|
Szerző |
Üzenet |
Raven_
gyémánt tag
|
kisember írta: Van valaki, aki jól tud angolul és le tudna fordítani egy rövid szöveget (telefonos játék leírása) magyarról angolra, ingyen, sürgősen?!
Ha jól nem is, de tudok, küldd a szöveget, megnézem mit tehetek!
|
csüt. máj. 26, 2005 10:13 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 3846 Tartózkodási hely: warezlinks.eu -> McDuma fórum -> OFF topic
|
skynet írta: ui: közben eltűnt az idézni kívánt hozzászólás, ez lehetett a baj Igen! Bocs... Közben rájöttem, hogy mit jelent, azért vettem ki. Későn ébredek
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BrOnZ csüt. máj. 26, 2005 10:22-kor.
|
csüt. máj. 26, 2005 10:12 |
|
|
GazVezir
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1319 Tartózkodási hely: Éppen itt :)
|
Moderátorok....gáz van....Miss Punci megőrült, ha jól veszem észre.
|
csüt. máj. 26, 2005 10:04 |
|
|
kisember
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 674 Tartózkodási hely: idegösszeomlás széle
|
Van valaki, aki jól tud angolul és le tudna fordítani egy rövid szöveget (telefonos játék leírása) magyarról angolra, ingyen, sürgősen?!
Szerkesztve:
Hálás köszenet Londelmor-nak és Raven_-nek a fordításért!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisember pén. máj. 27, 2005 9:43-kor.
|
csüt. máj. 26, 2005 9:28 |
|
|
partycsoka
gyémánt tag
|
Nemrég ugye nagy média visszhang közepette elterjedt, hogy ezentúl belefé menet ellenőriznek. Páran ezt bemarták múlt héten, mert látták, hogy nincs ellenőr a bejáratnál a Hátár úti megállónál és nem vettek jegyet. Utána jött a cumi a Nagyvárad Térnél, amikor kifelé menet meg ott álltak a kijáratnál, ahogy láttam, büntettek gőzerővel.
|
csüt. máj. 26, 2005 8:54 |
|
|
kisember
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 674 Tartózkodási hely: idegösszeomlás széle
|
A legviccesebb rész az, hogy a legsúlyosabb büntetés az utas kizárása. Csak azt tudnám, hogy mi értelme van a metróból kijövő embereket ellenőrizni?!
|
csüt. máj. 26, 2005 8:47 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
BrOnZ írta: McLaca írta: BrOnZ írta: ...axelereóéknál. (atököm tuggya, mija mostani nevük...) Westel - T-mobile... Axelero - T-online... Matáv - T - Com (Tö-köm)... Gyanús hasonlóság... Hogy miket észre nem veszel... McLaca a sasszem!
J: -2,5D cyl-0,25 Ax10°
B: -2,25D cyl -0,5 Ax170°
Biiiztoooos??
Üdv!
|
csüt. máj. 26, 2005 8:43 |
|
|
partycsoka
gyémánt tag
|
Ezt nemrég kaptam e-mailben.
"Megjegyzések a BKV tervezett razziáival kapcsolatban
Az alábbi sorokat nem azért írom le, hogy a bliccelőket bátorítsam, hanem mert a BKV ahelyett, hogy megpróbálná megoldani a budapesti tömegközlekedésben tapasztalható szörnyű állapotokat, úgy döntött, hogy átfogó büntetőkampányba kezd, amely alapvetően arra épül, hogy az utazóközönség nincs tisztában a jogaival.
Mivel a BKV a működéséhez szükséges anyagiak nagy részét a jegy- és bérletbevételekből nyeri, ezért természetes, hogy aki igénybe veszi a szolgáltatásukat, annak ezért fizetnie kell.
Csakhogy azt sem szabad elfelejteni, hogy a monopolhelyzetükből adódóan semmi nem kényszeríti őket arra, hogy áraikat kisebb mértékben emeljék, vagy a szolgáltatás színvonalát javítsák. És miközben ritkítják a járatokat, és anyagi gondokra panaszkodnak, a vezetőség sokmilliós prémiumot oszt ki magának.
