Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. nov. 06, 2024 14:28

Hozzászólás a témához  [ 1986 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 40  Következő
Vodafone dicsérő 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
http://www.gsmport.hu/?r=2428

http://www.vodafone.hu/vodafone/sajtoko ... 518_2.html

Hívásátirányítás az előre fizető Vodafone ügyfelek részére is

A Hívásátirányítás szolgáltatás aktiválása valamennyi előre fizető (pre-paid) Vodafone-os ügyfél számára folyamatosan történik, a
2005. május 18. és június 1. közötti időszakban

A Hívásátirányítás szolgáltatás lehetőséget ad arra, hogy a bejövő hívásokat tetszőleges* telefonszámra irányítsuk át. A hívásokat át lehet irányítani feltétel nélkül, illetve olyan esetekben, amikor a telefon foglalt vagy kicseng, de nem vesszük fel vagy ha nem elérhető (ki van kapcsolva, szolgáltatással nem lefedett területen tartózkodunk).

A Vodafone a Hívásátirányítás szolgáltatást automatikusan biztosítja.

A legtöbb mobiltelefon kezelni tudja a hívásátirányítás beállítását a készülék menürendszere segítségével. Az alábbi négy átirányítási kód segítségével szintén megtehetjük ugyanezt. Lehetőség van arra is, hogy egyszerre több átirányítást kezdeményezzünk, sőt, minden egyes esetben különböző lehet az átirányítási hívószám. Amennyiben több átirányítást állítottunk be egyszerre, és mindegyiket egy időben kívánjuk törölni, ezt az "Összes átirányítás törlése" kóddal tehetjük meg.

A Hívásátirányítás indítása:
**átirányítás kód*átirányítási telefonszám#

ÁTIRÁNYÍTÁSi KÓDOK
21 minden hívást azonnal
67 ha a telefonod foglalt
61 ha nem veszed fel a telefonodat
62 ha nem vagy elérhető

A Hívásátirányítás valamelyik esetének törlése ## átirányítási kód #
Az összes átirányítás törlése
## 002 #

A Hívásátirányítás beállítások ellenőrzése *# átirányítási kód #

Példa a hívásátirányítás használatára:
Ha nem tudjuk a telefonhívásokat fogadni és azt szeretnénk, hogy minden hívásunkat a Hangposta fogadja, irányítsuk át az összes hívást a +36 70 9090 999 számra. Ez kódszámokkal a következőképpen történik: **21*+36709090999# és nyomd meg a (hívásindítás) gombot. Ilyen esetben, ha bekapcsolva van a telefon az SMS-ek és MMS-ek megérkeznek a telefonra és zavartalanul használhatjuk a GPRS szolgáltatást is, a bejövő hívásokról pedig gondoskodik a Hangposta.

Ha éppen használjuk a Hangposta szolgáltatást, de például nem elérhető esetre más számra átirányítottuk hívásainkat, akkor azokat ilyen esetben nem a Hangposta fogadja. Amint töröljük a Hívásátirányítást, hívásaink újra a Hangpostafiókba futnak majd be.

*Kivételt képeznek a Vodafone hálózatából nem hívható telefonszámok, a rövid hívószámok és az emeltdíjas telefonszámok, valamint a +0-val (Hang a hálón szolgáltatás igénybevételével) kezdeményezett nemzetközi hívások.

csüt. máj. 19, 2005 11:17
Profil Privát üzenet küldése ICQ
a fórum lelke

Hozzászólás 
toky11 írta:
Eddigi tapasztalataim szerint a részletes számla nem különbözik sehol, minden hívás rendesen részletes, tételes, tól-ig adatokat tartalma, ebben még a matávéval is megegyeznek.

De én alapbol azt kapom. 0ft-ért. Vagy már a t is igy számláz?[/quote]

De igen! A pannon "csoportosítja" a részletest, ettől aztán áttekinthetetlen lesz az egész!

kedd máj. 03, 2005 12:53
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Eddigi tapasztalataim szerint a részletes számla nem különbözik sehol, minden hívás rendesen részletes, tételes, tól-ig adatokat tartalma, ebben még a matávéval is megegyeznek.[/quote]

De én alapbol azt kapom. 0ft-ért. Vagy már a t is igy számláz?

kedd máj. 03, 2005 0:07
Profil Privát üzenet küldése
Moderátor

Hozzászólás 
toky11 írta:
Macika!
En mult szamlazasi idoszak 14 rendeltem meg a gprswap szolgaltatast es ugy jott a szamlazas hogy 14-19 ig es 19-19-ig. Mondjuk en az elore fizeto szamlas elofizeto vagyok.

