Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. nov. 17, 2024 14:36

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 538, 539, 540, 541, 542, 543, 544 ... 785  Következő
OFF TOPICOK GYŰJTEMÉNYE 
Szerző Üzenet
Hozzászólás 
Pár hónapja volt egy cikk arról, hogy a gsmport.hu munkatársai kint jártak valamelyik mobilgyártó cég exkluzív központjában. Nem emlékeztek, hol található ez a cikk?

csüt. máj. 19, 2005 14:42
gyémánt tag

Hozzászólás 
El is felejtettem: azokat a bizonyos ActiveX-vezérlőket (vagy tudomisén-micsodákat) hogyan tudom kiiktatni? (Állítólag ez az egyik rákfenéje az explorernek.(?)) Mit kell átállítani az IE-ben, hogy megszűnjenek működni?

csüt. máj. 19, 2005 14:01
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
Én ezzel szoktam irtani, hatásos: Spybot search & Destroy
Újratelepítés szvsz nem oldja meg ezt a gondot.
szerk.: ja meg persz SP2 meg frissítések!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Raven_ csüt. máj. 19, 2005 14:02-kor.

csüt. máj. 19, 2005 13:59
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Más téma:
eléggé tele vagyok spyware-ekkel, a legújabb Ad-Aware sem tud velük mit kezdeni, sokat talál, és irt ki belőlük, de mintha a "gyökere" az egésznek mindig megmaradna.

Szerintetek a windows frissítésének letöltésével megoldódnának a problémáim vagy újra fel kell tenni az op.rendszert?

Ha letöltöm az Operát, vagy a Mozillát (betárcsázós nettel ez egyáltalán megoldható, nem túl nagyok ezek a programok?), akkor jobb lesz a helyzet?

csüt. máj. 19, 2005 13:55
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem baj! A narkó stimmelt... :lol:

csüt. máj. 19, 2005 13:51
Profil Privát üzenet küldése Honlap
platina tag

Hozzászólás 
Rozso írta:
Sulla írta:
...

Jajj, de okos vagy már megint!
Közben megtaláltam:
http://ma.hu/page/hir/aaa/0/121017/1

Hoppá, akkor ez egy másik eset...

:oops:

csüt. máj. 19, 2005 13:43
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sulla írta:
...

Jajj, de okos vagy már megint!
Közben megtaláltam:
http://ma.hu/page/hir/aaa/0/121017/1

csüt. máj. 19, 2005 13:41
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
platina tag

Hozzászólás 
Sulla írta:
Rozso írta:
Ilyen nincs.

Az előbb bemondtak egy hírt a Rádió Deejayben (Kalocsán drogdielereket fogtak).
Ezt meg akartam keresni neten, de egyszerúen sehol sincs meg! Átnézem mindent nagyobb hírportált és semmi! Éljen az információs társadalom!

Moszkvában Ladákat osztogattak. :) Ez ugrott be, még az átkosból.

Na, nem osztogattak, hanem fosztogattak, és nam Ladákat, hanem Moszkvicsokat, nem Moszkvában, hanem Leningrádban.

http://index.hu/politika/bulvar/bulvarhirek/?main:2005.05.19.&222701

Szóval nem dílereket, hanem fogyasztókat és nem Kalocsán, hanem Kaposváron.

:lol:

csüt. máj. 19, 2005 13:34
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sulla írta:
/join #...
:)

Jaja, ez az igazi különlegessége :))). Nekem nagyon bejön (meg egyébként is már kb 0,1 másodpercig tart beírni, annyira ráált a kezem :wink: ) . Egyébként ezeket a parancsszavakat (/join; /topic; /me; /whois, stb) átvették az újhullámos netes csetprogik is, ebből is látszik hogy ez egy biztos alap, amire lehet építeni. Pl. ha jól tudom a www.trefort.hu chatje is irc alapú, csak egy shell van rátéve.

