Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: pén. nov. 08, 2024 5:02

Hozzászólás a témához  [ 9371 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 188  Következő
Motorola MPX200 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
"Na próbálta valaki a fontok cseréjét? Van valakinek szép fontja? "

én az arial narrow-t használom már régóta, időnként cserélek quartz bold-ra. Többi ami mindenhol elérető, (pl. airfagev) nem igazán jön be.

hétf. ápr. 25, 2005 21:19
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás 
Nézd némethjoc!
nem kell ahhoz mpxel a seggedben kiesned anyádból h olyan alap dolgokat tudj h előbb olvasd végig azt a kegyetlen hosszú 99 oldalt mert úgyis kérdezték már előtted!és legalább megtudnál még egy csomó hasznos dolgot a telefonodról!Ha meg ...vára nem érdekel akkor minek vettél ilyen telót?amúgy fájlkezelő pl alapból van a telefonon!én se mpxel a számban születtem de ennyit még kikövetkeztetni is ki lehet!amúgy ha NORMÁLIS kérdésed van akkor arra szívesen válaszolnak!Főleg jumboo!én amit tudok annak 70%át tőle, dr zsootól, zsééétől és még pár "öregfiútól tudom" :D !
Érdemes lenne odafigyelni rájuk és nem fikázni! :!:

b... :arrow: Téged viszont eddig csak fikázni láttalak!tudsz talán mást is?mi lenne ha elkezdenéd?

hétf. ápr. 25, 2005 20:29
Profil Privát üzenet küldése YIM
vas-tag

Hozzászólás 
Köszi

...a gyors válaszokat, én keresgéltem a választ a kérdésemre, olvastam a fórumot az elejétől, na jó az igaz hogy csak kb a feléig jutottam, de már a szemem mjd’ ki folyik :shock: Láttam azt is hogy másnak is javasoltátok, hogy olvasson bele az elején meg minden, de én gondoltam, egy életem egy halálom megkérdezem, és lőn…
Szóval köszi, próbálom… aztán szerintem kérdezek újra…
Üdv

hétf. ápr. 25, 2005 20:26
arany tag

Hozzászólás 
Ha valakinek van publikussá tehető teljes /vagy segédlet mellékletes/ animált homescrreenje, azt megköszönném.

hétf. ápr. 25, 2005 20:20
arany tag

Hozzászólás 
Na próbálta valaki a fontok cseréjét? Van valakinek szép fontja?

:?:

hétf. ápr. 25, 2005 20:13
arany tag

Hozzászólás 
Bzoley: köszi, most a homlokomra csaptam. Lehet, hogy restart kellett volna neki. Hiszen ez windows :D

hétf. ápr. 25, 2005 20:07
ezüst tag

Hozzászólás 
Cécó írta:
Hali!

Nemrégen vettem mpx200-at és eddig meg vagyok elégedve a telóval, egy két apróságtól eltekintve, de gyanítom, hogy a hiba egyenlőre bennem és nem a készülékben van…
Szóval én mobilon, GPRS- en netezek a Vodafone-nál . a régi telómat, mot. T720i csak csatlakoztattam az usb –én keresztül, az xp felismerte, telepített hozzá modemet stb. és ment is a net a Connect Me –vel. Sajna az MPX-et nem látja... szerintetek mi lehet a gond?

Köszi.

Abban a hetvenakárhány oldalban csak azt fogod olvasni, hogy Connect Me-vel nem működik, meg tárcsázd a *99#-et. Az összes beállítást nem fogod megtalálni. Asszem ennek az oldalnak az alján van az oprendszeredhez tartozó beállítás pdf-ben, bár ez sem teljes, telefonszám bekérés meg ilyesmi. Lényeg, hogy kézzel kell egy új kapcsolatot létrehoznod. http://www.vodafone.hu/szolgaltatasok/i ... ct_me.html

Turho: megnéztem annak "nagyórás" hs-nek a file-jait, úgy néz ki, az pl. telepít magának minden plugin-t. Max. egy újraindítás kell neki. De a macerás dolgokat tényleg érdemes inkább hagyni.

hétf. ápr. 25, 2005 19:40
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Cécó írta:
Hali!

