|
Szerző |
Üzenet |
sanyi1979
ezüst tag
|
Ha jól tudom, csak Vodafone Live menüs telefonon jelenik meg a Live, nem Live telefonnal csak a voda wap oldalát tudod nézni.
|
kedd aug. 02, 2005 21:09 |
|
|
szapora
arany tag
|
|
kedd aug. 02, 2005 20:28 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
thiby írta: Igen, én is a bónuszra kaptam
Van 3 Bónuszom, ebből a legfrissebbre - ami megkötéskor nem is Bónusz volt - jött az SMS. Aztán egy másikrameg az jött, hogy rendszerfejlesztés miatt késik a júliusi számla is. De hogy mikorra jön meg, meddig kell befizetni, s mennyit, arról továbbra sincs semmi hír. Ellentétben a májusi számhordozásért 28-án jóváírták a 10.000-et, amiről SMS-t kaptam.
|
kedd aug. 02, 2005 18:33 |
|
|
thiby
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 418 Tartózkodási hely: Budapest
|
Igen, én is a bónuszra kaptam
Egyébként teljesen korlátlan, megkérdeztem tőlük.
|
kedd aug. 02, 2005 12:52 |
|
|
grafikus
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 649 Tartózkodási hely: Veszprém
|
Nekem is küldetek a hordozott Bónuszra, csak vigyázni kell nehogy 30 nap múlva automatikusan aktiválják mert nem mondtad le.
|
kedd aug. 02, 2005 12:44 |
|
|
szapora
arany tag
|
|
kedd aug. 02, 2005 8:22 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
En tegnap kaptam ilyet. Csak azt nem ertem, hogy ez alapjan akkor a forgalmi keretbe nem szamit majd bele a live!-os toltogetes? Az jo lenne... Mas: nem tudom volt-e szo tegnap arrol, hogy 2 uj opcio van a Selecthez: SMS 30 havi 375-ert, es Halon beluli minden hivas havi 675-ert 60 Ft (s mint tudjuk: miota itt a voda, a rendszer a hivasokat 60 perc utan bontja).
|
kedd aug. 02, 2005 8:12 |
|
|
mz
írásjog megvonva
Csatlakozott: szer. júl. 06, 2005 8:06 Hozzászólások: 2248 Tartózkodási hely: Medve, Mákoska és Sy mentes övezet
|
thiby írta: Ma reggelt ezt az üzit kaptam a Vodafone-tól:
"Örömmel értesítünk, hogy mostantól 1 hónapon keresztül díjmentesen szörfözhetsz a vodafone live!-on GPRS WAP szolgáltatásunk segítségével. Próbáld ki! Vodafone"
Más is kapott ilyet?
Nagyon nem mehet a Live, ha már ezzel próbálkoznak rávenni az embereket, hogy nézzék meg az oldalt és költsenek egy kicsit.
Két kézen meg tudom számolni, hogy az elmúlt 1 évben hányszor néztem meg a voda WAP oldalát, inkább nézen a T-Zones-t. Ott legalább van értelmes tartalom és nem kell minden sz*rért fizetni, mint a vodánál.
|
kedd aug. 02, 2005 8:07 |
|
|
thiby
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 418 Tartózkodási hely: Budapest
|
Ma reggelt ezt az üzit kaptam a Vodafone-tól:
"Örömmel értesítünk, hogy mostantól 1 hónapon keresztül díjmentesen szörfözhetsz a vodafone live!-on GPRS WAP szolgáltatásunk segítségével. Próbáld ki! Vodafone"
Más is kapott ilyet?
