Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. nov. 06, 2024 15:26

Hozzászólás a témához  [ 1291 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 26  Következő
SonyEricsson S700i 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
Skiller!
K 750 ? Mi az, hogy ITT van :lol:
Te Tudsz Valamit !!

pén. máj. 20, 2005 19:55
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
Esetleg tud vki vhol olcson kfüggetlen s700i-t, hivatalos garival, hasonlo arban, ahogy a coraban volt?

pén. máj. 20, 2005 17:10
platina tag

Hozzászólás 
:lol:
lol

szal persze hogy a 2*128-asra gondolok, ami állítólag létezik, és duo, és ugye 256.
remélem ez mind így együtt.
szerdán kiderül

üdv

pén. máj. 20, 2005 14:59
platina tag

Hozzászólás 
Senkit nem akarok megbántani de ezt a hülyeséget (256Mb-os MS Duo)a mobilgurun kezdte egy gyökér akinek soha nem volt S700i telefonja. Én úgy tudom, hogy nem létezik ilyen tipusú káryta! Az viszont igaz, hogy "síma" MemoryStick (tehát nem Duo és nem is Pro) létezik 256Mb-osban, mégpedig úgy, hogy egy normál Stick egyik oldalán van 128Mb és a másikon is 128Mb, vagyis 256Mb. A bibi az, hogy sajnos a Stick nem megy bele a Duo foglalatba mert vastagabb nála (arról nem is beszélve, hogy a kártya 2/3a kilógna a telefonból). Úgyhogy én csak sok sikert tudok kívánni, ha viszont találnál ilyet akkor én kérek elnézést :wink: és én is megyek venni egyet :D (bár, már itt van a K750i, lehet, hogy már nem invesztálok többet az S700i-be).

pén. máj. 20, 2005 13:58
arany tag

Hozzászólás 
cooler21 írta:
üdv!

van ötletetek, hogy most bp-en hol lehet kapni 256-os kártyát kapni bele? users, nanotrade kifogyott.., még egy helyen 16ért láttam, de őket fel sem hívtam..., mert 10 körül szeretnk venni, csak nem ekarnék szerdáig várni!

köszi

256-os? Memory Stick Duo? Nem Duo Pro, ugye? Na, erre kíváncsi vagyok. Segíteni nem tudok, de jelentkezz, ha van ezzel valami!

(Én még mindig úgy tudom, hogy 128-asnál nagyobb MSD nem létezik, legfeljebb egy kártyás 2x128 -as...)

pén. máj. 20, 2005 13:47
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
platina tag

Hozzászólás 
üdv!

van ötletetek, hogy most bp-en hol lehet kapni 256-os kártyát kapni bele? users, nanotrade kifogyott.., még egy helyen 16ért láttam, de őket fel sem hívtam..., mert 10 körül szeretnk venni, csak nem ekarnék szerdáig várni!

köszi

pén. máj. 20, 2005 11:14
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Aha. Köszönöm.

Na de ha ki vannak kapcsolva a nemzeti karakterek, akkor (T610&T630&...) nem is lehet mást írni, csak visszafelé dőlő ékezetes betűket.
Szoftverhiba lenne?

Nalam is jo, de en sem hasznalom az unicode ekezeteket.

kedd máj. 17, 2005 20:46
Profil Privát üzenet küldése Honlap
vas-tag

Hozzászólás 
Szasztok!

Amióta létezik S700i azota van nekem de van egy kis gondom vele.
Tehát a számologépet szeretném egy komolyabbra cserélni vagy fejleszteni.
Csajomnak egy samsungja van és annak a számológép része ha kelett beütőttem 4-5 egyenletet és kiadta a valós végősszeget.
Sonynál mindig memoba menteni majd újra elő stb...Van -e lehetőség rá és hol találom meg ezt a progit?

Köcce

kedd máj. 17, 2005 16:15
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Szoftverhiba lenne?

