Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. nov. 07, 2024 1:40

Hozzászólás a témához  [ 4610 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 93  Következő
Kedvezményes Vodafone díjcsomagok 
Szerző Üzenet
a fórum lelke

Hozzászólás 
Rozso írta:
Nem adott meg munkahelyet, mert nem is kérdezték. 3an laknak egy lakásban és nagy jövedelmet írtak be.
Amúgy természetesen a MOM parkban vásároltunk és kedves volt a csaj. Ő azt mondta, hogy számítógép generálta a 40.000Ft-ot.

Én alapból adom a diákot, hogy írják be munkahelynek. S eddig bárkivel voltam ott, neki is javasoltam. Mindegy.

A MOM-ba mindig kedvesek, rendesek, felkészültek, és nincsenek sokan a vásárlók.

Úgy tudom, mindig a gép generálja. Kivéve ha belenyúl az előtted lévő eladó :-).

szer. ápr. 27, 2005 20:44
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem adott meg munkahelyet, mert nem is kérdezték. 3an laknak egy lakásban és nagy jövedelmet írtak be.
Amúgy természetesen a MOM parkban vásároltunk és kedves volt a csaj. Ő azt mondta, hogy számítógép generálta a 40.000Ft-ot.

szer. ápr. 27, 2005 20:34
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Rozso írta:
A igazat mondta. Egyetemista, nem dolgozik, szüleinél lakik...
Dominós volt eddig.

Munkahelynek az egyetem lett megadva? Függetlenül attól, hogy az "állása" diák.
Meg ugye nem olyasmit mondott, hogy 8-an laknak egy háztartásban, és 140 alatti a jövedelem, meg hogy két éve laknak ott?
Mindegy, kár ezen filozni, tök változó, mikor kit szivatnak. Ez egy köcsög szokás, amiről nem ártana leszokni.

szer. ápr. 27, 2005 20:31
gyémánt tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Az első 3 számlát ki kell fizetnetek! Csak utána vonogatnak az óvadékból.

Tudom. Meg a 10.000 is csak vmikor júni vagy júlisban jön.

A igazat mondta. Egyetemista, nem dolgozik, szüleinél lakik...
Dominós volt eddig.

szer. ápr. 27, 2005 20:22
a fórum lelke

Hozzászólás 
Rozso írta:
Viszont volt egy dolog, amit rosszul tudtatok, ugyanis erre is jár a 10.000Ft hordozási kedvezmény!

Ez érdekes. Akkor igazán átfogalmazhatnák a Részvételi feltételeket.
Idézet:
1. Az Akció rövid leírása
Az akcióban a 2005. április 01. és május 31. között, a Vodafone Általános Szerződési Feltételei (továbbiakban ÁSZF) Díjszabás mellékletében szereplő egyéni előfizetést megvásárló és a szükséges előfizetői szerződést megkötő aktív Előfizetők vehetnek részt, akik a szerződéskötéssel együtt bejelentik Vodafone-hoz történő számhordozási igényüket; és akiknek a vásárolt csomaghoz kapcsolódó számhordozási folyamata sikeresen lezárul legkésőbb 2005. június 30-ig.

Rozso írta:
Az egyetlen szépséghiba, hogy 40.000Ft kauciót kértek az E310-re. Plusz a 10.000 kedvezmény és kb. 20 hónapig nem kell számlát fizetni :?

Mekkora egy pofátlanság, hogy oda megy egy másik szolgátató ügyfele, hogy számhordozással szerződést kössön, erre nekiállnak óvadékosítani. Szánalmas.
Milyen adatokat mondott, hogy óvadékosították? Vagy csak egyszerűen kell a lóvé a 3G-hez?

