Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. nov. 17, 2024 15:15

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 588, 589, 590, 591, 592, 593, 594 ... 785  Következő
OFF TOPICOK GYŰJTEMÉNYE 
Szerző Üzenet
Moderátor

Hozzászólás 
Na igen, eme megasztárok közül senki nem állná meg a helyét egy kórusban.
Ha már olyan jóban vagy a Pici bácsival akkor ezeket is mond már el neki.

vas. ápr. 17, 2005 16:54
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Óhh, ezek régtől ismert dolgok! Nekem gyanús is ez az egyház... (vö. "a katolikus egyház örök és változatlan" vs. "a pápa munkája az egyház megreformálásában")

A Spektrumon volt is film az rk. egyház által kimentett náci háborús bűnösökről - pl. kimentették az usztasa állományt Dél-Amerikába (vö. rk. usztasák vs. gk. csetnikek)

vas. ápr. 17, 2005 16:47
Moderátor

Hozzászólás 
Odo írta:
Egy kórusba más énekelni, mint szólóban. Azt hiszem ebben még Macika is egyetért velem.
Tótha Gabinak nincs hangja? Ezt állítod?

Igen, egy kórusbaN énekelni valóban más, mint szólóban, kierősítve, gépzenére. Sokkal nehezebb. :)
Persze nem akarom túlságosan leértékelni a produkciókat, de sajna az egész nem több, mint egy jó színvonalú karaokee-party. Csak mi nem látjuk a szöveget futtató monitort.

Egy énekkarba bekerülni egyébként egy szál hangon, szólóénekléssel lehet. Mikrofon és erősítő nélkül, 100%-osan natúr hangon.
Ráadásul a zenei együteseket egy tánccsoporthoz tudnám hasonlítani, ahol egyszerre kell mozdulni úgy, hogy közben nem nézhetik egymást. Iszonyat nehéz (nem is sikerül az esetek 99%-ban).
Az énekkarnál (zenekarnál is ez van) úgy kell egyszerre énekelni, hogy a hallgató hallja egyszerre, egy időben az énekhangokat, egy egésszé ötvöződve. Ha akárcsak egyetlen valaki is korábban, később, vagy más ritmusban énekel/játszik valamit, azonnal szertefoszlott a varázs, szétesett minden.
Meg kell hallgatni az ilyen segély-dalokat, amikben sok "sztár" énekel együtt, ugyanazt. Hótt szanaszét van mind, mert nem képesek figyelni egymásra. Máshogyan hajlítanak, máshogyan éneklik a ritmusokat, stb.

Aki évtizednyi idő óta csinálja a kóruséneklést, de egyáltalán a zenélést, az fél hangokból meg tudja állapítani a minőséget. Ez az amit Te nem vagy hajlandó elhinni, de hát lelked rajta.

Önmagában az még iszonyat kevés, hogy valaki tisztán énekel és van füle, ritmusérzéke.

A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Macika vas. ápr. 17, 2005 16:55-kor.

vas. ápr. 17, 2005 16:45
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
Odo írta:
Egy kórusba más énekelni, mint szólóban. Azt hiszem ebben még Macika is egyetért velem.

Más.De semmivel sem könnyebb.
Amikor szólózol,akkor egy emberre figyel mindenki,neki kell odatennie magát.De amikor egy kórus kiáll,akkor ott mindenkinek ugyanolyan jól kell tudnia a művet és óriási figyelem szükséges,hogy egy mű tényleg úgy szóljon,ahogy kell.
Felsős koromban megnyertük minden évben az év kórusa címet.Ezért rengeteget kellett dolgozni,ráadásul az osztályfőnököm volt a karnagy.Akkor nem voltam annyira boldog a sok próba és a nehéz művek miatt,de utólag sem bántam meg.Az a 8 évnyi képzés megtanított a zene szeretetére.Ehhez persze jött a kötelező hangszer tanulás is.

