|
Szerző |
Üzenet |
Odo
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 9661 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
És ezt az egész fórumnak tudnia kell?
|
hétf. ápr. 18, 2005 10:03 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 3846 Tartózkodási hely: warezlinks.eu -> McDuma fórum -> OFF topic
|
skynet írta: ...tehát lehet, hogy jó hangja van, de szerintem ocsány hangszínen énekel. ugyanúgy, mint a nővére... Ezen lehet, de felesleges vitatkozni: kinek a pap kinek a papné... Ha bánt a hangszíne, ez "egyéni szocprobléma". Pl.: Kate Bush hangjától a falra tudnék mászni, más meg rajong érte... skynet írta: 2. ha 17 éves, ha nem, akkor is buta nem mondtam, hogy én, vagy a többi megasztár (pl ibolya) okosabb lenne nála a korral. Ezt lehet, hogy nem fogtam: a mai átlagos 17 évesekhez képest érted, hogy buta? Igazából nem hallottam vele olyan beszélgetést, amiből ezt meg tudnám ítélni megnyugtatóan akár csak a magam számára is... Meg aztán a megasztár műsorvezetőinek hülye kérdéseire IMHO csak hülye válaszokat lehet adni... skynet írta: 3. a "benne leszek a tv-ben"-ből még nem bírtam végignézni 10 másodpercnél többet. ez a hajós már elsüllyedt Ezt nem csodálom. A legutóbbit végignéztem, egyszerűen nem akartam elhinni, hogy az első, második "szám" nem véletlenül maradt benne. Aztán rá kellett jönnöm a műsor logikájára, bevallom nem volt egyszerű. (hiába! öregszem...) De a "zsüri"(?) teljes személyzete aztán helyre tette nálam a dolgokat... skynet írta: 5. szerintem!
Szerintem is!
|
hétf. ápr. 18, 2005 9:58 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Most jött meg a Sony DSC P200 digitális fényképezőgépem.
Nagyon király kis gép! Made in Japan.
|
hétf. ápr. 18, 2005 9:45 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2934 Tartózkodási hely: Kecskemét/Budapest
|
Most érkeztem Erdélyből.
Gyönyörű volt!
|
hétf. ápr. 18, 2005 9:36 |
|
|
Sulla
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 999 Tartózkodási hely: on-line
|
T68m írta:
"Mélyen meg vagyunk rendülve azok viselkedése miatt, akik a történelem folyamán szenvedést okoztak az Önök testvéreinek és kérjük az Önök bocsánatát. Elkötelezetten keressük a valódi barátságot a Szövetség Népével"
Próbáljunk meg egy picit időzni eme kijelentés felett! Szerinted ez mit jelent? Azt, hogy a keresztény egyház üldözte a zsidókat? Esetleg csak nem annyira "hatékonyan" mentette őket, mint a nácikat? Én ezeket valahogy nem látom benne.
Én ezt úgy értem, hogy VALAKIK szenvedést okoztak a zsidóknak, és mi mint keresztény emberként kérjük a bocsánatot. Bocsánatot az elszenvedett fájadalomért, a megnyugvásért, az emberek közötti megbékélésért.
Imádom a logikádat. A pápa bocsánatot kér MÁSOK nevében? VALAKIK szenvedést okoztak, és a katolikus egyház a nevükben kér bocsánatot. Ez jó.
Szerinted kik azok a "VALAKIK", akik ugye nem kersztények, akik szenvedést okoztak? Moszlimok? A rómaiak? A buddhisták? Vagy önnmaguknak okozták a zsidók a szenvedést, hogy utána emlegethessék sokáig, mert ennyire furmányosak?
S
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Sulla hétf. ápr. 18, 2005 9:39-kor.
|
hétf. ápr. 18, 2005 9:34 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 3846 Tartózkodási hely: warezlinks.eu -> McDuma fórum -> OFF topic
|
skynet írta: Odo írta: Tótha Gabinak nincs hangja? Ezt állítod? a kérdés nem hozzám szólt, de hadd válaszoljak (hiszen nem PÜ-ben tetted fel a kérdést). van hangja, mint mindenkinek, aki nem néma. de hogy jó hangja lenne, attól nagyon messze van szegényke! képzetlen a hangja, és nagyon buta szegényke, így nem igazán tudja ellensúlyozni ezen hiányosságát. Azt hiszem, hogy most igaz az a mondás, hogy:"... ha hallgattál volna..." Nagyon összekeversz dolgokat.
Annak a leányzónak félelmetesen jó hangja van. Hang, mint ének alapanyag. Egyszerűen kincs van a torkában. Ezt a kevéssé zeneértők is megmondják. De ne keverjük össze a vele született istenáldotta tehetséget, a kemény melóval kiszenvedett művészettel. Hogy jön ide a hang képzetlensége? Egyelőre egy veleszületett adottságról, lehetőségről beszélünk.
Egy botfülű, tehetségtelen fahangú emberkéből még Sík Olga sem tudna énekest varázsolni. A nagy kérdés most az, hogy képes lesz e kiművelni a hangját, képes lesz e heteket, hónapokat, éveket, évtizedeket gürcölni azért, hogy tisztességesen felhasználja ezt a "légből kapott adományt" Ehhez kell majd kitartás, szakmai ismeret, szorgalom, alázat, stb...
Az meg hogy buta(?): te vajon hogyan nyilatkoznál(tál) volna 17 éves korodban? Milyen okosságokkal kápráztattad volna el a nagyérdeműt? A mai tizenévesek beszédkészségéhez képest, nem is olyan rossz... Különben is ez a műsor nem akadémikusokat hivatott találni, hanem tehetségeket. Olyan tehetségeket, akik még nincsenek készen, de minden adottságuk megvan hozzá, hogy ha akarnak melózni, jó énekesek legyenek.
