|
Szerző |
Üzenet |
GazVezir
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1319 Tartózkodási hely: Éppen itt :)
|
Nem nagyon értek a gyerekneveléshez, de ez egy nehéz időszak lesz számotokra. De persze a boldogság gondolom minden ilyen dolgot erősen a háttérbe szorít.
Hozzám képest mindenki már szinte egyetemi vagy főiskolai tanulmányait végzi, én meg még a gimi padjait koptatom itt a szerény 18 évemmel. Pedig abban a tudatban voltam, hogy nem vagyok olyan fiatal itt a fórumon .
|
kedd máj. 17, 2005 20:41 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Alszik. Kimerítette a gyerek. Majd éjfélkor kel fel a gyerekkel.
|
kedd máj. 17, 2005 20:34 |
|
|
GazVezir
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1319 Tartózkodási hely: Éppen itt :)
|
CineDOG írta: De jó bigék voltak a Fashion TV fehérnemű bemuatóján az előbb!!
Ha ezt a feleséged meglátja ?!
|
kedd máj. 17, 2005 20:31 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
De jó bigék voltak a Fashion TV fehérnemű bemuatóján az előbb!!
|
kedd máj. 17, 2005 20:30 |
|
|
6230
platina tag
|
nekem axelem van 1024 kilobit/sec havi 7990 ft
egy év hűséggel belépési díj nélkül azért ez nem olyan rossz
de lehetne jobb is
javítva lett a bit kilobitre
eltévesztettem na
de most már ki van javítva
szenvedő igealak megint yeah
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 6230 szer. máj. 18, 2005 21:00-kor.
|
kedd máj. 17, 2005 20:24 |
|
|
Bibby
platina tag
|
nyuszy!
Láttam a babodi képeidet,jók lettek.Én is ott voltam,nagyon tetszett az egész
|
kedd máj. 17, 2005 20:04 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
Majd elfelejtettem egy nagyon fontos és sürgős kérdést!
Spanyolországban milyen szabványú elketromos csatlakozót használnak? Azt tudom, hogy 230V van náluk is, de az euro dugós telefontöltőnek megfelelő aljzatot használnak, vagy eltérőt?
Köszi!
Üdv!
|
kedd máj. 17, 2005 19:54 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
nokia.6230 írta: köszi. hát ez remek. én meg fizethetem a havi 8 ezres számlákat. bár igaz hogy 6 hónap alatt a sebesség 384-ről 1024-re emelkedett. Én 9990-et fizetek, mert egy év rabságot írtam alá, most mégis úgy tűnik, idén nem váltok szolgáltatót (Interware).
Egyébként szerintem a T-Online csomagjai egyáltalán nem olyan jó árúak, sőt két év rabsággal kifejezetten sz.a.rok. 10400Ft/hó-ért két évig az 1Mbit szinte a legdrágább a piacon még a nyári kedvezménnyel is.
http://www.isite.hu
Üdv!
|
kedd máj. 17, 2005 19:48 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
Ilyenek vannak a melleslegen is.
Üdv!
|
kedd máj. 17, 2005 19:31 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
pampika írta: @ írta: Azért úgy érzem, nem csak a Panit húztam le, még ha számomra az ő "átverésük" volt számomra a legfájóbb... Ha hiszed,ha nem,barinőm is pannonos,ráadásul bee-s.Multkor jött fel a mobilos téma és azóta sem hajlandó nekem elhinni,hogy a másodperc alap már rég a múlté.Sajnos túl jól sikerült a panni-féle agymosás Miért nem mutatod meg neki a pani honlapjáról letölthető díjszabást?
Üdv!
|
kedd máj. 17, 2005 19:27 |
|
|
6230
platina tag
|
köszi. hát ez remek.
