Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: pén. nov. 08, 2024 4:13

Hozzászólás a témához  [ 9371 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 188  Következő
Motorola MPX200 
Szerző Üzenet
platina tag

Hozzászólás 
AndrySoft írta:
k_chris írta:
ha nem garis a telefonom akkor SW update-et mennyier csinalnak meg rajta? Nem szivesen raknek ra akarmilyen neten keringo verziot (nem is igen talaltam :)). amit a nevjegy ir verzionak az 0.335... tudtommal ketfajta szamozas van egyik ami 1.3 korul jar a masik meg 0.345 korul.. szoval az enyem tuti nem a legfrisebb...

és gáz is van vele mert csak repulo mod utan jelenik meg a G betu, es ilyenkor is van amikor 3* kell ujrainitani hogy netes kommunikaciora hajlando legyen..

5000.- ft. :wink:

mit jelent a smiley? 5 rugo eleg kemeny..

vas. máj. 15, 2005 13:39
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
k_chris írta:
ha nem garis a telefonom akkor SW update-et mennyier csinalnak meg rajta? Nem szivesen raknek ra akarmilyen neten keringo verziot (nem is igen talaltam :)). amit a nevjegy ir verzionak az 0.335... tudtommal ketfajta szamozas van egyik ami 1.3 korul jar a masik meg 0.345 korul.. szoval az enyem tuti nem a legfrisebb...

és gáz is van vele mert csak repulo mod utan jelenik meg a G betu, es ilyenkor is van amikor 3* kell ujrainitani hogy netes kommunikaciora hajlando legyen..

5000.- ft. :wink:

vas. máj. 15, 2005 13:18
Profil Privát üzenet küldése
platina tag

Hozzászólás 

vas. máj. 15, 2005 11:53
ezüst tag

Hozzászólás Re: Wap
Jam. írta:
gprsmobil írta:
Landee írta:
Leírnám a 400-as wap beállításait, de már nem használom és nálam sokkal profibbak megtették már. Sorry, nem bántani akartalak.

Grat! Segítőkészség rulez! :roll:

A félreértések elkerülése érdekében jelezném, hogy az idézett szöveget nem én írtam, hanem az aki reagált arra amit én írtam 106. oldalon.

szomb. máj. 14, 2005 23:31
ezüst tag

Jumboo írta:
Jam. írta:
gprsmobil írta:
Landee írta:
Leírnám a 400-as wap beállításait, de már nem használom és nálam sokkal profibbak megtették már. Sorry, nem bántani akartalak.

Ennyi id? alatt már 5x megtaláltad volna ha olvasod a fórumot. Lustaság rulez! :roll: :idea:

Meg is találtam, hogy a pannon oldalán lévő beállítások jók, csak az acces ponint-nál net-et kell megadni wap helyett. Beállítottam, de az eredmény ugyanaz: "Unable to place call." :roll:

szomb. máj. 14, 2005 17:51
arany tag

Jumboo írta:
Jam. írta:
gprsmobil írta:
Landee írta:

Ennyi id? alatt már 5x megtaláltad volna ha olvasod a fórumot. Lustaság rulez! :roll: :idea:

Jó-nagy-fejség rulez! :P

OFF szintén :lol:

szomb. máj. 14, 2005 15:30
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
arany tag

Jam. írta:
gprsmobil írta:
Landee írta:

szomb. máj. 14, 2005 15:24
arany tag

Hozzászólás Re: 8)
AttysCSP írta:
gprsmobil írta:
AttysCSP írta:
Hali mindenkinek.
szereztem egy ilyen aranyos kis kütyüt pár hete.még garis.
2002-es op-al.
minden boldogságosság:)
és jött a baj.
az eddig meghallgatott Mp3ak közül néhányat nem akar lejátszani :hmm
és az eddigi 3-4 nemritkán 5 napig kitarto akksi EGY nap alatt lemerül.
(aludtam már el miatta)
a másik gond hogy a felrakott smart movie proginál lejátszott filmek nagyon sötétek,szinte semmi sem látszik,bár a progi egyik demóját nagyon szépen világosan lejátszotta.
felrakott játéknál is ugyanez a helyzet.az egész kijelző besötétül.
nagyobb képeknél meg a kijelző kezd úgy "vibrálni" mintha monitor lenne 60 Hz hajtva :hmm :)
ja és mi az az Xbar? valami progi rendszerező progi?:)
segítségeteket előre is köszi
Attys

Hi Attys a fedélzeten! :roll:

Szevasztok.
az aksi probléma megoldódott.
megint 3-4 nap intenzív zenehallgatással.
viszont filmet még mindég nem tudok nézni :hmm
sőt a komolyabb grafikájú játékokat se tudom élvezni mert naaaaaaaaaagyon sötét a képernyő.
ja amúgy nállatok is szokott vibrálni a kijelző?
olyan mintha 50 Hzn menne :shock:
amúgy meg már a 2003 van fent,de ezzel sem jobb.
ezt csinálta már 2002vel is.
vigyem vissza garival??????

thx

Szerintem mindenképpen nézesd meg azt a kijelzőt szervizben. Elvigyem az enyémmel együtt? :lol: Az én egyik drágám tegnap egy fagyás után már nem kapcsolt be. Ma már a töltést se vette fel. Mégis megártott neki a repülés szárnyak nélkül.

szomb. máj. 14, 2005 15:24
ezüst tag

gprsmobil írta:
Landee írta:

szomb. máj. 14, 2005 14:12
vas-tag

Hozzászólás Re: 8)
gprsmobil írta:
AttysCSP írta:
Hali mindenkinek.
szereztem egy ilyen aranyos kis kütyüt pár hete.még garis.
2002-es op-al.
minden boldogságosság:)
és jött a baj.
az eddig meghallgatott Mp3ak közül néhányat nem akar lejátszani :hmm
és az eddigi 3-4 nemritkán 5 napig kitarto akksi EGY nap alatt lemerül.
(aludtam már el miatta)
a másik gond hogy a felrakott smart movie proginál lejátszott filmek nagyon sötétek,szinte semmi sem látszik,bár a progi egyik demóját nagyon szépen világosan lejátszotta.
felrakott játéknál is ugyanez a helyzet.az egész kijelző besötétül.
nagyobb képeknél meg a kijelző kezd úgy "vibrálni" mintha monitor lenne 60 Hz hajtva :hmm :)
ja és mi az az Xbar? valami progi rendszerező progi?:)
segítségeteket előre is köszi
Attys

Hi Attys a fedélzeten! :roll:

Szevasztok.
az aksi probléma megoldódott.
megint 3-4 nap intenzív zenehallgatással.
viszont filmet még mindég nem tudok nézni :hmm
sőt a komolyabb grafikájú játékokat se tudom élvezni mert naaaaaaaaaagyon sötét a képernyő.
ja amúgy nállatok is szokott vibrálni a kijelző?
olyan mintha 50 Hzn menne :shock:
amúgy meg már a 2003 van fent,de ezzel sem jobb.
ezt csinálta már 2002vel is.
vigyem vissza garival??????

thx

szomb. máj. 14, 2005 8:08
arany tag

Hozzászólás 
Nem értem mi a gond, ha nem mini usb-s???????????????
És azt sem, hogy mi a gond a mini sd-vel????????????????

Rengeteg telóm volt, rengeteg fajta is. De eddig ez a legtutibb! Persze mindenki igénye más és más. És persze az ízlése is.
Tudom Jumboo: SDA-m sem volt!!!!!!!! :D

És attól eltekintve, hogy még mindig nem tok egyetlen rohadt java-t sem telepíteni, hogy a rohadás kapná el! :twisted:
Egész jó kis teló. :)

pén. máj. 13, 2005 20:48
platina tag

Hozzászólás 
http://www.msmobiles.com/news.php/3834.html

bad news... azt nézve hogy az összes fejlesztő mostani telefonokon nyomatja a WM5öt elég g.ci húzás, és akkor finoman fogalmaztam. Ezért nem érdemes telefont cserélni, végignéztem az új fícsörök listáját, de ami értelmes újítás az inkább PDAra vonatkozik.

viszont ha egyébként lesz upgrade csak nem adják ki attól még az kiszivároghat.. :) remélem.

pén. máj. 13, 2005 9:17
arany tag

gprsmobil írta:
Landee írta:
... Csak az a baj, hogy nagyon sokan nem biztosítják sem a szoftveres sem a hardveres terméktámogatást. Főképp nem a magyar szolgáltatók. A hétvégén rá kellett, hogy döbbenjek, hogy olyan országban élünk, ahol mindenen lehuzkodják az embert és kb 40%-os ellenszolgáltatást kap az ember. Ha egyáltalán kap vmilyen szolgáltatást. (Egy sz**os java játákért pofátlanul elkérnek 500-1000 FT-ot úgy, hogy ők egy fillért nem fizetnék érte; ja és a logók 240FT+ÁFA egy olyan logo vagy csengőhang, ami a mai telefonokra már infrán átküldhető - ez a mértéktelen pofátlanság -- sajnos a helyzet változatlan és szerintem az is marad; nagy ívben tesz a szolgáltatók nagy része a vevőre, csak dőljön a lóvé, tisztelet a kivételnek)

