Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. jan. 12, 2025 9:19

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 552, 553, 554, 555, 556, 557, 558 ... 785  Következő
OFF TOPICOK GYŰJTEMÉNYE 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
Figyelem!

http://hirek.mti.hu/cikk/66270/

kedd máj. 10, 2005 14:59
Profil Privát üzenet küldése ICQ
Moderátor

Hozzászólás 
T68m írta:
Odo írta:
McLaca írta:
nokia.6230 írta:
(a tv-ben pedig még mindig a sportközvetítések a legértelmesebb műsorok persze ha neked inkább a győzike meg a rettegés fika vagy a bb vagy a vv jön be akkor nézd azt)
Propaganda, XX. század, Antenna, a néhai Ablak Európára, vagy egy kicsit kommerszebbkén megemlíthetem még a műveltségi vetélkedőket. Tiszta unalmas, mitöbb **** műsorok, és főleg értelmetlenek...
(Érdekes, hogy nekem ezek tűnnek fel, jutnak eszembe elsőként ,és nem a bb, meg a vv...)
Egyébként a focit sem szeretem, de az legalább összetettebb, mozgalmasabb, és nem az a váratlan fordulat, ha valaki meggebed. (Igaz, volt már az is...)
Viszont arra kíváncsi vagyok, hány autóverseny-kedvelő néz végig egy RSG, vagy műugrás közvetítést, esetleg egy Curling meccset...

Üdv!

A műugrás roppant érdekes, lerágom az összes körmöm alatta.
A tegnapi XX. század is roppant felesleges volt pl.

Na erre csak a szokásost tudom mondani: hülye vagy Odo!

Mondd, ki kérte hogy nézd valamelyiket is?

persze, én szívesen megnéznélek téged egy lesiklásban vagy korival a lábadon.

Elsőre próbáld átnézni mit írt McLaca a XX. századról. Aztán utána azt, amit írtam. Sikeresen félreértettem az egészet. :oops:

A műugrás nekem nem izgalmas. McLacának meg a Forma 1.

Egyébként Te meg soha nem nézel tvt.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Odo kedd máj. 10, 2005 15:52-kor.

kedd máj. 10, 2005 14:59
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
McLaca írta:
Viszont arra kíváncsi vagyok, hány autóverseny-kedvelő néz végig egy Curling meccset...
Jelentkezem! Imádom... :)

Hát, ha a Béres Szandi sikálja...! :wink:

kedd máj. 10, 2005 14:58
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
Itt a pont!

"... A Történelemtanárok Egyletének elnöke, alelnökei és bizottmányának tagjai által aláírt állásfoglalásban hangsúlyozzák: "az iskola közügy, az érettségi vizsga jelképes és fontos esemény. Megengedhetetlen az a felelőtlenség, amely valakit, valakiket vélhetően anyagi és/vagy politikai célokból erre sarkalt".

Kikérik maguknak, hogy "lejárassák az iskolát, lejárassák a felelősséggel bíró tanárokat és lejárassák a mai magyar közéletet és közállapotokat".

"Mi, vétlen tanárok ezúton kérünk bocsánatot minden érettségiző fiataltól azért, hogy a "felnőtt" társadalom őket is kihasználja. Kérjük tanítványainkat, bízzanak bennünk, s abban, hogy e morális mélypont ellenére is fontos a tudás, az iskola, a tisztesség" - olvasható az állásfoglalásban..."

kedd máj. 10, 2005 14:56
a fórum lelke

Hozzászólás 
Odo írta:
McLaca írta:
nokia.6230 írta:
(a tv-ben pedig még mindig a sportközvetítések a legértelmesebb mûsorok persze ha neked inkább a gyõzike meg a rettegés fika vagy a bb vagy a vv jön be akkor nézd azt)
Propaganda, XX. század, Antenna, a néhai Ablak Európára, vagy egy kicsit kommerszebbkén megemlíthetem még a mûveltségi vetélkedõket. Tiszta unalmas, mitöbb **** mûsorok, és fõleg értelmetlenek...
(Érdekes, hogy nekem ezek tûnnek fel, jutnak eszembe elsõként ,és nem a bb, meg a vv...)
Egyébként a focit sem szeretem, de az legalább összetettebb, mozgalmasabb, és nem az a váratlan fordulat, ha valaki meggebed. (Igaz, volt már az is...)
Viszont arra kíváncsi vagyok, hány autóverseny-kedvelõ néz végig egy RSG, vagy mûugrás közvetítést, esetleg egy Curling meccset...

