Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: hétf. jan. 13, 2025 15:41

Hozzászólás a témához  [ 4686 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 94  Következő
SonyEricsson K700 
Szerző Üzenet
Hozzászólás 
SMS-ek lementéséhez én a Mobileditet használom. A Lite verzióval is működik.

kedd márc. 29, 2005 20:50
arany tag

Hozzászólás 
Odo írta:
SensorKrionius írta:
Kozben eszembe jutott meg az SMS-ek kerdese. Hogy tudom lementeni az SMS-eimet? Ugy vettem eszre a hivatalos szoftokkal nem lehet... de ki tudja ezek utan.. :)
(igyekszem utana nezni itt a forumon. Az FMA-t probaltam, de ugy lattam az nem tudja)

Ez valóban jó kérdés, ha jól emlékszem erre még nem érkezett válasz senkitõl.

Régebbi telefonhoz találtam SMS kiszedő cuccot, de az újabbakkal ez nem működik, valószínűleg azért, mert már a memóriában tárolják az SMS-eket... de mind1. Kéne egy olyan, ami képes az újabb készülékekről is SMS-t leszedni... talán van ilyen?

kedd márc. 29, 2005 15:31
Profil Privát üzenet küldése
Moderátor

Hozzászólás 
SensorKrionius írta:
Kozben eszembe jutott meg az SMS-ek kerdese. Hogy tudom lementeni az SMS-eimet? Ugy vettem eszre a hivatalos szoftokkal nem lehet... de ki tudja ezek utan.. :)
(igyekszem utana nezni itt a forumon. Az FMA-t probaltam, de ugy lattam az nem tudja)

Ez valóban jó kérdés, ha jól emlékszem erre még nem érkezett válasz senkitől.

kedd márc. 29, 2005 13:08
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Rex írta:

Lehet kábellel is java proggikat felmásolni, sõt a gyári program is alkalmas rá, csak az nagyon lassú. Kábelhez az FMA jobb.
Az meg, hogy a Games könyvtár nem látszódik nem probléma, a gyökérbe kell dobni a játékot, és a telefon automatikusan megkérdezi, hogy a Játékok vagy az Alkalmazások közé tegye.

Rex

Ez egyre jobb... csak en voltam ilyen hulye, hogy azt hittem, hogy a konyvtarak azert vannak hogy hasznaljak oket?! :D

kedd márc. 29, 2005 13:06
ezüst tag

Hozzászólás 
Landsmann írta:
SensorKrionius írta:
az Applications illetve Games konyvtarat nem mutatja, es igy nem is tudok jatekot masolni ra...

Mi a megoldas a dologra? (jad/jar filet is masoltam ra az Others konyvtarba, de nem ette meg.) Van egyaltalan? Fuggetlen telefonra lehet masolni jatekot/alkalmazast?

Szerintem kábellel nem megy. ....

Lehet kábellel is java proggikat felmásolni, sőt a gyári program is alkalmas rá, csak az nagyon lassú. Kábelhez az FMA jobb.
Az meg, hogy a Games könyvtár nem látszódik nem probléma, a gyökérbe kell dobni a játékot, és a telefon automatikusan megkérdezi, hogy a Játékok vagy az Alkalmazások közé tegye.

Rex

kedd márc. 29, 2005 12:27
arany tag

Hozzászólás 
392MHz írta:
semmilyen program nem kell hozzá !

windows explorer-ben *.jar - on jobbgomb -> küldés -> BT-on -> k700-ra, és már fent is van.

infrán ugyanez:

fájlküldés -> kiválasztod a *.jar -t -> OK , és már fent is van.

ezt nem próbáltam... köszi a tippet, hamarosan kipróbálom :)
Amugy rendeltem egy bluetooth usb egyseget is, taviranyitani a PC-t, meg sebesseg miatt... kb milyen kulonbseg van az IRda es a BT kozott sebessegben?
Kepernyo vedo foliat is rendeltem... Sikerult nekem is mp3 csengohangokat beizzitani a DRM packager toollal. Ha meg az alkalmazas masolas is menni fog, akkor nagyon elegedett leszek a keszulekkel. A kameraja egesz jo minoseget produkal az elozo nokia 6610i-hez kepest, ami gyakorlatilag alig hasznalhato volt. A lampa meg mint egy reflektor...;)

kedd márc. 29, 2005 9:48
platina tag

Hozzászólás 
semmilyen program nem kell hozzá !