Hidd el,a hang nem olya dolog,hogy ha valakit "felfedeznek,mert tehetség",akkor onnantól kész van és hajrá karrier.A legnagyobbak is naponta gyakorolnak,és sok évet szánnak hangképzésre.Nem véletlenül :wink:

Én nem vagyok egyik látott résztvevőtől sem elájulva.Hasonló hanggal rendelkező fiúcskákat és leányzókat valszeg bármely suliban találni.
Nálunk volt,akinek már hetedikben megmondták,hogy olyan hangja van,hogy ihaj...de ha komolyan akarja csinálni,akkor szánja rá a köv. 10-15 évét a hangképzésre.Instant jóhang nincs.

vas. ápr. 17, 2005 16:44
Moderátor

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Hát gyerekek... Az egyház sem kivétel. Elkezdődött... Ez az emberiség tényleg megérett a "gyehennára"... :(
...
Teljes cikk: http://www.hirado.hu/cikk.php?id=33082

:( :( :(

vas. ápr. 17, 2005 16:29
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hát gyerekek... Az egyház sem kivétel. Elkezdődött... Ez az emberiség tényleg megérett a "gyehennára"... :(

"...A Hitlerjugend tagja volt a pápai trón egyik lehetséges várományosa, Joseph Ratzinger bíboros. Arról azonban nincsenek adatok, hogy atrocitásokban is részt vett volna, sőt, Magyarországon dezertált a német hadseregből - írta a The Sunday Times..."

Teljes cikk: http://www.hirado.hu/cikk.php?id=33082

vas. ápr. 17, 2005 16:28
Moderátor

Hozzászólás 
pampika írta:
CineDOG írta:
Tudod.... van az a pénz, amiért korpás a hajam....

Én is ezt akartam írni :wink:

@Odo:Én hugom révén láttam eme csodából kb. kétszer fél órát :? És hidd el,akik ott vannak,azok nem azért vannak ott,mert olyan fene jó hangjuk van...
Van összehasonlítási alapom,mivel 8 év ének-zene tagozatos iskola,rengeteg kórusverseny van mögöttem, kb. 11 éve éneklek kórusban.És azért egy komolyabb kórusban elvárás,hogy legyen hangod,ott egy vagy a sokból és senkit sem izgat,hogy "sztár" akarsz-e lenni,ha nincs hangod :!:

vas. ápr. 17, 2005 16:28
Moderátor

Hozzászólás 
nokia.6230 írta:

Nagyon kíváncsi lennék, hogy a Megaszar "sztárjai" hol lesznek 40 év múlva! Vagy akár 4 hónap múlva...........

Hasonlatod gusztustalan...

4 hónap múlva? Nézd meg Tóth Verát és Oláh Ibolyát.

Igen, hajlandó vagyok időt áldozni a műsorra, mert jó. S Te meg halgass nyugodtan Ennio Morriccone-t, akit egyébként én is nagyon szeretek.

vas. ápr. 17, 2005 16:24
arany tag

Hozzászólás 
:shock: :shock: :shock: :shock:
Egyeltalán nem.
A befutási arány érdekelne.

vas. ápr. 17, 2005 16:18
platina tag

Hozzászólás 
Ugye nem azt akarod állítani, hogy az általam említett három példánál NAGYOBB sikereket fognak elérni a Megaszar "sztárja"? De erre majd úgyis csak 40 év múlva kapunk majd választ. Majd akkor visszatérünk a témára.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 6230 vas. ápr. 17, 2005 16:18-kor.

vas. ápr. 17, 2005 16:14
gyémánt tag

Hozzászólás 
CineDOG írta:

Én is ezt akartam írni :wink:

@Odo:Én hugom révén láttam eme csodából kb. kétszer fél órát :? És hidd el,akik ott vannak,azok nem azért vannak ott,mert olyan fene jó hangjuk van...
Van összehasonlítási alapom,mivel 8 év ének-zene tagozatos iskola,rengeteg kórusverseny van mögöttem, kb. 11 éve éneklek kórusban.És azért egy komolyabb kórusban elvárás,hogy legyen hangod,ott egy vagy a sokból és senkit sem izgat,hogy "sztár" akarsz-e lenni,ha nincs hangod :!:

Amúgy az egész műsor népbutításra kiválóan alkalmas.Lehet smst küldeni,lehet könyvet,cd-t venni,sőt még bugyi(jajj,nem is,megasztár színű) karkötőt beszerezni.Tiszta jó,nem?Mi lenne velünk nélkülük?

