Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. jan. 09, 2025 17:38

Hozzászólás a témához  [ 90 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2
újra töltött festékpatronok 
Szerző Üzenet
a fórum lelke

Hozzászólás 
sisqoboy írta:
EgyÉbkÉnt az is előfordul hogy csíkoz És utĂ nna pedig a mĂ sik lapon nagy foltokat hagy. Mintha az előző csíkok festÉke gyűlt volna össze... Árdekes....
Tipikus eltömődési tünet (vagy a fúvóka szétégése, de az valószínűtlen).

Üdv!

kedd ápr. 26, 2005 23:25
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
Fxdx: milyen nyomtatót veszel majd? Milyen márka volt ami hazavágta s200at?

kedd ápr. 26, 2005 22:34
arany tag

Hozzászólás 
Köszönöm a válaszokat. PròbĂ ltam a tisztítást. De PròbĂ lom mÉg! Mennyi idő az Élettartalma egy canon s200nak? HĂ t lehet nem kellett volna olcsó patront venni. De lehet hogy ĂŹgy is Ăšgy is behalt volna nem? Mennyi egy canon fej? EgyÉbkÉnt az is előfordul hogy csíkoz És utĂ nna pedig a mĂ sik lapon nagy foltokat hagy. Mintha az előző csíkok festÉke gyűlt volna össze... Árdekes....

kedd ápr. 26, 2005 22:32
platina tag

Hozzászólás 
Kicsit óvatos lennék az 500 Ft-os patronnal: most selejteztem le a Canon S200-amat, a fekete fej teljesen behalt. 3-szor volt benne ilyen tinta, aztán megadta magát egyik napról a másik napra. Nem csíkos lett, hanem megszűnt a fekete. A szines fejjel semmi baj. Lehet, hogy csak véletlen, de felettébb gyanús.
(még az első adagnál észrevettem, hogy a fedése nem az igazi, inkább szürke volt mint fekete, mintha nem lenne elég híg?, a 3.adag csak két napig volt benne a halála előtt.)

kedd ápr. 26, 2005 22:01
ezüst tag

Hozzászólás 
Nekem volt egy hp3820-om.Kb 5× töltöttem újra a feketét és 2× a színeset.Minden tökéletes volt.Most egy 3650 van,még van a gyáriból,de ezt is újra fogom tölteni.A minőségről annyit,hogy vázlatra állítva is tűéles betűket nyomtat,fotót ritkán nyomtatok,de még azzal sem volt problémám.Nekem bejött...

kedd ápr. 26, 2005 18:37
a fórum lelke

Hozzászólás 
Áááácsi!
Már hogy ne nyomtatna a legjobb minőségben minden fúvóka :!: :?:
Sőt, akkor nyomtat csak igazán! Pl. egy 1200dpi-s nyomtatónál a fúvókák közötti valós fizikai távolság csak 300dpi, technológiai és gyárthatósági okokból is. Ezekkel a fúvókákkal az 1200dpi-t úgy érik el, hogy a nyomtató négy rétegben nyomtat, rétegenként 300dpi-re vetítve 1/4 nyomtatási ponttávolsággal eltolva (shift) (1200dpi-re vetítve meg 1 nyomtatási pont távolsággal) a képet. Megfordítva: az 1200dpi-s képből első rétegben az 1., 5., 9. stb. pontokat nyomtatja, második rétegben a 2., 6., 10., és így tovább. Emiatt a rétegzés miatt lesz az, hogy legjobb minőségben egy hibás fúvóka csak a terület 1/4-ét nyomtatja, a maradék 3/4-et jó fúvókák lefedik, ezért nem látszik a hiba. A nyomtatás meg azért lassabb, mert egyrészt négyszer annyit kell nyomni (és negyedakkorákat léptethet csak a papírtovábbítás), másrészt a pontosságra ilyenkor precízebben kell a mechanikának ügyelni. Gyengébb minőségben viszont, ahol a fej csak egy rétegben nyomtat, a hibás fúvóka szép fehér csíkot húz.
sisqoboy-nak válaszként: a (még nem túl) "ludas" fej csak alap minőségen csíkoz, jobb felbontásban nem, fentiek okán. Próbáltad már a fejtisztítást, vagy az "alapos tisztítás"-t? Utóbbi sok tintát (20-30 lapra elegendőt)eszik, csak akkor érdemes használni, ha 3 normál fejtisztítás nem segített.

