Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. nov. 17, 2024 17:26

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 541, 542, 543, 544, 545, 546, 547 ... 785  Következő
OFF TOPICOK GYŰJTEMÉNYE 
Szerző Üzenet
Hozzászólás 
pampika írta:
@ írta:
Azért úgy érzem, nem csak a Panit húztam le, még ha számomra az ő "átverésük" volt számomra a legfájóbb...

Ha hiszed,ha nem,barinőm is pannonos,ráadásul bee-s.Multkor jött fel a mobilos téma és azóta sem hajlandó nekem elhinni,hogy a másodperc alap már rég a múlté.Sajnos túl jól sikerült a panni-féle agymosás :cry:

Hát igen, volt közvélemény kutatásom, és 1 embert leszámítva a nem terminálosok közül senki sem tudta hogy nem sec alapú, illetve lezárt előfizu csomagú volt, és ezért tényleg sec. alapú volt.
Nem hiába, ott is írtam. Zseniális reklámfogás volt

kedd máj. 17, 2005 0:51
gyémánt tag

Hozzászólás 
@ írta:
Azért úgy érzem, nem csak a Panit húztam le, még ha számomra az ő "átverésük" volt számomra a legfájóbb...

Ha hiszed,ha nem,barinőm is pannonos,ráadásul bee-s.Multkor jött fel a mobilos téma és azóta sem hajlandó nekem elhinni,hogy a másodperc alap már rég a múlté.Sajnos túl jól sikerült a panni-féle agymosás :cry:

kedd máj. 17, 2005 0:27
Profil Privát üzenet küldése
Hozzászólás 
pampika írta:
@ írta:
Nos, elkészült a mű :)

Ezt kinek gyártottad?Gondolom,nem a panninál kell beadni,mert a 32 másodperces számlázós dolognál elég egyértelműen le van húzva a panni :D
Amúgy sztem jó kis írás,így legalább nagyvonalakban mi is áttekintjük a reklámos dolgokat.
(1-2 apró helyesíársi hiba van még benne,olvasd át mégegyszer :wink: )

A mű a reklámszociológia c. órám házidolgozata. Még helyesírásügyileg átolvasom, csak már a végére kezdett kilenni a tököm is vele, és most épp másik tárgyból készülök zh-ra...

kedd máj. 17, 2005 0:07
gyémánt tag

Hozzászólás 
@ írta:

Ezt kinek gyártottad?Gondolom,nem a panninál kell beadni,mert a 32 másodperces számlázós dolognál elég egyértelműen le van húzva a panni :D
Amúgy sztem jó kis írás,így legalább nagyvonalakban mi is áttekintjük a reklámos dolgokat.
(1-2 apró helyesíársi hiba van még benne,olvasd át mégegyszer :wink: )

hétf. máj. 16, 2005 23:52
Hozzászólás 
Rozso írta:
@ írta:
Akinek van kedve, olvassa el. A Magyarországi mobilszolgáltatók reklámpolitikájukról szóló írásomat. Minden észrevételt, kritikát szívesen várok!
http://kukac.madsoft.hu/reklam.doc

Sorkizártra csináld!

thnx!

hétf. máj. 16, 2005 22:40
gyémánt tag

Hozzászólás 
@ írta:
Akinek van kedve, olvassa el. A Magyarországi mobilszolgáltatók reklámpolitikájukról szóló írásomat. Minden észrevételt, kritikát szívesen várok!

Sorkizártra csináld!

hétf. máj. 16, 2005 22:31
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
Hozzászólás 

hétf. máj. 16, 2005 22:19
platina tag

Hozzászólás 
Miért pont én? A mese nem rólam szól.

hétf. máj. 16, 2005 21:24
Moderátor

Hozzászólás 
nokia.6230 írta:
T68m írta:
A hangya és a tücsök

egy másik változat

hangya egész nyáron szétgürizte az agyát minden nap holt fáradtan eset össze szinte alig pihent szórakozásra nem is jutott se ideje se ereje viszont nagyon sok finom élelmet gyűjtött össze a télre mert félt hogy kemény lesz a tél és nagyon hideg az otthonát is szépen kipofozta

tücsök pedig egész nyáron csak pihizett lepzselt és az élj a mának felfogásra gyúrt de nagyon

na aztán eljött a tél a tücsök éhen halt és megfagyott (mindkettő egyszerre vagy csak az egyik kinek melyik tetszik jobban) de sajnos a hangya is elpusztult betegségben/lakástűzben/gyilkosságban vagy akármi másban.