De a t nel ha pl 13.-an rendelem meg a hivoszamkijelzest akkor 200ft es nincs tortho csak az elofizetesnel dijanal.

Meg amit irtam, hogy mennyire furcsa, de nagyon pozitiv a "szamlazasuk" a t hez viszonyitva. ott nincs ennyire reszletes szamla (nap,hivas kezdeti idoponja,kit hivtam 3 szamjegy,meddig beszeltem,mennyibe kerult) csak omlesztett.
Vagy tevedek? 10 evig t es elodjenel voltam elofizeto.
Sose tudtam felfogni, miért szednek egyes összegeket egy számlázási időszakon belül több darabba. Ezt csinálja a Pannon is, az okát nem tudom. De mivel az összeg mindig stimmel így nem érdekel a dolog.

A T-nél a hívószámkijelzés fizetőssége a cég szégyene. Erről többet nem is akarok beszélni.

Eddigi tapasztalataim szerint a részletes számla nem különbözik sehol, minden hívás rendesen részletes, tételes, tól-ig adatokat tartalma, ebben még a matávéval is megegyeznek.

vas. máj. 01, 2005 2:29
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
SmOg írta:
Macika írta:
Nem, a GPRS WAP havidíját előre vonják le, az mindenképpen teljes hónapot jelent
Tegyük fel előfizetek a gprs warpra. (kátyás) akkor aznap amikor aktivaltam ra egy honapra ujra 375ft (ha 1 megan belul maradok) vonnak le.
Kérdés: előtte smsben szolnak hogy levontunk x összeget az egyenlegéről uram? Mert igy tudom, hogy mikor kell lenullázni a GPRS számlálót, és pontosan tudom követni, hogy hol is tartok éppen...
toky11-nél előfizetésről volt szó, nem kártyásról.
Ha jól tudom, kártyásnál máshogyan van. Tavaly nyár végén páran megkerestük a Voda "kis"vezetőségét, ha igaz, még akkor módosították is az ÁSZF-et ez ügyben.
Azt hiszem azonban, hogy nem volt ilyenről szó benne korábban sem. Kaptál 1 db üzenetet, amikor aktiválták és onnantól minden hónapban az azonos naptári napon tudnod kell, hogy levonták az összeget.
Macika!
En mult szamlazasi idoszak 14 rendeltem meg a gprswap szolgaltatast es ugy jott a szamlazas hogy 14-19 ig es 19-19-ig. Mondjuk en az elore fizeto szamlas elofizeto vagyok.

De a t nel ha pl 13.-an rendelem meg a hivoszamkijelzest akkor 200ft es nincs tortho csak az elofizetesnel dijanal.

Meg amit irtam, hogy mennyire furcsa, de nagyon pozitiv a "szamlazasuk" a t hez viszonyitva. ott nincs ennyire reszletes szamla (nap,hivas kezdeti idoponja,kit hivtam 3 szamjegy,meddig beszeltem,mennyibe kerult) csak omlesztett.
Vagy tevedek? 10 evig t es elodjenel voltam elofizeto.

szomb. ápr. 30, 2005 23:28
Moderátor

Hozzászólás 
SmOg írta:
Macika írta:
Nem, a GPRS WAP havidíját előre vonják le, az mindenképpen teljes hónapot jelent
Tegyük fel előfizetek a gprs warpra. (kátyás) akkor aznap amikor aktivaltam ra egy honapra ujra 375ft (ha 1 megan belul maradok) vonnak le.
Kérdés: előtte smsben szolnak hogy levontunk x összeget az egyenlegéről uram? Mert igy tudom, hogy mikor kell lenullázni a GPRS számlálót, és pontosan tudom követni, hogy hol is tartok éppen...
toky11-nél előfizetésről volt szó, nem kártyásról.
Ha jól tudom, kártyásnál máshogyan van. Tavaly nyár végén páran megkerestük a Voda "kis"vezetőségét, ha igaz, még akkor módosították is az ÁSZF-et ez ügyben.
Azt hiszem azonban, hogy nem volt ilyenről szó benne korábban sem. Kaptál 1 db üzenetet, amikor aktiválták és onnantól minden hónapban az azonos naptári napon tudnod kell, hogy levonták az összeget.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Macika vas. máj. 01, 2005 2:31-kor.

