Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. jan. 12, 2025 11:09

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 555, 556, 557, 558, 559, 560, 561 ... 785  Következő
OFF TOPICOK GYŰJTEMÉNYE 
Szerző Üzenet
a fórum lelke

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Zenészek figyelem!!! Anno volt Csepeli Tibornak egy-két fekvõ téglalap alakú füzete, azt hiszem az volt a címe, hogy: Gitárakkordok a tánczenekarban. Ezek olyan füzetek voltak, amiben le volt rajzolva minden akkord, a fogásmóddal együtt, (ujjak száma, üresen szóló avagy dempfelt húr, stb) Aki muzsikus, az biztos tudja, hogy mire gondolok... :)

Nos ilyen, vagy ehhez hasonló könyvet, füzetet keresnék, amiben a zongora akkordok vannak hasonló módon lerajzolva. Létezik ilyen? És ha igen, akkor hol és hogyan lehet hozzájutni?

egyik ismerősöm pont ilyeneket akar/t/ csinálni!

hétf. máj. 09, 2005 11:53
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Cycy írta:
na, ott jártam.2(3) gond is volt,
1.nem volt matáv pötty (én azt hittem, még ott is árultak)
2.a té pötty meg műszaki okok miatt zárva volt
3.(persze azért én bementem, nyilván nem rám vonatkozik, hogy zárva :) ) és azt mondták, hogy nem tudnak újabb adagról

persze mikor telefonon érdeklődnék, akkor meg nem veszik fel... :x

Én is ráizgultam a témára.Ma reggel már próbáltam vagy 5-ször hívni őket,de a szolnoki kirendeltségen luxus felvenni a telefont.No,gondoltam,hátha a 1212 tud valamit,de ott azt hallgattam kb 10 percig,hogy mindenből T lesz...kissé marha uncsi volt,hogy minden menü előtt ezt a 30-60 sec-nyi mesét leadták,hogy "átalakultunk,ez meg ez lett belőlünk..." Sajna nincs időm most bemenni,mert nemsoká megy a vonatom Szegedre :( Majd megnézem ott is :)
Vagy ha valakinek sikerül 2-t kifognia,gondoljon rám is,légyszi :D

hétf. máj. 09, 2005 11:18
Profil Privát üzenet küldése
platina tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Cycy írta:
Ez a műszaki ok az volt, hogy a matávpöttyből qrva gyorsan átalakított T-pötty dolgozóira ma reggel gyenge 30 nm álmennyezet rászakadt... Még nem késtél le semmiről. Ha tudok valamit jelzek. :)

okkké, a további (és eddigi) segítségedet is köszönöm!
üdv

hétf. máj. 09, 2005 10:28
gyémánt tag

Hozzászólás 
Cycy írta:
Ez a műszaki ok az volt, hogy a matávpöttyből qrva gyorsan átalakított T-pötty dolgozóira ma reggel gyenge 30 nm álmennyezet rászakadt... Még nem késtél le semmiről. Ha tudok valamit jelzek. :)

hétf. máj. 09, 2005 10:20
Profil Privát üzenet küldése Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
Sulla írta:
Odo írta:
Megasztár
Egy kis ízelito a súgógépbol.
Tóth Gabi - Dzsélhoúz rakk

3 oldallal ezelőtt volt kb.

Bocsánat, nem láttam. :oops:

hétf. máj. 09, 2005 10:15
platina tag

Hozzászólás 
Odo írta:
Megasztár
Egy kis ízelito a súgógépbol.
Tóth Gabi - Dzsélhoúz rakk

3 oldallal ezelőtt volt kb.

hétf. máj. 09, 2005 10:08
a fórum lelke

Hozzászólás 
Cycy írta:
szal következmény: ha valaki lát ilyet, továbbra is vevő lennék egyre (06705073165)
köszi, és bocs, hogy megint felhoztam ezt
Adok-veszek rovatba is ird be, mert vannak akik nem olvassák az off-topikot.