Üdv!

A mûugrás roppant érdekes, lerágom az összes körmöm alatta.
A tegnapi XX. század is roppant felesleges volt pl.

Na erre csak a szokásost tudom mondani: hülye vagy Odo!

Mondd, ki kérte hogy nézd valamelyiket is?

persze, én szívesen megnéznélek téged egy lesiklásban vagy korival a lábadon.

kedd máj. 10, 2005 14:55
Profil Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
T68m írta:
Odo írta:
Londelmor írta:
Idézet:
A miniszter terrortámadásnak nevezte az érettségi tételek nyilvánosságra hozatalát

hogy ez mekkora agyatlan egy... ez már majdnem olyan beszólás, mint amikor a m.e. valamelyik arab sportcsapatról úgy nyilatkozott, hogy "legyőztük a terroristákat"... :evil:

Igaza volt!

hát persze Odo, jól van, nyugszik!

Neki is kérek egy adag xanax-ot vagy seduxen-t (de nem az együttest).

Neked mi bajod van megint? Kis nyugtató talán Neked kellene. Mivel bármi történik, pattogsz. :roll:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Odo kedd máj. 10, 2005 15:00-kor.

kedd máj. 10, 2005 14:55
platina tag

Hozzászólás 
T68m írta:
köszönöm hozzászólásod! Bár amit te írtál, aszerint a súly állandó lenne, mint a tömeg, hisz annak csupán egy konstanssal való szorzata.

úgy gondoltam hogy ha átmész egy másik égitestre akkor ott más lesz a súly :?

kedd máj. 10, 2005 14:54
a fórum lelke

Hozzászólás 
Odo írta:
Londelmor írta:
Idézet:
A miniszter terrortámadásnak nevezte az érettségi tételek nyilvánosságra hozatalát

hogy ez mekkora agyatlan egy... ez már majdnem olyan beszólás, mint amikor a m.e. valamelyik arab sportcsapatról úgy nyilatkozott, hogy "legyõztük a terroristákat"... :evil:

Igaza volt!

hát persze Odo, jól van, nyugszik!

Neki is kérek egy adag xanax-ot vagy seduxen-t (de nem az együttest).

kedd máj. 10, 2005 14:52
Profil Honlap
platina tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
...

ok, ok, de azt nem is neked írtam, hanem annak aki lehülyegyerekezte a versenyzőket :)
focit már nem nézem de régen bírtam rsg nem igazán... műugrás nem igazán... curling az az amikor jégen kell lökni fogantyús nehezékeket? viszont bírom nagyon a pool és snooker meg társait sőt darts is jöhet a tvben továbbá teke kugli bowling is vagy mi a pontos neve

azzal megint bajban vagyok ha egy sportverseny eredményét zsűrikre bízzák tehát szubjektív vélemények alapján születik sorrend és nem objektíven mérhető dolgok alapján (idő, sebesség, mérhető távolság, mérhető tömeg)

az érettségi ügyben az a szomorú hogy hiába mond le a bálint attól még az érettségizőknek nem lesz jobb valaki készült lelkiismeretesen és mégis gyengébb lesz az eredménye mint egy sík butának aki viszont csalt és így szuperre érettségizik

A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára 6230 kedd máj. 10, 2005 14:58-kor.

kedd máj. 10, 2005 14:51
Hozzászólás 
Sulla írta:
@ írta:
van aki mintafeladatsort hirdet, mint hogy a holnapi matek érettségi :)
vicces, csak hogy akik érettségiznek, ezt a feladatsort mind megcsinálták... :D
http://www.2005matek.atw.hu/

Könyörgöm mikor tanuljuk meg azt, hogy a hirdet szó röviden írandó?

Sajnálom, tévedtem. Köszönöm, megtanultam!

kedd máj. 10, 2005 14:50
Moderátor

Hozzászólás 
McLaca írta:
nokia.6230 írta:
(a tv-ben pedig még mindig a sportközvetítések a legértelmesebb műsorok persze ha neked inkább a győzike meg a rettegés fika vagy a bb vagy a vv jön be akkor nézd azt)
Propaganda, XX. század, Antenna, a néhai Ablak Európára, vagy egy kicsit kommerszebbkén megemlíthetem még a műveltségi vetélkedőket. Tiszta unalmas, mitöbb **** műsorok, és főleg értelmetlenek...
(Érdekes, hogy nekem ezek tűnnek fel, jutnak eszembe elsőként ,és nem a bb, meg a vv...)
Viszont arra kíváncsi vagyok, hány autóverseny-kedvelő néz végig egy RSG, vagy műugrás közvetítést, esetleg egy Curling meccset...

