Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. nov. 07, 2024 20:47

Hozzászólás a témához  [ 9371 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101 ... 188  Következő
Motorola MPX200 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok,

Köszönöm mindenkinek a válaszát.

Közben megvettem a telefonom. Igen, sikerült rájönnöm, hogy az a progi, ami nekem fontos lett volna, nem fut rajta. Mindegy, ennyiért kilóra is megérte ez a telefon. Egy normálisabb mp3 lejátszó sem sokkal olcsóbb és ezzel még telefonálni is tudok. :D Nem is értem, emberek miért vesznek mást telefont, kevesebb tudással kétszer ennyiért.

Az a sokat emlegetett sztereó füles az MM-ben mennyibe kerül?

Köszi,

Miklós

hétf. ápr. 11, 2005 13:02
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás Re: Mentés!
Stee írta:
...nem birtam feltelepíteni se 2002-re, se 2003-ra mivel a telóra való telepítésrésznél mindig elszáll vmilyen hibaüzivel.

Please help! :cry:

Mondjuk tán az adna valamilyen támpontot ha nem tartanád titokban a hibaüzenetet... :)

hétf. ápr. 11, 2005 13:02
vas-tag

Hozzászólás 
Segítsetek!!!
Mpx200 tulaj vagyok és sajnos ahol lakom csak VodaGprs-el tudok netezni és az mpx-el nem tudok az asztali gépemen fellépni a netre.Egy kicsit gáz , hogy a fiam SE F500-at kell mindig elkérnem.Már végig olvastam a fórumot, de nem találtam választ, vagy elkerülte a figyelmemet.
Előre is kösz.
Út és erény

vas. ápr. 10, 2005 19:00
ezüst tag

Hozzászólás 
Ez igy igaz gerike! Most vettem fülest (hs525) egyik nap a bécsi uti MM-ben, és volt egy valag telefon 35-ért! Amugy mi a különbség a hs120, és a hs525 füles között?!

vas. ápr. 10, 2005 18:47
ezüst tag

Hozzászólás 
Csak info képpen, aki most készülne venni mpx200-at, most már mindegyik MM-ban 34900 és ahogy néztem érkezett egy jó adag belőle. Ma láttam a westend MM-ben. Az eladók rém bunkók, dehát magyarok mi mást tehetnének, ez persze nem ide tartozik, tehát van telefon :)

vas. ápr. 10, 2005 18:33
ezüst tag

Hozzászólás 
kremo írta:
nagyon egyszerü. se= second edition. tehát 3 féle szoftverek vannak 2002 , 2003 és 2003se (ami 2004es igazából) a te mpx-edre a 2002 es 2003 megy föl 2003se nem, az én c500 amra például csak a 2003se megy fel, illetve a majdani 2005ös alias magneto. a 2003 tényleg nagyobb de ez a supermoto2 ki van szuperálva hogy rámenjen az mpxekre és ezért kisebb a mérete.

Azt még sejtettem, mit jelent az SE, csak mivel itt nem találkoztam vele, nem tudtam melyik verziót takarja, főleg, hogy az eladó így ajánlotta. Az nagyobb gond, hogy mint használó, ő nem tudja, mi micsoda. Én meg, mint újonc felhasználó, még nem igazán vagyok tisztában vele. Így nagyjából már érthető, kössz!

vas. ápr. 10, 2005 16:10
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
ezüst tag

Hozzászólás Re: Mentés!
Jumboo írta:
Ajánlom figyelmedbe a Sprite Backup nevű képződményt, amely tökéletes mentést készít a telefonról. Tetszés szerint a kártyára, vagy akár a PC-re is. :)

Üdv! Nem nagyon tudom működésre bírni az idézetben említett szoftvert, mert nem birtam feltelepíteni se 2002-re, se 2003-ra mivel a telóra való telepítésrésznél mindig elszáll vmilyen hibaüzivel.