Gondoljunk erre akkor, amikor az ellenőrök (akik hajlandóak ilyen munkára elmenni ahelyett, hogy megpróbálnának valami hasznosabb munkakörben elhelyezkedni) erkölcsi prédikációt tartanak az utas kötelességeiről.
A BKV a napokban azt nyilatkozta, hogy a villamosokon és buszokon dolgozó ellenőrök és biztonsági őrök a fizetést, és az igazolvány átnyújtását megtagadó utasokat nem fogják engedni leszállni. Ezért néhány jogi kérdést tisztázni kell!
Az utas a személyi- vagy más igazolványát kizárólag hatósági közegnek köteles átadni. Az ellenőr és a biztonsági őr nem hatósági közeg! A rendőr kizárólag igazoltatás céljából kérheti el a személyi igazolványt, és azt az ellenőrnek nem adhatja át, vagy az adatokat nem diktálhatja le neki! Ezeket a BKV az eljárás során hivatalosan kérheti ki a rendőrségtől. Gondoljunk csak bele, hogy a rendőr nem jogosult eldönteni, hogy az ellenőrrel való vitában kinek van igaza (ugyanis nem feltétlenül az ellenőrnek), ezért ha a rendőr visszaél adatainkkal, akkor meg kell
kérni, hogy igazolja magát, írjuk fel nevét és rendfokozatát, hogy utólag azonosítható legyen!
Ha elismerjük a büntetés jogosultságát, akkor az ellenőr aláírat velünk egy nyilatkozatot, ami valójában a legfőbb adu a BKV kezében. A BKV utazási feltételei szerint ha az utas nem hajlandó pótdíjat fizetni, vagy igazolványát átadni, akkor az ellenőr kizárhatja a forgalomból. Vagyis végső soron felszólíthatja, hogy szálljon le.
Az viszont sehol nem szerepel, hogy jogában állna az utast meggátolni a leszállásban! A biztonsági őr és az ellenőr jogi szempontból ugyanolyan állampolgár
mint bárki más a járművön. Nincs joga hozzánk érni vagy rángatni!
Fellépésüknek az az alapja, hogy az átlagember az egyenruhát, a karszalagot, vagy a kitűzőt meglátva rögtön olyan jogokkal ruházza fel, amivel az valójában nem rendelkezik. Még a rendőri egyenruha sem ér semmit az igazolvány nélkül, tehát amíg a rendőr az igazolványával nem bizonyítja hogy rendőr, addig nem vagyunk kötelesek ezt elhinni.
Képzeljük el, hogy mit tennénk egy olyan szituációban, ha egy utas a buszon odajönne, és nem engedne leszállni, amíg nem adunk neki 2000 forintot!"
|
csüt. máj. 26, 2005 8:33 |
|
|
Vendég
|
A készüléket átneveztük T-elefonra,
a vidéki hívást T-ávolságira,
az utcai készülékek érméjét T-antuszra,
a beszélgetés egységét pedig T-arifában mérjük!
Mindezt pedig T-e fizeted!
|
csüt. máj. 26, 2005 8:29 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 3846 Tartózkodási hely: warezlinks.eu -> McDuma fórum -> OFF topic
|
Cycy írta: p.s. BrOnZ te gyanús vagy nekem ezzel a nagy tájékozottságoddal Mit csináljak? Lebuktam...
|
csüt. máj. 26, 2005 5:46 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
McLaca írta: BrOnZ írta: ...axelereóéknál. (atököm tuggya, mija mostani nevük...) Westel - T-mobile... Axelero - T-online... Matáv - T - Com (Tö-köm)... Gyanús hasonlóság... Hogy miket észre nem veszel... McLaca a sasszem!
|
csüt. máj. 26, 2005 5:46 |
|
|
tibuu
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1512 Tartózkodási hely: Szolnok
|
Cycy írta: mennyi időre számítsak (bekötés)?
