|
Szerző |
Üzenet |
Wiki
Site Admin
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 18:31 Hozzászólások: 3429 Tartózkodási hely: IV.
|
T68m írta: Sy írta: Ha én lennék a nagy megmondó, akkor megmondanám, hogy a cigaretta dobozára nem a jelenlegi "elrettentő" szövegeket kellene rányomtatni, hanem csupán kb. ennyit: "A dohányázás okozta egészségkárosodás kezelését a TB nem finanszírozza." ....
ezzel semmi baj nem lenne, ha a dohányosok (és más emberek is) megmondhatnák, hogy ők meg a TB-t nem finanszírozzák!
A-a, a helyzet sántít. Mert az alapvető ellátás jár mindekinek (legalábbis most még), tehát ha pl elüt az autó az úton, összekaparnak. És sok olyan betegség van, amiről jóval kevesebbet tudnak az emberek, még kevesebbet tehetnek ellene, megint másba bele vannak kényszerítve. De ha fogok egy fűrészt, és levágom vele a bal kezem, ne a többi embernek kelljen már kifizetnie azt, hogy miután levágtam, rájöttem, hogy ez így fáj, és nem jó. A cigaretta dettó ugyanez - nem kényszerít rá senki (maximum a mások előtt való megfelelni akarás, ha a többiek dohányoznak, én is). És ez nem fair szerintem, hogy a nagy valószínűséggel bekövetkező következményeket az ügyben vétleneknek kell (megpróbálni) elhárítani.
Szerk: Ahh, látom, ez már ki lett tárgyalva, csak nem olvastam végig, hanem egyből írtam, sorry
|
szomb. máj. 07, 2005 12:11 |
|
|
Micuir
arany tag
Csatlakozott: szomb. máj. 08, 2004 13:29 Hozzászólások: 425 Tartózkodási hely: Tolna megye
|
Mit gondoltok? Létezik-e olyan Bluetooth dongle, amely egy PII-tes géppel (300MHz, 128M RAM) működik? Tegnap az MM-ben szerettem volna venni egyet, de csak a vásárlás után derült ki, hogy a minimális rendszerigény 500 MHz és 256M RAM. Még szerencse, hogy visszaadták a pénzt.
|
szomb. máj. 07, 2005 11:58 |
|
|
6230
platina tag
|
McLaca írta: A Tsunami sodorta ki.
Ez bármi lehet eredetileg. Valamilyen ragadozó macsek a fogai alapján. Az hogy a feje milyen formájú az ne tévesszen meg mert ha jó sokáig volt a vízben akkor bárhogy deformálódhat a feje. Szerintem egy jó sokáig érlelődő emberi vizihulla feje sem hasonlít egy normál emberi fejre.
|
szomb. máj. 07, 2005 11:54 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
Az egy kampó!
A nagy képen látszik jól... Én sem fognám meg puszta kézzel, max. kampóval.
Üdv!
|
szomb. máj. 07, 2005 0:05 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
McLaca írta: A Tsunami sodorta ki: Na igen, lánccal a fejében.
Hááát, ha csak úgy nem...
|
pén. máj. 06, 2005 22:57 |
|
|
Seri01
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 725 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Pfujjj de csúnya!
|
pén. máj. 06, 2005 22:55 |
|
|
nyuszy
Moderátor
|
McLaca írta: A Tsunami sodorta ki: Mi a **** ez
Photoshop
|
pén. máj. 06, 2005 22:53 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
A Tsunami sodorta ki:
KATT!
