Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. nov. 17, 2024 16:49

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 492, 493, 494, 495, 496, 497, 498 ... 785  Következő
OFF TOPICOK GYŰJTEMÉNYE 
Szerző Üzenet
a fórum lelke

Hozzászólás 
Hát, nekem a többi Batman filmről is megvan a véleményem...

Üdv!

szomb. júl. 09, 2005 23:33
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
Láttam az új Batman filmet a felétől, de nagyon nem tetszett nekem. Azt tudom, hogy állítólag alacsony költségvetésü a film és hogy Chicagoban forgatták. Most nem fejteném ki a teljes véleményemet az új Batman-el kapcsolatban, de nekem nagyon nem tetszett. Milyen nevetségesen néz ki már a Batmobil? A film elkészülte előtt, amikor már az új Batmobilt megláttam, akkor tudtam, hogy ebből a filmből nem lesz semmi. Ez be is igazolódott. A világok harcát látta már valaki? Nem olvastam a könyvet, de nagyon érdekel a film. Azt mondják, hogy eléggé megoszlatta a nézőközönséget. Hát én azért adok egy esélyt a filmnek, bár a véleményem teljesen más alapokon fog nyugodni, mivel nem olvastam a könyvet, illetve nem láttam az ebből készült film korábbi változatát. Lehet, hogy kérdeztem már, de van olyan júzer, aki otthon van a crack műfajban?

szomb. júl. 09, 2005 23:12
Profil Privát üzenet küldése Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
nyuszy írta:
T68m írta:
Van valakinek erre ötlete?

WU?

???

szomb. júl. 09, 2005 23:10
Profil Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
T68m írta:

WU?

szomb. júl. 09, 2005 22:05
a fórum lelke

Hozzászólás 
két kérdés:

Most a tré reklámozza 20-ért (+részletek+hűség) a 6680-ast. De videofonálni azt - ugye - nem lehet vele? Mármint a trénél, videofonálni, az előfizetőknek?

Akkor minek az egész?

MÁS:
'98 alatt a gprs kapcsolatban (pannon és voda) időnként (de rendszeresen) van néhány másodperces kihagyás. (XP és '95 alatt ilyet nem tapasztaltam)

szomb. júl. 09, 2005 21:29
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nincs meg vkinek ez a plakát?

szomb. júl. 09, 2005 17:07
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Rozso írta:
A városban pár hete már kint vannak az új Batman film plakátjai. Az egyik plakáton a Parlament látható és rengeteg denevér van körülötte.
Mi köze van a filmnek Magyarországhoz?
A magyar politikusok szivják a vérünket! :twisted:

szomb. júl. 09, 2005 17:05
gyémánt tag

Hozzászólás 
A városban pár hete már kint vannak az új Batman film plakátjai. Az egyik plakáton a Parlament látható és rengeteg denevér van körülötte.
Mi köze van a filmnek Magyarországhoz?

szomb. júl. 09, 2005 16:33
Moderátor

Hozzászólás 
T68m írta:
hozzáállás: bazzeg, ha nem tudod fejben lefordítani a kernelt, binárisan, esetleg hexában, akkor ne linuxoz...

Nem erről van szó! Nem az kérdezte, hogy hogyan lehet feltelepíteni egy OOo-t, vagy egyéb júzer-szintű kérdés. MAC addressre akar szűrni, ami egy eléggé elvarázsolt dolog. SZóval ő nem felszállni akar a buszra, hanem tuningolni akarja azt ;)

szomb. júl. 09, 2005 10:07
gyémánt tag

Hozzászólás 
nyuszy: Semmi baj, felejtsük el a dolgot és köszönöm tőled is a segítséget!