Persze a "világtörténelem" azért adott ellenpéldát is: Mark Knopfler, ha emlékezetem nem csal történelem, földrajz szakos tanár, Bryan May pedig "civilben" atomfizikusnak készült. De maradjunk itthon: Zorán, ha jól sejtem villamosmérnök, és lehetne hozni Kóbort, Benkőt, stb. stb. De arról még nem tudok, hogy Elvis végzettsége mi, stb. Ez a zenében valahogy nem igazán szempont.
Érdekes párhuzam, ami azért egy cseppet kiemeli, hogy műsor és műsor között milyen különbségek lehetnek: Egyszer (csak egyszer!!!) nézz végig egy megasztárt, és utána (szigorúan csak egyszer) nézz meg egy: "Benne vagyok a TV-ben" című rettenetet... A megasztárban legalább már egy valamilyen szintet elért emberkéket láthatunk, szemben a Hajós féle... nem tudom minek nevezzem...-ben.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BrOnZ hétf. ápr. 18, 2005 9:01-kor.
|
hétf. ápr. 18, 2005 8:53 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Úgy látom, csak Odónak tetszik innen a Megasztár.
|
hétf. ápr. 18, 2005 8:41 |
|
|
Tim_
platina tag
|
|
hétf. ápr. 18, 2005 5:42 |
|
|
Tim_
platina tag
|
T68m írta: Mi van Tim? Vak tyúk is talál szemet? Vagy a GDF miatt ennyire betaláltak neked? Most valamit nagyon nem ertesz vagy mar megint a folosleges szokasos kotozkodo stilusodat lathatjuk? nutellamoly írta: Ez így igaz. Sok, főként tehetősebb cég azonban első felvételi szűrőnek tkinti, hogy a diplomádat olyan helyen szerezted-e, amelyről ők úgy gondolják, hogy munka és nem pénz és csak "segg" áll mögötte.
Ez eleg szomoru, hogy sokan csipobol es sokszor tapasztalatok nelkul leirnak iskolakat, illetve embereket, koztuk olyanokat is akik adott esetben ertenek is a szakmahoz es szamukra nem csak 1 papirt jelent a diplomajuk.
Raadasul ezt a nezetet meg terjesztik is.
Ennyi erovel akar az ujsaghirdetesbe is beirnhatnak ugyanezzel a hasonlattal, hogy ciganyok kimeljenek... remelem nem e fele haladunk, bar elkeserito az a szamos eloitelet amiket kulonfele emberektol hallok.
Hogy hiany lenne informatikusbol?
En ennek csak a drasztikus ellenkezojet tapasztaltam, bar mint leirtuk sokfele irany van.
|
hétf. ápr. 18, 2005 5:40 |
|
|
nutellamoly
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 387 Tartózkodási hely: Sopron
|
Tim_ írta: Ok, akkor nyugodtan ocsároljátok tovabb (ezuton is koszonom, hogy itt is hozzajarulnak tobben a palyam nyilvanos (le)epiteseben), csak valahogy ez hajaz a nemreg itt dulo fajgyulolo temara miszerint minden cigany bunozo... Ebben az esetben senki nem informatikus akinek nem a bme vagy me szerepel a diplomajan... Ilyet en tuti nem mernek kijelenteni, szal BROAF... Az igazság az, hogy a cégeknek van erre a problémára némi rálátásuk, sok embert felvételi elbeszélgetése alapján megítélhető a dolog... Ha ez vígasztal, a NYME közgazdasági vagy papíripari karának sincs túl jó neve itt a városban... Tim_ írta: Nem a diploman szereplo nev teszi az embert szakmabelive es azokrol a cegekrol is megvan a velemenyem akik ez alapjan itelnek, nem pedig szakmai tudas alapjan. Ez így igaz. Sok, főként tehetősebb cég azonban első felvételi szűrőnek tkinti, hogy a diplomádat olyan helyen szerezted-e, amelyről ők úgy gondolják, hogy munka és nem pénz és csak "segg" áll mögötte. Tim_ írta: Azok szoktak ezt kikerni maguknak akik mashol vegeztek es elsem tudjak kepzelni, hogy mas sulibol jovo ember is lehet jo szakember. Nem is tudom mi a legjobb szo erre a viselkedesre. Irigyseg?
Inkább sznobság. Ne keseredj el, a legroszabb esetben nem egy multihoz mész dolgozni. TFH csúcskategóriás szaki leszel, úgysem elégítene ki, hogy a problémákra külföldön dolgozzák ki a megoldást és a te dolgod csak a megvalósítás lenne. Az ebből fakadó unalom és user-csesztetés számos vicc témája volt a közelmúltban , ha pl. Krisztinát nézed...
A legtöbb, amit kihozhatnál, egy jó fizetés+főmunkaidős Linux fejlesztés lenne Arról nem is beszélve, hogy ha a rosszul megy a cégnek, és rájönnek egy racionalizálás során, hogy overkill egy mérnököt technikusnak használni, szemrebbenés nélkül outsourcing/kirúgás a vége.
Ne feledd, hogy végső soron hiány van informatikusból, szóval kisebb cégekhez biztosan mehetsz dolgozni (vagy elbeszélgetnek veled, vagy te leszel az első informatikusuk). Végső lehetőségként alapíthatsz céget/egyéni vállalkozást bármi informatikára, több, kisebb cégnek szolgáltatva (szoftverfejlesztés, rendszergazdai teendők).
Lényeg, hogy jó legyél valamiben, meg ne légy rossz a többiben sem. Az én cégem szoftverfejlesztésre alakult, de ( és ezt nem gondoltam volna) hardverkarbantartás adja a sűrű filléreket a ritka forintok mellé.
|
hétf. ápr. 18, 2005 3:59 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
Tim_ írta: Nem a diploman szereplo nev teszi az embert szakmabelive es azokrol a cegekrol is megvan a velemenyem akik ez alapjan itelnek, nem pedig szakmai tudas alapjan. Azok szoktak ezt kikerni maguknak akik mashol vegeztek es elsem tudjak kepzelni, hogy mas sulibol jovo ember is lehet jo szakember. Nem is tudom mi a legjobb szo erre a viselkedesre. Irigyseg?