Mi a **** ez
Üdv!
|
pén. máj. 06, 2005 22:52 |
|
|
Odo
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 9661 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
|
pén. máj. 06, 2005 21:51 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
CineDOG írta: Ez a wireless router jó kábelnethez is? A lapotopomhoz jó lenne egy ilyen. Persze! Egy WAN port van rajtuk általában (ebbe dugod a kábelmodemet, vagy ADSL-modemet), 4 LAN, ezekbe mennek kábellel a gépek, és egy antenna, ami - mint már írták is - több vezetéknélküli kliens kiszolgálására is képes. HA a notebookodban nincs WiFi, érdemes beszerezni egy PC-kártya kialakításút, vagy USB-portba dughatót, és akkor akárhol használhatod a házban. (Nekem így működik beépített WLAN-kártyával.)
Üdv!
|
pén. máj. 06, 2005 21:13 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Ez a wireless router jó kábelnethez is? A lapotopomhoz jó lenne egy ilyen.
|
pén. máj. 06, 2005 20:54 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
Cycy írta: ha valaki belefut egy matáv pontba, és pont van még ott ilyen router, és pont van nála 5ropi, és pont jófej akar lenni, akkor vegyen már nekem egyet, egy sörrel tudom jutalmazni (jó, persze ilyet manapság senkitől nem várhatok el, de azért próba-szerencse) előre is köszi Belegondoltál abba, hogy az ide irkáló rengeteg jóindulatú ember révén esetleg vesznek Neked vagy hárman-négyen? Na akkor mi lesz?
Az akciós cuccok üzleteléséhez: én nem egészen egy hónapja vettem egy hasonló tudású ("kicsit" többet is tud ) Asus-t, sokkal-sokkal többért... Most balkániasan behozhatnám a kiadásom, de nem teszem.
Üdv!
|
pén. máj. 06, 2005 20:41 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
MA élesedett a http://3g.lap.hu linkgyűjteményem.
Öteleteket szívesen várok.
Túl vagyunk az első fűrdetésen, több etetésen, nagy csicsikálásban van a kiscsaj.
|
pén. máj. 06, 2005 20:32 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
Odo írta: Aki ezzel akarja magát rombolni lelke rajta (nem beszélve a sárga fogakról, kézről krehátyolásról), de pl. egy dohányos ne fújja a képembe a füstöt. Így van, mindenki azt csinál, amit akar, de a dohányosok hajlamosak elfelejteni, hogy míg nekik nem lételemük szívni a cigit, addig nekem - nem dohányzónak - muszáj levegőt vennem.
Üdv!
|
pén. máj. 06, 2005 20:29 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
McLaca írta: Macika írta: McLaca írta: Macika! A miskolci Bartók+... nemzetközi operafesztiválon nem szoktál előfordulni?
Üdv! De igen. Szívesen elmennék több műre is minden évben, de nekem kicsit húzósak a jegyárak... Üdv! Sajna mi csak egy-egy koncertre szoktunk elmenni Miskolcra (a legutóbbira nem tudtunk időpontot egyeztetni), arra be tudnálak vinni egyeztetés után. A többire még azt hiszem, én sem tudnék...
|
pén. máj. 06, 2005 20:26 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
Sulla írta: Akkor hadd példálózzak öregapámmal. 18 éves kora óta, azaz hatvanegy éve napi két doboz Kossuth márkájú cigarettát pöffent el (50 szál, füstszűrő nélkül!). Kórházban utoljára akkor volt, mikor anyám született, akkor is csak elhozta őket onnan. Káros lenne a dohányzás Ezt úgy vegyük, hogy mivel nagyapádon még nem jelentkeztek a károsodás látható tünetei, ebből kifolyólag nyilvánítsuk egészségesnek és követendőenk világszerte a dohányzást? Csernobilba sem halt bele mindenki, biztos az se' volt káros:
Az én nagyapám példája pedig: 11 éves korában kezdett cigizni, 18 évesen már napi 4 doboz munkást szívott el (ami 100 szál "talpas", azaz füstszűrő nélküli cigaretta), azaz láncdohányos volt, egyik szál után gyújtotta a másikat. Ez így ment '87 elejéig (tehát ekkor már 51 éve dohányzott), amikor is az egyik lánya, aki vele élt, teherbe nem esett, miatta leszokott - úgy, hogy egyik nap reggel nem vett egy dobozzal sem, azóta egy szálat sem szívott. Egyik napról a másikra hagyta abba, és szerintem csak így lehet. De a lényeg: ma már a bal tüdeje nem működik, a jobb kb. 30%-os. Hörgőtágulata van, félévente kórházban fekszik, ahol kicsit roborálják, hogy a következő fél évre viszonylag jól legyen. Továbbá óránként 10-15 percig kell oxigént lélegeznie. "Káros lenne a dohányzás?"
