Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: hétf. jan. 13, 2025 19:48

Hozzászólás a témához  [ 1291 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 26  Következő
SonyEricsson S700i 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
OPi írta:
Hypp írta:
A K750i -ben (tudtommal) CMOS képérzékelő van szemben az S700i CCD jével, ráadásul a K750i autofókuszos és markó módban is hasznáható optikával van felvértezve... Kábé ennyi a különbség :)

ehhez nem értek:
- mi a különbség a legyártott kép szempontjából a CCD és a CMOS közt ?
- autofókusz ezexerint nincs az S700ban. Sokat javit a képminőségen ?
- és végül: nicns valahol K750vsS700 összehasonlitás ?

thx !

Itt egy válasz a harmadik kérdésedre:
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_k750-review-34.php

pén. ápr. 29, 2005 19:22
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hypp írta:
A K750i -ben (tudtommal) CMOS képérzékelő van szemben az S700i CCD jével, ráadásul a K750i autofókuszos és markó módban is hasznáható optikával van felvértezve... Kábé ennyi a különbség :)

ehhez nem értek:
- mi a különbség a legyártott kép szempontjából a CCD és a CMOS közt ?
- autofókusz ezexerint nincs az S700ban. Sokat javit a képminőségen ?
- és végül: nicns valahol K750vsS700 összehasonlitás ?

thx !

pén. ápr. 29, 2005 14:33
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
OPi írta:
SilentKiller írta:
záros időn belül itt a K750i amelyre valószínűleg beruházok... de gyorsan.

fényképezés terén mi a különbség a K750i és a S700i közt a 2MP-t kivéve ?

pén. ápr. 29, 2005 9:30
gyémánt tag

Hozzászólás 
SilentKiller írta:
záros időn belül itt a K750i amelyre valószínűleg beruházok... de gyorsan.

fényképezés terén mi a különbség a K750i és a S700i közt a 2MP-t kivéve ?

pén. ápr. 29, 2005 8:36
ezüst tag

Hozzászólás Re: Hi Mindenki...
Hypp írta:

Ha egy - a telefon számára ismeretlen formátú - fájlt kültesz a telóra, automatikusan berakta a fájlt az "Egyebek" mappába. Innét tovább tudod küldeni...

SZIA!

Ez világos, de nem tudom online használni a file-t állandóan oda-vissza kell töltögetni.
Nem tudom a telót hálózati meghajtóként (vagy FTP szerverként) használni?
A Network Acces-nél azt írja ki, hogy ez a szolgáltatás nem fut a telón. DE mért nem??
Na ennyi nagyjából...

pén. ápr. 29, 2005 7:01
arany tag

Hozzászólás 
Hypp írta:
Ck. írta:
A PvAuthor-ral készített film nektek a fullképernyőt fektetve vagy állítva csinálja? Mert nekem állítva lejátssza, de fektetve vmi hiba végett nem jácca le...

Az csak egy ál-fullképernyős kódolás, amit a PV tud. Csak állított képernyőn játsza le, a fektetett képnél ír ki hibát, mert nem szabványos a video mérete...

És vhogy meg lehet oldani, hogy fektetve fullképernyőn játsszon le cuccokat?

csüt. ápr. 28, 2005 22:39
arany tag

Hozzászólás 
Ck. írta:
A PvAuthor-ral készített film nektek a fullképernyőt fektetve vagy állítva csinálja? Mert nekem állítva lejátssza, de fektetve vmi hiba végett nem jácca le...

Az csak egy ál-fullképernyős kódolás, amit a PV tud. Csak állított képernyőn játsza le, a fektetett képnél ír ki hibát, mert nem szabványos a video mérete...

csüt. ápr. 28, 2005 22:23
arany tag

Hozzászólás Re: Hi Mindenki...
David1969 írta:
Jó rég jártam errefelé...
Silent!
Meglátogattam az oldalad ismét, és jól letöltöttem mindent...
Viszont megint van kérdésem...