Az első 3 számlát ki kell fizetnetek! Csak utána vonogatnak az óvadékból.

szer. ápr. 27, 2005 20:18
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ezúton szeretném megköszönni mindenkinek, aki válaszolt a kérdéseimre, hogy segített.
Ma megkötöttük a SWYOP szerződést a barátnőmnek. T-mobilról számhordozással.
Viszont volt egy dolog, amit rosszul tudtatok, ugyanis erre is jár a 10.000Ft hordozási kedvezmény!
Az egyetlen szépséghiba, hogy 40.000Ft kauciót kértek az E310-re. Plusz a 10.000 kedvezmény és kb. 20 hónapig nem kell számlát fizetni :?

szer. ápr. 27, 2005 19:26
platina tag

Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
Hozzászólás 
Sziasztok!
Nem tud esetleg valaki valamit a Magyar Egészségügyi Szakdolgozók Kamarájának készített Voda csomagról?
Anyum révén tudnék ilyet kötni, de a kamara nagyon lassan küldi a percdíjakról szóló faxot. :cry:
Ha valakinek volna ilyen szívesen vennék részleteket.
Köszönöm!
Kano

kedd ápr. 26, 2005 20:24
a fórum lelke

Hozzászólás 
Akkor küldj faxot :-).
Miért nem írsz e-mailt?

hétf. ápr. 25, 2005 14:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem tudjátok a Maraton klub Meggyfa utcai irodájának nyitvatartását?
Reggel 9 óta hívogatom őket az összes telefonszámukon, de mindig csak a fax veszi fel!

hétf. ápr. 25, 2005 10:46
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Akinek kormanyzati csomagja van a VPOP-n belul hallott rola,hogy at akarnak menni a pannonhoz? Megkereste a pannon a vpop-t egy eleg jo ajanlattal. Megkerdeztek a vodat, hogy mit reagalna erre, de meg valaszra sem meltattak oket. Hallott errol valaki valamit? Nekem bejon a voda nagyon, jo lenne ha maradnank csak kedvezobb feltetelekkel.
Nem hiszem hogy jo bolt nekik egy orszagos szervezetet elvesziteni.
Kicsit az ugyfelkapcsolati kepviselo is mozgolodhatna mert ahogy hallom, nem igazan o van az ugyfelekert.

Udv:Balazs

vas. ápr. 24, 2005 19:48
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Akinek kormanyzati csomagja van a VPOP-n belul hallott rola,hogy at akarnak menni a pannonhoz? Megkereste a pannon a vpop-t egy eleg jo ajanlattal. Megkerdeztek a vodat, hogy mit reagalna erre, de meg valaszra sem meltattak oket. Hallott errol valaki valamit? Nekem bejon a voda nagyon, jo lenne ha maradnank csak kedvezobb feltetelekkel.
Nem hiszem hogy jo bolt nekik egy orszagos szervezetet elvesziteni.
Kicsit az ugyfelkapcsolati kepviselo is mozgolodhatna mert ahogy hallom, nem igazan o van az ugyfelekert.

Udv:Balazs

vas. ápr. 24, 2005 19:48
a fórum lelke

Hozzászólás 
Rozso írta:
SWYOP

Barátnőm bement pénteken a Maraton klubhoz, hogy kérjen tagsági igazolást (mert SWYOPos akar lenni a tanácsomra), de nem mert kérni!!! :P Kicsit bátortalan szegény. Bement és végül csak érdeklődött az eseménykről. :oops:
A kérdésem az lenne, hogy ez az igazolás névre szóló vagy én is bemehetek és kérhetek helyette?

Igen
Igen, de a nevére kérd.

szomb. ápr. 23, 2005 21:13
gyémánt tag

Hozzászólás 
SWYOP

Barátnőm bement pénteken a Maraton klubhoz, hogy kérjen tagsági igazolást (mert SWYOPos akar lenni a tanácsomra), de nem mert kérni!!! :P Kicsit bátortalan szegény. Bement és végül csak érdeklődött az eseménykről. :oops:
A kérdésem az lenne, hogy ez az igazolás névre szóló vagy én is bemehetek és kérhetek helyette?

szomb. ápr. 23, 2005 20:46
a fórum lelke

Hozzászólás 
agoston írta:
az ügyfélszolgálattal folytatott levelezés után az már biztos, hogy Duettet kötni, illetve megtartani csak publikus előfizetés mellett lehet.