szomb. ápr. 30, 2005 12:43
a fórum lelke

Hozzászólás 
VFHU írta:
vizsla1 írta:
CineDOG írta:
HA üfsz, vagy netrendelõ a lemondás helye, nekem meg volt a 8 nap.
Korminál meg meg is van.
Pontosan. A droid még külön tájékoztat is, hogy csak 5 nap múlva töröljük (ha a 3. napon hívtad).
"droid" szerintem azért túlzás ez a kifejezés, még ha nem negatív értelemben vesszük is. Ugyanolyan emberek mint mi.
azért van egy-két droid. Pl. tjp.

szomb. ápr. 30, 2005 12:31
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:

szomb. ápr. 30, 2005 10:56
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
CineDOG írta:
HA üfsz, vagy netrendelő a lemondás helye, nekem meg volt a 8 nap.
Korminál meg meg is van.

Pontosan. A droid még külön tájékoztat is, hogy csak 5 nap múlva töröljük (ha a 3. napon hívtad).

"droid" szerintem azért túlzás ez a kifejezés, még ha nem negatív értelemben vesszük is. Ugyanolyan emberek mint mi.

pén. ápr. 29, 2005 19:29
a fórum lelke

Hozzászólás 
sms-ben a legegyszerűbb, leggyorsabb, lemondani/megrendelni a wapot/netet.

csüt. ápr. 28, 2005 6:20
Profil Privát üzenet küldése Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Korminál meg meg is van.

csüt. ápr. 28, 2005 6:18
a fórum lelke

Hozzászólás 
Korminál meg meg is van.

csüt. ápr. 28, 2005 6:16
a fórum lelke

Hozzászólás 
toky11 írta:
Macika írta:
...

Köszönöm a felvilágosítást

Annyival egészíteném ki, hogy amit Macika írt, az van elméletben, s ott is csak GPRS NET esetén. Ami pedig a gyakorlat: annyi napot számláznak ki, amennyit használod. Tehát ha egyik nap elküldöd a NET szót a 1270-re, 3 napra rá, hogy XNET, akkor 3 napot fizettetnek ki Veled. Kivéve, ha megrendelés napja az új ciklus első napja. Akkor már kiszámlázzák a teljes hónapot, s ha Te csak 3 napig használtad, a következő számlán írják jóvá a 27 nap árát.
GPRS WAP-nál detto.

csüt. ápr. 28, 2005 6:13
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Mert akkor tudnád, hogy GPRS Net-nél a legkisebb számlázási egység a 8 nap. Tehát a legkisebb GPRS-fizetési összeg a 3125/30*8 Ft

Nekem mindig annyit számláznak, ahány napra megrendeltem, nem pedig legalább 8 napot.
Tehát ha megrendeltem, használtam, és még aznap lemondtam, az a számlán 3125/30 Ft.

csüt. ápr. 28, 2005 6:12
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
toky11 írta:
Tételes számalkivonatot kaptam nap idő és beszélt percek. És egyezik a telefonom naplójával.
És ez miért különleges? Gondolod, hogy manapság bármelyik szolgáltató meg merné kockáztatni, hogy valótlan tételeket számláz le Neked? Ugyan.
toky11 írta:
voda gprs topikba kellene irnom (elötte el is kellene olvasnom) de meg szeretném azt kérdezni,hogy ha 3 napra megrendelem gprs internetet akkor csak 3 napot fognak kiszámlázni a hónapból tehát 3125/30nap*3?
Igen, el kéne olvasnod. Mert akkor tudnád, hogy GPRS Net-nél a legkisebb számlázási egység a 8 nap. Tehát a legkisebb GPRS-fizetési összeg a 3125/30*8 Ft
toky11 írta:
igy van a gprs wapnál is?
toky11 írta:
Ha igy akkor nagyon tetszik.
Ha nem így van, akkor is tetszhet, mert más szolgáltatónál ez nincs még ennyire sem kedvezményesen.