A végén meg úgyis a csaj fog nyerni.A zsűri(ugye Soma kivételével férfi) mit kezdene egy fiú győztessel a színfalak mögött :twisted:

vas. ápr. 17, 2005 16:14
arany tag

Hozzászólás 
nokia.6230 írta:
Most több hirtelen nem jut eszembe, de ha akarod, utánanézek, és becsatolom a listát.

De a teljes lista lenne csak az érdekes!
Meg a kritérium, hogy kit tekintünk befutottnak! :twisted:

vas. ápr. 17, 2005 16:11
platina tag

Hozzászólás 
Ha nekem fizetnének, akkor természetesen én is végigszenvedném :)

Nem mindenki lett szupersztár a ki mit tud és az ed sullivan show szereplőiből, de vannak bőven. Pl. szerintem itthon kern andrás viszonylag szép karriert futott be, az ed sullivan show szereplőiből pedig pl. elvis presley vagy jim morrison (vagyis inkább a doors együttes). Most több hirtelen nem jut eszembe, de ha akarod, utánanézek, és becsatolom a listát.

vas. ápr. 17, 2005 16:06
arany tag

Hozzászólás 
nokia.6230 írta:
De itt is vannak kivételek! Mondok egy példát, hogy értsük miről van szó! Én még soha életemben nem ittam pis*t és soha életemben nem ettem sz*rt. És ezen is nem vagyok hajlandó változtatni!

Idézet:
És őszintén sajnálom a zsűritagokat, mert van köztük igazi művész, és ennek ellenére el kell vállalniuk ilyen sz*rságokat a pénz miatt, mert ez egy ilyen ország.

No akkor összefoglalva:
te vagy szerencsés és ők szerencsétlenek, mert neked nem kell és nekik kell
vagy
te vagy gerinces és ők nem?
Idézet:
Az ötlet elvileg nem lenne rossz, mert ha jól tudom, régen volt olyan, hogy KI MIT TUD, vagy pl. az USA-ban volt az ED SULLIVAN show. Csakhogy ezeken a műsorokon IGAZI tehetségek szerepeltek, SAJÁT produkcióval, és ÉLŐ zenével illetve műsorral. Azok az emberek, akiket ezeken a műsorokon fedeztek fel, vagy itt indultak el, vagy itt robbantak be a köztudatba, még ma is sztárok, 30 - 40 év elteltével is.

Tehát azt mondod, hogy mindenki, aki a fent felsorolt műsorokban "berobbant", az vitte is valamire? (Csak halkan jegyzem meg: Ullman Mónika) Ha nem, akkor mi is a baj?

vas. ápr. 17, 2005 15:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hihi... Jól elvagytok ezzel a médiacsodával. :) Töredelmesen bevallom, hogy elkezdtem nézni a megacsodát, de mivel Soma "művésznőtől" elapad a tejem, ezért amikor elkezdte "magasanszántó és mélyröptű" előadását a nedves bugyijáról, illetve a rockzene tökeinek kereséséről, átficcentem a filmmúzeum csatornájára, ahol 1970-71-es Santana slágereket nyomtak akkori felvételekről. (Black Magic Woman és társai...) Bevallom ottragadtam... :)

vas. ápr. 17, 2005 15:52
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
A zseniket csak fel kell fedezni és máris egyenrangú művészek azokkal, akik 15-20 évet tanultak.

Ez azért nem így van - papírforma szerint sem. Kb. fél óra tiszta játékidőt élveztem végig egy gép beüzemelése közben n részletben, de pont láttam, amikor az egyik versenyzőt azzal a lekiismeret-nyugtató indokkal menesztették, hogy ez a műsor tehetségkutató, ő meg már vitte valamire, most kapott egy kis gyorítást, a többiek had nyomuljanak. Egyenrangúságról, művészetről szó sincs - "előadóművészek" :lol:
Macika írta:
Sajnos ebből a szempontból csődközeli állapotban van országunk, itt ma sztárrá, művésszé lenni elég egy VV/BB, és már Majka művész úr és Pongó művész urakkal találjuk szembe magunkat.

Ja, meg úrnak szólítják a rablót is - no és akkor mi van? Az igazi úr a pokolban is úr, nem? :lol: Ezek az emberek megkapták a 15 percüket, kovácsolhattak belőle amit tudtak - futnak még egyébként?
Nagy a tipródás a frontvonalban, sok a lé, sokat kérnek érte. Ha kell ez az ismertség, elismertség - ezt kell tenni érte. Ingyen nem adnak semmit sem.
Macika írta:
Pont úgy, mint a Szerencsejáték Rt egyik igazgatójának a kijelentése (aki egyébként zenekarunk kuratóriumának az elnöke volt még nemrég), mely szerint ők nem támogathatnak csak olyan kultúrát, ami korszerű.

