Szerző |
Üzenet |
Vendég
|
Al Bundy írta: Azt nézd meg, hogy a telódon esetleg nem a 4-es szoft van-e, mert azzal szoktak ilyen problémák lenni, mert a Nokia elbacott valamit és a szoft nem lett teljesen kompatibilis egyes hálózatokkal, így pl. a T-vel sem. Állítólag jóval többet számláznak ki, mint amennyit a teló mutat.
Hmm, megnéztem: 3.42-es szoft van rajta.
|
kedd jún. 21, 2005 12:02 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
Csatlakozott: kedd máj. 17, 2005 10:26 Hozzászólások: 2046 Tartózkodási hely: Miskolc
|
T68m írta: egész pontosan ez szerepel a honlapjukon: "A forgalmi díjak és a benne foglalt forgalom mérése 10 kbyte-os egységekben történik. Minden megkezdett egység díjköteles." http://www.t-mobile.hu/egyeni/tarifak/h ... _wap.shtmlHogy ezt hónapra vagy kapcsolódásonként értik, nem tudom.
Hát, elbizonytalanítottál. Mikor legutóbb néztem, byte volt a 10kbyte helyén.
|
kedd jún. 21, 2005 10:02 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
egész pontosan ez szerepel a honlapjukon:
"A forgalmi díjak és a benne foglalt forgalom mérése 10 kbyte-os egységekben történik. Minden megkezdett egység díjköteles."
http://www.t-mobile.hu/egyeni/tarifak/h ... _wap.shtml
Hogy ezt hónapra vagy kapcsolódásonként értik, nem tudom.
|
kedd jún. 21, 2005 9:51 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
Csatlakozott: kedd máj. 17, 2005 10:26 Hozzászólások: 2046 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Silver írta: Ígéretemhez híven elkezdtem utánajárni a T-Mobile wapforgalom-mérésnek. A Nokia 6600-s készülékem a következőt mutatta május 31-én: - kimenő forgalom: 942.62 kB - bejövő forgalom: 787.20 kB Összesen tehát 1729.82 kB, melyből 12 kB egy MMS volt.
A T-Mobile által küldött számlán azonban 1900 kB szerepelt, amelyet semmilyen módszerrel sem tudok a fenti értékekből előállítani. Jelen pillanatban van egy nem rendezett számlatartozásom, ezért nem tudok részletes számlát kérni, de amint meglesz, beszámolok arról is.
Nekem ezzel teljesen ellentétes a tapasztalatom. Egy éve vagyok előfizus és eddig minden hónapban jóval kevesebbet számlázott ki a T, mint amennyit a teló mutatott (6600 5-ös szoft). Előfordult olyan is, hogy majdnem 100%-os volt az eltérés, tehát pl. 2150 kB kontra 1100 kB.
Azt nézd meg, hogy a telódon esetleg nem a 4-es szoft van-e, mert azzal szoktak ilyen problémák lenni, mert a Nokia elbacott valamit és a szoft nem lett teljesen kompatibilis egyes hálózatokkal, így pl. a T-vel sem. Állítólag jóval többet számláznak ki, mint amennyit a teló mutat.
T68m! Az előfizusoknál szerencsére (még) nem kerekítenek semmit, elvileg bájt pontossággal számláznak, csak a hónap zárásakor van egy kerekítés kb-ra.
|
kedd jún. 21, 2005 9:27 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
Silver írta: Ígéretemhez híven elkezdtem utánajárni a T-Mobile wapforgalom-mérésnek. A Nokia 6600-s készülékem a következõt mutatta május 31-én: - kimenõ forgalom: 942.62 kB - bejövõ forgalom: 787.20 kB Összesen tehát 1729.82 kB, melybõl 12 kB egy MMS volt.
A T-Mobile által küldött számlán azonban 1900 kB szerepelt, amelyet semmilyen módszerrel sem tudok a fenti értékekbõl elõállítani. Jelen pillanatban van egy nem rendezett számlatartozásom, ezért nem tudok részletes számlát kérni, de amint meglesz, beszámolok arról is.
bocsi, de Tré kerekítget, nem?
|
kedd jún. 21, 2005 9:10 |
|
|
Vendég
|
Ígéretemhez híven elkezdtem utánajárni a T-Mobile wapforgalom-mérésnek.