én meg fizethetem a havi 8 ezres számlákat. bár igaz hogy 6 hónap alatt a sebesség 384-ről 1024-re emelkedett.
|
kedd máj. 17, 2005 18:12 |
|
|
Raven_
gyémánt tag
|
|
kedd máj. 17, 2005 17:44 |
|
|
tibuu
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1512 Tartózkodási hely: Szolnok
|
nokia.6230 írta: Hali! Én használok négyet is, ie, firefox, netscape, opera. De egyik sem tökéletes szerintem. A nis2005 pedig valóban marhára lelassítja a gépet már nagyon bánom hogy megvettem a csomagot. Szerintem a gépem kapacitásának 25%-át elveszi ha minden védelem be van kapcsolva a maximumra. Mi ez az adsl havi 3250 forintért?
http://www.hwsw.hu/hir.php3?id=28966&count5=1
|
kedd máj. 17, 2005 17:36 |
|
|
6230
platina tag
|
Hali! Én használok négyet is, ie, firefox, netscape, opera. De egyik sem tökéletes szerintem. A nis2005 pedig valóban marhára lelassítja a gépet már nagyon bánom hogy megvettem a csomagot. Szerintem a gépem kapacitásának 25%-át elveszi ha minden védelem be van kapcsolva a maximumra. Mi ez az adsl havi 3250 forintért?
|
kedd máj. 17, 2005 17:30 |
|
|
Odo
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 9661 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
Sy írta: Londelmor írta: nálam megy az msn (legalábbis a hálózat, mert a messengert nem használom) a firefox sztem azért jobb az ie-nél, mert tud tabbed-browsing-ot, és így nem 30 program jelenik meg a tálcán, csak egy, amiben lehet váltogatni. meg van benne ad-block plugin, amit szuperül működik (nem úgy mint opera alatt a reklámszűrő ) Maxthon. Mindezt tudja, és "ráépül" az IE-re, nem kell Firefoxot felrakni. Ezt nem a FF ellen, hanem csak úgy, alternatívaként ...
Én is ezt használom, jó kis progi .
|
kedd máj. 17, 2005 16:34 |
|
|
simico
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1975 Tartózkodási hely: "NEC ARTE NEC MARTE"
|
Sy írta: Maxthon. Mindezt tudja, és "ráépül" az IE-re, nem kell Firefoxot felrakni. Ezt nem a FF ellen, hanem csak úgy, alternatívaként Nem tudom, lehet-e olyat csinálni a FF-ban, hogy elmented az éppen megnyitott weboldalakat, és azokat bármikor vissza tudod tölteni, de a Maxthonban lehet. Több ilyen profilt is tud egyszerre kezelni (pl vannak munka weboldalaim, szórakozásra újabb pakk nyílik meg stb.) Ismeri az undo close-t, ez nagyon hasznos! Velem többször előfordult már, hogy véletlen zártam be egy ablakot, itt két gombnyomás, és újra nyílik Szintén kedvenc feature-öm a mouse gestures - az egért speciális irányba rángatva lehet funkciókat aktiválni (pl jobb gomb és fel majd jobbra rántás - egyet jobbra lép az ablakok között, jobb gomb, fel-le - frissíti az adott oldalt stb.). Van kis kedvenc gombja, amiben az "überkedvenceket" tárolja, azaz azokat az oldalakat, amiket a kedvencek közül tényleg használunk. Van benne egy Flash save nevű progi, azzal mindenhonnan ki lehet szedni a beágyazott Flash-eket meg ilyesmik.
Tegyük hozzá, hogy mindezt az Opera már hosszú évek óta tudja, onnan "lopták" ezeket
|
kedd máj. 17, 2005 16:07 |
|
|
Raven_
gyémánt tag
|
Cycy írta: hát én is írtam, de nekem nagyon nem jött be. a tavalyi központi sokkal normálisabb volt, nekem legalábbis jobban tetszett nem volt szakszerű a maiban pár példa megfogalmazása, meg sztem totál nem volt egyértelmű, de ez csak egy vélemény
Szerinten nem volt rossz. Én amennyire nehéz feladatokra készültem, ez elment volna egy (viszonylag erősebb) középszintűnek is...
De majd meglátjuk, ha kiküldik kijavítva....
Te hová jelentkeztél egyetemre/fősulira?
|
kedd máj. 17, 2005 15:46 |
|
|
Seri01
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 725 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Se trillian, se MSN, se www.msn.com!