Mi van Tim? Vak tyúk is talál szemet? Vagy a GDF miatt ennyire betaláltak neked?
Egyébként nyilvánvaló, hogy a sznobság beszél azokból, akik a GDF-esekre így néznek. A többi iskolában is elképesztően magas azok száma, akik így-úgy megszerzik diplomáikat, használható tudáuk pedig 0.
Legyen az akár BME vagy ELTE prog.mat. szak. Most fáraszthatnék történetekkel, hogy milyen egyszerű problémát képtelen voltak átlátni, nemhogy leprogramozni, esetleg egy adattáblára már azt hitték/mondták, hogy adatbázis - no comment.
|
vas. ápr. 17, 2005 23:09 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
Akkor segítek!
erre = "Aha. Volt egy kis "hatékonyságbeli" különbség az antiszemiták meg a szemiták mentése között Ha nem így lett volna, II. János Pál sem kért volna bocsánatot, nem?"
Tehát akkor így próbáld értelmezni a mondatom:
"Továbbá a bocsánatkérés valahogy nem erre vonatkozott."
Nos, erre vonatkozott vagy sem?
Vagy szerinted, ha a Pápa véletlenül nekiment volna egy rabbinak és azt mondja, hogy "bocsánat", akkor az már bocsánatkérés a zsidóságtól a kereszténység nevében?!?!?!?
"Mélyen meg vagyunk rendülve azok viselkedése miatt, akik a történelem folyamán szenvedést okoztak az Önök testvéreinek és kérjük az Önök bocsánatát. Elkötelezetten keressük a valódi barátságot a Szövetség Népével"
Próbáljunk meg egy picit időzni eme kijelentés felett! Szerinted ez mit jelent? Azt, hogy a keresztény egyház üldözte a zsidókat? Esetleg csak nem annyira "hatékonyan" mentette őket, mint a nácikat? Én ezeket valahogy nem látom benne.
Én ezt úgy értem, hogy VALAKIK szenvedést okoztak a zsidóknak, és mi mint keresztény emberként kérjük a bocsánatot. Bocsánatot az elszenvedett fájadalomért, a megnyugvásért, az emberek közötti megbékélésért.
Kis magyarázat még:
Bocsánat alapvetően szükséges ahhoz, hogy valaki Isten színe elé járulhasson és Istentől a saját (eredendő és egyéb) bűnei miatt megbocsátást nyerhessen. Ugyanis megbocsátást nem nyer, akinek szívében harag van. Tehát a Pápa saját érdekükben kéri tőlük, hogy bocsássanak meg mindenkinek.
|
vas. ápr. 17, 2005 22:57 |
|
|
Tim_
platina tag
|
Ok, akkor nyugodtan ocsároljátok tovabb (ezuton is koszonom, hogy itt is hozzajarulnak tobben a palyam nyilvanos (le)epiteseben), csak valahogy ez hajaz a nemreg itt dulo fajgyulolo temara miszerint minden cigany bunozo...
Ebben az esetben senki nem informatikus akinek nem a bme vagy me szerepel a diplomajan...
Ilyet en tuti nem mernek kijelenteni, szal BROAF...
Nem a diploman szereplo nev teszi az embert szakmabelive es azokrol a cegekrol is megvan a velemenyem akik ez alapjan itelnek, nem pedig szakmai tudas alapjan.
Azok szoktak ezt kikerni maguknak akik mashol vegeztek es elsem tudjak kepzelni, hogy mas sulibol jovo ember is lehet jo szakember.
Nem is tudom mi a legjobb szo erre a viselkedesre. Irigyseg?
|
vas. ápr. 17, 2005 22:43 |
|
|
nutellamoly
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 387 Tartózkodási hely: Sopron
|
T68m írta: Továbbá a bocsánatkérés valahogy nem erre vonatkozott. T68m írta: "szentmise keretében hangzott el bocsánatkérése az Egyház nevében azokért a bűnökért, melyet a történelmi Egyház tagjai követtek el Isten és embertársaik ellen, egészen napjainkig bezárólag.". T68m írta: tehát szó sincs arról, hogy külön, kiemelve, VIP bocsánat egyesektől. Hanem egyetemlegesen minden bűnért, amit a tört. Egyház TAGJAI (azaz nem az Egyház) követtek el, stb. stb. Nos, amíg eldöntöd, hogy vonatkozott-e a arra is a bocsánatkérés, vagy nem, mi továbblépünk... GondolaIdézet: 1993 végén II. János Pál újabb döntő lépésre szánta el magát: teljes körű diplomáciai kapcsolatot létesített Izraellel. 2000 márciusában Izraelbe látogatott, felkereste a Yad Vashem Holokauszt Emlékhelyet és ott imát mondott, valamint imaszöveget tartalmazó cédulát helyezett el a Siratófalnál. A szövegben – többek között – ez állt: „Mélyen meg vagyunk rendülve azok viselkedése miatt, akik a történelem folyamán szenvedést okoztak az Önök testvéreinek és kérjük az Önök bocsánatát. Elkötelezetten keressük a valódi barátságot a Szövetség Népével“.
|
vas. ápr. 17, 2005 22:28 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
Húha, mennyi mindenki írt délután óta...
Nevek nélkül ömlesztve a véleményeim: aki Jymmit a sztárok közé sorolta, süllyedjen el. Letett valamit az asztalra, ez tény, de hogy mit
Megasztár: akármilyen is, kész felüdülés hallgatni a szuperigénytelen magyar rádióadók (főleg Danubius) által nyomott rózsaszín tömegundor után (Baby Gabi+Lala, vagy a Tsunamis ömlengő összevisszaság értelmetlen szöveggel és ritka suta dallammal, vagy Váci Eszter és a "torkomra szaladt a teniszlabda" című történet, vagy óriási szájú MediaMarkt szagú hölgyemény, akinek sztrádák vezetnek át a szívén, és még sorolhatnám...) Na ezek után kicsit megnyugtató volt a Tóth Sister's-t meghallgatni, a műsor eddigi "produkciói" közül az egyetlen valóban jól sikerült darab.