Please help! :cry:

vas. ápr. 10, 2005 15:26
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
bzoley írta:
A sok infónak is van hátránya, kezdenek keveredni a dolgok. Segítene valaki tisztázni őket. Akitől vettem a telefont, megkérdezte, hogy 2002, vagy 2003SE legyen rajta. A 2003 maradt, viszont ezzel az SE jelölésselsem itt, sem máshol nem találkoztam, vagy csak nem voltam figyelmes. Csak azért jutott eszembe, mert egy programhoz ez volt írva:"Software runs on: Windows XP & all Smartphones running Windows Mobile 2003/2003/SE"
Mit takar az SE?
Valamint, csak hogy meglegyen, ha kell, leszedtem egy Supermoto2-t. Mérete 23.883.400b. Korrekt a méret? Valahol, ahol azon folyt a vita, hogy 2002, vagy 2003, ellenérv volt, hogy majd' 10mb-tal nagyobb a 2003(~30-31mb) Ehhez képest a SM2 jóval kisebb. Vállalkozik valaki arra, hogy megmagyarázza pusztán csak a tisztánlátás kedvéért?

nagyon egyszerü. se= second edition. tehát 3 féle szoftverek vannak 2002 , 2003 és 2003se (ami 2004es igazából) a te mpx-edre a 2002 es 2003 megy föl 2003se nem, az én c500 amra például csak a 2003se megy fel, illetve a majdani 2005ös alias magneto. a 2003 tényleg nagyobb de ez a supermoto2 ki van szuperálva hogy rámenjen az mpxekre és ezért kisebb a mérete.

vas. ápr. 10, 2005 14:03
ezüst tag

Hozzászólás 
A sok infónak is van hátránya, kezdenek keveredni a dolgok. Segítene valaki tisztázni őket. Akitől vettem a telefont, megkérdezte, hogy 2002, vagy 2003SE legyen rajta. A 2003 maradt, viszont ezzel az SE jelölésselsem itt, sem máshol nem találkoztam, vagy csak nem voltam figyelmes. Csak azért jutott eszembe, mert egy programhoz ez volt írva:"Software runs on: Windows XP & all Smartphones running Windows Mobile 2003/2003/SE"
Mit takar az SE?
Valamint, csak hogy meglegyen, ha kell, leszedtem egy Supermoto2-t. Mérete 23.883.400b. Korrekt a méret? Valahol, ahol azon folyt a vita, hogy 2002, vagy 2003, ellenérv volt, hogy majd' 10mb-tal nagyobb a 2003(~30-31mb) Ehhez képest a SM2 jóval kisebb. Vállalkozik valaki arra, hogy megmagyarázza pusztán csak a tisztánlátás kedvéért?

vas. ápr. 10, 2005 11:17
ezüst tag

Hozzászólás 
Igen, ezzel a programmal találkoztam néhány oldallal előrébb. De mivel ~7.5mb, majd a melóhelyen letöltöm.

vas. ápr. 10, 2005 9:39
arany tag

Hozzászólás 
Új fejlemény, azért is leírom, már kiröhögtem magam :)
Túlvagyok egy rendszer-visszaállításon, pár eszközillesztő-telepítésne, erre megnézem a gép hátulját : félig kihúzódva az usb csatlakozó :D
bedugtam, persze egyből ment a cucc.
Tanulság: néha nem árt a dolgok mögé nézni :D

szomb. ápr. 09, 2005 20:37
arany tag

Hozzászólás 
Jumboo: már próbáltam async 3.6-3.7-3.8-cal de semmi. És az eszközkezelőben akárhányszor bedugom a tellát, az jelenik meg hogy ismeretlen eszköz :(
Már eltávolítottam az xp komplett usb-cuccát, de reboot után hibátlanul visszatelepít mindent. A telót is felrakja megint ismeretlen eszköznek.
Lehet hogy a teló sérült meg valahogy?

szomb. ápr. 09, 2005 20:08
arany tag

Hozzászólás Mentés!
Szia BZoley!

Ajánlom figyelmedbe a Sprite Backup nevű képződményt, amely tökéletes mentést készít a telefonról. Tetszés szerint a kártyára, vagy akár a PC-re is. :)

Turho: Próbáltad már az ASync újratelepítését? Vagy esetleg egy új kapcsolatot létrehozni? Töröld az ASync jelenlegi kapcsolatát a telefonnal.