hétf. máj. 09, 2005 9:29
platina tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Cycy írta:
köszönöm az infót, akkor hétfőn reggel ott leszek nyitásra :)
Igazán nincs mit! Sok sikert hozzá. :)

na, ott jártam.2(3) gond is volt,
1.nem volt matáv pötty (én azt hittem, még ott is árultak)
3.(persze azért én bementem, nyilván nem rám vonatkozik, hogy zárva :) ) és azt mondták, hogy nem tudnak újabb adagról

persze mikor telefonon érdeklődnék, akkor meg nem veszik fel... :x

szal következmény: ha valaki lát ilyet, továbbra is vevő lennék egyre (06705073165)
köszi, és bocs, hogy megint felhoztam ezt

hétf. máj. 09, 2005 9:25
a fórum lelke

Hozzászólás 
Rozso írta:
Árpy írta:
A nyomozók hat támadót előállítottak, közülük négyet őrizetbe vettek hivatalos személy elleni erőszak gyanújával. Az eredetileg keresett szökevénynek egyelőre sikerült eltűnnie - a helyszíni szemle jelenleg is tart.

És tuti az lesz a vége, hogy a rendőröket büntetik meg és a "szegény" romákat nem.
Naná. Sőt! Most kapott a 3 megasztáros roma díjat!!! Besz*rok :evil:

hétf. máj. 09, 2005 8:25
gyémánt tag

Hozzászólás 
Árpy írta:
A nyomozók hat támadót előállítottak, közülük négyet őrizetbe vettek hivatalos személy elleni erőszak gyanújával. Az eredetileg keresett szökevénynek egyelőre sikerült eltűnnie - a helyszíni szemle jelenleg is tart.

És tuti az lesz a vége, hogy a rendőröket büntetik meg és a "szegény" romákat nem.

hétf. máj. 09, 2005 8:18
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Rendőrverés Örkényben

Egy rendőr és két támadó sérült meg Örkényben, amikor ünneplő romák támadtak négy rendőrre. A két járőrpár egy lopásért körözött férfit üldözve ütközött az ünneplőkbe. A rendet a Siklósról érkező tizenöt fős erősítés tudta csak helyreállítani.

Egy lopásért körözött férfit elfogni akaró rendőrökre támadt negyven ünneplő roma Örkényben. A körözött férfit két járőr vette üldözőbe, amikor az ünneplők közé menekült. A tömeg botokkal nekitámadt a járőröknek és a kiérkező erősítésnek.

A támadók köveket dobáltak és leszaggatták a rendőrök vállapját is.

A járőrök gumibottal és gázspray-vel is hasztalanul próbáltak védekezni, ezért figyelmeztető lövéseket adtak le a levegőbe, de a felbőszült tömeg nem tágított. A szorongatott helyzetben lévő rendőrök rádión erősítést hívtak a dabasi kapitányságról, ahonnan tizenöt fős erősítést küldtek a helyszínre - ez végül lecsillapította az indulatokat.

äpđAz elsőnek intézkedő négy rendőr könnyebb sérüléseit a kiérkező mentők ellátták. A romák közül ketten keresték fel apró sérülésekkel az orvosi rendelőt.

hétf. máj. 09, 2005 7:06
gyémánt tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
a művészet képesség, tehetség, az autóvezetés gyakorlat, vagy inkább tulajdonság - még ha F1 is. Ha van sok pénzed, van lehetőséged is, gyakorlatot szerzel, jó leszel.
Egy cseppet ezzel vitatkoznék... Divatban volt egy üdvözlés tavaly ilyentájt: "...rég láttalak mint Baumgartner a kockás zászlót..." Zsoltikánál pénz volt dögivel, csak az "egyéb" dolgok hiányoztak. Szóval nem mindenkiből lehet ám F1 pilóta sem. Meggyőződésem, hogy az autóversenyzéshez éppen úgy tehetség is kell, mint tárgyi tudás és gyakorlat.

hétf. máj. 09, 2005 6:31
gyémánt tag

Hozzászólás 
nokia.6230 írta:
(Amúgy az új szabályok hülyeségek mert így ez már nem gyorsasági hanem takarékossági és gazdálkodási világbajnokság.)
Háááát... Ahhoz képest "csak" két másodperccel voltak gyorsabbak körönként mint amikor még "csak" a gyorsaságról szólt... :lol:

hétf. máj. 09, 2005 6:26
Moderátor

Hozzászólás 
Ez így van :(.