Mint említettem, nem faterom foglalkozik a dolog eme részével. A srác, aki ebben segít, az nagyon ritkán ér rá sajnos. Így gondoltam, hogy megpróbálok én némi információhoz jutni és ennek birtokában továbbadni azt a hozzáértőnek, ha hasznos neki, ha nem, ergó tisztában van vele (optimizmus :) ). Valamilyen szinten csak hasznunkra válhat.

szomb. júl. 09, 2005 2:31
a fórum lelke

Hozzászólás 
Londelmor írta:
nem tudjátok, hogy hogyan lehet megnézni ICQ protokollnál (ha lehet egyáltalán), hogy egy bizonyos kontakt ignore listáján vagyok-e?

gyanús, hogy mutatja, hogy online jött, de amikor üzenetet akarnék küldeni neki mindig azonnal offlineba teszi át, amint elküldeném az üzit. (a protokollal amúgy minden rendben, mert másokkal tudok beszélgetni)

sajnos semmilyen más elérhetõségét nem tudom az illetõnek, így nem tudom megkérdezni tõle, hogy mi a helyzet, de ha ignore listára tett, akkor legalább tudnám, hogy nem érdemes próbálkozni...

regizz be más számmal, s úgy küldj neki üzit.

szomb. júl. 09, 2005 0:57
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
nyuszy írta:
GazVezir írta:
Mégpedig, hogy Linux alá kellene egy ilyen alkalmatosság. Sejtésem szerint ez a megoldhatatlan, vagy tévedek?

B*zzeg, aki nem tudja, hogy az iptables ezt alapból tudja, az nem linuxozzon :?

ez egy alap linux hozzáállás: bazzeg, ha nem tudod fejben lefordítani a kernelt, binárisan, esetleg hexában, akkor ne linuxoz...

még néhány ilyen bölcsesség:

bazzeg, ha nem tudod hogy működik a busz, ne szállj fel rá!

bazzeg, ha nem vagy kőműves, lakj sátorban!

bazzeg, ha nem vagy tisztában a dns-el, akkor ne kefélj! :D

szomb. júl. 09, 2005 0:51
Profil Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
Elnézést kérek a felindulásért.
Napi 8 órában olyan embereknek segítek jelenleg, akik segghülyék a számítógéphez (és ahhoz a programhoz, amit nap mint nap használnak), és egy idő után ez fáj. Szóval amikor 5 telefonálás és két óra próbálkozás után sem sikerül a júzernek megváltoztatnia a Windows jelszavát, és végül nekem kell resetelni, az azért eléggé lehangoló.
Azt meg végképp képtelen vagyok megérteni, hogy hozzáértés nélkül miért jó linuxozni. Vagyishogy ez így nem igaz, mert egy sima desktop-használat linuxon sem bonyolultabb, mint Windowson, csak más.
De ha valaki linuxozik, és csomagszűrni akar, és nem ismeri az iptablest, az gondolkodjon el jó erősen, hogy biztos, hogy bele akar-e ilyesmikbe nyúlni...
Na mindegy, szóval akkor a kérdésedre a válasz:

Linuxon legkézenfekvőbb megoldás MAC-szűrésre az iptables csomagszűrő tűzfal, ami a 2.4-es kerneltől jelen van (2.2-es kernelnél az ipchains, előtte pedig az ipfwadm szolgált ugyanerre).
A szükséges kapcsoló:
Kód:
       --mac-source [!] address
              Match source MAC address.  It must be of the form XX:XX:XX:XX:XX:XX.  Note that this only makes  sense  for  packets  coming
              from an Ethernet device and entering the PREROUTING, FORWARD or INPUT chains.

Remélem, ezzel segítettem valamit. Amennyiben az iptables konfigurálása nem megy apukádnak natívan, ajánlom figyelmébe a http://www.netfilter.org/ oldalt, nagyon jó howto-k vannak fenn.

pén. júl. 08, 2005 22:09
gyémánt tag

Hozzászólás 
Köszönöm a segítségeket!