Nemrégen vettem mpx200-at és eddig meg vagyok elégedve a telóval, egy két apróságtól eltekintve, de gyanítom, hogy a hiba egyenlőre bennem és nem a készülékben van…
Szóval én mobilon, GPRS- en netezek a Vodafone-nál . a régi telómat, mot. T720i csak csatlakoztattam az usb –én keresztül, az xp felismerte, telepített hozzá modemet stb. és ment is a net a Connect Me –vel. Sajna az MPX-et nem látja... szerintetek mi lehet a gond?

Köszi.

Akkor most én leszek egy kicsit előzékeny. Ha adsz egy mail címet, akkor elküldöm neked egy szép kis zippelt állományban az első hetvenakárhány oldalát a fórumnak, aztán rákeresel a problémádra, mert ha jól emlékszem ez már kismilliószor át lett rágva.

hétf. ápr. 25, 2005 19:07
ezüst tag

Hozzászólás 
hááát csatlakoznék most Jumbohoz és mindenkihez ......és no comment..

hétf. ápr. 25, 2005 18:55
vas-tag

Hozzászólás 
Hali!

Köszi.

hétf. ápr. 25, 2005 18:46
ezüst tag

Hozzászólás 
activesync 3.8 még magyarul is tud, ha valakinek az fontos

hétf. ápr. 25, 2005 18:43
arany tag

Hozzászólás 
vikika írta:

Figyi minden jóindulaatal azt tudom mondani, hogy ilyen alap dolgokat olvass el a fórum elejéről. Szükség van rá az ActiveSync nevű programra, amit a telóhoz kaptál jobb esetben. Ha ezt felrakod és követed jumboo tanácsait, akkor sima ügy a dolog.

Az Activesync 3.7.1 v 3.8 ami javasolható, a CD-n levő nem. Én nagyon sokat kinlódtam vele különösen 2002-vel. 2003 és Activesync 3.7.1 tökéletes és gyors.

dr.zsoo

hétf. ápr. 25, 2005 18:32
arany tag

Hozzászólás 
bzoley írta:
Turho: azt ugye tudod, hogy amelyik homescreen igényel valamilyen plugint, azt előtte telepíteni kell. Ezeket is össze lehet szedni itt-ott. Bocs, ha tudod, de biztos, ami semmi se biztos :)
Üdv!
bzoley from Ph!

Azt tudom, egy alarm plugin nevű dolgot :) használtam is 2002 op alatt. Viszont a sötét állatok miért írják akkor oda franciául hugy fullos homescreen, amikor nem az. De azt már képtelenek odaírni, hogy te marha, tedd fel hozzá a löóra plugint....
Hadd szívjon a marha. Én meg inkább az ilyet hagyni szoktam a fenébe, mert ha televágom pluginnel a telót, esetleg megfexik, vagy nem ébreszt, vagy fagyni kezd.
Szóval nemtom, olyan különleges dolog lenne egy homescreent úgy tálalni, hogy minden ott van és leszedhető? Én csak ezen vagyok kiakadva. Vagy akkor ne tegye publikussá az állattya. :D

hétf. ápr. 25, 2005 18:22
arany tag

Hozzászólás 
bzoley írta:
Turho: azt ugye tudod, hogy amelyik homescreen igényel valamilyen plugint, azt előtte telepíteni kell. Ezeket is össze lehet szedni itt-ott. Bocs, ha tudod, de biztos, ami semmi se biztos :)
Üdv!
bzoley from Ph!

Azt tudom, egy alarm plugin nevű dolgot :) használtam is 2002 op alatt. Viszont a sötét állatok miért írják akkor oda franciául hugy fullos homescreen, amikor nem az. De azt már képtelenek odaírni, hogy te marha, tedd fel hozzá a löóra plugint....
Hadd szívjon a marha. Én meg inkább az ilyet hagyni szoktam a fenébe, mert ha televágom pluginnel a telót, esetleg megfexik, vagy nem ébreszt, vagy fagyni kezd.
Szóval nemtom, olyan különleges dolog lenne egy homescreent úgy tálalni, hogy minden ott van és leszedhető? Én csak ezen vagyok kiakadva. Vagy akkor ne tegye publikussá az állattya. :D

hétf. ápr. 25, 2005 18:20
ezüst tag

Hozzászólás 
nemethjoc írta:
Baromság?Sajnálom hogy nem mpx200-al a kezemben estem ki anyámbol. Valahol el kell kezdeni.