|
kedd aug. 02, 2005 7:52 |
|
|
SmOg
arany tag
|
skynet írta: 2 SM jött ma a Vodafone-tól:
Tisztelt Ügyfelünk! Örömmel tájékoztatjuk, hogy a 2005.06.06 - 07.18 17:30 közötti GPRS adatforgalmak beterhelésétől eltekintünk! Tisztelettel: Vodafone
"Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy a 171-en ismét lekérheti GPRS adatforgalmát, ahol a 07.18-a 17:30 utáni adatokról értesülhet. Üdvözlettel:Vodafone"
Én is dettó ugyanezt kaptam. Akkor amit eddig wapoltam azt nem szamoljak fel? Valami törlődhetett a rendszerből?
|
csüt. júl. 21, 2005 20:26 |
|
|
Tejberizsa
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 248 Tartózkodási hely: Bíkíscsábá
|
Szerintetek a rendszerfejlesztés miatt elképzelhető, hogy nem számlázódtak le a hívásaim! Az sms opcióm stimmel, csak a hívásaim nem.
|
szer. júl. 06, 2005 10:09 |
|
|
Sverige
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 616 Tartózkodási hely: Budapest
|
Silver írta: Igen, erről tudtam, nade miért mondta a néni, hogy ilyet egyáltalán nem lehet?
Gondolom nem figyelt oda rendesen a Vodás oktatáson (már ha van ilyen...) amikor felvették.
OFF: Pl. múltkor az OTP-nél nem tudott az ügyintéző egy olyan változásról, ami állítólag fél éve lépett életbe...
|
szer. júl. 06, 2005 8:48 |
|
|
Vendég
|
Sverige írta: Ne aggódj emiatt! Amióta zajlik náluk a rendszerfejlesztés (kb. 1 hónapja), elég megbízhatatlanul "működik" a számlainfó a Vodánál...
Igen, erről tudtam, nade miért mondta a néni, hogy ilyet egyáltalán nem lehet?
|
kedd júl. 05, 2005 20:01 |
|
|
Sverige
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 616 Tartózkodási hely: Budapest
|
Silver írta: Hát, nem tudom, mit mondjak: kipróbáltam és most nekem is megy Pedig becsszó, hogy tegnapelőtt nem működött...
Ne aggódj emiatt! Amióta zajlik náluk a rendszerfejlesztés (kb. 1 hónapja), elég megbízhatatlanul "működik" a számlainfó a Vodánál...
|
kedd júl. 05, 2005 19:50 |
|
|
Vendég
|
Sverige írta: Pedig nekem bemondja, illete ha küldök (bármilyen) sms-t a 1751-re, akkor a válaszban is benne van, hogy "nettó egyenleg: xx Ft, fennmaradt percek: yy".
Hát, nem tudom, mit mondjak: kipróbáltam és most nekem is megy Pedig becsszó, hogy tegnapelőtt nem működött...
|
kedd júl. 05, 2005 19:47 |
|
|
Sverige
platina tag
|
Silver írta: Érdekes, megpróbáltam és nem mondott semmit; felhívtam az ÜSZ-t és azt mondta a csaj, hogy jelenleg nincs ilyen lehetőség a Vodafone-nál... Most mi van?
Pedig nekem bemondja, illete ha küldök (bármilyen) sms-t a 1751-re, akkor a válaszban is benne van, hogy "nettó egyenleg: xx Ft, fennmaradt percek: yy".
|
kedd júl. 05, 2005 18:06 |
|
|
Vendég
|
Sverige írta: A Voda50-800 csomagoknál a 1751 azt is bemondja, hogy még hány lebeszélhető perced van!
Érdekes, megpróbáltam és nem mondott semmit; felhívtam az ÜSZ-t és azt mondta a csaj, hogy jelenleg nincs ilyen lehetőség a Vodafone-nál... Most mi van?
|
kedd júl. 05, 2005 17:46 |
|
|
Sverige
platina tag
|
Silver írta: pg írta: 1751-en az egyenleged bemondják. (Abból meg kiszámolod.) Ugye csak viccelsz?
A Voda50-800 csomagoknál a 1751 azt is bemondja, hogy még hány lebeszélhető perced van! (Csak a rendszerfejlesztés óta nekem állandóan hülyeségeket mond...)
|
kedd júl. 05, 2005 14:46 |
|
|
Vendég
|
pg írta: 1751-en az egyenleged bemondják. (Abból meg kiszámolod.)