Egy példa a nagyfelbontás réteges nyomtatására:

Kép

Üdv!

kedd ápr. 26, 2005 18:03
gyémánt tag

Hozzászólás 
sisqoboy írta:
oké de legjobb minőségben nem csinálja....
ha a fej lenne a ludas akkor a legjobb minőségben is csinálná nem?

Mert, legjobb üzemmódban, nem nyomtat mindegyik fúvókával, ezért lasabb is.

kedd ápr. 26, 2005 14:50
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
jancsi000 írta:
Hali!
Én szoktam néha patronokat tölteni.
BCI-24 es patronokat is 4x5-ször.
Volt olyan, hogy a canon patronba hp tintát nyomtam és semmi probléma.
Szerintem a tinták között nincs olyan nagy különbség.

Ha valaki akar olcsón patront itt nézzen szét:
http://www.calderon.hu/pc.inf.hu/

hali. te az említett cimen elérhető patronokat használod? mert én is és nekem csikoz ahogy a fenti képen látod.
olvassd el feljebb. neked nem csinálja?

kedd ápr. 26, 2005 11:33
arany tag

Hozzászólás 
Hali!
Én szoktam néha patronokat tölteni.
BCI-24 es patronokat is 4x5-ször.
Volt olyan, hogy a canon patronba hp tintát nyomtam és semmi probléma.
Szerintem a tinták között nincs olyan nagy különbség.

Ha valaki akar olcsón patront itt nézzen szét:
http://www.calderon.hu/pc.inf.hu/

kedd ápr. 26, 2005 11:26
arany tag

Hozzászólás 
oké de legjobb minőségben nem csinálja....
ha a fej lenne a ludas akkor a legjobb minőségben is csinálná nem?

kedd ápr. 26, 2005 11:25
gyémánt tag

Hozzászólás 
sisqoboy írta:
hi. nekem lenne egy érdekes problémám.
canon s200x nyomtato van birtokomban. ujabban mikor nyomtatok csikozza a szöveget nagyon. ez a csikozás sosem jelenik meg a szuper minőségben csak az ennél gyengébb üzemmódban és ezekben is összevissza.
Mi lehet a probléma?
e patron amit használok utángyártott. a festék minősége lehet rossz? de akkor a legjobb üzemmodban is csikoznia kéne...
szoval értetlenül állok a probléma elött...
erről beszélek:
Kép

Kezd elhasználódni a fej, ill. azok fűtőszálai.

hétf. ápr. 25, 2005 18:00
gyémánt tag

Hozzászólás 
Cannon BJC-2000 , HP töltőfestékkel tökéletesen nyomtat, nem olyan fakó-szürke, mint az eredeti festék.

hétf. ápr. 25, 2005 17:58
arany tag

Hozzászólás 
hi. nekem lenne egy érdekes problémám.
canon s200x nyomtato van birtokomban. ujabban mikor nyomtatok csikozza a szöveget nagyon. ez a csikozás sosem jelenik meg a szuper minőségben csak az ennél gyengébb üzemmódban és ezekben is összevissza.
Mi lehet a probléma?
e patron amit használok utángyártott. a festék minősége lehet rossz? de akkor a legjobb üzemmodban is csikoznia kéne...
szoval értetlenül állok a probléma elött...
erről beszélek:
Kép

hétf. ápr. 25, 2005 17:42
arany tag

Hozzászólás 
Igaz a hír! A mi falunkba is elért az utántöltött 500 Ft-os fekete patron :P
A szines 1000-1500 körül van, a Canon-omba. A jövő héten akarok venni mind2t.

mondjuk nem tudom, h mennyire jók, de most elvállik. Amúgy a fekete 2000 a szines 3-4 e körül van bele, de píz az píz és 1 próbát megér :twisted:

Amúgye amikor az eladót +kérdeztem mennyi egy patron a nyomimba, akkor egy polcra mutatot, ahol 1 csomó becsomagolt patron állt, lehet h tényleg gyárilag töltik újra :wink:

vas. ápr. 24, 2005 7:39
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Van egy hp 3816 -os nyomtatom. Ketszeri utantoltesre meghalt benne a patron koszonhetoen reszben tevekenysegemnek :D . Teljesen beszaradt a vizben valo aztatas,es vakum se segitett. Ezutan feltottem forro vizzel amit atszivtam a fejen, de ez sem segitett. Szoval most uj patront kell vennem. Ebben szeretnek segitseget kerni. Megeri-e eredetit venni 5500Ft 25ml vagy utangyartott 4000Ft 40 ml. Kesobb is szeretnem toltogetni szoval hajlok az eredeti fele. Azonban talaltam egy kis furcsasagot. Az eredeti(hp) patronok kozott vannak hologrammos es anelkuli darabok. Amelyiken nincsen akkor az kajli lenne? Lecci segitsetek melyiket vegyem meg.
Elore is koszi Bobooo

csüt. ápr. 21, 2005 18:54
arany tag

Hozzászólás 
hát én nem tudom hogy miért drága a patron "de még a fele is sok érte"
lehet hogy a gyártótól normális árban jön ki a termék, csak mikor hozzánk fogyasztókhoz ér akkor már irreálisan magas a termékeknek az ára! ez azt hiszem itt magyarországon ez mindenre igaz! egy poén (az én számomra): havernak ugrált a cd lejátszója, kontakt hiba, mondomneki vegyél kontakt tisztító sprét. vett is , csak a lökött nem nézte meg hogy milyen spré, (iparit vett, villanymotor forgórész tisztító) a "marha" még most is röhögök rajta! befújta vele a mechanikát az meg nyomban az összes műanyag alkatrész fel is oldotta! irány a szerviz, árajánlat de olyan hogy égnek állt a hajunk! többe lett volna a mechanika csere mint maga az új készülék! isten óvjon hogy kipurcanjon valami, lehet újat venni! szerintem itt is az a tendencia hogy ha valami fontos alkatrész kipurcan , legyen az nyomtató, monitor, dvd, akkor biztos hogy a javítás az azon a sziten van hogy inkább akkor mem javíttatok hanam újat veszek. épp most fogok elkullogni a samsung márkaszervízbe, van egy 909 dvd-m ugrál szegény. a szívemhez nőtt nem akarok tőle megválni, kíváncsi leszek hogy mennyiért csinálják meg! ha sokba kerül a javíttatás akkor jó lesz porfogónak, elfér a másik tetején. ja majd elfelejtettem! sokat nyomtatok írásvetítő fóliára, keresgetni szoktam a neten hogy hol lehet ilyen fóliákat kapni, kint 5-6 euro egy csomag ilyen fólia, mitgondoltok itthon mennyibe kerül ugyan az? ha valaki tud olyan címet ahol olcsón lehet írásvetítő foliát venni írja már meg a címét!

üdv!

szer. nov. 03, 2004 12:13
arany tag

Hozzászólás 
Takibaa írta:
ZOLI12:

szerintem téves, hogy azért drága az új patron, hogy új nyomit vegyél, hiszen a gyártónak nem a sza****ros 15e-25e HUF árú nyomtató hozza a pénzt, hanem a patroneladás, ha megfigyeled minden iparágban eza tendencia, hiszen a kiegészítők és kellékek sokkal több pénzt visznek mint az egyszeri eszközvásárlás.

Teljesen egyetértek veled! Valóban nem a nyomtató eladás jelenti a profitot, hanem később az eredeti tintapatron és eredeti papír stb... megvásárlása. Az már más kérdés, hogy akkor miért van az, hogy egy gyengébb nyomtató ára kb. ugyanannyi mint a patron hozzá. Ez a fajta árképzés csak felesleges pocsékoláshoz vezet. Nem igazán értem az itthoni árképzés mikéntjét.

Elnézést az OFF-ért. (Esetleg érdemes lenne, egy új topikba vonulni ezekkel a fejtegetésekkel).

szer. nov. 03, 2004 8:24
platina tag

Hozzászólás 
ZOLI12:

szerintem téves, hogy azért drága az új patron, hogy új nyomit vegyél, hiszen a gyártónak nem a sza****ros 15e-25e HUF árú nyomtató hozza a pénzt, hanem a patroneladás, ha megfigyeled minden iparágban eza tendencia, hiszen a kiegészítők és kellékek sokkal több pénzt visznek mint az egyszeri eszközvásárlás.

szer. nov. 03, 2004 8:15
vas-tag

Hozzászólás 
"Ja, csak egy pár újratöltés után tönkreteszed a fejet, és sok nyomtatóhoz a fej ára annyi, mint maga a nyomtató. Meg inkább veszek 1590-ért egy fekete patron a Canon S200-asomba, minthogy 900-ért utántöltöttet... Hihetetlen, hogy vannak, akik ezen spórolnak... Utána úgyis többe kerül." (Dester írta)