Hivatalosan 30 nap max de altalaban hamarabb bekotik, 1-2 het alatt.
|
csüt. máj. 26, 2005 4:03 |
|
|
Cycy
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 998 Tartózkodási hely: Székesfehérvár - Budapest
|
BrOnZ írta: Várj egy cseppet... Most kötnek be fehérvár környékén egy csomó helyet, (Sárkeresztes, Pátka, stb.) és júniustól akció hegyek lesznek axelereóéknál. (atököm tuggya, mija mostani nevük...)
tudom, tudom, pont ezért (Sárkeresztesen lennék én is)
a tvnet-nél már megy is az akcióhegy, nekem az megfelel
(512 - bruttó 7500ért, nyáron féláron
1024 - bruttó 8625 asszem nyáron félár
2048 - bruttó 10000 nyáron félár)
nekem ez jó, de ha van jobb
mennyi időre számítsak (bekötés)?
kösssze
p.s. BrOnZ te gyanús vagy nekem ezzel a nagy tájékozottságoddal
|
szer. máj. 25, 2005 23:33 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
BrOnZ írta: ...axelereóéknál. (atököm tuggya, mija mostani nevük...) Westel - T-mobile... Axelero - T-online... Matáv - T - Com (Tö-köm)... Gyanús hasonlóság...
Üdv!
|
szer. máj. 25, 2005 23:18 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
Cycy írta: hali, nehogy megkövezzetek, de fehérvár közelében szeretnék adsl-re előfeizetni, hol a legolcsóbb? lehetőleg legyen 768-as, 1mbit, vagy 1500 sem baj, de 10nél ne legyen több bruttó per hó köszi, és szánom-bánom, hogy nem olvastam el 270 oldalt Várj egy cseppet... Most kötnek be fehérvár környékén egy csomó helyet, (Sárkeresztes, Pátka, stb.) és júniustól akció hegyek lesznek axelereóéknál. (atököm tuggya, mija mostani nevük...)
|
szer. máj. 25, 2005 22:21 |
|
|
Cycy
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 998 Tartózkodási hely: Székesfehérvár - Budapest
|
köszi az adsl cuccokat, a tvnet elég jónak tűnik, még nemtom, hogy lesz, thxxxx mégegyszer!!
|
szer. máj. 25, 2005 20:29 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
Én eddig a Yes&NO-t ismertem tőle
Nézzétek meg azt is!
Üdv!
|
szer. máj. 25, 2005 19:28 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
Raven_ írta: http://index.hu/gazdasag/magyar/mcsm0409006/ http://index.hu/gazdasag/magyar/mnygz050513/Érdekes összeghasonlítani a két cikkben leírtakat! Idézet: Ráadásul a közel negyvenezer eurós átlagbér állítólag jó fizetésnek számít Németországban, az átlagot a vékony, de jól kereső felsőosztály dobja meg. Például az áruházi eladók alig keresik meg a havi 230 ezer forintot. Nettó. Megközelítőleg 910€. Az EU-minimálbér valahol 600€ körül van, vagy volt 3 éve...
A magyarországi minimálbért alapul véve az arány nálunk is ilyen. Csak sajnod a fizetés/ár arány nem, nagyon nem...
Üdv!
|
szer. máj. 25, 2005 19:21 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
Mint régebben a Siemensnél... Ott is ez volt, csak ott az Asics-féle Szlovákiát hívták Mo.-nak és nem volt sehol Szlovákia
Üdv!
|
szer. máj. 25, 2005 19:16 |
|
|
tibuu
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1512 Tartózkodási hely: Szolnok
|
Nem a legjobb igaz , h Enternet par szaz forinttal olcsobb, de akkor nezd meg a
T-online ajanlatat, 1mbit-es ADSL brutto 9200.- , 3GB-os adatforgalmi korlattal... az tenyleg lenyulas...
|
szer. máj. 25, 2005 19:08 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
Raven_ írta: McLaca írta: Nektek tetszik ez a "Luna" felület?
Nekem annyira nem jön be, hogy az első dolgom telepítés után hogy kikapcsoljam! Ha kikapcsolom az animációkat, áttűnéseket is, akkor nincs gond a sebességgel egy **** gépen (pl enyém) sem. De szerintem ha bírná a gépem, akkor is kilőném. Nagyobb felbontás is kell hozzá. Így vagyok vele én is. Használni akarom, nem nézegetni. Az elég jó teljesítményű 1,7-es Dothanomon (~=2,5 asztali P4), ami bőven elbírná a csicsát is, simán, sallangmentesen használom.