Azonban állandóan azzal példálózni, hogy hogyan dugják/fogják megdugni a nőnemű versenyzőket a szervezők/zsüri azon túl, hogy gusztustalan, rendkívül primitív megnyilvánulás is. Még egy Ennio Morricone fan-tól is. (Ezt most senki ne vegye magára, csak a kontraszt éreztetésére írtam).
WiFi: azt már két fórumostól is hallottam, hogy mennyire semmit nem ér semmilyen beépített biztonsági funkció, meg hogy a félreeső panelházunk közelében vasvillával kell hányni a lóvés úrifiúkákat, akik mellesleg WiFi-s szubnotesszel a hónuk alatt még hekkerek is... Azonban azt, hogy ők mit tennének ellenük, még nem. Azonban azt nem tudom, milyen módszerrel lehetne távolról konfigurálni a routeremet, ez érdekelne, ezt most komolyan írom. Meg azt is, hogy ha valaki rámászik a routeremre, azt mondjuk én is látni fogom...
Középpontba kerülő bármilyen személyek múltjáról: akárki is volt, ha ma már egy teljesen más ember, akkor nagyon magas ívben ... a múltjára, a média oldaláról megközelítve meg a szokásos szimpla hiénamódi. Gusztustalan. Függetlenül attól írom, hogy az egyházat és a vallást nem tudom elfogadni szemben a hittel, amit elfogadok, azonban egy objektív véleményben nem a személy hovatartozása a lényeges, hanem emberi mivolta. Ha őszintén elítli akkori tetteit, és elhatárolódik ma már az egésztől, máshogy gondolkodik, pozitív tettek jellemzik, akkor talán rendkívül dőreség a múltja alapján megítélni.
Szerk: amit még elfelejtettem: az igazán jók közül jópárat a megasztárban még az elődöntőkben kiszórtak. Mintegy a margóra írom megjegyzésként, hogy Kovács Katit a Ki mit tud-ról már a selejtezőkről elhajtották, mert "ordibál és soha nem lesz belőle senki"... Hát, ehhez képest... Talán kicsit többet tett az asztalra mint rángó Jimmy.
Üdv!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára McLaca vas. ápr. 17, 2005 22:39-kor.
|
vas. ápr. 17, 2005 22:14 |
|
|
mdozsa
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 148 Tartózkodási hely: Szeged
|
Hogyne...pláne a "aszteroidákkal való ütközések" tetszik: annak baromi nagy esélye van, most sokkal nagyobb, mint az eddig években...hagyjanak má békén az állandó világvégével.
|
vas. ápr. 17, 2005 22:07 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
azért már elmúltak az '50-es évek, ezt még a Royal Society-ben is észrevehetnék!
|
vas. ápr. 17, 2005 22:06 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
|
vas. ápr. 17, 2005 22:01 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
nutellamoly írta: T68m írta: Ez egyház sosem vizsgál bûnösséget, csak ment. Ahogy a zsidók esetében sem kérdezték meg, hogy miért üldözik õket, "csak" segítettek! Aha. Volt egy kis "hatékonyságbeli" különbség az antiszemiták meg a szemiták mentése között Ha nem így lett volna, II. János Pál sem kért volna bocsánatot, nem? Ja, a nácikat _igazán_ senki sem üldözte, a kisnyilas->házmester átmenet nálunk simán mûködött (->Tanú 2). Lelkiismeret nélküli végrehajtókra mindkét rendszernek nagy szüksége volt.
A Tanú (1-et) elfelejtetted? Már ott is szó volt róla. Na mind1.
Ha már a "hatékonyságot" feszegeted: sokkal több zsidót mentettek meg, mint nácit, nem? (Persze nem striguláztak, nyilván azért alakult így, mert több zsidó szorult rá és tudtak segíteni nekik.)
Továbbá a bocsánatkérés valahogy nem erre vonatkozott. Ha nem emlékeznél:
"szentmise keretében hangzott el bocsánatkérése az Egyház nevében azokért a bûnökért, melyet a történelmi Egyház tagjai követtek el Isten és embertársaik ellen, egészen napjainkig bezárólag."
tehát szó sincs arról, hogy külön, kiemelve, VIP bocsánat egyesektől. Hanem egyetemlegesen minden bűnért, amit a tört. Egyház TAGJAI (azaz nem az Egyház) követtek el, stb. stb.
Persze HVG fordításban ez már úgy hangzott: "Ő volt az első pápa, aki bocsánatot kért a zsidóságtól az egyház által ellene elkövetett bűnökért,"
De nézzük csak szó szerint: "Mint Péter utóda, sürgettem, hogy az Egyház az Életszentség Urától kapott ajándékától megerõsítve, boruljon térdre Isten elõtt az irgalmasság ezen évében, és kérjen bocsánatot gyermekei korábbi és jelenlegi bûneiért."
"Bocsánatot kérünk a keresztények között létrejött megoszlásokért, az erõszakért, melyet egyes keresztények az igazság szolgálatában alkalmaztak, a bizalmatlanságért és ellenségeskedésért, amit olykor más vallások követõivel szemben tanúsítottak. Még inkább megvalljuk keresztény felelõsségünket a mai bajokért"
szóval hiteltelen forrásokból könnyen juthat az ember téves következtetésekre. Viva TV2, viva rtl, viva hvg és népszamárság!
|
vas. ápr. 17, 2005 21:46 |
|
|
GazVezir
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1319 Tartózkodási hely: Éppen itt :)
|
A végét még elkapom. Piros pont jár annak, aki megállapítja, hogy melyik alkotásból van az avataromban szereplő kép. Verseny most indul!
|
vas. ápr. 17, 2005 21:41 |
|
|
GazVezir
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1319 Tartózkodási hely: Éppen itt :)
|
CineDOG írta: Ez a Mátrix nagyon bejön nekem most is. HBO.
