Szerző |
Üzenet |
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
phonefreak írta: @CineDOG Ha jól tudom a Vodánál dolgozol sales-esként, de javíts ki ha nem így van
Trabi dolgozik a vodánál
|
csüt. ápr. 28, 2005 12:10 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Ha a vodánál dolgoznák, nem érdekelne az eü. dolgozók csomagja. Mert ugye ingyé hívnák hálón belül nappal is.
|
csüt. ápr. 28, 2005 12:04 |
|
|
phonefreak
platina tag
|
@CineDOG
Ha jól tudom a Vodánál dolgozol sales-esként, de javíts ki ha nem így van
Hátha tudsz segíteni következő kérdésben: egy haverom benne van ebben az ügyvédi tarifában. Nemrég kiértesítették, hogy bár X %-al csökkentették a percdíjakat, de ez egyelőre csak új előfizetőknek jár. A régi ügyvédi tarifásokra nem vonatkozik a változás. Nincs arra vonatkozó infód, hogy esetleg a változást kiterjesztik esetleg a régi előfizetőkre? Azt mondta a haverom, hogy ha erre nincs kilátás, akkor a Pannonhoz viszi a számát, majd egy hónap múlva visszaviszi a Vodához, hisz akkor új előfizetőnek fog számítani és jár neki a kedvezményesebb verzió.
Azért lenne, jó, hogy ha a Voda minél előbb kiterjesztené minden flotta-tagra, mert amúgy egy kicsit macerás hordozni, nem beszélve arról, hogy a Vodának ez ebben az időben
1. bevételkiesést
2 és számhordozási költséget jelent!
A Voda sem jár jól. Mi a megoldás?
Üdv
|
csüt. ápr. 28, 2005 11:01 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Pikkolo írta: A kórházi dolgozóknak is van ilyen kedvezményes csomag, kell hozzá kamarai tagság.
Hálozaton belül mindig 18. Hálozaton kívül csúcs: 3X, nem csúcs: 18 20 ingyen sms, 2000 Ft, teljesen lebeszélhető. Ez sem rossz, 1 ember max 4 előfizetést tarthat. Fél perces egységekben számláz.
Na ezt is akkor kell megtudnom, mikor az asszony már éppen eljön gyesre.
|
vas. márc. 27, 2005 17:36 |
|
|
Micuir
arany tag
Csatlakozott: szomb. máj. 08, 2004 13:29 Hozzászólások: 425 Tartózkodási hely: Tolna megye
|
BNM írta: Odo írta: Az ügyvédeknek roppantul szükségük van kedvezményekre. Hát ezt én sem értem, hogy a gazdag elitnek minek szinte ingyen szolgáltatni???
Ez színtiszta marketing! Ez arról szól, hogy a Voda csak úgy tudott annak idején piacot szerezni, hogy olcsó volt, de ezért az emberek társították a márkát a csórósággal. De az ügyvéded nyilvánvalóan nem csóró, ezért ha sok ügyvédet hívnak vodás számon, akkor megváltozhat a márkáról kialakult kép (vö: "Akinek nem westeles telefonja van, nem komoly üzletember")
|
pén. márc. 25, 2005 22:53 |
|
|
grafikus
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 649 Tartózkodási hely: Veszprém
|
Ezek a percdíjak ugyan azok mint a pedagogusoknak.18-36 és félpercenként számláz.Csak ott nettó 1900 a havidíj. És ott sincs ingyen csoporton belüli opció.Sajnos.
|
pén. márc. 25, 2005 11:47 |
|
|
Pikkolo
arany tag
Csatlakozott: hétf. jún. 28, 2004 22:23 Hozzászólások: 164 Tartózkodási hely: Magyarország
|
A kórházi dolgozóknak is van ilyen kedvezményes csomag, kell hozzá kamarai tagság.
Hálozaton belül mindig 18.
Hálozaton kívül csúcs: 3X, nem csúcs: 18
20 ingyen sms, 2000 Ft, teljesen lebeszélhető.
Ez sem rossz, 1 ember max 4 előfizetést tarthat.
Fél perces egységekben számláz.
|
pén. márc. 25, 2005 11:03 |
|
|
Soockit
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 495 Tartózkodási hely: Budapest
|
Ez a Vodafone-nak presztizs kérdés. Ugyan így mondjuk az autókereskedők is adnak kedvezményt!
