|
Szerző |
Üzenet |
Seri01
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 725 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Nah sikeresen elmagyaráztam Kukacnak.. remélem..
|
vas. máj. 15, 2005 22:04 |
|
|
Londelmor
gyémánt tag
Csatlakozott: szomb. júl. 03, 2004 11:10 Hozzászólások: 3635 Tartózkodási hely: Shanghai, Pudong negyed
|
nem hiszem, hogy Lucas a leggyengébb láncszem a 7-9. részek forgatásában, sokkal problémásabb lenne Mark Hamill, Harrison Ford és Carrie Fisher szereplése a filmekben, mivel ők azóta többet öregedtek, mint a szerepeik
és, mivel azok a részek már megvannak könyvben, így nem lehetne (leglaábbis nem illene) olyannal megoldani, hogy akkor annyi idő telik el, hoyg már nem ezek a szereplők vannak...
|
vas. máj. 15, 2005 21:56 |
|
|
Raven_
gyémánt tag
|
Rozso írta: Röviden: Nem trilógia, mert 9 részes. A régi részek a 4-5-6. Az új részek: az első három rész. Tehát az előzményt csinálták később.
De (vagy rosszul tudom?) az öreg Lucas bá' nem fogja megcsinálni a 7-9. részeket. Szerintem.
szerk.: közben látom már továbbfűzted a gondolatmenetet
|
vas. máj. 15, 2005 21:43 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2934 Tartózkodási hely: Kecskemét/Budapest
|
Pontosan!
Érted te ezt!
Az utolsó három rész forgatását tudtommal még nem tervezik, de egyszer biztos megcsinálják azt is. Bár szerintem már nem Lucas-szal.
|
vas. máj. 15, 2005 21:39 |
|
|
Vendég
|
Rozso írta: Röviden: Nem trilógia, mert 9 részes. A régi részek a 4-5-6. Az új részek: az első három rész. Tehát az előzményt csinálták később.
aham. tehát ami most megy épp a TV-ben konkrétan a második rész, de ötödiknek forgatták? megy ez nekem
És a maradék három részt mikor forgatják? az a régi részek folytatása lesz? vagy mi?
|
vas. máj. 15, 2005 21:34 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2934 Tartózkodási hely: Kecskemét/Budapest
|
Röviden:
Nem trilógia, mert 9 részes.
A régi részek a 4-5-6.
Az új részek: az első három rész.
Tehát az előzményt csinálták később.
|
vas. máj. 15, 2005 21:08 |
|
|
Vendég
|
srácok, most megy ugye a starwars, meg megy majd jövő héten a mozikban. valaki egy kicsit tegyen már helyre. ez most hányadik rész? hányadik rész lesz a moziban? Ha jól vágom ez a második, meg a harmadik. De akkor miért ment a trilógia korábban? ezt újraforgatták?
Az első részben aki vörös fejjel volt, az az aki a régiekben fekete sapkában van és asztmás?
(lehet kiröhögni, de én akkor se vágom hogy ez hogy trilógia, meg hogy hat rész, meg hogy ki a jó és ki a gonosz)
Ha minden igaz, ilyen alcímeket hallottam már:
baljós árnyak, klónok támadása, Jedi visszatér, birodalom visszavág
ez eddig négy. A retek klubbon ezeket lehetett hallani.
egyáltalán mi aza Jedi?
Nagyon megköszönném valaki tisztába tenne, mert még lehet végignézem az eredeti hármat, meg megnézem hogy dolgozták fel, csak nem vágok belőle egyenlőre semmit.
kiinduló pont lehet a zöld manó, meg az aszthmás feka meg a vörösfejű
többi esetén írjátok hogy jó oldal, rossz oldal, meg hogy ki kinek a kije.
|
vas. máj. 15, 2005 20:58 |
|
|
BndsFr
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 127 Tartózkodási hely: Budapest
|
CineDOG írta: Magyarán kisköcsög paraszt...
Nekem is elment az életkedvem az ilyen afférok miatt néhányszor. Főleg amikor maga a gondnok szállt be cigivel a liftbe, majd amikor az állapotos feleségem kérdezte, hogy cigivel száll be?, elkezdett ordítani, hogy miért, maga meg kutyával! (pont sétálni indultunk).
De biztos számtalan ilyen történet van.