...Az emberi butaság határtalan. Egyszerűbb sms-t küldeni a női magazin hátoldalán látott számra egy gagyi logóért, mint utánajárni. Én letöltöttem egy oldalról negyed óra alatt 700 valahány polifónikus hangot, de a barátnőmnek akkor is a vigyorgó kutya kellett a tvr hét-ből :roll:

Ezzel tökéletesen egyetértek.
Ócska logókból és játékokból hatalmasat lehet kaszálni, de ha belegondolsz, maga a telefon is ilyen.
Én dolgoztam egy középiskolában, ott a **** kiscsávók havonta váltogatták a százezres telefonokat, mert az újabb már metálkék vagy bugyirózsaszín, igaz tudásba annyival tud többet, hogy 5 helyett 6 mega a belső memória, és 2-vel több új képet lehet letölteni rá, aminek ugyan semmi értelme, de anyu 5000Ft-ot ad havonta kártyára és azt mégiscsak el kell költeni valamire.
A szolgáltatók is kihoznak ilyen ócska elavult technológiáju cuccokat új külsővel, ahelyett, hogy -erre jó pálda az mpx200 - megfizethető árú és mérföldekkel magasabb tudású telefonokat forgalmaznának és/ vagy gyártanának.
Ebben nincs biznisz, ugyanis így már sokkal könnyebb ezeket a képeket, játékokat stb. felhasználni és továbbítani, így senki sem fizetne azért, amit ingyen is be lehet szerezni.
Én adatokat, dokumentumokat is hordozgatok a telón, ami az átlagos 10 megára még csak rá sem férne. Kb 150 játék van, ami ingyen feltehető, és színvonalban messze a 2*500 Ft-os java játék felett van.
A bővíthető memória és más "alap" okostelefon szolgáltatás sztem ma már elengedhetetlen, és ezzel be is fejezem, már így is sokat írtam. Bocs. :oops:

pén. máj. 13, 2005 8:56
platina tag

Hozzászólás 
dr.zsoo írta:
220 tulajokat kérdezném hogy Bluetooth-on kersztül sikerült-e az ActiveSync-el a szinkronizálás? Nekem elsőre nem ment, igaz nem tudtam a pin kód 0000 -ját, felhívtam a motorola ügyfélszolgát ahol azt a válasz kaptam hogy ez biz-a nem is fog sikerülni a motorola hivatalos tájékoztatása szerint. Inkább kábellel próbálkozzak. Volt bennem egy egészséges idegenkedés a Bluetooth iránt, ezek szerint jogosan. Többek között emiatt se kapkodok hogy lecseréljem a két MPX 200 ast 220-ra.
(+nincs mini USB, kisebb kijelző, MiniSD)

dr.zsoo

Simán megy! Egyszerűbben mint amikor a PDAt konfigoltam fel BT ActiveSyncre!

pén. máj. 13, 2005 8:07
arany tag

Hozzászólás 
Nálam az SDA-n kiválóan ment. Jó kijelz?, mini usb, mini SD. :)

dr.zsoo írta:
220 tulajokat kérdezném hogy Bluetooth-on kersztül sikerült-e az ActiveSync-el a szinkronizálás? Nekem elsőre nem ment, igaz nem tudtam a pin kód 0000 -ját, felhívtam a motorola ügyfélszolgát ahol azt a válasz kaptam hogy ez biz-a nem is fog sikerülni a motorola hivatalos tájékoztatása szerint. Inkább kábellel próbálkozzak. Volt bennem egy egészséges idegenkedés a Bluetooth iránt, ezek szerint jogosan. Többek között emiatt se kapkodok hogy lecseréljem a két MPX 200 ast 220-ra.

