Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. nov. 17, 2024 16:30

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 493, 494, 495, 496, 497, 498, 499 ... 785  Következő
OFF TOPICOK GYŰJTEMÉNYE 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
nokia.6230 írta:
ha ő azt írta volna hogy azért mondja ezeket a dolgokat mert olyan embertől hallotta aki szintén volt hajón akkor nem vitatkoznék
A lényeg szempontjából tök mindegy. Egyik sem tekinthető authentikus "tanú"-nak.

Én őszintén azt kívánom neked, hogy járj szerencsével, és ne érjen csalódás! :)

csüt. júl. 07, 2005 17:41
Profil Privát üzenet küldése Honlap
platina tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
....

nem kapom fel a vizet... én nyugodt ember vagyok... ha ő azt írta volna hogy azért mondja ezeket a dolgokat mert olyan embertől hallotta aki szintén volt hajón akkor nem vitatkoznék mert akkor két olyan emberke véleménye állna egymással szemben rajtunk keresztül akik mindketten voltak hajón... de ő a saját szubjektív véleményét állítja szembe egy olyan emberével aki volt hajón és akinek az állításait én közvetítettem ide... így azért más dolog... na mindegy ejtsük a témát ennyit nem ér az egész... de ha e hónap végéig nem lesz rendes melóm akkor megyek külföldre...

csüt. júl. 07, 2005 17:30
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
nyuszy írta:
99%-ra mondom, hogy valami idióta az angliai események hírén felbuzdulva csinált bombariadót, mert így nagyobb lesz a "sikere"...

ez azért nem stimmelne, mert a hírek szerint reggel 9óra valamikor telefonáltak be a budapesti plázákba (konkrétan az Árkádba), és a londoni csapás meg csak 10óra párperckor volt...

sztem csak véletlen egybeesés. szokott máskor is bombariadó lenni.

csüt. júl. 07, 2005 17:22
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hát ebből is látszik, hogy szegéy ország vagyunk:
Kép
Ez a papír a kolinkba van kirakva (BME). Mondjuk a haveromék szobájába pont van két szakadt fotel, amit lomtalanításból szereztek. Kicsit meg kellett harcolni érte pár cipésszel.

csüt. júl. 07, 2005 17:21
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Meg a furcsa párhuzam, hogy ma Bp-en három plázaszerűséget kellett kiüríteni. Félő, hogy előbb, vagy utóbb nálunk is elpukkan valami. :(

99%-ra mondom, hogy valami idióta az angliai események hírén felbuzdulva csinált bombariadót, mert így nagyobb lesz a "sikere"...

csüt. júl. 07, 2005 17:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sy írta:
a londoni robbantássorozat meg elég durva, ahogy olvasom, sajnos az Index elég túrhelt lett (gondolom nem véletlenül), de a külföldi hírforrásokból azért lehet tájékozódni. Csak ne legyen ebből itt a fórumon politizálás vagy rasszizmus
Nem hiszem, hogy lenne... Inkább csak a döbbenet. Meg a furcsa párhuzam, hogy ma Bp-en három plázaszerűséget kellett kiüríteni. Félő, hogy előbb, vagy utóbb nálunk is elpukkan valami. :(

csüt. júl. 07, 2005 17:04
gyémánt tag

Hozzászólás 
nokia.6230 írta:
ebben az országban mindig az az okosabb ember aki olyan dolgokról beszél amit nem élt át mert ő aztán csak tudja biztosan hisz nem is volt ott... na ez is egy ok amiért ez az ország olyan amilyen... :) :) :)
Jaj ne csináld már... Pontosan erről írtam, hogy te ugyanúgy csak hallomásból tudod a dolgokat. Mitől különbözne az igazságod a másikétól, aki ugyancsak hallotta és nem tapasztalta, ahogyan még te sem?

Ne a vizet kapd fel, hanem gondolkodj egy cseppet. "...érted haraxom, nem ellened..." ;)

csüt. júl. 07, 2005 16:54
gyémánt tag

Hozzászólás 
Szuper! :D

KÖSSZ!

csüt. júl. 07, 2005 15:11
gyémánt tag

Hozzászólás 
Rozso írta:
reklamhang írta:
Tehát

[img]http://

Utána meg a cím?

