Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szomb. dec. 28, 2024 17:44

Hozzászólás a témához  [ 13 hozzászólás ] 
Teljesítményimpulzus a hubon hibaüzenet(buborék) 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
Zsoca-M5 írta:
szta írta:
multkor vettem egy csodaegeret. A4tech, rádiós optikai, de nem kell hozzá elem, vagy akksi. adnak hozzá egy egérpadot, amire ha ráteszed az egeret, kap áramot...... van a tft-men egy usb hub. rácsatlakoztattam a hubra, és se kép, se hang, egér meg se moccan. buborék felugrik, ugyanez a telesitményizé. (tft-kézikönyvben leirták, nagy áramfelvételre nem képes a hub) megnéztem a csodaegeret, 400 m4-t vett fel!!!!!!! ezt nem birta a hub. más kérdés, hogy az egértöl búgott a hangkártyám. igy 3 napon belül visszavittem, és kicseréltettem egy hagyományos rádiós optikai egérre. NE vegyetek a fentebb leirt egérből!!!!!! egy nagy rakás kaki, mikor megvettem, kipróbáltam, már akkor rájöttem, ez igy hülyeség, aztán a hibái csak megerösitették a cserét

Lehet félreértek valamit, de az egér rádiós, viszont fesz-t csak az egérpadról kap, ami gondolom ezek után, hogy kábeles!!!??? Akkor meg mi értelme a rádiós egérnek ? :D

na ez az.........amig nem vettem meg, eszeveszett jó dolognak gondoltam.... aztán ahogy hazakerült, és kicsomagoltam, beizzotottam, rájöttem ugyanerre: nincs értelme. ezért (is) cseréltem ki

csüt. márc. 17, 2005 17:06
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
Most válaszolgatok: :D
-Egyszer már "megadta magát" ez az alaplap, szervizbe javították, valami zárlatról beszéltek(nem indult be a gép, csak a ventillátorok pörögtek fel). Okozhatja ez a jelenlegi problémát?
-Múltkor is előbukkant nekem ez a buborék, még újratelepítés előtt, lehet szétesett az XP-m?
-Problémát nem vettem észre, csak ezt a hibaüzenetet, a webcamera és az adatkábel is tökéletesen működik, működött is.
-Kábelre nem léptem rá, nem is tudok, a webcamera a monitor tetején van, az adatkábel pedig a gép tetején. Akkor, amikor ezt kiírta ránéztem az USB portra, minden rendesen be volt dugva, lehet az elosztóval van hiba(a konnektor földelve van, az elosztó is földelve van)?

csüt. márc. 17, 2005 14:56
gyémánt tag

Hozzászólás 
Semmi gáz, nem azért írtam, csak megmosolyogtatott... :D

csüt. márc. 17, 2005 14:14
gyémánt tag

Hozzászólás 
Archon írta:
utini írta:
Zsoca !
Csodával határos módon nem kattantak meg !

Szerintem ezt nekem akartad írni... :roll: :D

Azt hiszem, most kell kivennem a szabadságom, mert úgy nézek ki, mint az útlevélképem !

Ne haragudj Archon, tényleg Neked szántam a választ !

csüt. márc. 17, 2005 13:52
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
utini írta:
Zsoca !

Szerintem ezt nekem akartad írni... :roll: :D

csüt. márc. 17, 2005 12:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
Zsoca !

Nos ennek semmi koze hozza.
Ha nincs vedofold (marpedig a PC-nel kell..)
akkor a gep haza a fel halozati feszultsegre
(230/2=~110) beall....

