Szerző |
Üzenet |
Rozso
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2934 Tartózkodási hely: Kecskemét/Budapest
|
Nem megy a gépemen a (BME-s) NEPTUN!
Mi lehet a gond? Évekig szépen ment és most kb. 2 hónpja nem megy. Azt az üzi írja ki amit, amit akkor is mikor túl van terhelve (The Citrix Server is not avalilable, please try again later.), de nincs túl terhelve, mert ugyanekkor a máshonnan fel lehet lépni. Sőt, ha "átdugom a netet" apu gépébe onnan megy simán. Próbáltam belépni a neptunos oldalról letölthető Citrix klienssel is, de azzal se ment. Tűzfalak kikapcsolása se segített.
A vizsgák miatt nincs időm most egy rendszer újratelepítésre, de kellene a Neptun.
Tudtok valami megoldást?
Köszi!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rozso kedd máj. 31, 2005 15:55-kor.
|
kedd máj. 31, 2005 15:52 |
|
|
nyuszy
Moderátor
|
T68m írta: bár gondolom a kutyát sem érdekli, de nálam fix és dinamikus dhcp is van (használom) a routeren...
Parse error in line 1. Reason:
Szóval nincs olyan, hogy fix meg dinamikus DHCP. A DHCP azt jelenti, hogy Dynamic Host Configuration Protocol
|
kedd máj. 31, 2005 15:51 |
|
|
Árpy
a fórum lelke
|
Sulla írta: Árpy írta: BrOnZ írta: ...mocsolád... Ez milyen szó, nem találtam meg az idegen szavak és kif. szótárában sem Mert nem idegen szó... Direkt irtam, mert gondoltam, hogy VALAKI okoskodni fog
Ki más ugrott leghamarabb, mint te
|
kedd máj. 31, 2005 15:34 |
|
|
Sulla
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 999 Tartózkodási hely: on-line
|
Árpy írta: BrOnZ írta: ...mocsolád... Ez milyen szó, nem találtam meg az idegen szavak és kif. szótárában sem
Mert nem idegen szó...
|
kedd máj. 31, 2005 14:53 |
|
|
Árpy
a fórum lelke
|
BrOnZ írta: ...mocsolád... Ez milyen szó, nem találtam meg az idegen szavak és kif. szótárában sem
|
kedd máj. 31, 2005 14:43 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 3846 Tartózkodási hely: warezlinks.eu -> McDuma fórum -> OFF topic
|
Sulla írta: BrOnZ-ot, az átlagfelhasználót hallo tták. Jujj, de mocsolád vagy!
|
kedd máj. 31, 2005 14:21 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Azé' kicsit fogalmazhatott volna bővebben a cikkíró, hogy mitől lesz 4. (de)generációs az a mobilhálózat...
|
kedd máj. 31, 2005 13:53 |
|
|
Raven_
gyémánt tag
|
4. generációs mobilhálózatot tervez a Nokia Kuvaitban!
http://hirek.prim.hu/cikk/46486/
|
kedd máj. 31, 2005 13:50 |
|
|
Sulla
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 999 Tartózkodási hely: on-line
|
BrOnZ írta: Beletrafáltál! Van egy otthoni háló, saját IP tartománnyal, fix címekkel, és a router a gateway kifele. Namost a routeren fut egy DHCP szerver, pusztán azért, hogy a gyermekeim haverjai, akik időnként megjelennek, rá tudjanak csatlakozni az Internetre, de semmi közük, a "belső" hálózathoz. Talán így sikerült helyretenni.
BrOnZ-ot, az átlagfelhasználót hallot ták. Más: átlagnyugdíjasok rohamozták meg a Rolls Royce most nyíló szalonját.
