Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. nov. 17, 2024 12:41

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 586, 587, 588, 589, 590, 591, 592 ... 785  Következő
OFF TOPICOK GYŰJTEMÉNYE 
Szerző Üzenet
a fórum lelke

Hozzászólás 

Köcsög fszopó mind.

hétf. ápr. 18, 2005 18:03
Profil Privát üzenet küldése Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
A sztárok mindent ingyen kapnak

hétf. ápr. 18, 2005 17:58
Profil Privát üzenet küldése
a fórum lelke

Hozzászólás 
skynet írta:
GazVezir írta:
Csakhogy nincs adott alkalmazás. A Java-s játékoknak van egy bizonyos rms.db nevü fájlocskájuk és ebben tárolják a felhasználó által megadott beállításokat stb. De ha jól sejtem, akkor a játékok egyénileg kódolják ezeket a fájlokat és nem szerkeszthetők. Vagy rosszul? :)

azt szeretnéd, hogy beleírsz a .db fájlba, majd feltöltöd a játékkal együtt, hogy te legyél a HiScore listán az első??? :)

első futtatáskor hozza létre a program a RecordStore fájlt, és azt nem tudod lemásolni normális (pl S40) telefonról. viszont ha megvan az rms.db fájl (mondjuk symbianról), akkor egy hexa editorral simán módosíthatod (arra vigyázz, hogy ugyanannyi karakter legyen), majd visszateheted.

Az az rms.db a Webviewerben is benne van.... csak sajnos S40-es telón nem tudsz vele mit csinálni. Vagy megveszed, vagy demo pár napig.

hétf. ápr. 18, 2005 16:49
platina tag

Hozzászólás 
GazVezir: avatarod Ghost in the Shell?

hétf. ápr. 18, 2005 16:44
a fórum lelke

Hozzászólás 
BKV

Jó ha tudod:
Ma volt a tv-ben, hogy milyen joga van az ellenőrnek és a biztonsági őrnek.
- Ha nincs jegyed/bérleted az ellenőr nem érhet hozzád, csak várakoztathat, amig a rendőr a helyszinre nem ér. Nem vagy köteles várakozni!
- Biztonsági őr az ellenőr épségére és a rendre , fegyelemre ügyel. Intézkednie semmi joga! Veled nem tehet semmit, ha jegy/bérlet nincs nálad és nem tudod/akarod igazolni magad.
Tehát ha akaratos vagy, akkor csak a rendőr által vagy büntethető ilyen esetben!!!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Árpy hétf. ápr. 18, 2005 16:01-kor.

hétf. ápr. 18, 2005 15:45
gyémánt tag

Hozzászólás 
Félek tőle, hogy jól gondolod... Az én gépemen most rákerestem, szinte mindegyik alkalmazás: Filmszerkesztő, Sound editor, Open Office, stb. használ db kiterjesztésű állományokat. Mondjuk az a furcsa, hogy a dózer kapásból ikonnal látja el és adatbázis fájlként azonosítja... Ha viszont ez így van, akkor feltehetően szabványos szerkezetű és editor is létezhet hozzá...

hétf. ápr. 18, 2005 15:43
a fórum lelke

Hozzászólás 
Vajon ma még meglesz az 5000. hozzászólásom, vagy csak holnap? :)

hétf. ápr. 18, 2005 15:41
gyémánt tag

Hozzászólás 
Csakhogy nincs adott alkalmazás. A Java-s játékoknak van egy bizonyos rms.db nevü fájlocskájuk és ebben tárolják a felhasználó által megadott beállításokat stb. De ha jól sejtem, akkor a játékok egyénileg kódolják ezeket a fájlokat és nem szerkeszthetők. Vagy rosszul? :)

hétf. ápr. 18, 2005 15:40
a fórum lelke

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Nagyon pörög ez az offtopik. Hülyeségeken. :)

Azért OFF :wink:

hétf. ápr. 18, 2005 15:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
GazVezir írta:
Nem tudjátok pontosan, hogy mire szolgálnak a *.db kiterjesztésü fájlok?
Valamint mivel lehet őket olvasni illetve szerkeszteni?
Adatbázis file. Az adott alkalmazás kezeli.

hétf. ápr. 18, 2005 15:35
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nagyon pörög ez az offtopik. Hülyeségeken. :)

hétf. ápr. 18, 2005 15:33
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem tudjátok pontosan, hogy mire szolgálnak a *.db kiterjesztésü fájlok?
Valamint mivel lehet őket olvasni illetve szerkeszteni?