Köszönöm a felvilágosítást

csüt. ápr. 28, 2005 4:16
Moderátor

Hozzászólás 
toky11 írta:
Tételes számalkivonatot kaptam nap idő és beszélt percek. És egyezik a telefonom naplójával.
És ez miért különleges? Gondolod, hogy manapság bármelyik szolgáltató meg merné kockáztatni, hogy valótlan tételeket számláz le Neked? Ugyan.
toky11 írta:
voda gprs topikba kellene irnom (elötte el is kellene olvasnom) de meg szeretném azt kérdezni,hogy ha 3 napra megrendelem gprs internetet akkor csak 3 napot fognak kiszámlázni a hónapból tehát 3125/30nap*3?
Igen, el kéne olvasnod. Mert akkor tudnád, hogy GPRS Net-nél a legkisebb számlázási egység a 8 nap. Tehát a legkisebb GPRS-fizetési összeg a 3125/30*8 Ft
toky11 írta:
toky11 írta:
Ha nem így van, akkor is tetszhet, mert más szolgáltatónál ez nincs még ennyire sem kedvezményesen.

csüt. ápr. 28, 2005 0:38
arany tag

Hozzászólás 
Múlt hónapban kötöttem a vodafone-nal szerződést.
Most jött meg az első számlám és nagyon korrektnak tartom.
Mivel én csak előfizetést vásároltam igy 12*1000ft kedvezményt kapok amit már az első számlánál le is vonták.
6600 telom van igy legalább tudom, hogy jól van elszámolva és semmi több.

csüt. ápr. 28, 2005 0:23
a fórum lelke

Hozzászólás 
spf írta:
Nyamm, nyamm, hát a Vodának is sikerült eladni az AmDocs-ot, hahaha :) Kevés olyan **** rendszert láttam, mint az, bár lehet az integrátorok is benne voltak a dologban.

akkor most ejtsünk néhány jó szót a SAP rendszerről is! :D

vas. ápr. 24, 2005 16:33
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
KOCsi írta:
krisztianxxx írta:
Nos utánaneztem, Amdocs a cég neve.
Itt a honlapja: www.amdocs.com
Itt meg a partnerei: http://www.amdocs.com/customers.asp
NEm semmi cégek vannak a listán..., reméljük tényleg jobb lesz...! :roll:

A Pannon GSM is ezt a rendszert használja (rajta van a listán)!

Nyamm, nyamm, hát a Vodának is sikerült eladni az AmDocs-ot, hahaha :) Kevés olyan **** rendszert láttam, mint az, bár lehet az integrátorok is benne voltak a dologban. Két helyen jött velem szembe: az első helyen nem vettük meg hála az égnek, a másodikon viszont igen, hát azóta is vidám perceket okoz a vele foglalkozóknak. A Pannon egyébként már rég leváltotta más rendszerekkel, max 1-2 részét használják.

Nekem meg lassan rövid 30 napos Vodafone ügyfélkeédsem véget ér, ma este 30 MMS-ből 1-et sikerült célbajuttatni. Hiába, nem hallgattam a hangokra, akik megmondták: **** ez fiam, nem mobilszolgáltató :o)

pén. ápr. 22, 2005 21:50
arany tag

Hozzászólás 
krisztianxxx írta:

A Pannon GSM is ezt a rendszert használja (rajta van a listán)!

szomb. ápr. 16, 2005 9:00
arany tag

Hozzászólás 

szomb. ápr. 16, 2005 7:32
a fórum lelke

Hozzászólás 
-guru- írta:
Ha most poénkodni akarnék, azt mondanám:írj Pestre, kapsz csomagot.

Ne rám haragudj, ez a változás, ezt tudattam.

Nem is Rád haragszom :-). Hanem arra a fejetlenségre, ahol olyan szívesen rendet raknék. De hát Én nem vagyok Győzike felesége, hogy bármire is csak úgy felkérjenek :-).

pén. ápr. 15, 2005 20:47
Moderátor

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
-guru- írta:
Változás: az 1212 nem kék szám, hanem vezetékes (matáv) szám hívásdíjával számlázódik.
Az április 2-ától érvényes ÁSZF-ben még nem is szerepel az 1212.
Az Általad írtak viszont egyoldalú módosításnak minősülnek, amit viszont 30 nappal korábban be kellett volna jelenteni, hisz többnyire a kék szám olcsóbb, mint a sima vezetékes hívása.

