Szerző |
Üzenet |
Lampi
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 48 Tartózkodási hely: Győr
|
még eg-két kérdés
Milyen márkájú SD kártya a legjobb?
A WM2003 már támogatja az SDIO kártyákat?
|
hétf. márc. 28, 2005 22:17 |
|
|
Jumboo
arany tag
Csatlakozott: szomb. máj. 08, 2004 13:00 Hozzászólások: 458 Tartózkodási hely: Emitt
|
smartexplorer
Az egy file böngésző progi, nem internet.
keresd a Smart Browsert a http://www.smartphonefrance.com -on.
eszembe jutott mégegy: Thunderhawk a neve ha jól emlékszem.
|
hétf. márc. 28, 2005 19:40 |
|
|
Steini
arany tag
|
Igen, ezt előbb olvastam, csak nem tudtam sehonnan letölteni a netről. Neked megvan? El tudnád esetleg mailben küldeni nekem? ( akos_steiner@yahoo.com). Köszi!
Más: Profi mail craket valaki tud a legújabb verzióhoz web cimmel?
|
hétf. márc. 28, 2005 19:30 |
|
|
Lampi
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 48 Tartózkodási hely: Győr
|
Smartexplorer
|
hétf. márc. 28, 2005 19:18 |
|
|
Steini
arany tag
|
Nem tud valaki olyan alkalmazást ami kikapcsolja a bill. világitást. Vagy a registryben valahol ki lehet kapcsolni? Tuti dobna az aksi életén legalább pár órát...
És valami internet böngészőt ami nem Opera és nem Internet Explorer??
THX!
|
hétf. márc. 28, 2005 19:15 |
|
|
Lampi
ezüst tag
|
igen WM2003 van a telón, T-Mobilos vagy az ügyfélszolgálatos **** azt mondta hogy a Wap start az egy előfizetés nélkül is, beállítottam, aztán nem megy az sem, a NEt meg azért nem mert ugye nicnsen elég pénz rajta de ez van, mind2 beállításai kellenének pontosan T-Mobilhoz mert nem tudom hogy most mi van,...
Köszi a segítséget előre is
|
hétf. márc. 28, 2005 18:50 |
|
|
kubu
ezüst tag
Csatlakozott: vas. márc. 06, 2005 13:16 Hozzászólások: 55 Tartózkodási hely: Budapest
|
Lampi írta: valaki írja le légyszi hogy a netet hogyan tudom megcsinálni az internetet a mobilomon... nem sikerült sehogyan sem
Mi az ami nem jön össze? Hol akadtál el?
Mivel akarsz netezni, és melyik szolgáltatóval?
WM2003 van a telódon?
|
hétf. márc. 28, 2005 16:43 |
|
|
Jumboo
arany tag
Csatlakozott: szomb. máj. 08, 2004 13:00 Hozzászólások: 458 Tartózkodási hely: Emitt
|
Smart Browser
http://www.msmobiles.com/news.php/2861.html
KOSH: megvan még az SDA? úgy lehet rajta ROM-ot cserélni ha előtte kiütteted a http://www.imei-check.com -on. Én erősen gondolkodom rajta, csak idáig az tartott vissza hogy mi van ha nem találok megfelelőt? Akkor ugye soha többé T-Mobile!
|
hétf. márc. 28, 2005 15:45 |
|
|
Lampi
ezüst tag
|
valaki írja le légyszi hogy a netet hogyan tudom megcsinálni az internetet a mobilomon... nem sikerült sehogyan sem
|
hétf. márc. 28, 2005 13:31 |
|
|
Soltee
arany tag
|
Szevasztok!
Nem rég vettem a telót. Eddig v600-asom volt és ottani fórumban chat-eltem (értelemszerüen).
Rengeteget olvastam itt, sokat tanultam, annyira még nem mélyettem bele, hogy saját okosságaim is lennének, ezért kérdezek.
Modemes kapcsolatom van 56 kpbs. Kínlódós! Ja és költséges!!!
Olvastam, hogy telón keresztül gprs-en lehet netezni.