hétf. ápr. 18, 2005 15:24
gyémánt tag

Hozzászólás 
Odo írta:
BrOnZ írta:
Aham... A Showder az melyik? Az a Fábry-s?
Igen, arra gondoltam.
Akkor bocs! Igazad volt! Kép

hétf. ápr. 18, 2005 15:21
Moderátor

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
CineDOG írta:
Odo írta:
2 műsor van ahol nem playback van, a Showder és a Megasztár.
BrOnZ írta:
Jujjj... Ezt nem kellett volna. Ha figyelmesen nézted a NévShowrt akkor Ibolya hogyan énekelt egyszerre 3 szólamban? Az egy dolog, hogy a muszter megy alatta, de most elhiggyem, hogy csak az?

Tehát Odo azt írta, hogy szerinte két műsorban nem playbackelnek.
De a Néwshort nem említette.

Igen, arra gondoltam.

hétf. ápr. 18, 2005 15:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Odo írta:
BrOnZ írta:
Jujjj... Ezt nem kellett volna. Ha figyelmesen nézted a NévShowrt akkor Ibolya hogyan énekelt egyszerre 3 szólamban? Az egy dolog, hogy a muszter megy alatta, de most elhiggyem, hogy csak az?

hétf. ápr. 18, 2005 15:11
Moderátor

Hozzászólás 
Hmm, micsoda szópárbaj :).

hétf. ápr. 18, 2005 14:29
platina tag

Hozzászólás 
T68m írta:
Sulla írta:
Köszönöm továbbá, hogy megmagyaráztad, amit kértem. Ez a személyeskedés a hsz végén arra utal, hogy érvelni már nem tudsz, ezért nekiállsz személyeskedni.

Nem tehetek róla, hogy neked nem tetszik az, hogy más X-et keres, becsületes munkával, úgy, hogy a munkáltatója az általad leírt 2-3*os pénz helyett kb. 10*-est keres. Nem tehetek róla, hogy téged zavar, hogy munka közben netezni is tudok.

Arról viszont tehetek, hogy minden este futok kb. 15 km-t, csak azért, hogy a lehetőségekhez képest egészséges legyek. Ha már ez is baj neked, akkor arról viszont nem tehetek.

S

1. Minek ismételjem azt, amit nem akarsz megérteni? Túl tudok lépni rajta.

2. örülük, hogy annyit keresel! Továbbá a reális valóban a 10x, amit a munkáltatónak egy-egy dolgozó után bevételként kell produkálni, de ezt nem akartam forszírozni. Azt továbbra sem értem, hogy ennyi netezés/edzés mellett, hogyan tudsz ilyen eredményt produkálni, de gratulálok hozzá! Ja, ezt néhány fórumtársunknak mutasd meg, NAGYON hálásak lennének érte.

3. érdekes, a múltkor valahogy elfelejtkeztél a futás témáról. Akkor hozhatom a műnyuszit? :D

4. a somás kép volt ma az egyetlen hasznos hozzászólásod. Azért köszi.

4. Máris eggyel többet produkáltam nálad.

3. Nem felejtkeztem el, mindennap futok. Műnyuszi neked kellhet, te futsz valami ölebekkel.

2. Tudod én szellemi munkát végzek. Neked, akinek egyetlen emberi szempont a testi adottságok "genetikai tisztasága", ez furcsa lehet. Tisztán körülbelül havi 7 napot dolgozom, mert kell a szellem frisseségéhez az, hogy ne mindig a munkával foglalkozzak. És a főnököm hajlandó is megfizetni az efféle kikapcsolódást, mert ettől hatékonyabb a munka. Nyilván kirúgtak volna már, ha nem végezném el a munkámat. Keress te is, vannak ilyen állások! Ja, hogy csak futni tudsz, meg genetikailag tökéletes vagy? Hát akkor dolgozik a "szelekció".

1. Örülök, hogy túl tudsz lépni dolgokon, valószínűleg, ha minden hülyeségedet meg kéne magyarázni, már beleőrültél volna.

S

hétf. ápr. 18, 2005 14:26
a fórum lelke

Hozzászólás 
Sulla írta:
Köszönöm továbbá, hogy megmagyaráztad, amit kértem. Ez a személyeskedés a hsz végén arra utal, hogy érvelni már nem tudsz, ezért nekiállsz személyeskedni.