Woa, egyik kedvenc filmem, nézem is.......
|
vas. ápr. 17, 2005 21:38 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Ez a Mátrix nagyon bejön nekem most is.
HBO.
|
vas. ápr. 17, 2005 21:32 |
|
|
partycsoka
gyémánt tag
|
En eddig barmilyen tanarral beszeltem a GDF-rol,mindenkinek lesujto velemenye volt rola. Meg olyan fosulis tanarnak is,aki egyebkent masodallasban a GDF-en is tanitott! Inkabb abba nem gondolnak bele sokan,hogy OK,elvegzik,de sok helyen ki fogjak rohogni a GDF-es diplomaval. Baratnom batyja is oda jar mar vagy 4 eve info szakra. Nezegettem a konyveit,vicc az a szint,amit ott leadnak ahhoz kepest,mint amit mi tanultunk anno. Azt hiszem,ezt djsms kollega is meg tudna erositeni.
|
vas. ápr. 17, 2005 20:46 |
|
|
nutellamoly
arany tag
|
T68m írta: Ez egyház sosem vizsgál bűnösséget, csak ment. Ahogy a zsidók esetében sem kérdezték meg, hogy miért üldözik őket, "csak" segítettek! Aha. Volt egy kis "hatékonyságbeli" különbség az antiszemiták meg a szemiták mentése között Ha nem így lett volna, II. János Pál sem kért volna bocsánatot, nem? Ja, a nácikat _igazán_ senki sem üldözte, a kisnyilas->házmester átmenet nálunk simán működött (->Tanú 2). Lelkiismeret nélküli végrehajtókra mindkét rendszernek nagy szüksége volt.T68m írta: Miért? Mert ítélkezni nem az ember dolga.
Ohh, egy kis anarchizmus? Ez tényleg új színt adhat a témának! No de mi az értelme ennek a szónak? Van-e különbség az ember megítélése ( "c") és a cselekedetek megítélése között?
|
vas. ápr. 17, 2005 20:45 |
|
|
simico
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1975 Tartózkodási hely: "NEC ARTE NEC MARTE"
|
T68m írta: Ez egyház sosem vizsgál bűnösséget, ... Különben mondjuk nem áldották volna meg a harcba induló német katonákat és fegyvereiket. Idézet: Mert ítélkezni nem az ember dolga.
Elég a kereszténység nevében kínozni, gyilkolni, népírtás végezni (inkvizíció, kissé erőszakos hittérítés, keresztes háborúk).
Bár úgyis csak az öngyilkosság megbocsáthatatlan bűn, minden más megbocsátható.
De inkább hagyjuk ezt a témát, az álszentségtől úgyis felfordul a gyomrom...
|
vas. ápr. 17, 2005 20:40 |
|
|
simico
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1975 Tartózkodási hely: "NEC ARTE NEC MARTE"
|
T68m írta: Mind ad Isten, rá egy-két évre kitört a könyvvizsgáló cégek körüli botrány! És nekem lett igazam szóról, szóra. A könyvvizsgálók szakmai becsülete úgy párolgott el, mint vodka a közelemből, megdőlt a tabu, hogy könyvvizsgálónak a becsületesség a tőkéje.
Régi vicc és baromira nem emlékszem rá, így csak a vége lesz pontos:
Behívják a matematikust és megkérdezik, hogy mennyi 2+2. A matematikus nekiáll számolni, teleír nyolc oldalt képletekkel, majd néhány óra után közli: 2+2 végeredménye 4.
Behívják a statisztikust és neki is felteszik a kérdést. Órákig számol, kísérletezik, táblázatokat készít, végül közli: 2+2 az esetek 99%-ban 4, 3%-os szórással.
Felteszik a mérnöknek is a nagy kérdést, órakig különböző könyveket, táblázatokat nézeget, az onnan vett változókkal számolgat, aztán néhány óra múlva modja az eredményt: 2+2 = 4 +-0,02
Végül behívják a könyvvizsgálót is és tőle is megkérdezik, hogy mennyi 2+2. Mire az hátradől és mosolyogva visszakérdez: mit akartok, mennyi legyen?
Egyébként elvileg a törvény szerint a könyvvizsgálónak igen komoly büntetőjogi és anyagi felelőssége van. Gyakorlatilag látott már bárki is elítélt és plána nayagilag felelősségre vont könyvvizsgálót a hazai néhány botrányután? Mert én nem.
|
vas. ápr. 17, 2005 20:29 |
|
|
MVD
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2878 Tartózkodási hely: Riverside
|
Biztosítékot cseréltem!
Tehát, van a tanmese a kislánnyal, miszerint:
-szivi, nem elég olyannak lenni, olyannak is kell látszani.
Tudom, hülye vagyok mert TV-zek, de:
egy volt művészettöri tanárom mondta egy pantomin előadás kapcsán: "ha behozol a színpadra egy pisztolyt süsd is el. Ha nem akarod elég, ha imitálod eszköz nélkül.
Néwshor az MTV-n. Meghívott könnyűzenei előadók, Edvin Marton, Hooligans a színpadon elektromos (nem akusztikus) hangszerrel "szerepelnek", de hova a f.szba van begugva a jack? Vagy annyit haladt a technika, hogy rádiófrekvencián megy a jel az erősítőbe? Egyébként a Hooligans nekem tetszett, de a látvány...... enyhén volt LOL!
A leglátványosabb az, mikor a Desperado megy haknizni, és a Tarzansrác az akusztikus gitárral bohóckodik.
|
vas. ápr. 17, 2005 20:18 |
|
|
simico
gyémánt tag
|
McLaca írta: ... Ebből kifolyólag adtam a WiFi-nek 64 bites WEP titkosítást, random kulccsal, így rádión csak eme kód ismeretében lehet csatlakozni. Az admin jelszó és login maradt egyenlőre gyári, mivel ezt úgyis csak akkor lehet megváltoztatni, ha csatlakozik valaki, azt meg kulcs ismeretében nem fog tudni.