Mert ha az orvos Opel-t vesz akkor az nem is lehet olyan rossz, így az "egyszerűbb" ember is megveszi. Sokan felnéznek "ezekre" az emberekre! Ja és ha neki, is ugyan olyan kocsija van és ugyan ahoz a mobilszolgáltatóhoz tartozik, mint az orvos, ügyvéd, akkor már azt hiszi, hogy ugyan ahoz a kaszthoz is tartozik!
|
szer. márc. 16, 2005 15:01 |
|
|
partycsoka
gyémánt tag
|
phonefreak írta: Na de komolyra fordítva a szót: A Vodafone NEM karitatív szervezet, nem a Máltati Szeretetszolgálat! A Vodafone – ugyan úgy mint a T-mobile és Pannon GSM – egy tőketársaság, mely a nyereségből él, a nyereségből fejleszti tovább hálózatát, a nyereségből tart fenn üzlethálózatot és fizeti az alkalmazottait. A Vodafone tehát egy profitorientált cég, melynek feladata NEM a rászorultak megsegítése!
Ha ezt nem írod le, itt sokan biztos hülyén fogunk meghalni.
|
szer. márc. 16, 2005 10:14 |
|
|
phonefreak
platina tag
|
Látom, néhányan közületek felvetették, hogy mi alapján jár kedvezmény ügyvédeknek, köztisztviselőknek, stb. A válasz roppant egyszerű: az alapján jár, hogy a Vodafone erről így határozott.
Na de komolyra fordítva a szót: A Vodafone NEM karitatív szervezet, nem a Máltati Szeretetszolgálat! A Vodafone – ugyan úgy mint a T-mobile és Pannon GSM – egy tőketársaság, mely a nyereségből él, a nyereségből fejleszti tovább hálózatát, a nyereségből tart fenn üzlethálózatot és fizeti az alkalmazottait. A Vodafone tehát egy profitorientált cég, melynek feladata NEM a rászorultak megsegítése!
Már pedig ha tisztán látjuk ezt a profitorientáltságot, akkor mindenki tudja, hogy kedvezményt annak érdemes adni, aki amúgy is eltelefonál havonta 20, 30, 40 vagy 50 ezer forintot. Ezzel szemben nem érdemes kedvezményt adni olyan embereknek, akik amúgy is havonta max. 4-5 vagy talán 6 ezer forintos forgalmat bonyolítanak. Ez csupán egyszerű matematika. Innentől kezdve meg nincs miért panaszkodni, mert közületek mindenki így tenné, hogy ha profitorientált cége lenne és nem karitatív szervezetet hozna létre.
|
szer. márc. 16, 2005 10:08 |
|
|
simico
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1975 Tartózkodási hely: "NEC ARTE NEC MARTE"
|
Macika írta: Megjegyzem, hogy a parlamenti képviselők és köztisztviselők sem az alsó fizetési rétegből kerülnek ki.
A mondat második részével azért vitatkoznék. A szűk jól kereső réteg alapján ne általánosítsunk az elég **** kereső többségre. Én elég sokáig voltam köztisztviselő és még ma is az lennék, ha nem kéne eltartani a családom meg egyéb apróságok, amit a mostani 3-4-szeres piaci bérből már meg tudok oldani...
|
vas. márc. 13, 2005 9:44 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Jé, phonefreak!
Nem jelentetél még fel senkit sem az unlock topik miatt?
|
szomb. márc. 12, 2005 18:27 |
|
|
toto42
arany tag
|
Attka írta: Sziasztok!
Milyen feltételei vannak ennek a csomagnak a megkötésének? Elég egy egyszerü igazoló lap mint a BYOP-nál vagy esetleg kamaratagnak kell lenni? Ha valaki tud valami infót az kérem ossza meg velünk.
Csumi:Attka
A MÚOSZ T-Mob díjcsomagról akkor adnak egyáltalán információt, ha befáradsz egy üzletbe, és bemutatod a tagságidat. Gondolom a Vodafone sem kezeli lazábban a dolgot
|
szomb. márc. 12, 2005 17:47 |
|
|
Attka
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 223 Tartózkodási hely: itt-ott
|
Sziasztok!
Milyen feltételei vannak ennek a csomagnak a megkötésének? Elég egy egyszerü igazoló lap mint a BYOP-nál vagy esetleg kamaratagnak kell lenni? Ha valaki tud valami infót az kérem ossza meg velünk.