Tökéletesen igaza van a maga szempontjából - az ilyenfajta támogatás reklám és a jó reklám a célcsoportnak szól és vásárlásra ösztönöz. Ha olyan jó amit csinálsz, biztosan megélsz a jegybevételből is, nem? 10 milla magyarból egypár csak tudja, hogy mi a jó, és azért fizet, nem?

vas. ápr. 17, 2005 15:48
platina tag

Hozzászólás 
Odo írta:
Amúgy meg Presser már mindent elért, semmi szüksége ilyenekre. Azért van ott, mert élvezi.

Jézus Mária, és ezt Te el is hiszed amit írtál?
Ezt inkább hagyjuk, jó?!??!

És képzeld el, vannak dolgok, amiket 10 perc után is meg lehet ítélni!
Ugyan általában igaz az az állítás, hogy próba után mondjunk csak véleményt, mert aki nem próbálta, az nem is tudhatja, milyen.

De itt is vannak kivételek! Mondok egy példát, hogy értsük miről van szó! Én még soha életemben nem ittam pis*t és soha életemben nem ettem sz*rt. És ezen is nem vagyok hajlandó változtatni! Mégis egyértelműen tudom, hogy undorító lenne az íze! Tehát, próba nélkül is lehet véleményt mondani! Na pont ez a helyzet a Megaszar műsorral is! Bőven elég volt belőle 10 perc, hogy tudjam, nagy f*s az egész. És őszintén sajnálom a zsűritagokat, mert van köztük igazi művész, és ennek ellenére el kell vállalniuk ilyen sz*rságokat a pénz miatt, mert ez egy ilyen ország.

Részemről a téma lezárva! Ha neked tetszik a Megaszar, és Te hajlandó vagy az életedből heti 2 órát ilyen sz*rságokra elpazarolni, akkor csak nyugodtan. Szíved joga.

Én inkább ezen 2 óra alatt meghallgatok egy Bob Dylan vagy Morricone CD-t. Az inkább nevezhető kultúrának és tartalmas szórakozásnak, mint ez a Megatrutyi.

Az ötlet elvileg nem lenne rossz, mert ha jól tudom, régen volt olyan, hogy KI MIT TUD, vagy pl. az USA-ban volt az ED SULLIVAN show. Csakhogy ezeken a műsorokon IGAZI tehetségek szerepeltek, SAJÁT produkcióval, és ÉLŐ zenével illetve műsorral. Azok az emberek, akiket ezeken a műsorokon fedeztek fel, vagy itt indultak el, vagy itt robbantak be a köztudatba, még ma is sztárok, 30 - 40 év elteltével is.

Nagyon kíváncsi lennék, hogy a Megaszar "sztárjai" hol lesznek 40 év múlva! Vagy akár 4 hónap múlva...........

vas. ápr. 17, 2005 15:32
Moderátor

Hozzászólás 
Odo írta:
Amúgy meg Presser már mindent elért, semmi szüksége ilyenekre. Azért van ott, mert élvezi.

Hú, barátom, ezt felírom, ha megengeded, és ha legközelebb találkozom vele, megmutatom neki!

vas. ápr. 17, 2005 14:26
Moderátor

Hozzászólás 
Odo írta:
Nem, van saját véleményem, azt hiszem ezt már észre lehetett vennia fórumon... nem is értek egyett mindig a zsűrivel. Arra céloztam, hogy a bent maradtak már nagyon jók, kevés hibával.

Nehéz ez a dolog. Az átlagember (Te is) azt hiszi, hogy csak a tehetségteleneknek van szüksége évtizedekig történő tanulásra. A zseniket csak fel kell fedezni és máris egyenrangú művészek azokkal, akik 15-20 évet tanultak.
Sajnos ebből a szempontból csődközeli állapotban van országunk, itt ma sztárrá, művésszé lenni elég egy VV/BB, és már Majka művész úr és Pongó művész urakkal találjuk szembe magunkat.
Ez nekem kicsit igazságtalannak tűnik, és rosszul esik.
Pont úgy, mint a Szerencsejáték Rt egyik igazgatójának a kijelentése (aki egyébként zenekarunk kuratóriumának az elnöke volt még nemrég), mely szerint ők nem támogathatnak csak olyan kultúrát, ami korszerű.