vas. máj. 08, 2005 23:21
Moderátor

Hozzászólás 
Odo írta:
Azért, hogy úgy vezess egy Forma 1-es autót, mint egyes bajnokok, már nem elég a gyakorlat. Tehetség is kell.
És még mindig nem elég ha óriási gyakorlatod, kimagasló tehetséged van, ha nincs pénzed vagy gazdag szponzoraid...

vas. máj. 08, 2005 23:15
Moderátor

Hozzászólás 
Odo írta:
Nem is felejtettek el, mindössze ez az új szabály nem kedvez a Bridgestone-nak (verseny alatt nem lehet kereket cserélni, csak nagyon indokolt esetben). Mondjuk véleményem szerint ezt hülyeség volt bevezetni.
Szerintem sem felejtettek el autóversenyezni. De mindenesetre érdekes, hogy az egész mezőnyből csak a Ferrari, Jordan és a Minardi használ Bridgestone-t, a többi 7 csapat Michelint. És azokkal nincs is baj.
Valamit pedig kellett csinálni, mert az egész 2004-es évad egy dögunalom volt az első néhány versenyt leszámítva.
Lehet, hogy ez a gumis/motoros megkötés nem a legszerencsésebb volt, de eredménye van, az kétségtelen. És ameddig azonos szabályok vonatkoznak minden versenyzőre, addig nincs nagy gond.

vas. máj. 08, 2005 23:13
Moderátor

Hozzászólás 
McLaca írta:
nokia.6230 írta:
McLaca írta:
Sosem értettem azokat, akiket körbe-körbe rohangáló és közben éktelenül visító autók lekötnek, sőt ilyen izgalomba hoznak.

Hm... Azt szokták mondani hogy a dolgokat csak akkor lehet élvezni ha az ember érti is hogy miről van szó. Nem mindenki képes arra hogy a dolgok szépségét és értelmét meglássa. De a Te felfogásod alapján [...]
Látom személyes sértésnek vetted. Eléggé túlreagáltad. A felhozott példák nem igazán szerencsések, ha gondolod, kifejtem, miért, de nem igazán akarok a dologból vitát, bár már így is sikerült megsértődnöd rajta - ami ezen eléggé butaság.
Viszont talán jobban érthetném, ha elmagyaráznád, hogy mi egy ilyen verseny célja, ami számodra is építő, tartalmat hordozó dolog.
Hogy a művészetekkel keverted, az hiba volt - a művészet képesség, tehetség, az autóvezetés gyakorlat, vagy inkább tulajdonság - még ha F1 is. Ha van sok pénzed, van lehetőséged is, gyakorlatot szerzel, jó leszel. Lehetőséged lehet az íráshoz vagy festészethez is pénzzel, csak a tehetséget nem fogod tudni elintézni.
(A fenti kér(d)ésem teljesen komoly, nincs a fenti mondataimban sem gúny, sem (rossz)indulat!)

Üdv!

Azért, hogy úgy vezess egy Forma 1-es autót, mint egyes bajnokok, már nem elég a gyakorlat. Tehetség is kell.

vas. máj. 08, 2005 22:57
a fórum lelke

Hozzászólás 
nokia.6230 írta:
McLaca írta:
Sosem értettem azokat, akiket körbe-körbe rohangáló és közben éktelenül visító autók lekötnek, sőt ilyen izgalomba hoznak.