Szerintetek tudom úgy használni a telcsit, hogy BT-n keresztül valamiféle háttértárként működjön, mint egy pendrive?
Dokumentumokat (.doc) szeretnék rajta hordozni, de nem akarom a gépre másolni mindig a használandó fájlokat.
Van erre megoldás??

H i é s K ö s z i . . .

Ha egy - a telefon számára ismeretlen formátú - fájlt kültesz a telóra, automatikusan berakta a fájlt az "Egyebek" mappába. Innét tovább tudod küldeni...

csüt. ápr. 28, 2005 22:20
arany tag

Hozzászólás 

csüt. ápr. 28, 2005 21:49
ezüst tag

Hozzászólás Hi Mindenki...
Jó rég jártam errefelé...
Silent!
Meglátogattam az oldalad ismét, és jól letöltöttem mindent...
Viszont megint van kérdésem...

Szerintetek tudom úgy használni a telcsit, hogy BT-n keresztül valamiféle háttértárként működjön, mint egy pendrive?
Dokumentumokat (.doc) szeretnék rajta hordozni, de nem akarom a gépre másolni mindig a használandó fájlokat.
Van erre megoldás??

H i é s K ö s z i . . .

csüt. ápr. 28, 2005 19:58
ezüst tag

Hozzászólás 
letöltöttem pár progit onnan, de vagy nem lehetett kicsomagolni őket, vagy (mint a 3gptoavi) nem működött (access violation bla-bla)

szer. ápr. 27, 2005 19:43
Profil Privát üzenet küldése Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Idézet:
SilentKiller

Az S700i site frissítve, még ropogós

Újra szeretném megköszönni Hypp segítségét a cuccokkal kapcsolatban

Helló.
Csak jót tudok mondani az oldalról, csak így tovább! Nagyon sok jó cucc van fenn rajta. Mióta megvettem a kicsikét rendszeresen látogatom. Magam is szerketgetek témákat, összeszedtem hozzá minden progit ami kell a dologhoz, és lassan mindenre rájövök. Viszont nem nagyon találok a témáknak megfelelő alapot pl. softkeys, statusbar, title csíkot, ezeket még nem nagyon szerkezteném. Szerintem az alap képernyőt sokan megváltoztatják pl. saját kép, és így a más témából maradt kép részlet elég hülyén néz ki. Esetleg valikinek van javaslata, a problémára :?: Ugyan még csak kb. 2 hete vagyok S700i tulaj, de nagyon tetszik a dolog, a bosszantó "hibákat" leszámítva. A Sharp GX15 után eléggé szokatlan a szabadon szerkezthető téma, de tetszik :lol:

szer. ápr. 27, 2005 18:01
ezüst tag

Hozzászólás 
megpróbáltam, éppen most

ugyanaz, jelszó és felhasználókérésnél megszakad
nekem meg a szívem lassan

kedd ápr. 26, 2005 21:50
arany tag

Hozzászólás 
pink75 írta:
no, jó öreg 6310i segít a bajban... :D

szeretnék megkérni valakit, aki (balszerencséjére vodafone-os9 s700i-vel voda gprs-szel nyomja, hogy nézze meg nekem az internetbeállításnál meg az adatkommunikációnál a net működő beállításait, és küldje el nekem mail-en vagy itt tegye közzé... nem bírok vele:( Minden más telefon ripsz-ropsz hajlandó együttműködni, ez nem.

előre kösz bármi segítséget!

Itt már próbálkoztál? http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=hu&lc=hu&ver=4000&template=ps1_1&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10140

kedd ápr. 26, 2005 21:20
ezüst tag

Hozzászólás 
no, jó öreg 6310i segít a bajban... :D

szeretnék megkérni valakit, aki (balszerencséjére vodafone-os9 s700i-vel voda gprs-szel nyomja, hogy nézze meg nekem az internetbeállításnál meg az adatkommunikációnál a net működő beállításait, és küldje el nekem mail-en vagy itt tegye közzé... nem bírok vele:( Minden más telefon ripsz-ropsz hajlandó együttműködni, ez nem.

előre kösz bármi segítséget!

kedd ápr. 26, 2005 21:02
platina tag

Hozzászólás 
Az S700i site frissítve, még ropogós :wink:

Újra szeretném megköszönni Hypp segítségét a cuccokkal kapcsolatban

kedd ápr. 26, 2005 8:55
vas-tag

Hozzászólás 
Ck !
nem lehet, hogy valami piszok került a mechanikához, a két mozgó telefon-fél közé? Próbáld meg kifújni, hátha...