windows explorer-ben *.jar - on jobbgomb -> küldés -> BT-on -> k700-ra, és már fent is van.

infrán ugyanez:

fájlküldés -> kiválasztod a *.jar -t -> OK , és már fent is van.

kedd márc. 29, 2005 8:45
arany tag

Hozzászólás 
Landsmann írta:
Odo írta:
SensorKrionius írta:
Leírásod alapján ezek szerint nem a kábellel van a probléma, hiszen én IR-el próbáltam az átvitelt. A k*cs*g szolgáltató iktatta ki a lehetõséget, nehogy véletlenül saját magadnak tölthess rá játékot, használd inkább a jó drága mobil internetet. Na mind1...

Valóban csak Bt-vel lehet javas cuccot pakolgatni. Tudtommal ez a független telókkal is így van.

Én most kipróbáltam, infrán is simán felmegy a javas program. Az egyedüli különbség, hogy egybõl az alklamzások közé teszi, míg bluetoothnál megkérdezi hogy a játékokhoz vagy az alklamazásokhoz tegye. Az enyém gyári független változat. :D

Leírnád, hogy milyen hogy Te programmal tetted fel a játékot? Mert én a browserben próbálom felmásolni a cuccot. Lehet nem is jó szoftverrel próbálkozom? (Hiszen ott én mondom meg hova menjen, nem a program kérdezi, tehát valami más programról lehet szó.) Szóval, mi ez a progi, amivel nyomod?
köszi

kedd márc. 29, 2005 7:48
Hozzászólás 
Idézet korábbi hozzászólásokból ebből a a topicból:

http://seth.kvalitne.cz/
Download szekció

egyébként én is innen: http://developer.sonyericsson.com/
töltöttem le.
felmész az oldalra , beírod a keresőbe : drm
és ltöltöd ezt :Sony Ericsson DRM Packager Tool (v 1.21)

hétf. márc. 28, 2005 20:29
vas-tag

Hozzászólás 
Odo írta:
Zsoop írta:
Vlaki hozzá értő ember,akinek van ilyen progija, vagy ötlete?
Tudna benne segíteni?

Nem találtad meg ebben a topicban? Már sokszor volt róla szó.

Sajnso nem:(

hétf. márc. 28, 2005 20:11
Moderátor

Hozzászólás 
Zsoop írta:
Tudna benne segíteni?

Nem találtad meg ebben a topicban? Már sokszor volt róla szó.

hétf. márc. 28, 2005 20:03
vas-tag

Hozzászólás 
Tudna benne segíteni?

hétf. márc. 28, 2005 20:02
vas-tag

Hozzászólás 
Köszi azért,talán sikerrel járok

hétf. márc. 28, 2005 19:54
Hozzászólás 
Zsoop írta:
Landsmann írta:
Így van, de valami DRM programmal meg lehet hackelni az mp3-at. Utána már jó.

Ok,de olyan progit honnan tudok hozzá szerezni?

No azt nem tudom, nekem nem volt rá szükségem, de ebben a topicban korábban azt hiszem volt róla szó. Keress visszább egy kicsit.

hétf. márc. 28, 2005 19:50
vas-tag

Hozzászólás 
Landsmann írta:

Ok,de olyan progit honnan tudok hozzá szerezni?

hétf. márc. 28, 2005 19:48
Hozzászólás 

hétf. márc. 28, 2005 19:09
ezüst tag

Hozzászólás 
Zsoop írta:
Sziasztok!
Van egy K700-as telóm(vodás), és nem engedi kitenni az mp3-at csengőhangnak.
Mit lehet vele csinálni?
Előre is köszi

vodasnal tudtommal alapbol nem lehet.