Hm... Azt szokták mondani hogy a dolgokat csak akkor lehet élvezni ha az ember érti is hogy miről van szó. Nem mindenki képes arra hogy a dolgok szépségét és értelmét meglássa. De a Te felfogásod alapján [...]
Látom személyes sértésnek vetted. Eléggé túlreagáltad. A felhozott példák nem igazán szerencsések, ha gondolod, kifejtem, miért, de nem igazán akarok a dologból vitát, bár már így is sikerült megsértődnöd rajta - ami ezen eléggé butaság.
Viszont talán jobban érthetném, ha elmagyaráznád, hogy mi egy ilyen verseny célja, ami számodra is építő, tartalmat hordozó dolog.
Hogy a művészetekkel keverted, az hiba volt - a művészet képesség, tehetség, az autóvezetés gyakorlat, vagy inkább tulajdonság - még ha F1 is. Ha van sok pénzed, van lehetőséged is, gyakorlatot szerzel, jó leszel. Lehetőséged lehet az íráshoz vagy festészethez is pénzzel, csak a tehetséget nem fogod tudni elintézni.
(A fenti kér(d)ésem teljesen komoly, nincs a fenti mondataimban sem gúny, sem (rossz)indulat!)

Üdv!

vas. máj. 08, 2005 22:54
ezüst tag

Hozzászólás 
Odo írta:
Nem is felejtettek el, mindössze ez az új szabály nem kedvez a Bridgestone-nak (verseny alatt nem lehet kereket cserélni, csak nagyon indokolt esetben). Mondjuk véleményem szerint ezt hülyeség volt bevezetni.
Valamit kellett csinálni mert Mika győzelme óta nem volt izgalmas számomra a cirkusz, most legalább eljátszák a gladiátorok ami kell nekem.

vas. máj. 08, 2005 22:35
Moderátor

Hozzászólás 
vas tag írta:
partycsoka írta:

Egyebkent a Ferrari vb cimei szerintem elusztak,sajat maguknak koszonhetik,mar reg ott kellett volna hagyni azt a szr Bridgestone-t.
Kar,hogy a gumikon dol el a vb cim,kulonben egesz jo kis csatakat lathatnank ujra M. Schumival.
Elnézést, hogy én ezt másképp gondolom, de szerintem azért alakítják így a történetet, hogy a Nagy Cirkusz cirkusz jellege megmaradjon. Ne gondolja senki azt, hogy a Ferrarinál az egyik napról a másikra elfelejtettek autóversenyezni, egyszerűen a dolgokat ilyenre szervezték.

vas. máj. 08, 2005 22:22
platina tag

Hozzászólás 
vas tag írta:
Elnézést, hogy én ezt másképp gondolom, de szerintem azért alakítják így a történetet, hogy a Nagy Cirkusz cirkusz jellege megmaradjon. Ne gondolja senki azt, hogy a Ferrarinál az egyik napról a másikra elfelejtettek autóversenyezni, egyszerűen a dolgokat ilyenre szervezték.

Tök mindegy hogy mi van a háttérben. Ha van aki végig tud menni egy gumival akkor más is képes lehetne rá. (Amúgy az új szabályok hülyeségek mert így ez már nem gyorsasági hanem takarékossági és gazdálkodási világbajnokság.)

vas. máj. 08, 2005 22:22
platina tag

Hozzászólás 
McLaca írta:

Hm... Azt szokták mondani hogy a dolgokat csak akkor lehet élvezni ha az ember érti is hogy miről van szó. Nem mindenki képes arra hogy a dolgok szépségét és értelmét meglássa. De a Te felfogásod alapján mondhatjuk azt is hogy mi a fenét élveznek az emberek a szexben? Hisz az semmi másból nem áll csak abból hogy két húsdarab gyömöszöli egymást. Vagy mi a fenét lehet élvezni a művészetben? A festészet egy nagy festékfolt a szobrászat egy darab kő vagy fém az irodalom pedig semmi más csak betűk egymás mellé való elhelyezése. Ja és azt sem értem hogy miért szeretsz ide a fórumra járni hiszen az internet semmi más csak a 0 és az 1 jelek bizonyos rendszerben történő áramlása. Ha a felfogásod szerint értelmezzük a világot.

(Amúgy az igaz hogy vannak jobb autóversenyek is mint az f1 amik ezerszer izgalmasabbak és sokkal jobban lekötik az embert.)

