Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. nov. 06, 2024 20:37

Hozzászólás a témához  [ 9371 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117 ... 188  Következő
Motorola MPX200 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
gog írta:
A 2003-as Media Player ugyanaz mint a 2002-es vagy többet tud, pl.:mély, magas-kiemelés ilyesmire gondolok.
Ez fontos volna, valaki legyenszíves felvilágosítani!

Szerény véleményem szerint ugyanaz, semmi extra.

hétf. márc. 14, 2005 19:29
Profil Privát üzenet küldése ICQ YIM
arany tag

Hozzászólás 
hello!
fiuk itt bajok lesznek!

az imént usb-n töltöttem a kicsitkét és kezembe vettem ugyhogy a flip tengelyénél a kis fém bigyót fogtam és folyamatosan rázta a kezem az áram. ezt kb egy 2 perc múlva abbahagyta. ez gondolom nem normális. másnak is volt már ilyen?
lehet hogy az usb-m ****? akkor tönkretette volna a telt?(vagy legalábbis az aksit)

mondjuk a töltés közbe leállítottam a gépem egy pillanatra lehet emiatt volt
vmi okosság van?

ja és egy irc progi kéne 2003ra köszi

hétf. márc. 14, 2005 19:19
Profil Privát üzenet küldése Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
dr.zsoo írta:
Ronson írta:
dr.zsoo írta:
A külső kijelző kikapcs idejét lehet állítani. Ez együtt állítódik a billentyüzet világításának kikapcsolásával. Nekem az alapesetben 5 mp kevés volt, este vezetés közben pl elég veszélyes igy használni a telefont. DU megmondom hogy a registryben hol állítható ez. dr.zsoo

Akkor le tudnád írni, hogy állítod?

HKLM\System\CurrentControlSet\Control\Power\ActivityTimers\UserActivity
There is a value called Timeout that is set to 2 (2 sec) I set it to 30, and now the keyboard stays on a long time (much more than 30 sec). I am sure it has some other effects too, don't know them yet except that it also affects the external LCD (which now stays on for 30 sec after I flip closed the phone

Én ha jól emlékszem 18-ra állítottam, nekem ez kb elég.

dr.zsoo

SZERK: Rosszul emlékszem, 10-re állítottam, ekkor kb 20 mp ig ég a0 külső kijelző és a billentyüzet világítása

Köszönöm :)

hétf. márc. 14, 2005 19:02
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
kubu írta:
Emberek!

Hová dugta a microsoft az e-mail klienst
WM2003-ban?
Korábban már volt róla szó, de nem találom, és
már a szemem is kifolyt.

Ha esetleg létezik rá mail -kliens, mondjátok meg a nevét!

Köszönöm

Tehát német menüből tudom mondani az elérését az email kliensnek. Egyszerre több mailboxot tud kezelni, nem ugy mint a WM2002.
Posteingang- itt menü-options-kontosetup. Itt lehet a mailbox paramétereit megadni. Vigyázz ha nem a saját szolgáltatód mailboxáról akarsz küldeni-fogadni akkor is a kimenő szervernek a szolgáltatód smtp szerverét add meg. Kb 1 hónapomba tellett mire rájöttem. Tehát ha pl a freemail címed akarod letölteni, bejövő szerver a: freemail.hu lesz de kimenő már az smtp.pannongsm.hu (feltéve hogy pannonos vagy).
Sajnos amint már írtam, az időszakonkénti letöltés nem müködik, vagy legalábbis megbízhatatlan. Manuálisan kell elindítani a küldés/fogadást.

Az OPERA böngészőjének telepítésekor én semmit nem állítottam, mégis tökéletesen müködik.

dr.zsoo

hétf. márc. 14, 2005 17:53
vas-tag

Hozzászólás 
KÖSZ!

A 2003-as Media Player ugyanaz mint a 2002-es vagy többet tud, pl.:mély, magas-kiemelés ilyesmire gondolok.
Ez fontos volna, valaki legyenszíves felvilágosítani!

hétf. márc. 14, 2005 17:11
a fórum lelke

Hozzászólás 
gog írta:
Ja, és a messenger nekem csak akkor megy, ha csatlakoztatva van a teló a géphez, vodás GPRS WAP-al nem megy, csak GPRS INTERNETtel?