Akinek bizonyíthatóan a dohányzásból eredő károsodását kell kezelni, azt én sem támogatnám - és kapaszkodj meg, a nagyapám is azt mondja, hogy szégyelli, hogy az ő marhasága miatt más fizeti a kezelését.
Üdv!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára McLaca pén. máj. 06, 2005 20:30-kor.
|
pén. máj. 06, 2005 20:26 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
Sulla írta: A TB rendszerrel semmi baj nincs. A pénzek hatékony felhasználásával annál inkább... De ugye tisztában vagy vele, hogy a hatékonyságot a kórházak fiktív elszámolásai rontják erősen, továbbá az orvosok szintén fiktív receptírásai... Százával mondhatok példát róla, közelről tudom, hogy így van...
Üdv!
|
pén. máj. 06, 2005 20:18 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
Macika írta: McLaca írta: Macika! A miskolci Bartók+... nemzetközi operafesztiválon nem szoktál előfordulni?
Üdv! De igen. Szívesen elmennék több műre is minden évben, de nekem kicsit húzósak a jegyárak...
Üdv!
|
pén. máj. 06, 2005 20:16 |
|
|
.:Jeff:.
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 364 Tartózkodási hely: Audi A4 TDI...majd egyszer :-)
|
Erről a router akcióról van valami a neten?
Lehet én is lecserélném az albiban a kábelrengeteget
Talán lesz hétfőn a miskolci képviseleten...
|
pén. máj. 06, 2005 20:12 |
|
|
Cycy
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 998 Tartózkodási hely: Székesfehérvár - Budapest
|
Macika írta: De jó lenne már levetkőzni ezt a balkáni hozzáállást...
sajnos ez az átlag magyar hozzáállás (ingyen sms téren is, meg mindenhol), ez nem mostanában fog megváltozni. SAJNOS...
azt hiszem, ezzel nem tudunk mit kezdeni, ha valami olcsó, akkor abból sokat kell venni, és eladni drágábban... szerinted miért vannak annyian a lidl meg az összes elektronikai és egyéb áruházak nyitásánál? én mindig kinek jut az akciós termék? annak, aki "visszaél vele" nem annak, akinek egy kéne otthonra.
kár, és szomorú, de ez van
|
pén. máj. 06, 2005 16:52 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 3846 Tartózkodási hely: warezlinks.eu -> McDuma fórum -> OFF topic
|
Cycy írta: köszönöm az infót, akkor hétfőn reggel ott leszek nyitásra Igazán nincs mit! Sok sikert hozzá.
|
pén. máj. 06, 2005 16:23 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Árpy írta: Odo írta: BrOnZ írta: Odo írta: BrOnZ írta: Nyomás a (volt) MATÁV pontokba! LinkSys wireless 5 portos 10/100-as switchel ellátott, tűzfalas, printerszerveres ADSL router, + wireless kártya egyben bruttó 5 ezer Ft-ért kapható, amíg a készlet tart. Melyikekben? Itt Fehérváron? Többek között. A MATÁV- pontban a Plázában. Hm, ennyiért nagyon megéri. Ilyenkor kell jól bevásárolni és eladni jó pénzért De jó lenne már levetkőzni ezt a balkáni hozzáállást...
