Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. nov. 20, 2024 3:29

Hozzászólás a témához  [ 1433 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 29  Következő
Siemens SX1 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
bajnokpityu írta:
Topman írta:
Más SX1 tulajnak is olyan sérülékeny a gyári headset-je?

Szerintetek át lehet alakítani egy mezei sztereo fülest az SX1-es headsetjének bemeneti csatlakozójának átrakásával? Konkrétan zenehallgatás céljából!

lehetett hallani egy olyan aljzatról,ami végén egy jack 3.5 kimenet volt.
nekem angol 15ös szoft van a tellán,kezd behalni. van e már jobb szoft?
hol érhetőek el a mostani szervizszoftok?

Hol hallottál arró az aljzatról?
Nagyon érdekelne, mert azóta sem találtam egy embert sem, aki meg tudná csinálni, hogy átrakná a gyári headset bemenetét egy mezei fülhallgató bemenet helyére.

kedd júl. 19, 2005 12:43
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
Topman írta:

Szerintetek át lehet alakítani egy mezei sztereo fülest az SX1-es headsetjének bemeneti csatlakozójának átrakásával? Konkrétan zenehallgatás céljából!

lehetett hallani egy olyan aljzatról,ami végén egy jack 3.5 kimenet volt.
nekem angol 15ös szoft van a tellán,kezd behalni. van e már jobb szoft?
hol érhetőek el a mostani szervizszoftok?

kedd júl. 19, 2005 8:16
gyémánt tag

Hozzászólás 
Topman: Köszi!

Guni

szer. júl. 06, 2005 22:34
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok.

Lenne egy problémám az sx1-el. Amikor a wapra szeretnék menni, automatikusan bezárja a böngészőt a következő hibaüzenettel:
"Alk.bezárva Browser"
Javasolták, hogy frissítsek szoftvert. Sosem csináltam ilyet, ezért szeretnék segítséget kérni ebben, és ha valaki tudja, hogy honnan szedhetem le a frissítést, megköszönném ha megadná a címet.

Előre is köszi

Marczy

szer. júl. 06, 2005 15:06
arany tag

Hozzászólás 
guni. írta:
Kérdésem az lenne, hogy milyen minőségű az SX1 mp3 lejátszója? Csak mert egy tesztbenazt mondták, hogy a CX75-é is hasonló minőségű. Milyen a hangminősége/ereje egy 6230-hoz vagy egy k700-hoz vagy mondjuk egy olcsóbb mp3-lejátszóhoz képest?

Guni

Szia!

Az mp3 lejátszója nagyon jó mínőségű, a gyári fülesével hallgatva (nem kihangosítva) szuper (szerintem). Jobban szól, mint a 6230-as, ez nem kérdés, az S700i azért jobban jól nála, a k700-asról viszont nincsenek tapasztalataim.

pén. jún. 10, 2005 15:48
gyémánt tag

Hozzászólás 
Kérdésem az lenne, hogy milyen minőségű az SX1 mp3 lejátszója? Csak mert egy tesztbenazt mondták, hogy a CX75-é is hasonló minőségű. Milyen a hangminősége/ereje egy 6230-hoz vagy egy k700-hoz vagy mondjuk egy olcsóbb mp3-lejátszóhoz képest?