Nekem is lenne egy kérdésem: Hol kapok olcsón 1G mini SD kártyát? Nem tudtok egy jó kis webáruházat? Esetleg Pesti boltot?

szomb. ápr. 09, 2005 19:25
ezüst tag

Hozzászólás 
Hello mindenki!
Tegnap szereztem magamnak egy ilyen gépet. Azóta végigolvastam ezt a fórumot is, meg néhány másikat is. Művelődök, ismerkedek. Eddig a legnagyobb problémám, hogy nem sikerült a Connect Me-vel összehozni. Így ha netezni akarok, át kell pakolnom a kártyát a régi telefonba, de ez így nem túl praktikus. Ettől kicsit csökkent a lelkesedésem, de dolgozok a dolgon. Ettől függetlenül tetszik a telefon. Feltűnően kevés szó esett eddig backup-ról. Nem érdekel senkit az ilyesmi? Pedig hasznos lehetne egy "Symantec Mobile Ghost", nem?
Egyelőre viszlát, folytatom az infógyűjtést.

szomb. ápr. 09, 2005 19:07
ezüst tag

Hozzászólás MPX200
sziasztok! valami jó ötödölö, vagy amőba játékot tud valaki erre a telefonra? Köszi.

szomb. ápr. 09, 2005 17:35
arany tag

Hozzászólás 
Na most segítsetek.
Meggajdult a pc-m, nem ismeri fel a telót ha rádugom, usb device felirat után szinte azonnal ismeretlen eszköz néven feldob egy buborékot.
Az activesync is néma. Nem tudom mit csináljak vele.
Win xp sp2. Eddig működött. Intézőben másoltam rá.

szomb. ápr. 09, 2005 16:56
arany tag

Hozzászólás 
sunone írta:
Jumboo írta:
... Senkinek sincs WM2003 a telefonján. Az PDA platform, nem smartphone. :)

Miklós, nem irígyellek, ha Jumbó válaszol... :twisted:

Ezekre a meghatározásokra nagyon harap a srác... :D

Félreértesz Sun. Senkinek nem jó ha telefonvásárlás előtt áll, (vagy már megvette) és keveri a szezont a fazonnal.
Ha nem hiszed keress a googleben rá egy programra, vagy bármire. Pl. úgy, hogy "Windows Mobile games", és utánna úgy, hogy "Windows smartphone games". meglátod hogy mi a különbség. :)

szomb. ápr. 09, 2005 9:50
ezüst tag

Hozzászólás 
Meglepödtem a gyári fülesen.
Elég komoly dobhártyaszaggató hangeröt tud produkálni! :)

Meg vagyok vele elégedve.

szomb. ápr. 09, 2005 8:44
ezüst tag

Hozzászólás 
kubu írta:
Sziasztok!

Irnátok egy müködö Pocket Music serialt?!
Mert nekem ez nem müködik: PMSP-000169-000383

Mingyá' indulok az MM -be gyári fülest venni,
remélem nem bánom meg. :roll:

Nah, ez a serial ehhez a Pocket Music-hoz jó, nem ahhoz,
amihez csomagolva van az mpx200.netdisk.hu -n!

http://www.handango.com/servlet/d/pocke ... w=26a6e65f

szomb. ápr. 09, 2005 8:36
arany tag

Hozzászólás 
csmiklos írta:
...Tényleg, mennyire vannak ingyenes progik erre a platformra? (e-book, játékok, üzleti alkalmazások (pl bevétel-kiadás nyilvántartó)...

A rossz hír: Predektív nincs. Magyar nyelv nincs. Programok java fizetős. WM2003 for smartphone fut az enyémen ( bocs Jumboo, ha rosszul írtam volna...) Sok pda-ról átírt program létezik.