Üdv!

A műugrás roppant érdekes, lerágom az összes körmöm alatta.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Odo kedd máj. 10, 2005 15:51-kor.

kedd máj. 10, 2005 14:47
a fórum lelke

Hozzászólás 
Én őt akarom hatalmon: 8) -pénzügy, meg őt: :P -oktatási, meg őt: :idea: -miniszterelnök

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára CineDOG kedd máj. 10, 2005 14:56-kor.

kedd máj. 10, 2005 14:45
a fórum lelke

Hozzászólás 
nokia.6230 írta:
T68m írta:
miért lenne a holdon más az ember súlya mint a földön a súlya az ugyanannyi mindenütt nem

a tömeg mindenhol egyforma de a súly az más mert a súly az a tömeg és a gyorsulási erõ vagy mi a fenének (g=9,81) a szorzata sajnos sok helyen keverik a tömeget kg-ben mérik a súlyt pedig newton-ban

köszönöm hozzászólásod! Bár amit te írtál, aszerint a súly állandó lenne, mint a tömeg, hisz annak csupán egy konstanssal való szorzata.

valójában:
- g=9,81m/s/s! a FÖLD FELSZÍNÉN mérhető gravitációs gyorsulás. Tehát bárhol máshol már nem annyi lesz a súly, mert más a gravitációs gyorsulás.
- továbbá ez az összefüggés elhanyagolja a másik tárgy (a mérendő súly) tömegét is! Persze, mondhatni, hogy a földhöz képest minden kicsi.... De egy nagyobb tömegű testre, pl. a hold már a föld felszínén is másképp gyorsulna (még ha a kísérlet kedvéért pontszerűnek tekintenénk is)
mivel valójában a két tömeg között fellépő erő = GxM1xM2/R/R, ahol G a gravitációs állandó (6,674215 ± 0,000092) x 10E-11 m3/kg/s/s, M1, M2 a két tárgy tömege, R a két tárgy között lévő távolság. (Ha elvégezzük a műveletet a dimenziókkal, akkor kg*m/s/s kapunk, ami az erő mértékegysége, azaz Newton)
- az olyan apróságról már nem is beszélve, hogy a mérhető súlyt a felhajtóerő is befolyásolja, még ha nem is a vízben mérünk. Ebből következik, hogy a klasszikus kérdés szerint, "mi a nehezebb egy kg (tömegű) vas vagy egy kg (tömegű) toll"-ból a helyes megoldás a vas. Mivel a tollra és a vasra ugyanakkor gravitációs erő hat a föld vonzásának következtében, de a tollra nagyobb térfogata, levegő kiszorítása révén nagyobb felhajtóerő hat! Így kisebb lesz a mérhető súlya, azaz könnyebb.

Jó méricskélést kívánok! :)

Ja, akinek ez még nem elég (föld, földtől mért távolság, másik tárgy tömege, atmoszféra felhajtóereje), az kérem vegye számításba a föld forgási sebességéből adódó súlycsökkenést is! :D

kedd máj. 10, 2005 14:45
Profil Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
T68m írta:

"Nem mondok le, az én feladatom most az, hogy biztosítsam, hogy az érettségi rendben lefolyjon" - mondta Magyar Bálint " Persze Bálint, tudjuk. Történjen bármi, ti ragaszkodtok a hatalomhoz.

Pokornit, Pokornit, Pokornit akarunk! :twisted: :twisted: :twisted:

kedd máj. 10, 2005 14:43
gyémánt tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
Viszont arra kíváncsi vagyok, hány autóverseny-kedvelő néz végig egy Curling meccset...
Jelentkezem! Imádom... :)

kedd máj. 10, 2005 14:43
a fórum lelke

Hozzászólás 
nokia.6230 írta:

Üdv!

kedd máj. 10, 2005 14:40
Moderátor

Hozzászólás 
Londelmor írta:
Idézet:

hogy ez mekkora agyatlan egy... ez már majdnem olyan beszólás, mint amikor a m.e. valamelyik arab sportcsapatról úgy nyilatkozott, hogy "legyőztük a terroristákat"... :evil:

Igaza volt! Amúgy meg poénnak szánta.

kedd máj. 10, 2005 14:37
a fórum lelke

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Magyar Bálint megszívatta magát. Most kicsinálják. Tálcán kínálta.
Ha nem mond le leváltatják így vagy úgy.