Üdv!
|
szer. máj. 25, 2005 19:05 |
|
|
Odo
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 9661 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
Externet nem a legjobb. Nézz körül az Enternetnél:
http://www.enternet.hu/services/adsl/matav.jsp
|
szer. máj. 25, 2005 19:01 |
|
|
tibuu
gyémánt tag
|
Cycy írta: hali, nehogy megkövezzetek, de fehérvár közelében szeretnék adsl-re előfeizetni, hol a legolcsóbb? lehetőleg legyen 768-as, 1mbit, vagy 1500 sem baj, de 10nél ne legyen több bruttó per hó köszi, és szánom-bánom, hogy nem olvastam el 270 oldalt
http://www.externet.hu/hu/www/prices_html.php?
512kbit brutto 7290.-
1mbit brutto 8900.-
2mbit brutto 10.900.-
1eves huseggel
udv!
|
szer. máj. 25, 2005 18:51 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Raven_ írta: http://index.hu/gazdasag/magyar/mcsm0409006/ http://index.hu/gazdasag/magyar/mnygz050513/Érdekes összeghasonlítani a két cikkben leírtakat! Idézet: Ráadásul a közel negyvenezer eurós átlagbér állítólag jó fizetésnek számít Németországban, az átlagot a vékony, de jól kereső felsőosztály dobja meg. Például az áruházi eladók alig keresik meg a havi 230 ezer forintot. Nettó. Igen, mindkét cikkből érződik, hogy az igényeink legalább kétszer lekörözték már a lehetőségeinket. Pedig nem is olyan régen még majdnem egy szinten voltunk dél-keleti szomszédunkkal.
|
szer. máj. 25, 2005 18:12 |
|
|
Cycy
platina tag
|
hali, nehogy megkövezzetek, de fehérvár közelében szeretnék adsl-re előfeizetni, hol a legolcsóbb? lehetőleg legyen 768-as, 1mbit, vagy 1500 sem baj, de 10nél ne legyen több bruttó per hó
köszi, és szánom-bánom, hogy nem olvastam el 270 oldalt
|
szer. máj. 25, 2005 17:45 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
Fülem, farkam, behúzva, megyek haza és aláhamisítom apám aláírását...
|
szer. máj. 25, 2005 17:18 |
|
|
M62
gyémánt tag
Csatlakozott: hétf. okt. 04, 2004 10:17 Hozzászólások: 1096 Tartózkodási hely: A bőrömben vagyok állandó jelleggel.
|
Sy írta: Tisztelt fórumozók!
Olyan, mintha beírtak volna az ellenőrzőnkbe.
|
szer. máj. 25, 2005 17:17 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
Sy írta: Tisztelt fórumozók!...ez NEM politikai fórum, NEM itt kell megváltani a világot a kisebbséggel, többséggel kapcsolatban. Hmmm... Jogos. Ezúton megkövetem a fórum látogatóit, hogy ilyen témájú véleményeimet megosztottam a közzel. Jól érzem magam itt, sok értelmes, szimpatikus és okos emberrel tudok együtt gondolkodni. Talán ez adhat némi felmentést méltatlan viselkedésem alól, de ígérem: többé nem fordul elő... Uff! Bronzi szólt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BrOnZ szer. máj. 25, 2005 17:17-kor.
|
szer. máj. 25, 2005 17:12 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
akkor jóra (értsd arra) gondoltam!
Mi is a probléma ezzel? Ha az alaptörvényből indulunk ki, és általad is kívánatosnak tartva NEM teszünk különbség nemzeti, faji, stb. hovatartozás alapján, akkor milyen jogon vannak kisebbségi önkormányzatok (a többségen való élősködés jogán?)
Ha pedig elfogadjuk, hogy lehetnek ilyen, olyan, stb.-ek (az alaptörvény szellemével ellentétesen), ráadásul a hovatartozást "bemondás" alapján deklaráljuk, hiszen ezután nyomozgatni szintén sérti egyesek "személyiségi" jogait, akkor miért ne lehetnének hun kisebbségiek?
Mert:
1. akkor kevesebb jut a cigányoknak?
