Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: hétf. jan. 13, 2025 6:10

Hozzászólás a témához  [ 4686 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 94  Következő
SonyEricsson K700 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
n-f-s írta:
K.Zolee írta:
nagyon nagy keresem lenne: K700ra kene nekem infra taviranyito program. mos-ltd@hu.inter.net fontos aki tudja kuldje el nekem. thx

vazze, ez nem Symbian 60-as telefon, szal ilyen távirányító progit ne is keress rá szvsz

Erre gondolsz? (bár nem infra...)
a www.sonyericsson.com/hu -ról:
"Emellett használhatja a K700-ast, mint távirányítót a számítógépéhez. Indítsa Powerpoint prezentációját, és lapozza végig K700 telefonjával. "

http://www.k-700.com/forum/viewtopic.ph ... eed7742ab6

szer. márc. 16, 2005 15:56
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás Re: mp3
pappfer írta:
bypet írta:
MPN-t nem értem miért nem fogad el a telefon, hiszen a T610 is simán viszi :x :x

Sajnos az ujabb tipusok mar nem tamogatjak a Mophun-t, ugyanis nem sikerult megegyezniuk a Sony Ericssonnal. :(

én azt hallottam egy flextronicsos arctól, hogy volt olyan k700 firmware, ami tudta a mophunt. aztán, hogy ebből mennyi igaz...

szer. márc. 16, 2005 11:21
Profil Privát üzenet küldése Honlap
Hozzászólás 
A csere úgy működött, hogy ha 5-ször már javították, (mindegy hogy mivel, de a tisztítás nem tartozik bele, az nem javítás) és a 6. hiba bekövetkezik, akkor csere. Most pontosan nem tudom hogy mi is a helyzet, mert a jótállás, szavatosság káosz erdejében nem lehet eligazodni. Mindenki mindent úgy értelmez ahogy akar. megtehetik és meg is teszik, tekintettel arra hogy az egész jótállási kötelezettség úgy van megfogalmazva hogy többértelmű. Ezen semmit sem segít a FVF honlapja, ugyanis ott is ugyanazzal a szavakkal van leírva mint a jótállási jegyeken. Én másfél éve felvetettem ezeket a jogi értelmezhetetlen csűr-csavarokat a FVF-nek, a mai napig nem kaptam rá választ.
Az értelmezhetetlenség már az alapoknál kezdődik. Nem tisztázott a forgalmazó fogalma például. Mert ez a legtöbb esetben nem esik egybe a kereskedővel. De a jótállásban mindig csak a forgalmazó szerepel. "a fogyasztó a jótállás érvényesítése érdekében közvetlenül a forgalmazóhoz is fordulhat". (tehát nem csak a szervízhez) Csakhogy a forgalmazó az esetek többségében nem esik egybe a kereskedővel, tehát nem az üzletbe kellene visszavinni a terméket, hanem ahhoz a céghez, akik az üzleteknek eladják. Magyarul a nagykerhez, hiszen ők a forgalmazók. Kivétel ezalól azok az esetek, ahol a terméket szintén az üzletben eladó cég hozza be az országba, vagy gyártja.

kedd márc. 15, 2005 9:22
ezüst tag

Hozzászólás 
Carline írta:
WAP-nál nem lehet betűméretet állítani? Vagy csak én nem találok rá opciót?
Valamint még egy zavaró dolog:
Van a wap.hasznaltauto.hu oldal. Eddigi telómmal (Siemens S55) az autók adatain kívül kis színes bélyegképet is mutatott. Ezzel pedig már csak szöveges infót.
A képletöltés be van kapcsolva.
Van ezen problémákra megoldás?

Esetleg erre valaki?

kedd márc. 15, 2005 8:07
platina tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Én úgy tudom, ha betelik a jótállási jegy, cserélniük kell......

Ha betelik a jótállási jegy, akkor adnak egy betétlapot! Ahol az eredetin A, B, C, D szerepel, ott ezen a lapon E, F, G, H van! Annakidején az R600-hoz kaptam.

Steve

kedd márc. 15, 2005 0:01
Moderátor

Hozzászólás 
peteraxx írta:

Szia, hanyadik javitas utan mennek bele a keszulek cserejebe? en most mar harmadjara viszem a keszuleket, alapveto fagyasi problemak, plusz joystick ****, kezdem unni a dolgot, cserelni akarok, raadasul nem is ugyanigy k700 szerintem.