Nem tehetek róla, hogy neked nem tetszik az, hogy más X-et keres, becsületes munkával, úgy, hogy a munkáltatója az általad leírt 2-3*os pénz helyett kb. 10*-est keres. Nem tehetek róla, hogy téged zavar, hogy munka közben netezni is tudok.

Arról viszont tehetek, hogy minden este futok kb. 15 km-t, csak azért, hogy a lehetõségekhez képest egészséges legyek. Ha már ez is baj neked, akkor arról viszont nem tehetek.

S

1. Minek ismételjem azt, amit nem akarsz megérteni? Túl tudok lépni rajta.

2. örülük, hogy annyit keresel! Továbbá a reális valóban a 10x, amit a munkáltatónak egy-egy dolgozó után bevételként kell produkálni, de ezt nem akartam forszírozni. Azt továbbra sem értem, hogy ennyi netezés/edzés mellett, hogyan tudsz ilyen eredményt produkálni, de gratulálok hozzá! Ja, ezt néhány fórumtársunknak mutasd meg, NAGYON hálásak lennének érte.

3. érdekes, a múltkor valahogy elfelejtkeztél a futás témáról. Akkor hozhatom a műnyuszit? :D

4. a somás kép volt ma az egyetlen hasznos hozzászólásod. Azért köszi.

hétf. ápr. 18, 2005 14:13
Profil Honlap
platina tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Mit néztem el megint? :oops:

NévShowr, Showder, ilyesmik.

hétf. ápr. 18, 2005 14:10
a fórum lelke

Hozzászólás 
Odo írta:
BrOnZ írta:

hétf. ápr. 18, 2005 14:10
gyémánt tag

Hozzászólás 
Mit néztem el megint? :oops:

hétf. ápr. 18, 2005 14:00
a fórum lelke

Hozzászólás 
Bronz valamit benézett...

hétf. ápr. 18, 2005 13:55
platina tag

Hozzászólás 
T68m írta:
Sulla írta:
4. Őszintén bánnám, ha levágnám a kezed.

S

ennyi elég a cinikus álláspontodból. (most persze állíthatod, hogy te csak arra gondoltál, ha véletlenül vagy orvosi kényszerből kerülne sor erre az aktusra. De ez (is) jól szimbolizálja/ná/ a képmutatásod, a szavak kiforgatását)

és persze a szólásszabadággal való visszaélést. Aminek még ezek ellenére is híve vagyok!

Remélem ezt jól megfizetik a havi nettó X-el. (X értéke - kérésedre - nem kiírandó - visszakereshető)

Tényleg, még csak azt áruld el, már rég meg akartam kérdezni, hogy a havi nettó X-et, azt kifejezetten e net-ezésért fizetik? Vagy annyira nagyszerű ember vagy, hogy még emellett is marad időd tökéletes munka végzésére? (Amit ennyire jól megfizetnek. Mert ugye a munkáltatódnak legalább 2x-3x-osát kell hoznia az általad elvégzett munkának. Nem semmi teljesítmény lehet, ennyi okító /vagy kábító/ szándékú netre fordított idő mellett! A sporttal töltött időt már nem is számolva, hisz az edzettségi szinted - saját elmondásod szerint - kiváló!)

Gratulálok!

Ez az én véleményem, a tied lehet más. Szólásszabadság akkor van, ha "ennyi elég a cinikus álláspontodból" ezt csak átvitt értelemben érted, remélem úgy is értetted.
Mivel én is a szólasszabadság híve vagyok, ezért teljes mértékben helyt adok a te véleményednek.

Arról viszont tehetek, hogy minden este futok kb. 15 km-t, csak azért, hogy a lehetőségekhez képest egészséges legyek. Ha már ez is baj neked, akkor arról viszont nem tehetek.

S

hétf. ápr. 18, 2005 13:53
Moderátor

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Odo írta:

Mit nem kellett volna?

hétf. ápr. 18, 2005 13:44
gyémánt tag

Hozzászólás 
Odo írta:

hétf. ápr. 18, 2005 13:42
platina tag

Hozzászólás 
Ha már Megasztár, íme egy "szexi" kép Somáról:

http://fek.az/linkek-v2/show2.php?pic=1 ... 8_soma.jpg

:oops:

S

hétf. ápr. 18, 2005 13:41
a fórum lelke

Hozzászólás 
Sulla írta:
4. Õszintén bánnám, ha levágnám a kezed.