Ugye csak viccelsz?
|
kedd júl. 05, 2005 14:43 |
|
|
Sverige
platina tag
|
thundermix írta: Nem akarok reklamot csinalni, de: Idézet: Új roaming díjszabás a Vodafone-tól
Itt a topic-ja:
http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?t=26323
|
kedd júl. 05, 2005 14:25 |
|
|
thundermix
ezüst tag
|
Nem akarok reklamot csinalni, de:
Idézet: Új roaming díjszabás a Vodafone-tól A felmérések szerint a külföldre utazók többsége megpróbálja minimálisra csökkenteni mobiltelefonálását vagy kikapcsolja telefonját, esetleg csak rövid hívásokat bonyolít. Bosszantó, ha nyaralásunk során azon kell töprengenünk, melyik hálózatot érdemes választani, és mennyibe kerül hazatelefonálni. A Vodafone, felismerve ezt a kellemetlenséget, új, hangszolgáltatásokra vonatkozó roaming díjcsomagot vezetett be, amely egyszerűbb árképzést, nagyobb biztonságot és kiszámíthatóságot kínál azon ügyfeleinek, akik külföldön veszik igénybe mobilszolgáltatásaikat. Egyedülálló módon - eltérően a szokásos perc alapú megközelítéstől -, olyan újfajta roaming díjszabást dolgoztak ki, amelynek használata során a Vodafone-ügyfelek a roaming során a hazai tarifáikkal megegyező áron telefonálhatnak, mindössze hívásindításkor a percdíjak mellett hívásonként egyszeri kapcsolási díjat szükséges fizetniük. Hívásfogadáskor viszont csak a kapcsolási díjat kell az ügyfélnek kifizetnie, ezért (szolgáltatótól függően) akár 20-60 perc hosszúságú hívást is fogadhat. A világ vezető mobilszolgáltatója folyamatosan figyelemmel kíséri ügyfeleik igényeit, azért az új díjszabás is ennek jegyében készült. A megkérdezettek elmondták, nem hisznek abban, hogy kontrollálni tudják költségeiket, és kétszer is meggondolják, hogy használják-e mobiltelefonjukat külföldön. Az új tarifa megteremti annak a lehetőségét, hogy a kontroll visszakerüljön az előfizető kezébe. Így könnyebben ellenőrizhetik a külföldi mobilhasználatuk költségeit és a mobiltelefon-számlán is egyértelműbben jelennek meg a roaming költségek, így hazaérkezvén a nyaralásból nem várható kellemetlen meglepetés a számlán. Az új roaming díjszabást a Vodafone vállalati előűzetői is igénybe vehetik, és roaming hívásaik a tarifacsomagnak megfelelő alap percdíjon számlázódnak. Az új roaming tarifát a Vodafone Magyarország előfizetői 2005. június 30-tól, díjmentes regisztrációt követően, az alábbi hálózatokon használhatják: Albánia (Vodafone), Belgium (Proximus), Egyesült Királyság (Vodafone), Franciaország (SFR), Görögország (Vodafone), Hollandia (Vodafone), Írország (Vodafone), Málta (Vodafone), Németország (Vodafone), Olaszország (Vodafone), Portugália (Vodafone), Spanyolország (Vodafone), Svájc (Swisscom), Svédország (Vodafone), Ausztrália (Vodafone), Új-Zéland (Vodafone), Japán (Vodafone). A Vodafone a jövőben is kitart azon célkitűzése mellett, hogy a legkiválóbb mobilszolgáltatásokat nyújtsa az ügyfeleinek, beleértve a roaming díjszabást is.(Világgazdaság, 2005. június 16., csütörtök, Mobil-váltó melléklet, 2. oldal)
|
kedd júl. 05, 2005 14:23 |
|
|
Tuttti
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 139 Tartózkodási hely: Itt is, ott is!