na akkor ki járt jól az utolsó nyáron?
Te.

hétf. máj. 16, 2005 21:23
gyémánt tag

Hozzászólás 
GazVezir írta:
Hát akkor szerintem leteszek erről a dologról. Köszönöm a segítséget! Egyébként milyen plugin kellene, nomeg hogy működnek ezek? Erről sajnos fogalmam sincs, de kíváncsi lennék a dolgok mikéntjére.

Azt én sem vágom hirtelen,hogy milyen plugintól függ.De ha letölthetővé akarsz tenni vmi cumót,akkor pdf-ben rakd ki és akit érdekel,leszedi.Platform független,tehát bárki a világon tudja kezelni a doksit.De ha csak a tartalmát akarod megjeleníteni,akkor a gugli a barátod: "pdf to html" a kulcsszó.Itt kedvedre válogathatsz azon progikból,amik oda-vissza tudnak konvertálgatni pdf és mindenféle egyéb dokumentum file között (sima txt,doc,html,rtf,etc.).Persze jó részük ingyenes és nem az Adobenak kell tejelned a pdf buherátorért :wink:

hétf. máj. 16, 2005 21:22
platina tag

Hozzászólás 
T68m írta:
A hangya és a tücsök

egy másik változat

hangya egész nyáron szétgürizte az agyát minden nap holt fáradtan eset össze szinte alig pihent szórakozásra nem is jutott se ideje se ereje viszont nagyon sok finom élelmet gyűjtött össze a télre mert félt hogy kemény lesz a tél és nagyon hideg az otthonát is szépen kipofozta

tücsök pedig egész nyáron csak pihizett lepzselt és az élj a mának felfogásra gyúrt de nagyon

na aztán eljött a tél a tücsök éhen halt és megfagyott (mindkettő egyszerre vagy csak az egyik kinek melyik tetszik jobban) de sajnos a hangya is elpusztult betegségben/lakástűzben/gyilkosságban vagy akármi másban.

na akkor ki járt jól az utolsó nyáron?

hétf. máj. 16, 2005 21:21
a fórum lelke

Hozzászólás 
Köszi Nyuszi!

Nincs kocsim. Egy babakocsi van a tárolóban. Ha azzal valami történik, bottal piszkálom meg a srácot.

hétf. máj. 16, 2005 20:48
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
pampika írta:
GazVezir írta:
HTML-hez kapcsolatos kérdésem lenne. Hogy jelenítek meg egy táblázatba *.pdf kiterjesztésü fájlt?

A tartalmára gondolsz,ugye?Ahhoz sztem mindenképp plugin kell.Az ie tudja kezelni,de pl. az opera letölti és megnyitja.

Hát akkor szerintem leteszek erről a dologról. Köszönöm a segítséget! Egyébként milyen plugin kellene, nomeg hogy működnek ezek? Erről sajnos fogalmam sincs, de kíváncsi lennék a dolgok mikéntjére.

hétf. máj. 16, 2005 20:10
Moderátor

Hozzászólás 
CineDOG:

Először is én is gratulálnék a kicsihez, asszem eddig még nem volt rá érkezésem.
A beidézett törvény a közintézményekre vonatkozik. Társasházakra nem. Szóval az ÁNTSZ sem illetékes az ügyben. Sajnos jogilag nincs igazad :(
Viszont véleményem szerint nem is kell túlzásba esned. Igen sok ismerősömnél láttam mostanság gyereket felnőni, és azt tapasztaltam, hogy a "búra alatt" tartott gyerekek az égvilágon mindenre allergiásak lesznek. Ha elzárod a kicsit azoktól a dolgoktól, amikkel úgyis szembe fog találkozni, az immunrendszere nem fog tudni felkészülni rájuk!
Ha nem kell a kicsinek a dohányzó helyiségben aludnia, csak átmentek rajta napjában kétszer, az égvilágon semmi baja nem lesz.
Szóval szerintem a legegyszerűbb, ha nem csinálsz semmit. Ráadásul ha nem tudod elérni a házirend módosítását, akkor tényleg csak egy fölösleges háborút tudsz kirobbantani (hiába egy "kis köcsög" az érintett, a kocsig gumiját ő is ki tudja szurkálni pl.)...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nyuszy hétf. máj. 16, 2005 20:12-kor.

hétf. máj. 16, 2005 20:00
gyémánt tag

Hozzászólás 
T68m írta:
...