Igen, csak nettel.

hétf. márc. 14, 2005 16:26
ezüst tag

Hozzászólás 
Emberek!

Hová dugta a microsoft az e-mail klienst
WM2003-ban?
Korábban már volt róla szó, de nem találom, és
már a szemem is kifolyt.

Ha esetleg létezik rá mail -kliens, mondjátok meg a nevét!

Köszönöm

hétf. márc. 14, 2005 16:25
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Le lehet valahogy menteni a telóról a 2002-t?
A 2003-ban milyen a media player, lehet hangszínt állítani?
Ja, és a messenger nekem csak akkor megy, ha csatlakoztatva van a teló a géphez, vodás GPRS WAP-al nem megy, csak GPRS INTERNETtel?

Válaszoljon valaki, légyszíves!

hétf. márc. 14, 2005 16:07
ezüst tag

Hozzászólás 
Nah... Mostanra értem a hozzászólások végére! :) Azt hiszem a leírások alapján minden úgy megy az mpx-emen, ahogy azt szeretném, illetve, amit maximum ki lehet belőle hozni. :roll: Vagyis majdnem... Az Opera nem megy, illetve nem tudom használni az asztali gép kapcsolatát netre a telefonon. 2003-as SUPERMOTO2-vel. Amúgy királyok vagytok, minden elismerésem, és ha lehet, innentől én is aktívan szeretnék részt venni az eszmecserében. Más: a HS-120-as headsettel kapcsban: a múltkor írtam, hogy nekem működik a hívásfogadás gomb a headseten, de engem is elbizonytalanítottatok, ezért utána az első adandó alkalommal kipróbáltam! Jelentem 100%-ra működik, és azóta is rendszeresen használom. :lol: Egyenlőre ennyi...

hétf. márc. 14, 2005 14:57
Profil Privát üzenet küldése ICQ
arany tag

Hozzászólás Re: resco 2003 v5 serial
rviktor írta:
Lenne egy nagy kérésem. Számolnátok nekem egy serialt a resco explorer 2003v5 höz Rviktor névre? elôre is köszönöm.

Name: Rviktor
Code: 61414

hétf. márc. 14, 2005 14:27
ezüst tag

Hozzászólás 
2003 alá kell e-mail kliens is?! Mert beállitást nem találok az inboxban. Bocs a láma kérdésért!

hétf. márc. 14, 2005 13:05
ezüst tag

Hozzászólás 
szakadek írta:
Sziasztok!
Egy napja van MPX200-am és érdekelne egy-két dolog. Hamar merül ezért kéne egy task managger. Mp3-at hogy tudok berakni csengőhangnak? És T-Mobiloe-s vagyok érdekelnének a működő internet és wap beállítások. Köszi a segítséget.
Mennyi idö alatt merül le? (teszthozzászolás, most egy mpx200-rol irok, WM2003 -al, Operával, voda gprs net-el!)

hétf. márc. 14, 2005 12:51
arany tag

Hozzászólás 
Új játékok nincsenek smartphone-ra, csak ez az 50 db? Furcsállanám :)
Apropó, valakinek nincs meg a Music Box mp3 lejátszó? Kerestem de nem találtam, csak leírást h van.

hétf. márc. 14, 2005 11:40
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Egy napja van MPX200-am és érdekelne egy-két dolog. Hamar merül ezért kéne egy task managger. Mp3-at hogy tudok berakni csengőhangnak? És T-Mobiloe-s vagyok érdekelnének a működő internet és wap beállítások. Köszi a segítséget.

hétf. márc. 14, 2005 10:12
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Operát hogyan lehetne "véglegesíteni"??
Van rá valami trükk?