Guni

pén. jún. 10, 2005 14:58
ezüst tag

Hozzászólás Nincs több Siemens mobil
" Nincs több Siemens mobil
[2005-06-07 @ 21:23 - Berkenye] (kommentek: 7)
A német vállalat bejelentette, hogy mobil üzletágának folyamatos veszteségeit nem kívánja tovább finanszírozni, ezért búcsút int a telefongyártásnak. A Siemens mobil részlegét nem kisebb cég veszi meg, mint a tajvani BenQ Corporation. A felek várhatóan ősszel ütik nyélbe a tranzakciót. Ez a mostani bejelentés üzleti szempontból némileg érdekes ugyan, bár cseppet sem meglepő. A Siemens köztudottan már csaknem 20 éve próbálkozik azzal, hogy az élbolyba kerüljön, de ez soha nem sikerült neki. Az új, és innovatív modellek késése, valamint a technológiai problémák egyre mélyebbre sodorták a céget az adósságok tengerében, amiből végül lehetetlenné vált a kitörés. Olyannyira, hogy 2004-ben a Siemens mobil ágazatának már közel fél milliárd eurós (!) adóssága halmozódott fel, ráadásul a veszteséges egységektől történő megszabadulás is további 300 millióba fog kerülni. A BenQ jelenleg Tajvan legnagyobb telefongyártójának számít, és a mostani üzlettel a világpiacon is negyedikké válik majd. Ez éves szinten 10 milliárd dollárt jelent, és nagyjából 10% körüli részesedést."
from GameStar.hu

mi lesz így velünk ?! :)

kedd jún. 07, 2005 21:46
arany tag

Hozzászólás 
Pjana

Privát üzit küldtem neked!

pjana írta:
Topman írta:

Nekem nem maradnak meg az ilyen bedugós fülesek a fülemben, ezért egy pántas Sony MDR W-08-ast forrasztottam a gyári helyére. Tehát megmaradt a gyári vezeték, csati és hívásfogadó gomb is. Tök jó, s a rádió vételérzékenységén sem lett változás.

pén. jún. 03, 2005 12:38
arany tag

Hozzászólás 
Topman írta:

Nekem nem maradnak meg az ilyen bedugós fülesek a fülemben, ezért egy pántas Sony MDR W-08-ast forrasztottam a gyári helyére. Tehát megmaradt a gyári vezeték, csati és hívásfogadó gomb is. Tök jó, s a rádió vételérzékenységén sem lett változás.

csüt. jún. 02, 2005 20:57
vas-tag

Hozzászólás 
Köszönöm a segítséget, bevittem a telcsit a Siemenshez, ma délután mehetek érte.

szer. jún. 01, 2005 7:46
a fórum lelke

Hozzászólás 
Alejandro írta:
Nekem azt mondták, hogy csak szoftvert frissítettek. Azért a memoriából is minden eltűnt.

Na igen SW firssítés után szokás egy mindent helyreállító resetet is csinálni, ilyenkor meg tényleg eltűnik minden... :wink:

kedd máj. 31, 2005 16:39
Profil Privát üzenet küldése Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Apuss írta:
Üdv! A segítségeteket kérném.
Olyat művel a telóm, hogy bekapcsoláskor egy kis búgó hangot ad, majd kikapcsol. A * # bekapcs gombnál se formáz, hanem ugyanígy kikapcsol. Ha töltőre teszem, akkor bebootol, de egy system error üzi kiséretében lefagy az egész pekvanc.
Van valami tippetek, hogy mit csináljak?
Előre is köszi a segítséget.

Szia Apuss!

Ezen én is átestem. Ha a formázás nem megy, akkor irány a Hungária körúti Siemens szerviz. Nekem azt mondták, hogy csak szoftvert frissítettek. Azért a memoriából is minden eltűnt.

A.

kedd máj. 31, 2005 16:07
Moderátor

Hozzászólás 
Apuss írta:
Olyat művel a telóm, hogy bekapcsoláskor egy kis búgó hangot ad, majd kikapcsol. A * # bekapcs gombnál se formáz, hanem ugyanígy kikapcsol. Ha töltőre teszem, akkor bebootol, de egy system error üzi kiséretében lefagy az egész pekvanc.
A *#-hez még hozzá kéne nyomni az 5-öst is, és csak utána a bekapcsot. Akkor formáz (remélhetőleg).