Milyen igaz.

hétf. máj. 16, 2005 19:54
a fórum lelke

Hozzászólás 
A hangya és a tücsök

AZ EREDETI VERZIÓ:
A hangya a forró nyarat szorgalmasan végigdolgozta, építgette-szépítgette házát, és élelmet halmozott fel felkészülvén a kemény télre. A tücsök úgy gondolta, a hangya bolond, és végigmulatta a nyarat. Eljött a tél, a hangya nem fázott és nem éhezett, ám a tücsök élelem és szállás híján a hidegben lelte halálát.

A HUMÁNUS VERZIÓ:
A hangya a forró nyarat szorgalmasan végigdolgozta, építgette-szépítgette házát, és élelmet halmozott fel felkészülvén a kemény télre. A tücsök úgy gondolta, a hangya bolond, és végigmulatta a nyarat. Eljött a tél, és a tücsök bekönyörögte magát a balek hangyához, ahol tovább mulatozott.

A MODERN VERZIÓ:
A hangya a forró nyarat szorgalmasan végigdolgozta, építgette-szépítgette házát, és élelmet halmozott fel felkészülvén a kemény télre. A tücsök úgy gondolta, a hangya bolond, és végigmulatta a nyarat. Eljött a hideg tél, és a nélkülöző tücsök sajtótájékoztatót hívott össze azt a kérdést feszegetve, hogyan lehet az, hogy míg egyesek kint fagyoskodnak a hidegben, mások úgy élnek, mint a hangya. A CNN, az RTL Klub, a TV2 és az MTV felvételeket mutatott be a didergő tücsökről, és a melegben, terített asztal mellett henyélő hangyáról. A világ döbbenten konstatálta az égbekiáltó különbséget. Hogyan lehetséges, egy ilyen jól fejlődő, épülő országban a tücsköt így sorsára hagyni? A NZSZ (Nemzetközi Zöldbogarak Szövetsége) vezetői több hírműsorban is "zöldellenes elfogultsággal" vádolták a hangyát, és felhívták a figyelmet arra a szomorú tényre, hogy a világon sok tücsök áldozata ennek a kirekesztő mozgalomnak. Breki, a béka, a tücsökkel együtt lépett fel a Mónika Show-ban, és mindenki könnyekre fakadt, amikor az "Azért Vannak A Zöldbarátok" című slágert énekelték. A Köztársasági Elnök és felesége egy jótékonysági bálon támogatásukról biztosították a tücsköt, és olyan javak juttatását helyezték kilátásba, amiből a tücsök az előző kormányzati ciklusban kimaradt; ahogy a miniszterelnök fogalmazott: "...hogy ne süvölthesenek újra az előző rendszer szelei". Több politológus a "Mélyvíz" adásában kifejtette, hogy a hangya a tücsök kárára szépen meggazdagodott, és egyúttal az ilyen tipusú jövedelmek elvonását célzó adójogszabály szükségességét hangoztatták az "egyenlő közteherviselés" szellemében. Végül, az "Egyenlő Esélyeket Az Anti-Zöldekkel" szervezet hathatós közreműködése nyomán a hangyát visszamenőleges hatállyal megbírságolták, mert nyári munkái közben nem foglalkoztatott elegendő számú zöld bogarat, adótartozásait behajtották és házát az állam elkobozta. A történet végén látjuk, amint a tücsök felélte a hangya utolsó téli élelemtartalékait a kormánytól kapott házban (ami nemrég még a hangyáé volt), a hangya pedig eltűnik a hóban. Másnap reggel pedig a tücsök fogta a cókmókját és (mivel sikerült teljesen felélnie a hangya vagyonát) elindul egy újabb hangyát keresni....

