Szerző |
Üzenet |
sunone
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 121 Tartózkodási hely: képernyő előtt..
|
gog írta: A 2003-as Media Player ugyanaz mint a 2002-es vagy többet tud, pl.:mély, magas-kiemelés ilyesmire gondolok. Ez fontos volna, valaki legyenszíves felvilágosítani!
Szerény véleményem szerint ugyanaz, semmi extra.
|
hétf. márc. 14, 2005 19:29 |
|
|
Krisi047
arany tag
Csatlakozott: vas. feb. 06, 2005 9:29 Hozzászólások: 154 Tartózkodási hely: Debrecen
|
hello!
fiuk itt bajok lesznek!
az imént usb-n töltöttem a kicsitkét és kezembe vettem ugyhogy a flip tengelyénél a kis fém bigyót fogtam és folyamatosan rázta a kezem az áram. ezt kb egy 2 perc múlva abbahagyta. ez gondolom nem normális. másnak is volt már ilyen?
lehet hogy az usb-m ****? akkor tönkretette volna a telt?(vagy legalábbis az aksit)
mondjuk a töltés közbe leállítottam a gépem egy pillanatra lehet emiatt volt
vmi okosság van?
ja és egy irc progi kéne 2003ra köszi
|
hétf. márc. 14, 2005 19:19 |
|
|
Ronson
ezüst tag
|
dr.zsoo írta: Ronson írta: dr.zsoo írta: A külső kijelző kikapcs idejét lehet állítani. Ez együtt állítódik a billentyüzet világításának kikapcsolásával. Nekem az alapesetben 5 mp kevés volt, este vezetés közben pl elég veszélyes igy használni a telefont. DU megmondom hogy a registryben hol állítható ez. dr.zsoo Akkor le tudnád írni, hogy állítod? HKLM\System\CurrentControlSet\Control\Power\ActivityTimers\UserActivity There is a value called Timeout that is set to 2 (2 sec) I set it to 30, and now the keyboard stays on a long time (much more than 30 sec). I am sure it has some other effects too, don't know them yet except that it also affects the external LCD (which now stays on for 30 sec after I flip closed the phone Én ha jól emlékszem 18-ra állítottam, nekem ez kb elég. dr.zsoo SZERK: Rosszul emlékszem, 10-re állítottam, ekkor kb 20 mp ig ég a0 külső kijelző és a billentyüzet világítása
Köszönöm
|
hétf. márc. 14, 2005 19:02 |
|
|
dr.zsoo
arany tag
|
kubu írta: Emberek!
Hová dugta a microsoft az e-mail klienst WM2003-ban? Korábban már volt róla szó, de nem találom, és már a szemem is kifolyt.
Ha esetleg létezik rá mail -kliens, mondjátok meg a nevét!
Köszönöm
Tehát német menüből tudom mondani az elérését az email kliensnek. Egyszerre több mailboxot tud kezelni, nem ugy mint a WM2002.
Posteingang- itt menü-options-kontosetup. Itt lehet a mailbox paramétereit megadni. Vigyázz ha nem a saját szolgáltatód mailboxáról akarsz küldeni-fogadni akkor is a kimenő szervernek a szolgáltatód smtp szerverét add meg. Kb 1 hónapomba tellett mire rájöttem. Tehát ha pl a freemail címed akarod letölteni, bejövő szerver a: freemail.hu lesz de kimenő már az smtp.pannongsm.hu (feltéve hogy pannonos vagy).
Sajnos amint már írtam, az időszakonkénti letöltés nem müködik, vagy legalábbis megbízhatatlan. Manuálisan kell elindítani a küldés/fogadást.
Az OPERA böngészőjének telepítésekor én semmit nem állítottam, mégis tökéletesen müködik.
dr.zsoo
|
hétf. márc. 14, 2005 17:53 |
|
|
gog
vas-tag
|
KÖSZ!
A 2003-as Media Player ugyanaz mint a 2002-es vagy többet tud, pl.:mély, magas-kiemelés ilyesmire gondolok.
Ez fontos volna, valaki legyenszíves felvilágosítani!
|
hétf. márc. 14, 2005 17:11 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
gog írta: Ja, és a messenger nekem csak akkor megy, ha csatlakoztatva van a teló a géphez, vodás GPRS WAP-al nem megy, csak GPRS INTERNETtel?