Igen és a végére pedig [/img]

Ha megnézed a hsz-emet, akkor láthatod (idézetre kattints)
Kép

Próba cseresznye! :)

Kép

csüt. júl. 07, 2005 15:11
gyémánt tag

Hozzászólás 
reklamhang írta:
Tehát

Utána meg a cím?

Igen és a végére pedig [/img]

Ha megnézed a hsz-emet, akkor láthatod (idézetre kattints)
Kép

csüt. júl. 07, 2005 15:06
gyémánt tag

Hozzászólás 
Tehát

Utána meg a cím?

csüt. júl. 07, 2005 14:58
gyémánt tag

Hozzászólás 
Képet hogy kell beszúrni, hogy megjelenjen itt rögtön?

Tehát gondolom nem a http://-vel kell kezdeni?
Milyen kódot, és hova kell írni?

Köszi!

csüt. júl. 07, 2005 14:45
platina tag

Hozzászólás 
Egy kis adalék az olajvitához.

Bäsznak ezek finomítót építeni, inkább jól leszedik a sápot, kiosztják, meg visszaveszik a részvényeiket, hogy még több profitjuk legyen.

http://ma.hu/page/cikk/ad/0/124649/1

csüt. júl. 07, 2005 13:13
platina tag

Hozzászólás 
Sy írta:
Szerintem egyetlen olajcég sem olyan naív, hogy ne lássák előre, az olajkészletek végesek. Nem lepődnék meg, ha már sok, alternatív energiaforrások kutatásával, fejlesztésével foglalkozó cégben lenne érdekeltségük. Ők sem az olajhoz, mint anyaghoz ragaszkodnak, hanem a profithoz.

Na ez viszont jó lenne. Legyen neked igazad mert azzal mindenki jól járna!

csüt. júl. 07, 2005 12:39
Site Admin

Hozzászólás 
Nem azt írtam, hogy annak örülnék, ha hirtelen 150 dollárba kerülne hordónként a kőolaj, hanem annak, ha minél drágább. Ez most már lassan több mint egy éve tartó folyamat, így lehet(ne) alkalmazkodni hozzá, például az alternatívák fejlesztésével.

Azt meg elég naív dolog úgy képzelni, hogy bárkinek holnap meglenne a legtisztább energiaforrás. Itt fejlesztésekről van szó, amiket fel lehet gyorsítani, ha érdekeltek az emberek - de ez nem egy nap alatt következik be. Hogy szemléletesebb legyek: egy olyan napkollektort, ami mondjuk 40-50 százalékos hatékonysággal dolgozik (szemben a mai 10-20 százalékosokkal) mondjuk 10 év kifejleszteni. 30, ha olcsó az olaj, 5 ha drága (mert megéri inkább ebbe rakni a pénzt).

Szerintem egyetlen olajcég sem olyan naív, hogy ne lássák előre, az olajkészletek végesek. Nem lepődnék meg, ha már sok, alternatív energiaforrások kutatásával, fejlesztésével foglalkozó cégben lenne érdekeltségük. Ők sem az olajhoz, mint anyaghoz ragaszkodnak, hanem a profithoz.

Más: a londoni robbantássorozat meg elég durva, ahogy olvasom, sajnos az Index elég túrhelt lett (gondolom nem véletlenül), de a külföldi hírforrásokból azért lehet tájékozódni. Csak ne legyen ebből itt a fórumon politizálás vagy rasszizmus

csüt. júl. 07, 2005 12:34
platina tag

Hozzászólás 
huh...
sajnos nem értek veled egyet mert...
ha minél drágább lesz az olaj akkor az szinte mindent magával ránt...
az egész globális gazdaság válságba kerülhet...
ha minél drágább az olaj akkor az olajcégek minél inkább ragaszkodni fognak a hatalmukhoz ezért még nagyobb erőfeszítéséket fognak tenni annak érdekében hogy az alternatív energiaforrások utáni kutatásokat háttérbe szorítsák...