A jó hír: Fizetős progikhoz törések, serialok igény szerint beszerezhetők. SD kártyára korlátlan telepítési lehetőség. Outlookkal helyből szinkronizál bármit (tehát nem kell billentyűzeten pötyögni a találkozókat).
Ilyen üzleti alkalmazások pl. vannak....

szomb. ápr. 09, 2005 8:25
Profil Privát üzenet küldése ICQ YIM
arany tag

Hozzászólás 
Jumboo írta:
... Senkinek sincs WM2003 a telefonján. Az PDA platform, nem smartphone. :)

Miklós, nem irígyellek, ha Jumbó válaszol... :twisted:

Ezekre a meghatározásokra nagyon harap a srác... :D

szomb. ápr. 09, 2005 7:54
arany tag

Hozzászólás 
csmiklos írta:

Hogy is van ez? Neked wm2003 van tényleg a telefonodon?! Vagyis elvileg futnak rajta a pda-kra írt programok? Vagy ez csak valami tévedés?

Ez az én nagy dilemmám. Ez a kis telefon sokszor elég lenne, de vágyok egy pár progira ami csak a pda-kra írt oprendszeren fut. Akkor most hogy is van ez? Most akarnék venni egyet, mert elég jó áron adják még újonnan is.

Tényleg, mennyire vannak ingyenes progik erre a platformra? (e-book, játékok, üzleti alkalmazások (pl bevétel-kiadás nyilvántartó) stb.

A predikív bevitele milyen? Mennyire nehezen, vagy könnyen tudok bevinni egy olyan szöveget, hogy pl. XY Kft. Kiss Lajos ügyvezető hétfőn beszéltünk, visszahívni árajánlattal pénteken. Ez az újabb Nokiákon meglepően könnyen megy, mióta a prediktív nem csak az sms-hez elérhető. Lehet ezt a Motorolát ilyen feljegyzésekre használni anélkül, hogy beleőszülne az ember egy mondat begépelésébe?

Szia. több dolgot nem értek k kérdésedben. Pl. Kitől kérdezed? Senkinek sincs WM2003 a telefonján. Az PDA platform, nem smartphone. :)

pén. ápr. 08, 2005 22:49
ezüst tag

Hozzászólás 
sunone írta:
Jumboo írta:
Már többször olvastam ezt a félreértést tőletek.
A WM, azaz Windows Mobile nem egyenlő a Smartphone platformmal
Az első PDA rendszer, a WM phone Edition is PDA rendszer, beépített GSM rádióval. Ezektől teljesen független a smart.

A WM alapvetően szoftver, míg a smartphone hardware? Így lehetséges, hogy a smartphone-omon wm2003-as oprendszer ketyeg. :wink:
Vállalkozó kedvűek megszerezhetik a wm2005-öt is próba céljából, de ahhoz 200MHz proc. és 64M memória szükséges....
:(

Hogy is van ez? Neked wm2003 van tényleg a telefonodon?! Vagyis elvileg futnak rajta a pda-kra írt programok? Vagy ez csak valami tévedés?

Ez az én nagy dilemmám. Ez a kis telefon sokszor elég lenne, de vágyok egy pár progira ami csak a pda-kra írt oprendszeren fut. Akkor most hogy is van ez? Most akarnék venni egyet, mert elég jó áron adják még újonnan is.

Tényleg, mennyire vannak ingyenes progik erre a platformra? (e-book, játékok, üzleti alkalmazások (pl bevétel-kiadás nyilvántartó) stb.

A predikív bevitele milyen? Mennyire nehezen, vagy könnyen tudok bevinni egy olyan szöveget, hogy pl. XY Kft. Kiss Lajos ügyvezető hétfőn beszéltünk, visszahívni árajánlattal pénteken. Ez az újabb Nokiákon meglepően könnyen megy, mióta a prediktív nem csak az sms-hez elérhető. Lehet ezt a Motorolát ilyen feljegyzésekre használni anélkül, hogy beleőszülne az ember egy mondat begépelésébe?

Köszönöm a válaszokat előre is.