Addig eljutottam, hogy telefon modemként működik, mindent beállítottam ahogy kell, de valami "437"-es hibával ledob: ppp beállítási hiba, vagy vmi ilyesmi. Ja meg vonalkapcsolatot mutat a teló nem gprs-t.
T-mobile.
Az szgépre nem kell progi?
A másik kérdésem:
Mi a nyavaja különbség van az original 2003; 2003 supermoto1; 2003 supermoto2 között?
Sajna a 2002 és a 2003-nak is van előnye hátránya! A kettő ötvözete lenne az igazi.
A válaszokat előre is köszi! Ha lesznek okosságaim, megosztom mindenkivel!
|
hétf. márc. 28, 2005 12:56 |
|
|
kubu
ezüst tag
Csatlakozott: vas. márc. 06, 2005 13:16 Hozzászólások: 55 Tartózkodási hely: Budapest
|
Jumboo írta: Na erről beszélek. nem tudok róla hogy lenne. azt sem tudom hogy kinek mi az új. a Smart Browserről, a java oldalakra alkalmas böngészőről hallottál már? Azzal vagyok fent éppen.
Ez a Smart Browser felkeltette a fantáziámat!
Elküldenéd mailben? Nagyon hálás lennék érte!
|
hétf. márc. 28, 2005 12:34 |
|
|
gprsmobil
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 170 Tartózkodási hely: Buda
|
sunone írta: miért van az, hogy régebben megoldásokkal volt tele a fórum, most meg kérdésekkel?
Csatlakozom az előttem szólóhoz - és sok locsolót minden kartársnak!
|
hétf. márc. 28, 2005 12:11 |
|
|
turho
arany tag
|
Lampi írta: turho írta: dr.zsoo írta: turho írta: Átállt basszus.... Csak nem gondoltam bele, ígyhát nem állítottam át este az órát, mondom majd reggel. Az ébresztést fél 7-re vettem, mondom az pont félnyolc lesz. Keltem is fél hatkor..... Mivel a téli időszámításra átállásnál már tapasztaltam ezt, már rutinosan nem babráltam, reggel nyolcra mentem dolgozni, szépen hétkor ébrsztett. dr.zsoo OFF: Szerencse hogy koránkelés-fétisiszta vagyok. ON Age of empirest más is mondta már hogy van spv-re is, de lehet hogy csak legenda. Screenshotot láttam már ami olyan képarányú mint az orange spv illetve az mpx-200. Ez olyan dolog hogy állítólag hexen és heretic is van, meg a doom-nak több variációja is. Még mindig nem találtam c64 emut se, pedig mikrosütőre is kiadtak már 2-3 darabot nekem van C64Emu-m ha kell odaadhatom , mondj egy e-mailt azt el is küldhetem ha nagyon kell
Ha működik, akkor kellene.
turho@freemail.hu
|
hétf. márc. 28, 2005 9:32 |
|
|
Krisi047
arany tag
Csatlakozott: vas. feb. 06, 2005 9:29 Hozzászólások: 154 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Jumboo írta: Na erről beszélek. nem tudok róla hogy lenne. azt sem tudom hogy kinek mi az új. a Smart Browserről, a java oldalakra alkalmas böngészőről hallottál már? Azzal vagyok fent éppen. hello! hogy érted hogy java? pl: spklub, chat.hu ilyenek? frame oldalakat megnyit nekem olyan kéne. ja és honnan lehet megszerezni?
|
hétf. márc. 28, 2005 8:53 |
|
|
Crime
ezüst tag
Csatlakozott: szomb. márc. 05, 2005 11:46 Hozzászólások: 60 Tartózkodási hely: Szeged
|
Jumboo írta: Na erről beszélek. nem tudok róla hogy lenne. azt sem tudom hogy kinek mi az új. a Smart Browserről, a java oldalakra alkalmas böngészőről hallottál már? Azzal vagyok fent éppen.