|
vizsla1 írta: ... A rendszerfejlesztés miatt mond 0 Ft-os egyenleget. És ha felhívod a 1270-et, ott az automata egyből közli, hogy rendszerfejlesztés miatt a számlák postázása késik, így a fizetési határfiő is ennek megfelelően módosul. Engem június 6-án zártak le, és még nem jött meg a számla, de 20-a környékén már jött az SMS, hogy 5-éig fizessem be, a 1270-en meg lekértem a végösszeget, ott meg azt mondták, hogy július 4-ig kell majd befizetni. Most itt állok számla nélkül.
Én is itt vagyok számla nélkül. Tegnap meg szeretem volna kérdezni az ÜF-öt, de "Minden munkatársunk foglalt! Az Ön hivása fontos nekünk. ... A várakozási idő több 8 perc. " Hat perc múlva ugyan ez a szöveg! Hát nem vártam ki. Az sms-ben küldött határidő 7-re változott, de számlát még mindig nem kaptam. Kiváncsi leszek hogy mi sül ki ebből! Azért júliusban 2 számlát fizetni nem semmi.
|
kedd júl. 05, 2005 6:59 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
pg írta: 1751-en az egyenleged bemondják. (Abból meg kiszámolod.)
És ha már itt járunk - tudom, hogy rendszerfejlesztés, hogyaza!%+"$Łł@&# - de nekem miért mond 0 Ft egyenleget?
Voda 50, június 5-én vettem. (Beszéltem vagy 60-70 percet, 19. óta is)
És miért írták, hogy a számlazárásom minden hónap 19-én lesz? Ez hogy jött ki nekik? És miért nem kaptam eddig számlát?
(Bocs, mert ez nem dicsérő.)
A 19-ei zárás az nem sok mindentől függ. Vagy 6-ai, vagy 13-ai, vagy 19-ei, vagy 25-ei lehetsz. Téged a 19-eibe soroltak.
A rendszerfejlesztés miatt mond 0 Ft-os egyenleget. És ha felhívod a 1270-et, ott az automata egyből közli, hogy rendszerfejlesztés miatt a számlák postázása késik, így a fizetési határfiő is ennek megfelelően módosul. Engem június 6-án zártak le, és még nem jött meg a számla, de 20-a környékén már jött az SMS, hogy 5-éig fizessem be, a 1270-en meg lekértem a végösszeget, ott meg azt mondták, hogy július 4-ig kell majd befizetni. Most itt állok számla nélkül.
|
hétf. júl. 04, 2005 22:33 |
|
|
pg
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 828 Tartózkodási hely: Szeged
|
1751-en az egyenleged bemondják. (Abból meg kiszámolod.)
És ha már itt járunk - tudom, hogy rendszerfejlesztés, hogyaza!%+"$Łł@&# - de nekem miért mond 0 Ft egyenleget?
Voda 50, június 5-én vettem. (Beszéltem vagy 60-70 percet, 19. óta is)
És miért írták, hogy a számlazárásom minden hónap 19-én lesz? Ez hogy jött ki nekik? És miért nem kaptam eddig számlát?
(Bocs, mert ez nem dicsérő.)
|
hétf. júl. 04, 2005 20:20 |
|
|
Vendég
|
Ne haragudjatok, lehet, hogy nagyon offtopic leszek. Szeretném megtudni, lehetséges-e a Vodafone 90 díjcsomag lebeszélhető perceinek hátralévő mennyiségét lekérdezni? A T-nél egyszerű volt, de a Vodafone-nál hirtelen nem találok ilyen lehetőséget.
Köszi
|
hétf. júl. 04, 2005 17:33 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
1.) Július 1-jétől prepaid esetén a tarifaváltás véglegesen ingyenessé vált.