Thx

hétf. márc. 14, 2005 9:41
ezüst tag

Hozzászólás 
MMS fiókot hol lehet beállítani?
Feltettem a 2003-as op-ot és nem tudok ilyen fiókot rátenni.

hétf. márc. 14, 2005 7:57
arany tag

Hozzászólás 
Zombie írta:
Valaki rájött már arra,hogy lehet beállítani azt a telón,hogy az e-mail mellékleteit a memkártyára mentse???
A Regweak proginak csak a 2002-es verziója támogatja ezt.Asszem vmi SMS Path néven.A 2003-a verzában nincs ilyen..

Az RJV RegTweaks UI-ban 2002 alatt át lehet állítani az SMS Path: Storage Card-ra az inboxot, de ha a csatolmányt ki akarjuk bontani, akkor a \IPSM\Application Data\Volatile alá dobja a fájlokat. Persze memóriahiánnyal el is száll a teló egy méretesebb állománynál.
Ezen még kéne valamit csiszolni...

vas. márc. 13, 2005 23:11
arany tag

Hozzászólás resco 2003 v5 serial
Lenne egy nagy kérésem. Számolnátok nekem egy serialt a resco explorer 2003v5 höz Rviktor névre? elôre is köszönöm.

vas. márc. 13, 2005 22:59
ezüst tag

Hozzászólás Re: programok
gprsmobil írta:
jama írta:
gprsmobil írta:
Ezeket a programokat használom:

Pocket Controller-Enterprise 4.12

.

ezt hogyan tudtad működésre birni? nekem nem akar kapcsolodni, de a telon nem is tudom inditani az appletet, neked megy? hogyan inditod telon a proginak a kis beállitó alkalmazását?

Semmi extra. Másodikra sikerült telepíteni. Először nem volt csatlakoztatva a telefon a géphez. Felpakolta a programot a gépre, majd a telefonra is. Restart után megjelent az ikonja a kijelző tetején az akksiszint mellett. Nem kellett semmit beállítani. Mondanám, mit enged használni, de lejárt a trial verzió :( Esetleg valaki küldene egy serialt a Pocket Controller-Enterprise 4.12-höz? Én nem találtam sehol.
A registryt buheráltam vele és a telefont egérrel a gépen keresztül. Szerintem jópofa, csak sűrűn fagy. Főleg kilépésnél.

Nekem is működik rendesen, minden funkcióját tudom használni... És elsőre feltelepítette... :) Egyébként csak ajánlani tudom...

Pocket Controller Enterprise v4.12 okosság:
NitrogenTSRhTte0

vas. márc. 13, 2005 21:15
arany tag

Hozzászólás 
Zombie írta:
Zombie írta:
Sziasztok Lányok! :)

Valaki rájött már arra,hogy lehet beállítani azt a telón,hogy az e-mail mellékleteit a memkártyára mentse???
A Regweak proginak csak a 2002-es verziója támogatja ezt.Asszem vmi SMS Path néven.A 2003-a verzában nincs ilyen..

Jó lenne vmi megoldás.. :D

Üdv:Z

Senki?? :(

Ez engem is érdekelne. Egy nagyobb csatolás telepakolja a Storage foldert.

Az Xbar copy/paste funkciójának müködése még mindig érdekelne. Várom a segítséget.

dr.zsoo

vas. márc. 13, 2005 21:04
arany tag

Hozzászólás 
Ronson írta:
dr.zsoo írta:
A külső kijelző kikapcs idejét lehet állítani. Ez együtt állítódik a billentyüzet világításának kikapcsolásával. Nekem az alapesetben 5 mp kevés volt, este vezetés közben pl elég veszélyes igy használni a telefont. DU megmondom hogy a registryben hol állítható ez. dr.zsoo

HKLM\System\CurrentControlSet\Control\Power\ActivityTimers\UserActivity
There is a value called Timeout that is set to 2 (2 sec) I set it to 30, and now the keyboard stays on a long time (much more than 30 sec). I am sure it has some other effects too, don't know them yet except that it also affects the external LCD (which now stays on for 30 sec after I flip closed the phone

Én ha jól emlékszem 18-ra állítottam, nekem ez kb elég.

dr.zsoo

SZERK: Rosszul emlékszem, 10-re állítottam, ekkor kb 20 mp ig ég a külső kijelző és a billentyüzet világítása

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dr.zsoo hétf. márc. 14, 2005 12:02-kor.

vas. márc. 13, 2005 21:01
arany tag

Hozzászólás Re: programok
jama írta:
gprsmobil írta:
Ezeket a programokat használom:

Pocket Controller-Enterprise 4.12

.

ezt hogyan tudtad működésre birni? nekem nem akar kapcsolodni, de a telon nem is tudom inditani az appletet, neked megy? hogyan inditod telon a proginak a kis beállitó alkalmazását?

