Szerző |
Üzenet |
Vendég
|
WishBone írta: neekm az lenne kérdésem hogy ma vettem egy k508it és zeretnék ra tenni mp3makat meg gamákat és kellene egy tárhely amire feltölthetném az mp3makat stb és utána le tudnam szedni wapon keresztül mert nem mindegyikkel megy. de elég is ha vki tud egy k500as portált wapon:)
A Sony Ericsson honlapján regisztráld magad. Ott kapsz tárhelyet, nem tudom mennyit, de hangok, képek, videók is mehetnek fel. Aztán azokat wapon letudod tölteni a telefonra.
|
szomb. ápr. 23, 2005 14:02 |
|
|
krimlin
arany tag
|
hát elég drága letölteni telefonnal internetről, de miért nem megy rötön PC-ről telcsire?
|
pén. ápr. 22, 2005 16:56 |
|
|
WishBone
ezüst tag
|
neekm az lenne kérdésem hogy ma vettem egy k508it és zeretnék ra tenni mp3makat meg gamákat és kellene egy tárhely amire feltölthetném az mp3makat stb és utána le tudnam szedni wapon keresztül mert nem mindegyikkel megy. de elég is ha vki tud egy k500as portált wapon:)
|
csüt. ápr. 21, 2005 16:54 |
|
|
SmOg
arany tag
|
Azota valakinek vlm ötlete/link esetleg?
|
hétf. ápr. 04, 2005 22:12 |
|
|
SmOg
arany tag
|
Hát az bizony klafa!
|
szomb. márc. 26, 2005 13:58 |
|
|
Vendég
|
SmOg írta: Hát az extra működik, de mégse... Nem akarja az istennek se elküldeni az email cimemere a passt. Anélkül meg elég nehez feltölteni bármit is... A Wapdrive-nál nem működik a regisztráció, TAG-tag nem tamogat WML feltöltést... Vlm egyéb ötlet/hely?
Most van felújítás alatt, a regisztráció és a webes feltöltés azért nem megy. Nem tudom meddig nem fog menni, azt sosem írják ki. Azt sem szokták kiírni ha valami gubanc van, csak egyszerűen hetekig nem lehet elérni az oldalt, pontosabban az oldalakat. Ilyenkor semmilyen extrás cím nemmegy. Lehet hogy az átalakítás után ezzel a hagyománnyal felhagynak, de engem már nem is érdekel. Otthagytam őket. Az oldalam még kint van, de frissíteni nem fogom.
|
szomb. márc. 26, 2005 13:10 |
|
|
SmOg
arany tag
|
Hát az extra működik, de mégse...
Nem akarja az istennek se elküldeni az email cimemere a passt. Anélkül meg elég nehez feltölteni bármit is...
A Wapdrive-nál nem működik a regisztráció, TAG-tag nem tamogat WML feltöltést...
Vlm egyéb ötlet/hely?
|
szomb. márc. 26, 2005 11:26 |
|
|
SmOg
arany tag
|
Nagyon köszönöm! Sokat segitettetek!
|
szomb. márc. 26, 2005 0:31 |
|
|
Vendég
|
www.extra.hu-ra is fel lehet tenni wap oldalt. 20 mega a tárhely. Elég instabilan megy, bár most éppen frissítés alatt áll az egész. Webről és ftp-vel is feltölthető a cumó. Gépen megszerkeszted, aztán feltöltöd. A többiről nem tudom hogy megy-e, mert ugye általkában index.html-nek kell lenni a kezdőoldalnak. Viszont az extrán külön kihangsúlyozzák a wapos lehetőséget. Akkor index.wml-nek kell lennie a kezdőlapnak. Kipróbáltam és tényleg működik. Csak nekem az Extra heteken keresztüli elérhetetlenségéből és a nem működő ftp-s és webes karbantartásból elegem lett. Átnyergeltem a freewebre. Lehet hogy a megújulás után az Extra is jobb lesz, de én végeztem velük.
|
pén. márc. 25, 2005 22:11 |
|
|
krimlin
arany tag
|
cybton.com, persze németül kéne tudnod hozzá...
|
pén. márc. 25, 2005 17:47 |
|
|
SmOg
arany tag
|
Wap oldalt hova tudnám feltölteni?
Keresek ingyen tárhelyszolgaltatot, ahova wap oldalamat be tudnam illeszteni. Nagyon sok olyan hely van ahol csak online tudom editalni és épiteni az oldalt, de a már elkészült WML filokat nem tudom feltölteni.
Olyan hely kellene mint mondjuk az UW,ATW,SRV csak persze wap oldal részére...
Előre is köszönöm a segítséget.
|
pén. márc. 25, 2005 16:49 |
|
|