dr.zsoo

pén. máj. 13, 2005 0:38
arany tag

Hozzászólás 

dr.zsoo

csüt. máj. 12, 2005 20:03
arany tag

Landee írta:
Amit most írni fogok az egy kicsit a motorola fikázása lesz, de lényegében példaértékű minden mobilgyártó számára. Tavaly ilyenkor vettem meg a Sony Ericsson T300-as telcsimet amit nagyon megszerettem. Mivel tudott már GPRS-t és ugy ahhoz más WAP beállítások kellenek felmentem a Sony Ericsson honlapjára és láss csodát vagy egy nagyon praktikus és felhasználóbarát dolog. A dolog nagyon egyszerű : kiválasztod a modelt, az országot, a szolgáltató és hogy sima vagy GPRS wap-beállításokra van szükséged és kattintasz egyet. (Mindhárom magyar szolgáltató kiválasztható) Még oda sem tudsz nyulni a telcsihez és már meg is kaptad a beállításokat. Szóval kb 30 mp alatt megvan mind a 2 féle wap beállítás. Szóval a többi gyártónak is lehetne ennyi esze, hogy ezt megoldja. Ja igen és szerintem ez az amit az angolban "support"-nak hívnak. Csak az a baj, hogy nagyon sokan nem biztosítják sem a szoftveres sem a hardveres terméktámogatást. Főképp nem a magyar szolgáltatók. A hétvégén rá kellett, hogy döbbenjek, hogy olyan országban élünk, ahol mindenen lehuzkodják az embert és kb 40%-os ellenszolgáltatást kap az ember. Ha egyáltalán kap vmilyen szolgáltatást. (Egy sz**os java játákért pofátlanul elkérnek 500-1000 FT-ot úgy, hogy ők egy fillért nem fizetnék érte; ja és a logók 240FT+ÁFA egy olyan logo vagy csengőhang, ami a mai telefonokra már infrán átküldhető - ez a mértéktelen pofátlanság -- sajnos a helyzet változatlan és szerintem az is marad; nagy ívben tesz a szolgáltatók nagy része a vevőre, csak dőljön a lóvé, tisztelet a kivételnek)

Inkább a microfost fikázd, mert ők bonyolították meg annyira a beállításokat. 2002-es szoftra a Motorola oldaláról is le lehetett kérni a beállításokat.
Az emberi butaság határtalan. Egyszerűbb sms-t küldeni a női magazin hátoldalán látott számra egy gagyi logóért, mint utánajárni. Én letöltöttem egy oldalról negyed óra alatt 700 valahány polifónikus hangot, de a barátnőmnek akkor is a vigyorgó kutya kellett a tvr hét-ből :roll:

csüt. máj. 12, 2005 18:17
ezüst tag

Jam. írta:
De addig is amíg nem látogatok meg egy bemutató termet (legközelebbi 60km-re van :roll: ), nem tudná valaki megmondani, hogy a 400Ft-s Wap használható-e ezen a készüléken?
Persze kellenének a helyes beállítások is.

Amit most írni fogok az egy kicsit a motorola fikázása lesz, de lényegében példaértékű minden mobilgyártó számára. Tavaly ilyenkor vettem meg a Sony Ericsson T300-as telcsimet amit nagyon megszerettem. Mivel tudott már GPRS-t és ugy ahhoz más WAP beállítások kellenek felmentem a Sony Ericsson honlapjára és láss csodát vagy egy nagyon praktikus és felhasználóbarát dolog. A dolog nagyon egyszerű : kiválasztod a modelt, az országot, a szolgáltató és hogy sima vagy GPRS wap-beállításokra van szükséged és kattintasz egyet. (Mindhárom magyar szolgáltató kiválasztható) Még oda sem tudsz nyulni a telcsihez és már meg is kaptad a beállításokat. Szóval kb 30 mp alatt megvan mind a 2 féle wap beállítás. Szóval a többi gyártónak is lehetne ennyi esze, hogy ezt megoldja. Ja igen és szerintem ez az amit az angolban "support"-nak hívnak. Csak az a baj, hogy nagyon sokan nem biztosítják sem a szoftveres sem a hardveres terméktámogatást. Főképp nem a magyar szolgáltatók. A hétvégén rá kellett, hogy döbbenjek, hogy olyan országban élünk, ahol mindenen lehuzkodják az embert és kb 40%-os ellenszolgáltatást kap az ember. Ha egyáltalán kap vmilyen szolgáltatást. (Egy sz**os java játákért pofátlanul elkérnek 500-1000 FT-ot úgy, hogy ők egy fillért nem fizetnék érte; ja és a logók 240FT+ÁFA egy olyan logo vagy csengőhang, ami a mai telefonokra már infrán átküldhető - ez a mértéktelen pofátlanság -- sajnos a helyzet változatlan és szerintem az is marad; nagy ívben tesz a szolgáltatók nagy része a vevőre, csak dőljön a lóvé, tisztelet a kivételnek)

csüt. máj. 12, 2005 17:32
ezüst tag

Hozzászólás Wap
De addig is amíg nem látogatok meg egy bemutató termet (legközelebbi 60km-re van :roll: ), nem tudná valaki megmondani, hogy a 400Ft-s Wap használható-e ezen a készüléken?
Persze kellenének a helyes beállítások is.

csüt. máj. 12, 2005 14:13
arany tag

Hozzászólás 
Jam. írta:
Forgalamznak MPX200-at??? Én ezt nem tudtam.