Igen, csak nettel.
|
hétf. márc. 14, 2005 16:26 |
|
|
kubu
ezüst tag
Csatlakozott: vas. márc. 06, 2005 13:16 Hozzászólások: 55 Tartózkodási hely: Budapest
|
Emberek!
Hová dugta a microsoft az e-mail klienst
WM2003-ban?
Korábban már volt róla szó, de nem találom, és
már a szemem is kifolyt.
Ha esetleg létezik rá mail -kliens, mondjátok meg a nevét!
Köszönöm
|
hétf. márc. 14, 2005 16:25 |
|
|
gog
vas-tag
|
Sziasztok!
Le lehet valahogy menteni a telóról a 2002-t?
A 2003-ban milyen a media player, lehet hangszínt állítani?
Ja, és a messenger nekem csak akkor megy, ha csatlakoztatva van a teló a géphez, vodás GPRS WAP-al nem megy, csak GPRS INTERNETtel?
Válaszoljon valaki, légyszíves!
|
hétf. márc. 14, 2005 16:07 |
|
|
Crime
ezüst tag
Csatlakozott: szomb. márc. 05, 2005 11:46 Hozzászólások: 60 Tartózkodási hely: Szeged
|
Nah... Mostanra értem a hozzászólások végére! Azt hiszem a leírások alapján minden úgy megy az mpx-emen, ahogy azt szeretném, illetve, amit maximum ki lehet belőle hozni. Vagyis majdnem... Az Opera nem megy, illetve nem tudom használni az asztali gép kapcsolatát netre a telefonon. 2003-as SUPERMOTO2-vel. Amúgy királyok vagytok, minden elismerésem, és ha lehet, innentől én is aktívan szeretnék részt venni az eszmecserében. Más: a HS-120-as headsettel kapcsban: a múltkor írtam, hogy nekem működik a hívásfogadás gomb a headseten, de engem is elbizonytalanítottatok, ezért utána az első adandó alkalommal kipróbáltam! Jelentem 100%-ra működik, és azóta is rendszeresen használom. Egyenlőre ennyi...
|
hétf. márc. 14, 2005 14:57 |
|
|
pedro
arany tag
Csatlakozott: csüt. feb. 24, 2005 15:58 Hozzászólások: 202 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Re: resco 2003 v5 serial
rviktor írta: Lenne egy nagy kérésem. Számolnátok nekem egy serialt a resco explorer 2003v5 höz Rviktor névre? elôre is köszönöm.
Name: Rviktor
Code: 61414
|
hétf. márc. 14, 2005 14:27 |
|
|
kubu
ezüst tag
Csatlakozott: vas. márc. 06, 2005 13:16 Hozzászólások: 55 Tartózkodási hely: Budapest
|
2003 alá kell e-mail kliens is?! Mert beállitást nem találok az inboxban. Bocs a láma kérdésért!
|
hétf. márc. 14, 2005 13:05 |
|
|
kubu
ezüst tag
|
szakadek írta: Sziasztok! Egy napja van MPX200-am és érdekelne egy-két dolog. Hamar merül ezért kéne egy task managger. Mp3-at hogy tudok berakni csengőhangnak? És T-Mobiloe-s vagyok érdekelnének a működő internet és wap beállítások. Köszi a segítséget. Mennyi idö alatt merül le? (teszthozzászolás, most egy mpx200-rol irok, WM2003 -al, Operával, voda gprs net-el!)
|
hétf. márc. 14, 2005 12:51 |
|
|
turho
arany tag
|
Új játékok nincsenek smartphone-ra, csak ez az 50 db? Furcsállanám
Apropó, valakinek nincs meg a Music Box mp3 lejátszó? Kerestem de nem találtam, csak leírást h van.
|
hétf. márc. 14, 2005 11:40 |
|
|
szakadek
ezüst tag
|
Sziasztok!
Egy napja van MPX200-am és érdekelne egy-két dolog. Hamar merül ezért kéne egy task managger. Mp3-at hogy tudok berakni csengőhangnak? És T-Mobiloe-s vagyok érdekelnének a működő internet és wap beállítások. Köszi a segítséget.
|
hétf. márc. 14, 2005 10:12 |
|
|
kubu
ezüst tag
|
Sziasztok!
Operát hogyan lehetne "véglegesíteni"??
Van rá valami trükk?
Thx
|
hétf. márc. 14, 2005 9:41 |
|
|
simaz
ezüst tag
|
MMS fiókot hol lehet beállítani?