kedd máj. 31, 2005 14:09
vas-tag

Hozzászólás 

kedd máj. 31, 2005 11:29
arany tag

Hozzászólás 

kedd máj. 31, 2005 11:00
arany tag

Hozzászólás 
Valaki azt a bizonyos gyorsgombokhoz passzolo háttérképet elküldené megköszönném.

kedd máj. 31, 2005 1:49
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ja, mert regisztrálós az oldal. A probléma ott van, hogy csehül van. Azért próbáld meg, nekem is sikerült szépen lassan... :-)

Guni

kedd máj. 24, 2005 3:46
arany tag

Hozzászólás 

Itt van magyar nyelvű?
Nem tok belépni rá, meg nem is értem :cry:

hétf. máj. 23, 2005 22:12
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ezt nézd meg: http://www.siemensmania.cz/download.php?file=/fw/SX1_15_CZlang_lg44.exe

hétf. máj. 23, 2005 8:32
arany tag

Hozzászólás 
Sztem ehhez először egy magyar nyelvű 15-ös sw kellene.

vas. máj. 22, 2005 16:03
gyémánt tag

Hozzászólás 
Which is changed with the V4 Patch of everything:

- full background picture possible
- own one similar clock possible
- own Akku and receipt bar line display possible
Én sem tudok németül De van egy oldal ami át tudja fordítani angolra (is)
http://babelfish.altavista.com/babelfish/tr

Ami ezt adja ki: Nem teljesen pontosan fordít de érthető ;)

- other Menueicons possible
- own boat screen possible
- call animation change possible
- bells and calendar clay/tone change possible
- protection of the ears is switched off (all bell tones to catch suddenly on and are not no more aufgefadet)
- volume minimum increased (still somewhat louder than normally with FW15, if is too loud, can down-screw you in the normal audio attitudes again)

In addition independently of the Patch possible:

- own Fonts possible
- full background picture also downward (soft keys) expandable with WildSkinz

Meg hát a képek is sokat elárulnak:
Kép
Kép

vas. máj. 22, 2005 14:29
arany tag

Hozzászólás 
Kispósi írta:
Nem tudom volt e már: SX1 patchelés: http://gsm-multifund.de/board/showthread.php?t=7555

Nem tudok németül sajna, leírná valaki mit lehet nyerni a patch-eléssel?

vas. máj. 22, 2005 14:12
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem tudom volt e már: SX1 patchelés: http://gsm-multifund.de/board/showthread.php?t=7555

vas. máj. 22, 2005 11:06
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Nekem a következő problémám van, de szerintem ez program kompatibilitás gond lehet. Jó volna, ha valaki megerősítene ebben, hogy nem a telefonom rossz.
Szóval:
MoovSoftware.SmartDialer.v1.1.S60 és SysMan 1.1 programoknál a következő hibát csinálja a telefonom, ha a smartdialer-nél a kikeresett számnál, vagy a SysMan-nál egy speeddial-nál a telefonálás gombot lenyomom adathívást kezdeményez a telefonom, és utánna ha sikerül megszakítanom a kapcsolatot akkor is újra kell indítanom a telefont mert nem tudok utánna hívást kezdeményezni. Tehát a kérdésem az, hogy másoknál is megvan ez a hiba, vagy csak nálam van valami rossz beállítás.

Továbbá a Symbianware Callrecorder program nekem csak a bejövő hívásokat rögzíti, a kimenöket nem.

Remélem van valaki köztetek aki ezekre a dolgokra tud valami megoldást, azon kívül, hogy vegyek Nokia telefont, mert ezért nem veszek :-) .

vas. máj. 08, 2005 16:28
arany tag

Hozzászólás 
Értem, és egyúttal sajnálom is, mert jópofa lett volna, ha mindig az az ikon lenne ott, amelyik funkciót kiválasztom a gyorsgombnak.