Forgalmaztak!
http://www.pannongsm.hu/keszulekek/motorolampx200.php

csüt. máj. 12, 2005 12:52
ezüst tag

Hozzászólás 
Forgalamznak MPX200-at??? Én ezt nem tudtam.

csüt. máj. 12, 2005 12:22
arany tag

Hozzászólás Re: Pannon WAP
Jam. írta:
Bocs, de nincs időm végig olvasni az egész topicot.
Légyszi valaki mondja el "szájbarágósan", hogy miként tudom beállítani a 400Ft-os Pannon WAP-ot az MPX200-as telefonomon???
Már több beállítást is próbáltam de mindig az volt az eredmény, hogy "ellenőrizzem a beállításokat" vagy az, hogy "Unable to place call."
Légyszi segítsetek, mert már 2 napja ezen szenvedek.

2 nap alatt már elmehettél volna egy bemutatóterembe és még talán vissza is értél volna a helyesen beállított telefonnal :lol: Köteles beállítani a pannon, mert fizetsz a szolgáltatásukért és a készüléket is forgalmazzák.

csüt. máj. 12, 2005 11:54
arany tag

Hozzászólás 
k_chris írta:
na, megvan a windows mobile 5! Kíváncsi vagyok mikor lesz elérhető update a 200/220as telefonokhoz.. Szerintetek?

Azonnal megjelenés után, ha addig teszel bele egy 200 MHz-es procit és legalább 64 MB memóriát.

csüt. máj. 12, 2005 11:26
ezüst tag

Hozzászólás Pannon WAP
Bocs, de nincs időm végig olvasni az egész topicot.
Légyszi valaki mondja el "szájbarágósan", hogy miként tudom beállítani a 400Ft-os Pannon WAP-ot az MPX200-as telefonomon???
Már több beállítást is próbáltam de mindig az volt az eredmény, hogy "ellenőrizzem a beállításokat" vagy az, hogy "Unable to place call."
Légyszi segítsetek, mert már 2 napja ezen szenvedek.

csüt. máj. 12, 2005 9:40
ezüst tag

Hozzászólás 
nekem is bugos: Pl nem kapcsol be! :D

szer. máj. 11, 2005 21:17
ezüst tag

Hozzászólás 
NeoXon írta:
Kosz szepen kremo!

Sajnos van benne egy vegzetes bug, ami miatt szamomra hasznalhatatlan Azert probalja ki plz valaki, hogy nala is igy van-e, nem csak nalam lett valami elrontva.

Én is feltettem egy-két hete és szintén ez a bug jelent meg. Naggyon idegesítő.

szer. máj. 11, 2005 16:58
arany tag

Hozzászólás 
Levike írta:
k_chris írta:
Levike írta:
k_chris írta:
Levike írta:
k_chris írta:
na, megvan a windows mobile 5! Kíváncsi vagyok mikor lesz elérhető update a 200/220as telefonokhoz.. Szerintetek?

Szerintem sohasem.

memé? 200ra is megvolt a 2003as update! Meg ha utánaolvasol akkor voltak olyan hírek hogy a WM5 bétát MPXen futtattgatták..

ja igen 220on. De 200ra tutti nem leszen. Hacsak az uj rendszer nem gyorsabb futasu, es kevesbe hely es memoriaigenyes mint a 2003. ez pedig kizart szerintem.

nekem 220am van :) a 200at en se tartom tul valoszinunek..

Na vannak mindenfele urban legendek a forumokon, hogy pl. egy srac vett egy mpx200at, es 2005 beta volt rajta, valamint hogy lehet majd telepiteni, de memkartya is kell hozza. (ebben egyebkent nem nagyon hiszek, a memkartya azert nyilvan lassabb mint a belso memoria)

aki nem Typhoon , Vivida , Feeler, Amadeus vagy Sonata típus tulaja (azaz nem 2003se) fut a telojan az ne is álmodjon a wm5 felrakásáról ezt most megmondom.

szer. máj. 11, 2005 15:26
ezüst tag

Hozzászólás 
k_chris írta:
Levike írta:
k_chris írta:
Levike írta:
k_chris írta:
na, megvan a windows mobile 5! Kíváncsi vagyok mikor lesz elérhetõ update a 200/220as telefonokhoz.. Szerintetek?

Szerintem sohasem.

memé? 200ra is megvolt a 2003as update! Meg ha utánaolvasol akkor voltak olyan hírek hogy a WM5 bétát MPXen futtattgatták..

ja igen 220on. De 200ra tutti nem leszen. Hacsak az uj rendszer nem gyorsabb futasu, es kevesbe hely es memoriaigenyes mint a 2003. ez pedig kizart szerintem.

Na vannak mindenfele urban legendek a forumokon, hogy pl. egy srac vett egy mpx200at, es 2005 beta volt rajta, valamint hogy lehet majd telepiteni, de memkartya is kell hozza. (ebben egyebkent nem nagyon hiszek, a memkartya azert nyilvan lassabb mint a belso memoria)

szer. máj. 11, 2005 13:30
platina tag

Hozzászólás 
Levike írta:
k_chris írta:
Levike írta:
k_chris írta:

Szerintem sohasem.

szer. máj. 11, 2005 13:18
ezüst tag

Hozzászólás 
k_chris írta:
Levike írta:
k_chris írta:
na, megvan a windows mobile 5! Kíváncsi vagyok mikor lesz elérhetõ update a 200/220as telefonokhoz.. Szerintetek?