Ha mindig ugyanaz a hiba jön vissza, és nem tudnak vele mit kezdeni akkor kérheted a cserét.

hétf. márc. 14, 2005 23:03
a fórum lelke

Hozzászólás 
peteraxx írta:
Szia, hanyadik javitas utan mennek bele a keszulek cserejebe? en most mar harmadjara viszem a keszuleket, alapveto fagyasi problemak, plusz joystick ****, kezdem unni a dolgot, cserelni akarok, raadasul nem is ugyanigy k700 szerintem.

Én úgy tudom, ha betelik a jótállási jegy, cserélniük kell. Persze ha 2 havonta elviszed tisztíttatni, akkor nem hiszem hogy a 4. tiszttíttatás után cserélik a telót, mivel a 4. bejegyzésnek már nem jutott hely. Szóval nem tudom.

hétf. márc. 14, 2005 22:43
arany tag

Hozzászólás 
_Laca írta:
n-f-s írta:
de behalt a fórum

Én leadtam ma a telcsit és a headset-et is, és kértem a készülékek cseréjét (ez egy szerviz opció, a témobilnál).
A szinkronizáció úgyahogy rendeződött a patch-elt ibm bt driverrel.
Az ébresztés 2 napig volt jó. Ezt egyre inkább összekapcsolom azzal, hogy napközben rátöltöttem bekapcsolt állapotban. Ezt már korábban is megfigyeltem, hogy ilyenkor jön elő ez a hiba.
Többször teszteltem ezidő alatt a headset-et is. A maximum beszélgetés teljes feltöltéssel 23 perc volt. Minden 3. hívásnál lekapcsolt a telefonról.
Egy új jelenség is előjött: csörög a telefon, de hiába nyomom meg a gombot a headset-en, semmi. Pedig úgy látszik, hogy a kapcsolat rendben van és a profil is a hordozható kihangosító.
Úgyhogy ezeket a készülékeket, nem minden K700-ast és minden HBH-600-ast (nehogy megint nekemessen -guru-), hanem csak az enyémeket hibásnak nyilvánítottam magamban.

hétf. márc. 14, 2005 22:37
ezüst tag

Hozzászólás 
Nem. Se infrához, se BT hez. Ezért gáz hogy a mophun-t nem támogatja, mert az hozzáfért.

hétf. márc. 14, 2005 10:17
ezüst tag

Hozzászólás 
A vazze felesleges, de szerintem se nagyon van rá. Tényleg, a Java hozzáfér egyáltalán az infrához?

vas. márc. 13, 2005 23:37
ezüst tag

Hozzászólás 
K.Zolee írta:
nagyon nagy keresem lenne: K700ra kene nekem infra taviranyito program. mos-ltd@hu.inter.net fontos aki tudja kuldje el nekem. thx

vazze, ez nem Symbian 60-as telefon, szal ilyen távirányító progit ne is keress rá szvsz

vas. márc. 13, 2005 23:02
ezüst tag

Hozzászólás 
Pár napja vettem én is K700-t.
WAP-nál nem lehet betűméretet állítani? Vagy csak én nem találok rá opciót?
Valamint még egy zavaró dolog:
Van a wap.hasznaltauto.hu oldal. Eddigi telómmal (Siemens S55) az autók adatain kívül kis színes bélyegképet is mutatott. Ezzel pedig már csak szöveges infót.
A képletöltés be van kapcsolva.
Van ezen problémákra megoldás?

vas. márc. 13, 2005 22:06
gyémánt tag

Hozzászólás 

vas. márc. 13, 2005 21:56
Profil Privát üzenet küldése ICQ
platina tag

Hozzászólás 
Mirage írta:
_Laca írta:
Nekem ugyanígy fagy kikapcsolt állapotban is ébresztés helyett.
Már több szoftvercserén átesett a tel, de egyre rosszabb lett. Most is -többek között- emiatt van szervizben.

Hát ez jó... akkor meddig várjak vele? Csak Magyarországon már lassan 8 hónapja van forgalomban.
Azért köszi az infót. Neked melyik szofttal fagy ébresztéskor?

R2AE033. Ez a legújabb témobilos szoft.
Sokat szerintem ne várj, nehogy kifuss az időből. Majd beszámolok róla, hogy nálam tudták-e javítani. Mivel a jövő hét ilyen csonka, valószínű, hogy még nem lesz meg.

vas. márc. 13, 2005 9:09
arany tag

Hozzászólás 
_Laca írta:
Már több szoftvercserén átesett a tel, de egyre rosszabb lett. Most is -többek között- emiatt van szervizben.