Ha az, valaki biztosan megcsinálja ócsóér'! :wink:

kedd máj. 17, 2005 6:33
Moderátor

Hozzászólás 
SilentKiller írta:
Nem hiszem, hogy baj a szőkeség, én is szórakoztam vele egy sort mire rájöttem... Nemz. karakter: Ki, nálam a T-Mobile-nél még így is csak 70 körüli karaktert engedett. Erre jött a megoldás (még a Sharp GX-30as időszakból), hogy csak a a "franciás" vagy visszafelé álló ékezetet szabad használni magyar ékezetes betű esetén, kivétel a hosszú "ő", "í" és "ű" melyeket mindig röviddel kell helyettesíteni. Asszem ez volt nekem a megoldás...
Aha. Köszönöm.

Na de ha ki vannak kapcsolva a nemzeti karakterek, akkor (T610&T630&...) nem is lehet mást írni, csak visszafelé dőlő ékezetes betűket.
Szoftverhiba lenne?

kedd máj. 17, 2005 0:12
platina tag

Hozzászólás 
Nem hiszem, hogy baj a szőkeség, én is szórakoztam vele egy sort mire rájöttem... Nemz. karakter: Ki, nálam a T-Mobile-nél még így is csak 70 körüli karaktert engedett. Erre jött a megoldás (még a Sharp GX-30as időszakból), hogy csak a a "franciás" vagy visszafelé álló ékezetet szabad használni magyar ékezetes betű esetén, kivétel a hosszú "ő", "í" és "ű" melyeket mindig röviddel kell helyettesíteni. Asszem ez volt nekem a megoldás...

hétf. máj. 16, 2005 23:08
Moderátor

Hozzászólás 
S700i-nél hogyan oldható meg, hogy ne csak 70 karakter legyen egy elküldött szöveges üzenet?
Hölgyismerősöm állítja, hogy az
SMS -> Új küldése -> Tovább -> Nemzeti Karakterek -> Ki
beállítás esetén is csak 70 karakter 1 db SM neki.

Ötlet?
Szőke?

hétf. máj. 16, 2005 23:01
gyémánt tag

Hozzászólás 
SilentKiller írta:
kerelyfe: sajnos van egy rossz hírem! Ez egy bug, bármely firmware-ről is van szó az S700i esetében. ITT tudsz utánnaolvasni (angol). Egyébként ezt linket minden S700i tulajnak ajánlom, érdemes átfutni rajta! Nekem hála istennek nem produkálja ezeket az anomáliákat, teszteltem...

Köszi!

szomb. máj. 14, 2005 17:16
platina tag

Hozzászólás 
Qwerty: Jaaa vizifon? :oops: Miért nem ezzel kezdted :wink: én a hivatalos (brand nélküli) szoftról írtam neked a tapasztalataimat! Egyenlőre a házi frissítés nem megy magyarul viszont a voda után nem is biztos, hogy a hivatalos engedné a felülrírást. Én a helyedben minél előbb megszabadulnék egy sufni gsm boltban a vizifon piros világától!

kerelyfe: sajnos van egy rossz hírem! Ez egy bug, bármely firmware-ről is van szó az S700i esetében. ITT tudsz utánnaolvasni (angol). Egyébként ezt linket minden S700i tulajnak ajánlom, érdemes átfutni rajta! Nekem hála istennek nem produkálja ezeket az anomáliákat, teszteltem...

lwolf: :D

szomb. máj. 14, 2005 10:32
arany tag

Hozzászólás 
"1. nekem abszolút real-time, akkor van egy kis maszat a kijelzőn ha sötétben, nem fotófénnyel fotózom."

Ha hirtelen mozdulok, akkor belassul, le-leragad a frissites.
6630 utan lenyegesen lassabb..

"2. nekem nem, a régebbi nokiám sem volt gyorsabb"

Fenyevekkel gyorsabb a 6630 ennel :(

"3. na itt lehet igazán felfedezni azt, hogy valami nem ok a telefonodban"

No a lenyeg az, hogy ez egy Vodas joszag, es DRM Packager-el kezelt MP3-ak a csengohangok. Elkepzelheto, hogy ez a tetu Vodas **** minden csengohang hivatkozasnal vegignyalazza az osszes hangot, hogy engedelyezett, vagy sem :(

"Ajánlok egy szoftverfrissítést! Nemtudom mi az útolsó verzió de nekem R3K van ami állítólag elég friss..."