A Nokia 6600-s készülékem a következőt mutatta május 31-én:
- kimenő forgalom: 942.62 kB
- bejövő forgalom: 787.20 kB
Összesen tehát 1729.82 kB, melyből 12 kB egy MMS volt.
A T-Mobile által küldött számlán azonban 1900 kB szerepelt, amelyet semmilyen módszerrel sem tudok a fenti értékekből előállítani. Jelen pillanatban van egy nem rendezett számlatartozásom, ezért nem tudok részletes számlát kérni, de amint meglesz, beszámolok arról is.
|
kedd jún. 21, 2005 9:03 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
|
M62 írta: Ma voltam egy pesti T-Mobile márkaboltban. A hölgyek magenta színű ingecskékben feszítettek, mint kiderült, ez valami egyenruhaféleség akar lenni... Ez új dolog vagy le vagyok maradva? Egyébként tiszta gáz!
Miért? Az utcán milyen színben pompázik a csajsereg 90%-a?
|
kedd jún. 14, 2005 19:49 |
|
|
M62
gyémánt tag
Csatlakozott: hétf. okt. 04, 2004 10:17 Hozzászólások: 1096 Tartózkodási hely: A bőrömben vagyok állandó jelleggel.
|
Ma voltam egy pesti T-Mobile márkaboltban.
A hölgyek magenta színű ingecskékben feszítettek, mint kiderült, ez valami egyenruhaféleség akar lenni... Ez új dolog vagy le vagyok maradva?
Egyébként tiszta gáz!
|
kedd jún. 14, 2005 18:57 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Al Bundy írta: Ha a másik kettő hosszabbít, akkor ők is.
Ezt kifejtenéd bővebben? A VitaMAX Joker Plusz nem akciós csomag, sima, normális tarifa, ami bármeddig igénybevehető a mostani árakon, amíg változás előtt 30 nappal nem jelzik a módosítást. Ugyanez van a Pannon Happynél, és a Pannon Praktikum Hétvégénél is.
|
kedd jún. 14, 2005 13:02 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Nem hiszem, hogy ez ilyen szolgáltatóváltogatással orvosolható. A T- ellen több helyen is (csak tudnám miért) szankciók vannak életben. Elég, ha csak a franciaországi SMS-mizériát nézzük. Ráadásul nagyon gyanítom, hogy nem is a magyar ex-Westel tehet róla, hanem a T-brandhoz csatlakozás miatt minket is büntetnek valami korábbi, belépésünk előtti "bűnért".
Nem hiszek abban, hogy csak mindenben jó és csak mindenben rossz szolgáltatók léteznek.
Nem mindenben jó a T-mobile H sem és nem mindenben rossz a Vodafone HU/Pannon GSM sem.
Venni kell a fáradságot és végignézni, hogy abban, amire nekünk van LEGINKÁBB szükségünk, abban melyik szolgáltató a legkorrektebb. És onnantól nem elvárni tőle azt, hogy azon kívül az összes többiben is ő legyen a király, hiszen ez lehetetlen.
Nem lehet elvárni azt, hogy a Vodafone olcsóbb legyen lényegesen a T-mobilnál, de ugyanazt a minőséget/odafigyelést nyújtsa MINDENBEN. Az ár mértéke mindig is hordoz magában kompromisszum-kötelezettséget.
Ha valami viszonylag drága, akkor jogosan várhatjuk el, hogy vastagon a más cég azonos termékei/szolgáltatásai fölötti minőséget kapjunk. Ugyanakkor, aki azt várja el egy kínai piacon TIZEDANNYIÉRT vásárolt cipőtől, hogy ugyanazt a minőséget, kényelmességet, tartósságot és csak ugyanakkora lábszagot kap, mint egy Adidas csúcscipőtől, az beteg!!!
Magyarország - a térségben szinte egyedülállóan - iszonyatosan árérzékeny ország. Pár Ft-os egységár-kölönbség miatt rá lehet venni az embereket szinte bármire.