Remélem jutsz valamire. Örülj a babának mérges pillanataidban
|
vas. máj. 15, 2005 20:41 |
|
|
Vendég
|
Kössz szépen. Jó ez így is
|
vas. máj. 15, 2005 20:35 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Kiírtam, hogy légyszi ne dohányozzanak, a füst meg a csecsemőm miatt, letépték. Újra kiírtam, + azt is, ha valami gondja van, jöjjön fel, megdumáljuk. Ezt kiégették, rágót ragasztottak rá. Becsöngettem hozzájuk kétszer is, mindkétszer úgy csináltak mintha nem lennének otthon, de a kukucskálóban kinéztek. Itt buktak le. Magyarán kisköcsög paraszt a srác és a nője
|
vas. máj. 15, 2005 20:21 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
GazVezir írta: CineDOG írta: Vajon egy per során rájuk lehet-e húzni a csecsemõ egészségének szándékos veszélyeztetését? Szerintem inkább nyugodj meg, nem hiányzik ez a családnak. Vagy tudod mit? Menj át, aztán verd bele a hamutálba a kobakját!
persze, aztán meg az ő fejét verjék valamibe bele, ami szilárd és dudoros.
|
vas. máj. 15, 2005 19:45 |
|
|
BndsFr
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 127 Tartózkodási hely: Budapest
|
@ írta: Valaki legyen oly kedves, és segítsen meg egy régi Pannonos reklámképpel, ahol a 2110-es készülék volt különféle helyzetben: fotel, gumimatrac, napraforgó, meg tököm tudja mi volt. elég csak egy is
Tessék:
Ugyanez nagyban
Bocs, ha moire-s lett.
Szerencséd van, mert pont most pakoltam az ujságokat...
|
vas. máj. 15, 2005 19:33 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
GazVezir írta: Úgy meg hogy lehet dohányozni, ha nem tudod elviselni a szagát?
Ismerős érzés.Régebben én is rá-rágyújtottam (főleg ha elmentünk haverokkal sörözni és amellé úgy "illett" a képbe a cigi),de ha én nem szívom,akkor ki nem állhatom,ha mástól kell szagolni.Az még csak egy dolog,hogy szívaj mellettem,de amikor a buszon dörgölőzik azzal az undorítóan büdös ruházatával...És nem azért,mert nem olyan jól szituált,hanem mert annyit szív,hogy azt azt már egyik csodaszer sem tudja szagtalanítani
Az ilyen emberek enm undorodnak saját maguktól??
Én azóta abbahagytam (értelme nem sok,hobbynak meg túl drága és gyilkos) és sokszor hazaérve egy esti buliból a gyomrom forog a saját ruhám szagától,pedig én "csak" passzívan tűrtem az égő cigik füstjét
|
vas. máj. 15, 2005 19:07 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Köszi Sulla!
Ez egy jó kiinduló pont lehet!
|
vas. máj. 15, 2005 18:57 |
|
|
Sulla
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 999 Tartózkodási hely: on-line
|
CineDOG írta: Vajon egy per során rájuk lehet-e húzni a csecsemő egészségének szándékos veszélyeztetését?
Az a baj, hogy szerintem nem. Viszont a 4 és 5 bekezdés alapján nem dohányozhat a lépcsőházban, mert dohányzásra kijelölt helyet sem lehet létesíteni:
http://w3.enternet.hu/dohany/letolt-tanulmjog/nemdohtorv.pdf
(4) A dohányzóhely ugyanabban a helyiségben nem jelölhető ki, kivéve, ha annak légtere a helyiség egyéb részétől
elkülöníthető, vagy az elkülönítés megfelelő légtechnikai megoldás alkalmazásával megoldható. A dohányzásra kijelölt
hely zárt légterű csak abban az esetben lehet, ha a megfelelő légcsere feltételei nyílászáró szerkezetekkel, vagy egyéb
műszaki berendezés felszerelésével biztosítottak, és ott más, nemdohányzó személy benttartózkodása - a munkaköri feladatok ellátásán kívül, a munkavédelemről szóló 1993. évi XCIII. törvény rendelkezéseire is figyelemmel - a helyiség rendeltetéséből adódóan nem szükségszerű.