üdv...

kedd ápr. 26, 2005 4:02
ezüst tag

Hozzászólás 
Kislaca írta:
pink75!
Az én telcsim gyárilag független,de a voda internetet használom.
Megvettem a telepitő cd-t,de le is lehet tölteni.
A notebook-ra telepitettem a cd-t,és tökéletes a bluetooth net.
Viszont a Palm tungsten T3-al rengeteget szenvedtem mire sikerűlt
beállitani,de már remekűl megy.

szia,
érdekes, én is megvettem anno, a T610-hez még (amiről nagy elánnal és előrelátással leírtattam a live menüt), de ott meg azzal nem ment, cd kivág, kézzel beállít, azóta is ok, most is arról írok.
küldött sms-ben a vodaszolga egy beállítást, amit telepítettem, aztán ugyanaz maradt az egész. Mindig megszakítja a kapcsolatot a felhasználónév ellenőrzésekor.
bt-n a képátvitelt már megoldottam, a net viszont még mindig halott
holnap elmegy a t610( :( ), **** leszek...

hétf. ápr. 25, 2005 23:16
ezüst tag

Hozzászólás 
pink75!
Az én telcsim gyárilag független,de a voda internetet használom.
Megvettem a telepitő cd-t,de le is lehet tölteni.
A notebook-ra telepitettem a cd-t,és tökéletes a bluetooth net.
Viszont a Palm tungsten T3-al rengeteget szenvedtem mire sikerűlt
beállitani,de már remekűl megy.

hétf. ápr. 25, 2005 22:32
arany tag

Hozzászólás 
Nektek hogy működik a teló nyitogatása? Mert nekem olyasmi van, hogyha kinyitom/be akarom csukni, akkor olyan kaparás szerű hangot lehet hallani/érezni. De úgyvettem észre hogy ez csak akkor ilyen ha a felső részét balra nyitom ki. Úgyvettem észre, hogy ha jobbra nyitom ki, akkor mintha halkabb lenne az egész nyitás/csukás, és mintha az a kaparás is sokkal kevésbé érződne.
Nektek is ilyen, vagy csak nekem sikerült ismételten mindig a sz*r példányokat kifogni? :cry:
Elegem van, hogy ha új telót veszek, ha használtat, mindig a sz*rt fogom ki. :cry:

hétf. ápr. 25, 2005 22:18
ezüst tag

Hozzászólás 
hm, ez jó, én meg már azt hittem, gépelhetem be újra. erre elment kétszer :shock:

hétf. ápr. 25, 2005 18:06
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok,
mielőtt a segítségeteket kérem, megjegyezném, hogy állna bele egy 424-es abba, aki a vodafone live!-ot kitalálta!

Szóval hozzájutottam egy ilyen csodához, a fent említett baromsággal terhelten, és az első sokkon túl megpróbáltam bluetoothon keresztül net-kapcsolatot létesíteni, mint ahogy azt tettem annak idején egy N6230i-vel (az se volt sétagalopp), egy T610-zel (ez pofonegyszerű volt), oszt utóbbival XPSP2 alatt (ez is még oké), de...
s700i-vel nem megy.

PPP-protokoll megnyitása közben valami baki (784-es hiba, ha jól emlékszem)
magyarul eljut a jelszó ellenőrzéséig, ott megszakad. Ötlet ohne, próbáltam a BT-adapter saját driverével is, de nem ment, ua. :(
találkozott-e vki ezzel?