csüt. máj. 19, 2005 13:33
gyémánt tag

Hozzászólás 
végigcsináltam most egy regisztrációt, cska hogy tényleg jól emlékeztem-e, hogy macerás volt.
még mindig az.

kezdve mondjuk, hogy a triviális messenger.msn.com-ra fellépve nem találtam olyan linket, hogy új fiók létrehozása (bezzeg azért el akartak kápráztatni a szöveggel, hogy miylen tökéletes, és felemelő érzés lesz használni a programjukat...)
maradt a google, keresés, találat. regisztráció viszonylag gyors (de amilyen szövegeket beírnak azon jókat lehet nevetni), de pl annál a résznél amikor "írd be mit látsz a képen"-t kell játszani kivételesen sikerült olyan képet beadniuk, hogy alig lehetett elolvasni ami rajta volt :)

arról nem is beszélve, hogy hátrányok: 2-3 havonta kijön egy újabb verzió, ami lényegi újítást persze nem tartalmaz, de arra jó, hogy ha nem frissíessz (amit minden indításkor a képedbe dob, hogy tedd meg), akkor egy idő után elkezdenek rádköszöngetni "messenger staff" néven, hogy frissísél. válaszolni nem tudsz nekik, mert nem vagy rajta a listájukon (ők bezzeg tudnak írni hogy nincsenek az én listámon), letilteni nem lehet őket mert nincsenek a listámon (mekkora hülyeség), felvenni őket, hogy aztán letiltsem nem lehet, mert ők nem engedélyezik...
aztán, ha ezek után is figyelmen kívül hagyja az ember, akkor egy idő után nem tud bejelentkezni a régebbi kliensével, mert a bizonyosnál régebbieket letiltják a .net-ről.
aztán az idétlen kinézetű szoftver, ami persze nem konfigurálható normálisan, semmit nem tud, csak olyanokat, hogy hátteret rakj a párbeszédablakba, vagy emoty-hangot küldözgess a másik msn-ezőnek...
és hogy folyamatosan elindul ha bármiylen más m$ programot futtatsz? miért van az, hogy az IE vagy OE képtelen élni enélkül a vacak nélkül? (persze ha shift+del kombóval kitörli az ember az egészet, akkor már működnek nélküle simán...)

szóval hogy ezzel ne lenne baj? eddig csak az volt vele :)

csüt. máj. 19, 2005 13:18
platina tag

Hozzászólás 
Raven_ írta:
simico írta:
A jó öreg irc miért nem jó?

Jaja, én ezt használom már vagy 6-8 éve, amióta van netem.
Iszonyat gyors bármelyik csoffadt gépen, sávszéligény nulla.
Meg egyébként is, megvan a maga feelingje :)

/join #...

:)

csüt. máj. 19, 2005 13:16
gyémánt tag

Hozzászólás 
simico írta:
A jó öreg irc miért nem jó?

Jaja, én ezt használom már vagy 6-8 éve, amióta van netem.
Iszonyat gyors bármelyik csoffadt gépen, sávszéligény nulla.
Meg egyébként is, megvan a maga feelingje :)

csüt. máj. 19, 2005 13:08
a fórum lelke

Hozzászólás 
simico írta:
[...] de a horror regisztráció és a trágya "megbízhatóság" [...]
Ezt én sem értem igazán... A regisztráció tök egyszerű, ráadásul magyarul is lehet. Megbízhatatlanságról meg akkor beszélhetünk, ha a szolgáltatást kiszolgáló eszközökkel van baj, azonban ez ritka. Nem árt viszont tudni, hogy ha a netszolgáltatónál vannak problémák, az jelentkezhet az MSN használhatóságában is. Az Interware-nél pl. kétszer-háromszor már előfordult, hogy külföld felé nem, vagy csak iszonyatosan lassú sávszélesség volt (5 perc egy lap fejléce, meg hasonlók), na ilyenkor pl. nekem az MSN sem ment, de ez nem (sem) az MSN hibája volt.