Igazad van, a te helyedben én se tölteném, csak a 930C-hez példának okáért a nagy kapacitású színes patron majdnem 15000 Ft. Viszont az utántöltő, amit említettem (Inktec) csak 4500, és hónapokig elég. E mellé semmilyen minőségbeli romlást nem vettem észre. A másik meg, hogy Hp-nél a nyomtatófej a patron részét képezi, tehát ha valami gond lenne később, AKKOR kell venni 1 új patront, és egyben lesz 1 új fejed is :) (ez jól hangzott) :mrgreen:

Apropó: hogy a jóéletbe kell itt idézni??? Elég új fórumtag vagyok, és nem találtam. Bocs a hülye kérdésért.

szer. nov. 03, 2004 0:01
arany tag

Hozzászólás 
igazad van larson! nem tudom hogy hogyan van beosztva a nagy cégek fejlesztési tervei, vagyis azt akarom most feszegetni hogy mennyire vannak előrébb papíron mint a valóságban. ha most a legfrissebb techológiát kellene rögtön a piacra dobniuk akkor mekkora technikai ugrás lenne a mostanihoz képest. azt tudom hogy telefonban a japánok egy pár generációval előrébb vannak az európaiakkal szemben. nem tudom hogy más területen is hasonló e a helyzet de az biztos hogy tőlünk mindenki fényévekre van! ha így haladunk akkor nemsokára magyarországon dácia összeszerelő üzemben fogunk dolgozni! úr isten! tintapatronnal keztük !

kedd nov. 02, 2004 17:26
arany tag

Hozzászólás 
Ha már itt tartunk: az egyik tanárom mondta még, hogy sohasem magát a harvert kell megfizetni (az csak egy nagyon kis része egy termék árának), hanem a mögötte rejlő technológiát, gondoljunk csak egy modern processzorra, egy kis homok, egy kis fém és kész is.... :lol:

kedd nov. 02, 2004 16:30
platina tag

Hozzászólás 
OFF:

Azért egy videokártya fejlesztése kicsit többe kerül, mint 1 nyomtatóé, de jól látod a kérdést. Ugyanez van a mobiltelefonok piacán. Az a telefon, amelyik két év működést kibír, már veterán csoda!
Ez a profitorientált hozzáállás fogja romlásba dönteni a világot, gondoljatok csak az ipari üzemek által keltett üvegházhatásra.

Bocs az OFF-ért...

kedd nov. 02, 2004 16:20
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
arany tag

Hozzászólás 
még egy kis szösszenet!

mindig is érdekelt hogy miért kerül egy tintapatron 8000 forintba vagy még többe! szerintem azért hogy a páciensnek ha kifogy a lé a dobozbzából , akkor nehogy már olcsón vegyen új patront, hanem vegye meg a következő bármelyik márkályú nyomtató valamelyikét! jól ki van ez találva! az üzlet az üzlet! a cégek minden évben új gépeket fejlesztenek és ezeket el kell adni! nem érdeke senkinek hogy olcsón lehessen tintapatront venni, akkor mi lesz az új fejlesztésekkel, ki veszi meg őket!
a legnagyobb vicc a videokártyák területén van ! ha leszedném az alkatrészeket mondjuk egy 40000 foritos videokártyáról akkor kb max 5000 forint érték jönne össze!(vagy még annyi sem) ez a biznisz! visszatérve a tintapatronhoz, hp49c kis müanyag doboz, egyszerüen három rekeszre osztva, minden rekeszben egy egy kis szivacs szerű valamivel ez 8000 forint! maximum 200 forint és még sokat is mondtam! de szinte így van ez mindennel! na ennyi élég is a politikából!

kedd nov. 02, 2004 16:02
arany tag

Hozzászólás 
megtaláltam a com-team telefonszámát (06 56) 515 013.

a tintapatronok azok utántöltöttek de nem gagyik! a boltos srác azt mondta hogy a canon cég tölti újra. elővettem a patronokat és jól szemügyre vettem őket , totálisan zsír újak , semmi használtságra való nyom nincs a patronokon! még egy mikromiliméteres karcolás sincs rajtuk!