S

ennyi elég a cinikus álláspontodból. (most persze állíthatod, hogy te csak arra gondoltál, ha véletlenül vagy orvosi kényszerből kerülne sor erre az aktusra. De ez (is) jól szimbolizálja/ná/ a képmutatásod, a szavak kiforgatását)

és persze a szólásszabadággal való visszaélést. Aminek még ezek ellenére is híve vagyok!

Remélem ezt jól megfizetik a havi nettó X-el. (X értéke - kérésedre - nem kiírandó - visszakereshető)

Tényleg, még csak azt áruld el, már rég meg akartam kérdezni, hogy a havi nettó X-et, azt kifejezetten e net-ezésért fizetik? Vagy annyira nagyszerű ember vagy, hogy még emellett is marad időd tökéletes munka végzésére? (Amit ennyire jól megfizetnek. Mert ugye a munkáltatódnak legalább 2x-3x-osát kell hoznia az általad elvégzett munkának. Nem semmi teljesítmény lehet, ennyi okító /vagy kábító/ szándékú netre fordított idő mellett! A sporttal töltött időt már nem is számolva, hisz az edzettségi szinted - saját elmondásod szerint - kiváló!)

Gratulálok!

hétf. ápr. 18, 2005 13:41
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Macika írta:
Tegnap este egy fórumtárs hívta fel a figyelmemet, hogy kapcsoljak át a NévShowr (így írják?) nevü valamire, aholis épp playbackra vonaglott Edwin Marton hegedűművész.
Igen, a hegedűművész cím dukál neki, na nem a nyilvánosság előtt nyújtott teljesítménye miatt. Hanem amiatt, ahogyan valójában, playback nélkül tudna hegedülni. Mert tudna!
Csak abból éhenhalna.

Szomorú. Erre a sz.arra jobban vevő az ország, mint a paganini hegedűversenyre.
Komolyan mondom, szégyen.

Ahol a Győzike világszám, és még folytatásért kiált, ott semmin sem lehet csodálkozni.

hétf. ápr. 18, 2005 13:28
Moderátor

Hozzászólás 

hétf. ápr. 18, 2005 13:27
a fórum lelke

Hozzászólás 
T68m írta:
skynet írta:
CineDOG írta:
Odo írta:
És ezt az egész fórumnak tudnia kell? :shock:

Mivel már van egy majom kölke, megnyugodhatunk, hogy mégegy nem lesz. :)

lásd a szerkesztett hozzászólást :oops:

akkor most nem jött meg? :D ajjaj!

Mégiscsak lesz mégegy majom. :)

hétf. ápr. 18, 2005 13:26
Moderátor

Hozzászólás 
Tegnap este egy fórumtárs hívta fel a figyelmemet, hogy kapcsoljak át a NévShowr (így írják?) nevü valamire, aholis épp playbackra vonaglott Edwin Marton hegedűművész.
Igen, a hegedűművész cím dukál neki, na nem a nyilvánosság előtt nyújtott teljesítménye miatt. Hanem amiatt, ahogyan valójában, playback nélkül tudna hegedülni. Mert tudna!
Csak abból éhenhalna.

Szomorú. Erre a sz.arra jobban vevő az ország, mint a paganini hegedűversenyre.
Komolyan mondom, szégyen.

hétf. ápr. 18, 2005 13:26
platina tag

Hozzászólás 
T68m írta:
3. érdekes, hogy átugrasz egyes számból a többes számba! Azért a Pápa <> felekezetének tagjaival. Tehát ha ezen lovagolsz, akkor a "VALAKI"-be nyugodtan belefér az összes bűnt elkövető keresztény is. (Mint ahogy minden ember.) De a kiindulást nem győzöm idézni, nehogy valakinek - ennek a hiánya - félreértést okozzon: "azok viselkedése miatt, akik a történelem folyamán szenvedést ..."

3.a. mint kértelek, ha egyszerűen nem érted, inkább ne írj. Ezek szerint mégis inkább meggyőződéseből akarsz félremagyarázni másokat. Jó tudni.

4. a mások bűneinek megbocsátása fontos dolog, de önmagában nem elég. A bűnbocsánat elnyeréséhez még ÖSZINTÉN meg kell bánnod saját bűneid, továbbá persze hinned kell Istenben és elfogadnod, megtartanod az Ő szavát.