Üdv!

csüt. máj. 19, 2005 13:08
Moderátor

Hozzászólás 
simico írta:
A jó öreg irc miért nem jó? Én még mindig azt használom, ha van időm és kedvem dumálni ismerősökkel. Még iszonyat régen (96-97 körül) használtam icq-t is, de már se az azonosítóm, se a jelszavam nem tudom hozzá :)
Msn messengert melóhelyen felraktam (csak ez használható kifelé), kb. kétszer használtam nem tesztcéllal (amikor gyorsan el akartam érni valakit), de a horror regisztráció és a trágya "megbízhatóság" meggyőzött, hogy nem kell ez nekem (le is szedtem).

Milyen horror regisztráció? Én 2 éve használok MSN-t, semmi gondom vele.

csüt. máj. 19, 2005 12:58
gyémánt tag

Hozzászólás 
A jó öreg irc miért nem jó? Én még mindig azt használom, ha van időm és kedvem dumálni ismerősökkel. Még iszonyat régen (96-97 körül) használtam icq-t is, de már se az azonosítóm, se a jelszavam nem tudom hozzá :)
Msn messengert melóhelyen felraktam (csak ez használható kifelé), kb. kétszer használtam nem tesztcéllal (amikor gyorsan el akartam érni valakit), de a horror regisztráció és a trágya "megbízhatóság" meggyőzött, hogy nem kell ez nekem (le is szedtem).

csüt. máj. 19, 2005 12:45
gyémánt tag

Hozzászólás 
A jelenlegi és a korábbi ADSL akciókat látván úgy látom, megért egy levél a GVH felé az Emitel ellen, piaci erőfölénnyel való visszaélés miatt.
Egyszerűen röhej, hogy mit meg nem engednek maguknak.
Duplázás most sem lesz, de valamennyivel majd növelik a sávszélességet várhatóan nyár közepére, végére.

Horror ADSL tarifatáblázat:
http://www.emitel.hu/szolg_adsl.html

csüt. máj. 19, 2005 11:04
gyémánt tag

Hozzászólás 
mdozsa írta:
kopete behülyült..

Uhu linux alatt én is azt használom.Eddig nem volt vele bajom,nagyon szimpi kis kliens ÉS magyarok írták :!: :)

csüt. máj. 19, 2005 11:04
gyémánt tag

Hozzászólás 
mdozsa írta:
Nekem konkrétan azért van vele bajom, mert a kopete behülyült, és csak számokat látok, nem a nicket jeleníti meg. De hallottam másnál, más klienssel, hogy ilyen problémája volt. Nameg nehezen megjegyezhető.

www.miranda-im.org
www.trillian.cc

kisebbek, gyorsabbak, többet tudnak mint az icq kliens, és te állítod be, hogy számot, vagy tetszőlegesen beírható nicket jelenítsen meg :)

csüt. máj. 19, 2005 10:59
arany tag

Hozzászólás 
Londelmor írta:
mdozsa írta:
Mondjuk azzal nem értek egyet, h úgy kéne használni, mint a telefont...a skype hanghívását, azt igen, de az IM kategóriába belefér egy szia. De abban egyet értünk, h nem szeretjük az MSN-t :) Mondjuk nekem az ICQ sem szimpatikus, a számos azonosítás miatt. Szal térítsünk skype-ra :) Amúgy rohamosan nő a skype-használók száma is.

nem értem miért akkora baj a számmal való azonosítás, azon túl, hogy nehezebb megjegyzni :) viszont legalább az icq weblapján van tisztességes keresés, nem úgy mint amikor név alapján akartam valakit megtalálni msn-en :?
amúgy még számos messenger létezik. ha nem valami több hálózatra csatlakozó progit használ az ember, akkor sztem a legbartáibb kezelőfelülete talán a yahoo-nak van. (nekem pl a régi icq-s ismerősök inkább yahoo-ra vándoroltak, nem msn-re...)

engem meg az tud idegesíteni, amikor egy msn-es ekezd beállítnai a csetablakba háttérképet, meg akar valami emoti-soundot küldeni, és hasonlók. ugye ezek trillianban nincsenek, de a szemét msn ilyenkor elkezdi átküldözgetni őket, mint fájlokat...