Ha most poénkodni akarnék, azt mondanám:írj Pestre, kapsz csomagot.

Ne rám haragudj, ez a változás, ezt tudattam.

pén. ápr. 15, 2005 20:38
a fórum lelke

Hozzászólás 
-guru- írta:
Változás: az 1212 nem kék szám, hanem vezetékes (matáv) szám hívásdíjával számlázódik.
Az április 2-ától érvényes ÁSZF-ben még nem is szerepel az 1212.
Az Általad írtak viszont egyoldalú módosításnak minősülnek, amit viszont 30 nappal korábban be kellett volna jelenteni, hisz többnyire a kék szám olcsóbb, mint a sima vezetékes hívása.

pén. ápr. 15, 2005 20:29
arany tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Kb 9-19:00 között lesz fent az éjfélig forgalmazott adatmennyiség.
Semmilyen hivatkozási alapot nem jelent náluk a 1751, a Connect Me és a telefon, meg a különféle adatforgalmat mérő programok. Ergo amit mérnek, ahhoz egy szavad nem lehet, és a 1751 csak tájékoztató jellegű, ami még ráadásul pénzbe is kerül, s kb. 34-58 óránként frissül.

Amikor megkapod majd az SMS-t, hogy átlépted a 1,5 megát, az nem azt jelenti, hogy az SMS-ben lévő utolsó frissítési időpontnál a forgalmad épp 1,5 megánál jár. Az jelentheti azt is, hogy már átlépted akár a 4 megát is! Így ha jön egy ilyen SMS, akkor érdemes felhívni a 1751-et, vagy elküldeni a wap/net szót a 1751-re, s megtudni a tegnap(előtt) éjfélig feldolgozott forgalmat.

Köszönöm.
Nem vagyok fent olyan sokat és ha elküldik a 1,5megás figyelmeztetést akkor még 5 nap alatt sem fogok 500kb elhasználni!
Kösz a segítséget.

pén. ápr. 15, 2005 20:27
a fórum lelke

Hozzászólás 
Kb 9-19:00 között lesz fent az éjfélig forgalmazott adatmennyiség.
Semmilyen hivatkozási alapot nem jelent náluk a 1751, a Connect Me és a telefon, meg a különféle adatforgalmat mérő programok. Ergo amit mérnek, ahhoz egy szavad nem lehet, és a 1751 csak tájékoztató jellegű, ami még ráadásul pénzbe is kerül, s kb. 34-58 óránként frissül.

Amikor megkapod majd az SMS-t, hogy átlépted a 1,5 megát, az nem azt jelenti, hogy az SMS-ben lévő utolsó frissítési időpontnál a forgalmad épp 1,5 megánál jár. Az jelentheti azt is, hogy már átlépted akár a 4 megát is! Így ha jön egy ilyen SMS, akkor érdemes felhívni a 1751-et, vagy elküldeni a wap/net szót a 1751-re, s megtudni a tegnap(előtt) éjfélig feldolgozott forgalmat.

pén. ápr. 15, 2005 20:23
Moderátor

Hozzászólás 
kerelyfe írta:
vizsla1 írta:
azzal, ha vegigolvasom, nem biztos, hogy eszreveszem a korabbi ASZF-hez kepesti különbseget.

Sajnos tudom. :(

pén. ápr. 15, 2005 20:15
arany tag

Hozzászólás 
Akkor kapok majd ama-t ha már átléptem , vagy ha közel járok és figyelmeztető sms.
Akkor kimenő+bejövö= forgalom!
Majd teszetelem mert holnap lekérem a számlainfot és akkor majd pontosan össze tudom hasonlítani a teló álltal irt forgalmi értékkel!

pén. ápr. 15, 2005 19:44
gyémánt tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
azzal, ha vegigolvasom, nem biztos, hogy eszreveszem a korabbi ASZF-hez kepesti különbseget.

