni akkor mi van?
Olvasd csak el miket írt ide Laca,mielőtt ennyire megérted őt.

vas. márc. 06, 2005 21:15
Hozzászólás 
Odo írta:
n-f-s írta:
...

OFF
Szimpi az aláírásod! :)

A Thomson meg egy szemét, nem márka.

Csigazabálók.

vas. márc. 06, 2005 21:15
Moderátor

Hozzászólás 
n-f-s írta:
...

OFF
Szimpi az aláírásod! :)

A Thomson meg egy szemét, nem márka.

vas. márc. 06, 2005 21:05
ezüst tag

Hozzászólás 
_Laca írta:
Bocs. Azt hittem, hogy ez egy olyan fórum, ahol meghallgatjuk egymást, kinek milyen öröme és bánata van a telefonjával kapcsolatban, és megpróbálunk segíteni egymáson...
leléptem

Én teljes mértékben megértelek és igazat adok neked. A fórum pedig pont arról kéne szóljon, hogy segítsünk egymáson, hisz legközelebb, lehet mi fogunk ki egy hibás, vagy problémás készüléket. Voltak nekem is hasonló tapasztalataim internetszolgáltatóval kapcsolatban a többi "kedves" fórumtárs, még őket védte, amikor ott még ráadásul náluk is fenn állt a hiba. de ez nem ide tartozik.
Az a baj, hogy a szinkronizálást szerintem a többség nem is használja, mert nincs rá szüksége, mivel a telszámokat sim-en tartják. Én a sim eme szolgáltatását nem is használom, mert nem kielégítő a memóriája és ez a hiba nálam is előfordult sajnos. A hibát szerintem két dolog okozhatja. Mivel írtad, hogy SP2 fenn van a gépeden és a BT-t gondolom saját driverrel használod a kettő pedig akadhat. Erre két gyógymód van. A vezérlőpultban minden BT eszközt eltávolítasz, miután uninstaláltad a BT saját driverét, majd restart, BT bedug és hagyd a win alapértelmezett drivereit a felismerésnél. A másik verzió http://www.vigiaupair.com/sp2bt_rename.zip ez a progi. Ezt telepíted és ez átnevezi a win drivereit másra, ha ezután telepíted a saját drivert, akkor menni fog azzal is. Én az első verziót használom.
A másik probléma ami nálam megoldotta, az volt, hogy az outlookban találtam egy üres bejegyzést a névjegyek közt és abba fagyott bele, miután töröltem, nálam működött, igaz csak 1 irányú szinkrónizálást engedtem neki, az outlookba nem írhat a telefon. A másik tapasztalatom az volt, hogy eccerre csak egy dolgot szinkronizálok. Külön mindent, mert így megy.
Remélem segítettem valamit :)

Ezt pedig ha van kedvetek olvassátok el, mert volt egy kis gondom a Thomson céggel, amit végül is megoldottam, de szeretném ha mások már nem bíznának bennük annyira ezek után :) http://thomson.uw.hu/ szerintem ez is jó fegyver az ilyen nagy cégek ellen, ha csinálsz egy lapot neki, amit mások elolvasnak, hisz minden elvesztett vevő érvágás lehet nekik, még ha nem is nagy :)

vas. márc. 06, 2005 21:00
Hozzászólás 
Bibby írta:
Rapidus írta:
Tapasztalta már valaki, hogy a hangokat (pl. billentyűhang) kis reccsenéssel, pattanással kezdi?

Szinte állandóan...Ha le van némítva akkoris előfordul hogy kattan,de ha fényképezek akkor pl csak az első képnél.

Úgy is mondhatnánk hogy ez természetes. Ugyanis ezek a hangok egy hangszóróra mennek ki. Sajnos ennek a technológiának ez a hátránya. Kilehetne ugyan küszöbölni, de akkor a hangok a cselekményhez képest kissé elcsúszva jelennének meg. (Hangszóróra a feszültség folyamatosan erősödve kerülne ki, így nem lenne "koppanás". Viszont ezzel legalább 1-2 másodperces késés lenne.) Ha a billentyűhangok, stb egy piezo lapra mennének ki, nem lenne reccsenés, koppanás. Az merőben más technológia. de nem is szólna olyan szépen a hangja. Bár az ,megoldható lett volna, hogy az ilyen rendszerhangok ne a hangszóróra menjen ki, de értelme nem sok lett volna.
Próbálj bekapcsolni egy zsebrádiót úgy, hogy ne reccsenjen, ne koppanjon. Elárulom, nem fog sikerülni. Ugyanez a helyzet a telefonnal is. Ha a hangszóró állandóan áram alatt lenne, (tehát ha folyamatosan lenne alapzaj) akkor nem lenne az a kis reccsenés.
Engem nem zavar, nekem teljesen természetes volt az első perctől fogva.

vas. márc. 06, 2005 20:58
platina tag

Hozzászólás 
Rapidus írta:
Tapasztalta már valaki, hogy a hangokat (pl. billentyűhang) kis reccsenéssel, pattanással kezdi?