Én spec nem hallottam róla! Honnan lehetne megszerezni?
|
hétf. márc. 28, 2005 8:16 |
|
|
Jumboo
arany tag
|
Lampi írta: nem hallottam róla, de mivel netezni csak GPRS internettel lehet... ami nekem nicnsen, tényleg mennyi annak a havidíja?
nem. a pgsm oldalán nézted már ?
|
vas. márc. 27, 2005 22:25 |
|
|
Lampi
ezüst tag
|
nem hallottam róla, de mivel netezni csak GPRS internettel lehet... ami nekem nicnsen, tényleg mennyi annak a havidíja?
|
vas. márc. 27, 2005 22:20 |
|
|
Jumboo
arany tag
|
Na erről beszélek.
nem tudok róla hogy lenne. azt sem tudom hogy kinek mi az új. a Smart Browserről, a java oldalakra alkalmas böngészőről hallottál már? Azzal vagyok fent éppen.
|
vas. márc. 27, 2005 21:50 |
|
|
Lampi
ezüst tag
|
Jumboo írta: Lampi írta: sunone írta: miért van az, hogy régebben megoldásokkal volt tele a fórum, most meg kérdésekkel? szerintme ez azért van mert semmi új nem jelent meg azóta, mióta leálltak a megoldásokkal, és akik kérdeznek nincsen kedvük visszalapozni a fórumban... <i>Semmi új? </i> Annyi dolog jelenik meg naponta hogy alig lehet követni... A probléma ugyanaz sztem mint minden ilyesmi fórumon, vagy a smartphone listán. Nem szeretnék megbántani senkit, de mindenki csak megoldásokat vár az ügyes-bajos problémáira, még olvasni is lusta, aztán gyorsan továbbáll, esetleg kérdez még valamit előtte. Talán egy kezemen meg tudnám számolni hogy kik azok akik másokon is szeretnének segíteni, nem csak magukon. Persze Tisztelet a Kivételnek.
mondj akkor légyszi valami újat amit még senki nem hallott (Age of ...LOL ]
|
vas. márc. 27, 2005 21:43 |
|
|
Lampi
ezüst tag
|
turho írta: dr.zsoo írta: turho írta: Átállt basszus.... Csak nem gondoltam bele, ígyhát nem állítottam át este az órát, mondom majd reggel. Az ébresztést fél 7-re vettem, mondom az pont félnyolc lesz. Keltem is fél hatkor..... Mivel a téli időszámításra átállásnál már tapasztaltam ezt, már rutinosan nem babráltam, reggel nyolcra mentem dolgozni, szépen hétkor ébrsztett. dr.zsoo OFF: Szerencse hogy koránkelés-fétisiszta vagyok. ON Age of empirest más is mondta már hogy van spv-re is, de lehet hogy csak legenda. Screenshotot láttam már ami olyan képarányú mint az orange spv illetve az mpx-200. Ez olyan dolog hogy állítólag hexen és heretic is van, meg a doom-nak több variációja is. Még mindig nem találtam c64 emut se, pedig mikrosütőre is kiadtak már 2-3 darabot
nekem van C64Emu-m ha kell odaadhatom , mondj egy e-mailt azt el is küldhetem ha nagyon kell
|
vas. márc. 27, 2005 21:42 |
|
|
Jumboo
arany tag
|
Lampi írta: sunone írta: miért van az, hogy régebben megoldásokkal volt tele a fórum, most meg kérdésekkel? szerintme ez azért van mert semmi új nem jelent meg azóta, mióta leálltak a megoldásokkal, és akik kérdeznek nincsen kedvük visszalapozni a fórumban...
Semmi új?
Annyi dolog jelenik meg naponta hogy alig lehet követni...
A probléma ugyanaz sztem mint minden ilyesmi fórumon, vagy a smartphone listán. Nem szeretnék megbántani senkit, de mindenki csak megoldásokat vár az ügyes-bajos problémáira, még olvasni is lusta, aztán gyorsan továbbáll, esetleg kérdez még valamit előtte. Talán egy kezemen meg tudnám számolni hogy kik azok akik másokon is szeretnének segíteni, nem csak magukon. Persze Tisztelet a Kivételnek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Jumboo vas. márc. 27, 2005 22:03-kor.