Sajnos tudom. :(

pén. ápr. 15, 2005 19:29
a fórum lelke

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Lassú a voda mérési rendszere.

És ez fogyasztóvédelmi aggályokat kelt...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vizsla pén. ápr. 15, 2005 20:26-kor.

pén. ápr. 15, 2005 19:21
a fórum lelke

Hozzászólás 
Semmi gond nem volt az eddigi szamlakeppel. Nyaron amugyis fejlesztettek vmit. A GPRS gyors frissitesere, online-szamlainfos rendszerre, s a havi pontos GPRS-forgalom szamlan törtenö megjelenitesere van szükseg. Meg persze egy-ket ügyfelszolgalati csoportvezetö lecserelesere :). Kerelyfe: azzal, ha vegigolvasom, nem biztos, hogy eszreveszem a korabbi ASZF-hez kepesti különbseget.

pén. ápr. 15, 2005 19:20
a fórum lelke

Hozzászólás 
toky11 írta:
kerelyfe írta:
toky11 írta:
Mennyire pontosak a telefonok adatforgalom mérői?

10 percet voltam fent a wap-on (kép letiltás) videot nem néztem, 700kb összforgalom.
Ja és elötte 0 kb nulláztam a számlálot!
Érdekes..

A Nokia 6600 számlálója elég megbízhatatlan.

És nem kapok valami infot hogy átléptem 2mega felett? Vagy hogy közel járok hozzá?

Majd kapsz. Lassú a voda mérési rendszere.

pén. ápr. 15, 2005 19:14
a fórum lelke

Hozzászólás 
Na ettől a jóhírtől még nem ájultam be. :twisted:

pén. ápr. 15, 2005 19:13
arany tag

Hozzászólás 
kerelyfe írta:
toky11 írta:

10 percet voltam fent a wap-on (kép letiltás) videot nem néztem, 700kb összforgalom.
Érdekes..

És nem kapok valami infot hogy átléptem 2mega felett? Vagy hogy közel járok hozzá?

pén. ápr. 15, 2005 19:13
arany tag

Hozzászólás 
Nos jo hirem van.Max majus eleje-kozepéig bezárólag lecseréli számlázási rendszerét a Voda. Akitől csoportos beszedéssel szedik be a tel.szamlat, az tapasztalhatta,hogy e honap 6.-án vonták le a pénzt a számlájárol-oka,hogy a banki visszajelzés még a jelenlegi rendszer üzemelése alatt érkezzen meg nekik.Allitolag attekinthetőbb lesz a számlakép,de konkrétumokat nem tudtak nagyon mondani. Amugy valami Amdock nevu progi-angol-szász fejlesztés, de semmi infót nem találtam a neten a progirol.Valaki ismeri netán?Vagy csak a nevében irtam el valamit??

pén. ápr. 15, 2005 19:05
gyémánt tag

Hozzászólás 
toky11 írta:

Érdekes..

pén. ápr. 15, 2005 18:55
arany tag

Hozzászólás 

Érdekes..

pén. ápr. 15, 2005 18:28
gyémánt tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Nu, szidni vagy dícsérni lehet őket az április 14-től érvényes ÁSZF miatt? Vagy a többség számára lényegtelen módosítás történt :)?

Nincs kedved végigolvasni? :twisted: :mrgreen:

pén. ápr. 15, 2005 18:21
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ha nem egyoldalu szerzödesmodositas törtenik, es a valtozas nem erinti a meglevö szolgaltatasokat, akkor nem kell elöre, 30 nappal korabban bejelenteni. Ezert sem jelenik meg soha 30 nappal korabban, ha uj tarifacsomag lesz. Most azt csicseregtek a madarak, hogy annyi valtozas volt, hogy a hivhato szamok listaja kiegeszült az 1212-re vonatkozo informaciokkal. Ergo semmi olyan, ami minket erdekelne :(.

pén. ápr. 15, 2005 18:05
a fórum lelke

Hozzászólás 
A teljes forgalmat.

pén. ápr. 15, 2005 18:03
arany tag

Hozzászólás 
Még egy kérdésem lenne!
Ne nézzetek HÜ.....k de nem tudom!
GPRS nál csak fogadott forgalmat számlázzák vagy a feltoltottet is?