Szerk.: Úgy javítva, hogy ne látszódjon az idézetben sem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sulla kedd máj. 31, 2005 14:42-kor.
|
kedd máj. 31, 2005 13:45 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
BrOnZ írta: simico írta: megkérdezhetem, hogy mi a túrónak fut a dhcp szerver a router-en? Vagy idegen gépek szoktak rendszeresen a router-edre csatlakozni és nekik adsz dinamikusan ip címet? Beletrafáltál! Van egy otthoni háló, saját IP tartománnyal, fix címekkel, és a router a gateway kifele. Namost a routeren fut egy DHCP szerver, pusztán azért, hogy a gyermekeim haverjai, akik idõnként megjelennek, rá tudjanak csatlakozni az Internetre, de semmi közük, a "belsõ" hálózathoz. Talán így sikerült helyretenni.
bár gondolom a kutyát sem érdekli, de nálam fix és dinamikus dhcp is van (használom) a routeren...
|
kedd máj. 31, 2005 13:37 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 3846 Tartózkodási hely: warezlinks.eu -> McDuma fórum -> OFF topic
|
simico írta: megkérdezhetem, hogy mi a túrónak fut a dhcp szerver a router-en? Vagy idegen gépek szoktak rendszeresen a router-edre csatlakozni és nekik adsz dinamikusan ip címet? Beletrafáltál! Van egy otthoni háló, saját IP tartománnyal, fix címekkel, és a router a gateway kifele. Namost a routeren fut egy DHCP szerver, pusztán azért, hogy a gyermekeim haverjai, akik időnként megjelennek, rá tudjanak csatlakozni az Internetre, de semmi közük, a "belső" hálózathoz. Talán így sikerült helyretenni.
|
kedd máj. 31, 2005 13:25 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
simico írta: Ha a "hálózatban levő gépek" halmaz azonos az összes router-re dugott gépeddel és ezek mindegyikén fix ip címet állítottál be az operációs rendszerben, akkor megkérdezhetem, hogy mi a túrónak fut a dhcp szerver a router-en? Nekem is így van. Oka: lusta disznó vagyok átállítani.
Üdv!
|
kedd máj. 31, 2005 11:41 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
simico írta: McLaca írta: a gépeken állítsd be a TCP/IP-nél a fix IP-t, így a gép kéri majd meg azt a routertől. Itt némi ellentmondást érzékelek Mert kicsit kétértelműen fogalmaztam
Arra gondoltam, hogy így nem a router mondja meg az IP-t, hanem a gép mondja meg a routernek, hogy melyik cím is az övé, tehát "megkéri" a routert a beállított cím használatára
Üdv!
|
kedd máj. 31, 2005 11:37 |
|
|
Londelmor
gyémánt tag
Csatlakozott: szomb. júl. 03, 2004 11:10 Hozzászólások: 3635 Tartózkodási hely: Shanghai, Pudong negyed
|
simico írta: megkérdezhetem, hogy mi a túrónak fut a dhcp szerver a router-en? Vagy idegen gépek szoktak rendszeresen a router-edre csatlakozni és nekik adsz dinamikusan ip címet?
így van
|
kedd máj. 31, 2005 11:30 |
|
|
simico
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1975 Tartózkodási hely: "NEC ARTE NEC MARTE"
|
Londelmor írta: nekem is az van, hogy a routeren megy a DHCP, mégis a hálózatban levő gépeken be van állítva fix IP-cím (a routeren nincs).
Ha a "hálózatban levő gépek" halmaz azonos az összes router-re dugott gépeddel és ezek mindegyikén fix ip címet állítottál be az operációs rendszerben, akkor megkérdezhetem, hogy mi a túrónak fut a dhcp szerver a router-en? Vagy idegen gépek szoktak rendszeresen a router-edre csatlakozni és nekik adsz dinamikusan ip címet?
|
kedd máj. 31, 2005 11:25 |
|
|
simico
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1975 Tartózkodási hely: "NEC ARTE NEC MARTE"
|
Londelmor, Bronz:
namost vagy ti értitek félre a dolgot, vagy én. Az én olvasatomban "a gépeken állítsd be a TCP/IP-nél a fix IP-t, így a gép kéri majd meg azt a routertől" mondat azt jelenti, hogy
- beállítasz a gépen egy fix ip címet
- ezért a gép a router-től kéri majd az ip címet.