Természetesen BT-vel nem tudok gépre képet küldeni, mp3-ra láttam itt megoldást, valaki el tudná nekem küldeni a drm packagert?

vagy már megyek is legyalultatni ezt a szemetet a telefonról, tojok a garira (micsoda gyalázat ez a voda sim-kártya ikon itt a telefon közepén...jesszusom)
sziasztok...

hétf. ápr. 25, 2005 18:03
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok,
mielőtt a segítségeteket kérem, megjegyezném, hogy állna bele egy 424-es abba, aki a vodafone live!-ot kitalálta!

Szóval hozzájutottam egy ilyen csodához, a fent említett baromsággal terhelten, és az első sokkon túl megpróbáltam bluetoothon keresztül net-kapcsolatot létesíteni, mint ahogy azt tettem annak idején egy N6230i-vel (az se volt sétagalopp), egy T610-zel (ez pofonegyszerű volt), oszt utóbbival XPSP2 alatt (ez is még oké), de...
s700i-vel nem megy.

PPP-protokoll megnyitása közben valami baki (784-es hiba, ha jól emlékszem)
magyarul eljut a jelszó ellenőrzéséig, ott megszakad. Ötlet ohne, próbáltam a BT-adapter saját driverével is, de nem ment, ua. :(
találkozott-e vki ezzel?

Természetesen BT-vel nem tudok gépre képet küldeni, mp3-ra láttam itt megoldást, valaki el tudná nekem küldeni a drm packagert?

vagy már megyek is legyalultatni ezt a szemetet a telefonról, tojok a garira (micsoda gyalázat ez a voda sim-kártya ikon itt a telefon közepén...jesszusom)
sziasztok...

hétf. ápr. 25, 2005 18:03
arany tag

Hozzászólás 
sz_geri írta:
1. van olyan játék ami nem teljes képernyőben megy, hanem a telefon felrakja a bal felső sarokba, ezen nem lehet valahogy segíteni? Teljes képernyőre rakni az egészet vagy esetleg a kisebb képernyőt középre helyezni?

2. A fényképezésnél a Keret-ek közé nem lehet újakat felvenni vagy a mostaniakat kicserélni? A K700-ason pl sokkal jobb keretek vannak, mint az S700-ban. Ezeket is gondolom letárolja valahol a teló, vagy ez az sw-ben van?

1: Te egy K700i-ra írt játékról beszélsz, amely nem az S700i 240*320 -as kijelzőjére íródott... Esetleg próbálkozz a játék nevére állva a "Tovább / Képernyő" menüvel.

2: A kereteket a teló szoftvere tartalmazza, házilag kicserélni, újakat felvinni nem nagyon lehet (...legalábbis tudtommal :D ).

U.i.: Hehe, 333 hozzászólás? Félsátán titulus nincs? :D

pén. ápr. 22, 2005 18:14
arany tag

Hozzászólás 
Ck. írta:
...a monitoron nem láccik semmi. Abból, hogy fényképezget, végülis hogy lesz belőle webcamera? :?:

Webcam - mint már mondtam - valójában sosem lesz belőle. A program csak arra képes, hogy egy bizonyos FTP -re feltöltse a képeket, így az FTPn folyamatosan friss kép lesz elérhető. Amúgy nézd meg, hogy hova menti a telefon a képeket (külső / belső memória), és aszerint állítsd be a programot (Phone's Fotodirectory). Pl. ha kártyára mentesz, akkor "Memory Stick\DCIM\100MSDCF".

(Kizárólag zárójelben: létezik egy Camtasia nevű program http://www.techsmith.com/, amely képes a windows desktopképéből webkamera-képet készíteni. Ha ennek a programnak a capture ablakát ráviszed a K700i Webcam élőképére, akkor a "webkamerád" azt a képet fogja post-olni. Hát, ez egy félmegoldás...)

pén. ápr. 22, 2005 18:10
vas-tag

Hozzászólás 
Hypp írta:
sz_geri írta:
1. Milyen billentyűkombinációkkal lehet megtudni extra adatokat előcsalogatni a telefonból (szoftver verzió, IMEI szám, rejtett menük, stb...)