Hát ez jó... akkor meddig várjak vele? Csak Magyarországon már lassan 8 hónapja van forgalomban.

Azért köszi az infót. Neked melyik szofttal fagy ébresztéskor?

szomb. márc. 12, 2005 12:38
platina tag

Hozzászólás 
Mirage írta:
Na megyek szoft cserére.
Néha elfelejtem éjszakára kikapcsolni a telefont. Ezen ritka alkalmak némelyikén már másodszor fodul elő, hogy a telefon nem ébreszt....
ébresztésnél addig jutott el, hogy megvillogtatja a kijelzőt(mint mindig)... aztán a dallam elkezdése előtt lefagyott. Az on/off kitartó nyomkodására aztán sikerült kikapcsolnom.

szomb. márc. 12, 2005 12:33
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok.
Van egy kis gondom a drmp progival egyszerüen nem tudom elindítani. valami: sérülést vagy vírust jelez indítás után és ennyi. Pedig nincs is fönt vírusírtóm. a rendszerem amúgy xp sp2.
Tudna valami valamilyen megoldást???
vagy elküldenétek a működő progit emailben? csuszi7@freemail.hu

köszi

szomb. márc. 12, 2005 1:50
arany tag

Hozzászólás 
Na megyek szoft cserére.
Néha elfelejtem éjszakára kikapcsolni a telefont. Ezen ritka alkalmak némelyikén már másodszor fodul elő, hogy a telefon nem ébreszt. Kikapcsolt állapotból még mindig ébresztett.

Ma például, 5:10-kor arra eszméltem, hogy fényárban úszik a szoba. Kiderült, hogy a telefon az MP3-as ébresztésnél addig jutott el, hogy megvillogtatja a kijelzőt(mint mindig)... aztán a dallam elkezdése előtt lefagyott. Az on/off kitartó nyomkodására aztán sikerült kikapcsolnom.
Most szerencsém volt, néhány hónappal ezelőtt viszont elkéstem a munkából.

Szomorú vagyok... alapfunkciót érintő hiba, nem éppen a legelső szoft(egyszer már cseréltettem), nem éppen a leggagyibb Sagem vagy Alcatal belépő modellről van szó... Tiszta szívből kívánom, hogy az érintett SE mérnökök késenek el a munkából, a megbeszélésről, a nagy Ő randijáról, a gyerek érettségijére vagy felvételijére történő fuvarozásáról stb... (a megfelelő rész aláhúzandó)

R2L - T-Mobile

pén. márc. 11, 2005 22:38
platina tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Használja valamelyikőtök az NGMS-t a telefonján?
(SMS-szerű üzeneteket lehet küldeni vele fillérekért.)
Nekem szoftver frissírtés előtt ment a wapos, most már az egyik sem megy.
Nem jók a beállításaim, vagy mi lehet?

pén. márc. 11, 2005 21:51
Moderátor

Hozzászólás 
nostromo77 írta:
Még egy kérdés:

Gombok/készülékház mennyire nyikorog, recseg-ropog?
Annó T630-asom elég rendesen nyekergett.

P.

A hátlap egy picit mozgott az enyémnél. De semmi recsegés, nyikorgás.

pén. márc. 11, 2005 13:50
ezüst tag

Hozzászólás 
Még egy kérdés:

Gombok/készülékház mennyire nyikorog, recseg-ropog?
Annó T630-asom elég rendesen nyekergett.

P.

pén. márc. 11, 2005 13:46
ezüst tag

Hozzászólás 
Odo írta:
nostromo77 írta:
Sziasztok!

Most gondolkodom K700i beszerzésén (PhotoHall 59e), viszont aggaszt a sok probléma, amit a fórumban olvasok.

Mégis mennyire megbízható a telefon érdemes még "befektetni" vagy nézzek mást, viszont az adott árkategóriában nincs nagyon más.

Nézegettem az S700i-t is, de nemtudom megéri-e az árkülönbség. Nokia nem igazán jön be, elsősorban összeszerelési szempontokból :roll:

Végülis, amire kellene a telefon: Tel, SMS, GPRS, WAP, NET-PC-BT-n keresztül, Naptár! Foto annyira nem érdekel, de azért ne legyen annyira nézhetetlen.