Nekem konkrétan azért van vele bajom, mert a kopete behülyült, és csak számokat látok, nem a nicket jeleníti meg. De hallottam másnál, más klienssel, hogy ilyen problémája volt. Nameg nehezen megjegyezhető.

csüt. máj. 19, 2005 10:45
Profil Privát üzenet küldése ICQ YIM Honlap
platina tag

Hozzászólás 
Rozso írta:
Ilyen nincs.

Ezt meg akartam keresni neten, de egyszerúen sehol sincs meg! Átnézem mindent nagyobb hírportált és semmi! Éljen az információs társadalom!

Moszkvában Ladákat osztogattak. :) Ez ugrott be, még az átkosból.

csüt. máj. 19, 2005 10:24
gyémánt tag

Hozzászólás 
mdozsa írta:
Mondjuk azzal nem értek egyet, h úgy kéne használni, mint a telefont...a skype hanghívását, azt igen, de az IM kategóriába belefér egy szia. De abban egyet értünk, h nem szeretjük az MSN-t :) Mondjuk nekem az ICQ sem szimpatikus, a számos azonosítás miatt. Szal térítsünk skype-ra :) Amúgy rohamosan nő a skype-használók száma is.

nem értem miért akkora baj a számmal való azonosítás, azon túl, hogy nehezebb megjegyzni :) viszont legalább az icq weblapján van tisztességes keresés, nem úgy mint amikor név alapján akartam valakit megtalálni msn-en :?
amúgy még számos messenger létezik. ha nem valami több hálózatra csatlakozó progit használ az ember, akkor sztem a legbartáibb kezelőfelülete talán a yahoo-nak van. (nekem pl a régi icq-s ismerősök inkább yahoo-ra vándoroltak, nem msn-re...)

engem meg az tud idegesíteni, amikor egy msn-es ekezd beállítnai a csetablakba háttérképet, meg akar valami emoti-soundot küldeni, és hasonlók. ugye ezek trillianban nincsenek, de a szemét msn ilyenkor elkezdi átküldözgetni őket, mint fájlokat...

csüt. máj. 19, 2005 10:21
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ilyen nincs.

csüt. máj. 19, 2005 10:19
platina tag

Hozzászólás 
skynet írta:
na jó. de ahhoz képest, hogy "be vagyok rúgva", meg hogy "le vagyok esve a székről", a "ki van szállítva" már helyesnek számít.

Ahoz képest, hogy meg is ölhettek volna, a 8 napon túl gyógyuló sérülés okozása már helyesnek számít?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sulla csüt. máj. 19, 2005 10:22-kor.

csüt. máj. 19, 2005 10:15
a fórum lelke

Hozzászólás 
mdozsa írta:
Nekem meg ismét nem megy az MSN...de látom többen is szívnak vele már egy jóideje...kicsit gázos, h állandóan kaki...kezdek egyre inkább skype felé húzni...számomra semmivel sem nyújt többet az MSN, sőt, skypen még jobb is a hanghívás. Lehet el kéne kezdeni téríteni :)
Nekem eddig egyszer volt vele bajom, amikor is másfél napig állt... Azóta semmi. Illetve - amikor routerem "lett" :D, akkor voltak kis gondjai, de már kinőtte, és az szoftveres volt.

Üdv!

csüt. máj. 19, 2005 10:11
arany tag

Hozzászólás 
pampika írta:
Nálunk régebben minden haver icq-n volt.Jó is volt,msn-t akkor sem szerettem.De most nekme is azt a rendszert kell használni,mert mindenki átállt msn-re,így ha valakit el akarok érni,akkor go to msn :?
A skype se rossz,csak még kevesen használják.