Na Én pont a Levelezési Csoport által írtakra nem vennék mérget. Tudnillik pont Ők voltak, akik tökéletesen félretájékoztattak, és leírták, hogy BYOP-hoz köthető Duett, majd az üzletben, miután a deposok visszadobták a szerződéskötési kérelmet, telefonban elnézést kértek, hogy valóban ezt írtuk, de nem lehetséges, s kárpótoltak az "Önt ért kellemetlenségekért" nettó 1000 Ft-tal. Kérdőre vonva az üzletvezetőt azt mondtam, hogy ezek után minimum az lett volna az elvárható magatartás, hogy mégis lehetővé teszik a Duettet, s elengedik a csatlakozási díjat. De nem s oda lett 4 órám a tökölésük miatt.

pén. ápr. 15, 2005 15:49
ezüst tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
De, a voda 90 havidija 1880 1 even at, ha csak SIM-et kersz. Minden szonak, amiket irunk, jelentösege van :).

Kösz az infót! Ezt bizony a Voda honlapján nem találtam!

Más: az ügyfélszolgálattal folytatott levelezés után az már biztos, hogy Duettet kötni, illetve megtartani csak publikus előfizetés mellett lehet.

pén. ápr. 15, 2005 15:23
arany tag

Hozzászólás 
CineDOG írta:

Afene!
Na reménykedjünk egy jobb kormányzatis ajánlat megjelenésében. :roll:

Sziasztok!

Ha esetleg jól alakulna a kormi csomag, akkor milyen módón lehetne hozzájutni? Lehet, hogy érdekelne :-)

Csumi:Attka

pén. ápr. 15, 2005 11:29
gyémánt tag

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Engem a net már nem érdekel, csak a wap, és a lehető legolcsóbb percdíj.
Lejjeb vihetnék a lebeszélhető havidíjat, és lehetne olcsón egymás közti nagyon olcsó/ingyen duma opció is. A másodperc alap sem érdekel.

Kecskeméten engem sem érdekelne, illetve ahol van más alternatíva. :wink:
Itt nálunk: matáv analóg / GPRS. Ennyi :cry:

csüt. ápr. 14, 2005 17:56
a fórum lelke

Hozzászólás 
Engem a net már nem érdekel, csak a wap, és a lehető legolcsóbb percdíj.
Lejjeb vihetnék a lebeszélhető havidíjat, és lehetne olcsón egymás közti nagyon olcsó/ingyen duma opció is. A másodperc alap sem érdekel.

csüt. ápr. 14, 2005 17:50
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Afene!

Nagyon várom én is a május 1-ét. Na nem a felvonulás miatt! :D

Egyelőre az 1GB-s/3125-ös net miatt megfelel. Ellentétben a T-mob 400Mb/6000ft ill. kiemelt ügyfeleknek való 600Mb/8000ft-tal szemben.

csüt. ápr. 14, 2005 17:30
a fórum lelke

Hozzászólás 
djsms írta:
partycsoka írta:
CineDOG írta:
DJSMS!
Régi öreg cimbidnek nem tudnál ilyet szerezni kettőt-hármat(nekem, asszony, szüleim)?
Ez a kormányzatis sim már nagyon kezd ÓCSKA LENNI.
Zsolti

És ex-tankörtársnak? :lol:
Egyébként oszton CineDOG véleményét, már nem nagy durranás a kormányzati. Bár, még mindig nem szóltak, hogy mi változik május 1-től, elvileg ugyanis fog...

bocs srácok, de nem, mivel ez csak ajánlat! :) Jelenleg a pé izé tré mobilnál vagyunk, ami ennél jóval kedvezőbb! ;) Szerezni ebből sem tudok, nekem is fél évembe telt mire kaptam egyet :/

Afene!

csüt. ápr. 14, 2005 13:28
a fórum lelke

Hozzászólás 
pampika írta:
CineDOG írta:
Ha megszületik a lányom, úgysem fórumozgatok, csak a munkahelyemen.