Jelzem, hogy én nem használok Linux-ot, s faterom sem ebben a részében járatos a dolognak. Vagyunk egy páran, de aki ezzel foglalkozik, az nagyon ritkán ér rá, így gondoltam én, hogy rákérdezek itt a dologra. Azt viszont nem gondoltam volna, hogy egyesekből ilyen reakciókat vált ki. Nem sértődtem meg, faterom sem tett így. Én igazából a reakciókon csodálkozok. Teszem azt pl. , hogy én régóta foglalkozok programozással, erre jön nyuszy, hogy ő is ezzel foglalkozik, de egy olyan kérdést tesz fel nekem, ami alap lenne, ha már programozik. Erre én nem úgy válaszolok, hogy elmenjen egy életre a kedve a programozástól, hanem szépen, érthetően azt is hozzáfűzve, hogy ha már ezzel foglalkozol, akkor tudjad az alapokat is. skynet úgy érzem, hogy szépen a tudtomra adta a dolgot úgy, ahogy ezt neked is kellett volna nyuszy. Én így látom ezt a dolgot, ha nem így lenne, akkor én kérek elnézést nyuszy barátom.

pén. júl. 08, 2005 19:25
gyémánt tag

Hozzászólás 
nem tudjátok, hogy hogyan lehet megnézni ICQ protokollnál (ha lehet egyáltalán), hogy egy bizonyos kontakt ignore listáján vagyok-e?

gyanús, hogy mutatja, hogy online jött, de amikor üzenetet akarnék küldeni neki mindig azonnal offlineba teszi át, amint elküldeném az üzit. (a protokollal amúgy minden rendben, mert másokkal tudok beszélgetni)

sajnos semmilyen más elérhetőségét nem tudom az illetőnek, így nem tudom megkérdezni tőle, hogy mi a helyzet, de ha ignore listára tett, akkor legalább tudnám, hogy nem érdemes próbálkozni...

pén. júl. 08, 2005 17:42
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Tudtok elérhetőséget, ahonnan a pannonos korlátlan sms opcióval küldhetnék a netről üzit? Volt egy helyem, de befuccsolt.:cry: Jöhet PÜ-ben is! :wink:

pén. júl. 08, 2005 17:31
Moderátor

Hozzászólás 
skynet írta:
talán a fater a második csoportba tartozik. nem megsértődni azért! :D

Igen, tegyük hozzá, hogy a Windows-hoz hülye júzerekről is ez a véleményem :twisted:

pén. júl. 08, 2005 14:09
Moderátor

Hozzászólás 
GazVezir írta:
Mégpedig, hogy Linux alá kellene egy ilyen alkalmatosság. Sejtésem szerint ez a megoldhatatlan, vagy tévedek?

B*zzeg, aki nem tudja, hogy az iptables ezt alapból tudja, az nem linuxozzon :?

pén. júl. 08, 2005 13:16
gyémánt tag

Hozzászólás 
GazVezir írta:
Köszönöm skynet!
Az értékelések alapján jónak tűnik a program. Mindössze egy baj van, amit én felejtettem el mondani. Mégpedig, hogy Linux alá kellene egy ilyen alkalmatosság. Sejtésem szerint ez a megoldhatatlan, vagy tévedek?
Tévedsz! :) Nézzél csak körül itt:

ftp://ftp.uhulinux.hu/uhu/1.0-firewall/

;)

pén. júl. 08, 2005 12:05
gyémánt tag

Hozzászólás 
Köszönöm skynet!
Az értékelések alapján jónak tűnik a program. Mindössze egy baj van, amit én felejtettem el mondani. Mégpedig, hogy Linux alá kellene egy ilyen alkalmatosság. Sejtésem szerint ez a megoldhatatlan, vagy tévedek?

pén. júl. 08, 2005 11:04
gyémánt tag

Hozzászólás 
skynet írta:
GazVezir írta:
skynet: Mac szűrő szoftvert nem ismersz véletlen?
A PÜ-m már nem aktuális, de köszönöm a segítséget, úgy néz ki, hogy sikerült megoldani.

mac szűrő szoftver pl. a routerben van nekem (otthon), itt a cégnél meg IP alapján engedjük az embereket ezt-azt csinálni (leginkább csak a 80-as port van nyitva, szóval még a pop3-levelezés sincs megengedve (úgyse tudják beállítani maguknak)).

a pü-dben levő linket megnéztem, de nem sokat értettem belőle, annyit hámoztam ki, hogy javat kéne include-olni valahogy a pascalban, viszont akkor már egyszerűbb az egészet javaban csinálni...