A telefon az újabb szoftverekkel már közel sem produkál annyi hibát. Frissítés után nekem már semmi bajom nem volt vele.

Köszi Odo! Akkor remélhetőleg nem lesz vele probléma.

Még egy kérdés: SE szervízpont csak Pesten van? Szhelyi vagyok, de a közelben sem lenne rossz.

pén. márc. 11, 2005 13:03
Moderátor

Hozzászólás 
nostromo77 írta:
Sziasztok!

Most gondolkodom K700i beszerzésén (PhotoHall 59e), viszont aggaszt a sok probléma, amit a fórumban olvasok.

Mégis mennyire megbízható a telefon érdemes még "befektetni" vagy nézzek mást, viszont az adott árkategóriában nincs nagyon más.

Nézegettem az S700i-t is, de nemtudom megéri-e az árkülönbség. Nokia nem igazán jön be, elsősorban összeszerelési szempontokból :roll:

Végülis, amire kellene a telefon: Tel, SMS, GPRS, WAP, NET-PC-BT-n keresztül, Naptár! Foto annyira nem érdekel, de azért ne legyen annyira nézhetetlen.

A telefon az újabb szoftverekkel már közel sem produkál annyi hibát. Frissítés után nekem már semmi bajom nem volt vele.

pén. márc. 11, 2005 12:18
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

pén. márc. 11, 2005 12:06
platina tag

Hozzászólás 
_Laca írta:
K750i? Már ilyen is van? Hol vetted? Milyenek az első talapsztalatok?

Sajnos még nincsen K750i-m, de abban biztos vagyok, hogy lesz!
Egyébként itt olvashatsz róla, de a topic eleje még köszönőviszonyban sincsen a teló valódi képességeivel! A teló Q2-ben fog megjelenni, úgyhogy első tapasztalatok sincsenek még vele :cry: . Én már mindenesetre nagyon várom!

Steve

csüt. márc. 10, 2005 22:43
platina tag

Hozzászólás 
n-f-s írta:
de behalt a fórum

Én leadtam ma a telcsit és a headset-et is, és kértem a készülékek cseréjét (ez egy szerviz opció, a témobilnál).
A szinkronizáció úgyahogy rendeződött a patch-elt ibm bt driverrel.
Az ébresztés 2 napig volt jó. Ezt egyre inkább összekapcsolom azzal, hogy napközben rátöltöttem bekapcsolt állapotban. Ezt már korábban is megfigyeltem, hogy ilyenkor jön elő ez a hiba.
Többször teszteltem ezidő alatt a headset-et is. A maximum beszélgetés teljes feltöltéssel 23 perc volt. Minden 3. hívásnál lekapcsolt a telefonról.
Egy új jelenség is előjött: csörög a telefon, de hiába nyomom meg a gombot a headset-en, semmi. Pedig úgy látszik, hogy a kapcsolat rendben van és a profil is a hordozható kihangosító.
Úgyhogy ezeket a készülékeket, nem minden K700-ast és minden HBH-600-ast (nehogy megint nekemessen -guru-), hanem csak az enyémeket hibásnak nyilvánítottam magamban.

csüt. márc. 10, 2005 21:43
ezüst tag

Hozzászólás 
de behalt a fórum

csüt. márc. 10, 2005 20:51
Moderátor

Hozzászólás 
Ahogy elnézem ezzel az agyonajnározott kékfoggal csak a baj van. Nagyon gyerekcipőbe jár, pedig lett volna ideje már felnőni.

szer. márc. 09, 2005 10:31
platina tag

Hozzászólás 
nekem a HBH-35-ösöm csinált igy a T68i-mmel.
3-4 méterre recsegett, azonos szobában 5-6 méternél megszakadt a kapcsolat.
Amióta K700-asom van, ugyanazzal a HBH-35-tel tökéletesen müködik másik szobában és 2 falon keresztül is csak kicsit recseg, de nem szakad meg.

Szóval nem biztos, hogy a headset ****, lehet a teló BT része is gyenge.

Ja: időnként nekem is megszakad a kapcs. vonalbontás után pár mp-cel..
(k700i R2AE és HBH-35)

Azt tudtátok , hogy a headseteken is lehet szoftvert frissiteni?
A telefon a párositott headsetből ki tudja olvasni a benne levő szoftververziót. (kapcsolat - BT- stb..)

szer. márc. 09, 2005 10:26
platina tag

Hozzászólás 
Steve_Hun írta:
...Az én HBH-30-asom még a téglafalat is viszi! Vasbetonon már nem "megy" át...