Én vmi vírusra, vagy ilyesmire gyanakszom. Bezzeg a netes MSN megy...
|
kedd máj. 17, 2005 13:58 |
|
|
Londelmor
gyémánt tag
Csatlakozott: szomb. júl. 03, 2004 11:10 Hozzászólások: 3635 Tartózkodási hely: Shanghai, Pudong negyed
|
Cycy írta: bejön, és vagy 6an fent is vannak a listáról, de érdekelne, hogy ők hogy csinálják
általában az ilyen hibáknál akik már be vannak jelentkezve azok vígan használják a szolgáltatást (vagy ritkábban megesik, hogy ők is kifagynak), míg az újonnan érkezőket már nem engedi a rendszer belépni
pl én is ma egész nap eddig hibátlanul használtam az msn szolgáltatást, igaz trilliannal....
|
kedd máj. 17, 2005 13:56 |
|
|
Londelmor
gyémánt tag
Csatlakozott: szomb. júl. 03, 2004 11:10 Hozzászólások: 3635 Tartózkodási hely: Shanghai, Pudong negyed
|
Sy írta: Maxthon. Mindezt tudja, és "ráépül" az IE-re, nem kell Firefoxot felrakni. Ezt nem a FF ellen, hanem csak úgy, alternatívaként Nem tudom, lehet-e olyat csinálni a FF-ban, hogy elmented az éppen megnyitott weboldalakat, és azokat bármikor vissza tudod tölteni, de a Maxthonban lehet. Több ilyen profilt is tud egyszerre kezelni (pl vannak munka weboldalaim, szórakozásra újabb pakk nyílik meg stb.) Ismeri az undo close-t, ez nagyon hasznos! Velem többször előfordult már, hogy véletlen zártam be egy ablakot, itt két gombnyomás, és újra nyílik Szintén kedvenc feature-öm a mouse gestures - az egért speciális irányba rángatva lehet funkciókat aktiválni (pl jobb gomb és fel majd jobbra rántás - egyet jobbra lép az ablakok között, jobb gomb, fel-le - frissíti az adott oldalt stb.). Van kis kedvenc gombja, amiben az "überkedvenceket" tárolja, azaz azokat az oldalakat, amiket a kedvencek közül tényleg használunk. Van benne egy Flash save nevű progi, azzal mindenhonnan ki lehet szedni a beágyazott Flash-eket meg ilyesmik. És elég gyakran frissítik, olyankor mindig beszól, hogy ha gondolod, akkor új változat letölt, program bezár, feltelepít, program újraindít - és ezt, ha a kérdésre igennel válaszoltál, teljesen automatikusan, minden régi beállítást megtartva.
hmmm, ezt nem ismertem (meglepő, mi?) biztos nem rossz, de ha már fentvan a Firefox, akkor maradok ennél. annyit nem használnék ki belőle, hogy megjegyezze a böngészett oldalakat (de van vmi ilyesmi ebben is, mert amikor kifagyott valamiért múltkor, akkor indításnál újra megnyitotta a legutóbb nézett lapokat. meg ez Operában is van). profilok sztem nincsenek, de annyi baj legyen
az ad-blocking kiterjesztés (Firefox alá) is teljesen korrektül kiszedi a reklámképeket, meg flash-t is, ha eddig nem próbáltad sztem csak tesztre érdemes egy gépen megnézni, mert borzasztó egyszerűen használható, és jól működik.
mivel nálam az ablakok (tabok) jobbklikk->lap bezárása módszerrel záródnak ezt nem szokta véletlenül megynomni (vagy esetleg ctrl+w kombóra, de még ahhoz is némi szándékosság kell)
ezt nem frissítik olyan túl gyakran (havonta, vagy 2 havonta), de akkor szól ha van újdonság, és ez is megjegyzi a beállításaidat frissítgetéskor.
szóval maradok ennél, már azért is (lehet lehurrogni érte), mert letöröltem már az ie-t a gépről, és minden hasonló m$ progit (messenger, moviemaker, oe, netmeeting, stb), mivel ezek nincsenek rendesen konfigurálva, és nem akarom, hogy véletlenül valakinek eszébejusson használni őket úgy nyersen...