szerinted mi lenne velem ha holnap nagy nyilvánosság előtt bejelenteném hogy megtaláltam azt az energiaforrást ami tiszta, olcsó, korlátlan és széles körben alkalmazható az olaj/benzin helyett is...

megmondom mi lenne... valószínű hogy pár héten belül meghalnék egy balesetben... a jelenlegi gazdasági rendszer és a tőzsdék megbolondulnának legalább annyi ember és cég menne tönkre mint ahánynak ez sikert jelentene... kizárt dolog hogy az olaj meghatározó szerepe gyorsan és radikálisan megváltozzon... ugye nem gondolod azt hogy az olajcégek tűrni fogják azt hogy az évente több tízezer milliárd dolláros üzletüket tönkretegyék az alternatív energiaforrásokkal...

csak egy nagyon lassú és mérsékelt folyamat elképzelhető hogy mindenki tudjon alkalmazkodni hozzá.... olaj még van... az olcsón kitermelhető készletek fogynak el... ezután minden sokkal drágább lesz mert a nehezen kinyerhető készleteket kell megkezdeni...

csüt. júl. 07, 2005 11:58
Site Admin

Hozzászólás 
Nem az amerikai fogyasztás az igazi probléma a kőolaj árának emelkedése szempontjából, hanem az, hogy Kína nagyon dinamikusan fejlődik (illetve ez még nem, hanem az, hogy) ez pedig komolyan fellendítette az üzemanyag iránti igényt.

Egyébként valahol olvastam, hogy 5-10 éven belül az olajtermelő országok teljes (ebből származó) bevételének kb. az 1,2-szeresét kellene új finomítókra költeni, hogy egyáltalán követni tudják a globális igények növekedését, ergo kilátástalan a helyzet. Személy szerint én örülök neki, hogy egyre drágább az üzemanyag, még ha emiatt többe kerül a tej, a buszjegy meg minden, mert így talán még több pénz áramlik majd az alternatív üzemanyagok, meghajtási technikák kutatásába. Itt lenne az ideje már átállni a kőolajszármazékokról mondjuk a napenergiára, a hidrogéncellákra vagy a biogázra (vagy nemtommire, de valami kevésbé környezetromboló megoldásra).

Azt hallottátok, hogy állítólag a tiszta levegő katalizátorként hat a klímaváltozásra? Az indexen olvastam, hogy jócskán csökkent a por, kátrány meg ilyesmi szenneyezőanyagok koncentrációja a levegőben, viszont ezek eddig csökkentették a földre érő napsugárzás erősségét. Most, hogy ez nincs (illetve jóval kisebb mértékben van csak), hamarabb melegedhet fel a Föld felszíne.

csüt. júl. 07, 2005 11:47
platina tag

Hozzászólás 
terrortámadás londonban :cry:

http://www.hirado.hu/cikk.php?id=48651

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 6230 csüt. júl. 07, 2005 12:49-kor.

csüt. júl. 07, 2005 11:35
platina tag

Hozzászólás 
Az olajár most nem azért olyan drága mert el fog fogyni. Hanem azért mert:

1) a jelenlegi kitermelési és feldolgozási kapacitás ki van merítve tehát ha naponta még több olajat akarnak kitermelni és feldolgozni akkor új gépek kellenek új beruházások stb stb eddig amikor emelték a kitermelést akkor még volt ki nem használt kapacitás tehát viszonylag könnyen lehetett emelni a napi mennyiséget most viszont már nem lehet tovább emelni komoly beruházás nélkül tehát OLAJ VAN csak új beruházások kellenek a kitermeléséhez

2) sok-sok vihar jelenleg a kitermelő/feldolgozó helyeken ezért ideiglenesen leálltak

3) spekuláció

csüt. júl. 07, 2005 10:58
Moderátor

Hozzászólás 
Ez így igaz! Csak éppen nem nálunk túl olcsó, hanem az USA-ban, ahol egy gallon olcsóbb, mint nálunk egy liter...