Ezen R3F van, es gondolom hazilag nem tudom frissiteni, mert vodas a kicsike.. (nem tudom kiprobalni, mert kabelt nem adtak hozza, de ha valaki megerositi, hogy kabellel frissit az SE oldalarol, akkor szerzek egyet)

szomb. máj. 14, 2005 10:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
Az milyen bug, vagy feature, hogy beérkező hívásnal ahelyett, hogy apósom tudná fogadni a hívást, a telefon újraindul.
Válaszokat köszi.

szomb. máj. 14, 2005 10:11
ezüst tag

Hozzászólás 
Skiller !
Nem vagyok sértődős typus. Figyelmesen olvasva jól látható az idézőjel a megsértődöm szó előtt és után.
Egyébként semmi para. Téma a mobilvilág. Köszönöm szépen a válaszotokat.

szomb. máj. 14, 2005 10:01
platina tag

Hozzászólás 
Kedves lwolf! Szerintem itt a fórumon senkit sem fog érdekelni ha "megsértődsz". Nem ezért vagyunk itt... de:

Idézet:
Olvastam az észrevételeidet a K750-nel készűlt képekről. Egyetértek. Valóban nem meggyőző a különbség, de .... :
1. látható, hogy néhány felvétel kicsit bemozdult
2.nem fotós vénával megáldott (én sem)
3. várjunk még! hátha több és sikeresebb próbafelvételt elcsíphetünk.
5. várjunk még! hátha Te is hozzájutsz és akkor megírod nekünk mi az ábra.

1. szerintem is bemozdult némelyik bár én szerintem a kamera érzékelőjének a problémája ez. Még mindig zajos képeket készít, de a Sony érzékelőlapkáit ismerve ezen nem sok lesz változtatva (akár később sem)
2. ...
3. akkor lesz több tesztkép ha majd lehet kapni a K750i-t
4. én biztos meg fogom írni mert az elsők között beneveztem egy ilyenre (csakhogy nekem az ezüst teszik úgyhogy lehet, hogy emiatt sokat kell majd várnom)

szomb. máj. 14, 2005 9:43
platina tag

Hozzászólás 
Salamander: ott van a Sensor Krionius szótára, fel is tettem a siteomra... S700i-n pöpecül megy

szomb. máj. 14, 2005 9:37
platina tag

Hozzászólás 
A SonyEricssonok lassabbak általában, mint a Nokiák de azért amiket leírtál nem jellemzőek az S700i-re. Szerintem kifejezetten a készülékkel lehet valami bibi mert:

1. nekem abszolút real-time, akkor van egy kis maszat a kijelzőn ha sötétben, nem fotófénnyel fotózom. Ehhez a Sharp GX-30as kész katsztrófa... Arról nem is beszélve, hogyha a téma megvan de még a kijelző egy kicsit zajos a kevés fény miatt akkor is nyomhatod az exponáló gombot - a lényeg, hogy tartsd ki rendesen a telefont - és tök jó képek lesznek!
2. nekem nem, a régebbi nokiám sem volt gyorsabb
3. na itt lehet igazán felfedezni azt, hogy valami nem ok a telefonodban

Ajánlok egy szoftverfrissítést! Nemtudom mi az útolsó verzió de nekem R3K van ami állítólag elég friss...

szomb. máj. 14, 2005 9:36
arany tag

Hozzászólás 
Én is vettem egy ilyen jószágot, de némi csalódást okozott :(

Nagyon lassunak talalom.
- fotozasnal a kijelzo nem real time mutatja a kepet, hanem jokora kesessel
- telefonkonyvben, ha gyorskeresnek, akkor eleg lassan reagal
- ha barmilyennevhez csengohangot szeretnek rendelni, akkor amig a hangokat megmutatja eltelik akar 20 masodperc is

Ez mindenkinel igy van???

Mi a legutolso firmware verzio?

szomb. máj. 14, 2005 8:47
gyémánt tag

Hozzászólás 
lwolf: Jelenleg nem kaphato a K750i es kezdetben sem lesz olcso. Viszont ez "normalis" aron elerheto.