még így is az volt, hogy múltkor a barátnőm meg akarta nézni a harrpotter trailert, és mivel a .mov fájlt nem játszotta le az alapértelmezett zoomplayer, így letöltött és feltelepíett egy quicktime-ot az itunes-al együtt a gépre, pedig legalább 10szer mondtam neki, hogy használja az mplayer forntend-et a lejátszásokhoz, és még az asztalon is kint az ikonja
(aztán utána meg takaríthattam le a qt-t, miután midnenhez hozzárendelte magát a képektől kezdve a videókig, amiket vagy úgyse tud megnyitni, vagy hihetetlen lassan teszi )
|
kedd máj. 17, 2005 13:54 |
|
|
Cycy
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 998 Tartózkodási hely: Székesfehérvár - Budapest
|
Seri01 írta: próbáld az e-messenger.net -tel! Ott megy, csak ****.
bejön, és vagy 6an fent is vannak a listáról, de érdekelne, hogy ők hogy csinálják
viszont a webmessenger.msn.com sem jön be...
na mind1, lépek, hali
|
kedd máj. 17, 2005 13:30 |
|
|
Cycy
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 998 Tartózkodási hely: Székesfehérvár - Budapest
|
Seri01 írta: nekem az msn.com se jön be! De másnak bezzeg megy az MSN... próbáld az e-messenger.net -tel! Ott megy, csak ****.
de minek szenvedek? ha nekem nem megy, akkor valszleg másnak sem, akkor meg minek legyek fent?
|
kedd máj. 17, 2005 13:26 |
|
|
Cycy
platina tag
|
Raven_ írta: 9-től 13-ig írom a fizika emelt érettségit (leánykori nevén központi). Szurkoljatok!!!
hát én is írtam, de nekem nagyon nem jött be. a tavalyi központi sokkal normálisabb volt, nekem legalábbis jobban tetszett
nem volt szakszerű a maiban pár példa megfogalmazása, meg sztem totál nem volt egyértelmű, de ez csak egy vélemény
|
kedd máj. 17, 2005 13:22 |
|
|
Seri01
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 725 Tartózkodási hely: Miskolc
|
nekem az msn.com se jön be!
De másnak bezzeg megy az MSN...
próbáld az e-messenger.net -tel! Ott megy, csak ****.
|
kedd máj. 17, 2005 13:19 |
|
|
Cycy
platina tag
|
azé az msn működhetne
|
kedd máj. 17, 2005 13:16 |
|
|
Wiki
Site Admin
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 18:31 Hozzászólások: 3429 Tartózkodási hely: IV.
|
Londelmor írta: nálam megy az msn (legalábbis a hálózat, mert a messengert nem használom) a firefox sztem azért jobb az ie-nél, mert tud tabbed-browsing-ot, és így nem 30 program jelenik meg a tálcán, csak egy, amiben lehet váltogatni. meg van benne ad-block plugin, amit szuperül működik (nem úgy mint opera alatt a reklámszűrő )
Maxthon. Mindezt tudja, és "ráépül" az IE-re, nem kell Firefoxot felrakni. Ezt nem a FF ellen, hanem csak úgy, alternatívaként
Nem tudom, lehet-e olyat csinálni a FF-ban, hogy elmented az éppen megnyitott weboldalakat, és azokat bármikor vissza tudod tölteni, de a Maxthonban lehet. Több ilyen profilt is tud egyszerre kezelni (pl vannak munka weboldalaim, szórakozásra újabb pakk nyílik meg stb.) Ismeri az undo close-t, ez nagyon hasznos! Velem többször előfordult már, hogy véletlen zártam be egy ablakot, itt két gombnyomás, és újra nyílik
Szintén kedvenc feature-öm a mouse gestures - az egért speciális irányba rángatva lehet funkciókat aktiválni (pl jobb gomb és fel majd jobbra rántás - egyet jobbra lép az ablakok között, jobb gomb, fel-le - frissíti az adott oldalt stb.). Van kis kedvenc gombja, amiben az "überkedvenceket" tárolja, azaz azokat az oldalakat, amiket a kedvencek közül tényleg használunk. Van benne egy Flash save nevű progi, azzal mindenhonnan ki lehet szedni a beágyazott Flash-eket meg ilyesmik.