Szerintem sohasem.

szer. máj. 11, 2005 13:09
platina tag

Hozzászólás 
Levike írta:
k_chris írta:

Szerintem sohasem.

szer. máj. 11, 2005 13:05
ezüst tag

Hozzászólás 
k_chris írta:

Szerintem sohasem.

szer. máj. 11, 2005 13:00
platina tag

Hozzászólás 

szer. máj. 11, 2005 12:43
ezüst tag

Hozzászólás 
na vaze ma meghalt a mobilom.nem kapcsol be a kijelzője.
vagyis a háttérvilágítás megy de a képernyő tök sötét. valakinél produkált már ilyet? amugy lehet vele telefonálni csak nem látszik semmi.
és a yejo-val capturesreen-eket is tudok csinálni há' de azt +bahhatom.
ötlet?

kedd máj. 10, 2005 14:53
ezüst tag

Hozzászólás 
Van egy bizti valszeg az halt meg.Azért nem tölt,de ha garos először SW vissza aztán szerviz.Van róla egy képem,ha kell elküldöm mailban.

kedd máj. 10, 2005 13:49
arany tag

Hozzászólás 
Szerintetek értelmes dolog lenne elcserélni egy MPX200-ast egy SE P800-ra?
A méret és a súly ellene szól, de a hatalmas érintőképernyő (igaz 4096 színű), a BT, a vga kamera, java és még pár apróság elgondolkodtató.
Vagy már nagyon elavult készülék? :roll:
Esetleg használta már valaki mindkét készüléket? Az leírhatná pár szóban a tapasztalatait pro és kontra.

kedd máj. 10, 2005 13:11
arany tag

Hozzászólás Re: WM2003 > 2002
gaston írta:
meghalt a telefonom alaplapja, latszolag minden megy, de nem tolti az akkut. garancialis, de felraktam ra a WM2003-at. ugrana a gari, min 20e az alaplap csere. visszaraknek 2002-t, de 4%-os a toltottseg.
van-e otlet mit tehetnek?
(pl tudja-e vki a akku "labkiosztasat", hogy kulso tapot rarakjak - usb kapcsolat megy!)
koszi

Kölcsönkérni másik akkut, vagy a tied töltesd fel pl szervizben.

kedd máj. 10, 2005 12:16
vas-tag

Hozzászólás WM2003 > 2002
meghalt a telefonom alaplapja, latszolag minden megy, de nem tolti az akkut. garancialis, de felraktam ra a WM2003-at. ugrana a gari, min 20e az alaplap csere. visszaraknek 2002-t, de 4%-os a toltottseg.
van-e otlet mit tehetnek?
(pl tudja-e vki a akku "labkiosztasat", hogy kulso tapot rarakjak - usb kapcsolat megy!)
koszi

kedd máj. 10, 2005 12:01
arany tag

Hozzászólás 
"Jön az új mobil Windows":

:arrow: http://index.hu/tech/szoftver/wm0509/

:shock:

kedd máj. 10, 2005 9:09
gyémánt tag

Hozzászólás 
Soltee írta:
Jumboo:

Hát komolyan mondom, jobb lett volna, ha nem raknak rá java-t, mert csak idegbeteg leszek tőle! :evil:
Egyszerűen nem tudok indítani mást, csak ami gyárilag rajt van.
Pedig a könyv írja, hogy milyen könnyen és gyorsan lehet új java alkalmazásokat rátölteni! De hogy leírná esetleg, hogy kell!!! Földi halandó is ha megpróbálkozna, sikerülne is talán Neki.

Már nem is érdekel!

Elárulom, hogy az MPX220 CSAK netről/WAPról letöltött JAVA alkalmazásokat hajlandó telepíteni. (s z a r ügy :twisted: ).

kedd máj. 10, 2005 8:48
arany tag

Hozzászólás 
Soltee írta:
Jumboo:

Hát komolyan mondom, jobb lett volna, ha nem raknak rá java-t, mert csak idegbeteg leszek tőle! :evil:
Pedig a könyv írja, hogy milyen könnyen és gyorsan lehet új java alkalmazásokat rátölteni! De hogy leírná esetleg, hogy kell!!! Földi halandó is ha megpróbálkozna, sikerülne is talán Neki.

