Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. nov. 17, 2024 18:36

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 496, 497, 498, 499, 500, 501, 502 ... 785  Következő
OFF TOPICOK GYŰJTEMÉNYE 
Szerző Üzenet
a fórum lelke

Hozzászólás 
CineDOG írta:
Tehát itt a szünidő, és a kis kötsög facok, ahelyett hogy csajoznának, inkább a gép előtt ülnek, és rosszakat akarnak másoknak.
Tiszta szívemből kívánom, hogy az ilyenek legyenek örök életükre impotensek!
:twisted:
És ha szexelnek is, csak és kizárólag...áhhh..nem irom le :roll:

hétf. júl. 04, 2005 17:18
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
Köszönöm a segítséget!

Mostmár azt hiszem, hogy értem a dolog szifilisztikáját. Nekem marad az elavult tömbös megoldás, ha egyáltalán meg bírom oldani így. Ha jó lesz, már akkor örülni fogok :).

hétf. júl. 04, 2005 16:50
Profil Privát üzenet küldése Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Tehát itt a szünidő, és a kis kötsög facok, ahelyett hogy csajoznának, inkább a gép előtt ülnek, és rosszakat akarnak másoknak.
Tiszta szívemből kívánom, hogy az ilyenek legyenek örök életükre impotensek!

hétf. júl. 04, 2005 15:56
a fórum lelke

Hozzászólás 
Kedves Sy!

Érdemben nem lehet mit hozzátenni, tekintve, hogy kívülállók vagyunk.

A fenti megjegyzést kifejezetten flém indítónak írtam, nem azért, hogy itt részletezzük. (akit mégis érdekel, az ott, az általad belinkelt helyen, úgyis megteheti)

hétf. júl. 04, 2005 15:52
Profil Honlap
Site Admin

Hozzászólás 
T68m írta:
na, akkor beszéljünk arról, hogy mi a bánatot lehet három napig csinálni egy szerverrel??? :D :D :D

Vagy legyünk tekintettel Sy-ra és maradjunk annyiban, hogy ez itt off téma?

Rám nem kell tekintettel lenni, de valóban nyitottam neki külön topikot :) Bármilyen észrevételt, megjegyzést várunk, a kötözködőseket is, maximum nem tudok rá válaszolni :) Gondolom a hétvége miatt volt a sok állás, én csak szombat délután vettem észre, akkor szóltam a főnökömnek, a rendszerGét csak ma délelőtt értem el. Aztán együtt hegesztettük egy kicsit, én bugreportoltam, ő javította, amit kell, és így mehet most újra.

De még egyszer, mindenkit szívesen várunk az Info csoportban, megbeszélni a témát. http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?t=27096

hétf. júl. 04, 2005 15:42
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
T68m írta:
na, akkor beszéljünk arról, hogy mi a bánatot lehet három napig csinálni egy szerverrel??? :D :D :D

Szerintem hétvége volt...

Guni

hétf. júl. 04, 2005 15:32
a fórum lelke

Hozzászólás 

hétf. júl. 04, 2005 15:28
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
skynet írta:
T68m írta:
skynet írta:

akkor mi a nem elavult adatszerkezet?

láncolt listák, collectionok, stb.

lehet, hogy akkor elavult vagyok, de hülye lennék szopni egy láncolt listával egy 26 elemû tömb helyett (amiben nincs szükség rendezésre, csak sima index szerinti elérésre)...

tudom, k***a nagy szopás van vele, bele ne szakadj, mert esetleg még kevesebbet is kellene gépelned, nincs alul (vagy túl) deklaráltság, kicímzés, rugalmas, stb.

Ezért aztán, igazi programozó módjára én a helyedben így venném fel:

.DATA
tombike TBYTE 26 dup(?)