Ez pedig így hülyeség, mert vagy beállítasz egy fix címet, vagy a gép kér címet a dhcp szervertől (ugyanarra a hálózati interfészre). A szövegkörnyezet ezen nem változtat, főleg, hogy az egész pont a dhcp-s címkiosztás helyett a fix ip cím beállításáról szól. Én inkább arra gondolok, hogy a mondat második részéből kimaradt a nem szó, azaz "így a gép nem kéri majd meg azt a routertől". Én csak így tudom értelmezni ezt a mondatot az egész környezetével együtt.
|
kedd máj. 31, 2005 11:18 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
simico írta: McLaca írta: a gépeken állítsd be a TCP/IP-nél a fix IP-t, így a gép kéri majd meg azt a routertől. Itt némi ellentmondást érzékelek Pedig semmi ellentmondás nincs, csak ne ragadd ki a szövegkörnyezetből ezt a kis részt. A teljes idézet így hangzik: McLaca írta: A routeren lehet nyugodtan DHCP, a gépeken állítsd be a TCP/IP-nél a fix IP-t, így a gép kéri majd meg azt a routertől. És ez bizony szó szerint igaz!
|
kedd máj. 31, 2005 10:14 |
|
|
Londelmor
gyémánt tag
Csatlakozott: szomb. júl. 03, 2004 11:10 Hozzászólások: 3635 Tartózkodási hely: Shanghai, Pudong negyed
|
simico írta: McLaca írta: a gépeken állítsd be a TCP/IP-nél a fix IP-t, így a gép kéri majd meg azt a routertől. Itt némi ellentmondást érzékelek
pedig így van nekem is az van, hogy a routeren megy a DHCP, mégis a hálózatban levő gépeken be van állítva fix IP-cím (a routeren nincs). és működik a hálózat, sőt egymást is látják a gépek, és a net is megy.
(mondjuk, bár nem tudom számít-e, átállítottam azért a DHCP tartományt, hogy a gépek fix IP-je még véletlenül se essen bele )
|
kedd máj. 31, 2005 9:11 |
|
|
Londelmor
gyémánt tag
|
skynet írta: nekem kb napi 5 értelmes levél + 30 spam a forgalom... ja és freewebről irányítanám át (most le van szedve, mert úgyse megy), talán az a gond?
nem tudom, nekem dzm-es címről van odairányítva, de nem hiszem, hogy ilyesmi problémát okozna...
mondjuk ha csak napi 5 értelmes levél érkezik, akkor miért nem azt csinálod, hogy annak az 5 levelezőpartnernek megírod, hogy mostantól a gmail-re?
|
kedd máj. 31, 2005 9:08 |
|
|
simico
gyémánt tag
|
McLaca írta: a gépeken állítsd be a TCP/IP-nél a fix IP-t, így a gép kéri majd meg azt a routertől.
Itt némi ellentmondást érzékelek
|
kedd máj. 31, 2005 9:06 |
|
|
Londelmor
gyémánt tag
|
skynet írta: én inkább kérdezek (nekem is van): neked működik az átirányítás gmailra? nekem a levelek kétharmada visszajön (vagyis kétszer kapom meg, nem irányítódik át)...
működik, már egy ideje használom. igaz nincs nagy levélforgalom annál a fióknál, amit irányítok a gmail-ra, de ez elvileg nem lehet különbség (vagy igen?)
|
kedd máj. 31, 2005 8:51 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Úgy nézem senki sem akar Gmail postafiókot. Biztos van mindenkinek.
|
kedd máj. 31, 2005 7:45 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
McLaca írta: A 2222. hozzászólásom Szép kerek szám, nem? Üdv! Erről jut eszembe, amikor az egyik programozó kér a másiktól kölcsön egy ezrest.
Erre a másik mondja, hogy inkább 1024-et adna, mert az olyan kerek szám...
|
kedd máj. 31, 2005 0:05 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
A 2222. hozzászólásom
Szép kerek szám, nem?
Üdv!
|
hétf. máj. 30, 2005 23:15 |
|
|
gaborb
arany tag
|
gmail-t küldök én is szivesen bárkinek, ha az eddig felajánlott kb. 250 elfogyna
hotmail régi regisztráltaknak nyamvadt 2mega tárhely, max 1 MB küldhető emailben. Ha jól tudom van fizetős szolgáltatásuk itt többet adnak meg mindenféle extra szolgáltatást.
yahoo.de-ről tudom még hogy adnak valami 200-500 Mb-ot, nem tudom pontosan mennyit. Ide nem kell meghivó.
|
hétf. máj. 30, 2005 22:33 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
Steve_Hun írta: Lehetne ezt esetleg valahogy úgy is, hogy megértsem??? NIS2004 konfigurálásához ki ért? Ugyanis, ha be van kapcsolva a tűzfal a net miatt, akkor a két gép nem kommunikál egymással, kvázi nem látják egymást! Amint kikapcsolom a tűzfalat mindkettőn, tökéletesen működik a dolog.... NIS-t és bármilyen mai nortonos progit nagy ívben kerülök, a régi színvonal már a múlté.