Lassan kezdenek számolgatni az emberek, de még mindig nem elég higgadtan és körültekintően. Az első körben (a 'mibe került nekem ugyanez a régi helyen') már pontatlanul számolnak, a többi vonatkozással pedig nem is foglalkoznak. Csak akkor, amikor már a húsukba vág.
És akkor nem az jön, hogy ÉN hibáztam, ÉN voltam felületes, ÉN hagytam magamat befolyásolni. Nem.
Az, hogy esetleg ÉN is hibás voltam, az már csak akkor kerül sorra, ha már minden lehetséges okolható elfogyott a tarsolyból.
Dönteni is meg kell tanulni! A legutóbbi 1,5 évtizedig meg volt mondva, hogy mit kell választanunk. Most egyszerre felnőttként "kezelődünk" és ránk van bízva, hogyan döntünk, de a döntésünk felelősségét is nekünk magunknak kell vállalnunk.
Hát ezaz, amiben még fejlődni kell.
|
kedd jún. 14, 2005 11:59 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
|
SilentKiller írta: Gondolom nem fogják meghosszabítani a T-Mobile Domino Nap Plusz szolgáltatást Június 30-a után... Valaki hallott erről bármit?
Ha a másik kettő hosszabbít, akkor ők is.
|
kedd jún. 14, 2005 10:43 |
|
|
SilentKiller
platina tag
|
Gondolom nem fogják meghosszabítani a T-Mobile Domino Nap Plusz szolgáltatást Június 30-a után... Valaki hallott erről bármit?
|
kedd jún. 14, 2005 10:12 |
|
|
reklamhang
gyémánt tag
|
A T WebShop-ban egyre több a hiba!
Múlt héten az Alcatel OT 556 a képen, 19.990.-
Rákattintva már 17.990.-
Most a 3120, 17.990, rákattintva már 18.990.-
|
kedd jún. 14, 2005 10:08 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
phonefreak írta: Kb 3 hete hordoztam egy számot a PGSM-tõl a Tré-mobilhoz. Rendszeresen küldök sms-t külfödre (Ausztriába, Németországba, Hollandiába) és már nem egy ismerõsöm szólt, hogy nem kapta meg az sms-eket. Ráadásul többször elõfordul, hogy be van kapcsolva a telelfonom és amikor külföldrõl hívnak, akkor egy hang azt mondja be, hogy ez a szám nem kapcsolható. Nem vagyok megelégedve ezzel az alacsonyszíntü minõséggel. Megvárom amíg letelik a 30 nap és visszahordozom a PGSM-hez a számom.
hamar megbánod!
(a pannon nagyon mélyre süllyedt.)
|
pén. jún. 10, 2005 13:52 |
|
|
Odo
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 9661 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
phonefreak írta: Kb 3 hete hordoztam egy számot a PGSM-től a Tré-mobilhoz. Rendszeresen küldök sms-t külfödre (Ausztriába, Németországba, Hollandiába) és már nem egy ismerősöm szólt, hogy nem kapta meg az sms-eket. Ráadásul többször előfordul, hogy be van kapcsolva a telelfonom és amikor külföldről hívnak, akkor egy hang azt mondja be, hogy ez a szám nem kapcsolható. Nem vagyok megelégedve ezzel az alacsonyszíntü minőséggel. Megvárom amíg letelik a 30 nap és visszahordozom a PGSM-hez a számom.
Tettél már panaszt?
|
pén. jún. 10, 2005 10:26 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Vagy tedd meg az uccso kort, kuld jokerrel/joker plusszal 36 Ftert kulfoldre az smst, aztan ha nem jon be, fejezd be a kalvariat a pannihoz valo visszateressel. Mi volt az oka a hordozasnak? Valami jo kis ceges csomag? Csak mert kicsit nehezen lenne hiheto, hogy mezei post-, vagy domino tarifak miatt hagytad ott Az elvonalt.
|
pén. jún. 10, 2005 9:06 |
|
|
phonefreak
platina tag
|
Kb 3 hete hordoztam egy számot a PGSM-től a Tré-mobilhoz. Rendszeresen küldök sms-t külfödre (Ausztriába, Németországba, Hollandiába) és már nem egy ismerősöm szólt, hogy nem kapta meg az sms-eket. Ráadásul többször előfordul, hogy be van kapcsolva a telelfonom és amikor külföldről hívnak, akkor egy hang azt mondja be, hogy ez a szám nem kapcsolható.