Értem, csakhát nekem nem routerbe beépítettre lenne szükségem, az van. Én nem igazán értek ehhez, faterom foglalkozik ezzel és tudom, hogy jó lenne egy szoftveres mac szűrő, de úgy tudom, hogy ilyet neten nem nagyon dobálnak. Hogy lehetne kivitelezni egy ilyen Mac szűrőt?

pén. júl. 08, 2005 10:18
gyémánt tag

Hozzászólás 
skynet: Mac szűrő szoftvert nem ismersz véletlen?
A PÜ-m már nem aktuális, de köszönöm a segítséget, úgy néz ki, hogy sikerült megoldani.

pén. júl. 08, 2005 9:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
Nekem a nyomtató egyébként a routerbe van dugva

az jó dolog, én is azt akarnám, csak itthon előbb volt router, mint nyomtató, és ki a fene gondolkodik előre? :?most meg venni egy ú routert csak ezért... annyit nem nyomtatok, akkor átmegyek a másik gépre inkább addig :D (kb 3 méter, meg egy fal választ el úgyis tőle...)

pén. júl. 08, 2005 9:48
gyémánt tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
Én is így értettem :)

Üdv!

nem is neked akartam elmagyarázni, hogy hogy működik ;) csak tartalmilag odatartozott, azért ítam egybe.

pén. júl. 08, 2005 9:45
a fórum lelke

Hozzászólás 
A jelek szerint nekünk ugyanaz, csak fordítva. TCP/IP beállításoknál van fix IP, és a routeren a DHCP, ami meg azon a címen fogja regisztrálni a gépeket, amit azok kérnek, tehát végülis a jelek szerint mindegy, hol drótozod be az IP-t, csak az a lényeg, hogy valahol fix legyen.
Nekem a nyomtató egyébként a routerbe van dugva :P , ezért is vettem ezt a masinát. De ha már itt tartunk, két USB port van a routeren, az egyikben a nyomi. De van egy scanner is, és itt a terminálon volt szó scannermegosztásról, amit elvileg nem lehet, aztán kiderült, hogy mégis. Vajon nem lehetne a scannert is routeren megosztani? (Webkamera, vagy FTP szerver (USB-s merevlemezkeretben :D) helyett...)

Üdv!

pén. júl. 08, 2005 9:43
a fórum lelke

Hozzászólás 
Londelmor írta:
(viszont ezt nem a routeren kell állítan igazából, hanem a tcp protokoll beállításainál az egyes gépen, hogy mindig valamilyen fix 192.168.0.xyz címre jelentkezzen be a routernél. meg esetleg, ha a routeren nem kapcsolod ki a dhcp-t, akkor úgy beállítani a tartományt, hogy ne eshessen véletlenül se egybe a fixen kiadott címekkel)
Én is így értettem :)

Üdv!

pén. júl. 08, 2005 9:32
gyémánt tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
Elvileg ha azt akarod, hogy a gépek is lássák egymást, a gépeken fix IP-t kell adnod. Legalábbis nekem csak így hajlandók foglalkozni egymással a masinák itthon (Asus WL-500g Deluxe router és k. drága volt... :ooo: )

Üdv!

