Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. jan. 12, 2025 13:49

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 508, 509, 510, 511, 512, 513, 514 ... 785  Következő
OFF TOPICOK GYŰJTEMÉNYE 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
@Zozo:
ez a homáros cikk akkora gyökérség...

szer. jún. 22, 2005 13:08
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
Használt memo karit megéri venni?XD-ről van szó,milyen nyűgje jöhet ki?Mennyi idő alatt?Nem sokat használt,olympus márkájú.Ha 1 hó garit kérek rá,akkor kijön a baja,ha van,ugye?Ezeknek mennyi az élettartama?

szer. jún. 22, 2005 13:03
arany tag

Hozzászólás 
Csajozás a Call Centerben

Nem vagyunk manapság túl jóban az emberrel, akit a feleségemnek hívnak, mondtam is neki, hogy élvezze a szabadságot, járjon el, ismerkedjen, pasizzon nyugodtan, majd én meg jó képet vágok hozzá, bármit csinál, mert megérdemlem, mint vérzõ szív a bónusztövist. Csak az anális szexet kerülje, ha lehet, mondtam a feleségemnek, de közben azt gondoltam, amit ilyenkor mindenki gondol: egye fene, legfeljebb megkörnyékezi egy impotens tõzsdealkusz vagy egy jezsuita pap, ilyesmibõl nagy baj nem lehet.

De hogy pont egy call centeres kezdjen ki a feleségemmel, ráadásul munkaidõben, azt álmomban nem gondoltam volna. Ha porszívóügynök vagy használtautódíler, még azt mondom, rendben van. Nem lehet jezsuita pap mindenki, aki beindul a feleségemre. De hogy pont egy call centeres kis pöcs, munkaidõben? Össze vagyok törve, egyszerre vesztettem el a hitemet a mobiltelefóniában, a szolgáltatóiparban és a globalizációban.

Úgy történt, hogy tegnap a feleségem felhívta mobilszolgáltatóját, hogy kényes technikai kérdésben kérje ki a telefonos ügyfélszolgálat segítségét. A telefonos ügyfélszolgálat pontosan 45 percig váratta a feleségemet, aki szolgamód tartotta a vonalat, és eközben tudtán kívül mártírt csinált magából, mert 45 percig a pisztrángötöst hallgatni midiben emberkínzás, még ha ingyen is van.

Negyvenöt perc elteltével jelentkezett a megváltó Károly képében (Károly vagyok, segíthetek?), és azonmód elmagyarázta a feleségemnek a kettõskeresztet, az ememest meg a rómingot, a feleségem pedig elégedetten tette le a telefont, mert Károly kompetensnek tûnt, olyasvalakinek, aki érti a dolgát. Érti is a kis pöcs.

Miután letette a telefont, a feleségem egy percen belül sms-t kapott ismeretlen számról (céges mobil, dolgozik a brand loyalty), betû szerint a következõ szöveggel:

"Nagyon kellemes hangja van Hölgyem:-)remélem nem veszi rossznéven"

Károly volt az, a call centeres kis pöcs.

Morális mocsarat sejtek a kristálytiszta hegyi patak helyén; ott, ahol csak kettõskereszt alakú pisztrángoknak szabadna lubickolniuk. Ha egy call centeres kikezd az ügyfelével, bizalmi helyzettel él vissza. A call centeres ugyanis mindent tud a hívóról, tudja a nevét, a címét, a céges adatait, ha éppen cége van, tudja a mobilszámát - ennyit még egy gyóntató pap sem tud, pedig azok sok mindent tudnak. A call centerest persze lehallgatja a cége, mint a papot az isten, ezért nem fog csajozni élesben, de a call centeres attól call centeres, hogy kihasználja a céges vonalon szerzett információt és a modern mobiltelefónia vívmányait. Ott az sms.

A feleségem, a céda, persze rögtön tudta, hogy Károly próbálkozik sms-ben, és nem állta meg, hogy nyomjon egy reply-t, valami olyasmi tartalommal, hogy köszöni. Mármint a bókot. Erre persze Károly, a mobilsármõr vérszemet kapott, és imigyen nyomult tovább:

"Örülök,hogy segíthettem:-)nincs kedve beszélgetni egy kicsit valamikor...?"