Hát én már ha 3-4 métert eltávolodom a telefontól, akkor egyből lekapcsol. Ha beszéd közben járkálok, akkor elkezd recsegni és lekapcsol. Időnként vonalbontáskor is lekapcsol.

K750i? Már ilyen is van? Hol vetted? Milyenek az első talapsztalatok?

szer. márc. 09, 2005 10:04
ezüst tag

Hozzászólás 
_Laca írta:
n-f-s írta:
...én meg mindig azt mondom, hogy jó ha ide bekerül egy-két ilyen eset...

Köszönöm n-f-s!
Nem fogom hagyni magam. Most vagy soha. Nehogy kifussak a gar. időből.

Más bt headset is lekapcsol, ha egy sima 10cm-es közfal mögé kerül?

Mégis vissza fogom küldeni a telefont is, mert hétfőn, kedden ébresztett, de ma reggel már megint nem. Szerintem összefüggésben van azzal, hogy napközben rá kellett töltenem bekapcsolt állapotban. Már korábban is megfigyeltem ezt az összefüggést.

Nekem szerencsére az egy ominózus nemébresztés óta minden gond nélkül ébresztget. Pedig általában én is bekapcsolva töltöm. Nem tudom akkor mi történt, azóta semmi gond vele. De azért 5 perccel később a csörgőóra is be van állítva :))

szer. márc. 09, 2005 10:01
platina tag

Hozzászólás 
_Laca írta:

Mégis vissza fogom küldeni a telefont is, mert hétfőn, kedden ébresztett, de ma reggel már megint nem. Szerintem összefüggésben van azzal, hogy napközben rá kellett töltenem bekapcsolt állapotban. Már korábban is megfigyeltem ezt az összefüggést.

Az én HBH-30-asom még a téglafalat is viszi! Vasbetonon már nem "megy" át :lol: .
A telefonnal kapcsolatban viszont Te igencsak kifoghattál egy x@r pédányt... Én az R600-al jártam így. Még az elsők között vásároltam belőle (sajnos). Rengeteg probléma volt vele. Hetente hordtam vissza a szervizbe. Folyamatos software frissítések után is vacak volt a teló, mígnem végül kicserélték. Na, azóta is rendesen működik (persze már megjárta apámat is és most édesanyám használja).

Üdv: Steve

szer. márc. 09, 2005 9:58
platina tag

Hozzászólás 
n-f-s írta:
...én meg mindig azt mondom, hogy jó ha ide bekerül egy-két ilyen eset...

Köszönöm n-f-s!
Nem fogom hagyni magam. Most vagy soha. Nehogy kifussak a gar. időből.

szer. márc. 09, 2005 9:14
ezüst tag

Hozzászólás 
-guru- írta:

Még mindig ezt mondom: nem itt panaszkodni, hanem ott asztalt verni.
De most komolyan! Ne csinálj magadból áldozatot, hanem legyél tudatos fogyasztó.

én meg mindig azt mondom, hogy jó ha ide bekerül egy-két ilyen eset, mert én spec ezért nem veszem meg ezt a fülest, pedig ilyent akartam venni az ára miatt, mert most sokan eladják, tele van vele az apró. Inkább hozzádobok még picit és veszek egy olyant, amiről még láttam ilyen hozzászólást, még ha az nem is jelenti azt, hogy az jobb lesz pár hónap mulva. Tudod Guru szerintem ezeknek a fórumoknak és oldalaknak pont az a lényege, hogy az ember mások hibájából okulva dönthessen. Biztos vagyok benne, hogy a Thomsonnak se csak sz*r készülékei vannak én mégis megcsináltam neki azt az oldalt, http://thomson.uw.hu/ , hogy mások ne járjanak így és ezzel próbáljam ráébreszteni a céget, hogy ez is módja az asztalverésnek! Mit érek vele, ha bemegyek és elkezdek hőzöngeni, hogy ilyen, meg olyan jogaim vannak, ezt meg azt írja elő a törvény? jogászok százai dolgoznak ezeknek a cégeknek, akik minden kiskaput ismernek és akár hónapokig elhúzhatják az ügyet, amitől az én berendezésem, ami pénzembe került, számomra használhatatlan. Persze a vége az lesz, hogy igazam van, de hónapokig húzódott az ügy, mire arra fogom tudni használni azt a szerkezetet, amiért megvettem. Arról nem is beszélve, hogy esetleg van 10 tanúja az ügynek, már ha van annyi, amiből esetleg 1-2 ember figyel oda rá. Így meg 4 napja csináltam azt az oldalt és már kb 300-an látták. Ha csak 20 ember ennek következtében gondolja meg magát, aki thomson terméket akart venni, már többet értem el a cég ellen, mint gondoltam és ha csak 20-30 ezres termékekről van is szó, egy huszonezres sz*r@kodásnak köszönhetően a cég máris vesztett 400-600.000Ft bevételt, a szervíznek köszönhetően. Tehát igenis ez a tudatos vásárlói viselkedés, ha mások figyelmét felhívjuk az ilyen esetekre, még ha ez szerinted nevetséges is :D persze emellett asztalt is kell verni, de így együtt a kettő a még hatásosabb :D