most hogy így mondod, tényleg akkor látják egymást! illetve fix-ip-s gép látja a dinamikus címen levőket is, de fordíva nem megy. (most nincs beállítva, hogy a router dhcp-vel fix címet osszon a bizonyos mac-ekre, de amikor be volt állítva, akkor is ugyanez volt a helyzet...)
(viszont ezt nem a routeren kell állítan igazából, hanem a tcp protokoll beállításainál az egyes gépen, hogy mindig valamilyen fix 192.168.0.xyz címre jelentkezzen be a routernél. meg esetleg, ha a routeren nem kapcsolod ki a dhcp-t, akkor úgy beállítani a tartományt, hogy ne eshessen véletlenül se egybe a fixen kiadott címekkel)

pén. júl. 08, 2005 9:18
a fórum lelke

Hozzászólás 
nyuszy írta:
Rozso írta:
Itt mégse így van (kecskeméti fibernet). addig igaz, hogy nincs jelszó meg login, de nem kell MAC-adress azonosítás. Simán átdugom a kábelmodembe a másik gép kábelét, aztán modemet konnektorból ki-be és már megy is.

Akkor neked ezzel nem kell pöcsölni, csak annyi a teendőd, hogy bedugod a routert, a routeren beállítod, hogy sima dinamikus ip-s lanként csatlakozzon (általában meg van jelölve, hogy ez a kábelmodem opció), beállítod, hogy dhcp-zzen, a klienseken valószínűleg semmit nem kell állítanod, ha eddig mentek a kábelmodemre dugva, és kész is.
Elvileg ha azt akarod, hogy a gépek is lássák egymást, a gépeken fix IP-t kell adnod. Legalábbis nekem csak így hajlandók foglalkozni egymással a masinák itthon (Asus WL-500g Deluxe router és k. drága volt... :ooo: )

Üdv!

pén. júl. 08, 2005 9:07
gyémánt tag

Hozzászólás 
skynet írta:
a dlink.com-ot néztem először, de ott asse tudták, mi at a d1 firmware

hmm, a d1 firmware-t én se tudom micsoda, ellenben a d1 hardware-t... ;) a fw az a (nekem alapból volt) 304b, most meg fentvan az a 309b1, amit a magyar ftp-ről is le lehet szedni

Raven: kösz :D valahol nekem is megvan, csak kéznél nem volt, feltölteni valahova, meg belinkelni meg lusta voltam...

pén. júl. 08, 2005 8:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
Londelmor írta:
ehh, nincs kéznél ilyen :fejemafalbaverem: smiley...

Tessék:
Kép
Kép

pén. júl. 08, 2005 8:55
a fórum lelke

Hozzászólás 
Raven_ írta:
kisember írta:
Én már adtam fel levélként külföldre, mivel a mérete miatt "belefért" és még így is több mint 3k HUF volt. "Persze" nem is érkezett meg, két reklamálás után kártérítést fizettek, mivel levél volt, ezért a mximum 17k HUF...ISO minősítés!

Én belföldre adnék fel egy telefon dobozt, az remélem nem lesz ennyi...
A 17ezer nekem még pont jó lenne... Bár inkább ne legyen rá szükség!

Adtam is így, vettem is így. Nem volt gond egyszer sem itthon.

pén. júl. 08, 2005 8:51
gyémánt tag

Hozzászólás 
ehh, nincs kéznél ilyen :fejemafalbaverem: smiley... én tényleg kerestem amikor úgy kb fél éve kellett, és nem találtam... becsszóra!

:oops:

pén. júl. 08, 2005 8:49
gyémánt tag

Hozzászólás 
skynet írta:
az ftp.dlink.hu -n nem is kell olyan hosszasan keresgélni, mindig fent van a legújabb.