Fix IP-t úgy állíthatsz be, ha a hálózatoknál a hálózat tulajdonságainál a TCP/IP tulajdonságokat kézzel beállítod, azaz adsz a gépeknek IP-t a 192.168.1.××× tartományból. Alhálózati maszknak meg jó a 255.255.255.0
Üdv!
|
hétf. máj. 30, 2005 22:17 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
pampika írta: @Steve,McLaca: ha nem állítottál be fix IP címet a gépednek,akkor te is a DHCP-t használod,vagyis hogy aki kapcsolódik a helyi hálóra,annak a server gép kioszt automatikusan egy IP címet. Nálam is ez van.Anno lan madzaggal voltak összekötve,most egy linksys routeren keresztül wlannal,de sajna a helyzet tobábbra is ez.pedig a router fix IP-t oszt ki nekem a belsőhálón. Nem tudom, miért nekem írod ezt, én tudom, hogy így van
De nem erre gondoltam. A routeren lehet nyugodtan DHCP, a gépeken állítsd be a TCP/IP-nél a fix IP-t, így a gép kéri majd meg azt a routertől. Nekem így látják egymást a gépek, és a win tűzfal be van kapcsolva. Más nincs is a gépen, persze ott van még a router - nagyon jó kis - tűzfala, gyakorlatilag a gépem majdnem minden portja láthatatlan kintről, ami látszik (2 db.), az is zárva (legalábbis a wigwam szerint).
Üdv!
|
hétf. máj. 30, 2005 22:13 |
|
|
Odo
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 9661 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
Raven_ írta: CineDOG írta: Egy bizonyos idő után újra 50 lesz. Látszik, hogy eddig összesen 1 ajánlást küldtem yahoo, hotmail stb. userek! Ott mekkora csatolt fájlt lehet fogadni?
A Hotmail esetében is 10 mega lehet.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Odo hétf. máj. 30, 2005 22:33-kor.
|
hétf. máj. 30, 2005 22:04 |
|
|
Raven_
gyémánt tag
|
CineDOG írta: Egy bizonyos idő után újra 50 lesz.
Látszik, hogy eddig összesen 1 ajánlást küldtem
yahoo, hotmail stb. userek! Ott mekkora csatolt fájlt lehet fogadni?
|
hétf. máj. 30, 2005 21:50 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Raven_ írta: pampika írta: És ha mindenkinek elfogyott,nálam is van még bőven Tényleg, hogy is megy ez? Egyből kapja az illető az ajánlókat, vagy csak bizonyos idő után?
Egy bizonyos idő után újra 50 lesz.
|
hétf. máj. 30, 2005 21:47 |
|
|
Raven_
gyémánt tag
|
Ez azért remélem csak poén. Azért durva lenne....
|
hétf. máj. 30, 2005 21:45 |
|
|
Sulla
platina tag
|
|
hétf. máj. 30, 2005 21:41 |
|
|
Raven_
gyémánt tag
|
pampika írta: És ha mindenkinek elfogyott,nálam is van még bőven
Tényleg, hogy is megy ez? Egyből kapja az illető az ajánlókat, vagy csak bizonyos idő után?
|
hétf. máj. 30, 2005 21:40 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
És ha mindenkinek elfogyott,nálam is van még bőven
|
hétf. máj. 30, 2005 21:38 |
|
|
Raven_
gyémánt tag
|
Cinedog, ha elfogyott az ajánlód, nálam is lehet jelentkezni pampika-nak hála
Persze free...
szerk.: egyébként a yahoonál meg a hotmailnél (meg esetleg más extranagy free fióknál) mekkora a maximális csatolt fájlméret? Mert a google-nál hiába van 2 giga hely, ha csak max 10 megás levelet lehet fogadni...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Raven_ hétf. máj. 30, 2005 21:38-kor.
|
hétf. máj. 30, 2005 21:28 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
@Steve,McLaca:
ha nem állítottál be fix IP címet a gépednek,akkor te is a DHCP-t használod,vagyis hogy aki kapcsolódik a helyi hálóra,annak a server gép kioszt automatikusan egy IP címet.