kedd máj. 10, 2005 14:35
a fórum lelke

Hozzászólás 
Magyar Bálint megszívatta magát. Most kicsinálják. Tálcán kínálta.

kedd máj. 10, 2005 14:31
a fórum lelke

Hozzászólás 
nokia.6230 írta:
[...] nem tudom de én nem emlékszem arra hogy pl. al pacino vagy sting ilyen és ehhez hasonló műsorokat vállalt volna az igazi sztárok odafigyelnek az image-re és nekik nem kell bármi áron a pénz
Függetlenül attól, hogy teljesen egyetértek Veled, van ellenpélda :D (Persze nagy valószínűséggel az alábbi nem a pénz miatt készült)
Túl nagy, hogy a saját tárhelyemre tegyem, de mindenki nézze meg maga, aki nem ismerné :D

Akit érdekel, először innen próbálja,, ha nem megy, akkor meg innen (rövid regisztrávió, de következmények nélküli.)
http://intl.bmwfilms.com/clap.asp?templ ... &film=star - a lapon egyértelműen a wiev film linken katt, aztán már nem tudom, mi jön annak, aki nem regisztrált, mert nekem rögtön engedi letölteni. A regisztráció úgy emlékszem csak egy e-mail, meg név megadása, hazudni lehet :D
Ja, és az exe-t, bár nem találtam benne vírust, azért én winrar-ral direkt bontottam ki, nem futtattam. (Egy WMV van benne.)

Üdv!

kedd máj. 10, 2005 14:31
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na alakul ez...

"...Már öt érettségi tantárgy tételei közkézen. Magyar nem mond le, Gyurcsány kivár..."

Teljes cikk

Ja! A nap képe: :lol:

Kép

kedd máj. 10, 2005 14:21
platina tag

Hozzászólás 
Bocs de az nem baj hogy az index is kiteszi a képeket a tételekről? Nekik szabad?

kedd máj. 10, 2005 14:21
platina tag

Hozzászólás 
simico írta:
Figyu, szerintem meg vedd be a mai adag xanax-od, esetleg próbálj meg kicsit értelmesen olvasni és gondolkozni, hogy valójában mit is írtak mások és mit írtam én. Amit itt művelsz ezekkel az értelmetlen kirohanásokkal, az szánalmas.

Figyu Te milyen kirohanásokról beszélsz? Leírom a véleményem és ennyi. Fórumokon ezt szokták hogy az emberek leírják a véleményüket. Vagy Te látod a soraimból azt hogy amikor írtam őket akkor 345 volt a vérnyomásom és toporzékoltam és szétszedtem a klaviatúrát mérgemben? Nem értem milyen kirohanásokról van szó? :wink:
Csak próbálom mások gondolatmenetét átvinni másik példákra, pl. autóverseny-foci, sport-műveszet stb. Nem tudom miért lenne ez szánalmas. Az viszont érdekelne hogy aki az autóversenyt a porig alázza bizonyos megjegyzésekkel az az ember milyen sportot tart igazi sportnak és izgalmasnak. Mert erről viszont nem írtok. Mindig csak szidtok valamit és csak negatív példákat hoztok fel de jó és pozitív példákat nem látok.

Kettőnk közül Te vagy az aki kirohant a fenti hozzászólásoddal tehát a nyugtatót neked kéne szedni nem nekem. Én nyugodt vagyok gyógyszerek nélkül is.

"Mert körbe-körbe mennek mint a hülyegyerek biciklivel a kisszobában"

Hülyegyerekek - nem nevezném hülye gyerekeknek a profi versenyzőket akik minden percben az életüket kockáztatják és pl. egy évben 50 millió dollár a jövedelmük erre elég kevés hülyegyerek lenne képes
Biciklivel - a szekér amivel mennek szintén nagyon komoly cucc sok száz ember több éves munkája fekszik benne és a versenysportban alkalmazott új megoldások sokszor előrébb viszik a civil technológiai fejlődést is
kisszobában - a pályák hatalmas létesítmények ismét több száz vagy több ezer ember komoly munkájának az eredménye amely kisszobába egy rangosabb verseny során 400 - 500 ezer ember látogat el

hú és most jön a legcikibb része a dolognak képzeld én is csípem a vonatokat volt/van modell cuccom élőben is megszoktam nézegetni a vasakat a pályaudvarokon és csomó képet nézegetek a neten is más-más ország vonatjairól tudok is mondani egy jó címet ha érdekel