és persze ne hagyjuk figyelmen kívül a fortran 90-es nyelv megannyi előnyét! :D

hétf. júl. 04, 2005 15:20
Profil Honlap
platina tag

Hozzászólás 
Hát emberek!A hétvégén áttévedtem a mobilfórumra a terminál hiánya miatt, de hogy ott milyen bunkó emberek vannak /tisztelet a kivétel/.Ha ott kezdtem volna életemben a forumozást , már rég elment volna a kedvem tőle.Borzalom az az alpári stílus ami ott folyik.

hétf. júl. 04, 2005 15:03
a fórum lelke

Hozzászólás 
skynet írta:

akkor mi a nem elavult adatszerkezet?

láncolt listák, collectionok, stb.

hétf. júl. 04, 2005 14:40
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
GazVezir írta:
pampika: Köszönöm a segítséget! Hallottam már a tömbökrõl, de még sosem alkalmaztam õket, de hát mint mondják, sohasem késõ, úgyhogy belevetem magamat, hátha valami jó is kisülhet belõle.

szerintem már el is felejtheted a tömböket, elavult adatszerkezet.

ráadásul pampika feleslegesen ajánlott kétdimenziós tömböt, erre a feladatra elég egy vektor, nem kell mátrix.

kodok: array['a'..'z'] of string;

hétf. júl. 04, 2005 14:26
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Naaaa! Megint van fórum? Mi volt? Lerohadt a szerver, vagy egy script kiddie szórakázott egyet a hétvégén?

hétf. júl. 04, 2005 14:17
Moderátor

Hozzászólás 
Sulla írta:
nokia.6230 írta:
nettó vagy bruttó?????? :roll:

Téged melyik érdekel? Hát persze, hogy a nettó.
De jó, 18 éves munkaviszonnyal, 2 diplomával kapok majd 60 ezret nettóban a főállású munkahelyemen...

pén. júl. 01, 2005 20:31
gyémánt tag

Hozzászólás 
GazVezir írta:
BrOnZi: Na most aztán engem jól megkevertél. Az egy A betü volt, amit leírtál nekem olyan szép hosszan?
Pontosan!
GazVezir írta:
Most aztán semmit nem értek :). "A": .- ez nem egy villan és egy szünet, avagy ha folytatni akarom, akkor egy hosszabb szünet még plusszban?
Nem! Az "A" az egy villanás, majd utána egy hosszabb "villanás" és ezután szünet.
GazVezir írta:
"B": -...
szünet és egy hosszú villanás vagy 3 villanás?
Nem! A "B" esetében: szünet...egy hosszú villanás...3 db. rövid villanás...szünet...szünet...következő betű...

Tehát, ha a morse "hangokról" beszélünk, akkor a "B" nem egy hosszú szünet és három "ti", hanem egy TÁÁÁ és HÁROM TI :) Kétféle infót hordozó jel van (egy rövid és egy hosszú) síp, fény, akármi. Valamint a kétféle infót hordozó jelkombinációkból álló betűk között azok tagolására szolgáló szünetek. Talán így világosabb :)

Gondolj csak a "klasszikus" segélyhívásra! ... --- ... "SOS" Ez nem bip bip bip szünet szünet szünet bip bip bip... Hanem: bip bip bip szün biiiiip biiiiip biiiiip szün bip bip bip.

pén. júl. 01, 2005 19:58
platina tag

Hozzászólás 
Árpy írta:
Bibby írta:
Hejesirási hibák...
:shock:

Szerinted?

pén. júl. 01, 2005 19:51
Moderátor

Hozzászólás 
Jé de jó, felhekkelték a szervert :D

forum.terminal.hu írta:
A1TS Ownz this Linux by S0l4r1s - www.a1ts.org

pén. júl. 01, 2005 19:05
gyémánt tag

Hozzászólás 
Esetleg valaki tud segiteni:
Keresem az "Only fools and horses" (Magyar cime: "Csak a kötözött bolondok") sorozat osszes reszet. Ha magyar hanggal lenne, akkor az tokeletes, de angolul is jo.

Ezeken a fajlcserelokon mar probaltam igazi eredmeny nelkul:
Soulseek, Kazaa, es meg 1, ami csak a netemet fogta le.

A BitTorrent-nel 5 napot mond csak az elso szezonra (7 van).

Ha esetleg fizetos szervert tudtok, most az is jo lenne.

Koszi, ha valaszol valaki :D

pén. júl. 01, 2005 18:58
platina tag

Hozzászólás 
nokia.6230 írta:
nettó vagy bruttó?????? :roll:

Téged melyik érdekel? Hát persze, hogy a nettó.

pén. júl. 01, 2005 18:54
a fórum lelke

Hozzászólás 
Bibby írta:
Hejesirási hibák...
:shock:

pén. júl. 01, 2005 18:43
platina tag

Hozzászólás 
Árpy írta:
Bibby írta:
Sam Fisher monnyon le!