Semmi extra. Másodikra sikerült telepíteni. Először nem volt csatlakoztatva a telefon a géphez. Felpakolta a programot a gépre, majd a telefonra is. Restart után megjelent az ikonja a kijelző tetején az akksiszint mellett. Nem kellett semmit beállítani. Mondanám, mit enged használni, de lejárt a trial verzió :( Esetleg valaki küldene egy serialt a Pocket Controller-Enterprise 4.12-höz? Én nem találtam sehol.
A registryt buheráltam vele és a telefont egérrel a gépen keresztül. Szerintem jópofa, csak sűrűn fagy. Főleg kilépésnél.

vas. márc. 13, 2005 20:17
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
donzoli írta:
Hi!

Remélem ez alapján meg tudod csináni:
- kell hozzá 1 Nokia 3210 v 3310 v 3410 -es fülesének a csatija (vagy ha tudsz szerezni valahonnan 4 polusú 2,5-es jack dugót akkor azt használd!) nekem 900Ft -ért sikerült egy ilyen Nokia utángyártott fülest venni (lehet olcsóbban is szerintem...)!
- kell hozzá egy 3,5-es sztereó jack dugó aljzat (ide fogod bedugni a saját meglévő fülhalgatódat) ezt bármelyik elektrós boltban lehet venni kb 150 pénz

ezt kell tenned utána:
-levágod a mikit és a fülhalgatót a füles zsinórjárol
-leforrasztod a kapott vezetékvégeket (4db lesz!)
-fogsz 1 szakadásvizsgálót (vagy egy akármilyen műszert amin van ilyen, de lehett éppen 1 univerzális műszer is, ami éppen ellenállásmérésre van állítva ) és kiméred hogy melyik gyürű melyik leforrasztott vezetékvégnek felel meg! (ha ez nem lenne világos valakinek akkor: értelem szerint akkor találtad meg a keresett vezetékhez tartozó gyűrűt amikor rövidzár van!)
-a föld mindkét csatinál a csati legkülső része (vagyis nem a csúcs hanem az ellenkező fele!!!)
MINDIG belülről mondom hogy hányadik gyűrű:
- a földet leírtam az előbb
- a sztereó jobb oldala: a 2,5-es dugón a második , a 3,5-es dugón is a második
- a sztereó bal oldala: a 2,5-es dugón a harmadik, a 3,5-es dugón az első (vagyis a csúcs)
- a 3,5-es jack aljzat megfelelő részeire ráforrasztod a megfelelő vezetékeket (amit már az előbb kimértél hogy melyik-melyik)
- ezek alapján szerintem össze lehet forrasztani a a megfelelő vezetékvégeket a megfelelő helyre

(ha nem vagy vagy biztos abban hogy hogy van a bekötése a 3,5es aljzatodnak akkor eköször forraszd rá a földet, azt meg fogod ismerni hohy melyik az mert, annak teljesen más a fülecskéje amire rá kell forrasztani a vezetéket. Ha ez megvan akkor próbálgatással is ki tudod taláni hogy melyik vezeték melyik sztereó csatornának felel meg)

Ennél érthetőbben nem tudom leírni, remélem nem csak én értem ezt a kicsit össze-vissza leírást :oops:
Ha egy valaki ez alapján megcsinálja az már jó... :lol:

Hm...Nagyon szép leírás :wink:

Nem tudnál nekem csinálni/csináltatni egy átalakítót 3.5 mm-be?
Sajnos semmilyen elektro-ismerősöm sincs.... :(
Lehetne róla szó esetleg? :?: :wink:

vas. márc. 13, 2005 19:42
ezüst tag

Hozzászólás 
mleslie írta:
Crime írta:
hgyurci írta:
Nálam is van kölcsön egy E398 gyári füles, tényleg nem tökéletes de nem is rossz. Viszont sajna a gombja nem megy, és a kilógó bigyótól olyan a fülem, mint a Shrek-é :lol:

Még csak a 32. oldalon tartok, de nem bírom ki, hogy ne szóljak hozzá... Szóval: mennek itt az okosságok a fülessel kapcsolatban... Nekem is a gyári HT-120-as van, vagy mi a kódja. Az senkinek nem tűnt fel, hogy csak a füles részét is ki lehet cserélni? Mondjuk egy szintén cserélhető SONYra vagy PANASONICra... Onnantól kezdve meg a fülesre már semmit sem lehet fogni. Betaplayeres lejátszás, plusz EQ használatával tűrhető hangokat lehet belőle kicsikarni. Persze nem egy félmilliós HIFI, de ezt ne is várja tőle senki! És mellesleg a felvevőgomb működik rajta. Na egyenlőre ennyi, olvasgatok tovább... :lol:

Ezt kifejtenéd bővebben? A HS-120-asra gondoltál? Hogyan működik neked a felvevőgomb, mert se nekem se másoknak nem jó!

Bocs,hogy csak most írok, de mától működik megint itthon a netem...
Szóval ez a füles is a Shrekes kinézetű gyári motorola, de amikor vettem (5.300 pénz) azt mondták, ezt kizárólag az mpx200-hoz rendelték, miután a MM leakciózta Szegeden is (34.990.-! :) ). Egy darab volt belőle, elhoztam rögtön... Minden működik vele, Sztereo, és a hívás fogadás gomb is funkcionál! Na akkor most mi van? Mázlim van?

vas. márc. 13, 2005 19:27
Profil Privát üzenet küldése ICQ
ezüst tag

Hozzászólás 
Zombie írta:

Senki?? :(

vas. márc. 13, 2005 19:22
vas-tag

Hozzászólás 
Helló!
Tudodki : Köszike! :D
A netdisken minden ott van pipecül! Simán felment a 2003, föleg miután kihúztam egy használaton kívüli webkamerát :oops:

vas. márc. 13, 2005 19:16
arany tag

Hozzászólás 
Nem tudom, valaki hasonlította-e már össze a betaplayert a pocketmusiccal.
Hifire kikötve és komoly fülessel is azt tapasztalom hogy a pocketmusic jobb hangminőségű mint a betaplayer stable 0.5 verziója. Persze eq-kat kikapcsolva néztem, flat-ban.
Betaplayer unstable verziót /asszem 0.9/ használ valaki? Hogy szól?
Esetleg ismeri-e valaki vagy megvan-e valakinek a Music Box software? Szintén smartphone-kra való zenelejátszó lenne ez is, de nem találtam letölthető fullt.

vas. márc. 13, 2005 18:38
a fórum lelke

Hozzászólás 
jama írta:
milyen nagy csend van erre:)
azé hátha befut vki: pannonnál milyen wap vagy gprs szolgáltatást érdemes emilezésre előfizetni? (számlás)

Állítólag e-mail megy a 400 Ft-os átalánydíjassal is. Akkor pedig sirály :-).
Ha nem, akkor meg attól függően válassz, mennyit használod. Például wapolsz-e mellette, vagy csak email, s abból is mennyi. Az alap szerintem megfelelő.

vas. márc. 13, 2005 17:56
ezüst tag

Hozzászólás 
milyen nagy csend van erre:)
azé hátha befut vki: pannonnál milyen wap vagy gprs szolgáltatást érdemes emilezésre előfizetni? (számlás)

vas. márc. 13, 2005 17:39
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Van egy MPx220-asom és az a kérdésem hogy van e ezen is olyan reset mint a PDA-kon hogy visszaáll alap helyzetbe, csak az op rendszer marad rajta, és vajon akkor magyar marad e?

vas. márc. 13, 2005 14:51
ezüst tag

Hozzászólás 
Hi!