És elég gyakran frissítik, olyankor mindig beszól, hogy ha gondolod, akkor új változat letölt, program bezár, feltelepít, program újraindít - és ezt, ha a kérdésre igennel válaszoltál, teljesen automatikusan, minden régi beállítást megtartva.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Wiki kedd máj. 17, 2005 13:19-kor.
|
kedd máj. 17, 2005 13:14 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
|
kedd máj. 17, 2005 12:54 |
|
|
Londelmor
gyémánt tag
|
simico írta: Hát, ami nincs, az nem is működhet. Mert az Opera-ban nincs semmilyen reklámszűrő (illetve az ini fájl közvetlen piszkálásával lehet minimális szűrést végezni). A pop-up ablakokat lehet blokkolni, ha erre gondoltál, az viszont tökéletesen működik. Reklámszűrésre (és még sok egyéb hasznos, az informatív böngészést megkönnyítő dologra) tessék a Proxomitront használni vindóz alatt Ui: miért van az az érzésem, hogy ez már korábban felmerült, szinte szó szerint ugyanígy... van valami cucc amivel kicsit könnyebben tudod azt az inifájlt buherálni, egy emberkének a magánakciója, hogy opera alatt is lehessen blokkolni, de nem megy rendesen. pl: az index.hu ugye tele van reklámmal, és majdnem mindet a sher.index.hu-ról szedi be. még abban az esetben is megjelentek a reklámok, hogy az egész sher.index.hu-t blokkoltam az ini-ben... (firefox meg simán megoldja uganezt a pluginnel) lehet ogy volt már erről szó, akár szó szerint is bocsi, cska nem nagyon olvastam offtopic-ot régebben... CineDOG írta: A NIS2005 is tud reklámot szűrni.
de ahhoz fel kell rakni a nis2005-öt, és az macerás, és nagydarab és lassú, és asszem az antivírus része nélkül nem is akar települni... vagy az lehet hogy a 2004-es verzió volt, nem emlékszem melyikkel próbálkoztam már
|
kedd máj. 17, 2005 10:26 |
|
|
Sulla
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 999 Tartózkodási hely: on-line
|
BrOnZ írta: Sulla írta: BrOnZ írta: A T-E utad: A készüléket átneveztük T-elefonra, a vidéki hivást T-ávolságira, az utcai készülékek érméjét T-antuszra, a beszélgetés egységét pedig T-arifában mérjük! Mindezt pedig T-e Fizeted! Népszabadság olvasó vagy? Miért? (...egyébként semmilyen újságot nem olvasok. Bőven elég a NET-ről kihámozni az igazságot(???)...)
Abban volt ez a T-s írás.
|
kedd máj. 17, 2005 10:16 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
A NIS2005 is tud reklámot szűrni.
|
kedd máj. 17, 2005 10:15 |
|
|
simico
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1975 Tartózkodási hely: "NEC ARTE NEC MARTE"
|
Londelmor írta: amit szuperül működik (nem úgy mint opera alatt a reklámszűrő )
Hát, ami nincs, az nem is működhet. Mert az Opera-ban nincs semmilyen reklámszűrő (illetve az ini fájl közvetlen piszkálásával lehet minimális szűrést végezni). A pop-up ablakokat lehet blokkolni, ha erre gondoltál, az viszont tökéletesen működik. Reklámszűrésre (és még sok egyéb hasznos, az informatív böngészést megkönnyítő dologra) tessék a Proxomitront használni vindóz alatt
Ui: miért van az az érzésem, hogy ez már korábban felmerült, szinte szó szerint ugyanígy...
|
kedd máj. 17, 2005 10:13 |
|
|
Londelmor
gyémánt tag
|
az a gáz azzal, ha teljesen megváltoztatják, hogy a régi pluginek, meg theme-ek nem működnek az új alatt... mint amikor 0.9-ről 1.0-ra váltották, akkor is megszűnt a kedvenc theme-em támogasátsa... pedig ez tényleg kegyetlen bonyolult feladat lett volna, hogy használja...