(5) A (4) bekezdés alkalmazásában megfelelő a dohányzóhelyek légtechnikai elkülönítése abban az esetben, ha a
helyiségben legalább
a) a friss levegő befúvását, illetve az elhasznált levegő elszívását biztosító mechanikus szellőztető berendezés
működik, és
b) a dohányzóhelyek kijelölése, valamint a helyiség légöblítése olyan módon került kialakításra, hogy a dohányfüst a
keletkezése helyétől közvetlenül az elszívócsatornába áramlik anélkül, hogy a nemdohányzó helyek az áramlás irányába
esnének.
(6) A kijelölt dohányzóhelyek megfelelőségét az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (a továbbiakban:
ÁNTSZ) illetékes városi, fővárosi kerületi (a továbbiakban együtt: városi) intézete, illetve tűzvédelmi szempontból a
tűzvédelmi hatóság jogosult rendszeresen ellenőrizni.
A tűzoltók is utálják a lépcsőházi dohányzókat, ha van ismerősöd érdemes megkérdezni.
S
|
vas. máj. 15, 2005 18:34 |
|
|
GazVezir
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1319 Tartózkodási hely: Éppen itt :)
|
CineDOG írta: Vajon egy per során rájuk lehet-e húzni a csecsemő egészségének szándékos veszélyeztetését?
Szerintem inkább nyugodj meg, nem hiányzik ez a családnak. Vagy tudod mit? Menj át, aztán verd bele a hamutálba a kobakját!
|
vas. máj. 15, 2005 18:23 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Vajon egy per során rájuk lehet-e húzni a csecsemő egészségének szándékos veszélyeztetését?
|
vas. máj. 15, 2005 18:20 |
|
|
Sulla
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 999 Tartózkodási hely: on-line
|
GazVezir írta: Sulla: Néha előfordul, sorry! Mindjárt korrigálom a bakit. Én dohányzok, de csak ott, ahol megengedik és mindenhol szokásom megkérdezni, mielőtt rágyújtok. Egyszóval én nem tartozok szerintem a bunkó dohányosok közé. De egyébként az emberek ilyesfajta viselkedése nem csak a dohányzás területén tapasztalható, szóval ne csodálkozzatok! Úgy meg hogy lehet dohányozni, ha nem tudod elviselni a szagát?
Én sem értem. Ha cigizek, akkor OK, de utána, kezet, arcot kell mosnom. Ha más dohányzik a közelemben, akkor vagy nekem is rá kell gyújtanom, vagy arrébmegyek... Le kéne már tenni.
|
vas. máj. 15, 2005 18:10 |
|
|
GazVezir
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1319 Tartózkodási hely: Éppen itt :)
|
Sulla: Néha előfordul, sorry! Mindjárt korrigálom a bakit.
Én dohányzok, de csak ott, ahol megengedik és mindenhol szokásom megkérdezni, mielőtt rágyújtok. Egyszóval én nem tartozok szerintem a bunkó dohányosok közé. De egyébként az emberek ilyesfajta viselkedése nem csak a dohányzás területén tapasztalható, szóval ne csodálkozzatok!
Úgy meg hogy lehet dohányozni, ha nem tudod elviselni a szagát?
|
vas. máj. 15, 2005 18:07 |
|
|
Sulla
platina tag
|
CineDOG írta: Macika írta: CineDOG írta: Komolyan mondom, GYŰLÖLÖM A BAGÓSOKAT!!! Rászól az ember szépen kérve, hogy ugyan ne dohányozzon már a lépcsőházban, egyrészt a csecsemőmre való tekintettel, másrészt meg egy óra mulva is lehet érezni. És még a baromarc van felháborodva!!!!
Úgy felhúzott a baromarc, hogy legközelebb bárkit akit rajta kapok, zéró tolerancia. Nem tudtad, hogy NEKI joga van??? Neki vannak, a többiek meg kinyalhatják neki. Na majd teszek ellene.....
Na azért nem minden bagós ilyen... Lehet, hogy én fehér holló vagyok, de csak akkor gyújtok rá, ha nincs senki a közelemben, és zárt térben soha. Érdekes, hogy miért dohányzok, mikor egyébként nem tudom elviselni a szagát... Szóval én is utálom, ha más dohányzik mellettem.
A lényeg az, hogy lehet kulturáltan, másokat nem zavarva cigarettázni, ahogy ez minden másra is igaz.
Ne a bagósokat utáld, hanem a bunkókat!