A Wep-ről (ahogy átfutottam a topikot) valaki már leírta, hogy mennyit ér, gyakorlatilag nagyjából semmit. Az admin jelszóval meg nem csak rádiós csatlakozásnál lehet viszaélni: a router-ed a netről, távolról is konfigurálható vele
Késöbb valami paranoia dolgoról is írtál. Nos, ma már egyáltalán nem paranoiás az, aki védekezik. Ne tudd meg hány ember (személyesen is jópárat ismerek) szórakozik azzal, hogy mindenhova cipeli magával a wifis (sub)notebook-ját és ahol lehet mások "ingyennetjét" használja és "miért ne?" alapon poénból esetleg mindjárt elmenti a delikvens hálózati forgalmát is (e-mail szerverek, fórumok és egyebek titkosítás nélkül utazó lúzernevei/jelszavai máris megvannak) vagy csak "poénból" a gyári/nevetséges admin jelszónak köszönhetően kicsit átkonfigurál pár dolgot. A gyárilag wifis gépet vett szomszédnak sem kell túl sok tehetség (5 perc guglizás és OK/Next nyomkodás elég) a véletlenül felfedezett ingyennet élvezéséhez. Néhány évvel ezelött a tűzfalat is feleslegesnek tartották otthoni gépre az emberek, hiszen miért pont az ő gépét akarná bárki is "hekkelni", ugyanmár! Aztán ugye mára kicsit más a valóság, ha a "hekkelés" nem is éppen az akkori elképzelések szerint zajlik
Egyébként nem véletlen, hogy például nálunk tiltott a wifi.
|
vas. ápr. 17, 2005 20:13 |
|
|
simico
gyémánt tag
|
Tim_ írta: Serto ez az altalanositas azokra nezve akiket erdekel is a tema es igazabol is foglalkozik vele nem pedig csak 1 slager papirt szeretne puskazzassal meg szerencsevel. Meg sok-sok penzzel.
Hát, a GDF pont az a hely, ahol sok-sok pénzzel lehet slágerpapírt szerezni. Az az iskola az évek alatt lesüllyedt "titkárnőképzővé" (főiskolai végzettség miatti magasabb fizu reményében minden ... beiratkozik és el is végzi). 95-96-ban még egy nagyon jó, modern, előremutató, szakmai iskola volt, aztán szépen átment pénzlehúzó üzembe (ma már több mint kétszer annyi idő alatt szerzel ott diplomát, mint akkor). Mindez személyes tapasztalat.
|
vas. ápr. 17, 2005 19:59 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Odo írta: Macika írta: Na, még mielőtt félreértés esne, ifjúkorom kedvence volt az LGT, élén Presserrel. Az egyik legnagyobb pillanataim egyike volt (aztán mondjuk volt még pár), amikor először beszélgettünk. Hiszen nálam 18 évvel idősebb, mindig is felnéztem rá. Bennem még bennem van az, hogy a nálam idősebbeket tisztelem. Egyáltalán nem szeretném őt minősíteni ezen a fórumon (máshol sem). Jó amit csinál, nagyon is. Csak arra hívtam fel a figyelmet, hogy másoknak nem egy-egy dalt írt szívességből.
Valóban, ha vissza akartam volna adni a gondolataimat, az "egy-egy"-et így kellett volna írnom, gondolatjelben. Hiszen többszáz nóta köszönheti neki a létét.
|
vas. ápr. 17, 2005 19:37 |
|
|
partycsoka
gyémánt tag
|
Utalom a zivatarokat! :-l
|
vas. ápr. 17, 2005 19:33 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
BrOnZ írta: Valamit megint félreértettél... Nem az egyházi személlyel van bajom! Ne lõj azonnal, elõbb kérdezz ha nem értesz valamit! Nekem azzal a stílussal van bajom, ami kísértetiesen hasonlít a politikai választásokra, pedig az egyház ugye elméletben politikai platformsemleges... Mihelyt valaki esélyes lehet egy vezetõi posztra, elkezdenek vájkálni a múltjában. Egyben nem hiszem, hogy ez a sajtó és a média "biznisze", érzésem szerint a sajtó itt sokkal inkább "csak" eszköz. Innen már csak egy lépés, hogy pl. a latin amerikai jelöltrõl kiderítik, hogy sráckorában a wc mellé pisilt, sõt! El nem ítélhetõ módon a perem alá ****...
akkor elnézést kérek! (tudod kecske sz.a.rva)
(úgy látom más is félreértette)
|
vas. ápr. 17, 2005 18:51 |
|
|
MVD
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2878 Tartózkodási hely: Riverside
|
BrOnZ írta: Nekem azzal a stílussal van bajom, ami kísértetiesen hasonlít a politikai választásokra, pedig az egyház ugye elméletben politikai platformsemleges... Mihelyt valaki esélyes lehet egy vezetői posztra, elkezdenek vájkálni a múltjában.
Erről van szó! Ami nálunk (MRE) ment két éve a püspökválasztásnál, főleg Dunamelléken, szánalmas volt.
|
vas. ápr. 17, 2005 18:46 |
|
|
Odo
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 9661 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
Macika írta: Na, még mielőtt félreértés esne, ifjúkorom kedvence volt az LGT, élén Presserrel. Az egyik legnagyobb pillanataim egyike volt (aztán mondjuk volt még pár), amikor először beszélgettünk. Hiszen nálam 18 évvel idősebb, mindig is felnéztem rá. Bennem még bennem van az, hogy a nálam idősebbeket tisztelem. Egyáltalán nem szeretném őt minősíteni ezen a fórumon (máshol sem). Jó amit csinál, nagyon is.
Csak arra hívtam fel a figyelmet, hogy másoknak nem egy-egy dalt írt szívességből.
|
vas. ápr. 17, 2005 18:44 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
T68m írta: Azért szeretsz túlzásokba esni! Ha valaki 15 évesen, a világról oly keveset tudva, ártatlanul belép...