hétf. márc. 28, 2005 19:06
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Van egy K700-as telóm(vodás), és nem engedi kitenni az mp3-at csengőhangnak.
Mit lehet vele csinálni?
Előre is köszi

hétf. márc. 28, 2005 17:01
Hozzászólás 
A haver egy F500i-ből akarta kábellel kiszedni az egyik jávás játékot és áttenni az ő K500i-jébe. Kérdezte, hogy hogy csinálja, mert a fájlrendszerben nem látszik az alkalmazások és játékok mappa. Megnyugtattam, bt-vel sem látszik K700i-n sem az FMA programmal. De mondom ha látszana sem sokra mennél vele, mert ha a program neve előtt van egy kis kulcs, akkor azt a telefonból csak törölni lehet, leszedni nem. Még infrán vagy bt-vel sem. Próbáltam.
Tényleg, arra van valamilyen megoldás hogy a kulcs ne legyen ott a program előtt? Vagy azt automatikusan a telefon teszi oda, esetleg a programban van valami amiért aztán nem engedi letölteni?

hétf. márc. 28, 2005 12:37
Moderátor

Hozzászólás 
Én anno csak kábellel próbáltam, azzal meg tudjuk hogy nem megy. (T-Mobile).

hétf. márc. 28, 2005 12:31
Hozzászólás 
Odo írta:
Landsmann írta:

Érdekes, amikor megkérdeztem a SE ügyfélszolgálatot, azt mondták nem lehet infrán feltenni. (Pedig nem mondtam, hogy nem független.)

Akkor már a függő telefonokat kellene kipróbálni, velük mi a helyzet. Pontosabban azt már tudjuk, a Vodás változatnál nem megy. De mi a helyzet a T-Mobileos és a függő Pannonos változatnál. Az enyémet nem lehet alapul venni, mert igaz hogy Pannonos, de gyárilag független, nem is volt benne semmi ami arra utalt volna hogy valamelyik szolgáltatótól származik. Még a wap és MMS beállítások sem voltak benne, tehát biztos hogy eredeti gyári, semmi belenyúlás nincs a szoftverébe.
Az is lehet hogy ez a dolog szoftverfüggő. Az enyém R2L001.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég hétf. márc. 28, 2005 12:31-kor.

hétf. márc. 28, 2005 12:24
Moderátor

Hozzászólás 
Landsmann írta:

Én most kipróbáltam, infrán is simán felmegy a javas program. Az egyedüli különbség, hogy egyből az alklamzások közé teszi, míg bluetoothnál megkérdezi hogy a játékokhoz vagy az alklamazásokhoz tegye. Az enyém gyári független változat. :D

Érdekes, amikor megkérdeztem a SE ügyfélszolgálatot, azt mondták nem lehet infrán feltenni. (Pedig nem mondtam, hogy nem független.)

hétf. márc. 28, 2005 12:19
Hozzászólás 
Odo írta:
SensorKrionius írta:
Leírásod alapján ezek szerint nem a kábellel van a probléma, hiszen én IR-el próbáltam az átvitelt. A k*cs*g szolgáltató iktatta ki a lehetőséget, nehogy véletlenül saját magadnak tölthess rá játékot, használd inkább a jó drága mobil internetet. Na mind1...

Valóban csak Bt-vel lehet javas cuccot pakolgatni. Tudtommal ez a független telókkal is így van.

Én most kipróbáltam, infrán is simán felmegy a javas program. Az egyedüli különbség, hogy egyből az alklamzások közé teszi, míg bluetoothnál megkérdezi hogy a játékokhoz vagy az alklamazásokhoz tegye. Az enyém gyári független változat. :D

hétf. márc. 28, 2005 12:07
Moderátor

Hozzászólás 
SensorKrionius írta:
Leírásod alapján ezek szerint nem a kábellel van a probléma, hiszen én IR-el próbáltam az átvitelt. A k*cs*g szolgáltató iktatta ki a lehetőséget, nehogy véletlenül saját magadnak tölthess rá játékot, használd inkább a jó drága mobil internetet. Na mind1...

hétf. márc. 28, 2005 11:35
arany tag

Hozzászólás 
Landsmann írta:
SensorKrionius írta:
Ami viszont nem tetszik, hogy a Vodas keszuleken az SEricssonos software csomaggal nem tudok telepiteni java alkalmazast. A telefont detektalja, kep/hang felmegy ra, viszont az Applications illetve Games konyvtarat nem mutatja, es igy nem is tudok jatekot masolni ra...

Mi a megoldas a dologra? (jad/jar filet is masoltam ra az Others konyvtarba, de nem ette meg.) Van egyaltalan? Fuggetlen telefonra lehet masolni jatekot/alkalmazast?