Nem vagyok megelégedve ezzel az alacsonyszíntü minőséggel.
Megvárom amíg letelik a 30 nap és visszahordozom a PGSM-hez a számom.
|
pén. jún. 10, 2005 8:26 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Macika írta: CineDOG írta: Kanadában késő este/ÉJSZAKA kátyúznak/útfelújítanak. Így halad a munka, nem tartanak fel csak keveseket, és hiába a kemény tél, az utak jók. Na ja, mert ott nem értenek hozzá...
|
szer. jún. 08, 2005 20:46 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
CineDOG írta: Kanadában késő este/ÉJSZAKA kátyúznak/útfelújítanak. Így halad a munka, nem tartanak fel csak keveseket, és hiába a kemény tél, az utak jók. Na ja, mert ott nem értenek hozzá...
|
szer. jún. 08, 2005 20:38 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Macika írta: partycsoka írta: Ja,Demszky. Erzi a vesztet,mert most hirtelen mindenre lett penz,foleg katyu tomesre es ujfelujitasra. Nagy barom az,aki meg bedol ennek a kepmutato majomnak. Ha már off. Azért várjuk ki azt a kátyuzást. Október végére vége lesz az egésznek, kíváncsi leszek a végeredményre. Meg decemberben is, az első fagyok után ugyanazokra. Kanadában késő este/ÉJSZAKA kátyúznak/útfelújítanak. Így halad a munka, nem tartanak fel csak keveseket, és hiába a kemény tél, az utak jók.
|
szer. jún. 08, 2005 20:34 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
A 3G-hez olyan sok antenna kell, hogy rengeteg balhé meg kenőpénz kell a megvalósulásukhoz.
|
szer. jún. 08, 2005 20:32 |
|
|
Macika
Moderátor
|
partycsoka írta: Ja,Demszky. Erzi a vesztet,mert most hirtelen mindenre lett penz,foleg katyu tomesre es ujfelujitasra. Nagy barom az,aki meg bedol ennek a kepmutato majomnak. Ha már off.
Azért várjuk ki azt a kátyuzást. Október végére vége lesz az egésznek, kíváncsi leszek a végeredményre. Meg decemberben is, az első fagyok után ugyanazokra.
|
szer. jún. 08, 2005 20:31 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Tuvok írta: Én attól félek, hogy a 3G háló kiépítésénél bedurciznak az önkormányzatok, és nem csak a T-nél! Tegyük rögtön hozzá, hog yjogosan tartasz ettől. Magam is ismerek több olyan települést, ahol az egyik stabil bevételi forrás volt (és mellesleg az emberek is emiatt fogták be az arcukat) az adótoronyból befolyt adó.
|
szer. jún. 08, 2005 20:29 |
|
|
partycsoka
gyémánt tag
|
Ja,Demszky. Erzi a vesztet,mert most hirtelen mindenre lett penz,foleg katyu tomesre es ujfelujitasra. Nagy barom az,aki meg bedol ennek a kepmutato majomnak.
|
szer. jún. 08, 2005 20:08 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
|
Enyac írta: simico írta: Enyac írta: Üdv!
Mióta van az, hogy az ügyfélszolgálat a teljes előfizetői jelszó helyett annak x., y. és z. karakterét kéri??? Én kb. másfél hónapja találkoztam ezzel az új eljárással a kiemelt vállalati ügyfélszolgálaton. Én mindig megmondom inkább a teljes jelszót, mert nincs kedvem fejben kisakkozni a kért számjegyeket Megfontolandó módszer...
Miután kétszer elb*sztam a jelszót, a hölgyike inkább megkérte, hogy mondjam meg az egészet.
|
szer. jún. 08, 2005 19:45 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
Tuvok írta: Én attól félek, hogy a 3G háló kiépítésénél bedurciznak az önkormányzatok, és nem csak a T-nél!