S
|
vas. máj. 15, 2005 17:58 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
CineDOG írta: Macika írta: CineDOG írta: Komolyan mondom, GYÛLÖLÖM A BAGÓSOKAT!!! Rászól az ember szépen kérve, hogy ugyan ne dohányozzon már a lépcsõházban, egyrészt a csecsemõmre való tekintettel, másrészt meg egy óra mulva is lehet érezni. És még a baromarc van felháborodva!!!!
Úgy felhúzott a baromarc, hogy legközelebb bárkit akit rajta kapok, zéró tolerancia. Nem tudtad, hogy NEKI joga van??? Neki vannak, a többiek meg kinyalhatják neki. Na majd teszek ellene.....
annyira naív vagy....
|
vas. máj. 15, 2005 17:40 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
látom azóta többen is beírták a helyes megoldást.
Annyit tennék még hozzá, hogy a spektrumon 48k ram és 16k rom volt, mig a C64 64k ram!!! + 20?k rom volt, amit lapozni tudott.
A lapozást nagyon szerencsétlenül csinálták meg (mármint nem hardveresen, hanem oprendszer szinten), mint ahogy az egész romja elég kuka volt, így minden valamire való program alapból átkapcsolt teljes ram-ra, majd azon futott.
Maga a processzor, a 6510 is elég elb.ott. volt, ezért lehetett, hogy a spektrum a maga kisebb memóriájával és jóval szerényebb hardver felépítésével konkurenciája lehetett a c64-nek.
összeségében az autóverseny és egyéb hasonló jellegű játékokat csak különböző programozói trükkökkel és jelentős korlátozásokkal lehetett megvalósítani ezeken a gépeken.
A valódi áttörés valamikor a 386-os korában jelent meg, amikor fizikailag is lehetséges lett másodpercenként 20-25 képkockát teljes egészében kiszámítani, továbbá a videokártyák támogatták azt, hogy ez a háttérben, egy "másdik" képterületen történjen, s lehetőve tegyék az átkapcsolást.
Ehhez képest most ott tartunk, hogy egy többségében karakteres weboldal megjelenítéséhez GHz-es képeket használunk..... És a néhány száz byte hasznos információt pedig MBites sávszélességű vonalon fogadjuk.
|
vas. máj. 15, 2005 17:40 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Macika írta: CineDOG írta: Komolyan mondom, GYŰLÖLÖM A BAGÓSOKAT!!! Rászól az ember szépen kérve, hogy ugyan ne dohányozzon már a lépcsőházban, egyrészt a csecsemőmre való tekintettel, másrészt meg egy óra mulva is lehet érezni. És még a baromarc van felháborodva!!!!
Úgy felhúzott a baromarc, hogy legközelebb bárkit akit rajta kapok, zéró tolerancia. Nem tudtad, hogy NEKI joga van???
Neki vannak, a többiek meg kinyalhatják neki.
Na majd teszek ellene.....
|
vas. máj. 15, 2005 17:33 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
McLaca írta: simico írta: CineDOG írta: Nem semmi:
A Microsoft egy MTV mûsor keretén belül mutatta be legújabb Xbox játékkonzolját, mely az Xbox 360 nevet kapta. Hehe... ha megtanulnának rendesen programozni, optimalizálni, akkor semmi szükség nem lenne ilyen hardverre. Persze akkor a hardvergyártóknak nem menne ilyen jól a bolt. 0,9×× MHz-es proszesszor, 48kbyte free RAM, Pitstop2 osztott képernyõs autóverseny. Akkor még tudtak jól programot írni. Na, vajon milyen gép volt? Üdv!
spektrum, de c64-es változata is volt.
|
vas. máj. 15, 2005 17:22 |
|
|
Kispósi
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1276 Tartózkodási hely: Debrecen
|
A zéró toleranciáról a fizika tanszék jut eszembe.
Ez volt a jelmondatuk.
Na meg az hogy a tanszék szigorú, de igazságtalan...
|
vas. máj. 15, 2005 17:15 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
CineDOG írta: Komolyan mondom, GYŰLÖLÖM A BAGÓSOKAT!!! Rászól az ember szépen kérve, hogy ugyan ne dohányozzon már a lépcsőházban, egyrészt a csecsemőmre való tekintettel, másrészt meg egy óra mulva is lehet érezni. És még a baromarc van felháborodva!!!!