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára 6230 kedd máj. 10, 2005 14:36-kor.

kedd máj. 10, 2005 14:18
a fórum lelke

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
T68m írta:
"Kõvári Ádám "szinte biztos" benne, hogy az IP-cím alapján "személyesen meg tudják találni", aki kitette a linket. " Újabb hozzáértõ nyilatkozat. Nyilván se proxy szerverrõl, se netcaféról, sõt, prepaid dialupról sem hallott az illetõ.
Hálistennek most nem lett igazad, vagy az elkövetõ volt nagyon amatõr... :)

"...Megtalálták az érettségi feladatsort kiszivárogtató felhasználót A tegnap este kirobbant érettségi botrány legújabb fejleménye, hogy megtalálták azt az internetezõt, aki feltette az idei érettség feladatokat. Az sg.hu internetes oldalt látogató felhasználót IP címe alapján azonosították, és kérésre átadják a rendõrségnek – mondta Kõvári Ádám, a portál szolgáltatásfejlesztõje. A feladatok mellett látható volt az oldalon a feladatsor nyelvtani részébõl egy ábra, amit nem sokkal a felfedezés után el is távolított a szolgáltató..."

Teljes cikk

Hiába na, ha valaki a medence széléről hugyozik a vízbe, az ne csodálkozzon! :D

kedd máj. 10, 2005 14:14
Profil Honlap
platina tag

Hozzászólás 
T68m írta:
miért lenne a holdon más az ember súlya mint a földön a súlya az ugyanannyi mindenütt nem

a tömeg mindenhol egyforma de a súly az más mert a súly az a tömeg és a gyorsulási erő vagy mi a fenének (g=9,81) a szorzata sajnos sok helyen keverik a tömeget kg-ben mérik a súlyt pedig newton-ban

kedd máj. 10, 2005 14:10
gyémánt tag

Hozzászólás 
T68m írta:
"Kővári Ádám "szinte biztos" benne, hogy az IP-cím alapján "személyesen meg tudják találni", aki kitette a linket. " Újabb hozzáértő nyilatkozat. Nyilván se proxy szerverről, se netcaféról, sőt, prepaid dialupról sem hallott az illető.
Hálistennek most nem lett igazad, vagy az elkövető volt nagyon amatőr... :)

"...Megtalálták az érettségi feladatsort kiszivárogtató felhasználót A tegnap este kirobbant érettségi botrány legújabb fejleménye, hogy megtalálták azt az internetezőt, aki feltette az idei érettség feladatokat. Az sg.hu internetes oldalt látogató felhasználót IP címe alapján azonosították, és kérésre átadják a rendőrségnek – mondta Kővári Ádám, a portál szolgáltatásfejlesztője. A feladatok mellett látható volt az oldalon a feladatsor nyelvtani részéből egy ábra, amit nem sokkal a felfedezés után el is távolított a szolgáltató..."

Teljes cikk

kedd máj. 10, 2005 14:08
platina tag

Hozzászólás 
Sy írta:
Cycy írta:
Sy írta:
Szokás szerint, tegyük hozzá. Korábban pl évekig "kellett" bámulni a Gee Force 3 videokártyás Depo hirdetést, na az volt aztán az égő :D Kár, hogy nincs screenshot.

"Gee Force 3"? hmmm

hát jó, te vagy a szakértő (segítek, GeForce 3)

Látom, nem igazán fogtad a hozzászólásom lényegét :)

nyuszy, senki nem fizetett, a Depo is a Hírek Kft tulajdona :)

sorry, fáradt voltam :)
asszem leesett (jobb későn, mint soha)

kedd máj. 10, 2005 13:48
platina tag

Hozzászólás 
Árpy írta:

Ez is politikai töltetű...

Kinek lehet akkor hinni? :roll:

kedd máj. 10, 2005 12:59
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Idézet:

kedd máj. 10, 2005 12:49
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Most figyeltem fol a mult heti EW katalogusban:

http://bagyu.uw.hu/siemot.bmp

kedd máj. 10, 2005 12:38
a fórum lelke

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
...
Én is ezt linkeltem be 5-tel feljebb.
Úgysem jönnek rá, kinek a keze van benne, hogy kikerültek a tételek.

kedd máj. 10, 2005 12:34
a fórum lelke

Hozzászólás 
simico írta:
nokia.6230 írta:
Figyu akkor ilyen alapon az összes sport egy rakás sz*r unalmas hülyeség.
...
(a tv-ben pedig még mindig a sportközvetítések a legértelmesebb mûsorok persze ha neked inkább a gyõzike meg a rettegés fika vagy a bb vagy a vv jön be akkor nézd azt)

Figyu, szerintem meg vedd be a mai adag xanax-od, esetleg próbálj meg kicsit értelmesen olvasni és gondolkozni, hogy valójában mit is írtak mások és mit írtam én. Amit itt mûvelsz ezekkel az értelmetlen kirohanásokkal, az szánalmas.

inkább Seduxent! Az egy jó együttes volt, ha még valaki emlékszik rá.