A probléma megoldása - egyébként - le van írva a cikkben.
bérlet vagy hasonló jogcímen fognak fizetni az önkormiknak, azaz
1. kevesebb pénz fog ezután a kistelepüléseknél maradni (hisz ez már nem az iparűzési adó, hanem egy - azon felül - kialkudott összeg lesz)
2. több pénzt fognak a szolgáltatók összeségében kifizetni (iparűzési adó + bérleti díj), amit mi fogunk megfizetni
3. a hájfej budapesti képviselük többet gyűrhetnek zsebeikbe. Hogy fodulnának fel, demszkyvel az élen!
|
szer. jún. 08, 2005 19:45 |
|
|
Tuvok
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 984 Tartózkodási hely: Where no man has gone before...
|
Én attól félek, hogy a 3G háló kiépítésénél bedurciznak az önkormányzatok, és nem csak a T-nél!
|
szer. jún. 08, 2005 19:25 |
|
|
Enyac
ezüst tag
|
simico írta: Enyac írta: Üdv!
Mióta van az, hogy az ügyfélszolgálat a teljes előfizetői jelszó helyett annak x., y. és z. karakterét kéri??? Én kb. másfél hónapja találkoztam ezzel az új eljárással a kiemelt vállalati ügyfélszolgálaton. Én mindig megmondom inkább a teljes jelszót, mert nincs kedvem fejben kisakkozni a kért számjegyeket
Megfontolandó módszer...
|
szer. jún. 08, 2005 19:13 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
Hát ez nem a tré hibája!
Ezt a köcsögséget!!! Nem elég hájfej eddig is Bp, nem eléggé köcsög a városvezetés, még ilyen módon is támogatni, a kis településeket pedig ellehetetleníteni kell!
"az elmúlt években befizetett helyi iparűzési adó 10 százalékát érinti a bíróság döntése, a többin Budapest, és más nagyobb városok osztoztak. "
Még ezt a 10%-ot is sajnálják a kistelepülésektől! Nem vagy pesti? Akkor dögölj meg! Szánalmas.
|
szer. jún. 08, 2005 19:10 |
|
|
Tuvok
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 984 Tartózkodási hely: Where no man has gone before...
|
Nem tudom! Ez a cikk illik is ide, meg nem is. Majd kiderül!
http://www.nol.hu/cikk/365235/
|
szer. jún. 08, 2005 18:26 |
|
|
reklamhang
gyémánt tag
|
Enyac írta: Üdv! Mióta van az, hogy az ügyfélszolgálat a teljes előfizetői jelszó helyett annak x., y. és z. karakterét kéri??? Az egészet is alig bírtam megjegyezni, nem hogy még válogassak hirtelenjében fejben a karakterek között... Tegnap igencsak meglepődtem... Ennek mi értelme volt... Nem hiszem, hogy az ügyfélszolgálatossal szemben kellene nagyobb biztonságra törekedni, hiszen ha ezt megmondom neki, akkor is azt állít be nekem, amit akar... Vagy félnek, hogy lehallgatják őket, esetleg valaki hallja, mikor hívom őket?
Ez már több mint negyed éve van!
Az ügyfélszolgálatos sem látja a jelszavad, eddig látta.
A rendszer kéri a 3 számot!
|
szer. jún. 08, 2005 16:28 |
|
|
simico
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1975 Tartózkodási hely: "NEC ARTE NEC MARTE"
|
Enyac írta: Üdv!
Mióta van az, hogy az ügyfélszolgálat a teljes előfizetői jelszó helyett annak x., y. és z. karakterét kéri???
Én kb. másfél hónapja találkoztam ezzel az új eljárással a kiemelt vállalati ügyfélszolgálaton. Én mindig megmondom inkább a teljes jelszót, mert nincs kedvem fejben kisakkozni a kért számjegyeket
|
szer. jún. 08, 2005 9:15 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Bzitos etéren is egységesítik a T-brandet. Idáig ez az 1212-n volt szokás.
|
szer. jún. 08, 2005 5:39 |
|
|
Enyac
ezüst tag
|
Üdv!