(Palikot kitiltanám a médiából. Az egy elmebeteg. Német adón nézem a versenyt. Azt az embert nem lehet elviselni.)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 6230 vas. máj. 08, 2005 22:26-kor.

vas. máj. 08, 2005 22:14
ezüst tag

Hozzászólás 
partycsoka írta:

Egyebkent a Ferrari vb cimei szerintem elusztak,sajat maguknak koszonhetik,mar reg ott kellett volna hagyni azt a szr Bridgestone-t.
Kar,hogy a gumikon dol el a vb cim,kulonben egesz jo kis csatakat lathatnank ujra M. Schumival.

vas. máj. 08, 2005 22:13
a fórum lelke

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Nos ilyen, vagy ehhez hasonló könyvet, füzetet keresnék, amiben a zongora akkordok vannak hasonló módon lerajzolva. Létezik ilyen? És ha igen, akkor hol és hogyan lehet hozzájutni?
A zongora teljesen más dolog. Akkordok persze ott is vannak, de én nem emlékszem arra, hogy külön tananyag lenne az akkord. Egyébként zongoraakkordot mindenki úgy fog le, ahogy neki kényelmes, de úgyis csak egyféleképpen fog sikerülni (kényelmesen) :D
Itt inkább a skálák, futamok ujjrendje van meghatározva, a tanuló kottákban meg szinte mindegyikben van ujjrend meghatározva, illetve a necces helyekre odaírják, milyen ujjal érdemes, hogy aztán tovább lehessen játszani összecsomózott ujjak nélkül :D
Kurtág Györgynek volt egyébként egy "gyakorlatias" könyve, kezdőknek, de az inkább a megbarátkozást szolgálta a zongorával, mert voltak benne olyanok is, hogy ököllel, tenyérrel kellett lefogni egy területet (nem volt konkrétan meghatározva, csak egy nagy paca volt a vonalakra rajzolva), illetve karral, könyökkel kellett a billentyűzetbe feküdni.
Zongorán egyébként nem is szokás alapakkordokat tanulni, hanem a hangnemek skáláit, azokból úgyis adódnak az akkordok (a futamokból pl.)

Üdv!

vas. máj. 08, 2005 21:50
gyémánt tag

Hozzászólás 
Zenészek figyelem!!! Anno volt Csepeli Tibornak egy-két fekvő téglalap alakú füzete, azt hiszem az volt a címe, hogy: Gitárakkordok a tánczenekarban. Ezek olyan füzetek voltak, amiben le volt rajzolva minden akkord, a fogásmóddal együtt, (ujjak száma, üresen szóló avagy dempfelt húr, stb) Aki muzsikus, az biztos tudja, hogy mire gondolok... :)

vas. máj. 08, 2005 21:01
gyémánt tag

Hozzászólás 
Raadasul az utobbi 2 evben csutortok du. barki bemehetett a Hungaroringen a box utcaba es tok kozelrol lehetett megnezni az autokat, az iranyito pultokat es persze a versenyzoket par kivetellel.
Azert fura pillanat,amikor ott all toled 1-2 meterre M. Schumacher. ;-)

vas. máj. 08, 2005 20:20
gyémánt tag

Hozzászólás 
Eloben is lathatod vegig a TV-s kozvetites kepeit,erre vannak a nagy kivetitok a tribunok elott.
2002-ben lattam eloszor kint a Hungaroringen eloben a futamot,akkor megfogadtam,hogy ha egy hetig nem eszek,akkor is kimegyek minden evben. :-)
Eloben sokkal jobb az egesz,mint TV-ben.
Maga a feeling,az egett gumiszag,az autok nagy hangja, sebesseg valtaskor a nagy,mely durranasok,az ember gyomra is megmozdul es az se semmi,amikor toled par meterre elmennek a Forma 1 nagyjai,pl. a kamionon a versenyzoi paraden.

vas. máj. 08, 2005 20:11
Hozzászólás 
én streetracing párti vagyok :)

vas. máj. 08, 2005 19:40
Moderátor

Hozzászólás 
Így van, ha nincs Palik lapos a futam :). A többi kommentátor elég gyenge...

vas. máj. 08, 2005 19:30
Moderátor

Hozzászólás 
Hát én is olyan vagyok, mint Macika. Minden futamot élőben.