Már nem is érdekel!

probald ki hogy a file asszociacional (pl rescoban) a jar filehoz hozzarendeled a java meneger indito exejet, hatha elalitodott vagy vmi keresztebtesz a dolognak. és aztan csak siman raklikkelsz egy jar filera.

kedd máj. 10, 2005 5:59
arany tag

Hozzászólás 
Jumboo:

Már nem is érdekel!

hétf. máj. 09, 2005 22:39
arany tag

Hozzászólás Re: xbar kilep
NeoXon írta:
Ujabb problema adodhat, ha valaki uj xbar-t tesz fel, es az elozot torli a hozza tartozo konyvtarral egyutt (NeoXon volt olyan ugyes, hogy ez tette). Ilyenkor a regcode nevu file is torlodik, viszont a telo a registrybol tudja, hogy ilyennek lennie kene. Inditaskor csak egy pillanatra felvillano "regcode: quit" vagy valami hasonlo uzenet latszik, es azonnal kilep a program, nem varja meg, hogy a kododat beirhasd.

Ha ez a helyzet, itt van ra a gyogyir:
keygent futtasd le, es jegyezd fel a generalt kodot. Az xbar mappajaban hozz letre egy file-t 'regcode' neven, kiterjesztes nelkul sima text formatumban, mondjuk notepadban. Ird bele az 5-jegyu kododat. Ezzel kesz is vagy, legkozelebb mar rendesen el fog indulni az xbar.

Vagy alternatív megoldásként csináld úgy ahogy a telepítési útmutató írja... uninstalláld a programot, indítsd újra a telefont, és installáld az újat. :)

hétf. máj. 09, 2005 22:26
arany tag

Hozzászólás 
Gondold el akkor hogy milyen különbség van a 220 és az SDA, vagy a C500 közt! Mi csak rákattintunk egy jar filera és települ... :) :)

Most komolyan: Nincs abban a telefonban java manager? Nem értem a problémád...

Soltee írta:
Hát erről a stabilitásról beszéltem, amit NeoXon írt!
Senki ne értsen félre! Nem akarom leszólni a 200-ast, hisz még nekem is megvan és tuti frankó, de a 200 és 220 között, mérföldes különbség van.
Nekem is csinálta ue. 200. Aksi kivesz, betesz és mintha mi sem történt volna betölt :)

A java ügyben Senki nem próbálkozott?
Én már kifogytam a lehetőségekből. :?

hétf. máj. 09, 2005 22:15
arany tag

Hozzászólás xbar kilep
Ujabb problema adodhat, ha valaki uj xbar-t tesz fel, es az elozot torli a hozza tartozo konyvtarral egyutt (NeoXon volt olyan ugyes, hogy ez tette). Ilyenkor a regcode nevu file is torlodik, viszont a telo a registrybol tudja, hogy ilyennek lennie kene. Inditaskor csak egy pillanatra felvillano "regcode: quit" vagy valami hasonlo uzenet latszik, es azonnal kilep a program, nem varja meg, hogy a kododat beirhasd.

Ha ez a helyzet, itt van ra a gyogyir:
keygent futtasd le, es jegyezd fel a generalt kodot. Az xbar mappajaban hozz letre egy file-t 'regcode' neven, kiterjesztes nelkul sima text formatumban, mondjuk notepadban. Ird bele az 5-jegyu kododat. Ezzel kesz is vagy, legkozelebb mar rendesen el fog indulni az xbar.

hétf. máj. 09, 2005 22:11
arany tag

Hozzászólás 
Hát erről a stabilitásról beszéltem, amit NeoXon írt!
Senki ne értsen félre! Nem akarom leszólni a 200-ast, hisz még nekem is megvan és tuti frankó, de a 200 és 220 között, mérföldes különbség van.
Nekem is csinálta ue. 200. Aksi kivesz, betesz és mintha mi sem történt volna betölt :)

A java ügyben Senki nem próbálkozott?
Én már kifogytam a lehetőségekből. :?

hétf. máj. 09, 2005 22:01
arany tag

Hozzászólás SecureInbox uninstall
Huhh, kicsit megijedtem. Uninstallaltam az RJV SecureInbox-ot a fenti okok miatt, erre eltun az inbox ikonom a start menubol, es az sms-ekhez sehogy sem lehetett hozzaferni! Utanaolvastam kulfoldi forumon, es szerencsere van ra egy egyszeru megoldas:

1) Tedd fel ujra az RJV SecureInbox-ot
2) Deaktivald a vedelmet
3) Ujra letorolheted, most mar megmaradnak az sms-ek

Remelem segitettem valakinek ezzel :)

hétf. máj. 09, 2005 22:00
arany tag

Hozzászólás 
Kosz szepen kremo!