2. ) Európa tarifa esetén az alaphavidíj bármilyen nemzetközi hívásra is felhasználható a korábbi feltételeken túl.
|
hétf. júl. 04, 2005 16:39 |
|
|
Seri01
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 725 Tartózkodási hely: Miskolc
|
És akkor majd írhatok SMS-t MSN-re normál áron..
Egyéb esetben pedig az olcsó SMS egy alternatívája lesz csak...
|
csüt. jún. 30, 2005 16:22 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Lesz átjárás a Vodafone Messenger és az MSN között (waposok kedvéért: az alábbi idézet hosszúra sikeredett):
vodafone.com írta: Released: 2005-06-30
MSN and Vodafone to launch PC-to-mobile instant messaging
Service to offer real-time, seamless instant messaging conversations between PC and mobile customers
REDMOND, Wash., and NEWBURY, U.K. - 30 June 2005 - MSN and Vodafone today announced plans to launch a first-of-its-kind seamless instant messaging (IM) service between PCs and mobile phones. Customers will be able to see the "presence" of their contacts and exchange instant messages between MSN(R) Messenger on a PC and Vodafone Messenger on mobile phones and vice versa. By offering customers a seamless PC-to-mobile messaging option with instant messaging, MSN and Vodafone will expand communication choices, delivering an enhanced messaging offering for MSN and Vodafone customers who want to stay in touch with friends, family and colleagues.
The service will be based on the familiar mobile commercial model of "Calling Party Pays." As they do today, Vodafone customers will prepay or pay for the service through their monthly bill, while MSN Messenger customers will be able to pay through packages available in connection with MSN Messenger.
The service will bring together customers of MSN Messenger, the world's largest instant messaging service with more than 165 million customers worldwide, and Vodafone, which has almost 155 million customers around the world, as messaging continues to grow in popularity on PCs and mobile phones. Building on and complementing the messaging success of SMS, instant messaging between PCs and mobile phones enables new service benefits to customers such as immediacy, the ability to tell whether a contact is available to receive a message (presence) and the ability to see the text of whole conversations. By adding the service functionality of IM and by connecting MSN and Vodafone customers, both companies expect more frequent interaction between PC and mobile customers, resulting in more traffic.
"MSN and Vodafone are working to enhance messaging between mobile phones and PCs, ultimately delivering a richer experience to customers," said Blake Irving, corporate vice president of the MSN Communication Services and Member Platform group at Microsoft Corp. "By enabling our customers to see each other's presence on both PC and mobile devices, we are expanding our customers' ability to make smart communication choices and connect instantly via IM to the people they care about most."
"We have brought together two of the world's largest messaging communities with a first of its kind for both industries - a seamless PC-to-mobile instant messaging service. Vodafone customers will now be able to use IM and its additional service benefits to stay in touch with mobile and PC friends and family," said Peter Bamford, Chief Marketing Officer for Vodafone. "IM is a growing part of the increasingly important mobile messaging market. By bringing our collective customers together, we'll deliver more options for staying in touch when messaging. Our agreement will grow IM and SMS, meaning additional revenue for Vodafone."
MSN and Vodafone plan to launch the enhanced messaging service in several European countries before the end of the year.
|
csüt. jún. 30, 2005 16:16 |
|
|
thundermix
ezüst tag
|
Sverige írta: Az aktuális akciós listaáron szerintem meg lehet kapni hűséghosszabbítással bármikor. De ha az üszi-nek szólsz, akkor esetleg kapsz ennél jobb ajánlatot is (habár elég kiszámíthatatlan, hogy mikor, kinek és mennyi kedvezményt adnak)...
Koszi a valaszt! Hat nem felek tole, hogy nagyon nagy kedvezmenyekkel akarnanak elkapitani, max szamlam kb 4000 volt. Nem vagyok vmi nagy dumas, es raadasul Vodahome elofizum van
|
csüt. jún. 30, 2005 13:52 |
|
|
Sverige
platina tag
|
thundermix írta: Lejart huseg utan erdemes ajanlatot kerni UF-tol, uj keszulek (+uj huseg) vasarlasra? Milyen tapasztalataitok vannak a Vodafone-nal? Vagy erre masik topik jobb lenne?