Meg arra kéne valahogy részoktatni az embereket,hogy akkor használják csak az msn-t,ha tényleg van mondanivalójuk.Sokszor már azért nem merek online státusszal felmenni,mert rögtön rámkattan 6-8 ember,de értelmes témája nincs,csak a szokásos hogy vagy,majd hallgatás és félóránként sajnálkozás,hogy igazából csak azért nem ír,mert épp állatira elfoglalt.Miért nem lehet úgy használni,mint a telefont? (persze az is más,amikor úgy megyünk fel,hogy akkor chatelgessünk csakúgy)

csüt. máj. 19, 2005 10:05
platina tag

Hozzászólás 
skynet írta:
nokia.6230 írta:

jaj olyan naiv vagy
asszed hogy ezek a gepek ki lesznek szallitva? (szenvedo igealak)

ez itt most helyes!!! el van ismerve!

Asszed, hogy ezeket a gépeket kiszállítják?
Asszed, hogy ezeket a gépeket ki fogják szállítani?

A magyarban a szenvedő igealak a következő:

A szenvedő ige alanya azt a személyt vagy dolgot nevezi meg, amire a cselekvés irányul. A cselekvés végzőjét eszközhatározóval fejezhetjük ki. Például: A kert fölásatott; A levél összegyűretik. Képzője az -at/-et, -tat/-tet, melyet ikes személyragozás követ.

Fentiek alapján a mondat , ha már mindenképp a szenvedő alakot erőlteted:

Asszed, hogy ezek a gépek kiszállíttatnak?

Elismertetett.

S

csüt. máj. 19, 2005 10:00
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nálunk régebben minden haver icq-n volt.Jó is volt,msn-t akkor sem szerettem.De most nekme is azt a rendszert kell használni,mert mindenki átállt msn-re,így ha valakit el akarok érni,akkor go to msn :?
A skype se rossz,csak még kevesen használják.

Meg arra kéne valahogy részoktatni az embereket,hogy akkor használják csak az msn-t,ha tényleg van mondanivalójuk.Sokszor már azért nem merek online státusszal felmenni,mert rögtön rámkattan 6-8 ember,de értelmes témája nincs,csak a szokásos hogy vagy,majd hallgatás és félóránként sajnálkozás,hogy igazából csak azért nem ír,mert épp állatira elfoglalt.Miért nem lehet úgy használni,mint a telefont? (persze az is más,amikor úgy megyünk fel,hogy akkor chatelgessünk csakúgy)

csüt. máj. 19, 2005 9:43
arany tag

Hozzászólás 
Nekem meg ismét nem megy az MSN...de látom többen is szívnak vele már egy jóideje...kicsit gázos, h állandóan kaki...kezdek egyre inkább skype felé húzni...számomra semmivel sem nyújt többet az MSN, sőt, skypen még jobb is a hanghívás. Lehet el kéne kezdeni téríteni :)

csüt. máj. 19, 2005 9:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
Most értem haza a Sith-ek bosszújáról. StarWars fanoknak kötelező, de amúgy tényleg jó lett. Elsőre ennyi, megyek, mert aludni is kell....Windu Mester nem dolgozik helyettem holnap. :twisted: :D

csüt. máj. 19, 2005 2:07
a fórum lelke

Hozzászólás 
skynet írta:
mi ez a flashes lósz.r a nokia.com-on?! ki a franc kiváncsi a nokia.hu-ra (oda irányít át)?
Észak Amerikát választva nem irányít sehová :)

Üdv!