kedd nov. 02, 2004 15:42
gyémánt tag

Hozzászólás 
Töredelmesen elnézést kérek mindenkitől, én utángyártott patronokra gondoltam, amikor írtam a hozzászólásaimat, nem utántöltöttekről. Az előbbiekről nagyon rosszakat hallottam, az utóbbiakról vegyesek a tapasztalatok. Van, aki szívott már velük, de van, akinek gond nélkül működik a dolog. Gondolom nagyrészt függ a nyomtatótól is és persze az utántöltő szett minőségétől is.

kedd nov. 02, 2004 15:12
arany tag

Hozzászólás 
A nem eredeti tinta mindig gyengébb ez tény. Tény az is, hogy jóval olcsóbb. Szóval, ha csak szöveget akarsz nyomtatni, mindenféleképpen megéri. Fotót ne nyomtass rajta, ugyanis akár már fél év elteltével is erősen fakulhat a kép. Az eredeti tinták azért drágák, mert "komoly" kutatások állnak mögöttük, amit ki kell fizetni. Pl. egyes nyomtatók eredeti tintával nyomtatott fényklépei megélhetik akár a 100, de legutóbb hallottam már 200 évről is!
Jahh, míg el nem felejtem: 3-4 utántöltés után érdemes erdeti tintát venni (patront), és azt elhasználni. Sokan esküsznek, hogy így nem jelentkezik az eltömődés (én nem tudom, sohasem használtam nem redeti tintát, mert a nyomtatómhoz nincsen). Üdv.

kedd nov. 02, 2004 15:08
arany tag

Hozzászólás 
üdv!

tényleg nem vicc! írd, és mond , a canon nyomtatóhoz 500-forint bci 24b/
500 forint a bci 24c!!! szolnokon a com-team nál. ezért is döntöttem a canon nyomtató mellett! nem midegy hogy 8000 forint (hp nyomtató) vagy 500 forint canon nyomtatóhoz a patron! egyébként az előző nyomtatóm egy hp 656c tintasugaras nyomtató volt, nem egy nagy szám de arra amire nekem kellett arra ez tökélletesen megfelelt: az i350 kb az a kategória, de kenterbe veri a 656c hp nyomtatót! a canon legrosszab nyomtatási beállításában jobban nyomtat mint a 656c jó beállításban! ráadásul sokkal gyorsabb is nála.
ha valakit érdekel a dolog utána nézhetek a telefon számnak, de most nem találom hogy hol van, az biztos hogy szolnokon a magyar ut 14 szám alatt találhatóak! nem tudom hogy a neten fenn vannak e, de rá lehet keresni a cégre a google n . com-team service kft a pontos nevük.

kedd nov. 02, 2004 14:54
ezüst tag

Hozzászólás 
A HP 920c szines patron, ha nem tévedek akkor a C6578D, a fekete az C6615A. Mindkettő tölthető. Egy tőltés szines kb. 3.500 Ft. Ennyi a fekete is csak az két tőltésre elegendő (Inktec). A HP710 úgy tudom, hogy még a régi -kék tetős- szines patron, azt is lehet tölteni de le kell venni a patron felső burkolatát és ez már macerás. Amúgy valóban vannak olcsó megoldások de az utángyártott HP festékpatronok a 900-as szériától erre, egy sincs 8.000 Ft alatt. Egy eredeti új pedig 10 rúgó fölött van. Az lehet, hogy egy olcsó Canon-ba a festéktartály 500 Ft, de a HP-re ez nem jellemző.

Sys

kedd nov. 02, 2004 13:10
gyémánt tag

Hozzászólás 
Léteznek jó minőségű utántöltők is, de azok valóban nem 500Ft-osak ez tény. Én csak feketét szoktam tölteni, szineset meg se próbáltam eddig. Hp 920c és 710c. Egyátalán ezekhez van utántöltő szinesben?

kedd nov. 02, 2004 11:28
Moderátor

Hozzászólás 
Nekem HP deskjet 5550-em van. Eddig még nem vettem hozzá utántöltött patront (és nem is fogok), mivel 1 nem nyomtatok annyit, hogy havonta akkora összeget kelljen költenem patronra. (Másfél éve van meg a nyomtató: 1 feketét cseréltem és kész a színes még a régi). 2 láttam teszteket az ilyen utántöltött, utángyártott patronokkal, kiábrándító volt. Inkább megveszem azt a patront 4-6000-ért / 8-10000-ért, minthogy sz*rokkal szenvedjek.

kedd nov. 02, 2004 11:19
gyémánt tag

Hozzászólás 
az 500Ft-os patron ár nem hülyeség! Pénteken pont patront vásároltam és egy kis kínai 1080Ft-ér vitt szines és fekete UTÁNGYÁRTOTT, nem töltött patronokat valamilyen canon nyomtatóhoz (410 talán)

kedd nov. 02, 2004 11:18
ezüst tag

Hozzászólás 
Többek között én is használok egy HP930c nyomtatót, két garnitúra patron elég gyakran töltve. Mindkét garnitúra legalább 6x volt utántöltve, Inktec. Eddig nem tapasztaltam problémát.