Amugy nemreg en is 6600-rol valtottam erre es a SlovoED progin kivul semmi sem hianyzik.

pén. máj. 13, 2005 22:04
ezüst tag

Hozzászólás 
Skiller és Mindenki !
Máj. 03. án írtam néhány gondolatot. Mondjatok már valamit rá !
Különben nagyon "megsértődöm"!
Sziasztok Wolfi.

pén. máj. 13, 2005 21:55
platina tag

Hozzászólás 
na hogy én sem offoljak :lol: :lol:

3650, 6600 és sx1 után tértem rá erre kb egy hete és nagyon bejön. gyors a képkezelése, szal a procija szerintem.

az sx1-et imádtam, de sokat szívtam vele szoftveresen. ez idáig jónak tűnik nagyon. ami nekem fáj egy kicsit, az az, hogy nincsen commander szerű file kezelő, amásik,hogy nem jelzi ki a hangerő beállítást rádió+mp3 hallgatásnál, és hogy a headset gomb buta, mint egy hagyományos festett szőke.
(pl sx1nél tudott némítani, rádión keresni, váltani mp3 és rádió között, bár nekem elég lenn legalább a némítás funkció.)
egyebekben imádom a telót!!
király az mp3 része a hngszínszabályozóval!!

üdv

pén. máj. 13, 2005 11:47
platina tag

Hozzászólás 
Persze, hogy nincs flame. Eléggé periférikus modell ez az S700i. Nincs is vetélytársa - legalábbis a szegmensében. Mondjuk a flame-re visszatérve: azért néha a N6630 illetve a D500as topik is fel szokta az S700i-t hozni veresnytársként és ilyenkor általában a szubjektív megítélésű dolgok nyernek (pl.: a D500 szebb és könnyebb, a Nokia okostelefon, stb...)

pén. máj. 13, 2005 11:19
ezüst tag

Hozzászólás 
Ja, vagy úgy...
Mi lehet fontosabb, mint az s700i... :)
:lol:

Ezért jó fórum ez... szinte sosincs flame, persze ez biztos változni fog, ha megjelenik a piacon a sok utód-phone...
:)

pén. máj. 13, 2005 10:51
platina tag

Hozzászólás 
Dehogyis :D én manapság alig foglalkozom S700i-vel mert lekötnek a dolgaim ő pedig rendületlenül tartja a forontot és válaszol minden kérdésre itt a fórumon...

pén. máj. 13, 2005 10:36
ezüst tag

Hozzászólás 
SilentKiller írta:
Hypp: őszintén tisztelem kitartásod :D

Mér, annyira hülye vagyok???

Amúgy köszönöm a választ, de hogy mentsem a mundér becsületét...:
Nem minden képnél engedi a további nagyítást a teló, ezért nem találtam a funkciót, mivel azt a képet, amit használni szerettem volna, -természetesen -pont nem lehet nagyítani.
Nagyon köszönöm a segítséget, a funkciót kerékpáros országjárásnál akarjuk használni térkép-nézegetésre, így nem kell azt is cipelni...
A nagyítás funkció nagyon fontos volt...
Mégegyszer köszönöm...

pén. máj. 13, 2005 9:39
platina tag

Hozzászólás 
Hypp: őszintén tisztelem kitartásod :D

pén. máj. 13, 2005 5:56
arany tag

Hozzászólás Re: Hi Everybody, és sziasztok...
David1969 írta:
A következő problem bánt engemet...

Hogy tudok olyat megcsinálni, hogy egy - már a telón levő - jpg kép nagyítása...??
A fotózott kép részletre nagyítható (ahogy ezt tudjátok), de egy már korábban felrakott kép részletére nem tudok később rázoomolni...
Vagy csak béna vagyok?? Esetleg kellene ehhez valamilyen szerkesztőprogi??
Fontos lenne a dolog, segítsetek...
THX
DÉV

Ráállsz a képre, majd "tovább / megtekintési mód / oldalra fordítod a telót, majd megnyomod a felfelé gombot"...

pén. máj. 13, 2005 0:31
ezüst tag

Hozzászólás Hi Everybody, és sziasztok...
A következő problem bánt engemet...