Köszi!

csüt. máj. 05, 2005 14:08
arany tag

Hozzászólás 
az a bajom, hogyha lecserélem az egyik gyorsgombot, le is cseréli rendesen, de a kijelzőn továbbra marad a réginek az ikonja.[/quote]

Na mégegyszer:
Az első kérdésedre a válasz: normális.
Ha a gyorsgombok funkcióját megváltoztatod, attól még a háttérképed megmarad. Ha azt akarod, hogy a gombok szinkronban legyenek a képpel, akkor csinálnod kell (vmilyen képszerkesztővel) olyan háttérképet, amin az általad kreált ikonok pont az a gomb mellé esnek, aminek az a funkciója

csüt. máj. 05, 2005 13:42
arany tag

Hozzászólás 
cooler21 írta:
topman!
azt nem tudom, de már ki sem tudom próbálni sajnos... :twisted:

ajjaj, az nagyon nem jó!

az a bajom, hogyha lecserélem az egyik gyorsgombot, le is cseréli rendesen, de a kijelzőn továbbra marad a réginek az ikonja.

csüt. máj. 05, 2005 9:00
platina tag

Hozzászólás 
topman!
azt nem tudom, de már ki sem tudom próbálni sajnos... :twisted:

csüt. máj. 05, 2005 7:55
arany tag

Hozzászólás 
Pjana sok mindent nem tud!
Pl. Menü> Extrák>Memória> Opciók> Memória részleteiben a naptártól az üzenetekig mindenhol 0B van lefoglalva, s fogalmam sincs, hogy pl. a névjegyzéket, vagy bármit ide másoljak.
( Névj.-et sVCardal másolom a mem. karira, azt ajánlom mindenkinek.)

szer. máj. 04, 2005 22:26
arany tag

Hozzászólás 
cooler21 írta:
uezzel szívtam én is. ez is simbian 6-os, az is...
a simens kivette ezt az opciót, nem taláéltam rá választ. hátha pjana tud vmit...

Cooler21

Akkor nem csak nálam van ez így :((

Ez nem jó dolog. A kijelzőn lévő gyorsgomb ikonokról feltett kérdésemről mit gondolsz?

"Azt nem tudod véletlenül, hogy a gyári állapotában a kijelzőn a naptár az sms, az internet, nameg világóra van, amelyek a gyorsgombokhoz hozzá vannak rendelve. Amikor lecserélem a gyorsgomboknál mondjuk az sms-t a számológépre, akkor az hosszan nyomva tartva előjön, de a kijelzőn továbbra is az sms ikonja marad a kijelzőn? Nálam igen. Ez normális?"

szer. máj. 04, 2005 22:19
arany tag

Hozzászólás 
Topman írta:
Pjana

Mégegy kérdésem lenne. :)

Az sms-eimet a memkarin szeretném tárolni, de az üzenetek-> opciók -> beállítások -> egyebek beállításoknál hiányzik az a beállítás, hogy memkari, vagy telómemória. Legalábbis a 3650-esnél itt volt. Ennél csak 2 beállítás van az egyebek között (elküldöttek mentése, mentett üzenetek száma)

Mi a megoldás?

Köszi!

Hali.
Az első kérdésedre a válasz: normális.
Ha a gyorsgombok funkcióját megváltoztatod, attól még a háttérképed megmarad. Ha azt akarod, hogy a gombok szinkronban legyenek a képpel, akkor csinálnod kell (vmilyen képszerkesztővel) olyan háttérképet, amin az általad kreált ikonok pont az a gomb mellé esnek, aminek az a funkciója.
A másodikat passzolom. SMS-eket nem igazán mentek, azokat is csak Pc-re arhíválva. MMS-ekből meg csak az objektumokat szedem ki a memkarira.

szer. máj. 04, 2005 22:17
platina tag

Hozzászólás 
uezzel szívtam én is. ez is simbian 6-os, az is...
a simens kivette ezt az opciót, nem taláéltam rá választ. hátha pjana tud vmit...

szer. máj. 04, 2005 22:12
arany tag

Hozzászólás 
Pjana

Mégegy kérdésem lenne. :)

Az sms-eimet a memkarin szeretném tárolni, de az üzenetek-> opciók -> beállítások -> egyebek beállításoknál hiányzik az a beállítás, hogy memkari, vagy telómemória. Legalábbis a 3650-esnél itt volt. Ennél csak 2 beállítás van az egyebek között (elküldöttek mentése, mentett üzenetek száma)

Mi a megoldás?