MÁS:

"Persze jobban hangzik aljas, politikailag motivált tolvajokra hivatkozva lemondani, mint szimplán megbukni. De a végeredmény szempontjából ez is tökmindegy. Pedig Magyar Bálint már kétszer is járhatott miniszter szakra. "

má' miért is mondana le? Jól érzi magát ott, baráti körben.

"Kővári Ádám "szinte biztos" benne, hogy az IP-cím alapján "személyesen meg tudják találni", aki kitette a linket. " Újabb hozzáértő nyilatkozat. Nyilván se proxy szerverről, se netcaféról, sőt, prepaid dialupról sem hallott az illető.

"Nem mondok le, az én feladatom most az, hogy biztosítsam, hogy az érettségi rendben lefolyjon" - mondta Magyar Bálint " Persze Bálint, tudjuk. Történjen bármi, ti ragaszkodtok a hatalomhoz.

"A miniszter terrortámadásnak nevezte az érettségi tételek nyilvánosságra hozatalát, és hozzátette: "nem velem, hanem sok tízezer gyermek munkájával játszanak", akik nyilvánosságra hozták ezeket a tételeket." - ez végülis igaz. Őt tényleg csak a választás tudja kimozdítani helyéből, kerüljön ez bármibe de a székhez ragaszkodni kell!

kedd máj. 10, 2005 12:17
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
nokia.6230 írta:
Figyu akkor ilyen alapon az összes sport egy rakás sz*r unalmas hülyeség.
...

Figyu, szerintem meg vedd be a mai adag xanax-od, esetleg próbálj meg kicsit értelmesen olvasni és gondolkozni, hogy valójában mit is írtak mások és mit írtam én. Amit itt művelsz ezekkel az értelmetlen kirohanásokkal, az szánalmas.

kedd máj. 10, 2005 12:02
gyémánt tag

Hozzászólás 
Széééééépppp! :shock:

"...Már hétfőn este elérhetőek voltak a matematikaérettségi és a történelemérettségi tételek az interneten. Az Index szerkesztősége mindkét tételsort letöltötte egy ingyenes tárhelyszolgáltatón futó weboldalról. A letöltött matematikaérettségi megegyezik a kedden hivatalosan is kihirdetetett tételsorral, a történelemérettségi tételek hitelességét leghamarabb szerdán lehet ellenőrizni.
Egy ezresér' a tétel

Az ingyenesen elérhető tételsoron kívül a vizsgázók akár emelt díjas sms-ért is hozzájuthatnak a vizsgalapokhoz. A tételsorhoz egy sms-t kell elküldeni, az üzenet ára 799 forint+ÁFA.

A tételeket .jpg formátumban tették fel, jól láthatóan le lettek fényképezve, tehát nem az Oktatási Minisztérium honlapjának feltörésével kerültek nyilvánosságra. Magyar Bálint hétfő esti, a Magyar Televíziónak adott nyilatkozata szerint a fegyveres biztonsági őrökkel is védett központi raktárban nem találtak betörérsre utaló nyomot, így feltételezhető, hogy a tételsor egy iskolából került ki. Az egyik történelemérettségi lap mögött egy hímzett terítő látható..."

kedd máj. 10, 2005 11:52
platina tag

Hozzászólás 
Macika írta:
T68m írta:
Kb. azzal egyenértékű, mikor felnőtt (érettségizett) emberek kezdték fejtegetni:

- "vajon miért bizonyítja az, hogy előbb látjuk a villámlást, hogy a fény a gyorsabb?"
- "miért lenne a holdon más az ember súlya, mint a földön? A súlya az ugyanannyi mindenütt, nem?"
- "a hold is vonza a földet?"
- nyilvánvaló, a szemünk előrébb van, mint a fülünk.
- ...
- ... vonzza ...