Sys

kedd nov. 02, 2004 10:34
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ja, csak egy pár újratöltés után tönkreteszed a fejet, és sok nyomtatóhoz a fej ára annyi, mint maga a nyomtató. :!: Meg inkább veszek 1590-ért egy fekete patron a Canon S200-asomba, minthogy 900-ért utántöltöttet... Hihetetlen, hogy vannak, akik ezen spórolnak... Utána úgyis többe kerül.

kedd nov. 02, 2004 9:36
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Nekem 1 Hp Deskjet 930C-m van, meg 1 Hp Deskjet 3650-es. Min2őt utántöltöm, és semmi minőségbeli különbséget nem veszek észre. Ezt mondjuk 2-3 utántöltés erejéig merem biztosan állítani. Inktec utántöltőkészletet kell beszerezni a patron árának kb. 3adáért, és meg van oldva a probléma. :)

hétf. nov. 01, 2004 23:52
platina tag

Hozzászólás 
500-ért patron? Én nagyker áron vettem az i350-be a fekete és a szines patront nem egészen 5000 Ft-ért (pontosan már nem emlékszem), de a korábbi S400-asomhoz is 2000 Ft. körül volt egy patron.
Üdv: Placa

Egyébként egyszerű, de jó nyomtató, persze az árához viszonyítva, egész szép képeket tud nyomtatni.

Megnéztem az árakat: fekete 1300+fa, szines 2950+fa.

hétf. nov. 01, 2004 23:10
arany tag

Hozzászólás 
zoli12 írta:
üdv!

én azt mondom hogy inkább vegyél új nyomtatót! én is ezt tetem! tele volt már a hócipőm a hp nyomtatókkal, (a két patronnak az árából vehetek egy új nyomtatót) röhely, de ez van! vettem egy olcsó canon i350 est. ehhez a színes , és a fekete patron is !!!!! 500/500 !!!!! forint!!!! vettem kettő színes, meg kettő fekete patront hozzá, elég lesz egy darabig az biztos. az újra töltéssel nem sokra mentem (hp 49c ) azon kívül hogy tiszta szutyok lettem , mást nem értem el. az újra töltött patron szinte semmire nem volt használható! hp nyomtatót soha az életbe nem veszek még egyszer, nem azért mert nem lenne jó hanem azért mert túlságosan drága hozzá az új patron, még az után töltött színes patron is 5000 forint körül van!

500 Ft egy egy uj patron, jol latom?
Mennyire vagy megelegedve evvel a nyomtatoval?

hétf. nov. 01, 2004 21:15
arany tag

Hozzászólás 
üdv!

én azt mondom hogy inkább vegyél új nyomtatót! én is ezt tetem! tele volt már a hócipőm a hp nyomtatókkal, (a két patronnak az árából vehetek egy új nyomtatót) röhely, de ez van! vettem egy olcsó canon i350 est. ehhez a színes , és a fekete patron is !!!!! 500/500 !!!!! forint!!!! vettem kettő színes, meg kettő fekete patront hozzá, elég lesz egy darabig az biztos. az újra töltéssel nem sokra mentem (hp 49c ) azon kívül hogy tiszta szutyok lettem , mást nem értem el. az újra töltött patron szinte semmire nem volt használható! hp nyomtatót soha az életbe nem veszek még egyszer, nem azért mert nem lenne jó hanem azért mert túlságosan drága hozzá az új patron, még az után töltött színes patron is 5000 forint körül van!

hétf. nov. 01, 2004 20:38
gyémánt tag

Hozzászólás 
Röviden az én véleményem: NE!

hétf. nov. 01, 2004 20:08
platina tag

Hozzászólás 
van már egy pár hasonló topic

szerintem nézd meg azokat

hétf. nov. 01, 2004 18:30
ezüst tag

Hozzászólás újra töltött festékpatronok
Mi a véleményetek, esetleg tapasztalatok?

hétf. nov. 01, 2004 18:05
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 90 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2