Köszönöm a figyelmet.
Mijé?

Hejesirási hibák,fogalmazás teljes hiánya,emiatt érthetetlen és utólag (kb 1 perccel) átszerkesztett hozzászólások,felesleges topic(ok) és végül a borzasztóan egysíkú imádat...Én csak egy kis megregulázást javasolnék már.Amúgy hasznos ember,sok mindent tudhatunk meg tőle.Az az érzésem net előtt lakik.(Ja nem,csak nyár van.)

pén. júl. 01, 2005 18:20
platina tag

Hozzászólás 
Sulla írta:
160-nál kevesebbet

Köszi de nettó vagy bruttó?????? :roll:

pén. júl. 01, 2005 18:11
gyémánt tag

Hozzászólás 
pampika: Köszönöm a segítséget! Hallottam már a tömbökről, de még sosem alkalmaztam őket, de hát mint mondják, sohasem késő, úgyhogy belevetem magamat, hátha valami jó is kisülhet belőle.

BrOnZi: Na most aztán engem jól megkevertél. Az egy A betü volt, amit leírtál nekem olyan szép hosszan? Most aztán semmit nem értek :). "A": .- ez nem egy villan és egy szünet, avagy ha folytatni akarom, akkor egy hosszabb szünet még plusszban?

"B": -...
szünet és egy hosszú villanás vagy 3 villanás?

pén. júl. 01, 2005 18:07
a fórum lelke

Hozzászólás 
Bibby írta:
Sam Fisher monnyon le!

Köszönöm a figyelmet.
Mijé?

pén. júl. 01, 2005 18:01
platina tag

Hozzászólás 
Sam Fisher monnyon le!

Köszönöm a figyelmet.

pén. júl. 01, 2005 17:46
gyémánt tag

Hozzászólás 
GazVezir írta:
Értem, persze, ez eszembejuthatott volna :), így logikus.
villan, szünet, hosszabb szünet, szünet, villan, villan, villan
Nem kevered egy picit? Ha egy "A" betű .- Akkor az nem "villan" "szünet", hanem: Villan, szünet, Hosszabbat villan, szünet, szünet. Ahogy T68m mondta kétféle jel és kétféle szünet van!

pén. júl. 01, 2005 17:45
platina tag

Hozzászólás 
nokia.6230 írta:
Valaki vagy valakinek a valakije dolgozik Auchan áruházban úgy mint kereskedelmi manager? Semmi mást nem szeretnék kérdezni csak azt hogy mennyit lehet ebben a pozícióban TÉNYLEGESEN kapni. Mármint pénzt. Az infót bizalmasan fogom kezelni. Köszönöm.

160-nál kevesebbet, nekem legalábbis ennyit nem voltak hajlandóak adni. Amúgy **** meló, havi egy hétvégéd, egy szombatod, meg egy vasárnapod ugrik, majdnem ugyanazt csinálod, mint a polcosok, csak még felelősséged is van.

pén. júl. 01, 2005 17:45
gyémánt tag

Hozzászólás 
GazVezir írta:
Egy Morze résszel szeretném kiegészíteni a programomat és mivel sosem tanultam programozást, így ötletem sincsen nagyon, hogy hogy kéne megoldani...

Nem is olyan bonyolult ez :wink:
Végy egy 2 dimenziós tömböt(2 soros,x oszlopos táblázat),amibe belerakod az abc betűit,valamint a morze kódokat.
Kell 2 egymásbaágyazott ciklus.A külső addig fog menni,amíg van betű,amit át kell alakítania.A belső pedig (és ez a lényeg) szépen végrehajt egy keresést a tömbön.Mindig az adott kódolandó betűt keresi,majd megjeleníti a hozzátartozú morze kódot(kb. repeat ciklus,amíg beadott szöveg x-dik karaktere= morze tömb i-dik elemével;ha nem,akkor i változó 1-gyel növel és újra megnézi az egyenlőséget,mindezt addig,amíg a tömb végére nem ér,vagyis until i<=tömb mérete).Ha megtalálta a szükséges kódot,akkor azt megjeleníti (fény/szöveg/etc formában).Sztem a szüneteket ne a tömbbe rakd az elemek után,mivel felesleges helypazarlás :arrow: tedd a ciklusba,hogy miután megjelenített egy karakter kódot,csináljon egy "szünet jelet" is,hisz minden szünet egyforma :)
Szünetet nemtom,tudsz-e csinálni,sima pascalban a delay(várakozási idő milisec-ben) parancs hivatott erre,mikor is semmit nem csinál a progi,csak vár x időt.
Remélem,nagyjából érthető volt :D