2. Úgy vettem észre, hogy SMS íráskor, ha ékezetes betüket használok, akkor nem tudok egy SMS-ben 160 karaktert elküldeni, ez elég bosszantó, mivel T9-et használok, az meg ékezettel hozza fel a szavakat. Ezen hogy lehet segíteni?

3. SMS íráskor nem látom a hátralévő karakterek számát, ezen lehet segíteni?

4. Internetről letöltött alkalmazásokat, játékokat (.jar file-ok) hogy tudok feltölteni a telcsire? Van kábelem és bluetooth kapcsolatom. Ennek ellenére a feltöltésnél nem tudom kiválasztani az Alkalmazások/Játékok könyvtárat. Gondolom nem véletlenül, de mégis hogy lehet ezt megkerülni?

Gratulálok, szép ugrás :D
1:
IMEI minden telefonban *#06# ,
SE szerviz menü: >*<<*<*
Unlock menü: <**< ; ahol > jobbra, < balra, * hópehely :D

2: Menü / Üzenetek / Beállítások / Új írása / Szöveges üz. / Tovább / Nemzeti karakt. / Ki

3: Amikor már köbö csak 20-25 karakter van hárta a 160 -ig, elkezd visszaszámolni a jobb felső sarokban.

4: A PCről BT-n keresztül lehet átlőni a KAR fájlokat a legegyszerűbben. Jobb egérgomb a JAR fájlra, majd Küldés / Bluetooth / S700

Persze előtte párosítani kell a telefont a PCvel...

Köszi a tanácsokat, SMS kezelés most már OK, feltöltés is sikerült.
Lenne még két kérdésem:

1. van olyan játék ami nem teljes képernyőben megy, hanem a telefon felrakja a bal felső sarokba, ezen nem lehet valahogy segíteni? Teljes képernyőre rakni az egészet vagy esetleg a kisebb képernyőt középre helyezni?

2. A fényképezésnél a Keret-ek közé nem lehet újakat felvenni vagy a mostaniakat kicserélni? A K700-ason pl sokkal jobb keretek vannak, mint az S700-ban. Ezeket is gondolom letárolja valahol a teló, vagy ez az sw-ben van?

Üdv mindenkinek!

Gergő

pén. ápr. 22, 2005 13:17
arany tag

Hozzászólás 
Hypp írta:
Ha feltelepítetted a BT hozzá adott driverét (és nem az XP SP2 drivert használod), akkor a jobb alsó sarokban megjelenő kis BT ikonra jobb egérgombbal kattintva Quick Connect / Bluetooth Serial Port / S700i. Az átviteli sebesség sztem mehet maxra. Ja, és előfordulhat, hogy át kell állítanod a telefonban a készítendő kép méretét mondjuk 320*240 -re és az atumata bill- zárat meg kikapcsolni (az utóbbit lehet, hogy a program is megteszi maga, szóval utána ezt nem árt "Be" -re visszaállítani, ha eredetileg úgy volt).

Köszi, mostmár sikerült odáig eljutnom, hogy a program hatására a teló magától fényképezget, de a monitoron nem láccik semmi. Abból, hogy fényképezget, végülis hogy lesz belőle webcamera? :?:

pén. ápr. 22, 2005 13:12
arany tag

Hozzászólás 
Ck. írta:
És hogy kell Serial portot létrehozni PC irányból kezdeményezve? És mekkora legyen az átviteli sebesség?

Ha feltelepítetted a BT hozzá adott driverét (és nem az XP SP2 drivert használod), akkor a jobb alsó sarokban megjelenő kis BT ikonra jobb egérgombbal kattintva Quick Connect / Bluetooth Serial Port / S700i. Az átviteli sebesség sztem mehet maxra. Ja, és előfordulhat, hogy át kell állítanod a telefonban a készítendő kép méretét mondjuk 320*240 -re és az atumata bill- zárat meg kikapcsolni (az utóbbit lehet, hogy a program is megteszi maga, szóval utána ezt nem árt "Be" -re visszaállítani, ha eredetileg úgy volt).

pén. ápr. 22, 2005 8:54
arany tag

Hozzászólás 
Hypp írta:
Ck. írta:
Jah és hogyan kell belőni a Webcam-ot? Mert az addig ok, hogy megkell adni a COM portot, de még mit kell beállítani? Ha ez fontos, BT dongle-m van.