de pl a reklámszűrő plugin sem működött a 0.9-es verzió az 1.0 alatt, meg a thunderbirdben az easy getmail button sem ment (szintén 0.9-ről 1.0-ra váltásnál)
amúgy meg az automatikus frissíés is mindig rákérdez, amikor valamit akarna telepíeni, és pl a szoftvertelepítés is miden oldal számára tiltva van, kivéve az addons.mozilla.org-ot vagy valami iylesmi annyira nagy baj nem lehet belőle, kb annyira jó, hoyg szól ha van valami újdonság, nem nekem kell naponta kézzel utánanézni.
|
kedd máj. 17, 2005 10:10 |
|
|
simico
gyémánt tag
|
skynet írta: (szerintem valahova a saját könyvtárán belül, mivel nem követi a mikrof.os filozófiáját, hogy "mocskoljuk tele a ljúzer gépét nyugodtan, úgyse veszi észre".)
szerk: akkor az opera is ugyanolyan mocsok módon szemetel, mint az IE...
Nem. Az Opera azt teszi, amit mondasz neki. Ha azt mondod, hogy multiuser környezetben akarod használni az m$ elgondolása szerint, akkor a lúzer profile könyvtárába rakja a lúzerfüggő adatokat. Ha meg azt mondod neki, hogy nem **** m$ profile könyvtárakkal, akkor csak a saját programkönyvtárába pakolja a dolgokat.
|
kedd máj. 17, 2005 10:09 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Ha mást is érdekelnek a 80-as éves reklámfilmjei:
http://reklamok.gergoke.hu/
|
kedd máj. 17, 2005 10:08 |
|
|
Sam Fisher
gyémánt tag
|
Londelmor írta: én Netvampire-t használok letöltésekhez, az elég egyszerű, és nem integrálja magát midenáron mindenhova, mint pl a getright és társai bár tudom hogy van akinek ez hátrány, de nekem előny amúgy jó, hogy szóltál, hogy van 1.0.4-es verzió, én észre se vettem, pedig elvileg kéne szóljon, hogy van frisebb... amikor volt az a hír a támadhatóságról, akkor letöltött magának valami Saferfox update-et, és annyi, azóta semmi (tudom, ez volt a trójai, és megszívtam )
Nyár közepén jön ki elvileg az új Firefox..
Teljesen megváltoztatnak mindent pl:: új letöltés vezérlője lesz stb..
Vigyáz az automatikus frissítéssel .. mert nem mindig jósszándékú..
|
kedd máj. 17, 2005 10:06 |
|
|
Sam Fisher
gyémánt tag
|
skynet írta: Sam Fisher írta: Firafoxal nagyon egyszerűen lehet váltogatni a Themes–t
igazad van, tényleg ez a legfontosabb egy böngészőnél.
Nem a legfontosabb de hasznos funkció..
|
kedd máj. 17, 2005 10:02 |
|
|
Londelmor
gyémánt tag
|
én Netvampire-t használok letöltésekhez, az elég egyszerű, és nem integrálja magát midenáron mindenhova, mint pl a getright és társai
bár tudom hogy van akinek ez hátrány, de nekem előny
amúgy jó, hogy szóltál, hogy van 1.0.4-es verzió, én észre se vettem, pedig elvileg kéne szóljon, hogy van frisebb... amikor volt az a hír a támadhatóságról, akkor letöltött magának valami Saferfox update-et, és annyi, azóta semmi (tudom, ez volt a trójai, és megszívtam )
|
kedd máj. 17, 2005 9:57 |
|
|
Sam Fisher
gyémánt tag
|
Londelmor írta: nálam megy az msn (legalábbis a hálózat, mert a messengert nem használom) a firefox sztem azért jobb az ie-nél, mert tud tabbed-browsing-ot, és így nem 30 program jelenik meg a tálcán, csak egy, amiben lehet váltogatni. meg van benne ad-block plugin, amit szuperül működik (nem úgy mint opera alatt a reklámszűrő )
ÉS egyszerű is...
Teljes értékű a Free Download Manager progival lesz.
Firafoxal nagyon egyszerűen lehet váltogatni a Themes–t
https://addons.mozilla.org/themes/?appl ... 9e97384%7d
Vigyázatok 1.3 verziót a gonosz Hackerek már jól betámadták..