Mikorra várjátok? :)

Május közepe fele.

csüt. ápr. 14, 2005 13:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
CineDOG írta:

Mikorra várjátok? :)

csüt. ápr. 14, 2005 12:36
gyémánt tag

Hozzászólás 
partycsoka írta:
CineDOG írta:
DJSMS!
Régi öreg cimbidnek nem tudnál ilyet szerezni kettőt-hármat(nekem, asszony, szüleim)?
Zsolti

Egyébként oszton CineDOG véleményét, már nem nagy durranás a kormányzati. Bár, még mindig nem szóltak, hogy mi változik május 1-től, elvileg ugyanis fog...

bocs srácok, de nem, mivel ez csak ajánlat! :) Jelenleg a pé izé tré mobilnál vagyunk, ami ennél jóval kedvezőbb! ;) Szerezni ebből sem tudok, nekem is fél évembe telt mire kaptam egyet :/

csüt. ápr. 14, 2005 8:52
arany tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Nem. Ez 100%.

Ok! Köszi a választ!

csüt. ápr. 14, 2005 8:38
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nem. Ez 100%.

csüt. ápr. 14, 2005 8:33
arany tag

Hozzászólás 
Na, akkor most lehet BYOP mellé duett kártyát venni? Mindenki mást ír és ezt szeretném már letisztázni! :evil:

Tenkes!

csüt. ápr. 14, 2005 8:27
a fórum lelke

Hozzászólás 
Dobd el a telód. Be a vodaközpontba. :)

szer. ápr. 13, 2005 21:45
a fórum lelke

Hozzászólás 
kerelyfe írta:
Tudom, ezért van, hogy képernyőre igazítva jön be a live! és a t-zones is.
Érdekes módon GX15-tel a live!-on bolyongva a letölthető videoknál azt írja ki, nincs az Én telómra megfelelő tartalom. Pedig videofelvevő is van benne :wink:.

szer. ápr. 13, 2005 21:43
a fórum lelke

Hozzászólás 
Oké, gyúrok! :)

szer. ápr. 13, 2005 21:41
gyémánt tag

Hozzászólás 
CineDOG írta:
A rendszer tudja azonosítani a telót is....

Tudom, ezért van, hogy képernyőre igazítva jön be a live! és a t-zones is.
Tehát akkor csak a K300i. :(

Ja, Zsolti gyúrjál rá, hogy megtudjuk mi van az 5000. hsz után! :wink:

szer. ápr. 13, 2005 21:23
a fórum lelke

Hozzászólás 
A rendszer tudja azonosítani a telót is....

szer. ápr. 13, 2005 21:20
gyémánt tag

Hozzászólás 
A Star Wars-os cuccokat, csak új K300i-kre lehet letölteni ingyenesen, vagy másnak is lehetősége van rá?

szer. ápr. 13, 2005 21:18
a fórum lelke

Hozzászólás 
Duvi írta:
Pontosan. Ezt is már megcsináltam.
Ráadásul úgy, hogy először volt egy RNR Max-om. Emellé lett egy Duett, amit átváltottam V90-be, majd az eredeti Max-ot (amin még volt / van hűség) váltottam Duetté. Ez után csináltam, amit fent írtam.

OFF: Vizsla1, melyik szakirányon vagy? (:

Jó van, látom nemcsak az Én nevem láttán áll égnek a haja az ügyfélszolgálatnak 8) :lol:

OFf: semmelyiken, mert háre1-gyel küszködöm, és olyan lusta vagyok tanulni, hogy, húúú... De azt hiszem egyértelmű, hogy melyiket spéciztem ki :-). Infokomra bekerültél (folytathatnánk mailben... :wink: )?

szer. ápr. 13, 2005 19:06
arany tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Duvi: valoban ez a legegyszerübb mod, de mivel nem volt meg pelda ilyesmire, es az ASZF sem tisztazza az ilyen eseteket, akar azt is kiköthetnek, hogy a Duett csak azzal a fökartyaval tarthato meg, ami az aktualis fökartya volt a Duett megkötesenek pillanataban.