Úgy felhúzott a baromarc, hogy legközelebb bárkit akit rajta kapok, zéró tolerancia. Nem tudtad, hogy NEKI joga van???
|
vas. máj. 15, 2005 17:12 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Komolyan mondom, GYŰLÖLÖM A BAGÓSOKAT!!!
Rászól az ember szépen kérve, hogy ugyan ne dohányozzon már a lépcsőházban, egyrészt a csecsemőmre való tekintettel, másrészt meg egy óra mulva is lehet érezni. És még a baromarc van felháborodva!!!!
Úgy felhúzott a baromarc, hogy legközelebb bárkit akit rajta kapok, zéró tolerancia.
|
vas. máj. 15, 2005 17:07 |
|
|
Kispósi
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1276 Tartózkodási hely: Debrecen
|
.:Jeff:. írta: Tud valaki egy olyan programot ajánlani, mellyel videót lehetne széttördelni és összerakni
VirtualDub
|
vas. máj. 15, 2005 16:47 |
|
|
.:Jeff:.
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 364 Tartózkodási hely: Audi A4 TDI...majd egyszer :-)
|
Tud valaki egy olyan programot ajánlani, mellyel videót lehetne széttördelni és összerakni
|
vas. máj. 15, 2005 16:44 |
|
|
simico
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1975 Tartózkodási hely: "NEC ARTE NEC MARTE"
|
McLaca írta: 0,9×× MHz-es proszesszor, 48kbyte free RAM, Pitstop2 osztott képernyős autóverseny. Akkor még tudtak jól programot írni. Na, vajon milyen gép volt? Üdv!
Nicsak, erre a progira nem is emlékeztem eddig, de most felderengett mint egyik kedvenc.
Azért hihetetlen ez az ugrásszerű különbség a nyolcvanas évek vége és napjaink között. Anno az "úttörőszobában" volt négy Primo és egy C64 a suliban, utóbbi elé csak nagy harcok árán tudott leülni az ember (bár magába a szobába is egyfajta kiváltság volt bekerülni). Aztán középiskola koleszban a C64-ek, Plus4-ek mellett már volt egy-két Atari meg Amiga is. Egyébként vannak, akik még mindig Amigával nyomulnak. Ismerek is egy srácot aki melóhelyen is azzal dolgozik
|
vas. máj. 15, 2005 16:39 |
|
|
Vendég
|
Valaki legyen oly kedves, és segítsen meg egy régi Pannonos reklámképpel, ahol a 2110-es készülék volt különféle helyzetben: fotel, gumimatrac, napraforgó, meg tököm tudja mi volt. elég csak egy is
|
vas. máj. 15, 2005 16:38 |
|
|
Vendég
|
Kispósi írta: Yeee! Bajnokok lettünk
Gratulálok a bajnoki címhez. Őszintén szólva, sajnálom hogy nem úgy élhettétek át a bajnokavatást (már hogy 100%-ra), hogy a meccs végén már ez biztos. Kellett a Fradi mai játéka, amit inkább nem minősítek...
Sajnos ki kell találni valami új rigmust, mert a "Debreceni, c*gány p*rasztok, sose lesztek bajnokok" már nem aktuális
Mégegyszer grat, megérdemeltétek, sok sikert jövőre a nemzetközi porondon!
|
vas. máj. 15, 2005 16:37 |
|
|
Kispósi
gyémánt tag
|
Yeee! Bajnokok lettünk
|
vas. máj. 15, 2005 15:36 |
|
|
Sulla
platina tag
|
GazVezir írta: Gratulálok a csöpséghez, nagyon aranyos! Őszíntén kívánom az egész család Boldogságát!
Őszintén.
|
vas. máj. 15, 2005 14:33 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
@ írta: Komolyan mondom, az index.hu portál az utóbbi időben nagyon elkurvult. Pénteken valami pinaportálos FŐCÍM volt, most meg igaz nem a szalagcím, de a 3. hír a sorban ez: "Lolita pasit akar Jani a kúrógépet sikerült a cseten látatlanban elcsábítanunk, de Kinyalnalak77 megrémült a nevében vállalt feladattól. " Az Index mindigis ilyen szélsőségesen megnyilvánuló, gyakran szubjektív, ritkábban demagóg volt...