1.4-es verziót ajánlott felrakni.
|
kedd máj. 17, 2005 9:51 |
|
|
Londelmor
gyémánt tag
|
nálam megy az msn (legalábbis a hálózat, mert a messengert nem használom)
a firefox sztem azért jobb az ie-nél, mert tud tabbed-browsing-ot, és így nem 30 program jelenik meg a tálcán, csak egy, amiben lehet váltogatni. meg van benne ad-block plugin, amit szuperül működik (nem úgy mint opera alatt a reklámszűrő )
|
kedd máj. 17, 2005 9:43 |
|
|
Punto83
platina tag
|
Nálam valami 80072efd-s hibát ír ki
|
kedd máj. 17, 2005 9:39 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Nem
|
kedd máj. 17, 2005 9:38 |
|
|
Punto83
platina tag
|
Msn nálatok sem megy?
|
kedd máj. 17, 2005 9:35 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Most elindítottam ie-t és firefoxot és kb ugyanannyi idő alatt indult
Én nem szoktam ilyenkor sajnálkozni,hisz mindenkinek a kezében a döntés,mit használ.Ha műxik rendesen,akkor no prob
(mondjuk fateromat kissé nehéz átnevelni firefoxra..csak azért kell,mert kb 2 havonta félnapig irtom a vírusokat,mert mindenhova kattintgat összevissza,mindenr OK a válasz...aztán meg csodálkozik )
|
kedd máj. 17, 2005 9:35 |
|
|
Steve_Hun
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 984 Tartózkodási hely: Helsinki, FI
|
skynet írta: én meg IE-t használok és azzal meg vagyok elégedve (tessék nyugodtan lesajnálni, de nekem teljesen megfelel, hogy nem kell várni induláskor, új ablakot shi(f)t clickkel lehet nyitni, stb... adware ellen meg ott az sp2.)
Én is IE-t használok. Ugye ezért még nem érek kevesebbet ?
Steve
|
kedd máj. 17, 2005 9:33 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
Sam Fisher írta: Használjatok Firefoxot!
Én használok operát és firefoxot is.Mndkettővel meg vagyok elégedve
|
kedd máj. 17, 2005 8:58 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 3846 Tartózkodási hely: warezlinks.eu -> McDuma fórum -> OFF topic
|
Sulla írta: BrOnZ írta: A T-E utad: A készüléket átneveztük T-elefonra, a vidéki hivást T-ávolságira, az utcai készülékek érméjét T-antuszra, a beszélgetés egységét pedig T-arifában mérjük! Mindezt pedig T-e Fizeted! Népszabadság olvasó vagy? Miért? (...egyébként semmilyen újságot nem olvasok. Bőven elég a NET-ről kihámozni az igazságot(???)...)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BrOnZ kedd máj. 17, 2005 9:01-kor.
|
kedd máj. 17, 2005 8:57 |
|
|
Sam Fisher
gyémánt tag
|
Használjatok Firefoxot!
|
kedd máj. 17, 2005 8:48 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
guni. írta: Valaki meg tudja mondani, hogy az Opera hová teszi az ideiglenes fájlokat XP alatt?
Jópár helyre szétpakolja magát
Van könyvtára a prog files/opera-ban(általános dolgok) és a te windows accountodhoz tartozók pedig itt:
c:\documents and settings\felhasználói neved\Application Data\opera\opera 8 beta(aktuális verziód)\profile\cache4
Itt kell lennie a dolgoknak
@Raven:
Nagy kalappal
|
kedd máj. 17, 2005 8:27 |
|
|
Raven_
gyémánt tag
|
9-től 13-ig írom a fizika emelt érettségit (leánykori nevén központi).
Szurkoljatok!!!
|
kedd máj. 17, 2005 5:37 |
|
|
guni.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4173 Tartózkodási hely: Budapest-Győr Telefon: Motorola Milestone
|
Valaki meg tudja mondani, hogy az Opera hová teszi az ideiglenes fájlokat XP alatt?
THX: Guni
|
kedd máj. 17, 2005 3:09 |
|
|