Meg egy apro problema: RJV Secure Inbox-hoz hasonlo progirol tud valaki? Sajnos van benne egy vegzetes bug, ami miatt szamomra hasznalhatatlan. Espedig az, hogy a kod beirasanal (illetve kod megadasnal sem) lehet torolni! Azaz ha elutsz egy betut, akkor csak ugy tudsz hozzaferni az sms-ekhez, ha ujrainditod a telot.... Ez pedig elegge ellehetleniti a hasznalatat. Azert probalja ki plz valaki, hogy nala is igy van-e, nem csak nalam lett valami elrontva.

hétf. máj. 09, 2005 21:47
arany tag

Hozzászólás 
NeoXon írta:
pedro írta:
Hali! Ha valakinek még nincs meg a Foo Fighter full itt az elérhetősége:

http://www.webfile.ru/279885

Ja és az xBar 2.6 megjelent, nem sok újítással :( de a régi keygen jó hozzá :lol:

Hat nem tudom, ha az neked nem sok ujitas, hogy vegre van pocket PC-re is, a demo verzio is 2 oras hasznalati lehetoseget ad (nem csak az, hogy betoltodik, aztan regkodot ker, es azt sem lehet tudni mire jo a program), ezenkivul vegre lehet SD kartyara is telepiteni, nemcsak a telo memoriajaba.

Mellesleg nem mukodik a letoltes innen: http://xetranet.free.fr/fr/download/xbar26.cab

Vegigkerestem az egesz weblapot, de nincs egy nyomorult e-mail cim sehol, ahol szolni lehetne, hogy nem mukodik a letoltes. Google-on meg korbeneztem, es minden letoltes link erre a fentire mutat. Ha valakinek sikerult mar letoltenie, plz. tegye fel valahova, hogy elerheto legyen. Koszi!

Engem egyebkent leginkabb az erdekelne, hogy kijavitottak -e a copy paste bug-ot, mert nekem szoveget kijelolni meg sosem sikerult, csak ugy, hogy egyben az egeszet masoltam, nem kurzorral kivalasztva.

itt a 2.6os xbar:
http://kremo.uw.hu/Xbar%20v2.6.zip

a copy/pastehoz megnyomod hosszan a gombot ami az xbart behozza lefele és ott kiválsztod a shift linket, nyillal kijelölöd a szöveget xbar/copy aztan ahol akarod xbar/paste.

hétf. máj. 09, 2005 21:31
arany tag

Hozzászólás 
Ma megint csinalta egyszer a telefonom, hogy probaltam bekapcsolni, de a viragos hellomoto kepnel megallt. Amig ki nem vettem az aksit, majd visszatettem, nem is reagalt semmire. Olvasgattam kulfoldi forumokon ezugyben, de csak talalgatasok vannak, hogy mi okozhatja. Sokan azt mondjak, hogy alacsony akku toltottseg, esetleg keves telefonmemoria... Nekem 4,32 MB belso memoria van szabadon a 8-bol, es az akksi is meg 40-45% korul volt, mikor ezt csinalta.
Viszont ugy tunik nekem, hogy csak akkor csinalja ezt, ha behajtott kijelzovel probalom bekapcsolni a telefont. De erre igazabol nincs reprezentativ tapasztalatom, hiszen eddig 3x fordult elo velem, hogy nem bootolt be, es mindharomszor csukva volt a kijelzo, mig nyitott kijelzovel idaig nem tortent meg. De ez is csak talalgatas, mivel probaltam mar sokszor becsukott kijelzovel is bekapcsolni, es nem volt gond, csak ezzel a 3 alkalommal.
Egyebkent tegnap ota nem valtoztattam semmit a telon, nem telepitettem semmit, registry sem turkasztam, es a legutolso valtoztatas ota mar lett ki-bekapcsolva tobbszor is, gond nelkul.

Masik problema: idonkent azt csinalja, hogy sms erkezesekor a .wma hangot akadozva kezdi lejatszani. Furcsa mod itt is azt tapasztaltam, hogy nyitott kijelzovel a hiba sosem fordult elo, de a keves szamu (kb. 20) sms - mivel meg nincs meg regota a telo - megint csak nem tudja ezt alatamasztani. Amikor ezt tapasztaltam, epp semmilyen progi nem futott a telon (cca. 10 MB szabad programmemoriam volt), nem is kozvetlen bekapcsolas utan jott az sms, ezert az is kizarhato, hogy meg epp toltott valamit a memoriabol a telo. Egyebkent erre racafolva kozvetlen bekapcsolas utan (nyitott kijelzovel ugyan) de kaptam mar sms-t, es nem akadozott, tehat a hatterben levo memoriamuveletek nem akasztottak meg, bekapcsolas utan kozvetlenul legalabbis nem.

hétf. máj. 09, 2005 21:26
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 9371 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 188  Következő