Köszi!

szer. máj. 04, 2005 19:32
arany tag

Hozzászólás 
pjana írta:
Topman írta:
Segítene valaki?

Hogyan tudom megnézni az SX1-esben, hogy mekkora hely van még a telcsi memóriájában? Illetve mekkora az ideális szabad hely a telcsi memóriájában? Nekem most 1.5Mb szabad, ez nem valami sok......
A 3650-esnél jól megszokott formatáló kód, a *#7370# ennél a telcsinél is működik, ha igen ugyan az lesz az eredmény, mint a 3650-esnél?

Köszi!

1:
Menü; Extrák; Intéző;Opciók; Memória funkciók > Memória állapot
Nekem 2128KB üres, 1837KB foglalt.
Kb. 20-25 progi van telepítve a telcsire, természetesen a mem. karira, de ezek közül némelyik a C-re is pakol cuccot.
2:
Formázó kód nevében is benne van, hogy minden adatod elveszik, gyári állapotra áll vissza e telcsi.

Köszi szépen, sokat segítettél! Soha nem találtam volna meg szerintem magamtól! :D

Azt nem tudod véletlenül, hogy a gyári állapotában a kijelzőn a naptár az sms, az internet, nameg világóra van, amelyek a gyorsgombokhoz hozzá vannak rendelve. Amikor lecserélem a gyorsgomboknál mondjuk az sms-t a számológépre, akkor az hosszan nyomva tartva előjön, de a kijelzőn továbbra is az sms ikonja marad a kijelzőn? Nálam igen. Ez normális?

szer. máj. 04, 2005 19:27
arany tag

Hozzászólás 
Topman írta:
Segítene valaki?

Hogyan tudom megnézni az SX1-esben, hogy mekkora hely van még a telcsi memóriájában? Illetve mekkora az ideális szabad hely a telcsi memóriájában? Nekem most 1.5Mb szabad, ez nem valami sok......
A 3650-esnél jól megszokott formatáló kód, a *#7370# ennél a telcsinél is működik, ha igen ugyan az lesz az eredmény, mint a 3650-esnél?

Köszi!

1:
Menü; Extrák; Intéző;Opciók; Memória funkciók > Memória állapot
Nekem 2128KB üres, 1837KB foglalt.
Kb. 20-25 progi van telepítve a telcsire, természetesen a mem. karira, de ezek közül némelyik a C-re is pakol cuccot.
2:
Formázó kód nevében is benne van, hogy minden adatod elveszik, gyári állapotra áll vissza e telcsi.

szer. máj. 04, 2005 16:09
arany tag

Hozzászólás 
cooler21 írta:
működik.

valahol a menüben. talán a beállításokban. passz. használati úzmutatóban biztos benne van!

üdv

Köszi, tovább keresgélem, sajnos használati úzmutatóm az nincsen.

A többi kérdésemre ötleted sincsen?

szer. máj. 04, 2005 14:16
platina tag

Hozzászólás 
működik.

valahol a menüben. talán a beállításokban. passz. használati úzmutatóban biztos benne van!

üdv

szer. máj. 04, 2005 8:05
arany tag

Hozzászólás 
Segítene valaki?