Nálam is ez van.Anno lan madzaggal voltak összekötve,most egy linksys routeren keresztül wlannal,de sajna a helyzet tobábbra is ez.pedig a router fix IP-t oszt ki nekem a belsőhálón.
De mindegy,annyira nem zavar,csak azért édekelne a megoldás
Win tűzfalat nem használok.asztali gépen nincs tűzfal,a notin Agnitum Outpost tűzfal van.Sztem ez a legjobb,amivel eddig taliztam (nis,kerio,sygate,tiny,zone alarm).Iszonyatosan testreszabható ás szinte mindenre figyel
|
hétf. máj. 30, 2005 21:26 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Steve_Hun írta: VGyuri írta: .... Körbenézek a szolgáltatóknál, csak már annyira megszerettem ezt a címem. ..... Hordozd át másik szolgáltatóhoz Steve
Kell valakinek Gmail? 2GB postafiók, van Gmail Notifier progi XP alá, így mindig online figyeli a fiókot, jó a spam szűrése, stb.
Akinek kell ilyen postafiók, az írjon mailt cinedog@gmail.com és küldöm az ajánló linket.
|
hétf. máj. 30, 2005 21:16 |
|
|
Londelmor
gyémánt tag
|
Steve_Hun írta: ...NIS2004 konfigurálás...
sztem ne használj NIS-t, legalábbis a tűzfal részét. lassú, és pl a Sygate Personal Firewall, vagy a Kerio van olyan jó sztem, és ezek sokkal egyszerűbben beállíthatók. ráadásul ingyenesek is (legalábbis az otthoni verzió)
Kerio-ban pl megadsz egy biztonságos IP zónát (mondjuk 192.168.0.*, ami áltlaában a helyi hálózat kiosztása szokott lenni), és akkor oda mindent enged, a többinél meg továbbra is szűr.
ja, meg ha van még olyanod, akkor érdemes a win tűzfalat is kilőni, mert az is csak akadályoz helyi hálózatban, és a Zonealarmot sem tudom melegen ajánlani, mert akármit állítgattam, amíg az futott nem volt helyi hálózat...
|
hétf. máj. 30, 2005 21:12 |
|
|
Steve_Hun
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 984 Tartózkodási hely: Helsinki, FI
|
McLaca írta: Steve és Pampika! DHCP-t használtok, vagy bedrótoztátok az IP-t a gépeken? Mert nemkem - igaz routeren keresztül - a két gép addig nem látta egymást, amíg DHCP-t használtam. Amint fix IP-t kaptak a gépek, azonnal süvített a háló.
Üdv!
Lehetne ezt esetleg valahogy úgy is, hogy megértsem???
NIS2004 konfigurálásához ki ért? Ugyanis, ha be van kapcsolva a tűzfal a net miatt, akkor a két gép nem kommunikál egymással, kvázi nem látják egymást! Amint kikapcsolom a tűzfalat mindkettőn, tökéletesen működik a dolog.... Ki érti ezt????
Steve
|
hétf. máj. 30, 2005 20:56 |
|
|
Steve_Hun
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 984 Tartózkodási hely: Helsinki, FI
|
VGyuri írta: .... Körbenézek a szolgáltatóknál, csak már annyira megszerettem ezt a címem. .....
Hordozd át másik szolgáltatóhoz
Steve
|
hétf. máj. 30, 2005 20:53 |
|
|
VGyuri
arany tag
|
Nem volt melléklete, így vírus miatt nem lehetett gond, a spam-ot pedig szerintem nem szürik, mert nagyon sok jön. Nálam még most is csak gondolkodik a freemail.hu, se letölteni, se küldeni nem lehet.
Eddig még saját magamnak küldött levél nem eltűnt el, furcsa a mostani eset. Még mielőtt rosszra gondolnátok, mh-en összeírom a teendőket, érdekességeket, stb... és ezt küldöm levélben haza.
Landsmann 1 oldallal korábban írta hogy 15 perc után tudja csak letölteni a levelet. Mailbox-on 6 óra alatt érkeznek meg a levelek, a feladás és az megérkezés dátuma jó, csak ennyit "várakozik" a szerveren.