Feltettem a 2003-as op-ot és nem tudok ilyen fiókot rátenni.
|
hétf. márc. 14, 2005 7:57 |
|
|
sunone
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 121 Tartózkodási hely: képernyő előtt..
|
Zombie írta: Valaki rájött már arra,hogy lehet beállítani azt a telón,hogy az e-mail mellékleteit a memkártyára mentse??? A Regweak proginak csak a 2002-es verziója támogatja ezt.Asszem vmi SMS Path néven.A 2003-a verzában nincs ilyen..
Az RJV RegTweaks UI-ban 2002 alatt át lehet állítani az SMS Path: Storage Card-ra az inboxot, de ha a csatolmányt ki akarjuk bontani, akkor a \IPSM\Application Data\Volatile alá dobja a fájlokat. Persze memóriahiánnyal el is száll a teló egy méretesebb állománynál.
Ezen még kéne valamit csiszolni...
|
vas. márc. 13, 2005 23:11 |
|
|
rviktor
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 206 Tartózkodási hely: Budapest
|
resco 2003 v5 serial
Lenne egy nagy kérésem. Számolnátok nekem egy serialt a resco explorer 2003v5 höz Rviktor névre? elôre is köszönöm.
|
vas. márc. 13, 2005 22:59 |
|
|
total_eclipse
ezüst tag
Csatlakozott: vas. feb. 20, 2005 21:11 Hozzászólások: 35 Tartózkodási hely: Budapest
|
Re: programok
gprsmobil írta: jama írta: gprsmobil írta: Ezeket a programokat használom:
Pocket Controller-Enterprise 4.12
. ezt hogyan tudtad működésre birni? nekem nem akar kapcsolodni, de a telon nem is tudom inditani az appletet, neked megy? hogyan inditod telon a proginak a kis beállitó alkalmazását? Semmi extra. Másodikra sikerült telepíteni. Először nem volt csatlakoztatva a telefon a géphez. Felpakolta a programot a gépre, majd a telefonra is. Restart után megjelent az ikonja a kijelző tetején az akksiszint mellett. Nem kellett semmit beállítani. Mondanám, mit enged használni, de lejárt a trial verzió Esetleg valaki küldene egy serialt a Pocket Controller-Enterprise 4.12-höz? Én nem találtam sehol. A registryt buheráltam vele és a telefont egérrel a gépen keresztül. Szerintem jópofa, csak sűrűn fagy. Főleg kilépésnél.
Nekem is működik rendesen, minden funkcióját tudom használni... És elsőre feltelepítette... Egyébként csak ajánlani tudom...
Pocket Controller Enterprise v4.12 okosság:
NitrogenTSRhTte0
|
vas. márc. 13, 2005 21:15 |
|
|
dr.zsoo
arany tag
|
Zombie írta: Zombie írta: Sziasztok Lányok! Valaki rájött már arra,hogy lehet beállítani azt a telón,hogy az e-mail mellékleteit a memkártyára mentse??? A Regweak proginak csak a 2002-es verziója támogatja ezt.Asszem vmi SMS Path néven.A 2003-a verzában nincs ilyen.. Jó lenne vmi megoldás.. Üdv:Z Senki??
Ez engem is érdekelne. Egy nagyobb csatolás telepakolja a Storage foldert.
Az Xbar copy/paste funkciójának müködése még mindig érdekelne. Várom a segítséget.
dr.zsoo
|
vas. márc. 13, 2005 21:04 |
|
|
dr.zsoo
arany tag
|
Ronson írta: dr.zsoo írta: A külső kijelző kikapcs idejét lehet állítani. Ez együtt állítódik a billentyüzet világításának kikapcsolásával. Nekem az alapesetben 5 mp kevés volt, este vezetés közben pl elég veszélyes igy használni a telefont. DU megmondom hogy a registryben hol állítható ez. dr.zsoo Akkor le tudnád írni, hogy állítod?
HKLM\System\CurrentControlSet\Control\Power\ActivityTimers\UserActivity
There is a value called Timeout that is set to 2 (2 sec) I set it to 30, and now the keyboard stays on a long time (much more than 30 sec). I am sure it has some other effects too, don't know them yet except that it also affects the external LCD (which now stays on for 30 sec after I flip closed the phone
Én ha jól emlékszem 18-ra állítottam, nekem ez kb elég.
dr.zsoo
SZERK: Rosszul emlékszem, 10-re állítottam, ekkor kb 20 mp ig ég a külső kijelző és a billentyüzet világítása
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dr.zsoo hétf. márc. 14, 2005 12:02-kor.
|
vas. márc. 13, 2005 21:01 |
|
|
gprsmobil
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 170 Tartózkodási hely: Buda
|
Re: programok
jama írta: gprsmobil írta: Ezeket a programokat használom:
Pocket Controller-Enterprise 4.12
. ezt hogyan tudtad működésre birni? nekem nem akar kapcsolodni, de a telon nem is tudom inditani az appletet, neked megy? hogyan inditod telon a proginak a kis beállitó alkalmazását?