Remélem ez alapján meg tudod csináni:
- kell hozzá 1 Nokia 3210 v 3310 v 3410 -es fülesének a csatija (vagy ha tudsz szerezni valahonnan 4 polusú 2,5-es jack dugót akkor azt használd!) nekem 900Ft -ért sikerült egy ilyen Nokia utángyártott fülest venni (lehet olcsóbban is szerintem...)!
- kell hozzá egy 3,5-es sztereó jack dugó aljzat (ide fogod bedugni a saját meglévő fülhalgatódat) ezt bármelyik elektrós boltban lehet venni kb 150 pénz

ezt kell tenned utána:
-levágod a mikit és a fülhalgatót a füles zsinórjárol
-leforrasztod a kapott vezetékvégeket (4db lesz!)
-fogsz 1 szakadásvizsgálót (vagy egy akármilyen műszert amin van ilyen, de lehett éppen 1 univerzális műszer is, ami éppen ellenállásmérésre van állítva ) és kiméred hogy melyik gyürű melyik leforrasztott vezetékvégnek felel meg! (ha ez nem lenne világos valakinek akkor: értelem szerint akkor találtad meg a keresett vezetékhez tartozó gyűrűt amikor rövidzár van!)
-a föld mindkét csatinál a csati legkülső része (vagyis nem a csúcs hanem az ellenkező fele!!!)
MINDIG belülről mondom hogy hányadik gyűrű:
- a földet leírtam az előbb
- a sztereó jobb oldala: a 2,5-es dugón a második , a 3,5-es dugón is a második
- a sztereó bal oldala: a 2,5-es dugón a harmadik, a 3,5-es dugón az első (vagyis a csúcs)
- a 3,5-es jack aljzat megfelelő részeire ráforrasztod a megfelelő vezetékeket (amit már az előbb kimértél hogy melyik-melyik)
- ezek alapján szerintem össze lehet forrasztani a a megfelelő vezetékvégeket a megfelelő helyre

(ha nem vagy vagy biztos abban hogy hogy van a bekötése a 3,5es aljzatodnak akkor eköször forraszd rá a földet, azt meg fogod ismerni hohy melyik az mert, annak teljesen más a fülecskéje amire rá kell forrasztani a vezetéket. Ha ez megvan akkor próbálgatással is ki tudod taláni hogy melyik vezeték melyik sztereó csatornának felel meg)

Ennél érthetőbben nem tudom leírni, remélem nem csak én értem ezt a kicsit össze-vissza leírást :oops:
Ha egy valaki ez alapján megcsinálja az már jó... :lol:

vas. márc. 13, 2005 14:47
ezüst tag

Hozzászólás 
Gordian írta:
umx7 írta:

Nekem fél napos se volt a telefonom amikor nekiestem opot telepíteni, egyből sikerült. Mégpedig az http://mpx200.netdisk.hu oldalon olvasottak alapján és innen töltömmel le a cuccokat hozzá. Egyből gond nélkül sikerült.

Hát és is fél naposan próbáltam először rátenni.
A netdisk-ről szedtem én is.
Nemértem, mibajalehet... :?:

ezesetben jókérdés

vas. márc. 13, 2005 14:35
ezüst tag

Hozzászólás 
umx7 írta:

Nekem fél napos se volt a telefonom amikor nekiestem opot telepíteni, egyből sikerült. Mégpedig az http://mpx200.netdisk.hu oldalon olvasottak alapján és innen töltömmel le a cuccokat hozzá. Egyből gond nélkül sikerült.

Hát és is fél naposan próbáltam először rátenni.
A netdisk-ről szedtem én is.
Nemértem, mibajalehet... :?:

vas. márc. 13, 2005 14:23
ezüst tag

Hozzászólás 
Gordian írta:
Én már nemértem a dolgot.... :(

Már régóta készülök a telefonra tenni a 2003-as OP-rendszert, de sehogy nem megy! :(

Most telerpítettem újra a gépemen a windows-t, tehát tiszta, semmivel nem tud összeakadni.
Akkor most mi a gondja?
Állandóan jön a "Bad news"-üzenet !!