Szinte állandóan...Ha le van némítva akkoris előfordul hogy kattan,de ha fényképezek akkor pl csak az első képnél.

vas. márc. 06, 2005 20:48
Moderátor

Hozzászólás 
_Laca írta:
Odo!

Te itt vagy a fórumon már kezdetektől. Tudhatod, hogy nem ez a stílus jellemezte a hozzászólasaimat. De egyszerűen ki vagyok akadva, hogy lassan egy éve képtelen vagyok azokat a funkciókat normálisan használni ebben a telefonban....

Nem erre gondoltam! Az nem gond, ha szidod a szervízt, céget, vagy vállalatot. Megértem, hogy nem örülsz hogy ilyet kaptál a pénzedért!
Csak a fórumtársakat is kicsit fura stílusban küldted el, ill. szóltad meg.

vas. márc. 06, 2005 19:11
Hozzászólás 
bypet írta:
Az akufresh lapról jutott eszembe, az a kis java progi, ami elvileg regenerálja az akku-t. Próbálta már vki??

A MobilEdit prgvel hogyan lehet telefonról PC re átmásolni fájlokat? Akku töltöttséget kiírja, meg a telefon imei számát, ilyen alap adatokat, de fájlokat nem tudok mozgatni.

Az az akku piszkálós progi teljesen felesleges. NiCd akkuknál még volt értelme, de lithiumnál teljesen felesleges.

vas. márc. 06, 2005 18:57
arany tag

Hozzászólás 

vas. márc. 06, 2005 12:22
platina tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Nincs arra mód, hogy felgyere Bp.-re az Evicbe, és itt intézd a szervizelést, minthogy a szolgáltatódon keresztül? Így 1 nap az átfutási idő (cserekészüléket mondjuk nem adnak)....

Sajnos több száz km-re vagyok Bp-től. Szoktam arra járni, de csak átutazás erejéig és akkor is korán reggel és késő este.
Eladáson még nem gondolkodtam komolyan, mert reméltem, hogy ezek a problémák csak egyedi esetek, tehát javítással (cserével) helyrehozhatók. Egyébkéntis részletre vettem és még nem telt le a törlesztés.
Sajnos úgy látom, hogy több szempontból sem felel meg ez a telefon nekem, bármennyire is megszerettem, de egyenlőre nem tudok jobbat.

Még egyszer megpróbálom leírni a problémámat a szinkronizálással kapcsolatban, hátha valaki mégis tud valami ötletet adni:
Windows XP Home SP2, Outlook 2002 SP3, Widcomm bluetooth dongle
A SyncStation program indításakor, megjelenik a telefonon a szinkronizálás felirat és feljön az Outlook biztonsági ablaka, hogy egy program megpróbál hozzáférni az adatokhoz. Itt megadom a maximum időtartamot, ami 10 perc. Megjelenik a szinkronizálás ablak 4 folyamatjaelzővel: Névjegyalbum, Naptár, Feladatok, Jegyzetek.
Elindul 1-2 csík, a telefon is írkálja hogy elküldött bejegyzések xy.
Egyszer csak megjelenik egy felirat a kijelzőn: Hiba a munkamenetben.
A Syncstation is kiírja, hogy a szinkronizálás hibával meállt.
A hibás szink. után azt veszem észre a telefonon, hogy 2-3 bejegyzést megduplázott. Tehát pl. Mentők számból van 3 db is. És még van néhány "favorit" név amiket duplázni szokott, de semmi összefüggést nem találtam köztük.

vas. márc. 06, 2005 12:11
ezüst tag

Hozzászólás 
Az akufresh lapról jutott eszembe, az a kis java progi, ami elvileg regenerálja az akku-t. Próbálta már vki??

A MobilEdit prgvel hogyan lehet telefonról PC re átmásolni fájlokat? Akku töltöttséget kiírja, meg a telefon imei számát, ilyen alap adatokat, de fájlokat nem tudok mozgatni.

vas. márc. 06, 2005 10:46
a fórum lelke

Hozzászólás 
_Laca írta:
Ki vagyok akadva a garanciális ügyintézés menetén és a tehetetlenségen, hogy még csak lehetőségem sincs elmondani, hogy mi a problémám (ugyanis megmondták a témobilnál, hogy ne is írkáljak több ilyen hibaelemzést, mert ők azt nem vehetik át, és nekik kimondottan tilos ilyeneket továbbküldeni).
Csak annyit szeretnék, hogy ébresszen a telefon, amikor kell, és tudjam végre szinkronizálni az adatokat az Outlook-al. Olyan nagy kérés ez?
A headset-ről jobb ha nem is beszélünk. Majd Ti is megtapasztaljátok, ha elérkezik az ideje...