Szerintem kábellel nem megy. Infrával, bt-vel simán felmegy bármely javas program, próbáltam. (független gyári szoftveres) Kábellel nem próbáltam, de a haverom a K500i-re szintén nem tud felpakolni játékot, alkalmazást. Pedig az övé Pannonos, tehát nem buherált szoftveres. Nem is látja azokat a könyvtárakat.
Én bluetooth beszerzését javaslom, sokoldalúan használható, kényelmesebb mint a kábel vagy az infra. Igaz, nehezebben lehet konfigurálni, de ha egyszer beállítod a dolgokat, semmi bajod nem lesz vele.

Leírásod alapján ezek szerint nem a kábellel van a probléma, hiszen én IR-el próbáltam az átvitelt. A k*cs*g szolgáltató iktatta ki a lehetõséget, nehogy véletlenül saját magadnak tölthess rá játékot, használd inkább a jó drága mobil internetet. Na mind1...

hétf. márc. 28, 2005 11:30
Hozzászólás 
SensorKrionius írta:
Ami viszont nem tetszik, hogy a Vodas keszuleken az SEricssonos software csomaggal nem tudok telepiteni java alkalmazast. A telefont detektalja, kep/hang felmegy ra, viszont az Applications illetve Games konyvtarat nem mutatja, es igy nem is tudok jatekot masolni ra...

Szerintem kábellel nem megy. Infrával, bt-vel simán felmegy bármely javas program, próbáltam. (független gyári szoftveres) Kábellel nem próbáltam, de a haverom a K500i-re szintén nem tud felpakolni játékot, alkalmazást. Pedig az övé Pannonos, tehát nem buherált szoftveres. Nem is látja azokat a könyvtárakat.
Én bluetooth beszerzését javaslom, sokoldalúan használható, kényelmesebb mint a kábel vagy az infra. Igaz, nehezebben lehet konfigurálni, de ha egyszer beállítod a dolgokat, semmi bajod nem lesz vele.

szomb. márc. 26, 2005 19:58
arany tag

Hozzászólás 
_Laca írta:
SensorKrionius írta:
R2AEE033 -> ez mikori software? Ez van az uj k700i telomon. (ami amugy nagyon teccik ;) )

Vszleg az a legújabb.
Szoft frissítést csak DSS-20 or DSS-25 dokkolóval megy és szolgáltató függõ. Tehát a szolgáltatódnak megfelelõ (branded) szoftvert küld le, nem pedig függetlent.

Koszi a kimerito valaszt. A dokkolo 9000 Ft korul van, lehet majd beszerzek egyet, bar annyira nem egeto a problema...

szomb. márc. 26, 2005 19:52
arany tag

Hozzászólás 
Tényleg valaki csinált már így Pannonos telefonon frissítést?

szomb. márc. 26, 2005 15:31
arany tag

Hozzászólás 
_Laca írta:
...Szoft frissítést csak DSS-20 or DSS-25 dokkolóval megy...

Én ha lenne ilyenem kipróbálnám. De sajna nincs.

szomb. márc. 26, 2005 11:40
ezüst tag

Hozzászólás 
Odo írta:
Gondolom vodás.

Igen az.
Volt kicsivel előbb egy kérdésem, hogy a wapnál lehet-e a betűméretet növelni, mint pl. a S55-nél?
Néhány oldal olyan apróbetűs, hogy nagyító kell hozzá. :(

szomb. márc. 26, 2005 11:18
platina tag

Hozzászólás 
SensorKrionius írta:
R2AEE033 -> ez mikori software? Ez van az uj k700i telomon. (ami amugy nagyon teccik ;) )

Vszleg az a legújabb.
Szoft frissítést csak DSS-20 or DSS-25 dokkolóval megy és szolgáltató függő. Tehát a szolgáltatódnak megfelelő (branded) szoftvert küld le, nem pedig függetlent.

pén. márc. 25, 2005 17:09
Moderátor

Hozzászólás 
Carline írta:
Odo írta:
Rex írta:
Helló!

Kábé 1 hónapja nem akar eltűnni a térerő kijelzője fölül(?)-mögül(?) a kék háttér! Nem tudom világos vagyok-e?
Rex

Az a GPRS térerőt jelzi!

Érdekes de nekem egy piros nagy G betű és előtte egy kis adótoronyikon van a GPRS kijelzésére ugyanazon a területen.
Soha nem is volt kék hátterű.