Mióta van az, hogy az ügyfélszolgálat a teljes előfizetői jelszó helyett annak x., y. és z. karakterét kéri??? Az egészet is alig bírtam megjegyezni, nem hogy még válogassak hirtelenjében fejben a karakterek között... Tegnap igencsak meglepődtem... Ennek mi értelme volt... Nem hiszem, hogy az ügyfélszolgálatossal szemben kellene nagyobb biztonságra törekedni, hiszen ha ezt megmondom neki, akkor is azt állít be nekem, amit akar... Vagy félnek, hogy lehallgatják őket, esetleg valaki hallja, mikor hívom őket?
|
szer. jún. 08, 2005 4:39 |
|
|
reklamhang
gyémánt tag
|
Ezért kell bevetni a trükköket!
|
szer. jún. 01, 2005 11:33 |
|
|
reklamhang
gyémánt tag
|
Egyébként ezt a tippet Nekem is úgy adták!
|
szer. jún. 01, 2005 11:09 |
|
|
rohamkocka
arany tag
Csatlakozott: szer. júl. 28, 2004 7:56 Hozzászólások: 263 Tartózkodási hely: A számítógép előtt, telefon mellett
|
A T-Mobile-lal én meg vagyok elégedve, mindössze az nem szimpatikus, hogyha valami gáz van, azt igen borsosan megfizettetik veled: kártyacsere 3e, NCK feloldás 20e, 3 év után 15e
|
szer. jún. 01, 2005 10:57 |
|
|
reklamhang
gyémánt tag
|
Egyébként ezt a tippet Nekem is úgy adták!
|
szer. jún. 01, 2005 10:51 |
|
|
reklamhang
gyémánt tag
|
Büszke is vagyok! Ha még 500 Ft. lenne.. De nem 3 ezer!
|
szer. jún. 01, 2005 10:49 |
|
|
And_Or
arany tag
|
Macika írta: reklamhang írta: Egy próbát megér! Na most, hogy ne fizess br.: 3125 forintot a kártyacseréért, adj 9V-ot a SIM-nek, és ingyenes a csere! Én így már kétszer cseréltettem. Mert egyébként csak akkor free, ha programhibás a kártya. És még büszke is vagy rá... Gratulálok. Remélem, majd egyszer-kétszer neked is így fognak fizetni a munkádért...
Majd ha én is kib*****ok ezer meg ezer emberrel, akkor fizethetnek nekem is így...
|
szer. jún. 01, 2005 8:43 |
|
|
Odo
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 9661 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
Enyac írta: Odo írta: Tudtommal mindig regisztrálni kellett.
Vagy egy évig használtam regisztráció nélkül, csak a két jelszó használatával...
oké
|
kedd máj. 31, 2005 6:48 |
|
|
Enyac
ezüst tag
|
Odo írta: Tudtommal mindig regisztrálni kellett.
Vagy egy évig használtam regisztráció nélkül, csak a két jelszó használatával...
|
kedd máj. 31, 2005 4:31 |
|
|
Odo
Moderátor
|
Enyac írta: Nos, ma is ugyanez volt a helyzet, de egy értelmesebb ügyfélszolgálatos úrtól megtudtam (szokatlan 15 perces várakozás után ), hogy ezentúl csak úgy léphetek be, ha előtte végigcsinálom a Regisztációs folyamatot, amiről eddig nem is tudtam, hogy létezik... Arról nem is beszélve, hogy ezt miért nem mondták tegnap (egyszerűbb volt lehülyézni), meg egyáltalán miért nem tájékoztattak erről, hogy kell? Magamtól honnan találjam ki? Mindenesetre regisztráltam, így múködik... Ti nem tapasztaltatok hasonlót?