StringReplace('hangya', '....', [rfReplaceAll,rfIgnoreCase]);
StringReplace('tücsök', '...', [rfReplaceAll,rfIgnoreCase]);

hétf. máj. 16, 2005 19:24
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
GazVezir írta:
HTML-hez kapcsolatos kérdésem lenne. Hogy jelenítek meg egy táblázatba *.pdf kiterjesztésü fájlt?

A tartalmára gondolsz,ugye?Ahhoz sztem mindenképp plugin kell.Az ie tudja kezelni,de pl. az opera letölti és megnyitja.

hétf. máj. 16, 2005 19:10
platina tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
A T-E utad:

A készüléket átneveztük T-elefonra, a vidéki hivást T-ávolságira, az utcai készülékek érméjét T-antuszra, a beszélgetés egységét pedig T-arifában mérjük! Mindezt pedig T-e Fizeted! :lol:

Népszabadság olvasó vagy? :)

hétf. máj. 16, 2005 18:56
gyémánt tag

Hozzászólás 

hétf. máj. 16, 2005 18:52
gyémánt tag

Hozzászólás 
A T-E utad:

A készüléket átneveztük T-elefonra, a vidéki hivást T-ávolságira, az utcai készülékek érméjét T-antuszra, a beszélgetés egységét pedig T-arifában mérjük! Mindezt pedig T-e Fizeted! :lol:

hétf. máj. 16, 2005 14:56
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ilyenek az emberek sajnos, ami elég elszomorító.

hétf. máj. 16, 2005 13:13
a fórum lelke

Hozzászólás 
nokia.6230 írta:
Bárki be tud tenni bárkinek. Én csak jót akarok neked. Én nem csinálnék semmit.
Mert lehet hogy pár hét múlva kamatostul kapod vissza.

nyilván, de erre magától kell rájönnie!

hétf. máj. 16, 2005 12:59
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
BndsFr írta:
CineDOG írta:
Magyarán kisköcsög paraszt...

Nekem is elment az életkedvem az ilyen afférok miatt néhányszor. Fõleg amikor maga a gondnok szállt be cigivel a liftbe, majd amikor az állapotos feleségem kérdezte, hogy cigivel száll be?, elkezdett ordítani, hogy miért, maga meg kutyával! (pont sétálni indultunk).

De biztos számtalan ilyen történet van.

Remélem jutsz valamire. Örülj a babának mérges pillanataidban :)

ez ezért elég jól példázza az általános emberi hozzáállást!

hétf. máj. 16, 2005 12:52
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Féltem is!
Ne a bagós levegőt szipákolja már be a kéthetes tüdejébe!
A K annyát a bagósának!

Amúgy az Origón kapott tippekből a leghumánosabbat választottam.
Nem etetem meg vele a cigijét, öntök az ajtaja elé cigihamut,stb..

hétf. máj. 16, 2005 12:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Ja, nem félek senkitől. Tudod, apatigris....
Előre leszögezem, hogy igazad van... De nem is neked kell félned. Neked már: féltened kell. Micsoda különbség!!! Az apatigris nem csak erős, hanem okos is. :wink:

hétf. máj. 16, 2005 12:22
bugvadász

Hozzászólás 
skynet írta:
@ írta:
...Nagyon megköszönném valaki tisztába tenne...

tele van a pelus?

:D :D :D :D :D :D :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hétf. máj. 16, 2005 12:08
gyémánt tag

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Egy idősebb nő, egy suttyó srác a nőjével, és az elsőn lakó öregek fia a barom.

mielőtt lebecsülöd az ilyen embereke mit tudnak nézd meg a Kung Fu Hustle c. filmet (Pofonok Földje magyarul asszem, de még elég új, nem jött be moziban se)... ;)

amúgy remélem valamit csinálnak velük. tényleg hihetetlen idegesítő tud az ilyesmi lenni. ahol barátnőm lakott ott is az a 3 személyes felvonó van, ahova ketten hátizsákkal alig férünk be, és ott is rendszeresen cigiztek, de úgy, hogy a sarokban nyomta el a csikket, hog még órák múlva is ott bűzölögjön...
ilyenkor kedve támadna az embernek... :evil:

hétf. máj. 16, 2005 11:46
Profil Privát üzenet küldése ICQ
a fórum lelke

Hozzászólás 
nokia.6230 írta:

Kapott az ÁNTSZ egy kis emailt.