Gondolom vodás.

pén. márc. 25, 2005 16:10
ezüst tag

Hozzászólás 
Odo írta:
Rex írta:
Helló!

Kábé 1 hónapja nem akar eltűnni a térerő kijelzője fölül(?)-mögül(?) a kék háttér! Nem tudom világos vagyok-e?
Rex

Az a GPRS térerőt jelzi!

Érdekes de nekem egy piros nagy G betű és előtte egy kis adótoronyikon van a GPRS kijelzésére ugyanazon a területen.
Soha nem is volt kék hátterű.

pén. márc. 25, 2005 15:44
arany tag

Hozzászólás 

pén. márc. 25, 2005 14:50
arany tag

Hozzászólás software frissites
Hasznalta mar valaki a SonyEricsson Online software update szolgaltatasat k700-ra? Jo dolognak tunik. Magyar Vodafone-os telefonhoz hasznalhato? Azt irja, hogy azonositja az operatort, es annak megfelelot tesz ra. Mukodik ez magyar telefonnal is?

http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc= ... &pid=10139

Koszi,
SK

pén. márc. 25, 2005 14:34
platina tag

Hozzászólás 
iscsu írta:
Ezt régóta be akarom szúrni nektek, most a kártyamizériáról jutott eszembe:

http://iscsu.uw.hu/mobil/feliratok.jpg

Érdekes, hogy mennyire egy alap van különbözõ telefonok szoftjaira, és csak egy picit kell gyúrni rajtuk (ezt tartom ésszerû válasznak arra, hogy mit is keres pl. az UMTS, vagy az aktív flip szövegcimke a telefonban).

Ezért lenne logikus nekem, ha -mivel a k750i- tud zoomolni egy képre, monjuk R2AF szoftvertől a K700 is tudna.....
Még mielőtt rákérdez valaki: ilyen firmware csak az én agyamban létezik...

csüt. márc. 24, 2005 15:29
ezüst tag

Hozzászólás 
Ezt régóta be akarom szúrni nektek, most a kártyamizériáról jutott eszembe:

http://iscsu.uw.hu/mobil/feliratok.jpg

Érdekes, hogy mennyire egy alap van különböző telefonok szoftjaira, és csak egy picit kell gyúrni rajtuk (ezt tartom ésszerű válasznak arra, hogy mit is keres pl. az UMTS, vagy az aktív flip szövegcimke a telefonban).

csüt. márc. 24, 2005 15:13
Moderátor

Hozzászólás 
Rex írta:
Odo írta:
MMS csak GPRS-en megy szerintem.

Ezekszerint ha be van állítva az MMS, akkor az ha akarom ha nem, ha nincs GPRS előfizetésem, akkor is azon megy?!

Akkor jogos, mert kábé egy hónapja van beállítva az MMS.

Köszönöm a segítséget!
Rex

Szerintem azért került oda.
Szívesen!

csüt. márc. 24, 2005 14:56
ezüst tag

Hozzászólás 
Odo írta:

Ezekszerint ha be van állítva az MMS, akkor az ha akarom ha nem, ha nincs GPRS előfizetésem, akkor is azon megy?!

Akkor jogos, mert kábé egy hónapja van beállítva az MMS.

Köszönöm a segítséget!
Rex

csüt. márc. 24, 2005 14:22
Moderátor

Hozzászólás 
Rex írta:
Odo írta:
Az a GPRS térerőt jelzi!

Köszi a gyors választ. Légyszíves segíts még! Mitől jelezheti ezt most nekem? Mert hogy eddig ugye nem...
GPRS előfizetésem nincs, GPRS-es kapcsolat nincs konfigurálva, csak mms és e-mail, de az is GSM-re.

csüt. márc. 24, 2005 13:52
ezüst tag

Hozzászólás 
Odo írta:
Az a GPRS térerőt jelzi!

Köszi a gyors választ. Légyszíves segíts még! Mitől jelezheti ezt most nekem? Mert hogy eddig ugye nem...
GPRS előfizetésem nincs, GPRS-es kapcsolat nincs konfigurálva, csak mms és e-mail, de az is GSM-re.

csüt. márc. 24, 2005 13:22
Moderátor

Hozzászólás 
Rex írta:
Helló!