Semmi extra. Másodikra sikerült telepíteni. Először nem volt csatlakoztatva a telefon a géphez. Felpakolta a programot a gépre, majd a telefonra is. Restart után megjelent az ikonja a kijelző tetején az akksiszint mellett. Nem kellett semmit beállítani. Mondanám, mit enged használni, de lejárt a trial verzió Esetleg valaki küldene egy serialt a Pocket Controller-Enterprise 4.12-höz? Én nem találtam sehol.
A registryt buheráltam vele és a telefont egérrel a gépen keresztül. Szerintem jópofa, csak sűrűn fagy. Főleg kilépésnél.
|
vas. márc. 13, 2005 20:17 |
|
|
Gordian
ezüst tag
|
donzoli írta: Hi! Remélem ez alapján meg tudod csináni: - kell hozzá 1 Nokia 3210 v 3310 v 3410 -es fülesének a csatija (vagy ha tudsz szerezni valahonnan 4 polusú 2,5-es jack dugót akkor azt használd!) nekem 900Ft -ért sikerült egy ilyen Nokia utángyártott fülest venni (lehet olcsóbban is szerintem...)! - kell hozzá egy 3,5-es sztereó jack dugó aljzat (ide fogod bedugni a saját meglévő fülhalgatódat) ezt bármelyik elektrós boltban lehet venni kb 150 pénz ezt kell tenned utána: -levágod a mikit és a fülhalgatót a füles zsinórjárol -leforrasztod a kapott vezetékvégeket (4db lesz!) -fogsz 1 szakadásvizsgálót (vagy egy akármilyen műszert amin van ilyen, de lehett éppen 1 univerzális műszer is, ami éppen ellenállásmérésre van állítva ) és kiméred hogy melyik gyürű melyik leforrasztott vezetékvégnek felel meg! (ha ez nem lenne világos valakinek akkor: értelem szerint akkor találtad meg a keresett vezetékhez tartozó gyűrűt amikor rövidzár van!) -a föld mindkét csatinál a csati legkülső része (vagyis nem a csúcs hanem az ellenkező fele!!!) MINDIG belülről mondom hogy hányadik gyűrű: - a földet leírtam az előbb - a sztereó jobb oldala: a 2,5-es dugón a második , a 3,5-es dugón is a második - a sztereó bal oldala: a 2,5-es dugón a harmadik, a 3,5-es dugón az első (vagyis a csúcs) - a 3,5-es jack aljzat megfelelő részeire ráforrasztod a megfelelő vezetékeket (amit már az előbb kimértél hogy melyik-melyik) - ezek alapján szerintem össze lehet forrasztani a a megfelelő vezetékvégeket a megfelelő helyre (ha nem vagy vagy biztos abban hogy hogy van a bekötése a 3,5es aljzatodnak akkor eköször forraszd rá a földet, azt meg fogod ismerni hohy melyik az mert, annak teljesen más a fülecskéje amire rá kell forrasztani a vezetéket. Ha ez megvan akkor próbálgatással is ki tudod taláni hogy melyik vezeték melyik sztereó csatornának felel meg) Ennél érthetőbben nem tudom leírni, remélem nem csak én értem ezt a kicsit össze-vissza leírást Ha egy valaki ez alapján megcsinálja az már jó...
Hm...Nagyon szép leírás
Nem tudnál nekem csinálni/csináltatni egy átalakítót 3.5 mm-be?
Sajnos semmilyen elektro-ismerősöm sincs....