Legjobban az uj SE K750i-re faj a fogam. Ha csak ugy besetalok egy boltba es mondom hogy mi van akkor odaadjak listaaron az elofizetesem (+husegmeghossszabitas) melle? Vagy mindez hiu abrand?
Az aktuális akciós listaáron szerintem meg lehet kapni hűséghosszabbítással bármikor. De ha az üszi-nek szólsz, akkor esetleg kapsz ennél jobb ajánlatot is (habár elég kiszámíthatatlan, hogy mikor, kinek és mennyi kedvezményt adnak)...
|
csüt. jún. 30, 2005 13:48 |
|
|
thundermix
ezüst tag
|
Lejart huseg utan erdemes ajanlatot kerni UF-tol, uj keszulek (+uj huseg) vasarlasra? Milyen tapasztalataitok vannak a Vodafone-nal? Vagy erre masik topik jobb lenne?
Legjobban az uj SE K750i-re faj a fogam. Ha csak ugy besetalok egy boltba es mondom hogy mi van akkor odaadjak listaaron az elofizetesem (+husegmeghossszabitas) melle? Vagy mindez hiu abrand?
|
csüt. jún. 30, 2005 13:44 |
|
|
Micuir
arany tag
Csatlakozott: szomb. máj. 08, 2004 13:29 Hozzászólások: 425 Tartózkodási hely: Tolna megye
|
Ma nekiálltam netezni és kaptam egy sms-est, hogy változott a GPRS NET, hallgassam meg a 1270-en a 34-es menüpontot! Meghallgattam és felvilágosítottak, hogy ha Motorola Timeporttal netezek, akkor számítsak arra, hogy rendszerfejlesztés miatt 4 órai net nem-használat után ki- és be kell kapcsolnom a készüléket és utána folytathatom a netezést.
Ez kedves volt tőlük.
S szintén rendszerfejl. miatt meghosszabbították a számla befizetési határidejét július 14.-ig! Erről is smst üldtek.
|
kedd jún. 28, 2005 20:29 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
vizsla1 írta: - a 3G belső tesztüzeme már folyik, szeptembertől lesz a külső, s januarában beindítják.
Küldjünk nekik sok mailt,hogy itt egy hozzáértő gárda,aki önként és dalolva vállalná a tesztelést és akkor nekik sem kell sorsolgatni,meg hercehurca,hanem egy mobil tali keretében mindenkinek átadják és mindenki jóljár,főleg mi
|
csüt. jún. 23, 2005 10:43 |
|
|
zocsa001
arany tag
|
vizsla1 írta: A 6-án lezárt számla végösszegét meg tudták mondani a 1270-en, de csak ügyfélszámra vonatkozóan, hogy melyik tel.számnak, mennyi a végösszege, azt nem.
A 13.-i zárásúakat viszont még nem tudják,mert nincs lezárva,csak
az aktuális egyenleget lehet megtudni 05.14.-től a mai napig.
|
csüt. jún. 23, 2005 10:16 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Trabi TM írta: Macika írta: Közismert vagyok arról, hogy nem szoktam engedni, hogy ok és gondolkodás nélkül bántsák a Vodát, de azért ez már kicsit sok, amit a számlázási átállás terén megengednek maguknak. Sajnos osztom a véleményedet. A viszonteladókat is nagyon zavarja a dolog, mert szinte semmit nem lehet elintézni, amit mégis, azt sokkal hosszabb határidővel
A 6-án lezárt számla végösszegét meg tudták mondani a 1270-en, de csak ügyfélszámra vonatkozóan, hogy melyik tel.számnak, mennyi a végösszege, azt nem. Továbbá a fizetési határidő nem egyezik azzal, amit SMS-ben küldtek (egyik számra SMS-ben 5-ét írtak, a másikra 7-ét, s a 1270-en meg 4-ét látnak). A számla már postára van adva. A rendszerfejlesztés befejezésére Ők azt az infot kapták, hogy július elejéig megtörténik.