Korszerű kultúra pedig = igénytelen, repetitív, dufta zene.
A kereskeldelmi TV-k képesek kicsit felkavarni az állóvizet (akár jó irányba is), de a közizlésen ez jottányit sem fog változtatni.

vas. ápr. 17, 2005 14:22
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ha kecskeméti, akkor GAMF.

vas. ápr. 17, 2005 14:18
Moderátor

Hozzászólás 
Sulla írta:
Macika írta:
Sosem felejtem el, valamikor a 80-as évek végefelé volt egy filmforgatás a Nyugatiban (a történet valószínűleg a Tanácsköztársaság után játszódhatott).

Akkor.

Ha ma mennél oda, akkor valami "biztonsági" ember hessegetne el, hogy semmi keresnivalód ott.

S

Valószínűleg igen.
Sajnos a filmet nem láttam, hogy volt-e értelme...

vas. ápr. 17, 2005 14:01
Moderátor

Hozzászólás 
Macika írta:
Odo írta:
nokia.6230 írta:
De Presser Gábor, ha jól tudom, zsűri tag, és nem ő áll ki a színpadra hang nélkül mások dalait kornyikálni. Nem a zsűrivel van gáz, hanem az "előadókkal".

Azt írtad, ez a zene, művészek megalázása. Presser ott ül a zsűriben, s szerinted nem szólna ha sz.arul énekelnének. Nevetséges.
10 percet láttál az egész műsorból, de meg tudtad állapítani, hogy az összes fellépőnek milyen hangja van. No comment.

Ezzel elárulod, hogy fogggggalmad sincs a zenéről, ha egy általad elfogadott ember azt mondja valamire, hogy jó, akkor bééégeted, hogy jóóóóó, ha ő azt mondja valamire, hogy rossz, akkor fújjolsz vele.
Saját vélemény híján mindig keresel olyat, akinek elevickélsz a kölcsönvett véleményén?

Nem, van saját véleményem, azt hiszem ezt már észre lehetett vennia fórumon... nem is értek egyett mindig a zsűrivel. Arra céloztam, hogy a bent maradtak már nagyon jók, kevés hibával.

vas. ápr. 17, 2005 13:54
platina tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Sosem felejtem el, valamikor a 80-as évek végefelé volt egy filmforgatás a Nyugatiban (a történet valószínűleg a Tanácsköztársaság után játszódhatott).

Akkor.

Ha ma mennél oda, akkor valami "biztonsági" ember hessegetne el, hogy semmi keresnivalód ott.

S

vas. ápr. 17, 2005 13:49
Moderátor

Hozzászólás 
Odo írta:
nokia.6230 írta:
De Presser Gábor, ha jól tudom, zsűri tag, és nem ő áll ki a színpadra hang nélkül mások dalait kornyikálni. Nem a zsűrivel van gáz, hanem az "előadókkal".

Azt írtad, ez a zene, művészek megalázása. Presser ott ül a zsűriben, s szerinted nem szólna ha sz.arul énekelnének. Nevetséges.
10 percet láttál az egész műsorból, de meg tudtad állapítani, hogy az összes fellépőnek milyen hangja van. No comment.

Ezzel elárulod, hogy fogggggalmad sincs a zenéről, ha egy általad elfogadott ember azt mondja valamire, hogy jó, akkor bééégeted, hogy jóóóóó, ha ő azt mondja valamire, hogy rossz, akkor fújjolsz vele.
Saját vélemény híján mindig keresel olyat, akinek elevickélsz a kölcsönvett véleményén?

Egyébként hozzáértő fülnek nem kell 1 percet sem hallani.

A zenekarunknál próbajátékon szoktuk mondani (mondjuk ott viccesen), hogy fölösleges 40 perces műsorral készülni egy pályázónak, hiszen egyetlen tartott hangból kiderül, ki milyen zenész. És - ha ez némi túlzás is - van benne igazság.
Persze nem tudod, hogy mi az hogy tartott hang, de hagyjuk, nem ez lesz amibe bele fogsz kötni.