Károly, te kis pöcs! Tanulj stilisztikát! Ne rajzolj orrot a szmájlinak, mert már nem divat! Ne spórolj a szpésszel, mert zsugori alaknak tûnsz tõle, aki még a nyalással is spórol! És bármilyen sandák a szándékaid, ne fejezz be mondatot három ponttal meg kérdõjellel, mert kiröhögnek! És fõleg szállj le a feleségemrõl, mert szebb jövõt szánok neki! Azt szeretném, hogy egy használtautódíler oldalán öregedjen meg békében, ne egy call centeres kis pöcs mellett! Csúnyán lejárattad magad, Károly! Ja, a feleségemnek tetszik a hangod. Azt üzeni, olyan szexi.

szer. jún. 22, 2005 13:03
platina tag

Hozzászólás 
ebből nagy balhé lesz

http://index.hu/politika/kulhirek/?main ... .22&226693

szer. jún. 22, 2005 12:55
gyémánt tag

Hozzászólás 
Óvasni,óvasni,óvasni...Nem vele történt meg :wink:
john30 írta:
Mai Metro-újság,10 oldal,Metro Posta rovata...

szer. jún. 22, 2005 12:47
platina tag

Hozzászólás 
Ez sajnos igaz. Ezzel kezdik a tarifacsomag ismertetését a honlapon hogy idézem. "VitaMAX Uno Plusz tarifacsomagunk esetében egyenlegedet kizárólag elektronikus úton (feltöltőkártya aktiválással nem) tudod feltölteni."

Mielőtt váltok mindent elolvasok az új csomagról amit lehet. Alapszabály. Visszaváltani nem lehet?

Nekem sima vitamax van ami másodperc alapú és egységes függetlenül attól hogy milyen számot hívok. Semmiféle másik csomag nem érdekel ahol x forintért kapok y percet aminek az első felét így meg úgy. Ez csak kavarás ide-oda.

szer. jún. 22, 2005 12:45
Moderátor

Hozzászólás 
nokia.6230 írta:
Én is hp márkát akartam. ...

szerintem a hp láthatóan maszatos képeket csinál főleg a kék égbolton lehet látni
persze az is lehet hogy csak az én látásommal van baj

Ezen képek tekintetében valóban jobbnak tűnik a Fuji.

szer. jún. 22, 2005 12:43
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Mai Metro-újság,10 oldal,Metro Posta rovata:

"Meglepetések tarifaváltáskor

Nemrégiben feltöltöttem Vodafone-kártyás mobiltelefonomat Vitamax feltöltőkártyával.
Mivel olvastam a cég egyik tájékoztató kliadványában, hogy s tarifacsomagváltás június 30ig díjmentes-kódolt sms-ben-kértem a számomra legkedvezőbbnek igérkező vitamax uno plusz tarifacsomagba való átminősítésemet.
...
-szintén sms.ben azt válaszolták....átminősítés folyamatban van..annak visszaigazolásáig ne küldjek smst és ne kezdeményezzek hívást (barátnőm ugynezt végigcsinálta)....gyakorlatilag nem beszélhettünk egymással(!!!).
-bnőm 1,én 2 nap múlva kapta meg a visszaigazolást,ismét meglepő fordulat:....ezentúl csak elektronikus úton tölthetem fel.hát ez nem egyszerű dolog,mivel mozgássérült vagyok,és nekem hozzák a feltöltőkártyát.
-helyzet tisztázására felhívtam a vodafone ügyfsz.ot ,élő emberrel nem sikerült beszélnem(!!!)...megvan a véleményem az ügyfsz-ról,de ez legalább nem került pénzbe(!!!).
-ezuztán sorra megpróbáltam felhívni a nagyobb bevásárlóközpontban levő voda boltokatvárosi számon,saját költségre,3 helyen nem ették fel a telefont....

-ezekután tiszteletteljes kérdéseim:
1.mi lesz velem és a tarifacsomagommal akkor,ha mégis feltöltőkártyát kell alkalmazni?
2.kikapcsolják a telefonomat?(!!!)
3.netán átminősítenek egy nekem kedvezőtlenebb tarifacsomagba?
4.nem fogadják el a kártyás feltöltést?
Ezekről ugyanis sehol sem esik szó.
...ilyenkor én mindig azt gondolom,hogy nem a megfelelő ember ül az adott döntéshozó helyen.(név),Bp."

Nagyjából ennyi a cikk rövidített változata.