Az Ügyintéző korrekt, segítőkész volt, s naprakész infoval szolgált az alábbiakkal kapcsolatban:
- a Passportról, mivel még nem vezették be, nem adhatott hivatalos infot, de 30-ától elérhető lesz (a beszélgetés után próba-szerencse hívtam a +36707000900-at, s az már él)
- A Vodafone Simply -s készülékek, afféle nagymama telefonok lesznek, s majd csak akkor vezetik be, ha lesz sikere Németországban, Angliában
- a 3G belső tesztüzeme már folyik, szeptembertől lesz a külső, s januarában beindítják.
- Neki is tele van már **** a rendszerfejlesztéssel .
- elképzelhető, hogy lesz online számlinfo, nem tudja pontosan
|
csüt. jún. 23, 2005 7:45 |
|
|
guni.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4173 Tartózkodási hely: Budapest-Győr Telefon: Motorola Milestone
|
Al Bundy írta: Sajnos.
Ezt kifejtenéd bővebben? Ha te utálod a vodát az a te dolgod. De miért lesz neked rosszabb, ha a sok "hülye" más szolgáltatóhoz megy?
Guni
|
szer. jún. 15, 2005 19:48 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Mióta jár a hívásrészletezőhöz GPRS adatforgalami részletező? Ma kaptam egyet. 3 szépséghibája volt:
- a részletezett időszakhoz képest 1 hónapra rá készítették
- a részletezett időszakhoz képest 2 hónapra rá adták postára
- minden GPRS-hívás kétszer szerepelt, egymás alatt, így pontosan dupla adatmennyiség volt feltüntetve, mint a tényleges.
Amúgy jó dolog, épp ezért írtam ide . (Kár, hogy zabálja a papírt.)
|
szer. jún. 15, 2005 19:27 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
Macika írta: mint nálunk, ahol fele pénzen dolgoznak.
Fele ?
Inkább ötöde. Sajnos
|
szomb. jún. 11, 2005 16:23 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Al Bundy írta: Macika írta: Steve_Hun írta: A legújabb NHH kimutatás alapján a Vodafone piaci részesedése átlépte a 20 %-ot! Csak gondoltam leírom!
Steve Az nagyon durva!!! Jönnek felfelé szépen... Sajnos. Ez mindenkinek jó. Mert nyomja lefelé az árakat.
Ha megnézed pl. az osztrák árakat, még mindig olcsóbbak nagyrészt a mieinknél abszolút áron számolva is, nemhogy a keresetek súlyozásával. Pedig kint az alkalmazottak munkabérén nem annyi költség van, mint nálunk, ahol fele pénzen dolgoznak.
|
szomb. jún. 11, 2005 15:41 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
Csatlakozott: kedd máj. 17, 2005 10:26 Hozzászólások: 2046 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Macika írta: Steve_Hun írta: A legújabb NHH kimutatás alapján a Vodafone piaci részesedése átlépte a 20 %-ot! Csak gondoltam leírom!
Steve Az nagyon durva!!! Jönnek felfelé szépen...
Sajnos.
|
szomb. jún. 11, 2005 15:37 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Steve_Hun írta: A legújabb NHH kimutatás alapján a Vodafone piaci részesedése átlépte a 20 %-ot! Csak gondoltam leírom!
Steve Az nagyon durva!!! Jönnek felfelé szépen...
|
szomb. jún. 11, 2005 15:33 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
Nekem nem küldtek róla semmit, de ha fent van a honlapon már április 2 óta, akkor gondolom igaz lehet.
A havidíjból nem vonódhat le, mert az perc, és nem forint alapú...
|
szomb. jún. 11, 2005 12:00 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Trabi, ez igaz?