|
vas. márc. 27, 2005 21:22 |
|
|
brando
arany tag
|
a pocket a legjobb szerintem és fenn van valamelyik oldalon a jó kód. (mármint ezen a fórumon hátrébb valahol)
|
vas. márc. 27, 2005 20:19 |
|
|
Krisi047
arany tag
Csatlakozott: vas. feb. 06, 2005 9:29 Hozzászólások: 154 Tartózkodási hely: Debrecen
|
hali! a szubjektív véleményetekre lennék kíváncsi. szerintetek melyik a legjobb mp3 lejátszó progi hangminőséget nézve? mert eddig ugy tudtam hogy a betaplayer, de a mediaplyaer nagyságrendekkel jobb.
a pocket music jobb nála? ezt még nem tudtam felrakni mert nem jó a serial hozzá ami elvileg mindhez jó, és az ingyenes reg megszűnt!
ugyhogy vmi okosság is kéne
|
vas. márc. 27, 2005 18:26 |
|
|
turho
arany tag
|
Lampi írta: húsvét vasárnap dolgozni? gyanús
Festetni ment a tojásokat
Mondjuk én is dolgozhatnék holnap reggel is, ha nem vagyok elég ügyes....
|
vas. márc. 27, 2005 17:49 |
|
|
turho
arany tag
|
dr.zsoo írta: turho írta: Átállt basszus.... Csak nem gondoltam bele, ígyhát nem állítottam át este az órát, mondom majd reggel. Az ébresztést fél 7-re vettem, mondom az pont félnyolc lesz. Keltem is fél hatkor..... Mivel a téli időszámításra átállásnál már tapasztaltam ezt, már rutinosan nem babráltam, reggel nyolcra mentem dolgozni, szépen hétkor ébrsztett. dr.zsoo
OFF: Szerencse hogy koránkelés-fétisiszta vagyok.
ON
Age of empirest más is mondta már hogy van spv-re is, de lehet hogy csak legenda. Screenshotot láttam már ami olyan képarányú mint az orange spv illetve az mpx-200.
Ez olyan dolog hogy állítólag hexen és heretic is van, meg a doom-nak több variációja is.
Még mindig nem találtam c64 emut se, pedig mikrosütőre is kiadtak már 2-3 darabot
|
vas. márc. 27, 2005 17:47 |
|
|
Lampi
ezüst tag
|
húsvét vasárnap dolgozni? gyanús
|
vas. márc. 27, 2005 17:31 |
|
|
dr.zsoo
arany tag
|
turho írta: Átállt basszus.... Csak nem gondoltam bele, ígyhát nem állítottam át este az órát, mondom majd reggel. Az ébresztést fél 7-re vettem, mondom az pont félnyolc lesz. Keltem is fél hatkor.....
Mivel a téli időszámításra átállásnál már tapasztaltam ezt, már rutinosan nem babráltam, reggel nyolcra mentem dolgozni, szépen hétkor ébrsztett.
dr.zsoo
|
vas. márc. 27, 2005 17:08 |
|
|
tomash
arany tag
|
Én csak egykis hülyeséget akartam a fórumba!!
Bocs!
|
vas. márc. 27, 2005 17:02 |
|
|
peszLG
vas-tag
|
QwertyQ!
Köszi, átsiklottam az a hozzászólás felett, amiben Lampi kolléga rájött, hogy az a Radio mda-ra való. Tehát a Smartphone-okon már megoldották azt a nem kis ****, hogy egy szoftveres hiba csak hardveres úton javítható...
|
vas. márc. 27, 2005 16:42 |
|
|
Lampi
ezüst tag
|
sunone írta: miért van az, hogy régebben megoldásokkal volt tele a fórum, most meg kérdésekkel?
szerintme ez azért van mert semmi új nem jelent meg azóta, mióta leálltak a megoldásokkal, és akik kérdeznek nincsen kedvük visszalapozni a fórumban...