Lehetne róla szó esetleg?
|
vas. márc. 13, 2005 19:42 |
|
|
Crime
ezüst tag
Csatlakozott: szomb. márc. 05, 2005 11:46 Hozzászólások: 60 Tartózkodási hely: Szeged
|
mleslie írta: Crime írta: hgyurci írta: Nálam is van kölcsön egy E398 gyári füles, tényleg nem tökéletes de nem is rossz. Viszont sajna a gombja nem megy, és a kilógó bigyótól olyan a fülem, mint a Shrek-é Még csak a 32. oldalon tartok, de nem bírom ki, hogy ne szóljak hozzá... Szóval: mennek itt az okosságok a fülessel kapcsolatban... Nekem is a gyári HT-120-as van, vagy mi a kódja. Az senkinek nem tűnt fel, hogy csak a füles részét is ki lehet cserélni? Mondjuk egy szintén cserélhető SONYra vagy PANASONICra... Onnantól kezdve meg a fülesre már semmit sem lehet fogni. Betaplayeres lejátszás, plusz EQ használatával tűrhető hangokat lehet belőle kicsikarni. Persze nem egy félmilliós HIFI, de ezt ne is várja tőle senki! És mellesleg a felvevőgomb működik rajta. Na egyenlőre ennyi, olvasgatok tovább... Ezt kifejtenéd bővebben? A HS-120-asra gondoltál? Hogyan működik neked a felvevőgomb, mert se nekem se másoknak nem jó!
Bocs,hogy csak most írok, de mától működik megint itthon a netem...
Szóval ez a füles is a Shrekes kinézetű gyári motorola, de amikor vettem (5.300 pénz) azt mondták, ezt kizárólag az mpx200-hoz rendelték, miután a MM leakciózta Szegeden is (34.990.-! ). Egy darab volt belőle, elhoztam rögtön... Minden működik vele, Sztereo, és a hívás fogadás gomb is funkcionál! Na akkor most mi van? Mázlim van?
|
vas. márc. 13, 2005 19:27 |
|
|
Zombie
ezüst tag
|
Zombie írta: Sziasztok Lányok! Valaki rájött már arra,hogy lehet beállítani azt a telón,hogy az e-mail mellékleteit a memkártyára mentse??? A Regweak proginak csak a 2002-es verziója támogatja ezt.Asszem vmi SMS Path néven.A 2003-a verzában nincs ilyen.. Jó lenne vmi megoldás.. Üdv:Z
Senki??
|
vas. márc. 13, 2005 19:22 |
|
|
woldemort
vas-tag
|
Helló!
Tudodki : Köszike!
A netdisken minden ott van pipecül! Simán felment a 2003, föleg miután kihúztam egy használaton kívüli webkamerát
|
vas. márc. 13, 2005 19:16 |
|
|
turho
arany tag
|
Nem tudom, valaki hasonlította-e már össze a betaplayert a pocketmusiccal.
Hifire kikötve és komoly fülessel is azt tapasztalom hogy a pocketmusic jobb hangminőségű mint a betaplayer stable 0.5 verziója. Persze eq-kat kikapcsolva néztem, flat-ban.
Betaplayer unstable verziót /asszem 0.9/ használ valaki? Hogy szól?
Esetleg ismeri-e valaki vagy megvan-e valakinek a Music Box software? Szintén smartphone-kra való zenelejátszó lenne ez is, de nem találtam letölthető fullt.
|
vas. márc. 13, 2005 18:38 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
jama írta: milyen nagy csend van erre:) azé hátha befut vki: pannonnál milyen wap vagy gprs szolgáltatást érdemes emilezésre előfizetni? (számlás)
Állítólag e-mail megy a 400 Ft-os átalánydíjassal is. Akkor pedig sirály .
Ha nem, akkor meg attól függően válassz, mennyit használod. Például wapolsz-e mellette, vagy csak email, s abból is mennyi. Az alap szerintem megfelelő.
|
vas. márc. 13, 2005 17:56 |
|
|
jama
ezüst tag
Csatlakozott: szomb. jan. 08, 2005 0:08 Hozzászólások: 30 Tartózkodási hely: Debrecen
|
milyen nagy csend van erre:)
azé hátha befut vki: pannonnál milyen wap vagy gprs szolgáltatást érdemes emilezésre előfizetni? (számlás)
|
vas. márc. 13, 2005 17:39 |
|
|
vega2005
vas-tag
|
Sziasztok!
Van egy MPx220-asom és az a kérdésem hogy van e ezen is olyan reset mint a PDA-kon hogy visszaáll alap helyzetbe, csak az op rendszer marad rajta, és vajon akkor magyar marad e?
|
vas. márc. 13, 2005 14:51 |
|
|
donzoli
ezüst tag
|
Hi!