1: Bluetooth be, Serial port létrehozás PC irányából kezdeményezve.
2: Progi elindít, Options -ban a COM -ot beállítani, és a Phone's Photodirectory -t kiválasztani. Use FTP kikapcs!

Kábé ennyi. Amúgy webkameraként konkrétan nem lehet használni...

És hogy kell Serial portot létrehozni PC irányból kezdeményezve? És mekkora legyen az átviteli sebesség?

csüt. ápr. 21, 2005 22:05
arany tag

Hozzászólás 
Ck. írta:
Jah és hogyan kell belőni a Webcam-ot? Mert az addig ok, hogy megkell adni a COM portot, de még mit kell beállítani? Ha ez fontos, BT dongle-m van.

1: Bluetooth be, Serial port létrehozás PC irányából kezdeményezve.
2: Progi elindít, Options -ban a COM -ot beállítani, és a Phone's Photodirectory -t kiválasztani. Use FTP kikapcs!

Kábé ennyi. Amúgy webkameraként konkrétan nem lehet használni...

csüt. ápr. 21, 2005 20:31
ezüst tag

Hozzászólás 
http://www.terminal.hu/artread.php?id=14203304055518

Relatív felbontásban lehet, hogy tényleg nagyobb. Kép
De sokkal jobb az S700 kijelzője. Csak meg kell nézni a kettőt egymás mellett.

csüt. ápr. 21, 2005 20:27
arany tag

Hozzászólás 
Grof írta:
Olvastátok a 6230i tesztet?

" ...A kijelző relatív felbontása egyébiránt olyannyira nagy, hogy még a Sony Ericsson-féle S700i-t is képes maga mögé utasítani... "

Emberünk vajon látott már S700 kijelzőt? Kép

Relatív felbontás, vagyis pixel per inch, tehát ugyanakkora területen valszeg több pixel látható a 6230i kijelzőjén. Ebben tőlem aztán lehet jobb a 6230i, én nem akarok szemorvoshoz járni :D

csüt. ápr. 21, 2005 20:14
ezüst tag

Hozzászólás 
Grof írta:

" ...A kijelző relatív felbontása egyébiránt olyannyira nagy, hogy még a Sony Ericsson-féle S700i-t is képes maga mögé utasítani... "

Ezt hol olvastad? -ki ír le ilyen nagy marhaságot??? linket, plz, röhögni akarok :)

csüt. ápr. 21, 2005 19:43
ezüst tag

Hozzászólás 6230i
:shock: Kac Kac Kukac :D :shock:

Valami új ötlet a teljes képernyős video progira a TELIN?
Üvd

csüt. ápr. 21, 2005 19:35
ezüst tag

Hozzászólás 

csüt. ápr. 21, 2005 19:16
arany tag

Hozzászólás 
Ck. írta:
Üdv Mkinek!

Tegnap érkezett meg a zsírúj gyárilag független S700-asom. :) Nagyon faxa! 8) 10x odaveri a D500-at! :lol:

Amúgy Nekem is hallatszik, hogy a kameraretesz kinyitó gomb rezeg, ha vibrál a teló. Egyedül egy picikét az zavar, hogy a reteszkinyitó gomb mozog ha a telót forgatgatom ide-oda. Nektek mozog az a gomb?

Üdv körünkben :D Hát megtértél közénk :lol:

A lencsevédő izé nekem is rezgett. Gariban azt is megcsinálják! Webcam dologban most inkább nem segítek, mert késő van, de ha nem válaszol senki, majd újra jövök észt osztani :D

csüt. ápr. 21, 2005 0:27
arany tag

Hozzászólás 
sz_geri írta:
1. Milyen billentyűkombinációkkal lehet megtudni extra adatokat előcsalogatni a telefonból (szoftver verzió, IMEI szám, rejtett menük, stb...)