így tényleg egyszerűbb.

hozzá kell tenni, hogy én google-on próbáltam találni, úgy meg elég nehéz ügy (pl a dlink.com-on nincs olyan, hogy D1-es verzió, csak A,B,C és E...)

azt hittem, hogy http-n is el lehet érni :)

pén. júl. 08, 2005 8:40
gyémánt tag

Hozzászólás 
Rozso: ha dlink604-et (egész pontosan D1-es hw verziót) veszel, akkor ahhoz tudok adni valószínűleg) újabb firmware-t. nekem is ilyen routerem van, és néha csinált olyat kb egy hónap használat után, hogy a webes konfig felületre lépve csak annyit írt ki, hogy "device is busy", és csak akkor működött rendesen, ha újraindítottam, majd 1-2 belépés után megint ez volt a helyzet. aztán egy ismerősöm hosszas keresgélés után valami német fórumról belinkelt ftp-n talál hozzá újabb fw-t (309b01, ami idén februári kiadás), és annak a feltétele megoldotta :) (csak utána valahogy resetelni kell a routert, hogy rendesen frissüljön)

pén. júl. 08, 2005 8:21
gyémánt tag

Hozzászólás 
kisember írta:
Én már adtam fel levélként külföldre, mivel a mérete miatt "belefért" és még így is több mint 3k HUF volt. "Persze" nem is érkezett meg, két reklamálás után kártérítést fizettek, mivel levél volt, ezért a mximum 17k HUF...ISO minősítés!

Én belföldre adnék fel egy telefon dobozt, az remélem nem lesz ennyi...
A 17ezer nekem még pont jó lenne... Bár inkább ne legyen rá szükség!

pén. júl. 08, 2005 8:09
Moderátor

Hozzászólás 
Rozso írta:
Itt mégse így van (kecskeméti fibernet). addig igaz, hogy nincs jelszó meg login, de nem kell MAC-adress azonosítás. Simán átdugom a kábelmodembe a másik gép kábelét, aztán modemet konnektorból ki-be és már megy is.

Akkor neked ezzel nem kell pöcsölni, csak annyi a teendőd, hogy bedugod a routert, a routeren beállítod, hogy sima dinamikus ip-s lanként csatlakozzon (általában meg van jelölve, hogy ez a kábelmodem opció), beállítod, hogy dhcp-zzen, a klienseken valószínűleg semmit nem kell állítanod, ha eddig mentek a kábelmodemre dugva, és kész is.

pén. júl. 08, 2005 7:47
gyémánt tag

Hozzászólás 
tibuu írta:
Rozso írta:
én fibernetes vagyok.
Ahhoz is kell ilyen klónozás? Egyáltalán mire van az?

A kabelnetes szolgaltatoknal kelll, a MAC Adress azonosit,
h jogosult vagy hasznalni az internetszolgaltatast, mivel nem kell
kulon felhasznaloi nev/jelszo mint az ADSL-nel, vagy a dial-up nal. :)

pén. júl. 08, 2005 7:42
gyémánt tag

Hozzászólás 
A nap dumája:

A feleségem meglátta a szomszéd nejének az új BMW-jét.
Azóta nyaggat, hogy vegyek neki valamit, amivel gyorsabban van százon, mint 5 másodperc...

...hát most vettem neki egy fürdőszobamérleget...

:gigalol:

pén. júl. 08, 2005 7:21
platina tag

Hozzászólás 
Raven_ írta:
Szokott valaki utánvétellel feladni dolgokat?
Lehet valami gond? Telefont adnék fel, nem esne jól, ha "elkeveredne"...

Én már adtam fel levélként külföldre, mivel a mérete miatt "belefért" és még így is több mint 3k HUF volt. "Persze" nem is érkezett meg, két reklamálás után kártérítést fizettek, mivel levél volt, ezért a mximum 17k HUF...
ISO minősítés!

pén. júl. 08, 2005 6:33
gyémánt tag

Hozzászólás 
Rozso írta:
én fibernetes vagyok.
Egyes szolgáltatók a szolgáltatásukat a hálózati kártya egyedi azonosítójához, -ún.: MAC adress,- kötik. Ergo, ha pl. hálókártyát cserélsz, akkor újra kell macerálni a szolgáltatónál, hogy az új, -megváltozott MAC című,- hálózati kártyádhoz rendeljék hozzá a szolgáltatásukat. Ezt elkerülendő egyes DSL routerek tartalmaznak egy olyan opciót, amivel te beállíthatod, hogy "kifelé" milyen fizikai című (MAC adress) hálózati kártyának látszódjon a szolgáltató felé.

pén. júl. 08, 2005 6:18
gyémánt tag

Hozzászólás 
Punto83 írta:
Fibernet az nagy sz a r!!!!