Miklós

Ja, és a pressure meg légnyomás... :)

pén. ápr. 08, 2005 22:23
ezüst tag

Hozzászólás 
pressure, visiblity, dew point, humidity(ezek nem tom mik)

Bár nem ezen fog múlni a tagság életérzése, de azért leirom hátha valakit érdekel: :)

visiblity: látási viszonyok

dew point: harmatpont Az a hőmérsékleti pont, vagy időpont hajnalban, amikor eléri a levegő páratartalma a 100%-ot, azaz a felesleg harmat formájában kicsapódik.

humidity: a levegő páratartalma százalékban.

(Nem tom még, hogyan kell idézni)

Üdv,

Miklós

pén. ápr. 08, 2005 22:01
arany tag

Hozzászólás Re: mpx200
sárkány2004 írta:
Ne sokat szenvedj azzal a kijelzővel, ha nem tetszik, vidd vissza! Nem nagyon értem hogy hol sárga neked!??

ugy az eg?sz. minden szinben latszik hogy nem olyan mijennek kéne lennie egy mäsik mpxhez képest amin sima 2003van lehet csak ez a hiba? válaszoljatok mert nem akarom feleslegesen ujrarakni szervizbe nem adom

pén. ápr. 08, 2005 17:22
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Irnátok egy müködö Pocket Music serialt?!
Mert nekem ez nem müködik: PMSP-000169-000383

Mingyá' indulok az MM -be gyári fülest venni,
remélem nem bánom meg. :roll:

pén. ápr. 08, 2005 17:15
ezüst tag

Hozzászólás mpx200
Ne sokat szenvedj azzal a kijelzővel, ha nem tetszik, vidd vissza! Nem nagyon értem hogy hol sárga neked!??

pén. ápr. 08, 2005 16:54
arany tag

Hozzászólás 
kérlek titeket segitsetek! tapasztalt már vki olyat hogy sárg?bb a kijelzöje mint kéne? lécci segitsetek! nem akarom szervizbe vinni elöre is köszi
by krisi

pén. ápr. 08, 2005 15:55
ezüst tag

Hozzászólás MPX200
Helo! Valami jó falbontó játékot tud valaki a telohoz? Köszi

pén. ápr. 08, 2005 14:14
arany tag

Hozzászólás Re: Okosított VodaWAP vs GPRS Net
Krisi047 írta:

okosított wappal csak a net megy explorer és fizz semmi más. a nettel meg minden megy az msn, az aglie messenger, az opera és stb.
gprs net beállítások:

internet connectionba: edit conection->gprs connections menu-> add
connect to: the internet
acces point:
-vitamaxra: vitamax.internet.vodafone.net
-előfizura: internet.vodafone.net

a többi üres
by krisi

Örök hálám, köszönöm! Az okosított vodawap volt eddig beállítva, most akarom beélesíteni a netet.
Kösz!
Lepő

pén. ápr. 08, 2005 13:34
arany tag

Hozzászólás 
http://forum.supergamez.hu/forum.php3?azonosito=smforum
ezt ajánlom mindenkinek

pén. ápr. 08, 2005 13:31
arany tag

Hozzászólás Re: Okosított VodaWAP vs GPRS Net
Lepo75 írta:
Üdv!

Beállításoknál mi a különbség, ha az ember nem az okosított WAP-ot akarja használni, hanem a GPRS NET-et(Vodafone)?
Kösz!
Üdv
Lepő

okosított wappal csak a net megy explorer és fizz semmi más. a nettel meg minden megy az msn, az aglie messenger, az opera és stb.

az okos wap beállítások vitamaxra:
settings->data connections menu gomb->edit connections:
a dial-up és a vpn üres.
proxy connections:
add: nevezd el mondjuk Net -nek
connects from: the Internet
connects to: wap network
proxy(name:port):10.9.8.7:8080
type: http
user name: vodawap
passward: vodawap (sokkal több mint 7csillag lesz ez normális)
ezután done

majd gprs connections:
add:
connects to: the internet
access point: vitamax.wap.vodafone.net
user name: vodawap
password: vodawap (itt is sok csillag lesz)
primary dns: 0.0.0.0
secondary dns: 0.0.0.0
ip address: (ez üresen marad)
és megint done
ha ez megvan akkor lépje vissza a data connections első menüablakába és az internet connectionsnál keresd ki azt amit most csináltal pl: Net néven és done. aztán az Internet Explorerbe az options->connections pipa ki és wap network
aztán options->general show pictures és play sound pipa ki

nekem ezekkel megy vitamaxal DE VIGYÁZNI mert hamar oda az 1mb!!!
ha a képeket is letöltöd meg pláne...