|
pén. máj. 06, 2005 16:22 |
|
|
Cycy
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 998 Tartózkodási hely: Székesfehérvár - Budapest
|
BrOnZ írta: Cycy írta: BrOnZ írta: Routerért fehérváron ne startoljatok. Elfogyott. Talán hétfőn az újabb dózisból jut még. ezek szerint lesz újabb adag? vagy csak tippelsz? Nem tipp, a boltvezető mondta.
köszönöm az infót, akkor hétfőn reggel ott leszek nyitásra
|
pén. máj. 06, 2005 16:18 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 3846 Tartózkodási hely: warezlinks.eu -> McDuma fórum -> OFF topic
|
Cycy írta: BrOnZ írta: Routerért fehérváron ne startoljatok. Elfogyott. Talán hétfőn az újabb dózisból jut még. ezek szerint lesz újabb adag? vagy csak tippelsz? Nem tipp, a boltvezető mondta.
|
pén. máj. 06, 2005 16:14 |
|
|
Cycy
platina tag
|
BrOnZ írta: Routerért fehérváron ne startoljatok. Elfogyott. Talán hétfőn az újabb dózisból jut még.
ezek szerint lesz újabb adag? vagy csak tippelsz?
|
pén. máj. 06, 2005 16:10 |
|
|
Cycy
platina tag
|
"Matáv Pont Székesfehérvár (Alba Plaza) Nyitvatartási idő:
8000 Székesfehérvár, Palotai út. 1.
telefon: 06 (22) 318 318
fax: 06 (22) 310 450
H-Szo 9–20
V 10–18"
biztos lusták felvenni...
|
pén. máj. 06, 2005 16:09 |
|
|
Cycy
platina tag
|
Árpy írta: Cycy írta: most hívom őket, de nem veszik fel (ja, 5 óra van)
Éjjel nappali, nem?
a pláza sincs nyitva éjjel-nappal, uh kétlem
sztem max 6ig vannak nyitva, de ezek szerint addig sem
ha valaki belefut egy matáv pontba, és pont van még ott ilyen router, és pont van nála 5ropi, és pont jófej akar lenni, akkor vegyen már nekem egyet, egy sörrel tudom jutalmazni
(jó, persze ilyet manapság senkitől nem várhatok el, de azért próba-szerencse)
előre is köszi
|
pén. máj. 06, 2005 16:07 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
Routerért fehérváron ne startoljatok. Elfogyott. Talán hétfőn az újabb dózisból jut még.
|
pén. máj. 06, 2005 16:06 |
|
|
Sulla
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 999 Tartózkodási hely: on-line
|
BrOnZ írta: Sulla írta: Nekem jobban tetszik ez a rendszer, mint amit az USÁ-ban csinálnak: -Nézzük Józsikám neked milyen is a biztosításod? A2-es, hát akkor ezért a szemműtétért be kell perkálnod még 34.567.200-at, mert nem fedezi a biztosításod. Mi? Hogy ami ezt fedezi az havi 350.000? Dolgozni kell Józsikám, dolgozni kell. Hogy összesen nincs ennyi a fizetésed? Erről nem én tehetek. Erre majd visszatérünk, ha 4 diplomával 50 évesen munkanélküli leszel jó? És természetesen akkor is fizettél TB-t meg EÜ hozzáéjárulást, amikor nem volt bevételed. Remélem akkor is tetszeni fog az amerikai álom... Amikor esélyed sem lesz dolgozni. "...dolgozni kell Józsikám..." Mondd csak! Tudod te egyáltalán, hogy miről mit beszélsz??? Ehhh.
Erről van szó. Nekem is jobban tetszik ez a mi rendszerünk. Inkább fizetek mindig, de ha baj van, akkor ne kelljen elzálogosítani mindenemet.