Pressert egyébként nagyon tisztelem, ismerjük egymást úgy 1984 óta, (még Debrecenben, az Omega-LGT-Beatrice közös produkció előkészületeikor ismerkedtünk meg, én még mint tátott szájú ifjonc). Aztán volt a Sztracsatella film, amiben játszottam, annak ő volt az egyik zeneszerzője, meg a Tisza Bea "edzéspartnere".
Mértékadó a véleménye, ragyogó zenész a maga műfajában. Sajnos azonban a prostitúciónak ő sem tudott ellenállni. Mint ahogy - bizonyára - mindannyian tennénk, ha egy olyan összeggel kívánnák megterhelni a bankszámlánkat, amiért máskor akár 1 évet is kellett dolgoznunk.

vas. ápr. 17, 2005 13:46
Moderátor

Hozzászólás 
Macika írta:
Odo írta:
Vagyunk itt páran nálam, de senki nem hiszi el hogy kerelyfe pap lenne ezen hozzászólás után.

Mi jópáran ismerjük személyesen kerelyfe-t. Az meg hogy Te mit hiszel, az a Te dolgod.
És jó lenne, ha csak a saját nevedben írnál le okosság-kinyilvánítást.
Nem érezheted a tarkódon a mögötted állók leheletét. Vagy ha igen, akkor az más miatt van.

Örülnék, ha befejeznéd irányomban való mindennemű alpári megjegyzéseidet. A fórum nem a tied, hiába hiszed azt.
Más véleményét miért ne írhatnám le? Ha megint figyelmesen olvasnál, leírtam hogy én elhiszem. Az már más kérdés, hogy mit gondolok.

vas. ápr. 17, 2005 13:43
Moderátor

Hozzászólás 
Odo írta:
Vagyunk itt páran nálam, de senki nem hiszi el hogy kerelyfe pap lenne ezen hozzászólás után.

Mi jópáran ismerjük személyesen kerelyfe-t. Az meg hogy Te mit hiszel, az a Te dolgod.
És jó lenne, ha csak a saját nevedben írnál le okosság-kinyilvánítást.
Nem érezheted a tarkódon a mögötted állók leheletét. Vagy ha igen, akkor az más miatt van.

vas. ápr. 17, 2005 13:37
Moderátor

Hozzászólás 
McLaca írta:
kerelyfe írta:
Menyországturisztja
Ez egy kicsit más, mint amit valószínűleg eredetileg írni akartál. ;)

A 13-as vágány melletti részen volt a falra felrakva egy óriási felirat, ami így szólt: "Csonka Magyarország nem ország, egész Magyarország menyország!"
Így, 1 db ny-nyel.
Már akkor is nagy pofám volt, így odamentem az egyik felelősnek tűnő emberkéhez és szóvá tettem, hogy ha már Hazánkról forgatnak filmet, akkor ne hagyjanak benne ilyen ****.
A forgatás leállt, más snittekkel folytatták, 2 nap múlva már új tábla volt, immár helyesen. :))

vas. ápr. 17, 2005 13:34
Moderátor

Hozzászólás 
T68m írta:

nem láttál még? Nézzél szét pl.:
http://www.mozi.hu/pls/ci/cinema.list_d ... ounty_id=1

Khmm, arra lettem volna kiváncsi, hogy Neked mi a normális film. Amúgy még jóhogy nem adnak tvbe olyan filmet, ami jelenleg moziba fut. (Amúgy baráti, 1200 Ft-os áron).

vas. ápr. 17, 2005 13:26
a fórum lelke

Hozzászólás 
Odo írta:
T68m írta:

Hülye kérdés! Annyi pénzért én is ott ülnék, dícsérném.

A rosszakat érdekes nem dícsérték.

nem is volt elvárás, hogy mindenkit dícsérjenek. Attól életszerű, hogy az elején kiszórják a többséget, a végén meg egekig marasztalják a bennmaradókat és persze a műsort.