Írtam, hogy én már végigcsináltam ezt a dolgot, semmibe nem kötöttek bele. Tehát NEM "azzal a főkártyával van most Duettem, ami az aktuális főkártya volt a Duett megkötésének pillanatában".

vizsla1 írta:
Ha van egy hüsegben levö elöfizetes, s kötök pl. egy csak SIM-es voda 90-et, ra 48 orara a hüsegben levö elöfizetest, markaboltban, a 6125 Ft megfizetesevel atpakolhatom Duett Max-ba?

Pontosan. Ezt is már megcsináltam.
Ráadásul úgy, hogy először volt egy RNR Max-om. Emellé lett egy Duett, amit átváltottam V90-be, majd az eredeti Max-ot (amin még volt / van hűség) váltottam Duetté. Ez után csináltam, amit fent írtam.

OFF: Vizsla1, melyik szakirányon vagy? (:

szer. ápr. 13, 2005 16:46
a fórum lelke

Hozzászólás 
De, a voda 90 havidija 1880 1 even at, ha csak SIM-et kersz. Minden szonak, amiket irunk, jelentösege van :).

szer. ápr. 13, 2005 15:09
platina tag

Hozzászólás 
agoston írta:
vizsla1 írta:
a csak SIM-es, 1880 Ft havidiju voda 90 felmondhato.

Egy kis helyesbítésre szükség van (sajnos) a Voda 90 havidíja nem 1880, hanem 2880 Ft.

Még egy kis helyesbítés!Hűség és készülék nélkül 12 hónapon át 1880.-ft csak SIM.

szer. ápr. 13, 2005 15:03
ezüst tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
a csak SIM-es, 1880 Ft havidiju voda 90 felmondhato.

Egy kis helyesbítésre szükség van (sajnos) a Voda 90 havidíja nem 1880, hanem 2880 Ft.

szer. ápr. 13, 2005 14:59
a fórum lelke

Hozzászólás 
Duvi: valoban ez a legegyszerübb mod, de mivel nem volt meg pelda ilyesmire, es az ASZF sem tisztazza az ilyen eseteket, akar azt is kiköthetnek, hogy a Duett csak azzal a fökartyaval tarthato meg, ami az aktualis fökartya volt a Duett megkötesenek pillanataban. Ha van egy hüsegben levö elöfizetes, s kötök pl. egy csak SIM-es voda 90-et, ra 48 orara a hüsegben levö elöfizetest, markaboltban, a 6125 Ft megfizetesevel atpakolhatom Duett Max-ba? Agoston: a voda 90-re akkor van vegig szükseg, ha a kamarashoz nem mehet a Duett. Ha mehet, amint megkötötted a kamarast (akar hordozassal, akar nem), a csak SIM-es, 1880 Ft havidiju voda 90 felmondhato.

szer. ápr. 13, 2005 8:02
ezüst tag

Hozzászólás 
Duvi írta:
Szerintem nincs semmi szükség a kavarásra az üzletvezetővel. Egyszerűn kötsz a nevedre egy új 90-es előfizetést, majd amikor az már él, szépen elhordozod, amit váltani akarsz. Így teljesül a követelmény, amire duetthez van szükség, miszerint legyen mellette legalább egy hagyományos előfizetés.
Én legalábbis így csináltam, igaz, a régi főkártya ment más nevére, az új pedig hordozással jött, de ez részletkérdés. És nem kellett hozzá semmiféle külön engedély.

És akkor mi lenne a végeredmény? Lenne egy kamarás, kedvezményes előfizetésem, lenne egy 90-es előfizetésem, és lenne két duettem. A 90-esre mondjuk semmi szükségem sincsen, de úgy látszik a duettek megtartásának ez az egyetlen lehetősége. :cry:

szer. ápr. 13, 2005 7:39
arany tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
agoston írta:
...