2. akkor világosan látszik, hogy mennyi értelme van a kisebbségi törvényeknek, önkormányzatoknak, azaz valójában mire is jó ez az egész?
ps.: most olvastam a moderálási kérést, így ezt nem törlöm ki.
|
szer. máj. 25, 2005 16:38 |
|
|
Raven_
gyémánt tag
|
http://index.hu/gazdasag/magyar/mcsm0409006/
http://index.hu/gazdasag/magyar/mnygz050513/
Érdekes összeghasonlítani a két cikkben leírtakat!
Idézet: Ráadásul a közel negyvenezer eurós átlagbér állítólag jó fizetésnek számít Németországban, az átlagot a vékony, de jól kereső felsőosztály dobja meg. Például az áruházi eladók alig keresik meg a havi 230 ezer forintot. Nettó.
|
szer. máj. 25, 2005 16:29 |
|
|
GazVezir
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1319 Tartózkodási hely: Éppen itt :)
|
Én személy szerint nem bírom a politikát..........
|
szer. máj. 25, 2005 15:27 |
|
|
Zsuzsi
platina tag
Csatlakozott: kedd jan. 04, 2005 10:18 Hozzászólások: 920 Tartózkodási hely: Szolnok
|
kerelyfe írta: Szemlétetésképpen, hogy mit jelentett erre a szél ereje. 2005.05.21. szombat nyárfaerdő nyírkáta közigazgatási területén, az ún. Vörösmarty-fa közelében. Erdő
A természet ereje! Micsoda pusztítás!!!
|
szer. máj. 25, 2005 15:16 |
|
|
Zsuzsi
platina tag
Csatlakozott: kedd jan. 04, 2005 10:18 Hozzászólások: 920 Tartózkodási hely: Szolnok
|
Ez tényleg nem politika, csak sajnos a legtöbb részben a zászló akár piros-fehér-zöl is lehetne!
|
szer. máj. 25, 2005 14:58 |
|
|
MVD
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2878 Tartózkodási hely: Riverside
|
Szemlétetésképpen, hogy mit jelentett erre a szél ereje.
2005.05.21. szombat nyárfaerdő nyírkáta közigazgatási területén, az ún. Vörösmarty-fa közelében.
Erdő
|
szer. máj. 25, 2005 14:47 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2934 Tartózkodási hely: Kecskemét/Budapest
|
Remélem ez nem minősül politikának:
Az olaszok és az EU:
http://www.infonegocio.com/xeron/bruno/italy.html
|
szer. máj. 25, 2005 14:28 |
|
|
Wiki
Site Admin
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 18:31 Hozzászólások: 3429 Tartózkodási hely: IV.
|
Tisztelt fórumozók!
Ismételten emlékeztetnék mindenkit arra, hogy ez NEM politikai fórum, NEM itt kell megváltani a világot a kisebbséggel, többséggel kapcsolatban.
Csak azok kedvetekért direkt megkerestem az Index Politika, közélet elnevezésű fórumcsoportját, akik nem bírják ilyen irányú gondolataikat magukban tartani; ők legyen szíves OTT kifejteni a véleményüket (vagy bárhol máshol, ahol ez megengedett). A link (remélem, így minden érintettnek feltűnő lesz): http://forum.index.hu/Topic/showTopicList?t=9111313
Illetve újfent felhívnám a figyelmet, hogy létezik egy úgynevezett moderálási alapelv (http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?t=21489) a fórumon, aki úgy érzi, hogy ezen kitételeknek nem tud megfelelni, az legyen szíves inkább függessze fel az itteni társalgást. Ha önszántából nem megy, majd mi segítünk.
|
szer. máj. 25, 2005 12:37 |
|
|
M62
gyémánt tag
Csatlakozott: hétf. okt. 04, 2004 10:17 Hozzászólások: 1096 Tartózkodási hely: A bőrömben vagyok állandó jelleggel.
|
BrOnZ írta: 98 Mbyte??? Az SP2 közel 270 Mbyte méretű! Ellenőrzése: Asztalon sajátgép ikon, rá jobb szemmel katt és valami hasonlót kell látnod, ha sikerült...
Köszi, BrOnZ, pontosan ugyanazt írja ki, csak nekem Home Edition van, nem Professional.
Egyébként a windowsupdate.com kínálta fel ezt a 98 megás cuccot (nem én töltöttem le kényem-kedvem szerint), miután behatolt a gépemre, hogy megtekintse, mire is van szükségem.