3. Mint mondtam a kiindulást, az eredetit tökéletesen értem. A te magyarázatodat még mindig nem értem, mert kísérletet sem teszel arra, hogy kifejtsd. Ezt írod:

"Próbáljunk meg egy picit időzni eme kijelentés felett! Szerinted ez mit jelent? Azt, hogy a keresztény egyház üldözte a zsidókat? Esetleg csak nem annyira "hatékonyan" mentette őket, mint a nácikat? Én ezeket valahogy nem látom benne.

Én ezt úgy értem, hogy VALAKIK szenvedést okoztak a zsidóknak, és mi mint keresztény emberként kérjük a bocsánatot..."

Kifejtenéd, hogy kik azok a VALAKIK? Kik nevében kér bocsánatot a katolikus egyház szerinted? Milyen alapon?

3a. Kedvenc szavad: szólásszabadság! Ha pontosan megmondanád, hogy mire gondolsz, akkor nem lehetne félremagyarázni.

4. Őszintén bánnám, ha levágnám a kezed.

S

hétf. ápr. 18, 2005 13:20
a fórum lelke

Hozzászólás 
Sulla írta:
...
S

3. érdekes, hogy átugrasz egyes számból a többes számba! Azért a Pápa <> felekezetének tagjaival. Tehát ha ezen lovagolsz, akkor a "VALAKI"-be nyugodtan belefér az összes bűnt elkövető keresztény is. (Mint ahogy minden ember.) De a kiindulást nem győzöm idézni, nehogy valakinek - ennek a hiánya - félreértést okozzon: "azok viselkedése miatt, akik a történelem folyamán szenvedést ..."

3.a. mint kértelek, ha egyszerűen nem érted, inkább ne írj. Ezek szerint mégis inkább meggyőződéseből akarsz félremagyarázni másokat. Jó tudni.

4. a mások bűneinek megbocsátása fontos dolog, de önmagában nem elég. A bűnbocsánat elnyeréséhez még ÖSZINTÉN meg kell bánnod saját bűneid, továbbá persze hinned kell Istenben és elfogadnod, megtartanod az Ő szavát.

hétf. ápr. 18, 2005 13:11
Profil Honlap
platina tag

Hozzászólás 
skynet írta:
gyurxi551 írta:
(van egy 17-es monitorom,1280x1024-es felbontáson (MAG, 0.21es képponttávolság). A www.bluefish.hu oldal bejön, de mihelyt pl a Kecskemét/Árlista menüre kattintok és bejön az új oldal OOOLYAN pici és homályos betűkkel jön be az összes termék és kategória, hogy hagytam a fenébe! :evil: Amúgy sem a szívem csücske ez a bolt za árai miatt. Csak kérdezném: nektek is olvashatatlan ilyen felbontáson vagy én selejtezzem le a monitorom? Ha nektek sem jö be, írok nekik egy mailt, hogy szerintem ez nem jó így, változtassan rajta- szerintem. Amúgy minden bolt minden honlapja jó szokott lenni ilyen felbontáson, de a 3DSMax miatt kell ez a felbontás, ami szerintem nem is olyan nagy...)

view->text size->largest

Na, ez jó volt, köszi! :D Kicsivel kisebb felbontáson jól látható, tényleg, de ahogy írtam úgy nem. TFT monitoron nem tudom mrgnézni milyen lenne.

hétf. ápr. 18, 2005 12:51
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
platina tag

Hozzászólás 
T68m írta:
Sulla írta:
3. Tökéletesen értem, amit a pápa mondott, azt nem értem, ahohy te félremagyarázod.

4.
Szerintem ez is vicces. Nézzünk egy példát:

Levágom a kezed, majd a saját érdekedben kérlek, hogy bocsáss meg, mert az neked lesz jó. És még én vagyok a f.aszagyerek.

S

3. szerintem még e legegyszerűbb szavakkal sem vagy tisztába, hiába na, a hvg és népszamárság jó útmutató. A "VALAKI"-ben bárki benne lehet, akár keresztény, akár nem. De majd ezt kérdezd meg másoktól is.
És ha már a kérdezősködésnél tartasz, akkor az eredetit is "azok viselkedése miatt, akik a történelem folyamán szenvedést ". Most vagy nem akarod megérteni neveltetésed miatt - akkor írd azt -, vagy tényleg nem érted, akkor inkább ne írj semmit!

4. viccesnek vicces. Továbbá nekem meg kell ezt bocsátanom, ha a saját bűneimre is bocsánatot akarok. DE! Ezt téged nem fog mentesíteni sem földi, sem égi ítélet alól!