Tudtommal mindig regisztrálni kellett.
|
hétf. máj. 30, 2005 18:37 |
|
|
Árpy
a fórum lelke
|
A matáv ügyfélszolgálat még rosszabb!!!
|
hétf. máj. 30, 2005 18:35 |
|
|
Enyac
ezüst tag
|
Enyac írta: Az imént szerettem volna belépni az Aranykártya program webes felületére, de a rendszer hibás jelszóval kidobott, majd a 3. próbálkozás után kitiltott 24 órára. A jelszót természetesen jól adtam meg (egy háromjegyű számot csak nem szúrok el, főleg nem háromszor, kismilliószor léptem már be vele). Az ügyfélszolgálat válasza a történtekre: én vagyok a hülye, az ő rendszerükkel minden rendben... Na, ha 24 óra múlva ugyanez lesz, akkor hagy ne mondjam, hová dugják az aranyoskájukat...
Nos, ma is ugyanez volt a helyzet, de egy értelmesebb ügyfélszolgálatos úrtól megtudtam (szokatlan 15 perces várakozás után ), hogy ezentúl csak úgy léphetek be, ha előtte végigcsinálom a Regisztációs folyamatot, amiről eddig nem is tudtam, hogy létezik... Arról nem is beszélve, hogy ezt miért nem mondták tegnap (egyszerűbb volt lehülyézni), meg egyáltalán miért nem tájékoztattak erről, hogy kell? Magamtól honnan találjam ki? Mindenesetre regisztráltam, így múködik... Ti nem tapasztaltatok hasonlót?
|
hétf. máj. 30, 2005 18:26 |
|
|
spf
arany tag
|
kerelyfe írta: Leszögezem, hogy kb. 4 éve nem vettem semmilyen prepaid csomagot, főleg nem a T-Mobilenál.
Ismerősöm vett egy Domino csomagot készülékkel. A viszonteladó mondta neki, hogy köteles az első 3 hónapban heti 3-4 hívást indítani az új kártyáról, az új készülékkel. Ellenkező esetben leszámlázzák neki a listaár különbözetét (mármint maga a T-Mob.).
Valós, vagy fraud miatti ijesztgetés?
Nem, ilyen nincs. Ha tényleg így történt, akkor valószínűleg nagyon **** a fraud aránya a viszonteladónak. Érdemes írásban jelezni a történteket a T-Mobile felé, garantáltan kivágják a tisztelt viszonteladót.
|
hétf. máj. 30, 2005 16:56 |
|
|
Enyac
ezüst tag
|
Az imént szerettem volna belépni az Aranykártya program webes felületére, de a rendszer hibás jelszóval kidobott, majd a 3. próbálkozás után kitiltott 24 órára. A jelszót természetesen jól adtam meg (egy háromjegyű számot csak nem szúrok el, főleg nem háromszor, kismilliószor léptem már be vele). Az ügyfélszolgálat válasza a történtekre: én vagyok a hülye, az ő rendszerükkel minden rendben... Na, ha 24 óra múlva ugyanez lesz, akkor hagy ne mondjam, hová dugják az aranyoskájukat...
|
vas. máj. 29, 2005 17:46 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
Landsmann írta: Ilyen kukkolás a másik kettõnél is van?
van, de a tré ebben (is) vezet.
(a pani szinte nyiltan lemondott róla a mostanában lévő prepaid akcióival)
Azért lássuk be, a telefonon nem keresnek olyan jól, mint az alapszolgáltatáson, tehát érdekük azt nézni, mi növeli ténylegesen a forgalmat.
|
szomb. máj. 28, 2005 17:37 |
|
|
Vendég
|
Ilyen kukkolás a másik kettőnél is van?
|
szomb. máj. 28, 2005 17:22 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
|
kerelyfe írta: reklamhang írta: 3hónapig figyelik a készüléket, és havi 3-4 feljelentkezésnek kell lennie a T hálózatára. És minden 3-ik hónapban a T megküldi a v.eladóknak a listát ahol nincs meg a felj. Vagyis az imei számot. És ilyenkor még pontlevonást is kap a v.eladó. Ok, de a felhasználó ebből nem érzékel semmit, ugye? És csak IMRÉT figyelik, vagy a hozzá vásárolt számot is?
Csak az IMEI-t és nem.
|
szomb. máj. 28, 2005 8:53 |
|
|