Kb. azt írta ki, hogy ez alapvető biztonsági frissítés.
Külön köszönöm skynetnek az alapvető útbaigazításait, melyekkel nagymértékben elősegítette, hogy kevésbé botladozzak az Internet és a számítógépek - számomra eléggé - rögös útján.
|
szer. máj. 25, 2005 9:22 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
Sulla írta: Akkor ez a HírTV "muzsikus cigánya". Mert ugye, tudom, hogy van néhány rendes cigány, aki dolgozik, no de a többség... :lol: Ez kész! Ott a pont!
|
szer. máj. 25, 2005 8:02 |
|
|
Sulla
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 999 Tartózkodási hely: on-line
|
BrOnZ írta: Sulla írta: BrOnZ írta: Hümmm... Nem tetszik, az ahogy kezdenek elfajulni a dolgok... Romaellenes tüntetés készül? Egyébként IMHO "kötelező darab" ez a Hír TV által készített összefoglaló riportfilm, még mielőtt szétsajnálom a szegény 70 kilós rovott múltú nagykéses, minősített zsaroló "gyermeket", akinek az édesanyja pl. a BRFK-n dolgozik... Félreértés ne essék: elítélem, ami vele történt, bár ahogy haladnak a dolgok még a jogos védelem is szóba jöhet... Remélem benne van az is, mikor Pokorni "utasítja" Gyurcsányt, hogy szóljon Mónikának, meg a rendőrségnek, hogy ne takargassák tovább az eset rasszista jellegét. Ha nincs, akkor megintcsak nem kell csalódnom a HírTV-ben. Csalódni fogsz, mert bizony benne van De talán egyszerűbb, ha megnézed és a HírTV-vel szembeni "előítéleted" esetleg elszállhat.
Valóban benne van.
Akkor ez a HírTV "muzsikus cigánya".
Mert ugye, tudom, hogy van néhány rendes cigány, aki dolgozik, no de a többség...
|
szer. máj. 25, 2005 7:38 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
Sulla írta: BrOnZ írta: Hümmm... Nem tetszik, az ahogy kezdenek elfajulni a dolgok... Romaellenes tüntetés készül? Egyébként IMHO "kötelező darab" ez a Hír TV által készített összefoglaló riportfilm, még mielőtt szétsajnálom a szegény 70 kilós rovott múltú nagykéses, minősített zsaroló "gyermeket", akinek az édesanyja pl. a BRFK-n dolgozik... Félreértés ne essék: elítélem, ami vele történt, bár ahogy haladnak a dolgok még a jogos védelem is szóba jöhet... Remélem benne van az is, mikor Pokorni "utasítja" Gyurcsányt, hogy szóljon Mónikának, meg a rendőrségnek, hogy ne takargassák tovább az eset rasszista jellegét. Ha nincs, akkor megintcsak nem kell csalódnom a HírTV-ben. Csalódni fogsz, mert bizony benne van De talán egyszerűbb, ha megnézed és a HírTV-vel szembeni "előítéleted" esetleg elszállhat.
|
szer. máj. 25, 2005 7:25 |
|
|
partycsoka
gyémánt tag
|
Ezt nézzétek meg!
http://www.asicseurope.com/
Keressétek meg rajta Magyarországot!
|
szer. máj. 25, 2005 7:23 |
|
|
Sulla
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 999 Tartózkodási hely: on-line
|
BrOnZ írta: Hümmm... Nem tetszik, az ahogy kezdenek elfajulni a dolgok... Romaellenes tüntetés készül? Egyébként IMHO "kötelező darab" ez a Hír TV által készített összefoglaló riportfilm, még mielőtt szétsajnálom a szegény 70 kilós rovott múltú nagykéses, minősített zsaroló "gyermeket", akinek az édesanyja pl. a BRFK-n dolgozik... Félreértés ne essék: elítélem, ami vele történt, bár ahogy haladnak a dolgok még a jogos védelem is szóba jöhet...
Remélem benne van az is, mikor Pokorni "utasítja" Gyurcsányt, hogy szóljon Mónikának, meg a rendőrségnek, hogy ne takargassák tovább az eset rasszista jellegét.