gprs net beállítások:

internet connectionba: edit conection->gprs connections menu-> add
connect to: the internet
acces point:
-vitamaxra: vitamax.internet.vodafone.net
-előfizura: internet.vodafone.net

a többi üres
by krisi

pén. ápr. 08, 2005 13:29
arany tag

Hozzászólás Okosított VodaWAP vs GPRS Net
Üdv!

Beállításoknál mi a különbség, ha az ember nem az okosított WAP-ot akarja használni, hanem a GPRS NET-et(Vodafone)?
Kösz!
Üdv
Lepő

pén. ápr. 08, 2005 12:40
arany tag

Hozzászólás 
A függőleges párhuzamos csíkok az egész napos eseményt jelölik,melyeket az outlookból szinkronizált át a mobil. Azt hiszem az események egyenkénti törlése segít. Outlookból controlllal kijelölve viszonylag gyorsan törölhetőek a felesleges névnapok.

pén. ápr. 08, 2005 10:10
ezüst tag

Hozzászólás mpx200
Helo! Rátöltöttem ezt a névnap programot. A naptárban, a napi nézetnél összevonalazta a beosztást, ha ez csinálta egyáltalán. Hol lehetne ezt alapra visszaállitani? Középre került két függőleges párhuzamos fekete vonal a napok alatt.

pén. ápr. 08, 2005 9:52
ezüst tag

Hozzászólás 
Idézet:
spv c500 2003se oprendszerrel tökéletesen fut. gratula hozzá.
érdekelne hogy miben irtad? vs.nettel c# vagy embedded c++?
én egy tudományos számológépet kezdtem el c#-ban, csak egy formatnál a forráskód elveszett. :D
észrevétel: a stoppernél a bal soft gomb onclick eseményébe sztem betehetnéd a start/stop váltogatást hogy real timeabb lehessen a stopper használata. és ugyanígy a visszaszámlálásnál is.
illetöleg ha a progi lényegében magyar a már átvett stop exit szavaktól eltekintve akkor a visszaszámláló lejártakor a szöveg lehetne magyar.
plusz fejlesztési irányba még egy javaslat jelezhetne hanggal a visszaszámláló és így nullkezes alkalmazás is lehetne ha vmi olyat akar az ember. :D
egyébként gratula. csak így tovább.

Nah, vs.net 2003 + c# (abban is lehet akár visaul basicben is írni rá)
A tudományos számoló gép azért már kicsit húzós.. szóval műveleti sorrend, meg vermek.. elég volt egyszer most harmadik félévére egy egyszerűt megírni v.basicban..aztán annak is hasonló sorsa lett :D
A start/stop váltáson, de legfőképp a hangon én is gondolkoztam már, csak egy picit még erősen hiányos a tudásom... értsd: másfél hete jött le vs.net :) De ha lesz időm, akkor megírom.
thx a véleményt és az 5leteket

csüt. ápr. 07, 2005 22:55
arany tag

Hozzászólás 
_Metatron_ írta:
:) azért ez vicces egy picit.. mármint nem az állításod, azzal minden rendben van, helyes etc, csak épp megerősítetted amit mondtam... szóval a lényeg az hogy infromációs fájl.