Segítsen már vki! Kábé 1 hónapja nem akar eltűnni a térerő kijelzője fölül(?)-mögül(?) a kék háttér! Nem tudom világos vagyok-e?
Lényeg, hogy ezelőtt mikor bekapcsoltam a telcsit a térerő ikon megjelent, a bal oldali legkisebb egységet jelző téglalapocska mellett megjelent egy kék függőleges csík meg ez és a többi felett egy másik, majd mire meglett a hálózat, ez eltűnt (és látszódott a téma bal felső sarka). Most meg nem tűnik el a csik, sőt a telefon bal felső sarka teljesen kék háttérszínű a térerő ikont bezárólag.

ilyen lett: http://www.mobile-review.com/review/ima ... /pic11.jpg

Tudja vki miért van ez? (Nem frissítettem szoftvert! Kikapcs-bekapcs nem segít. Már levettem az aksit is. Témát is állítottam. De semmi...)

köszi!
Rex

Az a GPRS térerőt jelzi!

csüt. márc. 24, 2005 11:48
ezüst tag

Hozzászólás 
Helló!

Segítsen már vki! Kábé 1 hónapja nem akar eltűnni a térerő kijelzője fölül(?)-mögül(?) a kék háttér! Nem tudom világos vagyok-e?
Lényeg, hogy ezelőtt mikor bekapcsoltam a telcsit a térerő ikon megjelent, a bal oldali legkisebb egységet jelző téglalapocska mellett megjelent egy kék függőleges csík meg ez és a többi felett egy másik, majd mire meglett a hálózat, ez eltűnt (és látszódott a téma bal felső sarka). Most meg nem tűnik el a csik, sőt a telefon bal felső sarka teljesen kék háttérszínű a térerő ikont bezárólag.

ilyen lett: http://www.mobile-review.com/review/ima ... /pic11.jpg

Tudja vki miért van ez? (Nem frissítettem szoftvert! Kikapcs-bekapcs nem segít. Már levettem az aksit is. Témát is állítottam. De semmi...)

köszi!
Rex

csüt. márc. 24, 2005 11:42
gyémánt tag

Hozzászólás 
_Laca írta:
Rian!

Egy szóval sem említetted, hogy nem te vagy az a balf... aki ezzel próbálkozik. Ezért szólt neked a válasz és nem az ismerősöd osztálytársának az óvodai barátjának, stb. stb.

A válaszom második sorában teljesértékű, korrekt választ kaptál.

Részemről lezárva. Akkor gyere ide vissza, ha sikerült a memória bővítése az ismerősöd osztálytársának.

Tán említettem, hogy én próbálkozok? :) Oké majd akkor "visszajövök" ha sikerült :P nagyon vicces vagy, de azért köszönöm, hogy majd visszajöhetek még ide a topicba :D

szer. márc. 23, 2005 20:33
platina tag

Hozzászólás 
Rian!

Egy szóval sem említetted, hogy nem te vagy az a balf... aki ezzel próbálkozik. Ezért szólt neked a válasz és nem az ismerősöd osztálytársának az óvodai barátjának, stb. stb.

A válaszom második sorában teljesértékű, korrekt választ kaptál.

Részemről lezárva. Akkor gyere ide vissza, ha sikerült a memória bővítése az ismerősöd osztálytársának.

szer. márc. 23, 2005 20:00
arany tag

Hozzászólás 
Idezek egy masik forumbol, egy olyan hsz.-re reagalva, amiben az illeto allitja, hogy latta a haverja K700-an a 100 MB szabadhelyet:

pappfer írta:
IDM írta:
Pappfer ha hazajössz.....ez már itt a legendák völgye-földje :wink:

:lol: :lol: :lol:

Qcsi k700 írta:
de meg is mutata!!!!!! csak ko**og es nem mondja meg hol lehet meg csinaltatni

:lol:
Az a baj, hogy ezt egy olyan forumban emlited, ahol mar mindenki tudja, hogy ez hulyeseg.
Es hogyan mutatta meg neked, hogy 128 MB van benne?
Megmutatta a memoriakartyat is?
A nyilasat is, hogy hova tette be? :lol:

http://pappfer.uw.hu/forum/viewtopic.php?t=201

szer. márc. 23, 2005 19:43
gyémánt tag

Hozzászólás 
Mirage írta:
Rian írta:
(...) Nem dugtam sehova, hanem hallottam valakitől, akinek az osztálytársának K700i-je van, és 256 megás bővítőkártya van benne.(...) ...szóval nem nagyon van közöm ehhez a telcsihez, csak egy haver érdeklődik nagyon.