Nincs arra mód, hogy felgyere Bp.-re az Evicbe, és itt intézd a szervizelést, minthogy a szolgáltatódon keresztül? Így 1 nap az átfutási idő (cserekészüléket mondjuk nem adnak). És ott elmondhatnád a gondodat, bajodat (bár a csaj, aki átvette tegnapelőtt a telómat, sokat nem értett abból, amit elmondtam). De itt talán nem vágják a kukába a lapodat, ha írsz valamit a tapasztalataidról, és mellékeled a telefonhoz. Szerintem ez a technikus munkáját is megkönnyítené.

vas. márc. 06, 2005 10:14
arany tag

Hozzászólás 
probált valaki akufresh lapocskát a k700al? eredmény?

vas. márc. 06, 2005 9:16
vas-tag

Hozzászólás 
_Laca, én megértelek :) kb. hasonlók történtek velem a t-nél egy ST55-ös ügyében ... igazából mindenre jó volt, csak arra nem amiért vettem :wink: a megvétel utáni 2 hónapban 7 napig volt nálam, a többit szervizben töltötte ... aztán eladtam. Most K700i-m van és vodás .... 8)

vas. márc. 06, 2005 7:07
platina tag

Hozzászólás 
Odo írta:
Nem az a baj, ha leírod mi a problémád a telefonnal. Hanem a stílusod.

Odo!

Te itt vagy a fórumon már kezdetektől. Tudhatod, hogy nem ez a stílus jellemezte a hozzászólasaimat. De egyszerűen ki vagyok akadva, hogy lassan egy éve képtelen vagyok azokat a funkciókat normálisan használni ebben a telefonban, amiért ezt a telefont választottam. Ki vagyok akadva a garanciális ügyintézés menetén és a tehetetlenségen, hogy még csak lehetőségem sincs elmondani, hogy mi a problémám (ugyanis megmondták a témobilnál, hogy ne is írkáljak több ilyen hibaelemzést, mert ők azt nem vehetik át, és nekik kimondottan tilos ilyeneket továbbküldeni).
Csak annyit szeretnék, hogy ébresszen a telefon, amikor kell, és tudjam végre szinkronizálni az adatokat az Outlook-al. Olyan nagy kérés ez?
A headset-ről jobb ha nem is beszélünk. Majd Ti is megtapasztaljátok, ha elérkezik az ideje...

szomb. márc. 05, 2005 23:04
vas-tag

Hozzászólás 
pgyuf írta:
Hátha valakit érdekel. A Vodafone-nál árult K700i-hez + 3000 Ft-ért Bluetooth headsetet is adnak pluszban. A Headset tipusa: HBH-600. Amúgy 20e körül van az ára.
Aki pedig, mint én 2-év rabság után még aláír 2 évet az az eredeti árért 70 Ft-ért kapja a bluetooth headsettel is!
Azért ez elég korrekt ajánlat. Akár egy Vfone-t dicsérő topicba is beférne. :lol:

pgyuf

Én nem értem! Nézegetem a Voda árlistát, de 32990,- 2 évvel a K700i+HBH600... Vagy emeltek volna márc. 3-al???

Kérek infot, mert ha most is 70-ért lehet venni akkor megyek és veszek én is...

Köszi előre is
Üdv
djdee

szomb. márc. 05, 2005 13:51
Moderátor

Hozzászólás 
_Laca írta:
Bocs. Azt hittem, hogy ez egy olyan fórum, ahol meghallgatjuk egymást, kinek milyen öröme és bánata van a telefonjával kapcsolatban, és megpróbálunk segíteni egymáson...
leléptem

Nem az a baj, ha leírod mi a problémád a telefonnal. Hanem a stílusod.

szomb. márc. 05, 2005 12:41
platina tag

Hozzászólás 
nekem hbh-35-öm van, azzal meg az első beszélgetés végéig marad párositva, azután lekapcsolódik......

szomb. márc. 05, 2005 11:37
arany tag

Hozzászólás 
Kár megsértődni, ha egy típust nem kedvelsz, el kell adni, és venni helyette egy máskiat. Ennyi. Én ezt tenném (de persze a K700 esetében nem teszem :D ).