szer. máj. 18, 2005 23:45
gyémánt tag

Hozzászólás 
én olyan verziót is olvastam, ahol meg műholdakra feltelepítve volt a Skynet, ez már amolyan valós ködösítése a fiktív történetnek :)

szer. máj. 18, 2005 22:19
gyémánt tag

Hozzászólás 
http://www.hwsw.hu/hir.php3?id=28972&count17=1
Mondjuk nem ez a szöveg lényege, de egyből felfigyeltem rá:
Idézet:
A Google keresőt nem egy, hanem egy több tízezer (!) szerverből álló, úgynevezett cluster szolgálja ki -- már most. Egy filmes párhuzammal élve, a Terminátor-filmek gonosz Skynet szoftvere is azért volt megsemmisíthetetlen, mert millió gépen volt reprodukálva.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Raven_ szer. máj. 18, 2005 22:12-kor.

szer. máj. 18, 2005 22:06
platina tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
Macika írta:
HA valakinek alacsony volna a vérnyomása, olvassa már el ezt!
Nem is mondok erre semmit, főleg, hogy nekem nem alacsony a vérnyomásom, nagyon nem...

De volt még tavaly 400 notebook a kormánynak (annak is, aki sík hülye hozzá és azóta sem használja csak a pasziánszt rajta...), ezek daraboknént ha jól emlékszem, 700.000Ft-ba kerültek, meg most az utóbbi hónapokban a miskolci önkormányzatnak 70 notebook, 400.000 forintért...
De a linkelt kiírás nagyon durva... Bármely szoftverfejlesztő vagy grafikai fejlesztő cég megnyalná a tíz ujját azokért a gépekért... ...amiken majd Gizike fog 3GB RAM-mal pasziánszozni...

Üdv!

jaj olyan naiv vagy
asszed hogy ezek a gepek ki lesznek szallitva? (szenvedo igealak)
az ismeros megnyeri a palyazatot kifizetik a szamlakat elore aztan csodbe megy a ceg es egy gep sem lesz kiszallitva

szer. máj. 18, 2005 21:18
gyémánt tag

Hozzászólás 
Lehet, hogy hülye kérdés, de eddig ez eszembe sem jutott. BT-nél lehet szabályozni, hogy havernak pontosan melyik meghajtójára mentse az átküldött fájlt(okat)?

szer. máj. 18, 2005 21:00
gyémánt tag

Hozzászólás 

Júj, hát ez mán dutva ám! :D

szer. máj. 18, 2005 20:04
a fórum lelke

Hozzászólás 
http://www.viceland.com/issues/v11n11/htdocs/death/rogina.php

Csak óvatosan...
:lol:

Üdv!

szer. máj. 18, 2005 20:02
a fórum lelke

Hozzászólás 
Macika írta:
BrOnZ írta:
Ajjaj... Én marha továbbolvastam...

"...15 hüvelykes monitor az elvárás, ami lehet akár katódsugárcsöves is, a grafikus kártyának azonban tudnia kell az 1600x1200 pixeles felbontást, legalább 85 Hz-es képfrissítéssel..."

Kép
Keresünk olyan embereket, akik 1968. április 27-én születtek, édesanyjuk neve Hajbók Klára, magasságuk 178,5 cm, testsúlyuk 72,8 kg, hajuk színe sötétbarna, szemük színe kék, kesztyûméretük 9 1/2-es.

Ja, hogy ezeket az elvárásokat mindet csak egyetlen ember tudja teljesíteni?
Mi errõl nem tehetünk...

ez annyira régi, jól bevált, elvátrsi módszer! Akkor minek kockáztatni?

Ebbe senki sem köthet bele és tuti a befutó.

szer. máj. 18, 2005 19:04
Profil Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
BrOnZ írta:

"...15 hüvelykes monitor az elvárás, ami lehet akár katódsugárcsöves is, a grafikus kártyának azonban tudnia kell az 1600x1200 pixeles felbontást, legalább 85 Hz-es képfrissítéssel..."

Kép
Keresünk olyan embereket, akik 1968. április 27-én születtek, édesanyjuk neve Hajbók Klára, magasságuk 178,5 cm, testsúlyuk 72,8 kg, hajuk színe sötétbarna, szemük színe kék, kesztyűméretük 9 1/2-es.