Remélem ez alapján meg tudod csináni:
- kell hozzá 1 Nokia 3210 v 3310 v 3410 -es fülesének a csatija (vagy ha tudsz szerezni valahonnan 4 polusú 2,5-es jack dugót akkor azt használd!) nekem 900Ft -ért sikerült egy ilyen Nokia utángyártott fülest venni (lehet olcsóbban is szerintem...)!
- kell hozzá egy 3,5-es sztereó jack dugó aljzat (ide fogod bedugni a saját meglévő fülhalgatódat) ezt bármelyik elektrós boltban lehet venni kb 150 pénz
ezt kell tenned utána:
-levágod a mikit és a fülhalgatót a füles zsinórjárol
-leforrasztod a kapott vezetékvégeket (4db lesz!)
-fogsz 1 szakadásvizsgálót (vagy egy akármilyen műszert amin van ilyen, de lehett éppen 1 univerzális műszer is, ami éppen ellenállásmérésre van állítva ) és kiméred hogy melyik gyürű melyik leforrasztott vezetékvégnek felel meg! (ha ez nem lenne világos valakinek akkor: értelem szerint akkor találtad meg a keresett vezetékhez tartozó gyűrűt amikor rövidzár van!)
-a föld mindkét csatinál a csati legkülső része (vagyis nem a csúcs hanem az ellenkező fele!!!)
MINDIG belülről mondom hogy hányadik gyűrű:
- a földet leírtam az előbb
- a sztereó jobb oldala: a 2,5-es dugón a második , a 3,5-es dugón is a második
- a sztereó bal oldala: a 2,5-es dugón a harmadik, a 3,5-es dugón az első (vagyis a csúcs)
- a 3,5-es jack aljzat megfelelő részeire ráforrasztod a megfelelő vezetékeket (amit már az előbb kimértél hogy melyik-melyik)
- ezek alapján szerintem össze lehet forrasztani a a megfelelő vezetékvégeket a megfelelő helyre
(ha nem vagy vagy biztos abban hogy hogy van a bekötése a 3,5es aljzatodnak akkor eköször forraszd rá a földet, azt meg fogod ismerni hohy melyik az mert, annak teljesen más a fülecskéje amire rá kell forrasztani a vezetéket. Ha ez megvan akkor próbálgatással is ki tudod taláni hogy melyik vezeték melyik sztereó csatornának felel meg)
Ennél érthetőbben nem tudom leírni, remélem nem csak én értem ezt a kicsit össze-vissza leírást
Ha egy valaki ez alapján megcsinálja az már jó...
|
vas. márc. 13, 2005 14:47 |
|
|
umx7
ezüst tag
|
Gordian írta: umx7 írta: Nekem fél napos se volt a telefonom amikor nekiestem opot telepíteni, egyből sikerült. Mégpedig az http://mpx200.netdisk.hu oldalon olvasottak alapján és innen töltömmel le a cuccokat hozzá. Egyből gond nélkül sikerült. Hát és is fél naposan próbáltam először rátenni. A netdisk-ről szedtem én is. Nemértem, mibajalehet...
ezesetben jókérdés
|
vas. márc. 13, 2005 14:35 |
|
|
Gordian
ezüst tag
|
umx7 írta: Nekem fél napos se volt a telefonom amikor nekiestem opot telepíteni, egyből sikerült. Mégpedig az http://mpx200.netdisk.hu oldalon olvasottak alapján és innen töltömmel le a cuccokat hozzá. Egyből gond nélkül sikerült.
Hát és is fél naposan próbáltam először rátenni.
A netdisk-ről szedtem én is.
Nemértem, mibajalehet...
|
vas. márc. 13, 2005 14:23 |
|
|
umx7
ezüst tag
|
Gordian írta: Én már nemértem a dolgot.... Már régóta készülök a telefonra tenni a 2003-as OP-rendszert, de sehogy nem megy! Most telerpítettem újra a gépemen a windows-t, tehát tiszta, semmivel nem tud összeakadni. Akkor most mi a gondja? Állandóan jön a "Bad news"-üzenet !! Mit tegyek?