Ja, nem félek senkitől. Tudod, apatigris....

hétf. máj. 16, 2005 11:41
platina tag

Hozzászólás 

hétf. máj. 16, 2005 11:26
a fórum lelke

Hozzászólás 
nokia.6230 írta:
Nokia 6630 már "csak" 110.000 Ft az EW üzletekben. Mától. (Holnaptól.)

A lépcsőházas cigizés ügyében pedig akkor jársz a legjobban ha magasról teszel az egészre. A gyereket a lehető legkevesebb ideig tartsd/vidd a lépcsőházban. Ez minden amit tenni tudsz. Ha elkezdesz akciózni akkor csak azt éred el hogy az egész lépcsőház utálni fog és mindenki ott fog betenni neked ahol csak tud. Tehát nem fogsz javítani a helyzeteden hanem csak rontani tudsz rajta. Az hogy neked van-e igazad az senkit nem érdekel. Ez Magyarország. Nem jöttél még rá? :wink:

Nem tudnak betenni ahol csak tudnak. Egy idősebb nő, egy suttyó srác a nőjével, és az elsőn lakó öregek fia a barom.
De a héten benézek az ÁNTSZ-hez.

hétf. máj. 16, 2005 11:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
@ írta:
Kössz skacok, most már a neveket leszámítva a story kezd összeállni.
Már csak az érdekelne, hogy amikor megírta valaki (egyáltalán a könyvet ki írta meg?) az is ilyen sorrendbe írta meg, vagy ő kronológiailag haladt előre?

az 4ik részt, ami az egész Star Wars világot indította Lucas bácsi írta, az 5-ik részt Donald F. Glut, a 6-ikat James Kahn.
az 1-3 részeket sajnos forgatókönyv alapján írták, így azok nem olyan jók, mint amiket saját kútfőből írt meg a szerzője.
a 7-9-ik részeket pedig Timothy Zahn írta.
ha a könyvekről bővebb infó kell, akkor nézd meg a magyar honlapon, itt fent van a kiadások ideje is. de többnyire a sorrendjük egyezik a timeline-al... (csak a 4-6 trilógiát többször kiadták már azóta...)

@ írta:
és miért lett Anakinból Dart Weder?

május 19-től a mozikban :P (pontosan erről fog szólni a 3-ik rész)
ja, amúgy Darth Vader...

hétf. máj. 16, 2005 11:16
arany tag

Hozzászólás 
A lépcsőházi témához annyit tudok hozzá tenni, hogy nekünk az albiban állandóan probléma volt a szomszéddal a hangos Jimmy és Fekete Pákó stílusú zene miatt. Kértük őket szépen többször is, nem ment, sőt még ők voltak felháborodva.
Egy idő után meguntuk és egy hétvégére úgy hagytuk ott a lakást, hogy a két többszáz wattos hangfalat az ő szobájuk fele irányítottuk, a Winamp pedig a Greenday Holiday folyamatos repeatre volt téve (az az 1 szám 2,5 napig).
Azóta nincs ilyen gondunk :mrgreen:

hétf. máj. 16, 2005 11:05
Hozzászólás 
Kössz skacok, most már a neveket leszámítva a story kezd összeállni.
Már csak az érdekelne, hogy amikor megírta valaki (egyáltalán a könyvet ki írta meg?) az is ilyen sorrendbe írta meg, vagy ő kronológiailag haladt előre?

és miért lett Anakinból Dart Weder?

hétf. máj. 16, 2005 11:05
gyémánt tag

Hozzászólás 
Azért reménykedjünk benne,hogy ennyire nem rossz a helyzet.
Igenis a szomszédnak toleránsabbnak kellene lennie.Egy bébit meg nem lehet oxigén maszkba csomagolni,amíg leérnek a lépcsőházból :? És ha a lépcsőházban cigiznek,akkor sajna azt a lakásokban is lehet érezni valamennyire,mivel nem tudod magad hermetikusan a lakásba zárni,
Szóval valami megoldás mindenképp kell,mert a fejet a homokba technika nem túl célravezető :(

hétf. máj. 16, 2005 10:59
arany tag

Hozzászólás 
Annak utána lehet valahol nézni, hogy egy HP LaserJet 1012-es nyomtatónak mekkora az egy olalra eső nyomtatási (patron) költsége?

hétf. máj. 16, 2005 10:59
platina tag

Hozzászólás 
Nokia 6630 már "csak" 110.000 Ft az EW üzletekben. Mától. (Holnaptól.)