pén. ápr. 15, 2005 18:00
arany tag

Hozzászólás 
milyen válltozás történt április14.-én?

pén. ápr. 15, 2005 17:03
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nu, szidni vagy dícsérni lehet őket az április 14-től érvényes ÁSZF miatt? Vagy a többség számára lényegtelen módosítás történt :)?

pén. ápr. 15, 2005 15:53
arany tag

Hozzászólás 
Köszi a segítséget,nem voltam tisztában a számlázási dolgokban!
T-nél naptári hó van és tört hót is kiszámláznak.

pén. ápr. 15, 2005 14:43
gyémánt tag

Hozzászólás 
toky11 írta:
kerelyfe írta:
toky11 írta:
Sot,es meg azt is mondta a kiscsaj ,hogy az elso szamlaval 2 ho elofizetes fog jonni.
Lehet hogy o adta rosszul elo a dolgokat?

Hadd pontosítsak:
ez első megkezdett hónap (nem teljes) és a következő hónap, hiszen előfizetésről van szó. :wink:

A vodanal azt mondtak hogy nem naptari honap szerint szamlaznak hanem pl en esetemben aprilis 13-maj 13-ig.

Akkor most a kiscsaj tudja rosszul vagy mi van?

Igen, de ha vki 8-án köti a szerződést, akkor neki kiszámláznak egy tört hónapot időarányosan. 8-13-ig és után a következőt 14-13-ig.
Így jön ki a "két" hónap. Érted?

pén. ápr. 15, 2005 14:20
arany tag

Hozzászólás 
kerelyfe írta:
toky11 írta:
Sot,es meg azt is mondta a kiscsaj ,hogy az elso szamlaval 2 ho elofizetes fog jonni.

Hadd pontosítsak:
ez első megkezdett hónap (nem teljes) és a következő hónap, hiszen előfizetésről van szó. :wink:

A vodanal azt mondtak hogy nem naptari honap szerint szamlaznak hanem pl en esetemben aprilis 13-maj 13-ig.

Akkor most a kiscsaj tudja rosszul vagy mi van?

pén. ápr. 15, 2005 13:57
gyémánt tag

Hozzászólás 
toky11 írta:

Hadd pontosítsak:

pén. ápr. 15, 2005 13:20
arany tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
vizsla1 írta:
Ismerem. Én arra kérdeztem rá, miért csak 3 hónap múlva kezdik el az 1000 Ft jóváírását? Erről nem szól a Részvételi Feltételek. Vagy rég update-oltam magam :oops: .
Trabi :wink: ?

Nincs 3 hónap.
Már az első hónaptól jár a kedvezmény...

pén. ápr. 15, 2005 13:00
a fórum lelke

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Ismerem. Én arra kérdeztem rá, miért csak 3 hónap múlva kezdik el az 1000 Ft jóváírását? Erről nem szól a Részvételi Feltételek. Vagy rég update-oltam magam :oops: .
Trabi :wink: ?

Nincs 3 hónap.
Már az első hónaptól jár a kedvezmény...

csüt. ápr. 14, 2005 21:35
a fórum lelke

Hozzászólás 
toky11 írta:
A kedvezményre akkor vagy jogosult ha az első 3hónpban renszeresen fizetsz akkor él ez az opcio.
Ha nem válik be akkor otthagyom öket.
De eddig csak jó benyomásom van róluk. És egy kicsit más a hang.

Ez a RnR MAX és Szuper ügyféltoborzós kedvezménye.
Ami a voda 90-600-ra vonatkozik:

Reszveteli_SIMON_promocio_05_02_15.pdf írta:
2. Az Előfizető az akcióban kötött előfizetésre, az Előfizetői Szerződés aláírásától számított 12 hónapon át havi bruttó 1.000 - Ft (azaz Egyezer forint) díjkedvezményt kap havi számlájából utólagos jóváírás útján feltéve, hogy az akcióban részt vevő megfelel valamennyi, az Akcióban kiírt feltételnek és a Vodafone Általános Szerzôdési F eltételeknek. A díjkedvezmény elérhető maximális összege 12 hónapra összesen bruttó 12.000 forint.

csüt. ápr. 14, 2005 20:55
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 1986 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 40  Következő