Csumi:Attka
|
szomb. márc. 12, 2005 16:56 |
|
|
Hardside
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 588 Tartózkodási hely: New World Disorder
|
Ha most kiszólna belőlem az állat, akkor azt mondanám: hogy szakadt vóna azannyukba' a fejük.
De én nem vagyok ilyen kulturálatlan, így csak annyit jegyeznék meg: ej, a kutyafáját, ez nem helyes!
|
szomb. márc. 12, 2005 16:43 |
|
|
partycsoka
gyémánt tag
|
Macika írta: BNM írta: Odo írta: Az ügyvédeknek roppantul szükségük van kedvezményekre. Hát ezt én sem értem, hogy a gazdag elitnek minek szinte ingyen szolgáltatni??? Megjegyzem, hogy a parlamenti képviselők és köztisztviselők sem az alsó fizetési rétegből kerülnek ki.
Bizony nem. Érdemes még megnézni a MÁV utazási kedvezmény listáját is.
Aki vak/süket/néma/fogyatékos kifizeti a jegy x %-át és vonatozhat.
Képviselők? "Természetesen" ingyen mehetnek.
|
szomb. márc. 12, 2005 16:22 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
gt911 írta: Má bocs és a postai dolgozoknak milyen alapon jár kedvezményes vodafone tarifa és/vagy vásárlási kedvezmény???
Szerintem itt semmi másról nincs szó csak a 3 társaság piacszerzési akcioirol Eljon még majd az az ido is amikor a 10 és 14 év közötti szemüveges diákok is kapnak kedvezményt ha tudják igazolni hogy az elmult két hétben legalább két db jeles osztályzatot kaptak matekből vagy töriből....
Előtte a felsőoktatási hallgatókkal kezdik . Ez van az 5 Éves Tervben.
|
szomb. márc. 12, 2005 15:12 |
|
|
Vendég
|
Má bocs és a postai dolgozoknak milyen alapon jár kedvezményes vodafone tarifa és/vagy vásárlási kedvezmény???
Szerintem itt semmi másról nincs szó csak a 3 társaság piacszerzési akcioirol Eljon még majd az az ido is amikor a 10 és 14 év közötti szemüveges diákok is kapnak kedvezményt ha tudják igazolni hogy az elmult két hétben legalább két db jeles osztályzatot kaptak matekből vagy töriből....
|
szomb. márc. 12, 2005 14:46 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
BNM írta: Odo írta: Az ügyvédeknek roppantul szükségük van kedvezményekre. Hát ezt én sem értem, hogy a gazdag elitnek minek szinte ingyen szolgáltatni???
Megjegyzem, hogy a parlamenti képviselők és köztisztviselők sem az alsó fizetési rétegből kerülnek ki.
|
szomb. márc. 12, 2005 14:28 |
|
|
BNM
arany tag
|
Odo írta: Az ügyvédeknek roppantul szükségük van kedvezményekre.
Hát ezt én sem értem, hogy a gazdag elitnek minek szinte ingyen szolgáltatni???
|
szomb. márc. 12, 2005 11:49 |
|
|
Odo
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 9661 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
Az ügyvédeknek roppantul szükségük van kedvezményekre.
|
szomb. márc. 12, 2005 11:36 |
|
|
TheDaemon
arany tag
|
Tetszik. Ki vesz nekem?
|
szomb. márc. 12, 2005 11:00 |
|
|
phonefreak
platina tag
|
Vodafone ügyvédi tarifa
Sziazstok!
A Vodafone ügyvédek és ügyvédjelöltek részére kínálja az úgy nevezett Ügyvédi Kamarai díjcsomagot. Egy sales-ez ismerősöm tegnap adta le a drótot, hogy a tegnapi naptól olcsóbb lett a percdíj.
Hálózaton belül
- csúcsidőben: 17,3
- csúcsidőn kívül: 8,6
Hálózaton kívül:
- csúcsidőben: 25,9
- csúcsidőn kívül: 17,3
+ 300 forintért havonta a csoporton belüli (ha valakinek több előfizetése van) hívások ingyenesek.
A havi 2000,- Ft. alapdíj, mely 100% lebeszélhető, a 20 ingyen-sms és a másodpercalapú számlázás maradt!
Az árak az Áfát nem tartalmazzák.
Nem akartam erről a "Vodafone kedvezményes díjcsomagok" topicba írni, hisz 6230-as Nokiaval kapcsolatos specifikus dolgokat sem kell feltétlenül az általános 6230-as topicba pakolni.
|
szomb. márc. 12, 2005 10:52 |
|
|