Tud valaki olyan programot mondani, amivel tallózni lehet a telefonon?

Figyi minden jóindulaatal azt tudom mondani, hogy ilyen alap dolgokat olvass el a fórum elejéről. Szükség van rá az ActiveSync nevű programra, amit a telóhoz kaptál jobb esetben. Ha ezt felrakod és követed jumboo tanácsait, akkor sima ügy a dolog.

hétf. ápr. 25, 2005 18:11
ezüst tag

Hozzászólás 
zsééééé írta:
Jumboo írta:
b... írta:
vikika
azért nem válaszol, mert nem tud...de 1 ilyen 1szerű dolognál villoghat ( a zelefántra gondolok spec

Hogy én villogok? Bizonyára igy van. És hogy én nem tudok válaszolni? Valszeg az is. De lehet hogy több kérdést válaszoltam meg idáig mint itt jópáran. És az én idáig feltett 4 kérdésemet senki sem. Nem is szólok rá semmit. Villogok tovább. Mindenesetre azért megnézném hogy ki mennyire ért hozzá... Amúgy én sem telefonnal a kezemben bújtam ki, csak mikor megvettem nem volt senkinek, és magamnak kellett rájönnöm a dolgokra.

Én nem akarok se fényezni, se védeni senkit, de ha a kedves vas vagy ezüst tagok visszamennek az 1. :!: oldalra, Jumbó kolega már ott jelen volt, és sokaknak sokat segített, többek között nekem is...
Sztem lépjünk túl ezen.

Nos sajnálom, hogy ilyen lavinát indítottam. Mindenesetre az, hogy csak áprilisban regeltem, hogy kérdezhessek vm-t még nem jelenti azt, hogy nem kezdtem el korábban foglalkozni a dologgal. Egy csomó dolgot tanultam itt Tőletek és megbántani senkit nem akartam. Egyszerűen csak hirtelen felindulásból írtam, mert már ne haragudjatok, de a cab fájlok telepítése tényleg alap dolog. Kb mintha megkérdezném, hogy az adatkábel melyik felét csatlakoztassam a telefonba. :lol:
Csáó

hétf. ápr. 25, 2005 18:07
ezüst tag

Hozzászólás 
Üdv!
bzoley from Ph!

hétf. ápr. 25, 2005 17:29
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
arany tag

Hozzászólás 
http://www.smartphonefrance.com/themes.asp

Ezt telepítettem, és nincs óra meg dátum. Istenbizony elsírom magam.....

hétf. ápr. 25, 2005 17:21
arany tag

Hozzászólás 
Nos, csak megjött a mail, sikerült beregelnem a modaco-ra.
Viszont amikor kiválasztottam 2 aquarium animált hscrt, akkor invalid file üzenet fogadott. Némi kattintgatás után meg eljutottam oda, hogy már valami plugint is meg kell venni hozzá :(
Nincs valamelyikőtöknek animált homescreenje? Illetve segítség is kell a felrakásához, ha van. 2 órás a 2003-as oprendszerem :)

hétf. ápr. 25, 2005 17:13
arany tag

Hozzászólás 
Én nem vagyok régi, ellenben ugy olvastam a topikot illetve az itt megadott többi linket mint egy hívö a bibliát. Azthiszem akinek a kérdéseit észrevettem és érdembem tudtam rá válaszolni annak válaszoltam vagy rávezettem a megoldásra. Az a 4 ember aki MSNen megkeresett válaszoltam minden kérdésére.

Sajnos az utobbi idöben nem nézegettem a forumot én kevesebb ideig bírtam a követelözést és a pofátlan kéréseket, továbbá utálom a write only üzemmodban lévö vas tagokat.

Egyébként a fentieket is "megértem" ugyanis a topik elérte az átláthatatlanság határát. Nemrégiben áttértem egy kisebb fórumra ami csak ezzel foglalkozik hátha jobb lesz.

hétf. ápr. 25, 2005 17:04
arany tag

Hozzászólás 
Én nem vagyok régi, ellenben ugy olvastam a topikot illetve az itt megadott többi linket mint egy hívö a bibliát. Azthiszem akinek a kérdéseit észrevettem és érdembem tudtam rá válaszolni annak válaszoltam vagy rávezettem a megoldásra. Az a 4 ember aki MSNen megkeresett válaszoltam minden kérdésére.