Ja, hogy ezeket az elvárásokat mindet csak egyetlen ember tudja teljesíteni?
Mi erről nem tehetünk...

szer. máj. 18, 2005 18:22
gyémánt tag

Hozzászólás 

Kép

szer. máj. 18, 2005 18:05
a fórum lelke

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Macika írta:
Na én idáig jutottam:

"...A munkaállomások esetében elvárás a RAID0 és RAID1 funkciókat támogató merevlemezvezérlõ, ugyanakkor a specifikáció szerint a gépekbe elég egyetlen merevlemezt beépíteni...."

Ezután lelökte az agyam az éxíjat... Kép

bronzi, elég memória van bennük, hogy kibírják a hotswapot. Már ami a passzinászot illeti!

szer. máj. 18, 2005 17:31
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Macika írta:

engem az ilyesmi már egyátalán b.asz fel idegileg. Mondhatni a kutyát sem érdekli, hogy most milyen álcában rejtetten lopnak, pontosabban szólva hozzáértenek.

szer. máj. 18, 2005 17:29
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Na én idáig jutottam:

"...A munkaállomások esetében elvárás a RAID0 és RAID1 funkciókat támogató merevlemezvezérlő, ugyanakkor a specifikáció szerint a gépekbe elég egyetlen merevlemezt beépíteni...."

Ezután lelökte az agyam az éxíjat... Kép

szer. máj. 18, 2005 17:23
Moderátor

Hozzászólás 
Ma benéztem a videotékába, Győzike már ott vigyorgott az újdonságok közt... :shock:

szer. máj. 18, 2005 17:22
a fórum lelke

Hozzászólás 
Macika írta:
Nem is mondok erre semmit, főleg, hogy nekem nem alacsony a vérnyomásom, nagyon nem...

De volt még tavaly 400 notebook a kormánynak (annak is, aki sík hülye hozzá és azóta sem használja csak a pasziánszt rajta...), ezek daraboknént ha jól emlékszem, 700.000Ft-ba kerültek, meg most az utóbbi hónapokban a miskolci önkormányzatnak 70 notebook, 400.000 forintért...
De a linkelt kiírás nagyon durva... Bármely szoftverfejlesztő vagy grafikai fejlesztő cég megnyalná a tíz ujját azokért a gépekért... ...amiken majd Gizike fog 3GB RAM-mal pasziánszozni...

Üdv!

szer. máj. 18, 2005 17:05
Moderátor

Hozzászólás 

szer. máj. 18, 2005 16:27
a fórum lelke

Hozzászólás 
Urológusnál miket vizsgálnak p(r)oszt-om?

szer. máj. 18, 2005 15:38
a fórum lelke

Hozzászólás 
Régen... :D
(2001-ben)

Üdv!

szer. máj. 18, 2005 15:35
Site Admin

Hozzászólás 
simico írta:
Sy írta:

Maxthon...

Tegyük hozzá, hogy mindezt az Opera már hosszú évek óta tudja, onnan "lopták" ezeket :)

No igen, de az Operát berhelni kell, ha nem akarsz reklámcsíkot, ez meg ingyenes (donate-es) :) Bár tudom, itt sok embernek nem számítanak az ilyen apróságok :D

szer. máj. 18, 2005 15:16
a fórum lelke

Hozzászólás 

Hát Istenem! Nem az ujjával tapintotta ki a duzzanatot....

Jut, eszembe! Ki mikor volt urológusnál? :D :D :D

szer. máj. 18, 2005 14:48
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Árpy írta:
Bepunnyadt a topik! Csúcsidőben vagyunk, mégis több, mint 1 órája nem volt hsz.

Teszkó-gazdaságosan üzemel a topik, azaz sehogy! :twisted:

szer. máj. 18, 2005 14:44
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.   [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 538, 539, 540, 541, 542, 543, 544 ... 785  Következő