3. VALAKI levinné a szemetet? - kérdezi anyám. Ebből következik, hogy Ő nem viszi le.

VALAKIK ellopták az autómat. ÉN nem voltam közöttük.

VALAKIK nevében kérek bocsánatot, akkor ÉN nem vagyok benne.

VALAKI el akarja velem hitetni, hogy a pápa nem csak a saját felekezete bűnei miatt kért elnézést, hanem VALAKIK (KIK?) nevében.

Az eredetit tökéletesen értem, ezt már mondtam az előbb is. A te magyarázatod, hogy a pápa nem a katolikus egyház, hanem VALAKIK bűneiért kért bocsánatot, na ezt nem értem. Ezt most sem sikerült megmagyaráznod.

4. De én is megbocsátok neked, akkor minden rendben, nem? Akkor mentesültem a bűneim alól?

S

hétf. ápr. 18, 2005 12:51
a fórum lelke

Hozzászólás 
Sulla írta:
3. Tökéletesen értem, amit a pápa mondott, azt nem értem, ahohy te félremagyarázod.

4.

Levágom a kezed, majd a saját érdekedben kérlek, hogy bocsáss meg, mert az neked lesz jó. És még én vagyok a f.aszagyerek.

S

3. szerintem még e legegyszerűbb szavakkal sem vagy tisztába, hiába na, a hvg és népszamárság jó útmutató. A "VALAKI"-ben bárki benne lehet, akár keresztény, akár nem. De majd ezt kérdezd meg másoktól is.
És ha már a kérdezősködésnél tartasz, akkor az eredetit is "azok viselkedése miatt, akik a történelem folyamán szenvedést ". Most vagy nem akarod megérteni neveltetésed miatt - akkor írd azt -, vagy tényleg nem érted, akkor inkább ne írj semmit!

4. viccesnek vicces. Továbbá nekem meg kell ezt bocsátanom, ha a saját bűneimre is bocsánatot akarok. DE! Ezt téged nem fog mentesíteni sem földi, sem égi ítélet alól!

hétf. ápr. 18, 2005 12:43
Profil Honlap
platina tag

Hozzászólás 
T68m írta:
Sulla írta:
Imádom a logikádat. A pápa bocsánatot kér MÁSOK nevében? VALAKIK szenvedést okoztak, és a katolikus egyház a nevükben kér bocsánatot. Ez jó.

Szerinted kik azok a "VALAKIK", akik ugye nem kersztények, akik szenvedést okoztak? Moszlimok? A rómaiak? A buddhisták? Vagy önnmaguknak okozták a zsidók a szenvedést, hogy utána emlegethessék sokáig, mert ennyire furmányosak?

S

1. Így van!

2. az a "VALAKI" az MINDENKI "akik a történelem folyamán szenvedést...". Mégegyszer: "azok viselkedése miatt, akik a történelem folyamán szenvedést ".
Tehát a "VALAKI" az lehet keresztény, moszlim, római, buddhista esetleg önmaguk. Nincs megkülönböztetve, kiemelve senki! Egyetelmelegesen MINDENKI aki szenvedést okozott.

3. minek olvasod, ha úgysem érted?

4. És miért? (gondolom ezt sem érted, de azért még1x)

"Bocsánat alapvetően szükséges ahhoz, hogy valaki Isten színe elé járulhasson és Istentől a saját (eredendő és egyéb) bűnei miatt megbocsátást nyerhessen. Ugyanis megbocsátást nem nyer, akinek szívében harag van. Tehát a Pápa saját érdekükben kéri tőlük, hogy bocsássanak meg mindenkinek."

Na nézzük még egyszer:

""Mélyen meg vagyunk rendülve azok viselkedése miatt, akik a történelem folyamán szenvedést okoztak az Önök testvéreinek és kérjük az Önök bocsánatát. Elkötelezetten keressük a valódi barátságot a Szövetség Népével"

Próbáljunk meg egy picit időzni eme kijelentés felett! Szerinted ez mit jelent? Azt, hogy a keresztény egyház üldözte a zsidókat? Esetleg csak nem annyira "hatékonyan" mentette őket, mint a nácikat? Én ezeket valahogy nem látom benne.

Én ezt úgy értem, hogy VALAKIK szenvedést okoztak a zsidóknak, és mi mint keresztény emberként kérjük a bocsánatot. Bocsánatot az elszenvedett fájadalomért, a megnyugvásért, az emberek közötti megbékélésért."

