Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szomb. dec. 28, 2024 8:28

Hozzászólás a témához  [ 25 hozzászólás ] 
Domino SMS 70 csomag 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
nyuszy írta:
vas tag írta:
...hét napos dekádokban...

:lol: :lol: :lol:
Jól van! dekád:évtized, tizes csoport; tíz napból álló egység
Most nálad a pont, de figyellek. Elég lett volna: :)

szomb. máj. 07, 2005 22:34
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
600Ft-ért GPRS Wap plusz, és akkor 1,5Mb-ig lehet wapolni ingyen egy hónapban. Mindehhez hozzátesszük a 777sms szolgáltatást ami wapos, és máris jobb akciót kaptunk...

pén. máj. 06, 2005 15:34
a fórum lelke

Hozzászólás 
phonefreak írta:
Nem baj gyerekek, csak így tovább Tré-mobile! Addig, amíg csökken a Tré-mobil piaci részesedése, és a másik kettő piaci részesedése meg nő, addig minden OK! Eljön a győzelem napja, amikor Sugár Andy-t elzavarják a német részvényesek, mert tönkre vágta a baromságaival a magyar piacot. Aztán mehet fagyi-árusnak! :wink:
Vodának tuti nő, de a pannon??? Ááááá!

pén. máj. 06, 2005 15:04
Moderátor

Hozzászólás 
vas tag írta:
...hét napos dekádokban...

:lol: :lol: :lol:

pén. máj. 06, 2005 1:35
Profil Privát üzenet küldése Honlap
platina tag

Hozzászólás 
Nem baj gyerekek, csak így tovább Tré-mobile! Addig, amíg csökken a Tré-mobil piaci részesedése, és a másik kettő piaci részesedése meg nő, addig minden OK! Eljön a győzelem napja, amikor Sugár Andy-t elzavarják a német részvényesek, mert tönkre vágta a baromságaival a magyar piacot. Aztán mehet fagyi-árusnak! :wink:

csüt. máj. 05, 2005 16:41
gyémánt tag

Hozzászólás 
Volt. Valamikor. Amit ezek az utóbbi egy évben művelnek, még a T-Matávon is tudnak sztem rontani...

csüt. máj. 05, 2005 15:27
a fórum lelke

Hozzászólás 
vas tag írta:
A T már csak ilyen, az egyébként magas szinvonalú szolgáltatáshoz ragaszkodó, az azt megfizetni hajlandó "harmincas"-oknak jelent mozgást az állóvízben.

hagyjál már a magas színvonallal! Az a vesztellel együtt elmúlt - ha volt is valamikor.

csüt. máj. 05, 2005 11:42
Profil Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Az jutott eszembe: nem szerencsés a hetes és a hetvenes szám alkalmazása, vagy az is lehet, hogy direkt találták ki a T marketingesek.
Kijóhetne a Vodafone egy harminc napos, napi harminc db, három Ft-os üzenet elküldését lehetővé tevő csomaggal válaszul. :D

csüt. máj. 05, 2005 8:12
ezüst tag

Hozzászólás 
Tejberizsa írta:
Most ez csak 7 napig él vagy 7 napig lehet rá előfizetni? Bocs, de nekem ez nem nagyon tiszta! :oops:
A megrendelésedtől kezdődően hét napon át van lehetőséged a hetven üzeneted elküldeni, utána újra meg kell rendelni...aztán ójra....aztán újra....

csüt. máj. 05, 2005 8:05
arany tag

Hozzászólás 
Most ez csak 7 napig él vagy 7 napig lehet rá előfizetni? Bocs, de nekem ez nem nagyon tiszta! :oops:

csüt. máj. 05, 2005 7:58
platina tag

Hozzászólás 
Mindenki azzal exkuzálja a T-mobile magasabb árait, hogy ott színvonalasak a szolgáltatások. A Vodánál talán nem? Mondja már meg nekem valaki, hogy tényleg mivel jobb a T-mobile, mint a Vodafone??? A folytonos térerő-témára azonban ne térfünk ki, mert 8 év Westel után jó néhány hónapja Vodás vagyok és azt kell tapasztalnom, hogy sok helyen jobb a Voda-térerő, mint a Tré-mobil térereje. Persze ez oda-vissza így van, de csak arra akartam rávilágítani, hogy azok az idők elmúltak, amikor a Voda-térerő jóval lemaradt a Tré-mobilhoz képes.