Tényleg, végülis én is voltam úttörő. Mint akkoriban mindenki. KISZ meg párttag az már nem, mert annyira nem izgatott fel, de az úttörőmozgalom akkor - szerintem - jól működött, a szocializmus kevés jól működő dolgai közé tartozott. Én akkor nem érzékeltem azt, hogy az állampárt előszobája lett volna.
|
vas. ápr. 17, 2005 18:43 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
T68m írta: Azért szeretsz túlzásokba esni! Ha valaki 15 évesen, a világról oly keveset tudva, ártatlanul belép - az akkori propagandára hallgatva - a HJ-be (vagy a KISZ-be), mindamellett nem azonosul és nem is vesz részt a diktatórikus rendszer embertelen/emberellenes cselekedeteiben, akkor is egy életre megbélyegezte magát?
Vagy inkább csak a ma divatos /ál/liberális, holokauszbizniszt szolgáló médiának van problémája vele? Valamit megint félreértettél...
Nem az egyházi személlyel van bajom! Ne lőj azonnal, előbb kérdezz ha nem értesz valamit!
Nekem azzal a stílussal van bajom, ami kísértetiesen hasonlít a politikai választásokra, pedig az egyház ugye elméletben politikai platformsemleges... Mihelyt valaki esélyes lehet egy vezetői posztra, elkezdenek vájkálni a múltjában.
Egyben nem hiszem, hogy ez a sajtó és a média "biznisze", érzésem szerint a sajtó itt sokkal inkább "csak" eszköz. Innen már csak egy lépés, hogy pl. a latin amerikai jelöltről kiderítik, hogy sráckorában a wc mellé pisilt, sőt! El nem ítélhető módon a perem alá ****...
|
vas. ápr. 17, 2005 18:40 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
nutellamoly írta: A Spektrumon volt is film az rk. egyház által kimentett náci háborús bûnösökrõl - pl. kimentették az usztasa állományt Dél-Amerikába (vö. rk. usztasák vs. gk. csetnikek)
Ez egyház sosem vizsgál bűnösséget, csak ment. Ahogy a zsidók esetében sem kérdezték meg, hogy miért üldözik őket, "csak" segítettek! Miért? Mert ítélkezni nem az ember dolga.
|
vas. ápr. 17, 2005 18:38 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Odo írta: Macika írta: Odo írta: Macika írta: Pici sosem foglalkozott igazán énekesekkel, a saját vokáljának kiválogatásán kívül.
Ezt hogy érted? Ő zongora szakon érettségizett. Énekelni is tanult, mint említettem. De sem éneket nem tanított, sem tehetséget nem kutatott/gondozott (legalábbis én nem tudok róla). Már ha azt nem tekintjük tehetséggondozásnak, hogy néha írt egy-egy (jó!) dalt szívességből. Azért nem egy-egy dalt írt másnak. Kezdte '67-ben az Omegánál, Adamis Annával alkottak alapműveket. Az LGT Zalatnai Cini albumán játszott először együtt, neki is sok dalt írt. Az összes Zorán lemez az Ő keze munkája. Katona Klári két Demjén lemez után egészen a 90-es évek elejéig vele dolgozott, szintén jobbnál jobb dalok születtek. De mondhatnám még Demjént, Kovács Katit, Komár Lászlót...
Na, még mielőtt félreértés esne, ifjúkorom kedvence volt az LGT, élén Presserrel. Az egyik legnagyobb pillanataim egyike volt (aztán mondjuk volt még pár), amikor először beszélgettünk. Hiszen nálam 18 évvel idősebb, mindig is felnéztem rá. Bennem még bennem van az, hogy a nálam idősebbeket tisztelem.
Egyáltalán nem szeretném őt minősíteni ezen a fórumon (máshol sem). Jó amit csinál, nagyon is.
|
vas. ápr. 17, 2005 18:37 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Odo írta: Macika írta: Odo írta: Macika írta: Pici sosem foglalkozott igazán énekesekkel, a saját vokáljának kiválogatásán kívül.
Ezt hogy érted? Igen, ezeket tudtam. 1967-ben végzet. '69-ben és 2 db t-vel. A t oké, de a 69 atombiztos???
Én úgy tudom, igen.
|
vas. ápr. 17, 2005 18:32 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
BrOnZ írta: Hát gyerekek... Az egyház sem kivétel. Elkezdõdött... Ez az emberiség tényleg megérett a "gyehennára"... "...A Hitlerjugend tagja volt a pápai trón egyik lehetséges várományosa, Joseph Ratzinger bíboros. Arról azonban nincsenek adatok, hogy atrocitásokban is részt vett volna, sõt, Magyarországon dezertált a német hadseregbõl - írta a The Sunday Times..." Teljes cikk: http://www.hirado.hu/cikk.php?id=33082
Azért szeretsz túlzásokba esni! Ha valaki 15 évesen, a világról oly keveset tudva, ártatlanul belép - az akkori propagandára hallgatva - a HJ-be (vagy a KISZ-be), mindamellett nem azonosul és nem is vesz részt a diktatórikus rendszer embertelen/emberellenes cselekedeteiben, akkor is egy életre megbélyegezte magát?
Vagy inkább csak a ma divatos /ál/liberális, holokauszbizniszt szolgáló médiának van problémája vele?
|
vas. ápr. 17, 2005 18:06 |
|
|
MVD
gyémánt tag
|
McLaca írta: kerelyfe írta: Menyországturisztja Ez egy kicsit más, mint amit valószínűleg eredetileg írni akartál.
Szándékos volt! Bocs, hogy nem jött át! (c) Pély Barna
ui.: a turiszt senkinek a szemét nem bántotta?
|
vas. ápr. 17, 2005 17:56 |
|
|
Odo
Moderátor
|
Nem ártana ha meghallgatnád Oláh Ibolya albumát. Félig Presser mű ez is.
Egy 'c'-vel többet írtam, még nem kell gúnyolódni.