Mit tegyek? :?: :?:

vas. márc. 13, 2005 13:54
ezüst tag

Hozzászólás 
dr.zsoo írta:

vas. márc. 13, 2005 13:53
ezüst tag

Hozzászólás 
Én már nemértem a dolgot.... :(

Már régóta készülök a telefonra tenni a 2003-as OP-rendszert, de sehogy nem megy! :(

Most telerpítettem újra a gépemen a windows-t, tehát tiszta, semmivel nem tud összeakadni.
Akkor most mi a gondja?
Állandóan jön a "Bad news"-üzenet !!

Mit tegyek? :?: :?:

vas. márc. 13, 2005 13:27
ezüst tag

Hozzászólás 
Zombie írta:
Házikó gomb hosszan nyomva---->Flight Mode off

kösz, közben rájöttem, de persze az volt az utolsó gomb, amit próbáltam :)

vas. márc. 13, 2005 11:42
ezüst tag

Hozzászólás 
Házikó gomb hosszan nyomva---->Flight Mode off

vas. márc. 13, 2005 11:40
ezüst tag

Hozzászólás 

vas. márc. 13, 2005 11:32
ezüst tag

Hozzászólás 
2003as rendszert raktam a telómra, kipróbáltam az msnt megy rendesen. File fogadás nem jelenik meg, próbáltuk webkamera képét arra meg azt írta frissítsen msnt. Utána néztem lehetne frissíteni de valami ilyesmit írnak az oldalon:

Orange SPV E200 and Motorola MPX200 Windows Mobile-based Smartphone customers are not affected by this MSN Messenger service change.

Valaki tud erről valamit?

vas. márc. 13, 2005 10:46
arany tag

Hozzászólás 
hali! én is most vettem ilyen telt és a magasan veri a többit!
az a kérdésem hogy hol tudok beszerezni n64 emulatort és n64 gamékat is hozzá? vagy ha esetleg van vkinek küldje el emailban köszi

más: ez a 3310es headsetből fabrikált füles ugye stereo? és milyen minőségben szól? :?:

vas. márc. 13, 2005 10:21
ezüst tag

Hozzászólás 
Igen, ez az. Nekem is így van bekötve.
Az a műanyag nincs rajta, gyárilag rövidebb valamivel a GND érintkezője.

Ja, van ám beépített rádió a telefonba :D
Csak kicsit drága.
Ha van gprs kapcsolatod (vodanet), és szeretnél jó sokat elszórni belőle, akkor írd be a mediaplayer /open url menüpontba, hogy :

http://old.danubius.hu/WebRadioPlaylist ... f7&start=1

És már (1..2 perc múlva ) szól is a rádió. Kb 5kB/sec, sokat ne hallgassátok.
A Danubius honlapjáról további linkeket is ki lehet bányászni, van ott élő adás is pl.
A channel= és a &start közé kell beírni az itteni számokat, hasonlóan a fentihez:
99999999-9999-9999-9999-999999999991 >Danubius Rádió élő
0b5ce534-69c1-45d2-8e4d-bb6e7c604e82 >2004 legjobbjai
3e4a1e38-ae2b-4731-9b18-0a541e5d3805 >Dol Grammy
43277cb2-3a71-48d1-96bb-37db2e439e65 >Dol Hajrá, Magyarok!
d94dcf7f-30c4-4444-9a99-38cef0152d7f >Danubius Karaván
8d7b9faf-b8dd-4376-9b4e-b8c91fa64542 >Dol Hip-Hop és Rap
99e30f08-6281-4e81-9dd2-f535235f556b >Dol Kedvenceink
17fe29ed-e6a3-444a-b1df-77da91b2468b >Dol 80's
5d9d0634-5a80-4d10-8fbe-3cfc59de266e >Dol Filmzenék

vas. márc. 13, 2005 0:17
ezüst tag

Hozzászólás 
madarasz írta:
Ha az emlékeim nem csalnak, akkor a legkülső gyűrű (a csatlakozó műanyagrésze felé eső darab) a test (közöspont), az utána jövő a bal/jobb csatorna, sorrendjét nem tudom, bekötöd, és ha nem jó akkor legfeljebb megfordítod.
A gyári headsetek kis mikrofonját szét lehet pattintani, és a kábelvégeket szépen ki lehet méregetni, mi hova csatlakozik.