Sőt, a hang gyorsabb is egy kicsit, mint a fény. Öreganyámék tévéjén is kb. 15 másodperccel hamarabb jön a hang, mint a fény... :idea:

kedd máj. 10, 2005 11:48
Moderátor

Hozzászólás 
T68m írta:
Kb. azzal egyenértékű, mikor felnőtt (érettségizett) emberek kezdték fejtegetni:

- "vajon miért bizonyítja az, hogy előbb látjuk a villámlást, hogy a fény a gyorsabb?"
- "miért lenne a holdon más az ember súlya, mint a földön? A súlya az ugyanannyi mindenütt, nem?"
- nyilvánvaló, a szemünk előrébb van, mint a fülünk.
- ...
- ... vonzza ...

kedd máj. 10, 2005 11:46
platina tag

Hozzászólás 
Árpy írta:
Sulla írta:
A fa.szszopó (figyelem, így helyes, nem pedig ssz-szel!) hosszú toldalékot igényelne ezért nem lenne helyánvaló feltételezés ennek használata a csillagok esetén.
Error!

Elnézást, javítom! :)

kedd máj. 10, 2005 11:40
a fórum lelke

Hozzászólás 
Sulla írta:
A fa.szszopó (figyelem, így helyes, nem pedig ssz-szel!) hosszú toldalékot igényelne ezért nem lenne helyánvaló feltételezés ennek használata a csillagok esetén.
Error!

kedd máj. 10, 2005 11:39
a fórum lelke

Hozzászólás 
Érettségis téma

kedd máj. 10, 2005 11:37
platina tag

Hozzászólás 
T68m írta:
Árpy írta:
Sulla írta:
Árpy írta:
nyuszy írta:
Árpy írta:
Jajj..na ne csináld már...... :roll:

Elnézést kérek, hogy nem ismerek minden ******ot...
Sőt, megyek, és feladom magam a rendőrségen, mert tegnap este abból az izéből az RTL-en két percnél többet nem voltam képes megnézni... :oops:
Megbocsájtok, de pótold a leckét! :wink:
Kíváncsi vagyok mi az ami ki van csillagozva. :?:

r.ibanc
Ráéreztem, csak nem mertem leírni, nehogy BS elkapjon és megerőszakoljon :D

én f.a.sszop.óra gondoltam.

De mind1, 0-k vagytok összesen, ahhoz az észkombájnhoz képest, aki googlevel ellenőrzi, hogy fent vannak-e a neten az érettségitételek.

A fa.szszopó (figyelem, így helyes, nem pedig ssz-szel!) hosszú toldalékot igényelne ezért nem lenne helyénvaló feltételezés ennek használata a csillagok esetén.

S

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sulla kedd máj. 10, 2005 11:40-kor.

kedd máj. 10, 2005 11:36
a fórum lelke

Hozzászólás 
Árpy írta:
Sulla írta:
Árpy írta:
nyuszy írta:
Árpy írta:

Sõt, megyek, és feladom magam a rendõrségen, mert tegnap este abból az izébõl az RTL-en két percnél többet nem voltam képes megnézni... :oops:

r.ibanc
Ráéreztem, csak nem mertem leírni, nehogy BS elkapjon és megerõszakoljon :D

én f.a.sszop.óra gondoltam.

De mind1, 0-k vagytok összesen, ahhoz az észkombájnhoz képest, aki googlevel ellenőrzi, hogy fent vannak-e a neten az érettségitételek.

kedd máj. 10, 2005 11:31
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Hatvanezer néző előtt, a meccs szünetében fociztak a magyar sztárok a Manchester United stadionjában. Kokó belőtte, Bódi Sylvi kihagyta.
Részletek a velvet.hu-n.

kedd máj. 10, 2005 11:23
a fórum lelke

Hozzászólás 
Sulla írta:
Árpy írta:
nyuszy írta:
Árpy írta:

Sőt, megyek, és feladom magam a rendőrségen, mert tegnap este abból az izéből az RTL-en két percnél többet nem voltam képes megnézni... :oops:

r.ibanc
Ráéreztem, csak nem mertem leírni, nehogy BS elkapjon és megerőszakoljon :D

kedd máj. 10, 2005 11:15
platina tag

Hozzászólás 
simico írta:
Mert körbe-körbe mennek, mint a hülyegyerek biciklivel a kisszobában :) Számomra ebben annyi izgalom van, mint a Hajdú centrifugában nyitott fedél mellett nézni, hogy vajon a zokni megelőzi-e az alsógatyeszt.