Én meg azt nem értem, hogy szeretheti valaki a pacalt és a pizzát is.
|
vas. ápr. 17, 2005 17:32 |
|
|
6230
platina tag
|
Odo írta: 4 hónap múlva? Nézd meg Tóth Verát és Oláh Ibolyát. Igen, hajlandó vagyok időt áldozni a műsorra, mert jó. S Te meg halgass nyugodtan Ennio Morriccone-t, akit egyébként én is nagyon szeretek.
Oké, de ki az a tóth vera és oláh ibolya? Bocs, de nem tudom, hogy kik ezek! Akkor most műveletlen barom vagyok? Arról hallottam már, hogy zorán, demjén, nagy feró, pokolgép, bikini, fenyő miki, jimmy, edda, lgt, omega stb stb stb. Ezek a nevek már valamit letettek az asztalra, nagyjából tudom, hogy milyen zenéjük van, és persze nem szeretem mind őket, de ismerem őket. De tóth és oláh? Passssszzzz.... Azért, mert mesterségesen nyomják őket hátulról, még nem sztárok. Ha csak rajtuk múlna, soha nem kerültek volna tv és zene közelébe.
Na végre valamiben egyezik az ízlésünk. Én is szeretem Ennio Morricone zenéjét, Morriccone zenéjét még nem hallottam, de az is bizti jó lehet. És én mindig mind a két hallószervemmel hallgatom, így sokkal jobb a zene, mintha csak egy hallószervemmel halgatnám.
De még mindig nem értem, hogy aki szereti Morricone műveit, azt miért szereti ezt a trutymót is.
|
vas. ápr. 17, 2005 17:25 |
|
|
Odo
Moderátor
|
Macika írta: Odo írta: Macika írta: Pici sosem foglalkozott igazán énekesekkel, a saját vokáljának kiválogatásán kívül.
Ezt hogy érted? Ő zongora szakon érettségizett. Énekelni is tanult, mint említettem. De sem éneket nem tanított, sem tehetséget nem kutatott/gondozott (legalábbis én nem tudok róla). Már ha azt nem tekintjük tehetséggondozásnak, hogy néha írt egy-egy (jó!) dalt szívességből.
Azért nem egy-egy dalt írt másnak.
Kezdte '67-ben az Omegánál, Adamis Annával alkottak alapműveket.
Az LGT Zalatnai Cini albumán játszott először együtt, neki is sok dalt írt.
Az összes Zorán lemez az Ő keze munkája.
Katona Klári két Demjén lemez után egészen a 90-es évek elejéig vele dolgozott, szintén jobbnál jobb dalok születtek.
De mondhatnám még Demjént, Kovács Katit, Komár Lászlót...
|
vas. ápr. 17, 2005 17:18 |
|
|
Odo
Moderátor
|
Macika írta: Odo írta: Macika írta: Pici sosem foglalkozott igazán énekesekkel, a saját vokáljának kiválogatásán kívül.
Ezt hogy érted? Igen, ezeket tudtam. 1967-ben végzet. '69-ben és 2 db t-vel.
A t oké, de a 69 atombiztos???
|
vas. ápr. 17, 2005 17:14 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Odo írta: Macika írta: Pici sosem foglalkozott igazán énekesekkel, a saját vokáljának kiválogatásán kívül.
Ezt hogy érted? Igen, ezeket tudtam. 1967-ben végzet.
'69-ben és 2 db t-vel.
|
vas. ápr. 17, 2005 17:11 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Odo írta: Macika írta: Pici sosem foglalkozott igazán énekesekkel, a saját vokáljának kiválogatásán kívül.
Ezt hogy érted?
Ő zongora szakon érettségizett. Énekelni is tanult, mint említettem. De sem éneket nem tanított, sem tehetséget nem kutatott/gondozott (legalábbis én nem tudok róla).
Már ha azt nem tekintjük tehetséggondozásnak, hogy néha írt egy-egy (jó!) dalt szívességből.
|
vas. ápr. 17, 2005 17:10 |
|
|
Odo
Moderátor
|
Macika írta: Pici sosem foglalkozott igazán énekesekkel, a saját vokáljának kiválogatásán kívül.
Ezt hogy érted?
Igen, ezeket tudtam. 1967-ben végzet.
|
vas. ápr. 17, 2005 17:07 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Odo írta: Na igen, eme megasztárok közül senki nem állná meg a helyét egy kórusban. Ha már olyan jóban vagy a Pici bácsival akkor ezeket is mond már el neki.
A hangja miatt simán jó lenne kórusba, ha tisztán tud énekelni. Kérdés már cska az, hogy tud-e alkalmazkodni. Hajlandó-e arra, hogy a saját akaratát/elképzelését feladja egy közös akarat, a kórusvezető elképzeléséért. Mert csak akkor alkalmas énekkarosnak.
Nem mondtam, hogy jóban vagyok Picivel, ismerjük egymást, semmi több.
Sosem foglalkozott igazán énekkarosokkal/énekesekkel, a saját vokáljának kiválogatásán kívül. Ő maga tanult énekelni, a lehető legjobb helyen, Sík Olgától. Egyébként a Pesti Konzit (Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola) végezte el, érettséginél magasabb, diplomát adó főiskolai vagy hasonló végzettsége nincs. Viszont akkoriban nem is volt több szüksége rá, hiszen nagyon jó helyen volt a jó időben.
A sors (és a politika) igazságtalanságának tartom, hogy az LGT karrierjét ilyen mocsok módon derékba törték akkoriban megfelelő helyen...
|
vas. ápr. 17, 2005 16:58 |
|
|
nutellamoly
arany tag
|
pampika írta: Instant jóhang nincs.
Miért, a Megasztárok most álltak ki életükben először közönség elé Ez igen! Ebben az esetben a (jelenleg futó) gárda mínősítése érdemes előadóművész
Mondta nekik valaki a zsűriből, hogy eddig és ne tovább, tudtok mindent a szakmáról
Az, hogy most fennforog a nevük, az egyben a belépő az örökkévalóságba is
|
vas. ápr. 17, 2005 16:57 |
|
|