Sajnos az utobbi idöben nem nézegettem a forumot én kevesebb ideig bírtam a követelözést és a pofátlan kéréseket, továbbá utálom a write only üzemmodban lévö vas tagokat.

Egyébként a fentieket is "megértem" ugyanis a topik elérte az átláthatatlanság határát. Nemrégiben áttértem egy kisebb fórumra ami csak ezzel foglalkozik hátha jobb lesz.

hétf. ápr. 25, 2005 17:02
arany tag

Hozzászólás 
Köszi Jumboo!
Nem értem, de nem tudok regisztrálni a modaco-n, nem jön a levél a mailcímemre. A francián nem találtam.

hétf. ápr. 25, 2005 17:00
arany tag

Hozzászólás 
Köszi Jumboo!
Nem értem, de nem tudok regisztrálni a modaco-n, nem jön a levél a mailcímemre. A francián nem találtam.

hétf. ápr. 25, 2005 17:00
platina tag

Hozzászólás 
turho írta:
Üdv!
De régen voltam itt.
Meggtört a jég, felraktam a supermoto 2-t. De két kérdésem volna.
Létezik hogy kisebb a térerőm mint 2002 alatt volt?
Illetve animált homescreenekről tud valaki valamit? Egyáltalán lehet erre a telóra ilyet heggeszteni?

szerintem az hogy kisebb a térerő az nem valószínű: maximum ugyanannal a tereronel kevesebb palcikat mutat esetleg. amugy en nagyon nem vagyok megelegedve a terero mutatasaval: iszonyat lomhan viselkedik - normal esetben a terero baromi gyorsan valtozik tehat ez nagyon nem realis.. gyakorlatilag folosleges nezni utazas kozben h mi van mer ha van egy "feher folt" reg atment rajta az ember mire lejjebb ugrana 1-2 csikot..

hétf. ápr. 25, 2005 16:57
Profil Privát üzenet küldése ICQ
arany tag

Hozzászólás 
turho írta:
Üdv!
De régen voltam itt.
Illetve animált homescreenekről tud valaki valamit? Egyáltalán lehet erre a telóra ilyet heggeszteni?

mintha a www.modaco.com -on láttam volna a letöltés részben párat. Egyébként is érdemes felnézni, nagyon sok jó home van fent! Ajánlom még a www.smartphonefrance.com -ot.

hétf. ápr. 25, 2005 16:41
platina tag

Hozzászólás 
Jumboo írta:
k_chris írta:
mennyi a hívóhoz csatolható kép optimális felbontása? (kicsinyiteni se kcsinyitsen de nagyitani se..)

nem a telefon kamerajaval akarom hanem fotokbol kivagni a kepet azer kerdem :)))

A photo ID 176X180-ban fényképez. De szerintem attól függ hogy milyen programot használsz rá. Különben nem sok haszna van ezeknek az azonosító programoknak, mivel mindegyiknek a m?ködéséhez feltétlen kell hogy folyamatosan fusson a háttérben, általában kil?hetetlenül. RAM zabálás...

hát, jó, annyira nem fontos :). Csak gondoltam hogy maga a funkcionalitás már benne van ha nem képet rak ki hanem azt a "messengeres" sziluettet alapból (bármi install nélkül). Meg 220on ugye dupla memória van, szerintem nagyon kell a 64MB.. szóval én annyira nem érzem h szűkén lenne, most BattPAckPro val (tobbi mondjuk kilőve) 9MB van szabadon..