Ha nincs, akkor megintcsak nem kell csalódnom a HírTV-ben.
S
|
szer. máj. 25, 2005 7:07 |
|
|
Sulla
platina tag
|
T68m írta: Sulla írta: Kisebbségi önkormányzat: lásd pl. a közelmúltban a hun kisebbséget, ugye. S ezt kifejtenéd bővebben?
Íme:
http://index.hu/politika/belfold/0412huns/
|
szer. máj. 25, 2005 6:57 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
Hümmm... Nem tetszik, az ahogy kezdenek elfajulni a dolgok... Romaellenes tüntetés készül? Egyébként IMHO "kötelező darab" ez a Hír TV által készített összefoglaló riportfilm, még mielőtt szétsajnálom a szegény 70 kilós rovott múltú nagykéses, minősített zsaroló "gyermeket", akinek az édesanyja pl. a BRFK-n dolgozik... Félreértés ne essék: elítélem, ami vele történt, bár ahogy haladnak a dolgok még a jogos védelem is szóba jöhet...
|
szer. máj. 25, 2005 6:41 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
Raven_ írta: Nocsak! Ismertem egy Lévai Attilát, csak ő kb 20 éves, és Qwak néven fut. Biztos te vagy az, csak eddig adtad itt a nagy öreget De szép is lenne... Többek között annyi a különbség, hogy én már voltam 20 éves, ő meg majd még lesz 50...
|
szer. máj. 25, 2005 5:48 |
|
|
Raven_
gyémánt tag
|
BrOnZ írta: 98 Mbyte??? Az SP2 közel 270 Mbyte méretű! Ellenőrzése: Asztalon sajátgép ikon, rá jobb szemmel katt és valami hasonlót kell látnod, ha sikerült:
Nocsak! Ismertem egy Lévai Attilát, csak ő kb 20 éves, és Qwak néven fut. Biztos te vagy az, csak eddig adtad itt a nagy öreget
|
szer. máj. 25, 2005 5:38 |
|
|
Raven_
gyémánt tag
|
McLaca írta: Nektek tetszik ez a "Luna" felület?
Nekem annyira nem jön be, hogy az első dolgom telepítés után hogy kikapcsoljam! Ha kikapcsolom az animációkat, áttűnéseket is, akkor nincs gond a sebességgel egy **** gépen (pl enyém) sem. De szerintem ha bírná a gépem, akkor is kilőném. Nagyobb felbontás is kell hozzá.
|
szer. máj. 25, 2005 5:35 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
Nektek tetszik ez a "Luna" felület?
Nekem nagyon nem jön be, főleg, hogy van hardverigénye is, meg minden nagyobb benne, mint a "fapados" windóz külsőben.
Szerk.: húúú, most nézem, a sorozatszámom kísértetiesen hasonlít Bronzéra , csak az utolsó 3 számban van különbség...
Üdv!
|
kedd máj. 24, 2005 23:13 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
Macika írta: Kicsit húzza a lábát a procid, Bronzi! Nemiiiiis... Csak azért van a különbség, hogy érezze: figyelek ám rá! Vagy véletlenül úgy maradt? Valamikor az MSI alaplap saját tuning szoftverét kipróbáltam, és minden HW figyelembevételével azt mondta, hogy ennyit tud húzni a proci órajelén, és az FSB-n (az nem látszik) hogy még stabil legyen a rendszer. És az az érdekes, hogy a Linux, -ami egyébként igen háklis a HW túlhúzásra,- gond nélkül elviseli ezt a megemelt tempót, úgyhogy így maradt...
|
kedd máj. 24, 2005 22:58 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
BrOnZ írta: M62 írta: Meg lehet-e tudni valahonnan, magából a Microsoft XP szoftverből, hogy az SP2-vel már frissítve lett-e? Mert most automatikus frissítésként felkínálta, de végül azt írta ki, hogy a telepítés sikertelen.
(A betárcsázós nettel lenne a gond, meg a fájl 98Mb-os méretével?) Asztalon sajátgép ikon, rá jobb szemmel katt és valami hasonlót látsz majd: Kicsit húzza a lábát a procid, Bronzi!
|
kedd máj. 24, 2005 22:56 |
|
|