Felkeresel egy értelmes márkaboltot, ott megbeszéled az üzletvezetővel, mi az óhajod. Amivel orvosi kamarás csomagot szeretnél, azzal átmész 1 hónapra pannihoz (ha a vitamaxos migráció nem megoldható), majd visszahordozod a számod 30 nap múlva, és Orvosi Kamarával kötsz szerződést. Hogy a Duettek ne ugorjanak - s ide kell az üzletvezető segítsége, közbenjárása - kötsz egy csak SIM-es voda 90-et, s valahogy rádumálod, fogadják el azt fő elfőzetésnek a meglévő 2 Duetthez.

Én ezt tenném. De ismerve a"központosokat" :-), nem hiszem, hogy belemennek.

Orvosi Kamarás cucchoz mehet Duett?

Szerintem nincs semmi szükség a kavarásra az üzletvezetővel. Egyszerűn kötsz a nevedre egy új 90-es előfizetést, majd amikor az már él, szépen elhordozod, amit váltani akarsz. Így teljesül a követelmény, amire duetthez van szükség, miszerint legyen mellette legalább egy hagyományos előfizetés.
Én legalábbis így csináltam, igaz, a régi főkártya ment más nevére, az új pedig hordozással jött, de ez részletkérdés. És nem kellett hozzá semmiféle külön engedély.

szer. ápr. 13, 2005 5:59
arany tag

Hozzászólás 
A BYOP elöfizuhoz sajna nem lehet duettet kötni, nekem az van és ezt a torturát már végigjártam. Szerintem az orvosi kamaráshoz sem lehet, hanem csak publikus föelöfizu mellé. Szerintem.

kedd ápr. 12, 2005 21:06
ezüst tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
agoston írta:
...

Kösz a segítséget, ez bizony nehezen fog akkor menni. Hogy megy-e hozzá a Duett, ezt külön nem kérdeztem meg, evidenciaként gondoltam, mivel - úgy tudom - a többi nem publikus csomaghoz (pl BYOP) is lehet kötni. A számom elvesztése talán nem is lenne olyan nagy baj, legalábbis túlélném. Egy olyan út esetleg nem járható, hogy kötök egy új kamarás előfizetést, és ehhez átkönyörgöm a két duettemet?? (Aztán a mostani előfizetést pedig megszüntetem)

kedd ápr. 12, 2005 20:44
a fórum lelke

Hozzászólás 
Attka írta:
Sziasztok!

Elolvasva többször a dolgokat nem olyan nagy buli ez. 10 másodperces számlázás? :roll:

Ezért örülnék inkább egy pannonos egyházi csomagnak :-).
Vagy jelentkezem a TESCO-ba :-).

kedd ápr. 12, 2005 19:18
a fórum lelke

Hozzászólás 
A kormányzatis az másodperc alapú.

Sajnos ha a voda azt mondja, hogy nem lehet a számodat áttenni az új csomagba, akkor nem lehet. Lehet egyedi tartományt kapnak ők is.

kedd ápr. 12, 2005 19:16
a fórum lelke

Hozzászólás 
agoston írta:
...

Felkeresel egy értelmes márkaboltot, ott megbeszéled az üzletvezetővel, mi az óhajod. Amivel orvosi kamarás csomagot szeretnél, azzal átmész 1 hónapra pannihoz (ha a vitamaxos migráció nem megoldható), majd visszahordozod a számod 30 nap múlva, és Orvosi Kamarával kötsz szerződést. Hogy a Duettek ne ugorjanak - s ide kell az üzletvezető segítsége, közbenjárása - kötsz egy csak SIM-es voda 90-et, s valahogy rádumálod, fogadják el azt fő elfőzetésnek a meglévő 2 Duetthez.

Én ezt tenném. De ismerve a"központosokat" :-), nem hiszem, hogy belemennek.

kedd ápr. 12, 2005 19:15
arany tag

Hozzászólás 
partycsoka írta:
CineDOG írta:
DJSMS!
Zsolti

Sziasztok!