Nekem fél napos se volt a telefonom amikor nekiestem opot telepíteni, egyből sikerült. Mégpedig az http://mpx200.netdisk.hu oldalon olvasottak alapján és innen töltömmel le a cuccokat hozzá. Egyből gond nélkül sikerült.
|
vas. márc. 13, 2005 13:54 |
|
|
Ronson
ezüst tag
|
dr.zsoo írta: A külső kijelző kikapcs idejét lehet állítani. Ez együtt állítódik a billentyüzet világításának kikapcsolásával. Nekem az alapesetben 5 mp kevés volt, este vezetés közben pl elég veszélyes igy használni a telefont. DU megmondom hogy a registryben hol állítható ez. dr.zsoo
Akkor le tudnád írni, hogy állítod?
|
vas. márc. 13, 2005 13:53 |
|
|
Gordian
ezüst tag
|
Én már nemértem a dolgot....
Már régóta készülök a telefonra tenni a 2003-as OP-rendszert, de sehogy nem megy!
Most telerpítettem újra a gépemen a windows-t, tehát tiszta, semmivel nem tud összeakadni.
Akkor most mi a gondja?
Állandóan jön a "Bad news"-üzenet !!
Mit tegyek?
|
vas. márc. 13, 2005 13:27 |
|
|
vaczig
ezüst tag
|
Zombie írta: Házikó gomb hosszan nyomva---->Flight Mode off
kösz, közben rájöttem, de persze az volt az utolsó gomb, amit próbáltam
|
vas. márc. 13, 2005 11:42 |
|
|
Zombie
ezüst tag
|
Házikó gomb hosszan nyomva---->Flight Mode off
|
vas. márc. 13, 2005 11:40 |
|
|
Zombie
ezüst tag
|
Sziasztok Lányok!
Valaki rájött már arra,hogy lehet beállítani azt a telón,hogy az e-mail mellékleteit a memkártyára mentse???
A Regweak proginak csak a 2002-es verziója támogatja ezt.Asszem vmi SMS Path néven.A 2003-a verzában nincs ilyen..
Jó lenne vmi megoldás..
Üdv:Z
|
vas. márc. 13, 2005 11:32 |
|
|
umx7
ezüst tag
|
2003as rendszert raktam a telómra, kipróbáltam az msnt megy rendesen. File fogadás nem jelenik meg, próbáltuk webkamera képét arra meg azt írta frissítsen msnt. Utána néztem lehetne frissíteni de valami ilyesmit írnak az oldalon:
Orange SPV E200 and Motorola MPX200 Windows Mobile-based Smartphone customers are not affected by this MSN Messenger service change.
Valaki tud erről valamit?
|
vas. márc. 13, 2005 10:46 |
|
|
Krisi047
arany tag
Csatlakozott: vas. feb. 06, 2005 9:29 Hozzászólások: 154 Tartózkodási hely: Debrecen
|
hali! én is most vettem ilyen telt és a magasan veri a többit!
az a kérdésem hogy hol tudok beszerezni n64 emulatort és n64 gamékat is hozzá? vagy ha esetleg van vkinek küldje el emailban köszi
más: ez a 3310es headsetből fabrikált füles ugye stereo? és milyen minőségben szól?
|
vas. márc. 13, 2005 10:21 |
|
|
madarasz
ezüst tag
|
Igen, ez az. Nekem is így van bekötve.
Az a műanyag nincs rajta, gyárilag rövidebb valamivel a GND érintkezője.
Ja, van ám beépített rádió a telefonba
Csak kicsit drága.
Ha van gprs kapcsolatod (vodanet), és szeretnél jó sokat elszórni belőle, akkor írd be a mediaplayer /open url menüpontba, hogy :
http://old.danubius.hu/WebRadioPlaylist ... f7&start=1
És már (1..2 perc múlva ) szól is a rádió. Kb 5kB/sec, sokat ne hallgassátok.
A Danubius honlapjáról további linkeket is ki lehet bányászni, van ott élő adás is pl.
A channel= és a &start közé kell beírni az itteni számokat, hasonlóan a fentihez:
99999999-9999-9999-9999-999999999991 >Danubius Rádió élő
0b5ce534-69c1-45d2-8e4d-bb6e7c604e82 >2004 legjobbjai
3e4a1e38-ae2b-4731-9b18-0a541e5d3805 >Dol Grammy
43277cb2-3a71-48d1-96bb-37db2e439e65 >Dol Hajrá, Magyarok!
d94dcf7f-30c4-4444-9a99-38cef0152d7f >Danubius Karaván
8d7b9faf-b8dd-4376-9b4e-b8c91fa64542 >Dol Hip-Hop és Rap
99e30f08-6281-4e81-9dd2-f535235f556b >Dol Kedvenceink
17fe29ed-e6a3-444a-b1df-77da91b2468b >Dol 80's
5d9d0634-5a80-4d10-8fbe-3cfc59de266e >Dol Filmzenék
|
vas. márc. 13, 2005 0:17 |
|
|
yogee
ezüst tag
|
madarasz írta: Ha az emlékeim nem csalnak, akkor a legkülső gyűrű (a csatlakozó műanyagrésze felé eső darab) a test (közöspont), az utána jövő a bal/jobb csatorna, sorrendjét nem tudom, bekötöd, és ha nem jó akkor legfeljebb megfordítod. A gyári headsetek kis mikrofonját szét lehet pattintani, és a kábelvégeket szépen ki lehet méregetni, mi hova csatlakozik.