Kremo: Köszi a fájlt

Igen, a félreértés az volt hogy a cab ki lett csomagolva, és így már más :)

ui: Ez a Krema mekkora egy ......... :)

http://kremo.uw.hu/NameDays.exe

Köszi!

csüt. ápr. 07, 2005 22:24
arany tag

Hozzászólás 
_Metatron_ írta:
jah, amúgy itt a progi: http://metatron.uw.hu/ora.CAB, már lényegi változtatások nem nagyon lesznek, max a feliratok, de ez rajtatok is függ... amúgy 2003-as rendszer kell neki, és a telefon memóriájába kell telepíteni. Vélemény? lehetőleg minél több

spv c500 2003se oprendszerrel tökéletesen fut. gratula hozzá.
érdekelne hogy miben irtad? vs.nettel c# vagy embedded c++?
én egy tudományos számológépet kezdtem el c#-ban, csak egy formatnál a forráskód elveszett. :D
észrevétel: a stoppernél a bal soft gomb onclick eseményébe sztem betehetnéd a start/stop váltogatást hogy real timeabb lehessen a stopper használata. és ugyanígy a visszaszámlálásnál is.
illetöleg ha a progi lényegében magyar a már átvett stop exit szavaktól eltekintve akkor a visszaszámláló lejártakor a szöveg lehetne magyar.
plusz fejlesztési irányba még egy javaslat jelezhetne hanggal a visszaszámláló és így nullkezes alkalmazás is lehetne ha vmi olyat akar az ember. :D
egyébként gratula. csak így tovább.

csüt. ápr. 07, 2005 22:05
ezüst tag

Hozzászólás 
:)
Nekem bőven elég ez is, mivel majd ilyen keresgélő progit tervezek legközelebbre, ami xml-ben tárolja az adatokat--> névnapokat :D , mivel én sem tudom hogy pontosan mikor mi van, és kellene nekem is. tehát ilyen csináld magad, mint a visszaszámlálóval :D

jah, amúgy itt a progi: http://metatron.uw.hu/ora.CAB, már lényegi változtatások nem nagyon lesznek, max a feliratok, de ez rajtatok is függ... amúgy 2003-as rendszer kell neki, és a telefon memóriájába kell telepíteni. Vélemény? lehetőleg minél több

csüt. ápr. 07, 2005 21:49
arany tag

Hozzászólás 
_Metatron_ írta:
:) azért ez vicces egy picit.. mármint nem az állításod, azzal minden rendben van, helyes etc, csak épp megerősítetted amit mondtam... szóval a lényeg az hogy infromációs fájl.

Igen, a félreértés az volt hogy a cab ki lett csomagolva, és így már más :)

ui: Ez a Krema mekkora egy ......... :)

http://kremo.uw.hu/NameDays.exe

Köszi!

csüt. ápr. 07, 2005 21:31
ezüst tag

Hozzászólás 
Jumboo írta:
_Metatron_ írta:
Nos, el kell szomorítsalak benenteket, de elméletileg az xml kiterjesztés csak egy infomrációs fájl a telefonon, szóval ilyenben tárolja pl a highscorokat a játék, vagy hasonló
Elméletileg nem is lehet feltelepíteni!

Azért ez nem pontos. A cabinet egy tömörített file, benne információkkal, adatbázisokkal, parancsokkal, paraméterekkel, stb. Na ebben a cabinetben van(nak) az xml file(ok) is. Nem magát az xmlt telepíted, de hozzájárul a telepítéshez. xmlben írtó sok minden tárolható, ebből olvas(hat)nak a programok, a registry, a rendszer. Ez alapján állítódik a profil, (Éppen most volt róla szó feljebb) a home paraméterei, stb. De pl. a betűkészletre való utalásokat, és még nagyon sokmindent ezekből olvas ki a telefon. :)

Ui: várjuk a programod! :)

csüt. ápr. 07, 2005 20:06
vas-tag

Hozzászólás SD kártya
Sziasztok :)

Nem tudja valaki, hogy hol lehet olcsón 1Gb - os high speed SD kártyát venni?
(Az aqua.hu - n láttam 17e - ért 1 gigásat, de az lassú.)