szomb. márc. 05, 2005 11:22
platina tag

Hozzászólás 
leléptem

szomb. márc. 05, 2005 11:00
arany tag

Hozzászólás 
mondjuk sztem is ez már rohadtul nem érdekel senkit hogy most 20 vagy 21 percig bírja az a xar.

pén. márc. 04, 2005 22:39
platina tag

Hozzászólás 
Szerintem jó lenne ha ezt nem folytatnád laca...Nekem személy szerint nagyon nem tetszik hogy itt szapulod az SE-t.Nem azért mert az nem lehet rossz,csak CSAK! (és akkor hű maradtam a színvonaladhoz kedves földműves) Ilyen dolgokon csak én idegesítem fel magam ennyire? :evil:
Meg persze mélyen el is szomorodom... :(
Offoljuk az offot.

pén. márc. 04, 2005 22:37
platina tag

Hozzászólás 
Ma visszakaptam a telefont és a headset-et is a szervizből.

Kezdem a HBH-600 bluetooth headset szakszerű garanciális javításával:
Elvégzett javítás: akku töltés!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :?: Ezek is hülyének néznek!!!
Természetesen leteszteltem: 20 percig bírta 0 készenléti idővel. A papírja szerint 4 órát!!! kellene bírnia! Viszem vissza.

Telefon javítás: szoftver rátöltés, bluetooh teszt, tesztelés GSM hálózaton
Mondanom sem kell, hogy semmi mást nem csináltak vele, a bt hiba ugyanúgy megvan, az ébresztési tesztre kell 1 hét. Összepároztatták egy T630-assal, az látszik, mert nem törölték ki a saját eszközökből.
Talán a billentyűzetét kicserélték, mert mintha keményebb lenne... de azzal semmi bajon nem volt. :cry:

Szóval el vagyok keseredve...

pén. márc. 04, 2005 22:25
platina tag

Hozzászólás 
pgyuf írta:
...Az ME45 nem jó példa, mert negyed annyi energiára sem volt szüksége az elektronikának, mint a K700-nál. Másrészt nekem is volt S45-öm, ami ugye az ME45-t konszolidáltabb formája -:lol:- nem nagyon bírta 3-4 napnál tovább (azon kívül, hogy nagyon jó telefon volt!). Kizárt, hogy neked egy hétig kihúzta, persze kikapcsolva lehet.
...Hol is tudsz HBH-600-at 20 alatt? :D

Ezt utálom a legjobban, amikor valaki azt próbálja nekem bemagyarázni, hogy az én telefonom meddig bírja. Tehetsz egy szivességet!!!
Minden nap 7-23 óráig be van kapcsolva, csak éjszakára kapcsolom ki.
Minden telefonomat így használtam, a K700-at is így használom. Mellesleg én egy rossz szót sem szóltam a K700-am akku kapacitásáról. Lehetne jobb is, de így takarékos módban elfogadható.
Én a headset aksijáról beszéltem! A telefonnak szoftver (és valószínűleg hardver) hibái vannak, amiért szervizbe küldtem (2hete).

Szeretettel vár a T-Mobile WebShop 14.500.ft-os HBH-600-al.

pén. márc. 04, 2005 11:02
arany tag

Hozzászólás 
pgyuf írta:
Laca!

Abban igazad van, hogy sokat esett a műszaki termékek megbízhatósága, viszont nem csak a felső 10000 luxus eszköze a bluetooth, wlan, vagy akár egy házimozi szett.
A hibás működésre találták ki a garancia szolgáltatást.
Az ME45 nem jó példa, mert negyed annyi energiára sem volt szüksége az elektronikának, mint a K700-nál. Másrészt nekem is volt S45-öm, ami ugye az ME45-t konszolidáltabb formája -:lol:- nem nagyon bírta 3-4 napnál tovább (azon kívül, hogy nagyon jó telefon volt!). Kizárt, hogy neked egy hétig kihúzta, persze kikapcsolva lehet.

pgyuf

Az ME45-öm, még két évesen is bő 1 hétig bírta töltés nélkül. Persze kikapcsolt kijelző világítással, mert tökéletesen olvasható volt, mind az M35, mind az ME45 ledek nélkül. Az éjszakai murikhoz pedig egy hotkey volt rendelve és egy gombnyomással bekapcsolt a világítás... és úgy is maradt... Amíg aludtam ki volt kapcsolva... (A telefonszámlám T-Mobilosként most is 8-13 ezer HUF között változik... tehát használom) Mostani kb. fél éves K700-am úgy 4 napot bír ki R2L-es szofttal.

pén. márc. 04, 2005 8:26
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 4686 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 94  Következő