pén. júl. 01, 2005 17:42
platina tag

Hozzászólás 
Valaki vagy valakinek a valakije dolgozik Auchan áruházban úgy mint kereskedelmi manager? Semmi mást nem szeretnék kérdezni csak azt hogy mennyit lehet ebben a pozícióban TÉNYLEGESEN kapni. Mármint pénzt. Az infót bizalmasan fogom kezelni. Köszönöm.

pén. júl. 01, 2005 16:45
gyémánt tag

Hozzászólás 
Értem, persze, ez eszembejuthatott volna :), így logikus.
villan, szünet, hosszabb szünet, szünet, villan, villan, villan

És így szépen el vannak választva egymástól a betük. Nos, akkor lenne még egy amolyan programozással kapcsolatos kérdésem. Egy Morze résszel szeretném kiegészíteni a programomat és mivel sosem tanultam programozást, így ötletem sincsen nagyon, hogy hogy kéne megoldani. Úgy képzeltem el a dolgot, hogy van egy ún. TextBox, amibe betüket írhatok. A program dolga, hogy a beírt betüket elvillogtatja. Természetesen minden betü végére akkor beletenném ezt a hosszabb szünetet, így mindig el lennének választva egymástól. Viszont fogalmam sincs, hogy ezt hogy lehetne megoldani MidletPascal-ba. A beírt betüket értelmeznie kéne, s szépen sorban az elejétől a végéig elvillogtatná. Örülnék, ha valaki ezt elmagyarázná nekem, hogy miként is kell ilyet leprogramozni. Az jutott eszembe, hogy a beírt betüket megszámolná, s az elejétől az utolsó betüig elvillogtatná. Kivitelezni sajnos nem tudom ilyen formában, csak egyszerűbben. Azzal viszont az a baj, hogy nem igazán praktikus.

pén. júl. 01, 2005 16:25
a fórum lelke

Hozzászólás 
GazVezir írta:
Egy kis segítségre lenne szükségem a Morze kódokkal kapcsolatban. Én villanásokkal szeretném visszaadni a kódokat.
Tegyük fel, hogy egy a, valamint egy b betüt akarok villanásban "leírni".

A: .-
B: -...
Együtt pedig: .--...
Villanásban pedig: villan, szünet, szünet, villan, villan, villan

Jól értelmezem vagy nem? :wink:

van egy lényeges momentum, amit sokáig nem értettem a morze kódokban. Önmagában a sorból nem lehet visszafejteni a betűket, van még egy jelölés, ami nincs deklarálva, a hosszabb szünet.

tehát van ti, tá és (hosszabb) szünet, ami a betűket választja el egymástól.

Ennek megfelelően kombinálj!

pén. júl. 01, 2005 16:17
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Egy kis segítségre lenne szükségem a Morze kódokkal kapcsolatban. Én villanásokkal szeretném visszaadni a kódokat.
Tegyük fel, hogy egy a, valamint egy b betüt akarok villanásban "leírni".

A: .-
B: -...
Együtt pedig: .--...
Villanásban pedig: villan, szünet, szünet, villan, villan, villan

Jól értelmezem vagy nem? :wink:

pén. júl. 01, 2005 16:05
a fórum lelke

Hozzászólás 
T68m írta:
Árpy írta:
T68m írta:
Amíg le nem tiltanak, küldd el a számod!
Nullahat kilencven ötötvenöt hathatvanhat.