Szvsz:
-havonta kijön a Voda tájékoztató füzete vitamaxosoknak/előfizetőknek,szerintem a 3 cég közül ebben a voda a legigényesebb.
Ha ez az ember onnan értesült a tarifaváltáshoz szükséges sms számról és a kódról (máshonnan honnan tudná,max. netről),akkor a füzetben benne van minden (elektronikus feltöltés,tartifaváltás ideje,stb.) elég részletesen.
-én is voltam vitamaxos,és az üfsz. élő embert mindig elértem,amikor kellett (ingyenes,hívható éjjel nappal ugye)
-a többit nem minősítem.

Kíváncsi lennék, mit szóltok ehhez.

szer. jún. 22, 2005 12:39
platina tag

Hozzászólás 
Én is hp márkát akartam. Aztán bementem a boltba. Kézbe vettem egy hp gépet és egy fuji gépet. Még be sem kapcsoltam de máris meggondoltam magam. A hp tömören fogalmazva tré. Szerintem. Külsőre is tapintásra is és a képek hát egy kicsit zajosak maszatosak csúnyák stb. Egy csomó helyen még a bolti eladó is lebeszélt róla. De nézegesd a tesztképeket az index.hu/digicam oldalon. Nem szakértő is látja hogy a hp képek hát szóval hagynak némi kívánni valót maguk után. Az olympust nem ismerem. Az biztos hogy ha én el tudom adni a kicsi fuji gépem akkor utána is csak fujit vagyok hajlandó venni. Nekem bejött minden a menü a kezelhetősége a design stb. csak hát pici kompakt.

árban és kategóriában kb. azonos hp és fuji képek

hp
http://digicam.index.hu/testimages/userimage3859.jpg
http://digicam.index.hu/testimages/userimage4884.jpg
http://digicam.index.hu/testimages/userimage4662.jpg

fuji
http://digicam.index.hu/testimages/userimage3108.jpg
http://digicam.index.hu/testimages/userimage3198.jpg
http://digicam.index.hu/testimages/userimage4327.jpg
http://digicam.index.hu/testimages/userimage4790.jpg

szerintem a hp láthatóan maszatos képeket csinál főleg a kék égbolton lehet látni
persze az is lehet hogy csak az én látásommal van baj

szer. jún. 22, 2005 12:38
gyémánt tag

Hozzászólás 
A Fuji S5500-at meg lehet kapni 63-ért hivatalos 2 év fuji garival,csak egy kis keresés,apronet meg 1-2 telefon kell hozzá :wink:

szer. jún. 22, 2005 12:36
Moderátor

Hozzászólás 
nokia.6230 írta:
Ez a digigép téma látom hogy hetente előjön!!! Tudom ajánlani a következőket:

Boltban új Fuji S5500 bruttó 66 ezer, hidd el a nagy fotószakértők is azt fogják mondani hogy ha már van 50ed akkor picit tegyél hozzá és 66ért vegyél egy nagyon jó gépet. De ehhez sajnos pici kártya van (16MB) és nincs hozzá akku tehát a 4db elemet naponta cserélheted benne :)

Vagy pedig beéred egy alig használt kisebb FUJI géppel és akkor azt tőlem veszed meg nagy mem kártyával és akkuval :)

Amúgy szerintem canon fuji sony ami jó de nem vagyok szakértő.
Viszont hp márkát semmi esetre se vegyél meg de nem vagyok szakértő.

66 ezrem nincs, azért írtam a max 50-et.
Használtatat meg nem veszek, ill. nem is tudok venni mivel hitelkártyával lesz kiegyenlítve a dolog.
HP-vel mi a gond?

szer. jún. 22, 2005 12:14
platina tag

Hozzászólás 
Ez a digigép téma látom hogy hetente előjön!!! Tudom ajánlani a következőket:

Boltban új Fuji S5500 bruttó 66 ezer, hidd el a nagy fotószakértők is azt fogják mondani hogy ha már van 50ed akkor picit tegyél hozzá és 66ért vegyél egy nagyon jó gépet. De ehhez sajnos pici kártya van (16MB) és nincs hozzá akku tehát a 4db elemet naponta cserélheted benne :)

Vagy pedig beéred egy alig használt kisebb FUJI géppel és akkor azt tőlem veszed meg nagy mem kártyával és akkuval :)