Odo írta:
Milyen a normális film?

nem láttál még? Nézzél szét pl.:
http://www.mozi.hu/pls/ci/cinema.list_d ... ounty_id=1

vas. ápr. 17, 2005 13:16
Profil Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
T68m írta:

A rosszakat érdekes nem dícsérték.

vas. ápr. 17, 2005 13:05
a fórum lelke

Hozzászólás 
Odo írta:
nokia.6230 írta:
Nem nézem rendszeresen, csak egyszer egy bnõm akarta, hogy szombat este ezt nézzük. Tíz percig bírtam, aztán távoztam a szobából és azóta se a mûsort, se a nõt nem láttam újra, hála Isten.

Indoklás? Az ízlést és a kultúrát nem indokolni kell.
Miért megalázás? Kérdezz meg egy igazi mûvészt, egy igazi zenészt, és akkor majd megtudod a válaszból.

Szóval szerinted Presser Gábor nem igazi mûvész, zenész. Akkor ki az, ha Õ nem???

vas. ápr. 17, 2005 13:01
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
nokia.6230 írta:
A lerészegedésben még mindig több a kultúra, mint a Megaszarban.

főleg, ha az baráti társasággal, sakkal, zsugával párosul. Esetleg karaokézni is elmehet az ember, akkor a zenei élménye is megvan, reklámmentesen.

vas. ápr. 17, 2005 13:00
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Aki tud, SEGÍTSEN!!! Egy gyermek életéről van szó!
Az ötéves és kilenc hónapos, korondi Veres Szidónia-Krisztina leukémiában szenved. A kislányt Temesváron ápolják, és Magyarországra készülnek vele, hogy donort keressenek a csontvelő-átültetéshez, családtagjai ugyanis nem alkalmasak donornak. Szidónia édesanyját azzal biztatták, hogy amennyiben sikerül minél hamarabb donort találni, akkor a lánykának kilencvenszázalékos esélye van a túlélésre. A Veres családnak most 1400 euróra van szüksége a magyarországi vizsgálatokra, kezelésekre és a donor megtalálásához szükséges felajánlásra. Arra kérik az embereket, pénzadományaikkal segítsék kislányuk kezelését.

Link: http://erdely.ma/jotekonysag.php?id=9901

vas. ápr. 17, 2005 12:59
Moderátor

Hozzászólás 
T68m írta:

persze, egy normális film levetítése sok pénzbe kerül. Benyomni egy ilyen gagyi sz.a.r.t, amiért még fizetnek is a nézők, tiszta haszon.

Milyen a normális film?

vas. ápr. 17, 2005 12:59
a fórum lelke

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Szerintem a hazai TV csatornák legjellemzõbb vonása, hogy szombat estére NEM TUDNAK/AKARNAK semmi normális filmet, mûsort betenni.
Ha van valami normális film, az tuti hogy a 4. ismétlés.
De legalább ilyenkor megnövekszik a mozik látogatottsága.

persze, egy normális film levetítése sok pénzbe kerül. Benyomni egy ilyen gagyi sz.a.r.t, amiért még fizetnek is a nézők, tiszta haszon.

vas. ápr. 17, 2005 12:58
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
KaRFiol írta:
McLaca írta:
Ebből kifolyólag adtam a WiFi-nek 64 bites WEP titkosítást, random kulccsal, így rádión csak eme kód ismeretében lehet csatlakozni. Az admin jelszó és login maradt egyenlőre gyári, mivel ezt úgyis csak akkor lehet megváltoztatni, ha csatlakozik valaki, azt meg kulcs ismeretében nem fog tudni.

A WEP kulcs köztudottan semmit sem ér, ha valaki be akar jutni hozzád. A helyedben feltolnám a titkosítást 128bit-re és admin jelszót egyből megváltoztanám.

http://www.huwico.hu/node/view/567

Elolvastam.
Ezek után gyakorlatilag a 64 bitet is leszedhetném, nem? Mondjuk azért kicsit paranoid csak rögtön azt feltételezni, hogy egyből húsz hekker cuppan rá a routeremre, mondjuk rögtön a szomszéd, aki még a biosát sem tudja beállítani.
A saját hálózatomon kívül még valami Intelnetes látszik, ő egy szolgáltató, úgy tudtam, mikrón nyomja, de a jelek szerint wifin is.
Többit később, mennem kell.

Üdv!

vas. ápr. 17, 2005 11:49
a fórum lelke

Hozzászólás 
Odo írta:
CineDOG írta:
Nem tudom a nevét. Nem figyelem én azt a műsort.