jé? Ez majdnem olyan, mint a barátnőmé! :D
Az mennyi? Felhivom! Hány éves, hol lakik...
Áááá, csak vicceltem. Házinyúlra nem lövünk...azaz itt: fórumtagra és nőjére/pasiára :)

pén. júl. 01, 2005 15:33
platina tag

Hozzászólás 
T68m írta:
bocsi, de ez nem a határon túli magyarok szemétsége

bocsi, de hol írtam én azt, hogy ez a határon túli magyarok szemétsége
én úgy emlékszem, hogy nem írtam ilyent
ez annak a szemétsége aki ezt jogszabályban lehetővé tette és aki több jogot és kedvezményt ad egy szomszédos országban élőnek mint annak aki a saját kib....tt országában él

nyuszy írta:
évente max. négy alkalommal veheti ezt igénybe

én viszont évente max. nulla alkalommal vehetem igénybe

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 6230 pén. júl. 01, 2005 15:34-kor.

pén. júl. 01, 2005 15:32
a fórum lelke

Hozzászólás 
nokia.6230 írta:
nyuszy írta:
...

köszi
amúgy nagyon ki vagyok akadva mert a határontúli magyarnak több joga és kedvezménye van ebben az országban mint nekem aki itt él ugyanis ha van magyarigazolványod arra 90% kedvezményt kapsz én pedig - mivel ebben a ki.....tt országban élek és nem egy szomszédosban - fizessem meg a 100%-os jegyet ami pl. pécs-bp esetében 5600 ft és akkor még ráadásul az a kib.....tt ic késik 2 órát.

bocsi, de ez nem a határon túli magyarok szemétsége. Én általában megszüntetnék mindenféle kedvezményt, de erről az oldalamról már ismertek.

Ráadásul ott van az a fránya 70/a paragrafus... Na mind1, mert az még az AB sem érti:
"Az Alkotmánybíróság több határozatában is foglalkozott az Alkotmány 70/A §-ában meghatározott hátrányos megkülönböztetés tilalmának alkotmányjogi értelmezésével. A megkülönböztetés tilalma nem jelenti azt, hogy az állam részéről minden megkülönböztetés tilos lenne. A hátrányos megkülönböztetés tilalma kifejezetten arra vonatkozik, hogy a jognak mindenkit egyenlőként (egyenlő méltóságú személyként) kell kezelnie, az egyéni szempontok azonos mértékű figyelembevételével kell a jogosultságok és kezdvezmények elosztása szempontjait meghatározni "

eheheheh, nem tilos minden megkülönböztetés, csak az, amit MI (AB) annak tartunk és kívánatos megkülönböztetés az, amit MI (AB) úgy óhajtunk.

És, hogy mi (AB) miszerint döntünk? (na, itt nem megyünk át politikába)

pén. júl. 01, 2005 15:04
Profil Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
nokia.6230 írta:
amúgy nagyon ki vagyok akadva mert a határontúli magyarnak..

Én is majdnem elkezdtem anyázni, aztán olvastam, hogy évente max. négy alkalommal veheti ezt igénybe. Így annyira nem vészes.
Persze nem szép, hogy ez így ebben a formában csak a külföldön élő magyaroknak jár, viszont munkahelytől messze lakó magyarok esetében meg a munkáltatónak kell havi egy hazautazást 90%-ban térítenie.

pén. júl. 01, 2005 14:58
platina tag

Hozzászólás 
nyuszy írta:
...

köszi
amúgy nagyon ki vagyok akadva mert a határontúli magyarnak több joga és kedvezménye van ebben az országban mint nekem aki itt él ugyanis ha van magyarigazolványod arra 90% kedvezményt kapsz én pedig - mivel ebben a ki.....tt országban élek és nem egy szomszédosban - fizessem meg a 100%-os jegyet ami pl. pécs-bp esetében 5600 ft és akkor még ráadásul az a kib.....tt ic késik 2 órát.

pén. júl. 01, 2005 14:41
Moderátor

Hozzászólás 
nokia.6230 írta:
Sürgős és fontos help kellenne! A máv rt 33-50% kedvezményt ad a jegyárból ha bizonyos előre meghírdetett rendezvényekre eseményekre kiállításokra utazik az emberke. Ki kéne derítenem hogy mikor és hol vannak ilyen rendezvények. Van erről valami lista szerintetek? Kösz!

Megpróbáltam megkeresni neked, és én sem találtam :(
Az biztos, hogy a vasútállomásokon van ilyen lista, szerintem hívd fel a MÁV valamelyik pályaudvarának információs számát, segíteni fognak.