Mellesleg elég csak egyszer élőben ott lenni, és nem lesz kérdés, hogy mi jó ebben. Akit a kipuffogógáz megcsapott...

TV-ben többet látsz, élőben többet érzel. A Palik meg olyan, amilyen, de legalább a legunalmasabb futamot is fel tudja dobni.

vas. máj. 08, 2005 19:21
Hozzászólás 
Ez egy olyan sport amit a TV előtt talán jobb nézni mint élőben. Persze nem Palikkal :)

vas. máj. 08, 2005 18:51
Moderátor

Hozzászólás 
McLaca írta:
Rozso írta:
Még 21 kör van hátra, de Raikonnen már lekörözte mindkét Ferrarit!!!

Szerk: Most meg már ki is állt Schumi, mert nem tett jót a kicsúszás! :wink:
Sosem értettem azokat, akiket körbe-körbe rohangáló és közben éktelenül visító autók lekötnek, sőt ilyen izgalomba hoznak... :roll:

Üdv!
Ezzel én is pont így vagyok. 12 éves korom óta (>27 éve) próbálom megérteni, miért kell ez.
Azóta ott ülök minden futamnál a TV előtt, és próbálok rájönni. Képes vagyok fennmaradni vagy hajnalban felkelni, hogy egyenesben láthassam az időeltolódás miatt éjszakai futamokat. És nem értem...

vas. máj. 08, 2005 18:45
a fórum lelke

Hozzászólás 
Rozso írta:

Sosem értettem azokat, akiket körbe-körbe rohangáló és közben éktelenül visító autók lekötnek, sőt ilyen izgalomba hoznak... :roll:

Üdv!

vas. máj. 08, 2005 18:32
gyémánt tag

Hozzászólás 
Kép

amr kiterjesztésű csengőhang, ha keres a főnök. :D
http://members.a1.net/kerelyfe/csengohang.amr

Én kérek elnézést!

vas. máj. 08, 2005 17:18
Moderátor

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Ez kész! Ilyen fogalmazást... :lol:

"...18.20 perckor Lajoskomárom területén egy Lada Samara sofőrje autójával nekihajtott egy az út jobb szélén szabályosan parkoló tkg-nak. Személyi sérülés nem történt. A sofőr a szondát szabálysértési értékhatár fölé fújta, ami miatt vérvételre állították elő. Az orvos enyhén ittasnak találta, vezetői engedélyét elvették. A férfi ellen a vérvétel eredményétől függően kerül sor eljárás megindítására..."

Cikk: Napi jelentés

:D :D :D :D

vas. máj. 08, 2005 15:02
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ez kész! Ilyen fogalmazást... :lol:

"...18.20 perckor Lajoskomárom területén egy Lada Samara sofőrje autójával nekihajtott egy az út jobb szélén szabályosan parkoló tkg-nak. Személyi sérülés nem történt. A sofőr a szondát szabálysértési értékhatár fölé fújta, ami miatt vérvételre állították elő. Az orvos enyhén ittasnak találta, vezetői engedélyét elvették. A férfi ellen a vérvétel eredményétől függően kerül sor eljárás megindítására..."

Cikk: Napi jelentés

vas. máj. 08, 2005 15:01
Moderátor

Hozzászólás 
Zozo írta:
Macika köszi a tippet Kép, volt még a plázába :lol:
Szuper! :))

vas. máj. 08, 2005 14:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
DVD Gazdaságos! :)

"...Filmeket is le lehet majd tölteni a Tesco honlapjáról - tervezi a brit kiskereskedelmi lánc. Az új szolgáltatás a legális zeneletöltéshez hasonlóan fog majd működni..."