Hogy tudok olyat megcsinálni, hogy egy - már a telón levő - jpg kép nagyítása...??
A fotózott kép részletre nagyítható (ahogy ezt tudjátok), de egy már korábban felrakott kép részletére nem tudok később rázoomolni...
Vagy csak béna vagyok?? Esetleg kellene ehhez valamilyen szerkesztőprogi??
Fontos lenne a dolog, segítsetek...
THX
DÉV

csüt. máj. 12, 2005 19:49
arany tag

Hozzászólás 
Itt http://k700.hitziger.net/index.php?id=downloads&language=en találtam egy BirthdayManager nevű progit... Érdemes megnézni!

szer. máj. 11, 2005 23:23
platina tag

Hozzászólás 
zaza.uw.hu

kedd máj. 10, 2005 18:59
ezüst tag

Hozzászólás Hmmm
Hali

Nem tud valaki egy jó szótár progit S700i-re? mint pl.: a Slovo ED?

Köszi

kedd máj. 10, 2005 18:31
platina tag

Hozzászólás 
jaja, ez az, sikerült kitalálnom már, nekem is csak a jar maradt, amit nem lát...

lehet, hogy nem fogalmaztam pontosan, bocsi.
ezek szerint akkor olyan jellegű file kezelő nincs a telóra, ami mindent lát?

kedd máj. 10, 2005 14:37
arany tag

Hozzászólás 
cooler21 írta:
sajnos ez volt a sejtésem...
köszi

bár kis haladást elértem, témát és mp3-at tudok rányomni, mert megnéztem melyik almappában pakolja el őket..
a jar is mindjárt megkeresem...
na azokat nem találtam, hová teheti, marad a bt..

Nem teljesen értem, hogy mi a problémád... A helyzet az, hogy a MSD-ra tett cuccok közül minden látszik, csak megfelelő helyre kell pakolni. Ez alól kivétel a JAR, mert a telefon azt csak a belső memóriából képes kezelni... Tehát pl. a THM fájlokat a 'MSD:\MSSEMC\Media files\theme\' alkönyvtárba kell pakolni (, ha kártyaolvasóval másolsz).

kedd máj. 10, 2005 9:05
platina tag

Hozzászólás 
sajnos ez volt a sejtésem...
köszi

bár kis haladást elértem, témát és mp3-at tudok rányomni, mert megnéztem melyik almappában pakolja el őket..
a jar is mindjárt megkeresem...
na azokat nem találtam, hová teheti, marad a bt..

hétf. máj. 09, 2005 19:22
ezüst tag

Hozzászólás 
Idézet:
cooler21
arra gondoltam, hogy a memcardra feltett bizonyos fájlokat nem látja afile kezelő. pl jar, thm kiterjesztésűeket.

Amit nem lát azt nem is támogatja. Így azt nem lehet másolgatni, mivel a telcsi szerint nincs mit.

hétf. máj. 09, 2005 18:43
platina tag

Hozzászólás 
arra gondoltam, hogy a memcardra feltett bizonyos fájlokat nem látja afile kezelő. pl jar, thm kiterjesztésűeket.

tehát nem tudom őket átmásolni sem a telóra kártyáról. erre van megoldás?

hétf. máj. 09, 2005 12:33
ezüst tag

Hozzászólás 
Idézet:
cooler21 írta:
jól gondolom, hogy a memkártyára tett fileok(jar, témák, javak) sosem tehetők át a telefonra csak az mp3akat látja?
tényleg csak bt/infra marad?
nincs olyan file kezelő amivel látná az msd-is?

Szabadon mozgatható minden amit felraksz a telefonra, vagy a kártyára. Pl. Fájlkezelő: képek, kiválasztod a képet, majd: tovább, Fájlok kezelése. Ott választhatsz mit akarsz: áthelyezni mappákon belül, másolni vagy kártyára, ill. telefonmemoriába átrakni. Attól függően hol van eredetileg a kép.

vas. máj. 08, 2005 12:22
platina tag

Hozzászólás 
jól gondolom, hogy a memkártyára tett fileok(jar, témák, javak) sosem tehetők át a telefonra csak az mp3akat látja?
tényleg csak bt/infra marad?
nincs olyan file kezelő amivel látná az msd-is?

szomb. máj. 07, 2005 18:36
platina tag

Hozzászólás 
megvan a szépség.. a hétvégén nekiesek :lol: :lol:

pén. máj. 06, 2005 16:46
platina tag

Hozzászólás 
köszi a gyors választ!!