Műsoron kívül gondoltam. (nem figyeled, nem is ismered :wink: )

Pl: Presser

vas. ápr. 17, 2005 11:17
platina tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
Ebből kifolyólag adtam a WiFi-nek 64 bites WEP titkosítást, random kulccsal, így rádión csak eme kód ismeretében lehet csatlakozni. Az admin jelszó és login maradt egyenlőre gyári, mivel ezt úgyis csak akkor lehet megváltoztatni, ha csatlakozik valaki, azt meg kulcs ismeretében nem fog tudni.

A WEP kulcs köztudottan semmit sem ér, ha valaki be akar jutni hozzád. A helyedben feltolnám a titkosítást 128bit-re és admin jelszót egyből megváltoztanám.

http://www.huwico.hu/node/view/567

vas. ápr. 17, 2005 11:15
Moderátor

Hozzászólás 
CineDOG írta:

Műsoron kívül gondoltam. (nem figyeled, nem is ismered :wink: )

vas. ápr. 17, 2005 11:13
a fórum lelke

Hozzászólás 

vas. ápr. 17, 2005 11:09
Moderátor

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Hopp, kimaradt egy NEM. ... nem nekik megfelelő számot kellett előadniuk.

És nyekeregtek. Én már csak ilyen zeneileg műveletlenül tudom magam kifejezni.

Ki az aki számodra nem nyekereg?

vas. ápr. 17, 2005 11:04
a fórum lelke

Hozzászólás 
Hopp, kimaradt egy NEM. ... nem nekik megfelelő számot kellett előadniuk.

És nyekeregtek. Én már csak ilyen zeneileg műveletlenül tudom magam kifejezni.

vas. ápr. 17, 2005 10:43
Moderátor

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Persze lehet azért, mert nekik megfelelő számot kellett előadniuk.

Megfelelő szám? :shock:

Ez megint bő indok volt. Nyekeregtek.

vas. ápr. 17, 2005 10:38
a fórum lelke

Hozzászólás 
Mit indokoljak?
Tegnap odakapcsoltam az összefoglalóra, és ketten is úgy nyekeregtek, hogy rossz volt hallani. Persze lehet azért, mert nekik megfelelő számot kellett előadniuk.

Ja, és sztárt bárkiből lehet csinálni. Csak a megfelelő emberek kellenek a háttérben.

vas. ápr. 17, 2005 10:35
Moderátor

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Védjed csak , védjed csak!
Ami kaka, az kaka. Persze ettől még sokan jól szórakoznak, mint ahogy Győzikén is.

Normálisan Te sem tudod megindokolni.

vas. ápr. 17, 2005 10:28
a fórum lelke

Hozzászólás 
Védjed csak , védjed csak!
Ami kaka, az kaka. Persze ettől még sokan jól szórakoznak, mint ahogy Győzikén is.

vas. ápr. 17, 2005 10:28
Moderátor

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Ja, és múltkor akkor kapcsoltam oda, amikor a zsűri értékelt. :)

Már azon röhögtem, hogy melyik zsűritag milyen újabb módot talál a dícsérésre. Olyan erősen csontig ható seg.nyalás volt.

Mert Te mindegyik előadót utlád, így tűnik. Amúgy nem is hallottad mit értékeltek.

vas. ápr. 17, 2005 10:26
a fórum lelke

Hozzászólás 
Na amik az elején voltak: a jelentkezők helyében inkább otthon maradtam volna.

vas. ápr. 17, 2005 10:26
Moderátor

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Miért szólna Presser?

Az elején kiszórták a minősíthetetlen előadókat. Azóta is megmondták, ha valami nem tetszett nekik.
A döntőkre pedig tényleg a legjobbak maradtak.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Odo vas. ápr. 17, 2005 10:28-kor.

vas. ápr. 17, 2005 10:25
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ja, és múltkor akkor kapcsoltam oda, amikor a zsűri értékelt. :)

Már azon röhögtem, hogy melyik zsűritag milyen újabb módot talál a dícsérésre. Olyan erősen csontig ható seg.nyalás volt.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára CineDOG vas. ápr. 17, 2005 10:25-kor.

vas. ápr. 17, 2005 10:24
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.   [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 588, 589, 590, 591, 592, 593, 594 ... 785  Következő