Amúgy a tárolás hogy van az MPXeknél? Van RAM is benne vagy mindent FLAShbe ír vissza ami meg van osztva?

hétf. ápr. 25, 2005 16:37
arany tag

Hozzászólás 
Üdv!
De régen voltam itt.

hétf. ápr. 25, 2005 16:21
arany tag

Hozzászólás 
k_chris írta:
mennyi a hívóhoz csatolható kép optimális felbontása? (kicsinyiteni se kcsinyitsen de nagyitani se..)

nem a telefon kamerajaval akarom hanem fotokbol kivagni a kepet azer kerdem :)))

A photo ID 176X180-ban fényképez. De szerintem attól függ hogy milyen programot használsz rá. Különben nem sok haszna van ezeknek az azonosító programoknak, mivel mindegyiknek a m?ködéséhez feltétlen kell hogy folyamatosan fusson a háttérben, általában kil?hetetlenül. RAM zabálás...

hétf. ápr. 25, 2005 15:40
arany tag

Hozzászólás 
b... írta:
ok, ez igaz, csak nem értem 1es embereknél a hangulatváltozásokat. 1x segítőkész , aztán mást meg elküld a .....-ba

Valaki nem kér segítséget hanem követel... Ha megnézed a cabes hszt akkor láthatod az íróniát. De mindegy. Hagyjuk tenyleg. Mindenesetre furcsa hogy a "régi" emberekb?l egyre kevesebb jár ide.:(

hétf. ápr. 25, 2005 15:25
ezüst tag

Hozzászólás 
ok, ez igaz, csak nem értem 1es embereknél a hangulatváltozásokat. 1x segítőkész , aztán mást meg elküld a .....-ba

hétf. ápr. 25, 2005 15:04
arany tag

Hozzászólás 
Jumboo írta:
b... írta:
vikika
azért nem válaszol, mert nem tud...de 1 ilyen 1szerű dolognál villoghat ( a zelefántra gondolok spec

Hogy én villogok? Bizonyára igy van. És hogy én nem tudok válaszolni? Valszeg az is. De lehet hogy több kérdést válaszoltam meg idáig mint itt jópáran. És az én idáig feltett 4 kérdésemet senki sem. Nem is szólok rá semmit. Villogok tovább. Mindenesetre azért megnézném hogy ki mennyire ért hozzá... Amúgy én sem telefonnal a kezemben bújtam ki, csak mikor megvettem nem volt senkinek, és magamnak kellett rájönnöm a dolgokra.

Én nem akarok se fényezni, se védeni senkit, de ha a kedves vas vagy ezüst tagok visszamennek az 1. :!: oldalra, Jumbó kolega már ott jelen volt, és sokaknak sokat segített, többek között nekem is...
Sztem lépjünk túl ezen.

hétf. ápr. 25, 2005 14:45
arany tag

Hozzászólás 
b... írta:
vikika

hétf. ápr. 25, 2005 14:39
arany tag

Hozzászólás Reg unlock
Jumboo mester, köszönöm! Istenkirály vagy, működik!
Üdv
Lepő

hétf. ápr. 25, 2005 14:34
arany tag

Hozzászólás 
nemethjoc írta:
Baromság?Sajnálom hogy nem mpx200-al a kezemben estem ki anyámbol. Valahol el kell kezdeni.

Resco Explorer 2003 ez egy jo fájlkezelö. Egyébként ajánlom, hogy rakd fel a Win 2003-at több elönye van, többeközött van benne fájlkezelö is:)

Más:
Tud nekem valaki küldeni Resco kép nézegetöt, szerialt (Owner N: Rviktor) és kép lopot ehhez? :) Sajna megint nem megy a gépem.
(rviktor `a t´ pannongsm.hu)

hétf. ápr. 25, 2005 14:21
arany tag

Hozzászólás Re: vélemény
k_chris írta:
Jumboo írta:
vikika írta:
Hát jópofa, hogy én akárhányszor kérdeztem valamit, senki nem volt hajlandó reagálni és akkor ilyen baromság mint egy cab fájl telepítése PC-ről telóra meg részletesen ecsetelve van.

:evil:

Lehet a te kérdésed másnak baromság, nem? Amúgy kérdezni már láttalak, de válaszolni még nem igazán. :idea:

höm.. és ennek a 2 dolognak most mi köze egymáshoz?? (kérdés + másra válasz)

Az hogy ami nekem baromság arra valószín?leg tudom a választ. Mégsem veszem a fáradtságot hogy másnak segítsek. Viszont azért nekem más segítsen, nem?

hétf. ápr. 25, 2005 14:19
ezüst tag

Hozzászólás 
nemethjoc
vagy akár http://www.airfagev.com/downloads1.asp?id=11

hétf. ápr. 25, 2005 14:18
arany tag

Hozzászólás 
nemethjoc írta:

Üdv!