Végső konklúzióként csak annyit mondok ezekhez a Tré-mobilos ügyfélhülyítő akciókhoz, hogy ezekkel a Tré-mobil egyértelműen a PGSM-nek és a Vodának kedvez.

csüt. máj. 05, 2005 7:56
ezüst tag

Hozzászólás 
Nem tartom számomra nyerőnek ezt az ajánlatot. Átszámítva kb havi 3000-ért kap az ember 300 SMS-t, azt is csak hálózaton belülre, nincs értelme hét napos dekádokban rendelgetni. A T már csak ilyen, az egyébként magas szinvonalú szolgáltatáshoz ragaszkodó, az azt megfizetni hajlandó "harmincas"-oknak jelent mozgást az állóvízben.

csüt. máj. 05, 2005 7:26
gyémánt tag

Hozzászólás 
A "T-Mobile" és a "nagyvonalúság" szó továbbra is csak tagadó mondatban szerepelhet együtt.. :roll: Legalább valamennyi ügyfélnek lehetne küldeni azokat a nyamvadék üzeneteket..

csüt. máj. 05, 2005 7:15
arany tag

Hozzászólás 
nyuszy írta:
Van olyan őrült, aki napi 100 SMS-t elküld a hét minden napján? :shock:
Itt most nem a nagy fogyasztókra gondolok, mert azok úgysem ilyesmikkel dolgoznak.

Vagyok :)
olyat már kaptam, hogy az 500 belföldi sms-t elhasználtam, de a hálózaton belüli 10000 darab sms még nekem is durva, kb 5000-ig jutottam. most 5 nonstopot használok, igy havi 2500-at tudok küldeni 5 Ft 12 fillérért. (nagy feltöltö esetén)

csüt. máj. 05, 2005 2:13
a fórum lelke

Hozzászólás 
nyuszy írta:
Van olyan õrült, aki napi 100 SMS-t elküld a hét minden napján? :shock:
Itt most nem a nagy fogyasztókra gondolok, mert azok úgysem ilyesmikkel dolgoznak.

márpedig nem rossz! Egyébként mint "nagy" nem kapnál 10Ft alatt SMS-t.

szer. máj. 04, 2005 18:22
Profil Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
Van olyan őrült, aki napi 100 SMS-t elküld a hét minden napján? :shock:

szer. máj. 04, 2005 18:15
a fórum lelke

Hozzászólás 
skynet írta:
phonefreak írta:
Mekkora lehúzás ez megint a T-mobile részérõl!!! Miközben a Vodafone már hónapok óta kínálja az SMS 100 csomagját, ahol minden hálózatba – MÉG KÜLFÖLDI MOBILRA IS – bruttó 12,5 forintba kerül 1 sms 30 napon keresztül, a T-mobile azt gondolja, hogy ezzel a nevetséges és szánalmas piti ajánlatával (már amennyire ajánlatnak és nem inkább sértésnek lehet nevezni) tömegeket fog mozgósítani? Erre már nem is tudok mondani semmit. Eleinte még idegesítettem magam a Tré-mobil arroganciája miatt, de most már ott tartok, hogy a Tré-mobilnál lévõ 4 elõfizetésemet mind áthordoztam a Vodafone-hoz és egyszerûen lesz…rom ennek a mocsok cégnek az ügyfélhülyítõ húzásait.

Aki ennek a parasztságnak bedõl, annak úgy kell.