2. Úgy vettem észre, hogy SMS íráskor, ha ékezetes betüket használok, akkor nem tudok egy SMS-ben 160 karaktert elküldeni, ez elég bosszantó, mivel T9-et használok, az meg ékezettel hozza fel a szavakat. Ezen hogy lehet segíteni?

4. Internetről letöltött alkalmazásokat, játékokat (.jar file-ok) hogy tudok feltölteni a telcsire? Van kábelem és bluetooth kapcsolatom. Ennek ellenére a feltöltésnél nem tudom kiválasztani az Alkalmazások/Játékok könyvtárat. Gondolom nem véletlenül, de mégis hogy lehet ezt megkerülni?

Gratulálok, szép ugrás :D
1:
IMEI minden telefonban *#06# ,
SE szerviz menü: >*<<*<*
Unlock menü: <**< ; ahol > jobbra, < balra, * hópehely :D

2: Menü / Üzenetek / Beállítások / Új írása / Szöveges üz. / Tovább / Nemzeti karakt. / Ki

3: Amikor már köbö csak 20-25 karakter van hárta a 160 -ig, elkezd visszaszámolni a jobb felső sarokban.

4: A PCről BT-n keresztül lehet átlőni a KAR fájlokat a legegyszerűbben. Jobb egérgomb a JAR fájlra, majd Küldés / Bluetooth / S700

Persze előtte párosítani kell a telefont a PCvel...

csüt. ápr. 21, 2005 0:22
arany tag

Hozzászólás 
Üdv Mkinek!

Tegnap érkezett meg a zsírúj gyárilag független S700-asom. :) Nagyon faxa! 8) 10x odaveri a D500-at! :lol:

Amúgy Nekem is hallatszik, hogy a kameraretesz kinyitó gomb rezeg, ha vibrál a teló. Egyedül egy picikét az zavar, hogy a reteszkinyitó gomb mozog ha a telót forgatgatom ide-oda. Nektek mozog az a gomb?

szer. ápr. 20, 2005 22:42
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Kb 2 hete vettem egy S700i-t, előző telefonomhoz képest (Siemens S25) elég nagy változás volt. Meg is vagyok vele elégedve, viszont lenne pár kérdésem, amiben várom szíves segítségeteket:

Nem tudom hogy ezek szóba kerültek-e már korábban, ha igen, akkor bocsánat, de nem volt időm átnyálazni a korábbi hozzászólásokat.

Köszi

Gergő

szer. ápr. 20, 2005 17:50
platina tag

Hozzászólás 
A W800ról annyit, hogy nyárra tervezik a bevezetését. Ez az időpont viszont egybeeshet vagy éppen fedheti ha a K750i késik. Magyarul K750i május-június (jobb esetben előbb) és jún-aug. a W800. Árakról mindenki filozófál de azt tudom, hogy a K750i (fekete 64Mb MS-el) bevezető ára 600-650USD körül lehet, míg a W800at 800-850USD körül fogják bevezetni (ennyivel drágább a Walkman logo és az 512Mb MS Pro).

kedd ápr. 19, 2005 22:25
ezüst tag

Hozzászólás 
Thx a választ...
Kérdés: az áráról nem csiripeltek a szúnyogok? :D Vagy a w800 -ról? :?: sry az offért

kedd ápr. 19, 2005 18:10
platina tag

Hozzászólás 
Hypp: grat! Régóta ez volt a gáz a telóddal (a kopás pedig ne idegesítsen, mindannyiunknak olyan a kijelző felett)! Más: a "szúnyogaim" azt csiripelik :wink:, hogy záros időn belül itt a K750i amelyre valószínűleg beruházok... de gyorsan. Lenne kedved beszállni egy S700i és egy K750i közös site fejlesztésébe? Gondfoltam, hogyha már úgy is megvan az S700i site akkor kaphatna egy "kistesót" :D Viszont ez egyedül nem fog menni... Úgyhogy valamiféle munkamegosztásra gondoltam... Ha érdekel, bővebben PÜ-ben...

kedd ápr. 19, 2005 15:39
arany tag

Hozzászólás 
Hey! Most jövök az E-care -től. Megcsinálták a vibrálás közbeni furcsa hangot :D Ez azt jelenti, hogy garanciális próblémáról van szó: a kijelző és a telefon összeütődése vibráláskor hibának számít...

kedd ápr. 19, 2005 12:02
ezüst tag

Hozzászólás 
Hi!