Amúgy szerintem canon fuji sony ami jó de nem vagyok szakértő.
Viszont hp márkát semmi esetre se vegyél meg de nem vagyok szakértő.

szer. jún. 22, 2005 12:07
Moderátor

Hozzászólás 
50 ezer Ft-ig bezárólag milyen digitális fényképezőgépet ajánlottok? Olympus C725-öt néztem ennyiért, nem tudom megéri-e.

szer. jún. 22, 2005 11:49
a fórum lelke

Hozzászólás 
vally írta:
Nyaralni szeretnénk menni, valami tengerpartos helyre, lehetőleg olcsón. Horvátország, és Bulgária jött eddig szóba. Milyen utakról, utaztató társaságokról tudtok?

Bemész valamelyik utazásközvetítőbe, ahol legalább egy tucat iroda útjait közvetítik, és választasz. Ez a választasz szó így olyan görögös. :)

szer. jún. 22, 2005 7:13
platina tag

Hozzászólás 
Raven_ írta:
Sulla írta:
Ahhoz képest, hogy kb. 30 állandó lakosa lehet ajánlom a:
www.drasnice.com -ot. 8)

Válasszátok ki a magyar nyelvet, nem semmi a szöveg! :lol:

Ez tényleg jó:
"Ugyan csak lent jobbra található linkovi elkalahuzolja mind a négy éuszakba."

:lol:

szer. jún. 22, 2005 5:11
Profil Privát üzenet küldése ICQ
ezüst tag

Hozzászólás 
Raven_ írta:
raymond.calitri írta:
Szerintetek mire utal az, hogy egy mobilos fórumban az offtopic a legpörgősebb téma? :shock:

Arra, hogy ez egy jó közösség!

:D

kedd jún. 21, 2005 21:11
gyémánt tag

Hozzászólás 
raymond.calitri írta:
Szerintetek mire utal az, hogy egy mobilos fórumban az offtopic a legpörgősebb téma? :shock:

Arra, hogy ez egy jó közösség!

kedd jún. 21, 2005 21:09
Moderátor

Hozzászólás 
raymond.calitri írta:

Ha összedobod a telefontípusok topicjaiban elhintett hozzászólásokat, kicsit nagyobb számot kapsz, mint ez.

kedd jún. 21, 2005 21:02
ezüst tag

Hozzászólás 

kedd jún. 21, 2005 20:58
gyémánt tag

Hozzászólás 
Raven_ írta:
BrOnZ írta:
T. Nagyérdemű!

Kellene bronzinak az alább megnevezett örökbecsű zenedarab eredetben, lehetőleg 192 kbps vagy jobb minőségű mp3-ban, vagy bármilyen formában, csak kiváló minőségben:

Kistehén Tánczenekar - Szájber gyerek

Segítő támogatásotokat előre is köszönöm! ;)

A kedvenc :wink:
Hová küldhetem?
Köszi! :) E-Mail gombra katt és hadd szóljon! :)

kedd jún. 21, 2005 20:22
gyémánt tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
T. Nagyérdemű!

Kellene bronzinak az alább megnevezett örökbecsű zenedarab eredetben, lehetőleg 192 kbps vagy jobb minőségű mp3-ban, vagy bármilyen formában, csak kiváló minőségben:

A kedvenc :wink:
Hová küldhetem?

kedd jún. 21, 2005 19:50
gyémánt tag

Hozzászólás 
T. Nagyérdemű!

kedd jún. 21, 2005 19:45
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nos hát ugye... A népszerűség... Khmmm... Én kérek elnézést. :lol:

Kép

kedd jún. 21, 2005 19:41
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sulla írta:
www.drasnice.com -ot. 8)

Válasszátok ki a magyar nyelvet, nem semmi a szöveg! :lol:

kedd jún. 21, 2005 19:28
platina tag

Hozzászólás 
vally írta:
Nyaralni szeretnénk menni, valami tengerpartos helyre, lehetőleg olcsón. Horvátország, és Bulgária jött eddig szóba. Milyen utakról, utaztató társaságokról tudtok?