Cikk: http://index.hu/tech/net/tesfi050508/

vas. máj. 08, 2005 14:54
arany tag

Hozzászólás 
Macika köszi a tippet Kép, volt még a plázába :lol:

vas. máj. 08, 2005 14:38
Moderátor

Hozzászólás 
Rozso írta:

Nem tett jót? A kétszer ment szét egymás után a gumija. Raikönnen meg még elfüstölhet...

vas. máj. 08, 2005 14:14
gyémánt tag

Hozzászólás 

vas. máj. 08, 2005 14:09
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
arany tag

Hozzászólás 
nyuszy írta:
Micuir írta:
Mit gondoltok? Létezik-e olyan Bluetooth dongle, amely egy PII-tes géppel (300MHz, 128M RAM) működik? Tegnap az MM-ben szerettem volna venni egyet, de csak a vásárlás után derült ki, hogy a minimális rendszerigény 500 MHz és 256M RAM. Még szerencse, hogy visszaadták a pénzt.

Ezek szerint én ott cs*sztem el, hogy nem olvastam el a BT dongle-m hardverigényét, és aljas módon gond nélkül használtam a PII 350-emmel :lol:

De akkor miért írják rá? Azt már meg sem merem kérdezni, hogy az eladók miért nem értenek hozzá...

vas. máj. 08, 2005 12:57
platina tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
Belegondoltál abba, hogy az ide irkáló rengeteg jóindulatú ember révén esetleg vesznek Neked vagy hárman-négyen? Na akkor mi lesz? :lol: :wink:

ezért írtam, hogy a telószámomat ismeritek :)
csak felhív a jóindulatú fórumozó, mielőtt látatlanban kiad 5rongyot értem :)
amúgy jó a kérdés
2.opció: sztem ennyiért minden több-számítógépes háztartásban elfér 1, max megkérdek pár havert

üdv

vas. máj. 08, 2005 12:25
Moderátor

Hozzászólás 
Micuir írta:
Mit gondoltok? Létezik-e olyan Bluetooth dongle, amely egy PII-tes géppel (300MHz, 128M RAM) működik? Tegnap az MM-ben szerettem volna venni egyet, de csak a vásárlás után derült ki, hogy a minimális rendszerigény 500 MHz és 256M RAM. Még szerencse, hogy visszaadták a pénzt.

Ezek szerint én ott cs*sztem el, hogy nem olvastam el a BT dongle-m hardverigényét, és aljas módon gond nélkül használtam a PII 350-emmel :lol:

vas. máj. 08, 2005 10:46
a fórum lelke

Hozzászólás 
Jó türelme van a pacáknak!

http://www.nathanbrickartist.com/

Üdv!

szomb. máj. 07, 2005 20:25
platina tag

Hozzászólás 
Régi klasszikus játékok. Pacman a király.
http://www.neave.com/games/

szomb. máj. 07, 2005 20:04
a fórum lelke

Hozzászólás 
Micuir írta:
Hát nem is tudom... Mi indokolná egy BT-ben - mégha USB-s is, ami ugye jobban terheli a procit - az 500MHz-es processzort? Ma már a hardveres modemekre is egész érdekes gépigények vannak írva, pedig nem kell elfelejteni, hogy anno a külső hardmodemek vígan elszaladgáltak a 386-ossal.

Üdv!

szomb. máj. 07, 2005 19:55
platina tag

Hozzászólás 
Ez annak a bizonyos kocsinak a replikája. A fickó saját maga nyomta fel a kocsit az alapmodellből. De az oldalon van még legalább 10-15 ilyen replika. Egyes embereknek van idejük és pénzük hogy ha látnak egy frankó kocsit egy filmben akkor megcsinálják egy példányban saját maguknak.

szomb. máj. 07, 2005 19:47
Moderátor

Hozzászólás 
Máshová nem is mer vele menni, megnyugtatlak. :) Bár ahogyan látom, nem Magyarországon készült a kép.

szomb. máj. 07, 2005 19:41
platina tag

Hozzászólás 
Az eszem megáll. Valakinek ilyen parkol az udvarban vagy a garázsban. Csorog a nyálam.

http://www.madmaxmovies.com/fanstuff/ca ... 010006.JPG
http://www.madmaxmovies.com/fanstuff/ca ... 010011.JPG
http://www.madmaxmovies.com/fanstuff/ca ... 010012.JPG

szomb. máj. 07, 2005 19:28
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.   [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 555, 556, 557, 558, 559, 560, 561 ... 785  Következő