Amúgy lenne nekem is egy kérdésem feléd:
A nevedben alul ami van szoftver azt honnan töltötted le, meg légyszi írd le hogy hány mega pontosan meg a módosítás dátumát, mert nekem a resource manager nem ilyet ír ki az SM2-re!
|
vas. márc. 27, 2005 16:39 |
|
|
Lampi
ezüst tag
|
settings/beam-en belül kapcsold ki a Recieve Beaas-et, mást nem tudok mondani
én ezért vettem új akksit...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Lampi vas. márc. 27, 2005 16:40-kor.
|
vas. márc. 27, 2005 16:37 |
|
|
umx7
ezüst tag
|
Sziasztok! Egyik napról a másikra azt produkálja a telóm hogy fél napot bír az akksi. Nagyon idegesítő. 2003 SM2 van rajta, programok pedig alig, mindig bezárok mindent szóval nem fut semmi. Valaki tud valamit mondani mitől lehet?
|
vas. márc. 27, 2005 15:58 |
|
|
sunone
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 121 Tartózkodási hely: képernyő előtt..
|
miért van az, hogy régebben megoldásokkal volt tele a fórum, most meg kérdésekkel?
|
vas. márc. 27, 2005 15:46 |
|
|
Lampi
ezüst tag
|
még egy valami kellene, van ott egy dvdtmobile converter és benne van a crack, de kér kódot és fogalmam sincsen hogy mi lehet, valaki nem tudja véletlenül?
|
vas. márc. 27, 2005 14:23 |
|
|
Lampi
ezüst tag
|
|
vas. márc. 27, 2005 13:50 |
|
|
QwertyQ
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 275 Tartózkodási hely: Egy másik univerzum
|
"de akkor az miért van hogy egy csomó háttérképben az van hogy "Radio On", ezt nem igazán értem!?"
Mert Flight Mode-ban Radio Off van
|
vas. márc. 27, 2005 13:46 |
|
|
Lampi
ezüst tag
|
szaki74 írta: Lampi írta: még mindig várom azon bátor jelentkezőket akinek megvan az age of Empires 1 vagy a warcraft 1 vagy a worms world party teljes verzió mobilra, köszi Honnan veszed hogy az Age of Empires ill. a Warcraft megvan erre a cuccra...?? Én nem találtam... WWP pedig a netdisk oldalon található... http://mpx200.netdisk.hu/index_elemei/Page348.htmlcsak gondoltam hátha van valami, A Worms World Partnaky csak ademo verziója van ott fent és csak 3-szor lehet vele jáccani, ezért kellene, valami teljes vagy crack vagy mi a nyavaja, nem tudom peszLG írta: Lampi!
A radio-t úgy hagyd békén, ahogy van, ha jót akarsz! A smartphone-okon és a pda/gsm kombókban a gsm részért felelős kódot hívják radio-nak, és egy félresikerült, vagy a nem megfelelő fájllal történt frissítés az eszköz korai és értelmetlen halálát okozhatja!
okés, ezt eddig nem tudtam, mondjuk még szerencse téllegm hogy a 32megás memóriában van bent az egész, de akkor az miért van hogy egy csomó háttérképben az van hogy "Radio On", ezt nem igazán értem!?
|
vas. márc. 27, 2005 13:27 |
|
|
rviktor
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 206 Tartózkodási hely: Budapest
|
Hívás indítás és foglalt jelzés
Megint unatkoztam:)
Csináltam két hangot ay MPx-nek. Az egyik a "A hívás folyamatban. kérem várjon." a másik pedig "A hívott szám foglalt."
Többet azért nem csináltam mert úgyse játsza be az MPx.
Ha valakinek kell írjon elküldöm mailben és leírom, hogy kell berakni.
|
vas. márc. 27, 2005 13:05 |
|
|
QwertyQ
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 275 Tartózkodási hely: Egy másik univerzum
|
peszLG írta: Lampi!
A radio-t úgy hagyd békén, ahogy van, ha jót akarsz! A smartphone-okon és a pda/gsm kombókban a gsm részért felelős kódot hívják radio-nak, és egy félresikerült, vagy a nem megfelelő fájllal történt frissítés az eszköz korai és értelmetlen halálát okozhatja!