Ajánlom neked Drasnicét. Van egy hotel (két csillag azt hiszem, de elég jó, kábeltévén lehet nézni a Dunát :)), mi abban laktunk, 3 éve teljes ellátás+busz volt 80,000/fő, kétágyas szobában. Abszolut punnyad kis falu, nem lehet semmit csinálni, csak fürdeni (strandtól a hotel kb. 10 m). Van egy bolt, meg egy kocsma, kb. 20 házzal. Nászútnak ideális (:)). Szóval ha pihenés a cél, akkor király, ha pörgés, akkor nem annyira :). Bár közel van Makarska, ahol aztán van éjszakai élet.

www.drasnice.com -ot. 8)

kedd jún. 21, 2005 19:11
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Ott van az első képen is a Safety Car, csak pont a lámpák miatt nem látszik.

Azt gondoltam hogy ott van, csak mivel én nem tudom kivenni szabad szemmel, inkább nem is szóltam, mert belekötnének... Vagy az is lehet, hogy a Fosters-reklám mögött van.
nyuszy írta:
Irigyellek benneteket a problémáitokért

Kösz... nincs is semmi gondom... Elvégre jövö hétfőn érettségi :twisted:

kedd jún. 21, 2005 18:57
Moderátor

Hozzászólás 
Macika írta:
Raven_ írta:
nokia.6230 írta:
a) eset ha csak az autók összlétszáma számít típustól függetlenül ebben az esetben az eltérések száma 13

b) eset ha nem az autók összlétszáma számít hanem a valódi képeltérések száma mert ekkor hiányzik 14 versenyautó de viszont pluszban van egy biztonsági autó tehát az összes eltérés 14+1 = 15

-Ha csak az autók száma, akkor igen, 13.
-Ha az autós különbségek, akkor 15
-Ha meg minden számít, akkor k*rva sok.
-Ha meg csak a poént nézzük, akkor tökmindegy.
Egyébként is, én csak idéztem... Nem tudom, miért kell kukacoskodni.
(már az is furcsa, hogy erre ennyi karaktert vesztegettünk...)

Irigyellek benneteket a problémáitokért :twisted: :lol:

kedd jún. 21, 2005 18:57
Moderátor

Hozzászólás 
Raven_ írta:
nokia.6230 írta:
a) eset ha csak az autók összlétszáma számít típustól függetlenül ebben az esetben az eltérések száma 13

b) eset ha nem az autók összlétszáma számít hanem a valódi képeltérések száma mert ekkor hiányzik 14 versenyautó de viszont pluszban van egy biztonsági autó tehát az összes eltérés 14+1 = 15

kedd jún. 21, 2005 18:33
Moderátor

Hozzászólás 
vally írta:

Jó Nektek! :)

Én az Ibusz horvát útjait ajánlom.

kedd jún. 21, 2005 17:48
gyémánt tag

Hozzászólás 
nokia.6230 írta:

kedd jún. 21, 2005 17:26
platina tag

Hozzászólás 

kedd jún. 21, 2005 17:22
gyémánt tag

Hozzászólás 
nokia.6230 írta:
Nem volt odaírva hogy csak az f1 kocsikat lehet figyelembe venni.
Tehát az eltérések száma vagy 13 vagy 15 de semmi esetre sem 14 db. 8) :lol:

Akkor hogy jön ki a 13?

kedd jún. 21, 2005 17:20
gyémánt tag

Hozzászólás 
nokia.6230 írta:
He-he jó poén csak sajnos a két kép között nem 14 eltérés van mert a bal oldali képen 20 kocsi van a jobb oldali képen pedig 7 kocsika. Tehát az eltérés 13.

Na jó... Azért nem kell annyira sasolni, mintha azt kéne megállapítani, hogy fake-e vagy nem...

kedd jún. 21, 2005 17:18
platina tag

Hozzászólás 
vally írta:
nokia.6230 írta:
He-he jó poén csak sajnos a két kép között nem 14 eltérés van mert a bal oldali képen 20 kocsi van a jobb oldali képen pedig 7 kocsika. Tehát az eltérés 13.

Gondolom feltűnt, hogy 20 és 6 a Forma1 versenyautók száma!