Nah akkor aki megcsinálta, please bolintson rá, hogy tuti ez-e a lábkiosztás ami korrekt:
Kép
tehát bentről: GND,LEFT,RIGHT,MIC
Egyébként erre a műanyagra nincs szükség?
Kép

Üdv:
G.

szomb. márc. 12, 2005 23:42
vas-tag

Hozzászólás crack-ek
Hello!

Egy fontos link nektek:

http://crackzplanet.net/search_Smartpho ... acked.html

szomb. márc. 12, 2005 22:23
ezüst tag

Hozzászólás 
a slovoED szótár, ez itten e: SlovoEd_HU-EN_Full_[MIT].exe 1,993 Mb, szal kell hozzá serial, vagy serial nélkül meddig megy?

más: gprsmobil kollega irta hogy műxik neki ez :Pocket Controller-Enterprise 4.12, no nekem nem, nemtudom a telon instalált progit előcsalogatni? ti ezt hogy csináljátok?

szomb. márc. 12, 2005 22:08
arany tag

Hozzászólás 
m4Smile írta:
Tegnap vettem meg a végre várt mpx200-at. Kellene nekem egy kis segítség. Kérek szépen valakit hogy segítsen. Upgradelni szeretném a telefont. Kérek valakit hogy írja le nekem hogy hogyan kell és hogy mivel? Ha nem tetszik akkor visszatudom tölteni a 2002-őt? Előre is köszönök szépen minden segítséget.

Előző oldal SIMAZ hozászólása márc 11 reggel 7.00 kor részletesen le van írva minden! A 2002 is feltölthető de nam a sajátja. az mpx200.netdisk.hu-ról minden letölthető.

dr.zsoo

szomb. márc. 12, 2005 20:31
ezüst tag

Hozzászólás 
Van valakinek problémája 2003 alatt az alarm pluginnal?
Nekem sikerült megoldani a szín kérdést, de azt, hogy hova ugrik, még nem.
Dolgozom rajta, de ha valaki már megoldotta, megköszönném a megoldást.

szomb. márc. 12, 2005 19:42
vas-tag

Hozzászólás 
Tegnap vettem meg a végre várt mpx200-at. Kellene nekem egy kis segítség. Kérek szépen valakit hogy segítsen. Upgradelni szeretném a telefont. Kérek valakit hogy írja le nekem hogy hogyan kell és hogy mivel? Ha nem tetszik akkor visszatudom tölteni a 2002-őt? Előre is köszönök szépen minden segítséget.

szomb. márc. 12, 2005 19:10
ezüst tag

Hozzászólás 
Ha az emlékeim nem csalnak, akkor a legkülső gyűrű (a csatlakozó műanyagrésze felé eső darab) a test (közöspont), az utána jövő a bal/jobb csatorna, sorrendjét nem tudom, bekötöd, és ha nem jó akkor legfeljebb megfordítod.
A gyári headsetek kis mikrofonját szét lehet pattintani, és a kábelvégeket szépen ki lehet méregetni, mi hova csatlakozik.

szomb. márc. 12, 2005 17:13
ezüst tag

Hozzászólás Motorola Mpx200
Sziasztok! Én is gondolkodom egy mpx200 vásárlásán. A fekete burkolata nem zsirosodik nagyon a kézbentartástól és fogdosástól? Nekem van egy SE T610-esem, annak is marhára koszolódik a fekete fényes felső része! Ennek is hasonló a felülete? Ha valaki tájékoztatna, megköszönném.

szomb. márc. 12, 2005 17:01
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 9371 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117 ... 188  Következő