Nah akkor aki megcsinálta, please bolintson rá, hogy tuti ez-e a lábkiosztás ami korrekt:
tehát bentről: GND,LEFT,RIGHT,MIC
Egyébként erre a műanyagra nincs szükség?
Üdv:
G.
|
szomb. márc. 12, 2005 23:42 |
|
|
sszoli
vas-tag
|
crack-ek
|
szomb. márc. 12, 2005 22:23 |
|
|
jama
ezüst tag
Csatlakozott: szomb. jan. 08, 2005 0:08 Hozzászólások: 30 Tartózkodási hely: Debrecen
|
a slovoED szótár, ez itten e: SlovoEd_HU-EN_Full_[MIT].exe 1,993 Mb, szal kell hozzá serial, vagy serial nélkül meddig megy?
más: gprsmobil kollega irta hogy műxik neki ez ocket Controller-Enterprise 4.12, no nekem nem, nemtudom a telon instalált progit előcsalogatni? ti ezt hogy csináljátok?
|
szomb. márc. 12, 2005 22:08 |
|
|
dr.zsoo
arany tag
|
m4Smile írta: Tegnap vettem meg a végre várt mpx200-at. Kellene nekem egy kis segítség. Kérek szépen valakit hogy segítsen. Upgradelni szeretném a telefont. Kérek valakit hogy írja le nekem hogy hogyan kell és hogy mivel? Ha nem tetszik akkor visszatudom tölteni a 2002-őt? Előre is köszönök szépen minden segítséget.
Előző oldal SIMAZ hozászólása márc 11 reggel 7.00 kor részletesen le van írva minden! A 2002 is feltölthető de nam a sajátja. az mpx200.netdisk.hu-ról minden letölthető.
dr.zsoo
|
szomb. márc. 12, 2005 20:31 |
|
|
DrMSP
ezüst tag
Csatlakozott: kedd jan. 11, 2005 13:59 Hozzászólások: 27 Tartózkodási hely: Budapest
|
Van valakinek problémája 2003 alatt az alarm pluginnal?
Nekem sikerült megoldani a szín kérdést, de azt, hogy hova ugrik, még nem.
Dolgozom rajta, de ha valaki már megoldotta, megköszönném a megoldást.
|
szomb. márc. 12, 2005 19:42 |
|
|
m4Smile
vas-tag
|
Tegnap vettem meg a végre várt mpx200-at. Kellene nekem egy kis segítség. Kérek szépen valakit hogy segítsen. Upgradelni szeretném a telefont. Kérek valakit hogy írja le nekem hogy hogyan kell és hogy mivel? Ha nem tetszik akkor visszatudom tölteni a 2002-őt? Előre is köszönök szépen minden segítséget.
|
szomb. márc. 12, 2005 19:10 |
|
|
madarasz
ezüst tag
|
Ha az emlékeim nem csalnak, akkor a legkülső gyűrű (a csatlakozó műanyagrésze felé eső darab) a test (közöspont), az utána jövő a bal/jobb csatorna, sorrendjét nem tudom, bekötöd, és ha nem jó akkor legfeljebb megfordítod.
A gyári headsetek kis mikrofonját szét lehet pattintani, és a kábelvégeket szépen ki lehet méregetni, mi hova csatlakozik.
|
szomb. márc. 12, 2005 17:13 |
|
|
sárkány2004
ezüst tag
|
Motorola Mpx200
Sziasztok! Én is gondolkodom egy mpx200 vásárlásán. A fekete burkolata nem zsirosodik nagyon a kézbentartástól és fogdosástól? Nekem van egy SE T610-esem, annak is marhára koszolódik a fekete fényes felső része! Ennek is hasonló a felülete? Ha valaki tájékoztatna, megköszönném.
|
szomb. márc. 12, 2005 17:01 |
|
|