Azért legalább tényleg felületesen átfuthatnád a topicot, nekem sem esett volna le a karikagyűrű az ujjamról, ah hordanék:)) Menj el a http://mpx200.netdisk.hu -ra, ott találsz mindenféle böngészőt.
Üdv
Lepő

hétf. ápr. 25, 2005 14:13
ezüst tag

Hozzászólás 
nemethjoc
resco explorer, file explorer, vagy akár az oprendszer saját file managere

hétf. ápr. 25, 2005 14:12
platina tag

Hozzászólás 

hétf. ápr. 25, 2005 14:11
ezüst tag

Hozzászólás 
vikika

hétf. ápr. 25, 2005 14:10
ezüst tag

Hozzászólás 

hétf. ápr. 25, 2005 14:08
platina tag

Jumboo írta:
vikika írta:
Hát jópofa, hogy én akárhányszor kérdeztem valamit, senki nem volt hajlandó reagálni és akkor ilyen baromság mint egy cab fájl telepítése PC-ről telóra meg részletesen ecsetelve van.

Lehet a te kérdésed másnak baromság, nem? Amúgy kérdezni már láttalak, de válaszolni még nem igazán. :idea:

höm.. és ennek a 2 dolognak most mi köze egymáshoz?? (kérdés + másra válasz)

hétf. ápr. 25, 2005 14:06
arany tag

vikika írta:

Lehet a te kérdésed másnak baromság, nem? Amúgy kérdezni már láttalak, de válaszolni még nem igazán.

hétf. ápr. 25, 2005 13:57
ezüst tag

Hozzászólás vélemény

hétf. ápr. 25, 2005 13:47
arany tag

Hozzászólás 
nemethjoc írta:
Az oké, de atelefonon hova kell másolni?és egyáltalán hol kattintsak rá?
nem tudok semmivel tallozni.

:shock:
Na...

-kapcsold be a telefont
-kapcsold be a számítógépet
-a telefont és a számítógépet kösd össze az adatkábellel
-elkezdödik a szinkronizácio
-kattints az explorer funkcióra a számítógépen futó ActiveSyncen
-megjelenik a telefon könyvtárszerkezete a számítógép monitorán
-a kívánt cab filet másold fel áthúzás módszerével a telefon SZABADON VÁLASZTOTT mappájába. Ha nincs a telefonon explorer progam akkor az IPSM(Storage)\Windows\Start menu mappába
-indítsd újra a telefont ki-bekapcsolás módszerével
-a start menüben megtalálod a filet
-kattints rá (kijelölöd a kurzorral, és megnyomod a kék gombot ott középen

Talán menni fog. :oops:

hétf. ápr. 25, 2005 12:55
arany tag

Hozzászólás 
Találtam egy serialt az iSilo v.4.25-höz,de nem müxik!!!! :evil:

(G4HA-IEDE-MGHI-UFLJ)

Van másik???

hétf. ápr. 25, 2005 12:37
arany tag

Hozzászólás 
Én ha nem vagyok biztos abban hogy törölhetek-e valamit akkor el?tte lezipelem. :)

hétf. ápr. 25, 2005 12:35
ezüst tag

Hozzászólás 
Az oké, de atelefonon hova kell másolni?és egyáltalán hol kattintsak rá?
nem tudok semmivel tallozni.

hétf. ápr. 25, 2005 12:34
arany tag

Hozzászólás 
Én ha nem vagyok biztos abban hogy törölhetek-e valamit akkor el?tte lezipelem. :)

hétf. ápr. 25, 2005 12:34
arany tag

Hozzászólás 
nemethjoc írta:
Hi!

ha a szgépen megvan a .cab fájl, akkor azt hogyan kell felinstallálni a telefonra?

:cry:

Másold át a telefonra, és kattints rá.

Exe: 90%ban PCr?l indítható telepít?, 10%ban telefonon futó programindító file.

Cab: telefonon futtatható telepít?

Zip: ebben mindkett? lehet

msi: PCs telepít?

:!:

hétf. ápr. 25, 2005 12:22
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 9371 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 188  Következő