Ez igy, ebben a formaban nem teljesen igaz
Az MDA/XDA komboknal, a radioresz egy kulon chipben van, ami tartalmazza az ennek a mukodtetesehez szukseges flash-t is, ez egy 4 MB-os memoriaterulet, ide lehet feltolteni a GSM resz mukodtetesehez szukseges programot. A bibi ott van, hogy a feltoltesehez szukseges programresz is itt talalhato, igy ha egyszer hibas programot toltesz fel, akkor tobbet nem lehet megszolitani ezt a chip-et, igy ujraflashelni sem lehet (marad az alaplapcsere, vagy lesz egy jokepu papirnehezek a keszulekbol) (magam is belefutottam sajna ilyesmibe regebben)..
Ami miatt viszont nincs teljesen igazad, az az, hogy Smartphone-oknal ez nem igy mukodik, ott egyetlen flash memoria van (altalaban 32 megas), amibe lehet feltolteni az oprendszert es a GSM modult, de ez a ket dolog egyetlen allomanyban van, tehat kulon a radioreszt nem lehet frissiteni, igy nem is lehet elrontani. Ha hibas a feltoltott flash, vagy aramszunet miatt megszakad a feltoltes, akkor sem tortenik vegzetes hiba, mert amig a bootloader mukodik (ezt a legritkabb esetben irja felul valami) addig a frissites el fog indulni..
|
vas. márc. 27, 2005 12:43 |
|
|
szaki74
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 506 Tartózkodási hely: Győr-Tatabánya
|
Lampi írta: még mindig várom azon bátor jelentkezőket akinek megvan az age of Empires 1 vagy a warcraft 1 vagy a worms world party teljes verzió mobilra, köszi
Honnan veszed hogy az Age of Empires ill. a Warcraft megvan erre a cuccra...?? Én nem találtam... WWP pedig a netdisk oldalon található...
http://mpx200.netdisk.hu/index_elemei/Page348.html
|
vas. márc. 27, 2005 11:14 |
|
|
turho
arany tag
|
Átállt basszus....
Csak nem gondoltam bele, ígyhát nem állítottam át este az órát, mondom majd reggel. Az ébresztést fél 7-re vettem, mondom az pont félnyolc lesz.
Keltem is fél hatkor.....
|
vas. márc. 27, 2005 7:50 |
|
|
peszLG
vas-tag
|
Egyébként nekem az MPX200 előtt egy MDA1-esem volt (ami egy gsm-es pda), és egyik reggel nem ment fel a hálózatra, elment a háttérvilágítás és nem lehetett tölteni sem, mindez azért, mert meghalt a radio! Beleástam magam a témába, és kiderült: nagyon sokan ****ták el a telefonjukat figyelmetlen radio vagy oprendszer frissítéssel. De amíg az oprendszert lehet le fel pakolgatni, ha a radio részt cseszed el, kampó!
|
vas. márc. 27, 2005 7:50 |
|
|
peszLG
vas-tag
|
Lampi!
|
vas. márc. 27, 2005 7:45 |
|
|
dr.zsoo
arany tag
|
Remélem mindanyiunknak átállt a nyári időszámításra az MPX-e
|
vas. márc. 27, 2005 7:32 |
|
|
Lampi
ezüst tag
|
még mindig várom azon bátor jelentkezőket akinek megvan az age of Empires 1 vagy a warcraft 1 vagy a worms world party teljes verzió mobilra, köszi
|
vas. márc. 27, 2005 0:08 |
|
|
Krisi047
arany tag
|
Lampi írta: azért ez durva volt, ilyeneket sztem ki kellene hagyni a fórumról
ténleg kezd kicsit meleg lenni ebben a topicban az effajta tartalmak mellőzését én is támogatom
|
szomb. márc. 26, 2005 22:03 |
|
|
Lampi
ezüst tag
|
azért ez durva volt, ilyeneket sztem ki kellene hagyni a fórumról
|
szomb. márc. 26, 2005 21:25 |
|
|
szaki74
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 506 Tartózkodási hely: Győr-Tatabánya
|
Faresz írta: Bocs szaki74! kifelejtettelek.
Hi Faresz! Régen "láttunk"... már azt hittem megváltál a drágaságtól...
|
szomb. márc. 26, 2005 20:09 |
|
|
Krisi047
arany tag
|
|
szomb. márc. 26, 2005 19:33 |
|
|
tomash
arany tag
|
|
szomb. márc. 26, 2005 18:18 |
|
|