Nem volt odaírva hogy csak az f1 kocsikat lehet figyelembe venni.
Tehát az eltérések száma vagy 13 vagy 15 de semmi esetre sem 14 db. 8) :lol:

kedd jún. 21, 2005 17:17
platina tag

Hozzászólás 
nokia.6230 írta:

Gondolom feltűnt, hogy 20 és 6 a Forma1 versenyautók száma!

kedd jún. 21, 2005 17:14
platina tag

Hozzászólás 

kedd jún. 21, 2005 17:11
platina tag

Hozzászólás 

kedd jún. 21, 2005 17:05
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nemzeti Sport Online (A nap képe)
Idézet:
Mi a különbség? Soroljon fel 14 apró eltérést a két kép között! Megfejtését az NS-Online szerkesztőségébe várjuk, de elküldheti Bernie Ecclestone-nak is. (Fotó: Reuters)

Kép

kedd jún. 21, 2005 16:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
T68m írta:
Raven_ írta:
Nem is rossz haszon. 200 forintos macskából 500ft-os kolbász :wink:

Lejön belőle a szőre, bőre, csontok, belsőségek, + kiadás fűszerek. Nem nagy biznisz.

Jó, de egy áltagos macska simán van 3-4 kiló. Abból 1 kiló hús ha szűken lejön, abból már lehet pár kiló kolbászt csinálni.

kedd jún. 21, 2005 16:06
Moderátor

Hozzászólás 
Seri01 írta:
Raven_ írta:
Régebben előkerültek elég "furcsa" Európa térképek...
Na lássuk most, ki mit tud:
http://www.sheppardsoftware.com/country ... -drop.html

Nekem elsőre 91%, azóta nem játszottam. De pl a Vatikánt elég nehéz Olaszország ELŐTT betenni.... pontosan. :roll:

Pont egy olyat mondtál ami könnyű. Mivel Rómát Olaszország nélkül is lehet tudni hol van, mert a határvonal adott a a félsziget miatt.

kedd jún. 21, 2005 15:06
platina tag

Hozzászólás 
Raven_ írta:
Régebben előkerültek elég "furcsa" Európa térképek...
Na lássuk most, ki mit tud:
http://www.sheppardsoftware.com/country ... -drop.html

Nekem elsőre 91%, azóta nem játszottam. De pl a Vatikánt elég nehéz Olaszország ELŐTT betenni.... pontosan. :roll:

kedd jún. 21, 2005 15:02
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Raven_ írta:

Lejön belőle a szőre, bőre, csontok, belsőségek, + kiadás fűszerek. Nem nagy biznisz.

kedd jún. 21, 2005 14:17
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 

kedd jún. 21, 2005 14:12
a fórum lelke

Hozzászólás 
Odo írta:

Tulajdonos Csing-Lee, kóser sakter.

kedd jún. 21, 2005 14:05
Profil Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
Székesfehérvári piac:

Kép

kedd jún. 21, 2005 14:01
gyémánt tag

Hozzászólás 
T68m írta:
BrOnZ írta:
Raven_ írta:
Két "gyöngyszem":...
Azér' ez se qtya! :lol:
http://www.bronz.hu/itallap.jpg
Törzshely, Bronzi? :D
jaja! "Folyó"-számlám is van ott! :lol:

kedd jún. 21, 2005 11:03
a fórum lelke

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Raven_ írta:

http://www.bronz.hu/itallap.jpg

Törzshely, Bronzi? :D

kedd jún. 21, 2005 9:09
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Én örülök mert végre a Ferrari szerzet pontokat. :D 8)

kedd jún. 21, 2005 7:55
gyémánt tag

Hozzászólás 
Raven_ írta:

Kép

kedd jún. 21, 2005 7:40
gyémánt tag

Hozzászólás 
Raven_ írta:
Odo írta:
Inkább ez az idei 'gumiszabály' röhejes. Már ideje volt vminek történnie.
Nem volt gyorsabb, ill. nem tudta volna leelőzni. Nem volt szabálytalan M Schummaher.

A gumiszabály nevetséges, de kétségtelen, hogy a futamok izgalmasabbak. Hogy van-e összefüggés, nem tudom.
Szerintem igenis Barichello volt a gyorsabb a kérdéses pillanatban, mert ő kb 320km/h-val ment, míg Sumi alig jött ki a boxból, még nem gyorsulhatott fel.
Azért arra figyelhettetek volna, hogy amikor Bari kiegyenesítette a kanyart, Sumi a közelében sem volt... A későbbi lassításokból egyértelműen kiderült, hogy Sumi még az agyát is szétfékezte, hogy ne zavarja Barit, aki szinte senkitől sem zavartatva "besokallt"...

kedd jún. 21, 2005 7:33
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.   [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 508, 509, 510, 511, 512, 513, 514 ... 785  Következő