Figyu akkor ilyen alapon az összes sport egy rakás sz*r unalmas hülyeség. Pl. a foci is baromság mert 22 idióta kerget egy labdát 90 percen át? Mi az értelme? Semmi? Ha neked lenne igazad akkor a profi sportolók nem keresnék magukat halálra a dollár milliókkal. Ha unalmas lenne és nem nézné senki akkor honnan lenne ez a sok dohány.

Ami pedig az izgalmat illeti...
Egyszer próbáld ki... Ülj be a nézőtérre egy oválpályára a legelső sorba...
Amikor elmegy előtted 5 méter távolságra 20 vagy 30 autó szorosan egymás mellett illetve mögött úgy kb. 360 km/h sebességgel akkor majd rá fogsz jönni hogy mi az izgalom. Persze tv-ben nem olyan izgi de sajnos nem lehet mindig a helyszínen lenni.

Tehát nézőnek és versenyzőnek is egyaránt izgalmas. Sokan mondták még a profi versenyzők közül is hogy milyen pite lehet az ovál csak x darab balkanyar és semmi más. Ja csak a versenyen megváltozott a véleményük amikor 360-al kenyődtek szét a betonfalon. Sajnos akkor már késő volt belátni a tévedésüket mert kiskanállal szedték össze ami a fickóból maradt.

Továbbra is csak azt tudom mondani hogy ha tényleg hülyeség lenne akkor nem ölnének bele ilyen irdatlan mennyiségű pénzt az autósportba.

kedd máj. 10, 2005 11:10
platina tag

Hozzászólás 
Árpy írta:
nyuszy írta:
Árpy írta:

r.ibanc

kedd máj. 10, 2005 11:09
platina tag

Hozzászólás 
Árpy írta:
Tegnap ki látta a rettegés fokát? Bódi Szilvi egy fostos! Nem mert belemenni egy akváriumba, ahol 1-2 kigyó+angolna volt. Olyan fostos, mint a Győzike, bár az még sírt is....nevetséges...sőt szánalmas!

az a szánalmas hogy ilyen műsorok vannak a tévében
az a szánalmas hogy a magukat sztároknak tartó emberek ilyen hülyeségeket elvállalnak
ami utána történik az már úgyis mindegy

nem tudom de én nem emlékszem arra hogy pl. al pacino vagy sting ilyen és ehhez hasonló műsorokat vállalt volna az igazi sztárok odafigyelnek az image-re és nekik nem kell bármi áron a pénz

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára 6230 kedd máj. 10, 2005 13:54-kor.

kedd máj. 10, 2005 10:57
a fórum lelke

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Árpy írta:
Sulla írta:
nyuszy írta:
Odo írta:
Szereti valaki Szilvit? :twisted:
Öööö... Ki az a Bódi Szilvi? :roll:
Bódi Guszti húga :idea:
Valóban rokonok!
Ne misi gaz! Mer az pléjboj nyuszi, és mint ijjen a nyuszynak a hugga! Nnnnna! :)
Ha igy gondolod, akkor a húsvéti nyuszi miért tojást tojik, miért nem bogyót? Akkor a bódi mit nyom? :twisted:

kedd máj. 10, 2005 10:35
gyémánt tag

Hozzászólás 
Árpy írta:
Sulla írta:
nyuszy írta:
Odo írta:
Szereti valaki Szilvit? :twisted:
Öööö... Ki az a Bódi Szilvi? :roll:
Bódi Guszti húga :idea:
Valóban rokonok!
Ne misi gaz! Mer az pléjboj nyuszi, és mint ijjen a nyuszynak a hugga! Nnnnna! :)

kedd máj. 10, 2005 10:25
gyémánt tag

Hozzászólás 
nokia.6230 írta:
Mert? Miért?

Mert körbe-körbe mennek, mint a hülyegyerek biciklivel a kisszobában :) Számomra ebben annyi izgalom van, mint a Hajdú centrifugában nyitott fedél mellett nézni, hogy vajon a zokni megelőzi-e az alsógatyeszt.

De elfogadom, hogy másnak ez izgalmas, csak nekem ne kelljen nézni :) Én az F1-et se nézem, mert az is halálra untat(ott), mást meg nem érdekelnek a vonatok, stb... és ez így van jól. Baromi unalmas világban élnénk, ha mindenkinek ugyanaz lenne jó.

kedd máj. 10, 2005 10:10
a fórum lelke

Hozzászólás 
nyuszy írta:
Árpy írta:

kedd máj. 10, 2005 10:08
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.   [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 552, 553, 554, 555, 556, 557, 558 ... 785  Következő