csüt. júl. 07, 2005 10:56
gyémánt tag

Hozzászólás 
skynet írta:
isten rohassza rá az eget a sok benzináremelő fejesre! most már nem is szólnak előre! kívánom, hogy a sírjukra vegyenek virágot a rokonaik abból a pénzből, amit ezen zsebretesznek!
"A benzin és a gáz túl olcsó! Már rég sokkal többnek kellene lennie az áruknak." Ezt több prof is hangoztatja az egyetemen. Állítólag belátható időn belül el fog fogyni az olaj és már rég magasabbnak kellene lennie az árának, hogy megérje komolyan fejleszteni az alternatív technikákat, amire szükség van.

csüt. júl. 07, 2005 10:53
platina tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
...

hát persze hogy igazad van neked... azt kell védeni aki nem volt ott és ennek ellenére hazugságnak nevezi azokat az állításokat amiket egy olyan ember mondott aki ott volt... ebben az országban mindig az az okosabb ember aki olyan dolgokról beszél amit nem élt át mert ő aztán csak tudja biztosan hisz nem is volt ott... na ez is egy ok amiért ez az ország olyan amilyen... :) :) :)

csüt. júl. 07, 2005 10:43
ezüst tag

Hozzászólás 
Cső Ryan!

csüt. júl. 07, 2005 9:09
gyémánt tag

Hozzászólás 
skynet írta:
ja, most kapcsolok, hogy simico biztos közlekedésmérnök (én mellesleg nem vagyok bányamérnök), de ettől még igaz szvsz, amit írtam :D

Nem vagyok az, bár lenne nekem is néhány ötletem :)

Hogy a túróba szedtem össze 729 hozzászólást...? :o

csüt. júl. 07, 2005 8:29
gyémánt tag

Hozzászólás 
Köszi Raven!

szer. júl. 06, 2005 21:54
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ehhez a progihoz van valakinek "okossága":
OE-Mail Recovery

szer. júl. 06, 2005 21:31
gyémánt tag

Hozzászólás 
Cikkszám: 1759 Előlap, Nokia 6020, gyári, előlap+akkufedél, ezüst, ezüst akkufedővel, csomagolás nélkül
Nettó ár: 3192 Ft Bruttó ár: 3990 Ft

Cikkszám: 3499 Előlap, Nokia 6020, gyári, előlap+akkufedél, ezüst, fekete akkufedővel, csomagolás nélkül
Nettó ár: 2392 Ft Bruttó ár: 2990 Ft

Cikkszám: cc236w Előlap, Nokia 6020, gyári, előlap+akkufedél, fehér, CC-236W
Nettó ár: 5592 Ft Bruttó ár: 6990 Ft

Cikkszám: 3719 Előlap, Nokia 6020, gyári, előlap+akkufedél, fehér, ezüst akkufedővel, csomagolás nélkül
Nettó ár: 2792 Ft Bruttó ár: 3490 Ft

Cikkszám: cc236b Előlap, Nokia 6020, gyári, előlap+akkufedél, kék, CC-236B
Nettó ár: 5592 Ft Bruttó ár: 6990 Ft

szer. júl. 06, 2005 21:19
gyémánt tag

Hozzászólás 
Lesse meg Nekem v.ki, aki NETRÖL van, hogy a Speedeben mennyi az eredeti 6020 elő és hátlap! Köszi!

szer. júl. 06, 2005 21:15
a fórum lelke

Hozzászólás 
Csak és kizárólag akkor fagy le, ha KERETTEL másolom be. Érdekes.

Lottó: jól összekeverednek a számok és mindig más ember(játékos) húzza. Kézi húzásnál nem sok csalási lehetőség van...elméletileg.

szer. júl. 06, 2005 20:53
a fórum lelke

Hozzászólás 
Töröld ki az első számot, vagy eleve anélkül illeszd be. De azért ugye, nem nagy tragédia, ha nem fagy a Word? :D

Lottó témához: az az egy-két fordítás annyi golyónál éppen elég. Nézd csak meg, szemmel láthatóan jól összeborulnak. De ha mégsem, akkor sem hiszem, hogy egy forgatás után is kiszúrod, hogy a sorrendben berakott golyók közül melyik melyik, ráadásul a berakáskor is összeborulhatnak, elvégre nem kockák.