Üdv!
|
vas. máj. 15, 2005 14:30 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
BrOnZ írta: McLaca írta: simico írta: CineDOG írta: Nem semmi:
A Microsoft egy MTV műsor keretén belül mutatta be legújabb Xbox játékkonzolját, mely az Xbox 360 nevet kapta. Hehe... ha megtanulnának rendesen programozni, optimalizálni, akkor semmi szükség nem lenne ilyen hardverre. Persze akkor a hardvergyártóknak nem menne ilyen jól a bolt. 0,9×× MHz-es proszesszor, 48kbyte free RAM, Pitstop2 osztott képernyős autóverseny. Akkor még tudtak jól programot írni. Na, vajon milyen gép volt? Volt ilyen progi Sir Sinclair Spectrum gépére és a C64-re is! Húúúú de sokat nyúztam... Én C64-en találkoztam vele. De a Spektrumban talán még ennyi memó sem volt.
Üdv!
|
vas. máj. 15, 2005 14:28 |
|
|
GazVezir
gyémánt tag
|
Gratulálok a csöpséghez, nagyon aranyos! Őszintén kívánom az egész család Boldogságát!
Lolita pasit akar: Elolvastam a cikket, nincs ellenvetésem a cikkel kapcsolatban, kellenek ezek is, különben túl szürke lenne az index.hu. Viszont az az orvos ennyi erővel nyugodtan okolhatja a Callgirl-öket is a HIV vírus terjedéséért. Már elnézést, de egy ilyen ledoktorált és rá kellene bíznom az életemet? Lehet, hogy én tévedek és megint valamiből cikket kellett csinálni, de ekkore hülyeséget.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára GazVezir vas. máj. 15, 2005 18:12-kor.
|
vas. máj. 15, 2005 13:41 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 3846 Tartózkodási hely: warezlinks.eu -> McDuma fórum -> OFF topic
|
McLaca írta: simico írta: CineDOG írta: Nem semmi:
A Microsoft egy MTV műsor keretén belül mutatta be legújabb Xbox játékkonzolját, mely az Xbox 360 nevet kapta. Hehe... ha megtanulnának rendesen programozni, optimalizálni, akkor semmi szükség nem lenne ilyen hardverre. Persze akkor a hardvergyártóknak nem menne ilyen jól a bolt. 0,9×× MHz-es proszesszor, 48kbyte free RAM, Pitstop2 osztott képernyős autóverseny. Akkor még tudtak jól programot írni. Na, vajon milyen gép volt? Volt ilyen progi Sir Sinclair Spectrum gépére és a C64-re is! Húúúú de sokat nyúztam...
|
vas. máj. 15, 2005 13:22 |
|
|
Vendég
|
Komolyan mondom, az index.hu portál az utóbbi időben nagyon elkurvult. Pénteken valami pinaportálos FŐCÍM volt, most meg igaz nem a szalagcím, de a 3. hír a sorban ez:
"Lolita pasit akar
Jani a kúrógépet sikerült a cseten látatlanban elcsábítanunk, de Kinyalnalak77 megrémült a nevében vállalt feladattól. "
|
vas. máj. 15, 2005 13:20 |
|
|
Raven_
gyémánt tag
|
McLaca írta: 0,9×× MHz-es proszesszor, 48kbyte free RAM, Pitstop2 osztott képernyős autóverseny. Akkor még tudtak jól programot írni. Na, vajon milyen gép volt? Üdv!
Csak tipp: spectrum?
|
vas. máj. 15, 2005 13:08 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
simico írta: CineDOG írta: Nem semmi:
A Microsoft egy MTV műsor keretén belül mutatta be legújabb Xbox játékkonzolját, mely az Xbox 360 nevet kapta. Hehe... ha megtanulnának rendesen programozni, optimalizálni, akkor semmi szükség nem lenne ilyen hardverre. Persze akkor a hardvergyártóknak nem menne ilyen jól a bolt. 0,9×× MHz-es proszesszor, 48kbyte free RAM, Pitstop2 osztott képernyős autóverseny. Akkor még tudtak jól programot írni. Na, vajon milyen gép volt?
Üdv!
|
vas. máj. 15, 2005 12:40 |
|
|
Vendég
|
Tuvok írta: Ebben az évben BME-re(vill. és Inf. Kar) elvileg elég volt a közép matek fizika. Mennyi esély van rá hogy jövőre emeltet kérjenek? Sokan mondták, hogy ez ettől az évtől függ. (A mostani felvételizőktől)
Vannak ám kérdéseid...