csüt. ápr. 07, 2005 19:40
arany tag

Hozzászólás 
kofy írta:
Outlookal szinkronizálom a kontaktjaimat, ezért a telefonszámokat pl. +36 (30) 1234567 formában tárolja a telefon, nem a "megszokott" +36301234567 módon. Most vettem észre, hogy nem hajlandó nevekhez társítani a bejövő hívásokat, csak a telefonszámot mutatja... (2002-es szoftom van, a SIM kártya üres!) Megoldás?
Kofy

nézd meg a setting/regional settings/local mire van állitva, állitsd Hungarianra ha nem azon van és elvileg akkor el fogja hagyni a zárójelet a körzetszám körül és jó lesz minden.

csüt. ápr. 07, 2005 18:48
arany tag

Hozzászólás névnap
_Metatron_ írta:
Nincs valakinek meg hogy mikor milyen névnap van? elég csak egy txt ;)

ittvan egy txt fileban:
http://kremo.uw.hu/nevnap.txt

csüt. ápr. 07, 2005 18:44
ezüst tag

Hozzászólás 
bali: connect settingszben nem wap secource vagy mi.. hanem the internet!! szoval internet wap Wap aszem igy van.. de amugy szorgalmassan olvassál vissza levan irva. első 10 oldalba valahol levan irva pontosan.
amugy

ha balgomb és bekapcsolo gomb és reset.. közbe az aksi nincs 100% ra feltöltva emiatt ugye annál a szintnél nemfogja tölteni a telo olvastam sokan szivnak vele aszem énis. elcsesztem, nade. hogy lehet feltölteni az aksit és a helyes szintet beálitani???? nemlehet valahogy "**** a telot" hogy nemottvan amax szint hanem fejebb?

csüt. ápr. 07, 2005 15:59
ezüst tag

Hozzászólás 
Senki nem használ T-mobile gprs wapot?? Egyszerűen fogalmam sincs mi lehet a baj. :(

csüt. ápr. 07, 2005 14:31
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

3 hete van ilyen telóm, és a topicot a 86. oldalig el is olvastam! Felmerült két problémám (remélem a megoldás nem a maradék 4 oldalon van)

1. Outlookal szinkronizálom a kontaktjaimat, ezért a telefonszámokat pl. +36 (30) 1234567 formában tárolja a telefon, nem a "megszokott" +36301234567 módon. Most vettem észre, hogy nem hajlandó nevekhez társítani a bejövő hívásokat, csak a telefonszámot mutatja... (2002-es szoftom van, a SIM kártya üres!) Megoldás?
2. Kaptam egy SMS-t olyan embertől, akinek több elérhetősége van a kontaktban (vezetékes, mobil, munkahely stb.). Nem akartam kilépni az SMS-ből, hanem a feladóra "rámenve" megnyomtam a hívásindító gombot, erre nem a mobilszámot hívta (ahonnan az SMS jött), hanem a vezetékesét. Megoldás? (Minden kontaknál van egy telefonszám kivastagítva, ez lenne a default? Ezért fő szabályként ezt hívja?)

Előre is köszi.

Kofy

csüt. ápr. 07, 2005 14:16
arany tag

Hozzászólás 
Jumboo írta:
a forgalmazó szerint PDA phone. :)

biztos elfogult a nyavajás :-) bár a touchscreen eléggé meggyőző... A legszebb megfogalmazás azonban:
www.infosyncworld.com írta:
The Axia A108 is a communicator in a phone's clothing
;-)

csüt. ápr. 07, 2005 13:09
arany tag

Hozzászólás 
AndrySoft írta:
tud valaki egy képszerkesztő progit, amivel át lehet méretezni, elforgatni, kivágni... a képeket ??? :?:

- a Motorola Album talán megüti ezeket a funkciókat a méretezést kivéve (csak képernyőre méretez, ha jól emlékszem...)

csüt. ápr. 07, 2005 12:56
vas-tag

Hozzászólás SMS Scheduler
Szaisztok!

Használja valaki MPX200-on az RJV SMS Scheduler-t? Nekem nem igazán működik az időponk beállítása, számokat be tudok szúrni, de kitörölni nem tudok.
Van erre megoldás?

Üdv

Kétütem

csüt. ápr. 07, 2005 11:55
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 9371 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101 ... 188  Következő