Üdv!

szer. júl. 06, 2005 20:02
a fórum lelke

Hozzászólás 
McLaca írta:
Lehet, hogy már ez is volt, de azért mindenképpen érdekes:
WordXP- be, vagy Word2003-ba (mert hogy az XP óta sem javították ki :roll: ) új oldallal megnyitva a progit copy+paste a következő számsort:
Idézet:
130342194330363333342333345366324675330643361943303663157292344

Érdekes...

Üdv!

Nekem 2003 van, de nem fagy :(

szer. júl. 06, 2005 19:57
gyémánt tag

Hozzászólás 
Igazából ha megnézzük nem nagyon keverik meg azokat a golyókat kézi sorsoláson, itt (is) lehet a bibi. Beteszik őket (gondolom sorrendben), éppen csak kettőt, lassan fordítanak a gömbön, s utána egy felet vissza...

szer. júl. 06, 2005 19:49
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ez a meleg, meg hideg golyó...
Nekem ne mondja senki, hogy 90 golyóból (jó, tudom, most Skandinávról beszélünk, de már az ötös korában is ment ez a legenda) valaki benyúl és az utolsót is megtalálja 15-20 perc után is, mikorra már jelentősen kiegyenlítődött a hőmérséklete...

Üdv!

szer. júl. 06, 2005 19:00
platina tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
A k(r)ézi sorsoláson szerintem nem lehet manipulálni.
Igaz, ezek gépi számok voltak.

Üdv!

A meleg golyók esete a Tóth Marival... :)

Persze hogy nem manipulálják egyik sorsolást sem, mert nem érdekük. Előbb-utóbb úgyis ki kell fizetniük a nyereményt, náluk nem maradhat, ha meg egyszer kiderülne, hogy van valami bibi, akkor soha többé nem vennének lottót az emberek, az meg nagyobb bukta volna, mint sz&ros két és félmilliárd.

szer. júl. 06, 2005 18:50
a fórum lelke

Hozzászólás 
A k(r)ézi sorsoláson szerintem nem lehet manipulálni.
Igaz, ezek gépi számok voltak.

Üdv!

szer. júl. 06, 2005 18:47
platina tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
Hmm...
Skandináv lottó nyerőszámok:
1, 2, 3, 5, 6, 9, 21.
Elég "izgalmas".

Üdv!

Múlt hét:
2 , 3 , 6 , 9 , 10 , 12 , 14

Elfelejtették kivenni a mágnest egy-két golyóból...

:roll:

szer. júl. 06, 2005 18:41
a fórum lelke

Hozzászólás 
Hmm...
Skandináv lottó nyerőszámok:
1, 2, 3, 5, 6, 9, 21.
Elég "izgalmas".

Üdv!

szer. júl. 06, 2005 18:07
a fórum lelke

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
McLaca írta:
Egyébként jól illik az aláírásod az avataromhoz 8) Üdv!
Hát ahhoz ugyan nem... Ha mondjuk "Cogito ergo sum" lenne akkor igen. De így egész más "sugallata" van a dolognak ;)
Hoppácska...
Kicsit figyelmetlenül, naivan olvastam :D
Sebaj, ha már coito, legyen coito !-B

Üdv!

szer. júl. 06, 2005 16:00
gyémánt tag

Hozzászólás 
T68m írta:
hagyjad má', te kötözködő! Most mégis, mit akarsz jobban "cogito"-t vagy "coito"-t? :D :D :D
Hmmm... Nem is tudom. Gondolkodom rajta. :gigalol:

szer. júl. 06, 2005 15:24
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ezek az árak ugye csak egy nagy vicc?
:shock:
Vagy legalább 2 éve nem volt frissítve az oldal. :)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára GazVezir szer. júl. 06, 2005 15:06-kor.

szer. júl. 06, 2005 15:05
a fórum lelke

Hozzászólás 
simico írta:
skynet írta:
aminek szerintem semmi értelme sincs, az a kohómérnöki ill. a közlekedésmérnöki szak. bár akik kiemelkednek az évfolyamból, azok ilyen diplomával is kapnak állást, de a többieknek kb a polcra kirakni jó.