S
|
pén. máj. 06, 2005 16:03 |
|
|
Árpy
a fórum lelke
|
Cycy írta: most hívom őket, de nem veszik fel (ja, 5 óra van)
Éjjel nappali, nem?
|
pén. máj. 06, 2005 16:03 |
|
|
Cycy
platina tag
|
BrOnZ írta: Cycy írta: van még? valaki nem tudja? BrOnZi, hozol nekem is egyet? Nem tudom, nekem még a jóval ez előtti akcióból van egy D-Link614+ típusú routerem. Érdemesebb kisebb települések "matávjához" bemenni érte. Ott biztosan van még. Ma reggel dobták piacra a cuccost.
hát nálunk 2000lakosra nincs matáv
most hívom őket, de nem veszik fel (ja, 5 óra van)
nekem pont jól jönne egy ilyen, miért nem néztem előbb a fórumot...
|
pén. máj. 06, 2005 15:59 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
Cycy írta: van még? valaki nem tudja? BrOnZi, hozol nekem is egyet? Nem tudom, nekem még a jóval ez előtti akcióból van egy D-Link614+ típusú routerem. Érdemesebb kisebb települések "matávjához" bemenni érte. Ott biztosan van még. Ma reggel dobták piacra a cuccost.
|
pén. máj. 06, 2005 15:57 |
|
|
Cycy
platina tag
|
BrOnZ írta: Árpy írta: Odo írta: BrOnZ írta: Odo írta: BrOnZ írta: Nyomás a (volt) MATÁV pontokba! LinkSys wireless 5 portos 10/100-as switchel ellátott, tűzfalas, printerszerveres ADSL router, + wireless kártya egyben bruttó 5 ezer Ft-ért kapható, amíg a készlet tart. Melyikekben? Itt Fehérváron? Többek között. A MATÁV- pontban a Plázában. Hm, ennyiért nagyon megéri. Ilyenkor kell jól bevásárolni és eladni jó pénzért Egy órát sem adok és elfogy...
van még? valaki nem tudja? BrOnZi, hozol nekem is egyet?
|
pén. máj. 06, 2005 15:53 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
Árpy írta: Odo írta: BrOnZ írta: Odo írta: BrOnZ írta: Nyomás a (volt) MATÁV pontokba! LinkSys wireless 5 portos 10/100-as switchel ellátott, tűzfalas, printerszerveres ADSL router, + wireless kártya egyben bruttó 5 ezer Ft-ért kapható, amíg a készlet tart. Melyikekben? Itt Fehérváron? Többek között. A MATÁV- pontban a Plázában. Hm, ennyiért nagyon megéri. Ilyenkor kell jól bevásárolni és eladni jó pénzért Egy órát sem adok és elfogy...
|
pén. máj. 06, 2005 15:42 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
Odo írta: BrOnZ írta: Odo írta: BrOnZ írta: Nyomás a (volt) MATÁV pontokba! LinkSys wireless 5 portos 10/100-as switchel ellátott, tűzfalas, printerszerveres ADSL router, + wireless kártya egyben bruttó 5 ezer Ft-ért kapható, amíg a készlet tart. Melyikekben? Itt Fehérváron? Többek között. A MATÁV- pontban a Plázában. Hm, ennyiért nagyon megéri. Csak a router 14 kFt.- + sarc a boltokban...
|
pén. máj. 06, 2005 15:41 |
|
|
Árpy
a fórum lelke
|
Odo írta: BrOnZ írta: Odo írta: BrOnZ írta: Nyomás a (volt) MATÁV pontokba! LinkSys wireless 5 portos 10/100-as switchel ellátott, tűzfalas, printerszerveres ADSL router, + wireless kártya egyben bruttó 5 ezer Ft-ért kapható, amíg a készlet tart. Melyikekben? Itt Fehérváron? Többek között. A MATÁV- pontban a Plázában. Hm, ennyiért nagyon megéri. Ilyenkor kell jól bevásárolni és eladni jó pénzért
|
pén. máj. 06, 2005 15:41 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
Terminal írta: BrOnZ írta: Nyomás a (volt) MATÁV pontokba! LinkSys wireless 5 portos 10/100-as switchel ellátott, tűzfalas, printerszerveres ADSL router, + wireless kártya egyben bruttó 5 ezer Ft-ért kapható, amíg a készlet tart. Mire jó? Tud kábelmodemes, ISDN-es és ADSL-es Internet-behívást, beépített tűzfala van, van benne 5 portos 10/100 Mbit/Sec switch és egy wireless 2.4 GHz-es access point, ami 32 másik wireless hálókártyát lekezel. Ezen felül van benne egy printer szerver is, meg DHCP kiszolgáló. Mindez HTML felületről konfigurálható
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BrOnZ pén. máj. 06, 2005 15:43-kor.