Ezt írtad szó szerint. Ebben az van, hogy VALAKIK (mi nem vagyunk benne a VALAKIK-ben nyilvánvalóan, mert akkor a MI szót kéne használni).

Azaz nem keresztények.

4.

S

hétf. ápr. 18, 2005 12:30
gyémánt tag

Hozzászólás 
gyurxi551 írta:
(van egy 17-es monitorom,1280x1024-es felbontáson (MAG, 0.21es képponttávolság). A www.bluefish.hu oldal bejön, de mihelyt pl a Kecskemét/Árlista menüre kattintok és bejön az új oldal OOOLYAN pici és homályos betűkkel jön be az összes termék és kategória, hogy hagytam a fenébe!
LG 17" No Branded 1280*1024 vibrál (60 Hz) de tökéletesen látható, ahogy használom pedig: 1152*864 75 Hz tökéletes szintén.

hétf. ápr. 18, 2005 12:28
gyémánt tag

Hozzászólás 
gyurxi551 írta:
(van egy 17-es monitorom,1280x1024-es felbontáson (MAG, 0.21es képponttávolság). A www.bluefish.hu oldal bejön, de mihelyt pl a Kecskemét/Árlista menüre kattintok és bejön az új oldal OOOLYAN pici és homályos betűkkel jön be az összes termék és kategória, hogy hagytam a fenébe! :evil:

Nekem bejön rendesen. 17" Dell lcd 1024x768-on (én ebben használom), de 1280x1024 felbonotásban is olvasható.

hétf. ápr. 18, 2005 12:15
gyémánt tag

Hozzászólás 
Én simán el tudom olvasni a 17"-os TFT moncsimmal 1280x1024-ben.

hétf. ápr. 18, 2005 12:01
platina tag

Hozzászólás 
(van egy 17-es monitorom,1280x1024-es felbontáson (MAG, 0.21es képponttávolság). A www.bluefish.hu oldal bejön, de mihelyt pl a Kecskemét/Árlista menüre kattintok és bejön az új oldal OOOLYAN pici és homályos betűkkel jön be az összes termék és kategória, hogy hagytam a fenébe! :evil: Amúgy sem a szívem csücske ez a bolt za árai miatt. Csak kérdezném: nektek is olvashatatlan ilyen felbontáson vagy én selejtezzem le a monitorom? Ha nektek sem jö be, írok nekik egy mailt, hogy szerintem ez nem jó így, változtassan rajta- szerintem. Amúgy minden bolt minden honlapja jó szokott lenni ilyen felbontáson, de a 3DSMax miatt kell ez a felbontás, ami szerintem nem is olyan nagy...)

hétf. ápr. 18, 2005 11:39
a fórum lelke

Hozzászólás 
skynet írta:
CineDOG írta:
Odo írta:

lásd a szerkesztett hozzászólást :oops:

akkor most nem jött meg? :D ajjaj!

hétf. ápr. 18, 2005 11:29
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
skynet írta:
lehetséges, hogy a cégeknek tapasztalata is van a témában (pl felvettek 2 GDF-est, mindekettõ buta volt, mint a bogarak, és aztán úgy döntöttek, soha többet GDF)?

á, ilyet ne mondj! Ez súlyos diszkrimináció! Ez olyan, mintha két "akárki" meglopna, aztán tartozkodnál tőlük! MINDET végig kell próbálnod (akárhány millióan vannak), különben szemellenzős, begyepesedett, előítéletekkel terhes csökevény leszel, akit úton-útfélen le kell köpködni és persze társadalmunk megvetése, a média jogos haragja sújt! :D :D :D

hétf. ápr. 18, 2005 11:26
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Sulla írta:
Imádom a logikádat. A pápa bocsánatot kér MÁSOK nevében? VALAKIK szenvedést okoztak, és a katolikus egyház a nevükben kér bocsánatot. Ez jó.

Szerinted kik azok a "VALAKIK", akik ugye nem kersztények, akik szenvedést okoztak? Moszlimok? A rómaiak? A buddhisták? Vagy önnmaguknak okozták a zsidók a szenvedést, hogy utána emlegethessék sokáig, mert ennyire furmányosak?

S

1. Így van!