szer. márc. 09, 2005 0:11
Moderátor

Hozzászólás 
-guru- írta:

De most komolyan! Ne csinálj magadból áldozatot, hanem legyél tudatos fogyasztó.

Én meg azt, hogy miért ne írhatná ezt le? :D

(Persze nem sértő stílusban)

kedd márc. 08, 2005 22:39
Hozzászólás 
westelrab írta:
Sziasztok!
Most először találkoztam olyan felirattal a k700-on egy általam elmulasztott hivás után a hiváslistában,hogy visszatartva.Sejtem mit jelenthet,de erősitsetek meg:a hivó letiltotta a hivószámának kijelzését.
Ez azért érdekes mert eddig ha ilyen számról hivtak akkor azt irta ki,hogy rejtett szám.
Most akkor mi lehet ez?
Gozo

Én úgy vettem észre, hogy a letiltott hívószámkijelzésnél azt írja ki hogy rejtett szám, de ha a hívás nem volt fogadva, akkor Visszatartva. Hogy mi értelme annak hogy ugyanazt kétféle módon nevezik el attól függően hogy van fogadva vagy nincs, nem tudom.

kedd márc. 08, 2005 22:01
Hozzászólás 
blindes írta:
Vajon miért írja ki a WAV számokra hogy nem játszható le?????????????????????????????????????????????????????

A wav fájlok maximum 16 KHz-esek lehetnek. nagyobbat nem tud lejátszani.

kedd márc. 08, 2005 21:58
Moderátor

Hozzászólás 
_Laca írta:
Akkor még egy témakört had vessek fel ezzel kapcsolatban (már előre is bocsánatot kérek...):
A HBH-600 bluetooth headset leírásában a következő szöveg olvasható:
"A hangparancsok, például hívás, újrahívás, fogadás és visszautasítás, nagyon hasznosak lehetnek a fülhallgató használatakor."
A SonyEricsson válasza a kérdésemre, miszerint miért nem működik akkor a hangparancsos hívás fogadás-elutasítás, és hogy hogyan lehet újrahívást eszközölni a headset-el:
"A készülékkel hangparancsos hívás fogadás és elutasítás nem lehetséges, mivel az nincs folyamatosan kapcsolatban a telefonnal. A Bluetooth technológia ezt nem teszi lehetővé. A telefon varázsszó hangparancsa csak vezetékes fülhallgatóval használható. Újrahívás funkció nincs a készülékben. Szám újrahívása csak a telefon gombjaival végezhető el."Röviden ennyi. "Kicsit" félrevezető a leírás, nem?
Esetleg más tipusról van valakinek ilyen irányú tapasztalata?

kedd márc. 08, 2005 21:53
platina tag

Hozzászólás 
Akkor még egy témakört had vessek fel ezzel kapcsolatban (már előre is bocsánatot kérek...):
A HBH-600 bluetooth headset leírásában a következő szöveg olvasható:
"A hangparancsok, például hívás, újrahívás, fogadás és visszautasítás, nagyon hasznosak lehetnek a fülhallgató használatakor."
A SonyEricsson válasza a kérdésemre, miszerint miért nem működik akkor a hangparancsos hívás fogadás-elutasítás, és hogy hogyan lehet újrahívást eszközölni a headset-el:
"A készülékkel hangparancsos hívás fogadás és elutasítás nem lehetséges, mivel az nincs folyamatosan kapcsolatban a telefonnal. A Bluetooth technológia ezt nem teszi lehetővé. A telefon varázsszó hangparancsa csak vezetékes fülhallgatóval használható. Újrahívás funkció nincs a készülékben. Szám újrahívása csak a telefon gombjaival végezhető el."Röviden ennyi. "Kicsit" félrevezető a leírás, nem?
Esetleg más tipusról van valakinek ilyen irányú tapasztalata?