Nincs benne és ne is próbáld megmagyarázni... Kár, hogy egyáltalán hiszel az ilyen "hallottam valakitől" kezdetű történetekben.
Ha meg "nem nagyon van közöd hozzá", akkor célszerübb lett volna óvatosabban kérdezni és még óvatosabban reagálni...

Egyébként pedig minden háztartásban akad egy csavarhúzó... keresd meg a havert vagy az osztálytársat és sok szerencsét hozzá :twisted:

Mirage: Nem mondtam, hogy hiszek benne. Pusztán csak elég gyakran hallom, hogy de igen is létezik, ezért gondoltam, hogy feldobom a témát. De az a rossz, hogy sokan visszakérdeztek, meg úgy tesztek mintha én akarnám elhitetni veletek, hogy igenis létezik... pl. "Mégis hova dugtad?!?!" vagy "te komolyan gondolod, hogy ha lenne rá lehetőség, akkor nem alakították volna ki a helyét rendesen?" :) Laca, ez marha nagy eligazítás volt, már ne is haragudj:) "Próbáltalak eligazítani, hogy a K700-ban nincs mód memória bővítésre!"

Mirage: nem voltam elég diszkrét:)? "Sziasztok!
Bocsánat, hogy csak úgy belepiszkálok ebbe a topicba, meg nem is olvastam vissza... szerintetek létezik az, hogy "roncsolással" beleeröltetni egy MMC memoriakártyát a K700i-be? Válaszokat előre is köszi!"

Mirage: "akkor célszerübb lett volna óvatosabban kérdezni és még óvatosabban reagálni..."
Üdv!

szer. márc. 23, 2005 18:02
arany tag

Hozzászólás 
Rian írta:
(...) Nem dugtam sehova, hanem hallottam valakitől, akinek az osztálytársának K700i-je van, és 256 megás bővítőkártya van benne.(...) ...szóval nem nagyon van közöm ehhez a telcsihez, csak egy haver érdeklődik nagyon.

Nincs benne és ne is próbáld megmagyarázni... Kár, hogy egyáltalán hiszel az ilyen "hallottam valakitől" kezdetű történetekben.

Ha meg "nem nagyon van közöd hozzá", akkor célszerübb lett volna óvatosabban kérdezni és még óvatosabban reagálni...

Egyébként pedig minden háztartásban akad egy csavarhúzó... keresd meg a havert vagy az osztálytársat és sok szerencsét hozzá :twisted:

szer. márc. 23, 2005 17:49
arany tag

Hozzászólás 
n-f-s írta:
kukac7 írta:
Rian írta:
De direkt leírtam, hogy nem K700i-m van,

mert olyan ORIASI kulonbseg van a "sima" es az "i" kozot.. :roll:

az i-s a nemzetközi piacra jelent meg a sima i nélküli pedig a távplkeletire, ahol más a gsm szabvány tudtommal.

a távolkeletire 'c'-s ment, nem mintha számítana valamit :)

szer. márc. 23, 2005 14:09
ezüst tag

Hozzászólás 
Rian írta:
Sziasztok!

Bocsánat, hogy csak úgy belepiszkálok ebbe a topicba, meg nem is olvastam vissza... szerintetek létezik az, hogy "roncsolással" beleeröltetni egy MMC memoriakártyát a K700i-be?

Válaszokat előre is köszi!

rég hallottam ekkora harhaságot :)

Itt lett volna a memkártya eredetileg:

Kép

de mégsem tették bele. Szerintem nem piaci megfontolásból, hanem mert nem lett volna a 6230-nak időben meg az "ellenfele" ha optimalizálni kellett volna a szoftvert, vagy valami ilyesmi :) És méretéből ítélve ez nem sima mmc foglalat lett volna, hanem rsmmc, szal sima mmc még roncsolással se menne bele, mert kb fele akkora, ha ki lenne alakítva benne a hely.

szer. márc. 23, 2005 13:47
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 4686 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 94  Következő