2. az a "VALAKI" az MINDENKI "akik a történelem folyamán szenvedést...". Mégegyszer: "azok viselkedése miatt, akik a történelem folyamán szenvedést ".
Tehát a "VALAKI" az lehet keresztény, moszlim, római, buddhista esetleg önmaguk. Nincs megkülönböztetve, kiemelve senki! Egyetelmelegesen MINDENKI aki szenvedést okozott.

3. minek olvasod, ha úgysem érted?

4. És miért? (gondolom ezt sem érted, de azért még1x)

"Bocsánat alapvetően szükséges ahhoz, hogy valaki Isten színe elé járulhasson és Istentől a saját (eredendő és egyéb) bűnei miatt megbocsátást nyerhessen. Ugyanis megbocsátást nem nyer, akinek szívében harag van. Tehát a Pápa saját érdekükben kéri tőlük, hogy bocsássanak meg mindenkinek."

hétf. ápr. 18, 2005 11:16
Profil Honlap
platina tag

Hozzászólás 
CineDOG írta:
BrOnZ írta:
Örvendezzetek!!! Megint új pénzügyminiszterünk van! Magyarország minden háborút meg tudna nyerni: egy ilyen országon az összes "ellenség" halálra röhögné magát. :( Egyszerûen szégyen...

Fárasztó ez az ország. A vezetõk egytõl egyig szifonfejûek.

Jó lenne, ha a következő szavazásnál még két pont lenne a szavazólapon:
- Itt jártam, de nem tudok dönteni.
- Itt jártam, de rátok nem szavazok.

hétf. ápr. 18, 2005 11:09
gyémánt tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
WiFi: azt már két fórumostól is hallottam, hogy mennyire semmit nem ér semmilyen beépített biztonsági funkció, meg hogy a félreeső panelházunk közelében vasvillával kell hányni a lóvés úrifiúkákat, akik mellesleg WiFi-s szubnotesszel a hónuk alatt még hekkerek is... Azonban azt, hogy ők mit tennének ellenük, még nem.

Szépen bekonfigurálnánk rendesen, illetve már eleve megfelelő modellt választanánk ki a vásárlás elött. Nem a WEP az egyetlen, ami az ellen véd :) Nemrég volt itt vita arról, hogy kell-e szakember a számítógép (és "tartozékai") beüzemeléséhez, nos, itt a remek példa :wink: :lol: Egyébként a WPA-PSK táján érdemes nézelődni, hogy segítsek is.

Idézet:
Azonban azt nem tudom, milyen módszerrel lehetne távolról konfigurálni a routeremet, ez érdekelne, ezt most komolyan írom. Meg azt is, hogy ha valaki rámászik a routeremre, azt mondjuk én is látni fogom...

Egyszerűen beírom a böngészőmbe az IP címed és szépen bejön a router-ed webes konfigurációs felülete, ha nem tiltottad le ezt a lehetőséget (bár a jobb típusokban ez alapból nincs bekapcsolva, illetve nem is lehet bekapcsolni az admin jelszó megváltoztatása nélkül). Az alapértelmezetten hagyott admin jelszóval meg be is tudok lépni és onnantól kezdve azt csinálok, amit akarok. Látni pedig ebből semmit sem fogsz, kivéve ha letiltok minden forgalmat a router-en :twisted:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára simico hétf. ápr. 18, 2005 12:11-kor.

hétf. ápr. 18, 2005 11:01
a fórum lelke

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Örvendezzetek!!! Megint új pénzügyminiszterünk van! Magyarország minden háborút meg tudna nyerni: egy ilyen országon az összes "ellenség" halálra röhögné magát. :( Egyszerűen szégyen...

Fárasztó ez az ország. A vezetők egytől egyig szifonfejűek.

hétf. ápr. 18, 2005 10:28
gyémánt tag

Hozzászólás 
Örvendezzetek!!! Megint új pénzügyminiszterünk van! Magyarország minden háborút meg tudna nyerni: egy ilyen országon az összes "ellenség" halálra röhögné magát. :( Egyszerűen szégyen...

hétf. ápr. 18, 2005 10:24
a fórum lelke

Hozzászólás 
Hülye szürke idő van, a rádióbol valami lehangoló lassú zene szól, ránéztem a kutyám képére, elgondolkoztam a múlton, és megint összeszorult a szívem. :cry:

hétf. ápr. 18, 2005 10:08
a fórum lelke

Hozzászólás 
Odo írta:

hétf. ápr. 18, 2005 10:05
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.   [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 586, 587, 588, 589, 590, 591, 592 ... 785  Következő