Körbenézek a szolgáltatóknál, csak már annyira megszerettem ezt a címem.
Köszönöm a segítségeteket.
|
hétf. máj. 30, 2005 20:19 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
VGyuri írta: Tudtok valamit a freemail-ről, hogy miért nem megy? Pénteken mh-ről küldtem 2 levelet freemail-es címre, 1 jött csak meg. Ma 3 levélből csak 1 érkezett meg, most pedig a kezdőlap sem jön be.
Na ez az ami érdekes. Nem megy a freemail, nem is volt bajom vele.
Viszont a www.tvn.hu nekem nem jön be, más meg simán használja.
|
hétf. máj. 30, 2005 20:13 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
VGyuri írta: Tudtok valamit a freemail-ről, hogy miért nem megy? Pénteken mh-ről küldtem 2 levelet freemail-es címre, 1 jött csak meg. Ma 3 levélből csak 1 érkezett meg, most pedig a kezdőlap sem jön be. Nekem most a terminálos témaértesítők maradoznak el, néhány megjön, néhány nem, és most kivételesen ez nem a terminál hibája, mert a témafigyeléseim aktívak.
Üdv!
|
hétf. máj. 30, 2005 20:08 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
|
Steve és Pampika!
DHCP-t használtok, vagy bedrótoztátok az IP-t a gépeken?
Mert nemkem - igaz routeren keresztül - a két gép addig nem látta egymást, amíg DHCP-t használtam. Amint fix IP-t kaptak a gépek, azonnal süvített a háló.
Üdv!
|
hétf. máj. 30, 2005 20:07 |
|
|
Árpy
a fórum lelke
|
CineDOG írta: Meg minek egy ilyet ilyen titokzatosan reklámozni?
És a bee-t annak idején?
|
hétf. máj. 30, 2005 19:42 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Ha ez, akkor nem érdekel.
Meg minek egy ilyet ilyen titokzatosan reklámozni?
Remélem más lesz.
|
hétf. máj. 30, 2005 19:41 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
Árpy írta: CineDOG írta: Mi az a BLUE? Ami hamarosan nálunk is lesz a reklám szerint? Olyan fényképezős hang van a reklám végén. Én is láttam már a reklámot, de fingom nincs mi lehet. www.blue.hu?
Most nekem bejött az oldal (? nélkül ).Valami olyasmi,hogy hogy rendezzük be optmálisan az irodát,hogy megfelelő kinézete legyen,az ott dolgozóknak jó környezetet nyújtson és ráadásul minél jobban kihasználják egy adott (bútor) darab életciklusát,optimalizálják a berendezésre költött összeget.
Legalább is nekem ez jött le.
|
hétf. máj. 30, 2005 19:35 |
|
|
Árpy
a fórum lelke
|
VGyuri írta: Tudtok valamit a freemail-ről, hogy miért nem megy? Pénteken mh-ről küldtem 2 levelet freemail-es címre, 1 jött csak meg. Ma 3 levélből csak 1 érkezett meg, most pedig a kezdőlap sem jön be. Ne használd, mert nem jó.
Nekem is sok ki/bejövő levelem "eltűnik" az éterben.
De hová lesz
Mind1, ez a freemail
Nem lehet, h spamra vagy virusra gyanakodott és azért nem kaptad meg?
|
hétf. máj. 30, 2005 19:25 |
|
|
Macika
Moderátor
|
VGyuri írta: Tudtok valamit a freemail-ről, hogy miért nem megy? Pénteken mh-ről küldtem 2 levelet freemail-es címre, 1 jött csak meg. Ma 3 levélből csak 1 érkezett meg, most pedig a kezdőlap sem jön be. Biztosan kapacitásgondok, vagy bővítés.
Délelőtt 10:35-kor POP3-on még lekérdezhető volt.
|
hétf. máj. 30, 2005 19:25 |
|
|
VGyuri
arany tag
|
Tudtok valamit a freemail-ről, hogy miért nem megy?
Pénteken mh-ről küldtem 2 levelet freemail-es címre, 1 jött csak meg.
Ma 3 levélből csak 1 érkezett meg, most pedig a kezdőlap sem jön be.
|
hétf. máj. 30, 2005 19:22 |
|
|