A lépcsőházas cigizés ügyében pedig akkor jársz a legjobban ha magasról teszel az egészre. A gyereket a lehető legkevesebb ideig tartsd/vidd a lépcsőházban. Ez minden amit tenni tudsz. Ha elkezdesz akciózni akkor csak azt éred el hogy az egész lépcsőház utálni fog és mindenki ott fog betenni neked ahol csak tud. Tehát nem fogsz javítani a helyzeteden hanem csak rontani tudsz rajta. Az hogy neked van-e igazad az senkit nem érdekel. Ez Magyarország. Nem jöttél még rá? :wink:

hétf. máj. 16, 2005 9:37
gyémánt tag

Hozzászólás 
Force to be You... :)

hétf. máj. 16, 2005 9:28
a fórum lelke

Hozzászólás 
Jaja, felcsinálja Padmét, és két gyereke is lesz, a Luke, meg a Leila.

hétf. máj. 16, 2005 9:19
gyémánt tag

Hozzászólás 
Azt azért még áruljuk el a Qkacnak, hogy a tegnapi részben "megismert" Anakin Skywalker, -aki az időrendben első részben az ügyes, versenyen repkedő kissrác volt,- a nemsokára mozikban bemutatandó "legújabb" részben drámai átváltozáson megy keresztül, ugyanis ő lesz a "fekete asztmás"(sic!) a későbbi Darth Wader, vagy Verebes István :lol: vagy ahogy tetszik... És az ő fia lesz a későbbi pozitív hős akit Luke Skywalker néven ismertünk meg. :)

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára BrOnZ hétf. máj. 16, 2005 9:29-kor.

hétf. máj. 16, 2005 9:15
gyémánt tag

Hozzászólás 
Seri01 írta:
A 2. és 3. rész közötti dolgokról a ráérősebbek vagy a fanatisták meg a Cartoon Network-ön "tájékozódhattak". :) Ott ment vmi ilyesmi rajzfilm ha jól olvastam... :roll:

nem csak ment, még asszem most is megy. sőt, van valami új sorozat is ugyanerről a korszakról vagy mi...

hétf. máj. 16, 2005 9:13
platina tag

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Én meg azt olvastam, hogy a Star Wars mint 30perces filmsorozat fog folytatódni a HBO-n. Az elején Lukas rendezi, aztán nem.

Ilyen verziót én is hallottam...
A 2. és 3. rész közötti dolgokról a ráérősebbek vagy a fanatisták meg a Cartoon Network-ön "tájékozódhattak". :) Ott ment vmi ilyesmi rajzfilm ha jól olvastam... :roll:

hétf. máj. 16, 2005 9:11
a fórum lelke

Hozzászólás 
Én meg azt olvastam, hogy a Star Wars mint 30perces filmsorozat fog folytatódni a HBO-n. Az elején Lukas rendezi, aztán nem.

hétf. máj. 16, 2005 8:55
gyémánt tag

Hozzászólás 
Rozso: de animációval már nem az igazi :( bár az igaz, hogy kegyetlen látványos lenne... csak nézek néha, amikor megnézek egy-egy "rajzfilmet" amit az utóbbi időben készítettek... eszméletlen miket meg tudnak benne csinálni...

hétf. máj. 16, 2005 8:38
gyémánt tag

Hozzászólás 
@ írta:
Van itt olyan aki olvasta? most már érdekel hogy a 7-9 -ben kik szerepelnek! Mert ha egyszer meghal az Anakin a 6.-ban, akkor a fián és a testvérén kívül (akivel galád módon smacizott) ki fog szerepelni?