Viszont azt megtudtam, hogy lehet ingyen szállítani vonaton egy tartálynyi kistestű kétéltűt :lol:

pén. júl. 01, 2005 14:32
a fórum lelke

Hozzászólás 
Árpy írta:
T68m írta:

jé? Ez majdnem olyan, mint a barátnőmé! :D

pén. júl. 01, 2005 13:59
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
T68m írta:

pén. júl. 01, 2005 12:58
platina tag

Hozzászólás 
Sürgős és fontos help kellenne! A máv rt 33-50% kedvezményt ad a jegyárból ha bizonyos előre meghírdetett rendezvényekre eseményekre kiállításokra utazik az emberke. Ki kéne derítenem hogy mikor és hol vannak ilyen rendezvények. Van erről valami lista szerintetek? Kösz!

pén. júl. 01, 2005 12:20
a fórum lelke

Hozzászólás 
Árpy írta:
Hamarosan megint letiltják a netem a melóhelyen :(

Jelenlegi használat 170 megabájt
Kvóta idõszak kezdete 2005. 06. 23.
Érvényes figyelmeztetõ érték 160 megabájt
Érvényes korlátozó érték 200 megabájt

Röhej.
:evil:

mi ez a jó hely?

pén. júl. 01, 2005 12:20
Profil Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
Dolgozni, nem netezni! :wink:

pén. júl. 01, 2005 12:04
a fórum lelke

Hozzászólás 
Hamarosan megint letiltják a netem a melóhelyen :(

Jelenlegi használat 170 megabájt
Kvóta időszak kezdete 2005. 06. 23.
Érvényes figyelmeztető érték 160 megabájt
Érvényes korlátozó érték 200 megabájt

Röhej.
:evil:

pén. júl. 01, 2005 12:02
a fórum lelke

Hozzászólás 
nyuszy írta:
Én azt hittem, hogy valami szoftverrel varázsolsz a monitoron.
Olyan is van. Egyes Samsung CRT-k és a legtöbb TFT-jük is támogatja helyből az egérrel történő ultralustáknak való állítgatást :D

Üdv!

pén. júl. 01, 2005 2:03
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na találtam egyet:
http://www.jkor.com/peter/monitor.html

csüt. jún. 30, 2005 22:22
Profil Privát üzenet küldése ICQ
Moderátor

Hozzászólás 
Raven_ írta:
nyuszy írta:
Őszintén szólva nem tudom, hogy egy átlagos monitort hogyan lehet szoftverből kalibrálni.

Nekem volt régebben ilyen képem. Az volt a lényeg, hogy be volt jelölve, hogy egy bizonyos mező ha látszik, de egy másik már fekete, akkor jó a fényerő. Ugyanez színekre is. De már régen volt, nem találom.

Ja értem, szóval ez csak egy referencia, hogy jól állítgasd be. Én azt hittem, hogy valami szoftverrel varázsolsz a monitoron.

csüt. jún. 30, 2005 22:15
gyémánt tag

Hozzászólás 
nyuszy írta:
Őszintén szólva nem tudom, hogy egy átlagos monitort hogyan lehet szoftverből kalibrálni.

Nekem volt régebben ilyen képem. Az volt a lényeg, hogy be volt jelölve, hogy egy bizonyos mező ha látszik, de egy másik már fekete, akkor jó a fényerő. Ugyanez színekre is. De már régen volt, nem találom.

csüt. jún. 30, 2005 22:13
Moderátor

Hozzászólás 
Sulla írta:
Kérdezd Bronzot, asszem neki volt egy ilyen.

Az megvan nekem is, de az inkább arra jó, hogy a pixel- és egyéb hibákat kiszűrd. Őszintén szólva nem tudom, hogy egy átlagos monitort hogyan lehet szoftverből kalibrálni.

csüt. jún. 30, 2005 22:03
platina tag

Hozzászólás 
Kérdezd Bronzot, asszem neki volt egy ilyen.

csüt. jún. 30, 2005 22:02
gyémánt tag

Hozzászólás 
Van valakinek képe (vagy progija), amivel a monitor fényerejét, színeit lehet kalibrálni?

csüt. jún. 30, 2005 21:39
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.   [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 496, 497, 498, 499, 500, 501, 502 ... 785  Következő