Még egy kérdés.
Ha jól értem akkor lehet függetleníteni és ezzel együtt új softal megszünik a vodás menü és az egyéb vodás korláztozás is?

Más. Hallottam, hogy biz. telefonokat lehet kóddal függetleníteni. Igaz-e és a S700-ra létezik-e ilyen kód?

THX

kedd ápr. 19, 2005 8:55
ezüst tag

Hozzászólás 
THX SilentKiller

kedd ápr. 19, 2005 8:00
platina tag

Hozzászólás 
Javaslatom: felejtsd el a vodát! A neten lehet kapni 60-65 körül alig használt függetlent vagy 75ért teljesen újat, garival és gyári menüvel - mindeféle korlátozás nélkül...

Ha mégsem akkor:
1. Szvsz MINDEN vodás menü ronda
2. Nem lehet SE-nél visszaállítani a gyári menüt. Ha ráteszel egy gyári firmware-t ahhoz ki kell függetleníteni és így bármelyiket is csinálod - ugrik a gari. Akkor meg minek egy gari nélküli ocsmány vizifonos stickerekkel teleragaszgatott S700i (ízlés dolga), inkább egy gyári.
3. Igen, működik. Egy konvertálással megtudod oldani.
4. Lövésen sincs de szerintem annak mennie kell vele (ha már megy a GPRS kapcsolat de nem wap hanem net kell hozzá - gyanítom)
5. Nemtudom, vodás topikban kéne ezt a kérdést feltenni.

+ A technika mai állása szerint SEMMILYEN telefonért nem írnék alá 2 évet, akármelyik szolgáltatóról legyen is szó.

kedd ápr. 19, 2005 7:07
ezüst tag

Hozzászólás 
Hi!

Tegnap végig olvastam ezt az egész topikot, mivel szeretnék venni egy s700-ast a vodánál, de teljesen elbizonytalanodtam, mivel az derült ki, hogy elb****ák a telefonokat és nem minden kérdésben látok tisztán. Néhány kérdésem lenne ezzel kapcsolatban.

Nagyon ronda a vodás menü?
Vissza lehet állítani az erdetit, vagy másikat lehet rátenni?
Olvastam, hogy ki lehet iktatni az mp3-ak csengőhangként való felhasználásának korlátozását. Az eljárás tényleg működik?
Van valami egyéb hátrány a vodás szofvernek? Internetezni nem akarok csak e-mail-ekat fogadni.
Ehhez kapcsolódva, kérdem, hogy a gprs wap hozzáférés a vodánál tényleg havi díjas?

És egyáltalán jó ez a telefon(és a voda) annyira, hogy lekössem magam két évre?

kedd ápr. 19, 2005 6:48
platina tag

Hozzászólás 
opr: nem nincs még videó a site-on, de pont a napokban gondolkodtam, hogy érdemes lenne csinálni...

kedd ápr. 19, 2005 4:30
ezüst tag

Hozzászólás 
OK !! Megoldottam. A világítás nem automatikusra volt állítva. Valaki belenyúlt.

hétf. ápr. 18, 2005 21:43
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok !
Nem sötétűl el kijelzőm, halványan dereng. Akksi le-fel, semmi változás.
Eddig korom sötét lett minden alkalommal, ha már a képernyővédő ideje is lejárt. Olyan halovány szürkén dereng még akkor is, ha kikapcsolt állapotban töltőn van. Valaki szembesűlt már ilyen gonddal ?

hétf. ápr. 18, 2005 21:37
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 1291 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 26  Következő