én olvastam (sőt ennél még sokka ltöbbet is) azokat, amikre ráírták, hogy a következő részk. ami meglepő, hogy korábban készen voltak, mint az előzmény.

kik szerepelnek benne? Luke Skywalker, Leia Organa (Solo), Han Solo [ők ketten aztán majd valamelyik részben össze is házasodnak], Lando Calrissian, Chewbacca :) , a robotok (C3PO, R2D2), meg egy birodalmi admirális (Thrawn), aki még egyben tartja a gonosz erőket. ja, és asszem ezekben a részekben kerül elő egy C'Baoth (vagy valahogy így kell leírni?) nevű Sith mester is, legalábbis valamilyen klónja, akiben újra manifesztálódott a lelke, és a kedvencem Mara Jade, aki a Császár bérgyilkosa, és jobbkeze volt (a 4-6 részekben nem szerepelt, sem előtte asszem).
nagyjából ennyi.

ha esetleg el akarod olvasni az nem lesz könnyű eset, ugyanis újonnan nem lehet beszerezni már ezt a trilógiát, és használtan is kegyetlen drága. nekem a 9ik résszel mázlim volt, mert megvettem még a kiadás idejében, a 7-iket most sikerült beszerezni 1500-ért, de a 8ik még nincs meg sajna... (hallottam már olyan híresztelést miszerint ennek a trilógiának az egyes darabjai több mint -5ezer forintokat érnek gyűjtőknek... :shock: )

na, kb ennyi :)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Londelmor hétf. máj. 16, 2005 8:39-kor.

hétf. máj. 16, 2005 8:36
platina tag

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Kiírtam, hogy légyszi ne dohányozzanak, a füst meg a csecsemőm miatt, letépték. Újra kiírtam, + azt is, ha valami gondja van, jöjjön fel, megdumáljuk. Ezt kiégették, rágót ragasztottak rá. Becsöngettem hozzájuk kétszer is, mindkétszer úgy csináltak mintha nem lennének otthon, de a kukucskálóban kinéztek. Itt buktak le. Magyarán kisköcsög paraszt a srác és a nője

Ragaszd le a csengőt celluxszal, és várj türelmesen... :lol:

hétf. máj. 16, 2005 7:01
a fórum lelke

Hozzászólás 
@ írta:
[...] De hát láttunk már csodákat, a Barátok Köztben is megszépült a Tildus egyik pillanatról a másikra :D)
Hááát... Kicsit PVC, kicsit műanyag a hölgy és eléggé beszédhibás.

Üdv!

hétf. máj. 16, 2005 0:25
Hozzászólás 
Jól van skacok, kezdek átállni a jó oldalra. Nem vágom hogy jön a képbe Harrison Ford, de hiszek nektek :)
(gondolom játszott a 4-6 -ban. De hát láttunk már csodákat, a Barátok Köztben is megszépült a Tildus egyik pillanatról a másikra :D)
KÖVETELEM HOGY FORGASSÁK LE AZOKAT IS!

Van itt olyan aki olvasta? most már érdekel hogy a 7-9 -ben kik szerepelnek! Mert ha egyszer meghal az Anakin a 6.-ban, akkor a fián és a testvérén kívül (akivel galád módon smacizott) ki fog szerepelni?

vas. máj. 15, 2005 23:40
gyémánt tag

Hozzászólás 
Seri01 írta:
Ez megéri? :roll:
rs-MMC 256MB, AMZOR -> 6590 HUF

Sztem csak úgy vedd meg,hogy ott helyben kipróbálod.Ha jól rémlik,pont az Amzorra írták többen,hogy papíron kompatíbilis a telcsikkel,csak épp a láttatlanba vett karit nem igazán ette meg a telcsi :?

vas. máj. 15, 2005 23:23
platina tag

Hozzászólás 
Egy kérdésem lenne:
http://www.speedshop.hu/termeknew.php?t ... 9999&lang=

Ez megéri? :roll:

rs-MMC 256MB, AMZOR -> 6590 HUF

vas. máj. 15, 2005 22:26
gyémánt tag

Hozzászólás 
Londelmor írta:
...

Mire azokat a részeket forgatják az embereket is animációval helyettesítik :wink:

vas. máj. 15, 2005 22:06
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.   [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 541, 542, 543, 544, 545, 546, 547 ... 785  Következő