és akkor azt még nem is írtad, hogy vodánál 5 ft/sms áron messengerezhetsz hálózaton belül. én ezzel havonta kb 1000 forintot spórolok.

a pannon nonstopsmséről meg nem is szólva, ahol 10000 sms küldhetsz el....

szer. máj. 04, 2005 17:36
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Vodánál hálón belül mindenkinek ott a messenger sms-e 5Ft/db áron.
Na ez az ami tuti buli! És nincs darab meg időkorlát.

A tmobil.....

szer. máj. 04, 2005 16:55
platina tag

Hozzászólás 
Azért nem helytálló a vizifonos összehasonlítás mert az említett SMS 100 csomag csak előfizusoknak van, nem prepiad-eseknek! A Domino pedig pre-paid csomag a T-mobilnál (vagy inkább életemben először én is inkább T(ré)-Mobilozzak?)

szer. máj. 04, 2005 15:28
platina tag

Hozzászólás 
Mekkora lehúzás ez megint a T-mobile részéről!!! Miközben a Vodafone már hónapok óta kínálja az SMS 100 csomagját, ahol minden hálózatba – MÉG KÜLFÖLDI MOBILRA IS – bruttó 12,5 forintba kerül 1 sms 30 napon keresztül, a T-mobile azt gondolja, hogy ezzel a nevetséges és szánalmas piti ajánlatával (már amennyire ajánlatnak és nem inkább sértésnek lehet nevezni) tömegeket fog mozgósítani? Erre már nem is tudok mondani semmit. Eleinte még idegesítettem magam a Tré-mobil arroganciája miatt, de most már ott tartok, hogy a Tré-mobilnál lévő 4 előfizetésemet mind áthordoztam a Vodafone-hoz és egyszerűen lesz…rom ennek a mocsok cégnek az ügyfélhülyítő húzásait.

Aki ennek a parasztságnak bedől, annak úgy kell.

szer. máj. 04, 2005 15:01
platina tag

Hozzászólás 
Mert ha 30 napig menne és minden hálózatra akkor azt mondom OK és talán használnám is... de így :? Ugyan az lesz, mint a Domino Nap Plusz "akcióval" mely Június 30án lejár...

szer. máj. 04, 2005 14:28
gyémánt tag

Hozzászólás 
Már ez is haladás! :)

szer. máj. 04, 2005 14:22
platina tag

Hozzászólás 
Szvsz eléggé ratyi :? Komolyan, ennél jobbal nem tudnak kijönni?

szer. máj. 04, 2005 14:20
gyémánt tag

Hozzászólás Domino SMS 70 csomag
70 SMS
700 Ft-ért
7 napig

SMS-ezzen 10 Ft-ért! Amennyiben nagy mennyiségű szöveges üzenetet küld, Domino előfizetésére a WebShop-unkban SMS 70 csomagot rendelhet. A csomag bruttó 700 Ft időszaki díj ellenében a T-Mobile hazai hálózatán belül 70 db SMS küldését biztosítja 7 napig bármely T-Mobile előfizetői számra . A 7 nap alatt a fel nem használt SMS-ek a hetedik napot követően elvesznek.

Egy időben csak egy SMS 70 csomagot vehet igénybe, a lejáratról SMS-ben értesítjük, ezt követően a csomagot a WebShop-unkban újra megvásárolhatja. Az SMS 70 csomag nem zárja ki sem a Kapcsolat program keretében igénybe vett SMS-csomagokat, sem az SMS 15 csomagot, ezekkel egyidejűleg is megrendelheti. A különböző SMS csomagokban az SMS-ek felhasználási sorrendje megegyezik a csomagok bekapcsolásának sorrendjével. Az aktuális SMS-egyenleg alakulását és a lejáratig hátralévő időt a 1777-es Domino információs szám "Szolgáltatások beállítása" menüjének "Üzenet küldéssel és fogadással kapcsolatos szolgáltatások" pontjában lekérdezheti. További részletekről az ügyfélszolgálatainkon tájékozódhat.

Nem is olyan rossz! :P :lol: :D

szer. máj. 04, 2005 14:16
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 25 hozzászólás ]