Na én meg a közlekedésmérnökire mondom azt, amit te nekem a bányamérnökire :)

én is csodálkoztam, hogy miért írja. Elég fontos dolog, nem csak a vasúti közlekedésben! Szó, ami szó, fovárosunkra is ráférne jópár közlekedés mérnoki munkaóra.

"közlekedés mérnőki munkaóra."

ezt azért kiemelném magamtól. ehehe, bocsi... Hiába, van ami egyből hat! (-5)

ez lesz a legtöbbet javított post:
az "ő" betüket nem én tüntettem el...

A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára T68m szer. júl. 06, 2005 15:17-kor.

szer. júl. 06, 2005 14:58
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
skynet írta:
aminek szerintem semmi értelme sincs, az a kohómérnöki ill. a közlekedésmérnöki szak. bár akik kiemelkednek az évfolyamból, azok ilyen diplomával is kapnak állást, de a többieknek kb a polcra kirakni jó.

Na én meg a közlekedésmérnökire mondom azt, amit te nekem a bányamérnökire :)

szer. júl. 06, 2005 14:54
a fórum lelke

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
McLaca írta:
Hát ahhoz ugyan nem... Ha mondjuk "Cogito ergo sum" lenne akkor igen. De így egész más "sugallata" van a dolognak ;)

hagyjad má', te kötözködő! Most mégis, mit akarsz jobban "cogito"-t vagy "coito"-t? :D :D :D

szer. júl. 06, 2005 14:46
Profil Honlap
platina tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:

Kivéve, ha a Gondolkodó a bäszáson gondolkodik, ugye. 8)

szer. júl. 06, 2005 14:45
gyémánt tag

Hozzászólás 
McLaca írta:

szer. júl. 06, 2005 14:42
platina tag

Hozzászólás 
T68m írta:
aha, s te is ott voltál eddig vagy merre?

Az a nem mindannapi eset ütött be a héten, hogy dolgoznom is kellett! + nem volt net az irodában 3 napig + a gyereknek jön a foga, így otthon minden időt az alvásnak szenteltem.

Sajnos a jövő héten sem tudlak benneteket viccesnél viccesebb ám annál mélyenszántóbb beírásaimmal megörvendeztetni, mert irány a Mátra! Nincs térerő sem!!!!!!!!! Sem a Pannonnak, sem a T-nek, sem a Vodának, Sam Fishernek!

szer. júl. 06, 2005 14:36
gyémánt tag

Hozzászólás 
T68m írta:
GazVezir írta:
Úgy néz ki, hogy meg kell tanuljak crackelni vagy ismer valaki egy crackert, aki tud segíteni nekem? Nem szokványos problémáról van szó, de inkább PÜ-ben részletezném a dolgokat.

persze, óradíjam 10+áfa, s az ilyenekkel el lehet szórakozni egy-két éjszakát (gyk. 12, 24, stb. órát)

Akkor PÜ-ben megbeszéjük, te vagy eddig a legolcsóbb :D

szer. júl. 06, 2005 14:35
a fórum lelke

Hozzászólás 
Sulla írta:
T68m írta:
Hadd ÖRÜLjön! :D :D a NOKAI... Jut eszembe, az micsoda? :)

Hát biztos Nokán lakik! Ott van Szombathely mellett... :wink:

aha, s te is ott voltál eddig vagy merre?

szer. júl. 06, 2005 14:31
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
GazVezir írta:
Úgy néz ki, hogy meg kell tanuljak crackelni vagy ismer valaki egy crackert, aki tud segíteni nekem? Nem szokványos problémáról van szó, de inkább PÜ-ben részletezném a dolgokat.

persze, óradíjam 10+áfa, s az ilyenekkel el lehet szórakozni egy-két éjszakát (gyk. 12, 24, stb. órát)

szer. júl. 06, 2005 14:31
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 

szer. júl. 06, 2005 14:28
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.   [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 493, 494, 495, 496, 497, 498, 499 ... 785  Következő