kedd márc. 08, 2005 21:43
Moderátor

Hozzászólás 
_Laca: Na ugye, tudsz normális hangnemben is? Azt pedig, hogy kötelességed lenne, egyszerűen nevetséges. Mindegy, Te így érzed, neked ettől biztos jó.
Hidd el, rengeteg ilyen füles megy gond nélkül, a forgalomban lévő mennyiség figyelembe vételével két általad azonosnak minősített hiba még a nagy számok törvényének felhasználásával sem lesz típushiba.

n-f-s: Igen, olvastam, de akkor Te is olvass, és láthatod, hogy leírtam: nek kell annyiban hagyni.
Arról inkább ne értekezzünk, hogy hogyan kellene zajlania ebben az országban a dolgoknak, arra nyugodtan bármit rásütheszt. Ezért szoktak korlátolt emberek arra hivatkozni, hogy "na tessék, ez lenne az EU?"

Ne értsetek félre, nagyon örülök, hogy a téma felmerült, mindössze a szenzációhajhász felhang az, ami nem idevaló, sőt hiteltelenné tesz amúgy fontos dolgokat is.

kedd márc. 08, 2005 21:32
ezüst tag

Hozzászólás 
-guru- írta:
n-f-s írta:
-Guru- "Egyébként a HBH-600-nál ez egy ismert, előforduló hiba," ha ezt egy szervizes mondja, akkor csak van benne valami, nem? :D

De igen, pontosan az, amit mondott. Ismert, előforduló hiba. Ez nem azt jelenti, aminek _Laca próbálja beállítani, tehát nem "mind rossz", mert akkor már rég visszahívták volna az összeset, mint annak idején a Nokia bt fülesét.
Nem állítottam, hogy minden eszköz tökéletes, az is természetes, hogy vannak jellegzetes hibák, de ez nem egyenlő az "összes hibás" állítással. Próbáltam ezt megértetni a nagyérdeművel, de úgy látszik, nem sikerült.
Az sajnálatos, hogy _Laca így járt, ha garis, akkor igenis vissza kell vinni, nem pedig siránkozni.
Nem vagyon SE span, de elég sok eszközt van lehetőségem használni, tesztelni, így van rálátásom a témára.
Segíts magadon...

Csak az a baj, hogy tényleg úgy tűnik te vagy aki nem olvasol :D ugyanis visszavitte, mire azt írták rá, hogy problémamegoldás: Feltöltés. Lehet nem mindenki csap egyből az asztalra, mert szerintem egy normális fogyasztói társadalomban nem szükséges asztalt csapkodni, a szolgáltatónak kéne alapból úgy kiindulni: IGEN, LEHET NÁLUNK VAN A HIBA, de kicseréljük, vagy tökéletesen megjavítjuk. Látod ebben az országban még ebből van nagy hiány, hogy egy cég szó nélkül elismerje a hibáját. És ha valami előforduló hiba, az szerintem nem 100 esetből 1-2, ami még elfogadható, hanem szerintem van az 10-20 is.

Laca, szerintem jól tetted, hogy leírtad a véleményed és a tapasztalatodat.

kedd márc. 08, 2005 21:01
platina tag

Hozzászólás 
-guru- írta:
... _Laca próbálja beállítani, tehát nem "mind rossz", mert akkor már rég visszahívták volna az összeset...

Soha nem mondtam, hogy mind rossz!!! Ne adj a számba szavakat!!!
Én csak a nagy számok törvényére hivatkoztam! Ha ugyanaz a termék a keleti országrészben, és a nyugati országrészben (nem egy időben vásárolt) pontosan ugyanazt a hibát produkálja, akkor az valószínűleg valamilyen tipushiba. És lám, igazam volt.
A tipushiba nem vonja egyből magával az összes termék azonnali cseréjét, főleg ilyen használati terméknél. Pl. nekem az APC szünetmentesemet hívták egyszer vissza tűzveszlyesség miatt, amit vissza is kaptam azzal, hogy ez a készülék rendben van.
Mivel én segíteni szeretnék a fórumtársaimon, ezért kötelességemnek éreztem tájékoztatni Őket a lehetőségről, hogy esetleg ezt mérlegelve tudjanak döntést hozni!