jól hangzik, meg az is amiket olvastam róla..
már csak élőben is meg kellene valahol nyommkodnom, ami nem könnyű, de remélem a saturnaban van a mammut2ben...
aztán meglátjuk.

kedd máj. 03, 2005 12:14
ezüst tag

Hozzászólás 
Skiller! És Mindeki !!
Olvastam az észrevételeidet a K750-nel készűlt képekről. Egyetértek. Valóban nem meggyőző a különbség, de .... :
1. látható, hogy néhány felvétel kicsit bemozdult
2.nem fotós vénával megáldott (én sem)
3. várjunk még! hátha több és sikeresebb próbafelvételt elcsíphetünk.
5. várjunk még! hátha Te is hozzájutsz és akkor megírod nekünk mi az ábra.
Egyébként én is gondolkodom a cserén, de egyenlőre kivárok mit is írnak a GURUK.
Sziasztok.

kedd máj. 03, 2005 10:41
vas-tag

Hozzászólás 
cooler21 írta:
Sziasztok!

erősen gondolkodom egy ilyen szépségen, és kiváncsi lennék néhány dologra, remélem tudtok segíteni.

1. mekkora a készenléti ideje normál/ zene hallgatás "üzemmódban"?
2. sztereó az mp3 és a rádió is?
3. milyen minőségűek ezek?
4. lehet-e rá dobni angol magyar szótárat?

köszi!!!

1. Normál körülmények között nálam a 3 napot kibírja, de nálam a normál is elég erős. Közel fullos használattal pedig, amiben benne van napi 24 órás "ébrenlét", BT használat (szinkronizálás napi több alkalommal és fájl transzfer is), napi másfél óra intenzív wap használat, miközben vagy rádiót, vagy mp3-at hallgatok, fényképezés, egy kicsi fotófény-használat, persze telefonálás stb. - így kb. fele annyi.

De ha csak rádiót vagy mp3-at hallgatsz, ahhoz nem kell állandóan a kijelző, így a készenléti idő is egész jó. Én nagyon elégedett vagyok vele.

2. Igen, mindkettő sztereó.

3. NAGYON jó! Ha még nem hallottál ilyet, le fog esni az állad. Simán egy jó mp3 lejátszó minőség. A lejátszási funkciókat mondjuk nem hasonlítanám.

4. Igen. Hála a "kollegáknak" itt a fórumban (SilentKiller oldala)

kedd máj. 03, 2005 10:29
platina tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

erősen gondolkodom egy ilyen szépségen, és kiváncsi lennék néhány dologra, remélem tudtok segíteni.

1. mekkora a készenléti ideje normál/ zene hallgatás "üzemmódban"?
2. sztereó az mp3 és a rádió is?
3. milyen minőségűek ezek?
4. lehet-e rá dobni angol magyar szótárat?

köszi!!!

kedd máj. 03, 2005 9:56
arany tag

Hozzászólás 
Uj SE szoftverek:
http://pappfer.hu/forum/viewtopic.php?t=493 ;-)

vas. máj. 01, 2005 17:09
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hypp írta:
Itt egy válasz a harmadik kérdésedre:
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_k750-review-34.php

thx !

szomb. ápr. 30, 2005 14:16
platina tag

Hozzászólás 
Sajnos annyival nem jobb a K750i, mint amit a specifikációk sejteni engednek. AF, f2.8as fix fényerő, dupla fotófény, stb... Szvsz nincs akkor előrelépés, mint azt hittük. Na meg itt vannak a nemrég bejelentett nokiák. Az sem megoldás mert ott meg az a baj, hogy iszonyatosan fifikás a nyitószerkezet és az egész mechanizmus időtállósága is kérdéses. Ergo a pixelszám nőtt de a zaj és a kép részletessége viszont nem. Sajna a napokban én fontolóra vettem, hogy vegyek-e majd ilyen típust. Manapság hihetetlenül olcsón (mobiltelefon árviszonylatban) lehet kapni mars csokiszelet méretű Canon és Sony kamerákat.

pén. ápr. 29, 2005 19:46
ezüst tag

Hozzászólás 
k750-ben is ccd van... (legalábbis asszem, mintha azt írta volna a cebites oldal...)

pén. ápr. 29, 2005 19:33
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 1291 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 26  Következő