A kék számok hívását 2005. április 2-től promóciós jelleggel minden tarifacsomagban 1 másodperces egységenként számlázzuk. ( http://www.vodafone.hu/keszulekek_tarifak/elofizeteses_tarifak_3_6.html oldal alja)
Ez a voda 50-800-ak havidíjából levonódik? 30 Ft-os áron, mp. alapon?
|
pén. jún. 10, 2005 21:49 |
|
|
Steve_Hun
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 984 Tartózkodási hely: Helsinki, FI
|
A legújabb NHH kimutatás alapján a Vodafone piaci részesedése átlépte a 20 %-ot! Csak gondoltam leírom!
Steve
|
hétf. jún. 06, 2005 15:32 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Ha az itthoni árazást nagyon elcseszik, valszeg megéri megkeresni a legolcsóbb percdíjú ilyen Vodát, és venni belőlle két simet.
|
csüt. máj. 26, 2005 11:41 |
|
|
Sverige
platina tag
|
grafikus írta: ...Az utólag fizetők számára 0,79 svéd koronába kerül minden beszélgetés egy perce, illetve ugyanennyibe kerülnek az SMS-ek is. A pre-paid csomagosoknak 0,99 svéd koronát kell fizetniük egy percért, illetve egy SMS-ért.
Valaki ismerős a svédeknél.Ez jó ár?Lehet hogy nálunk is bevezetik?
Átszámolva ez 22 illetve 28 forintos percdíj! Szerintem nem túl rossz... Főleg az ottani jövedelmekhez viszonyítva!
|
csüt. máj. 26, 2005 10:31 |
|
|
grafikus
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 649 Tartózkodási hely: Veszprém
|
Vodafone Simply: egyszerűség mindenek felett!
http://www.mobilvilag.hu/newsread.php?id=26204505055409
A digitális fényképezőgépet nélkülöző Sagem újdonságok forgalmazását június 1-én kezdi meg a Vodafone. A hozzájuk kapcsolódó Simply szolgáltatás keretein belül rendkívül egyszerű árazásban részesülnek az előfizetők. Az utólag fizetők számára 0,79 svéd koronába kerül minden beszélgetés egy perce, illetve ugyanennyibe kerülnek az SMS-ek is. A pre-paid csomagosoknak 0,99 svéd koronát kell fizetniük egy percért, illetve egy SMS-ért.
Valaki ismerős a svédeknél.Ez jó ár?Lehet hogy nálunk is bevezetik?
|
csüt. máj. 26, 2005 9:59 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
guni. írta: Erre a gprs-netes dologra visszatérve, ha nem használom teljes hónapig, akkor a max adtforgalom is arányosan csökken? Tehát ha modjuk csak 10 napig van megrendelve, akkor csak 200MB/3 a max adatforgalom?
Guni
Igen. A az előfizus gprs net időarányos. Ha két hét alatt ellövvöd a 200MB-ot, akkor 2hét árát kell kifizetned.
|
csüt. máj. 19, 2005 13:31 |
|
|
guni.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4173 Tartózkodási hely: Budapest-Győr Telefon: Motorola Milestone
|
Erre a gprs-netes dologra visszatérve, ha nem használom teljes hónapig, akkor a max adtforgalom is arányosan csökken? Tehát ha modjuk csak 10 napig van megrendelve, akkor csak 200MB/3 a max adatforgalom?
Guni
|
csüt. máj. 19, 2005 11:56 |
|
|
partycsoka
gyémánt tag
|
Még valami:
"A hívások elszámolása alapdíjon történik. Az átirányított hívások forgalmi díját a hívásátirányítást kezdeményező Előfizető fizeti."
Ez az átirányítás bevezetés kiderülhetett volna már 1-2 hete, kb. ekkor tették fel a jún. 2-től érvényes díjszabást.
|
csüt. máj. 19, 2005 11:55 |
|
|