|
pén. máj. 06, 2005 15:40 |
|
|
Odo
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 9661 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
BrOnZ írta: Odo írta: BrOnZ írta: Nyomás a (volt) MATÁV pontokba! LinkSys wireless 5 portos 10/100-as switchel ellátott, tűzfalas, printerszerveres ADSL router, + wireless kártya egyben bruttó 5 ezer Ft-ért kapható, amíg a készlet tart. Melyikekben? Itt Fehérváron? Többek között. A MATÁV- pontban a Plázában.
Hm, ennyiért nagyon megéri.
|
pén. máj. 06, 2005 15:39 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
Odo írta: BrOnZ írta: Nyomás a (volt) MATÁV pontokba! LinkSys wireless 5 portos 10/100-as switchel ellátott, tűzfalas, printerszerveres ADSL router, + wireless kártya egyben bruttó 5 ezer Ft-ért kapható, amíg a készlet tart. Melyikekben? Itt Fehérváron? Többek között. A MATÁV- pontban a Plázában.
|
pén. máj. 06, 2005 15:38 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
T68m írta: ő ezt pont fordítva értette! ??? akkor bocs.
|
pén. máj. 06, 2005 15:37 |
|
|
Odo
Moderátor
|
T68m írta: nokia.6230 írta: Tudod mit, most kimegyek a konyhába, és megiszom egy deci bort. Ezzel meg is cáfoltam a kijelentésed. megittam én is! Csakhogy Odonak ne legyen igaza.
Az üveggel?
|
pén. máj. 06, 2005 15:17 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
nokia.6230 írta: Tudod mit, most kimegyek a konyhába, és megiszom egy deci bort. Ezzel meg is cáfoltam a kijelentésed.
megittam én is! Csakhogy Odonak ne legyen igaza.
|
pén. máj. 06, 2005 15:17 |
|
|
Odo
Moderátor
|
nokia.6230 írta: Odo írta: nokia.6230 írta: Odo írta: Napi 1 dl bort senki nem iszik szerintem. Ezt hogy érted? Sok vagy kevés? Nem értem mit akarsz ezzel mondani Az hogy nagyon kevés. Ennyinél nem áll meg senki aki iszik. Húúúúú ez durva! Két választ tudok rá írni. 1) Bizonyítsd be. 2) Ezt most mi alapján mondod? Te ismered személyesen az összes Földön élő 6 milliárd embert? Mi alapján jelented ki, hogy nincs olyan ember, aki mértékkel iszik csak? Ne már! Összekaparom magam! Azért mert Te nem iszol meg ebéd után egy deci bort, attól még élhet olyan ember a Földön aki viszont megiszik egy deci bort. Nem 2 decit nem 0,5 decit. Hanem pont egy decit. Tudod mit, most kimegyek a konyhába, és megiszom egy deci bort. Ezzel meg is cáfoltam a kijelentésed.
Természetesen a senki túlzás volt. De a többség nem ennyit iszik.
|
pén. máj. 06, 2005 15:12 |
|
|
6230
platina tag
|
Odo írta: nokia.6230 írta: Odo írta: Napi 1 dl bort senki nem iszik szerintem. Ezt hogy érted? Sok vagy kevés? Nem értem mit akarsz ezzel mondani Az hogy nagyon kevés. Ennyinél nem áll meg senki aki iszik.