Még a jelenlegi matek érettségiről sem lehet tudni. Az tuti hogy az idei ponthatárok köszönő viszonyban sem lesznek a korábbiakkal...
|
vas. máj. 15, 2005 12:15 |
|
|
Tuvok
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 984 Tartózkodási hely: Where no man has gone before...
|
Ebben az évben BME-re(vill. és Inf. Kar) elvileg elég volt a közép matek fizika. Mennyi esély van rá hogy jövőre emeltet kérjenek? Sokan mondták, hogy ez ettől az évtől függ. (A mostani felvételizőktől)
|
vas. máj. 15, 2005 11:43 |
|
|
simico
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1975 Tartózkodási hely: "NEC ARTE NEC MARTE"
|
CineDOG írta: Nem semmi:
A Microsoft egy MTV műsor keretén belül mutatta be legújabb Xbox játékkonzolját, mely az Xbox 360 nevet kapta.
Hehe... ha megtanulnának rendesen programozni, optimalizálni, akkor semmi szükség nem lenne ilyen hardverre. Persze akkor a hardvergyártóknak nem menne ilyen jól a bolt.
|
vas. máj. 15, 2005 11:27 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 3846 Tartózkodási hely: warezlinks.eu -> McDuma fórum -> OFF topic
|
CineDOG írta: BrOnZ írta: Eccerűen tünemény az a kissárkány! Gratula. Na de mikor lesz kistesó??? Pláne azon gondolkodunk. Elég lesz egyet is tisztességesen felnevelni, átlag alatti fizukból. Bizony, nem könnyű... De nem (csak) azon múlik! Sok-sok szeretetet és cinkos barátságot neki/nektek és nincs az az akadály, amin át ne vergődnétek. UFF! bronzi szólt.
|
vas. máj. 15, 2005 10:21 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
hahahahhahahahahahhahaaa!!
Nézem a Viasat3-at, reklám, csengőhang reklám, KARÁCSONYOS CSENGŐHANGOK reklám!!!
|
vas. máj. 15, 2005 10:13 |
|
|
6230
platina tag
|
CineDOG írta: McLaca írta: @ írta: Nekem az időjárásjelentés koreográfiája nem tetszik. Ez hogy leülnek a fekete csíkra, meg átlépik... Főleg hogy évek óta csinálják és semmi változatosság Koreográfia, de még mennyire! A kis kézitáska előnyei... Üdv! Merev a csaj, mindent mindig ugyanúgy, csak a mellkiemelő ruha más.
Mellkiemelő ruha - mifelénk ezt úgy hívják hogy mellplasztika és/vagy szilikon tömés.
Szóval inkább a tejcsoki lány mint a szilikonos noémi.
A lövöldözős játékban az a trükk hogy akkor kell lőni amikor a hullák még nem álltak fel teljesen mert akkor egy lövés is elég de ha már kiegyenesedtek akkor minimum két fejlövés kell.
|
vas. máj. 15, 2005 9:25 |
|
|
tibuu
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1512 Tartózkodási hely: Szolnok
|
Detoxica írta: Légyszi segítsen valaki, egy olyan adatkábel-szoftverre lenne szükségem, ami támogatja a Siemens A60 telefont! A hivatalos oldalon nem találtam semmit. De mondjuk az is lehet hogy rossz helyen kerestem. A telefonkönyv nem érdekes, a csengőhangok és a képek a lényeg.
Légyszi segítsetek, Thanx
Vissie!
|
vas. máj. 15, 2005 9:24 |
|
|
Seri01
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 725 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Nokia 3230-ba RS-MMC-t hol lehet venni valami jó árban?
Olyan 256/512 MB-os kellene... a SpeedShop-ban 6,5/11k, ez nem olyan rossz, vagy mégis?
Van valakinek ötlete?
|
vas. máj. 15, 2005 9:01 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
BrOnZ írta: Eccerűen tünemény az a kissárkány! Gratula. Na de mikor lesz kistesó???
Pláne azon gondolkodunk.
Elég lesz egyet is tisztességesen felnevelni, átlag alatti fizukból.
|
vas. máj. 15, 2005 8:53 |
|
|