Igen, valószínű ez lehetett, csak azt nem tudtuk meg, hogy hol nem volt föld...
De akkor már hadd kérezzem meg: lehet, hogy ez tette tönkre a 7 portos routerünket ? Mert azon keresztül ment, az tuti...

csüt. márc. 17, 2005 12:08
gyémánt tag

Hozzászólás 
szta írta:
multkor vettem egy csodaegeret. A4tech, rádiós optikai, de nem kell hozzá elem, vagy akksi. adnak hozzá egy egérpadot, amire ha ráteszed az egeret, kap áramot...... van a tft-men egy usb hub. rácsatlakoztattam a hubra, és se kép, se hang, egér meg se moccan. buborék felugrik, ugyanez a telesitményizé. (tft-kézikönyvben leirták, nagy áramfelvételre nem képes a hub) megnéztem a csodaegeret, 400 m4-t vett fel!!!!!!! ezt nem birta a hub. más kérdés, hogy az egértöl búgott a hangkártyám. igy 3 napon belül visszavittem, és kicseréltettem egy hagyományos rádiós optikai egérre. NE vegyetek a fentebb leirt egérből!!!!!! egy nagy rakás kaki, mikor megvettem, kipróbáltam, már akkor rájöttem, ez igy hülyeség, aztán a hibái csak megerösitették a cserét

Lehet félreértek valamit, de az egér rádiós, viszont fesz-t csak az egérpadról kap, ami gondolom ezek után, hogy kábeles!!!??? Akkor meg mi értelme a rádiós egérnek ? :D

csüt. márc. 17, 2005 10:25
arany tag

Hozzászólás 

csüt. márc. 17, 2005 9:43
gyémánt tag

Hozzászólás 
> Egyszer én is találkoztam egy ilyen hibával, hosszas keresgélés
> után megállapítottuk, hogy az egyik 230V-os elosztó hibás volt, t
> úlfeszt adott a gépnek, rázott is keményen, amikor hozzáértem
> a ház hátuljához. Rámértünk, és 110 Volt környékén cirógatott...

Nos ennek semmi koze hozza.
Ha nincs vedofold (marpedig a PC-nel kell..)
akkor a gep haza a fel halozati feszultsegre
(230/2=~110) beall....

Egyebkent az USB tenyleg figyeli a periferiak
aramfelvetelet. Kabelre nem leptel ra, nincs
rosszul radugva csatlakozo, bla, bla, bla?

csüt. márc. 17, 2005 9:24
gyémánt tag

Hozzászólás 
:shock:
És az USB eszközök nem haltak el?

csüt. márc. 17, 2005 7:56
gyémánt tag

Hozzászólás 
Egyszer én is találkoztam egy ilyen hibával, hosszas keresgélés után megállapítottuk, hogy az egyik 230V-os elosztó hibás volt, túlfeszt adott a gépnek, rázott is keményen, amikor hozzáértem a ház hátuljához. Rámértünk, és 110 Volt környékén cirógatott...
Valószínűleg az pofázhatott bele az USB portba, mert amikor kicseréltük az elosztót, megszűnt a hiba. (meg a rázás :-)

csüt. márc. 17, 2005 7:54
gyémánt tag

Hozzászólás Re: Teljesítményimpulzus a hubon hibaüzenet(buborék)
somebody írta:
"Egy USB-eszköz áramfelvétele meghaladta a fogadó hub tápellátási képességeit, stb..."

:shock:
Na, ilyent sem láttam még! :) Figy, szerintem nem a táppal van a gond, ez az alaplap sara, ha valóban létezik
a probléma, és nem csak a win ugrat. :?
Eszközkezelő, BIOS? Nézd át a beállításokat, szerintem ott lesz vmi probléma. Vagy elhullik az alaplap, de
bízzunk benne, hogy nem erről van szó.

csüt. márc. 17, 2005 7:45
arany tag

Hozzászólás Teljesítményimpulzus a hubon hibaüzenet(buborék)
Helló!

A tálca jobb alsó részében megjelent ma nekem egy buborék, a következő szöveggel:

"Egy USB-eszköz áramfelvétele meghaladta a fogadó hub tápellátási képességeit, stb..."

2 USB-s eszközöm van egy webcamera(Logitech Quick Cam Zoom), és egy adatkábel(DKU-2), egyik sem volt használva, csak csatlakoztatva. Asus P4C800-as alaplapom van, Chieftec 420W-os táppal...

szer. márc. 16, 2005 17:10
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 13 hozzászólás ]