Húúúúú ez durva!
Két választ tudok rá írni.
1)
Bizonyítsd be.
2)
Ezt most mi alapján mondod? Te ismered személyesen az összes Földön élő 6 milliárd embert? Mi alapján jelented ki, hogy nincs olyan ember, aki mértékkel iszik csak? Ne már! Összekaparom magam! Azért mert Te nem iszol meg ebéd után egy deci bort, attól még élhet olyan ember a Földön aki viszont megiszik egy deci bort. Nem 2 decit nem 0,5 decit. Hanem pont egy decit. Tudod mit, most kimegyek a konyhába, és megiszom egy deci bort. Ezzel meg is cáfoltam a kijelentésed.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 6230 pén. máj. 06, 2005 15:13-kor.
|
pén. máj. 06, 2005 15:10 |
|
|
Terminal
vas-tag
|
BrOnZ írta: Nyomás a (volt) MATÁV pontokba! LinkSys wireless 5 portos 10/100-as switchel ellátott, tűzfalas, printerszerveres ADSL router, + wireless kártya egyben bruttó 5 ezer Ft-ért kapható, amíg a készlet tart. Mire jó?
|
pén. máj. 06, 2005 15:08 |
|
|
Odo
Moderátor
|
BrOnZ írta: Nyomás a (volt) MATÁV pontokba! LinkSys wireless 5 portos 10/100-as switchel ellátott, tűzfalas, printerszerveres ADSL router, + wireless kártya egyben bruttó 5 ezer Ft-ért kapható, amíg a készlet tart.
Melyikekben? Itt Fehérváron?
|
pén. máj. 06, 2005 15:05 |
|
|
Odo
Moderátor
|
nokia.6230 írta: Odo írta: Napi 1 dl bort senki nem iszik szerintem. Ezt hogy érted? Sok vagy kevés? Nem értem mit akarsz ezzel mondani
Az hogy nagyon kevés. Ennyinél nem áll meg senki aki iszik.
|
pén. máj. 06, 2005 15:04 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
BrOnZ írta: Sulla írta: Nekem jobban tetszik ez a rendszer, mint amit az USÁ-ban csinálnak: -Nézzük Józsikám neked milyen is a biztosításod? A2-es, hát akkor ezért a szemmûtétért be kell perkálnod még 34.567.200-at, mert nem fedezi a biztosításod. Mi? Hogy ami ezt fedezi az havi 350.000? Dolgozni kell Józsikám, dolgozni kell. Hogy összesen nincs ennyi a fizetésed? Errõl nem én tehetek. Erre majd visszatérünk, ha 4 diplomával 50 évesen munkanélküli leszel jó? És természetesen akkor is fizettél TB-t meg EÜ hozzáéjárulást, amikor nem volt bevételed. Remélem akkor is tetszeni fog az amerikai álom... Amikor esélyed sem lesz dolgozni. "...dolgozni kell Józsikám..." Mondd csak! Tudod te egyáltalán, hogy mirõl mit beszélsz??? Ehhh.
ő ezt pont fordítva értette!
|
pén. máj. 06, 2005 15:04 |
|
|
6230
platina tag
|
Odo írta: Napi 1 dl bort senki nem iszik szerintem.
Ezt hogy érted? Sok vagy kevés? Nem értem mit akarsz ezzel mondani
|
pén. máj. 06, 2005 15:01 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
Nyomás a (volt) MATÁV pontokba! LinkSys wireless 5 portos 10/100-as switchel ellátott, tűzfalas, printerszerveres ADSL router, + wireless kártya egyben bruttó 5 ezer Ft-ért kapható, amíg a készlet tart.
|
pén. máj. 06, 2005 14:59 |
|
|