Elolvasva többször a dolgokat nem olyan nagy buli ez. 10 másodperces számlázás? :roll:

kedd ápr. 12, 2005 18:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
CineDOG írta:
DJSMS!
Zsolti

kedd ápr. 12, 2005 15:49
ezüst tag

Hozzászólás 
Tudok valahogy régi előfizetésről kedvezményes csomagra váltani??
A problémám a következő: van egy Rock'n'Roll fix opciós előfizetésem, októberben volt két éve, hogy lejárt a 2 éves hűségem, ekkor felajánlották a készülékvásárlást, illetve 50%-os előfizetési díjat, de egyelőre nem éltem vele, vártam. Van az előfizetésemhez két duett kártya (2 éves és 1,5 éves), és van 1 GPRS Internet előfizetésem is. Tagja vagyok a Magyar Orvosi Kamarának, a kamara tagjainak kedvezményes előfizetési ajánlatot tett a Voda (2250 Ft teljesen lebeszélhető havidíj, br. 18.75 Ft percdij hálózaton belül mindenkor, 37.5 más hálózatra csúcsidőben, 18.75 Ft csúcsidőn kívül, 20 ingyen SMS, számlázási egység 30 másodperc). Erre a csomagra szeretnék váltani, de az ügyfélszolgálat azt írta kérdésemre, hogy: "a publikus tarifacsomagról a Magyar Orvosi Kamara kedvezményes tarifacsomagjára átváltani nem lehetséges, a kedvezményes tarifacsomagot új előfizetés vásárlásával érvényesítheti. Szíves megértését köszönjük!"
Kérdésem: van-e valamiféle manőver, amivel úgy lehetséges váltani, hogy megmaradjon a 2 duett kártya előfizetésem (tehát ne legyek fél évig Duett kártya nélkül), meg még az is jó lenne, ha a számom is maradhatna! Segítsetek!!! :)

kedd ápr. 12, 2005 15:45
a fórum lelke

Hozzászólás 
DJSMS!
Zsolti

kedd ápr. 12, 2005 14:54
gyémánt tag

Hozzászólás 
Megkeresett minket voda és a következő ajánlatot tette 60 előfizura:
Szolgáltatások
Nettó díjak, 2 éves szerződés esetén
Belépési díj 0 Ft
Havidíj 800 Ft, amely 100%-ban lebeszélhető
Percdíjak
Hívás vagy átirányítás minden időszakban* 19 Ft
Profi hangposta 9,60 Ft
SMS/darab 15 Ft
Zárt Felhasználói Csoport** (opcionális)
Havidíj 400 Ft
Csoporton (egy ügyfélszámon) belüli hívás 6 Ft
SMS/darab 5 Ft
Wireless Office csoporton belüli hívások** (opcionális)
Havidíj 1 900 Ft, amely 100%-ban lebeszélhető
Csoporton (egy ügyfélszámon) belüli hívás 0 Ft
SMS/darab 5 Ft
Választott, vezetékes körzet hívása - 1 választható*** (opcionális)
Havidíj 400 Ft
Hívás minden időszakban 8 Ft
Kiegészítő szolgáltatások
Profi hangposta Ingyenes
Profi hang- és faxposta Ingyenes (külön kérésre)
Konferenciahívás Ingyenes (külön kérésre)
Híváskorlátozás Ingyenes (külön kérésre)
Részletes számla Ingyenes (külön kérésre)

*Bármely belföldi vezetékes vagy mobilszolgáltató hálózatába irányuló, nem emelt díjas hívások.
** A Wireless Office és a Zárt Felhasználói Csoport szolgáltatások együtt nem vehetők igénybe.
***Az egy ügyfélszámhoz tartozó előfizetések összességére vehető igénybe.
A számlázás 10 másodperc alapú.

emellett akciósan kapnánk a készülékeket is

kedd ápr. 12, 2005 14:07
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 4610 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 93  Következő