Köszi!

kedd máj. 03, 2005 21:53
platina tag

Hozzászólás 
garival könnyűűűű :lol: :lol: :lol:

szer. ápr. 27, 2005 19:22
ezüst tag

Hozzászólás 
cooler21 írta:
melyik szervizbe vitted, és mit kértek érte, mit csináltak vele? :idea:

Hungária krt. Nem kellett fizetnem, mert még garanciás volt.
Fogalmam nincs mit csináltak vele. Az biztos, hogy minden elveszett róla. :(

A.

kedd ápr. 26, 2005 9:49
platina tag

Hozzászólás 
melyik szervizbe vitted, és mit kértek érte, mit csináltak vele? :idea:

hétf. ápr. 25, 2005 16:49
ezüst tag

Hozzászólás 
cooler21 írta:
sx1 alkatrésznek eladó!

jó állapotú akksi, kamera modul, kijelző esetleg mmc olvasó.az agya elhalálozott.. :( :( :(
ajánlatokat pü ben küldjön a z, akkit esetleg érdekel!

üdv

Cooler!

Tényleg ennyire rossz a helyzet? :(
Pár hónapja én eléggé hasonló okok miatt írtam ide. Bevittem szervizbe, azóta jó.
Mondjuk nekem úgy kezdődött, hogy nem bírtam menteni a telefon memoriát sehová...
A memoriakártya-csere funkció azóta sem működik tökéletesen.
Én is belefáradtam a telefon marhaságaiba. Már nem is tud felizgatni, ha sms írás vagy telefonálás közben újraindul...

A.

hétf. ápr. 25, 2005 15:05
platina tag

Hozzászólás 
sx1 alkatrésznek eladó!

jó állapotú akksi, kamera modul, kijelző esetleg mmc olvasó.az agya elhalálozott.. :( :( :(
ajánlatokat pü ben küldjön a z, akkit esetleg érdekel!

üdv

vas. ápr. 24, 2005 17:16
platina tag

Hozzászólás 
valami csoda folytán sikerült rátenni új szerviz szoftot, utána bekapcsolt, eljutott addig, hogy kérte az időt, de beírni már nem tudtam, lefagyott. azóta be sem kapcsol megint, nem is tölt. ..

:idea: ??

szomb. ápr. 23, 2005 18:37
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok, melyiket ajánljátok, az sx1-et vagy s65-öt inkább? nekem a legfontosabb az mp3 lejátszó és kezelhetöség, tudom h az s65-ösben nincs mp3 lejátszó, de nem lehet vhonnan letölteni hozzá? nem létezik ilyen progi? és az sx1-nél nem zavaró a billentyüzet? csak két kézzel lehet normálisan bánni vele, vagy lehet egykézzel?

szomb. ápr. 23, 2005 12:23
platina tag

Hozzászólás 
van valakinek ötlete, hogy mitől nem kapcsol be a teló és nem is tölt?
töltés még van az akksiban. ..

se mmc vel se nélküle nem indul, se shifttel csökkentett módban, se sehogy...

elvileg nem lett leejtve... nagyon biztos nem...
és már tegnap délután is lefagyott a kamera üzemmódban, nem lehetett kilépni, kikapcsolni, csak akksi le fel segített.utoljára a milliomost tettem fel de azt már este.

gari persze nincs :lol:

tudom, tudom hungária krt..
más?

köszi! :roll:

szomb. ápr. 23, 2005 10:27
platina tag

Hozzászólás 
apronet?

amúgy a fekete + pár ezer...,

kedd ápr. 19, 2005 19:43
arany tag

Hozzászólás 
kb. mennyi ennek most az ára? modjuk a feketének? vagy mindegy?

kedd ápr. 19, 2005 7:12
arany tag

Hozzászólás 
Ah, megvan. A SDS-t le kell szedni, egyszerre nem lehet fenn a gépen mindkettő.

hétf. ápr. 11, 2005 22:00
arany tag

Hozzászólás 
A Siemens oldaláról letölthető Mobile Phone Managerről tudtok-e valamit.
Nem tom telepíteni sem, mert "hiányzik" egy MPM mappám.

hétf. ápr. 11, 2005 18:14
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 1433 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 29  Következő