Nem a szolgaltatas minosegere vonatkozott a kerdes. :D

pén. júl. 08, 2005 4:19
gyémánt tag

Hozzászólás 
Rozso írta:
én fibernetes vagyok.

A kabelnetes szolgaltatoknal kelll, a MAC Adress azonosit,
h jogosult vagy hasznalni az internetszolgaltatast, mivel nem kell
kulon felhasznaloi nev/jelszo mint az ADSL-nel, vagy a dial-up nal. :)

pén. júl. 08, 2005 4:18
platina tag

Hozzászólás 
Fibernet az nagy sz a r!!!!

pén. júl. 08, 2005 0:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
én fibernetes vagyok.

csüt. júl. 07, 2005 23:07
Moderátor

Hozzászólás 
[quote="Rozso"][/quote]
Ahogy a többiek írták, router kell neked. Chello megosztásához nem árt, ha tud MAC cloning-ot.
Nekem egy STLab márkájú van éppen itthon, ez volt a legolcsóbb, amikor vettem, asszem valami 8 pénzbe került.

csüt. júl. 07, 2005 21:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
Szokott valaki utánvétellel feladni dolgokat?
Lehet valami gond? Telefont adnék fel, nem esne jól, ha "elkeveredne"...

csüt. júl. 07, 2005 20:48
platina tag

Hozzászólás 
Londelmor írta:
aztán lehet hogy mondanak még itt nálam okosabbak más lehetőséget, én ezt venném.
remélem tudtam azért segíteni.

Ha nem zavar, hogy az egyik gépnek be kell kapcsolva lennie ahhoz, hogy a másikat használhasd (persze csak a net esetén :)), akkor olcsóbban is ki lehet jönni...

csüt. júl. 07, 2005 19:24
gyémánt tag

Hozzászólás 
valami ilyesmi kell neked, azak közül is sztem a 4 portos switch-el egybeépített router. (router kell, hogy a kábelmodemhez csatlakozzon, a switch meg arra, hogy több gépet rádughass)

ez mondjuk jóval többe kerül, mint 3000 forint. de van benne tűzfal, egyszerűen beállítható (web-böngészőn keresztül). 4 gépet tudsz max rákötni.

aztán lehet hogy mondanak még itt nálam okosabbak más lehetőséget, én ezt venném.
remélem tudtam azért segíteni.

csüt. júl. 07, 2005 19:07
gyémánt tag

Hozzászólás 
Kábelnetem van és szeretném elosztani a két gépem közt. A modemből egy LAN kábel jön ki, ezt kellene elosztani, de sajnos egyáltalán nem értek hozzá. Azt se tudom, hogy nekem mi kell router/switch/hub. Azt hittem olyan 3000ből kijövök, de néztem pár árlistát és többnek tünnek, de azt se tudom mi kell pontosan.
Megköszönném ha tudnátok ajánlani konkrétan egyet!
Köszi!

csüt. júl. 07, 2005 18:19
platina tag

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
...

kösz... most 99,99% esélyem van hogy bekerüljek egy szuper céghez a pesti irodába... na vajon milyen cég.... hát persze hogy OLAJ cég.... remélem összejön.... akkor nem kell hajókázni...

csüt. júl. 07, 2005 17:46
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.   [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 492, 493, 494, 495, 496, 497, 498 ... 785  Következő