kedd márc. 08, 2005 20:59
Moderátor

Hozzászólás 
Pontosan! Nem kell hagyni magunkat. 'Selejtes' áru esetén vágjunk az asztalra ha nem akarnak korrektül eljárni.
Én általában mindig kifogom a rossz szériákat, így volt szerencsém gyakorlatra szert tenni e témában. Lassan nyithatnék egy panaszirodát... :D

kedd márc. 08, 2005 20:38
Moderátor

Hozzászólás 
n-f-s írta:
-Guru- "Egyébként a HBH-600-nál ez egy ismert, előforduló hiba," ha ezt egy szervizes mondja, akkor csak van benne valami, nem? :D

De igen, pontosan az, amit mondott. Ismert, előforduló hiba. Ez nem azt jelenti, aminek _Laca próbálja beállítani, tehát nem "mind rossz", mert akkor már rég visszahívták volna az összeset, mint annak idején a Nokia bt fülesét.
Nem állítottam, hogy minden eszköz tökéletes, az is természetes, hogy vannak jellegzetes hibák, de ez nem egyenlő az "összes hibás" állítással. Próbáltam ezt megértetni a nagyérdeművel, de úgy látszik, nem sikerült.
Az sajnálatos, hogy _Laca így járt, ha garis, akkor igenis vissza kell vinni, nem pedig siránkozni.
Nem vagyon SE span, de elég sok eszközt van lehetőségem használni, tesztelni, így van rálátásom a témára.
Segíts magadon...

kedd márc. 08, 2005 20:27
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Most először találkoztam olyan felirattal a k700-on egy általam elmulasztott hivás után a hiváslistában,hogy visszatartva.Sejtem mit jelenthet,de erősitsetek meg:a hivó letiltotta a hivószámának kijelzését.
Ez azért érdekes mert eddig ha ilyen számról hivtak akkor azt irta ki,hogy rejtett szám.
Most akkor mi lehet ez?
Gozo

kedd márc. 08, 2005 20:12
platina tag

Hozzászólás 
Darth Smoke írta:
Beszéltem a sráccal, és a következőt tanácsolta:
El kell vinni a headsetet az EVIC-be (Budapest, X. Szent László tér), a garanciajeggyel együtt. Kötelesek letesztelni, és hiba esetén azonnal cserélni, mivel egy headset nem javítható. Egyébként a HBH-600-nál ez egy ismert, előforduló hiba...

Nagyon köszi az infót!
Sajnos ritkán járok Bpestre, úgyhogy nemigen tudom bevinni.
Most még egyszer beviszem javításra a témobilhoz azzal, hogy mindenképpen írják rá a szervizes lapra, hogy ezzel a hibával már volt bent a füles.
Ha ezek után is hibásan jön vissza, akkor szóba kerül a Fogyasztóvédelem...
Remélem, hogy Te nem fogsz így járni...

kedd márc. 08, 2005 18:33
ezüst tag

Hozzászólás 

kedd márc. 08, 2005 17:55
Hozzászólás 
Ja, és az egyik játéknál aztat írja ki hogy:
Az alkalmazás túl sok memóriát használ.

kedd márc. 08, 2005 16:10
Hozzászólás 
Vajon miért írja ki a WAV számokra hogy nem játszható le?????????????????????????????????????????????????????

kedd márc. 08, 2005 14:55
platina tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Beszéltem a sráccal, és a következőt tanácsolta:
El kell vinni a headsetet az EVIC-be (Budapest, X. Szent László tér), a garanciajeggyel együtt. Kötelesek letesztelni, és hiba esetén azonnal cserélni, mivel egy headset nem javítható. Egyébként a HBH-600-nál ez egy ismert, előforduló hiba, úgyhogy csak remélni tudom, hogy néhány hónap múlva nem fogok ugyanebben a cipőben járni... 8)
(Azt már csak zárójelben jegyzem meg, nem a srác mondta, hogy esetleg meg lehet kérdezni az EVIC-ben, hogy ráfizetés mellett adnak-e helyette HBH-602-t vagy HBH-660-at.)
Ezen kívül, ha valakinek komolyabb gondja van a K700-zal, szintén ajánlom, hogy hozzájuk forduljon közvetlenül és felejtse el a szolgáltatói szervizeket!
Remélem, segítettem!

(by Darth Smoke)

kedd márc. 08, 2005 11:01
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 4686 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 94  Következő